2018. november 14., szerda

Fél előrelépéses segítségkérős kunyeráló nem rész

Gondolkoztam már az ötleten, hogy felrakjam a blogot Wattpadra is, mivel elvileg ha új storyt kezdek, akkor azt már ott kéne, tekintve, a blogger haldoklik nagyon sok szempontból. És egy kedves olvasóm már elkezdte felrakni! Ez körülbelül olyan érzés nekem, mint amikor rájössz, egy héttel később lesz csak a nagydolgozat, amit nem akarsz. (Annyira köszönöm!)
Szóval, ha esetleg a történet ott is életre kap, és úgy látom érdeklődne valaki az írásom iránt azon a jóval nagyobb platformon akkor sok kérdés megválaszolódna bennem. 
Szóval igazából arra kérnélek titeket, hogy akinek szokott Wattpadon lézengeni az adhatna egy kis boost-ot a történetnek, hogy nem olyan szörnyű és egy apró beleolvasást talán megér. 

4 megjegyzés:

  1. Des, szia!
    Megtennêm..."el is indultam..", de a kütyüjeimen haldoklik a wattpad....gêphez meg nem mostanában jutok... De ott se jpbb a helyzet...amint remêny lesz rá hogy javul...örömest hagyok ott vêlemêmyt..hisz tudod egy vagyok azok közzül akik imádják amiket elênk társz....

    Így jártam (elnézést...a technika nagy ördög..)
    További kellemes hetet!

    VálaszTörlés
  2. Szia Des!
    Áldott Békés Boldog Szeretetteljes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben, Boldogságban Szeretettben Gazdag Új Esztendőt Kívánok Neked!
    Imádás van! <3

    VálaszTörlés