2017. október 24., kedd

Oh lányok!

Basszameg.
Ez volt az első ami eszembe jutott ma, hogy törölgettem az e-maileket (a sok spam és egyéb) és nyilván ott vannak az értesítők is mikor bárki komit ír nekem. És vissza olvastam jó párat és hűh!
Azt kell mondjam a múltbeli énetek jó nagy löketet adott nekem. Elképesztő, hogy mennyi részt írtam ebbe a blogba ami az elején 60-80 részesnek indult a fejemben. Elképesztő mennyi minden történt velem mióta blogolok. Tudjátok, azt mondják nehéz elszakadni a gimis osztálytól, mert velük nőttél fel és velük éltél meg sok mindent. De nekem a blogolás és ti is ilyenek vagytok. Sok mindenben segítettek azzal, hogy olvastátok az én kis mély lelki bajaimat egy storyba költve. És őszintén hiányolom azt a szoros kapcsolatot ami régen volt köztem és köztetek. Szóval most komiba ne kíméljetek, ha valamit kérdezni akartok a blogról, a jövőbeli dolgokról vagy a múltról. Csak nyíltan és fesztelenül, hiányoztok.

Ui.: Nem írtam már négy hónapja semmit a blogba szinte, csak javítgattam a részeket és tegnap újra írtam, hála nektek. Szóval köszönöm, már el is felejtettem miért csinálom ezt az egészet. :)

12 megjegyzés:

  1. Drágám!
    Én nem kérdek...ellenben köszönök..mindent. Azr hogy írsz, azt ahogyan írsz, azt hogy megosztod velünk is. Azt, hogy feldobod a napunkat, hogy különféle érzelmeket váltol ki belőllünk. Azt, hogy Te magad is benne vagy..és, hogy Te magad is itt vagy velünk!!
    Rengeteget jelent ámblokk az egész és itt már egy 'sima' köszönöm sokszor úgy érzem nem elég még is ez fejezi ki legjobban a hálámat...
    Rengeteget kapunk tőled és önző módon remélem még sokáig élvezhetem az irásaidat :)

    Neked a toll és a billemtyűzet a kezedbe/ kezed alá termett...

    Személyesen nem ismerlek- még, sose lehet tudni- de egy igen erős személyiség lehetsz
    Rengeteg minden taníthatott meg...rengeteg minden formálhatott téged...kívánom, hogy továbbra is azt engedd magadra amit 'kell', amikor hárítani kell kellô energiád legyen...amikor már ' kényszer pihenőre' kell küldened magad testileg lelkileg akkor az úgy teljen ahogy a legjobban , leghasznosabbnak látod. Kívánom, hogy az utad kanyarulatai során sok minden jót és szépet találj és hogy a legjobban tudd továbbra is megragadni a pillanatokat.

    Ez így kikívánkozott...:)
    Imádlak ám <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukucs!
      köszönöm szépen a szavaidat, mint mindig :)
      Nem mondanám magam erős személyiségnek, de sok minden formált, pont mint másokat:) Imádás van!

      Törlés
  2. Hali!

    Csak egy kérdésem van de azt majd a végén.

    Na szóval az első amit tőled olvastam az a Jade és a maffia ami nagyon a szívemhez nőtt ugyanúgy mint ez a blog is. Tök véletlenül találtam rá és nagyon örülök hogy rátaláltam. Annyira csodállak téged is meg a blogjaidat is mint az 1Dt (ami nálam nagy szó) és csak annyit szeretnék kérni hogy ne hagyd abba az írást mert csodákat tudsz összehozni és ha hiszed ha nem te valtoztattadeg az életem miattad lettem figyelmesebb, bátrabb, határozottabb, erősebb és boldogabb mint előtte bármikor mert ha rossz kedvem volt csak újra olvastam a blogot és máris jobban voltam szóval köszönöm hogy írsz, köszönöm hogy vagy és köszönöm hogy n adod fel még akkor se ha már minden erőd elszáll❤❤❤

    Nagyon imádlak❤❤

    Valamit elfelejtettem....Ja a kérdés a Jade és maffiához várható folytatás csak mert szívesen olvasnám :)
    Ja és további szép estét! Pusziiii:3333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukucs!
      Nem lepődtem meg, szinte mindenki:)
      Elképesztően fura, de jó értelemben fura és határozottan felemelő érzés ilyeneket olvasni, köszönöm neked!
      Valószínűleg valamikor összekaparom hozzá, de nem bocsátkoznék időkeretekbe ezt illetően. Imádás van! <3

      Törlés
  3. Legkedvencebb Írónőnk!
    Fogalmam sincs, hogy ki írta, de igaza vol abban, hogy "Ami jó, arra megéri várni!" Ez a blog, a te írásaid azok. Én speciel először a Jade-es történetet olvastam, és csak utána kezdtem el ezt, de nem csalódtam, sőt! Elképesztően írsz! El sem tudom mondani, hogy ez a történet mennyit segített nekem... Azt, hogy pszichológusnak készülök, neked köszönhetem, és Zoe karakterének. Szóval ez óton is köszönöm! <3
    Az pedig hogy nem írtál már négy hónapja? Mindenkinek vannak ilyen időszakai, de a ényeg, hogy újrakezdted, és a lelkesedésed a régi. A magam nevében szólva: annyit várok egy részre, amennyit csak kell, amíg tudom, hogy nincs vége a történetnek! <3
    Soha ne add fel!
    Imádás van!
    B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukucs!
      Örülök, hogy még pályaválasztási tanácsadást is folytattam írás közben:D Remélem azért utána néztél rendesen, kemény ponthatárok vannak és több év tanulás mint szimpla öt(persze, attól függ mi az álmod eme téren). Köszönöm szépen, tényleg hálás vagyok <3 imádás van!

      Törlés
  4. Ciao-Ciao!
    Először is, imádom az irományaidat, mind ezt, mind a Jade és a maffiát. Lenyűgöz, hogy ennyire tájékozott vagy azokban a témákban, amik beépülnek a történetedbe! És akkor a kérdésem is ide kapcsolódna: Mennyire nézel utána ezeknek az elemeknek, gondolok itt a pszichológiával kapcsolatos foszlányokra, ezeket már tudásból írod le, vagy érdekel a téma és utána néztél a neten? Mindenesetre remélem még sokáig olvashatom az alkotásaidat, köszi, hogy megosztod velünk ezt a csodát! Előre is köszi a választ!
    Scarlett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukucs!
      Köszönöm!
      Régebben volt egy jó erős két évem, mikor nagyon-nagyon érdekelt a pszichológia, abban az időszakomban elég sok mindennek utána néztem szóval javarészt, saját tudás a blog. Persze sokszor újra utánanéztem pár dolognak, nehogy téves infokat írjak le. Illetve volt egy rész azt hiszem az autizmusról a nők körében amit még BezTina kért anno egy rész alatt, az például teljes kutató munka volt :D Imádás van! <3

      Törlés
  5. Hali!
    Hú,szerintem nagyon sok emberhez csatlakozom ha azt mondom,hogy nekem is az első sztorim tőled a Jade és a Maffia volt. Imádom még a mai napig ahogy azt megírtad,részletezted és beleszőtted Zayn-t abba a körben amibe Jade mozog satöbbi. A mai napig az egyik kedvenc blogom és amikor tehettem unatkozok vagy csak hiányzik pár rész,újra olvasom.
    Az Electronic love is számomra onnan jött és először őszintén bevallom voltam olyan lusta hogy nem kattintottam rá a linkre mikor az egyik Jade-s rész alá kiraktad,de nyugi már megbántam ;)
    A történetet akkor kezdtem el olvasni mikor kiraktál pár részt,azóta nem tudok elszakadni tőle,voltak napok amikor egy nap háromszor-négyszer feljöttem az oldalra frissíteni hátha új rész van kint.Imádom Zoe-t a kapcsolatukat Zaynnal,Zayn-t magát-talán azóta vagyok ennyire szerelmes belé mióta ezt blogot olvasom-Zoe és a pszichológiát,Khalidot. Igazából az egész sztorit úgy ahogy van,emiatt a történet miatt akarok a pszichológiával foglalkozni.Nagyon sokat segített abban,hogy olyan vagyok most amilyen.
    Köszönök mindent amit adtál ezzel az egésszel,és remélem még nagyon sokáig részese lesz ez az egész életemnek!
    Kérdeseim pedig:
    A Jade-s blogban előre láthatólag mikorra várható rész?
    Ott,hogy képzeljük el a dolgokat mire számítsunk?
    Itt,hogy képzeljük el a történéseket,hány részt várhatunk még-remélem még
    legalább ugyan ennyit :D-?
    Végezetül pedig-persze,hogy olyankor nem jutnak eszembe a kérdések mikor
    kellenének:D-A könyvedben várható folytatás,tervezed vagy valami beltitkot
    megosztasz velünk evvel kapcsolatban?

    Remélem még nagyon sokáig olvashatom a történeteidet.Imádlak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukucs!
      Nos igen, nem igazán leptél meg ezzel :D
      Örülök, hogy mégis szántál neki pár percet.
      Neked is azt tudom mondani most, mint pár komival feljebb: Remélem jól utána néztél az egész pszichológiai ágnak, erős követelmények, magas ponthatárok és rengeteg év tanulás néhány a blogban is szereplő szakma rész. De minden erőmmel drukkolok neked is hogy összejöjjön és remek érzés ezt látni. Tényleg szívből kívánom, hogy teljesüljön ez <3
      Előre láthatólag egyszer majd lesz, de őszintén sajnálom, nem igazán tudok konkrétumot mondani.
      Egy befejezésre ami valószínüleg szörnyen béna lesz tőlem.
      A befejezés az elmémben megvan, megvalósítás ügyileg én azt mondom még húsz rész max, de maradt pár tartalék részem is pluszba még ami ugyebár nincs kint még.
      Beltitkom, hogy rengeteg ilyenem van, változó az, hogy mennyire van már kész. Folytatását nem hiszem, hogy tervezek, így szerettem volna lezárni:)
      Imádás van!

      Törlés
  6. Jo, de mikor lesz resz?:(
    Marmint nem akarok telhetetlennek tunni, de ne hagyj ilyen sokaig parlagon minket kerlek:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elnézést a próbálkozás miatt, hogy tartsam a kapcsolatot az olvasókkal.
      Kötelességek>hobbi.
      Iskola>blog.
      Előre megírt részeim továbbra is vannak, nyilván nem azért nem rakok ki semmit mert lusta vagyok belépni erre az oldalra, hanem azért, mert 200 soros programot kell írnom holnapra. :D Sajnálom-sajnálom, mindjárt kirakok egy részt.

      Törlés