2016. szeptember 25., vasárnap

112. Rész

x--- Zayn Malik ---x


- Ne sírj már - nevetek fel, de inkább vagyok kétségbeesett mintsem boldog.
- Nem sírok - szipog bele a kamerába, és látom amint magához húzza Khalidot, aki nagyon nem érti mi is történik és csak bújik Zoehoz.
- Zoe - morgom neki, amolyan utalásnak, hogy a nem sírástól messze áll. - Ennyire nem lett rossz - igyekszem oldani a hangulatot, de ő ismét jobban kezd sírni. - Oké, hogy megjött, de ennyire érzékeny ne legyél - nevetek fel mostmár tényleg.
- Te pöcs - törli meg a szemeit, és még skypon keresztül is képes vagyok belemerülni a zöld szemeibe.
- Mennem kéne - fintorgok rá, előre nézve a busz belsejében.
- Jójó... addig még zokogok itt pár órát - mosolyog rám.
- Szeretlek - mosolygok rá.
- Nagyon jó lett az album... tényleg - hadarja még el. - Rekordokat fogtok dönteni - motyogja.
- Hát hogyne... - forgatom meg a szememet.
- Én is szeretlek - integet nekem, majd Khalid tappancsával is csinál felém pár mozdulatot. Én pedig nevetve, de fájó szívvel nyomom ki őket. Lábaimat felhúzom az ülésre, törökülésben nézek végig a srácokon akik mind zenét hallgatnak. Tekintettel voltak a skypolásomra. És hiába vagyok köcsög, még nem akarok nekik szólni. Előadjuk a számokat... először. Persze ez túl egyszerű lenne, szóval közben interjú a rajongókkal. Azt sem tudom ez mit jelent! London... Megdörzsölöm arcom élét, és valahogy képtelen vagyok kiverni a fejemből Zoet. Nem hiába vettem Khalidot. Valaki kell Zoe mellé, olyan akibe megbízok. És őszintén, ez egy kutya lett. Ő vigyáz rá. Legalábbis igyekszem ebben hinni. Hajamba túrok és inkább berakva a fülest én is zenét kezdek hallgatni. A sajátunkat... nem is tudom. Lehet ők is ezt hallgatják. Egyszerűen félek, hogy elbaszom a saját számunkat élőben! Belépek a képekbe és alsó ajakamat beharapva pörgetem őket át. Elmosolyodom az első képünkön... egy Screenshoot. Nem tudom, hogy ez most szánalmas-e, vagy túl kreatív. Nehéz belegondolni, hogy volt olyan időszakunk, mikor csak haverok voltunk. Nem is emlékszem minden éjszakára amit együtt skypolással töltöttünk. Az átaludt órák tömkelege a suliban... Fogalma sincs róla, hogyha nem kap le az első találkozásunkkor, akkor én soha nem teszem meg. Tényleg ő az egyetlen lány akit az első perctől akartam volna, és tényleg elbasztam vele minden egyes flörtöt. Sóhajtva lapozgatok tovább. Tekintetem végig siklik a testén, ahogy rajtam alszik. Ez a kép a szívembe véste magát... szerintem örökre. Még mindig jó nézni, ahogy a lába a csípőmön van, ahogy látszik a bőre majdnem minden négyzetmétere. Az a segg még mindig... Visszafogok egy halk röhögést... már neki is feltűnt, hogy oda és vissza vagyok a fenekéért. De hát, mit lehet tenni?! Elérek egy videóhoz, és gondolkodás nélkül állítom le a zenét, és indítom el a videót. Zoék háza... végig lépkedem a folyóson... Xav és két csaj. Elmosolyodom annak az éjjelnek az emléke miatt. A nappaliba ott van a többi srác is kiütve. Hallom a saját röhögésem. És magammal röhögök ahogy Nick magzatpózban horkol a dohányzóasztalon egy vodkát szorongatva. Alsó ajkamat beharapom mikor a videóba Zoe jön. Valószínűleg akkor is be kellett harapnom az alsó ajkam a látványra. Második éjjel voltam vele akkor?
- Én józan vagyok - nevet a kamerába míg végig mutat magán. Lába csupasz, csupán a pólóm van rajta. Haja kócos, és látszik nyakán az a folt, amit biztosan én hagytam ott. Egyszerűen édes látványt nyújt.
- A pólómban, kócosan a csajom. Amúgy is, tegnap nem voltál józan, de tiszta sem - nos igen, annyit nem változtam...
- A csajod vagyok? - vonja fel a szemöldökét meglepődötten és a kamera egyre közelebb megy hozzá, vagyis én. Ott még nem tisztáztuk, mi is van köztünk. Vagy legalábbis nem jól...
- Miért, nem? - hallom magam, ahogy felnevetek.
- Talán - alig hallom, csak motyog. Látszik, ahogy megcsókolom... Látszik, amint a hajamba túr, ahogy közelebb húz ő, de én már mozdulok. Ahogy elmosolyodik. Kuncogok majd a videó megszakad. Majdnem megerőszakolták azon a héten... először tépett be velem. Először feküdtünk le! Óh te jó ég... olyan régen volt és mégis, olyan mintha tegnap lett volna ez az egész. Tovább lépegetek a képek között, majd jön egy papír darab. Oh... nem is mondtam neki, hogy megtaláltam. Egyszer, mikor felmentem a szobámba érte, mert nem jött le Samira miatt, csinált valamit. Azt mondta majd megtudom... ez a cetli volt az. A bőröndöm legkisebb zugában volt. Egy link és egy szívecske. És tényleg jól jött azután a fáradt nap után. Úgy voltam vele, hogy össze pakolok és haza megyek, mert túl sok volt az X-factor... Csak addig lépek ki a képekből, míg bekapcsolom azt a zenét. Mondjuk, akkor mikor meghallgattam még inkább le akartam lépni. Csak már hozzá... hülye picsa. Ajkamra mégis mosoly kerül. Erre a napokra is tisztán emlékszem. Én az ágyában fekszem, a fejem fele benne van a képben. Mosolygok, ő pedig a tükörből néz rám egy fintorral amíg épp nyúl valamiért. Magas világos farmer, fekete pulcsi... akkor voltam ott először az apjáéknál. Kemény hétvége volt. Őszintén, az életem arról szólt, hogy találkozástól találkozásig kihúzzam valahogy. Vállamat megkocogtatják, én pedig összerezzenve kapom fel a fejemet. Niall int a fejével a kisbusz ajtaja felé, én pedig kiveszem a fülest és már sietek is feléjük. Az épületen belüli parkolóban szállunk ki, a falak vastagak de így is hallani a kinti tömeget. Pár utasítás, néhány megtaszító kéz, hogy induljunk a megfelelő irányba. Mi pedig máris megyünk. Öt perc tökéletesen megszervezett menetelés után pedig közlik velünk, hogy ott az öltöző, ahol várjunk. Mi pedig várunk...
- Izgulok - motyogja Harry lehuppanva egy székre.
- Veled kezdjük - ront be az ajtón egy férfi és egy nő. Harry riadtan pillanat feléjük, de nem nehéz kitalálni mit akarnak. Smink és haj... Smink?! Még mindig nem értem... baszki, fiú vagyok! Harry bár felállna, a férfi lazán nyomja vissza a székbe, és már neki is kezd a hajának míg a nő az arcának. Hát jó... Niall kissé rémülten figyeli őket. Louis egyszerűen röhög Harry fején, Liam pedig felvont szemöldökkel figyeli az egészet. Én pedig nem tudom mit érzek. Ismét a telefonomért nyúlok, igyekszem kitépni magam a világból, egy kicsit. Hogy ne gondoljak arra, milyen lesz ez a több órás interjú... Tovább nézegetem a képimet, elmosolyodom páron, amiket Zoe küldött. Leginkább Khalidról. Mikor éppen a tappancsait feldobva alszik. Vagy örülten fut a kamera felé... Khalid vigyáz rá...
- Gyere - szól rám a nő, én pedig telefonomat a zsebembe süllyesztve ülök le a székbe. Elfintorodom ahogy a hajamat kissé meghúzza a csávó... arra pedig még inkább mikor komolyan elkezdenek kisminkelni. Még ha minimálisan is... Nézem a fintorgó arcomat a tükörben... szóval ez a sztárság. Smink. Remek. Annak ellenére, hogy utálom ezt a részét, tudom, hogy imádni fogom, amint kilépünk a színpadra. És utána még órákig bennem lesz az adrenalin. Jó érzés... Aligha telik nekik egy gyors negyed órába, és szerintem pont ugyan úgy nézek ki, mint eddig. Unottan huppanok vissza az ülésbe, már csak Liam van nekik vissza... a fülesemet berakom, és úgy döntök, még negyed órát megérdemlek nyugalomban. Aztán megtalálok még egy videót... na ez igazi nyugalom. Elindítom... a zenétől a háttérben pedig libabőrös leszek. Láthatom, ahogy táncol. Az a csípő mozgás... a szabadon lévő hasa. Ahogy rám mosolyog és fejét rázva elfordul. A feneke néz felém, és azt hitte ezzel kibaszik velem... Ajkaimat össze szorítom ahogy tovább nézem... ez mondjuk más fajta izgatottságot ad.
- Na... szülinapom van élet! - a saját hangom idegennek hat. Túl sok pia és fű után a hangom érdekes... Vissza fordul, nyelvét kinyújtja... elmosolyodom. Meghallom, amint éneklem a szöveget míg felém lépked. Vagyis, a kamera felé... de akkor az ott én voltam. És tisztán emlékszem rá, mennyire is zakatolt a szívem a közeledése miatt. - Szeretlek - nos, akkor biztos úgy éreztem, hogy ki kell nyögnöm, még mielőtt az ölembe ült volna.
- Veszem az otthoni pornót, nyugalom! - felismerem Danny hangját, de azt is, hogy ő is távol áll a józanságtól. És valóban veszi, ahogy Zoe az ölemben ül. Csípője köröz rajtam, és áttudom érezni a múltbeli énemet, ahogy lefogja a csípőjét... látom, ahogy a hajamba túr... nos. Zoe kívülről smár közben sem néz ki rosszul. Sőt... te jó ég.. Telefonomat inkább oldalra rakom, és pár pillanatig meredek magam elé, ahogy agyam nem hagy nyugodni és újra meg újra levetíti ahogy rajtam ül, és csípőjével köröz, míg smárolunk.
- Minden oké? - legyez az arcom előtt Harry, én pedig értetlenül pillantok fel rá.
- Gondolom - motyogom fészkelődve egy kicsit a szélben.
- Mehetünk? - nyit be Paul, mi pedig felállunk. Fogaimat össze szorítva, zsebre tett kézzel lépkedem velük. - A székek előtt ott vannak leragasztva a padlóra sorba a számok. - hadarja el, ahogy kinézhetünk a színpadra. - Egy szám, annyi kérdés, ami van - ismerteti újra a sorrendet. - A végén bejelentés, hogy előzenekar lesztek, a Big Time Rushnál. - pillant bele a papírjába. - A portokból menni fog a zene halkan, de szó sincs playbackről! - rivall ránk, mintha akárki is playbackről akarna énekelni. - Kérdés? - néz végig rajtunk. - Helyes - biccent nekünk és ezzel már el is veszi a lehetőséget a kérdezéstől. Már ha lett volna mit kitalálnom kérdésnek... - Mehettek - int a színpad felé, de nem igazán indul meg egyikünk sem. Végül Liam sóhajt fel és egy mosolyt magára kapva kisétál. Aztán én is, úgyis minden-mindegy alapon. Amúgy is erre emlékszem... ülés sorrend. Liam, én, Louis, Harry és Niall. Valahogy így... azt jegyeztem meg, hogy Liam mellett de nem középen. A lányok sikítani kezdenek, és akaratlanul is elmosolyodom. Egyelőre még nem tudom, hogy a szívem zsibbadt verdesésétől, vagy tőlük.
- Hello - szól bele a mikrofonba Liam, felülve a székre, én pedig követem a példáját.
- Hogy vannak a hölgyek? - nevet fel Harry, mire hangosabb sikítás jön. Lou egyszerűen felnevet. Lepillantok a szék elé, és meglátom az első számot. Csak nyugalom... az első két sorban inkább riporterek ülnek, mögötte a szabad helyeken rajongók.
- Gondolom velünk ellentétbe, ti tudjátok mi milyen sorrendben jön, szóval rátok hagyjuk - legyint egyszerűen Lou. Felröhögök ahogy Paul homlokon csapja magát, velem együtt pedig Niall is nevet.
- Aki esetleg nem tudná miről van szó, mert csak riporter - köszörüli meg a torkát Harry. - Ez az első albumunk, Up All Night - nevet tovább, és a lányok is nevetnek. Aztán a zene felcsendül... és énekelni kezdünk. Életemben először, a saját dalunkat adjuk elő. Nem cover... senki más nem énekelte még előttünk. És ez túl fura! A saját albumunkat promozzuk...
- So c-come on! - kezdek bele, és többen felordítanak... én pedig egy pillanatra elmosolyodom. - You got it wrong.
To prove I'm right
I put it in a so-o-song.
I don't know why
You're being shy,
And turn away when I look into your e-e-eyes - bár az album csak tegnap jött ki, többen velem éneklik a sorokat... és ez elképeszt. Komolyan... az egész dal szövegét tudják. Mindegyikünk részét.  Ha tudnák, hogy Zoeról énekelnek... hogy tudják ilyen könnyen megtanulni a szöveget?! Én őszinte leszek... nem tudom a fiúk részeit, csak akkor, ha éneklik... de még úgyis csak nyögvenyelősen. Magamtól nem tudnám őket felidézni. Mikor vége, kapunk egy szép kis tapsot, és tudom, hogy most jönnek a kérdések...
- Ez elképesztő - Liam úgy súgja nekem, hogy lefogja a mikrofonját, és mikor hozzám hajol, én is így teszek. Biccentek neki, ő pedig nevetve elhajol.
- Ti írtátok a dalokat? - kérdi meg az egyik első sorban ülő riporter.
- Segítettünk, de a dalok nagy része nem a mi érdemünk - válaszol rögtön Louis.
- Nem rossz érzés ez így? - vonja fel a szemöldökét egy másik.
- Lévén, hogy az első albumunkról beszélünk, úgy érzem nem - veszem át a szót egy gyilkos tekintettel. Ne kóstolgassanak... - Rengeteg más énekes egy akkordot nem ír a zenéjéhez - folytatom rávilágítva az egyértelmű tényre. - Mi segítettünk benne, egyszerűen útmutatást kaptunk, hogy kell ezt csinálni - vonom meg a vállamat.
- Hogy kezelitek a hatalmas robbanást a hírnevetekkel kapcsolatban? - néz fel ránk egy férfi.
- Fura - nevet fel Lou. - Átlagos srácoknak tekintjük magunkat, néha fura belegondolni, mit is szeretnek rajtunk - fintorodik el a végére, amolyan "passzolom" stílusban.
- Azt a pletyka járja, hogy Simon még mindig terelget titeket - nevet fel egy kedves lány. Nem minden riporter egy érzéketlen fasz... woaw!
- Egyértelmű - szólal meg kissé remegő hangon Niall. - Ő rakott össze minket, olyan, mint egy nagybácsi - nevet fel végül. Én pedig elmosolyodom, ennél jobb hasonlatot, nem találtam volna én sem. A zene ismét menni kezd, mielőtt több kérdés jöhetne. Én pedig mély levegőt veszek. Gotta be you... ez a szám rohadtul nem tetszik. Nem tudom miért, de akkor sem. Amint vége van a számnak, egyszerűen lenyúlok magam mellé a vízhez... és inkább beleiszok.
- Zayn - szólal meg az egyik férfi, én pedig rápillantok, ezzel jelezve, hogy figyelek. - Rebeccával milyen a viszonyotok a szakítás után? - olyan unottan és leszarom érzéssel nézek rá, hogy kissé zavarodottan körbe néz. Komolyan? Rebecca?!
- Amilyen egy normális szakítás után szokott lenni - adom meg a válaszomat. - Nem ellenségekként váltunk el, de nem mondom, hogy legjobb barátok vagyunk - mosolyodom el a végére... dehogynem vagyunk ellenségek. Eléggé utál szerencsétlen nő. Dehát én szóltam neki Zoeról!
- Nem volt kellemetlen a korkülönbség? - jön az újabb kérdés.
- Nem - tömör válasz, de végül is válaszoltam a kérdésre. Nem kért kifejtést...
- Jelenleg van valaki az életedben? Vagy olyan, akit szeretnél, hogy legyen? - nevet fel ismét a kedves nő. Már nem kedves... pedig édesen kérdezte meg. Zoe... Először kéne letagadnom őt. Ha elmondom, kiakad, mert nem beszéltük meg. Ha elmondom, kiderítik, hogy ki az. És széttépném az embereket, ha olyan leveleket írnának neki, mint Genevának vagy Rebeccának... ő kérte, hogy tagadjam le. De nem akarom... akarom is, meg nem is.
- Meglepődnék ha lenne - morogja Harry, oldva a csöndet, amit a kérdés után hagytam.
- Nincs - mosolyodom el megrázva a fejem. Letagadtam Zoet... oh baszki.
- Hogy érted Harry? - ráncolja össze a szemöldökét az egyik hiéna.
- Pár hónapja vele töltöm az összes napomat... tudunk róla mindent - hördül fel Lou. Megbeszéltük, ki kicsodát tagad le...
- Olyanok, mintha tesok lennénk - ért egyet Niall.
- Nehéz lenne elölünk eltitkolnia - nevet fel Liam. Ha nem mentenek ki, még mindig kussolnék... A következő szám elindul, én pedig magamban morgok imát Paulnak. Paul is tud Zoeról... Nehezen rázódom bele a dalokba, és egészen három számig még csak nem is válaszolok meg egy kérdést sem. Sokat kérdeznek az albummal kapcsolatban, a kapcsolatunkkal kapcsolatban... a jövőben lévő terveinkkel kapcsolatban. Azt hittem itt a rajongók kérdeznek, nem a riporterek...
- Zayn - mondják ki ismét a nevemet, én pedig legszívesebben már lefejelném a mikrofont. Mit akarnak megint?! Fogaimat össze szorítva nézek a férfire, mire lepillant a lapjára. Ő kérdéseket írt?! - Ahogy egyre híresebbek vagytok, úgy egyre többet támadnak a vallásod miatt - kezd bele, én pedig pislogok egyet lassan. Legszívesebben lehunyva tartanám a szememet. De ezt nem tehetem meg, ugye?!
- Igen - vonom meg a vállamat.
- Hogy érint ez téged? - teszi fel végül a kérdést. - Az, hogy elítélnek, amiért muszlim vagy - mintha a kést megforgatták volna bennem... a szimpla kérdést is értettem!
- Ítéljenek el valakit azért, mert nő vagy férfi... röhejes - közlöm őszintén.
- A rasszizmus elég komoly dolog - szól közbe Lou. - És ha Zaynt támadják, minket támadnak - tárja szét a karjait.
- Őszintén, undorító dolog - horkan fel Harry.
- Ez csak bőr szín - motyogja fejét rázva Niall. - Én is Ír vagyok, de nem támadnak - ezt meg kell vele beszélnem. Emiatt nem érezheti szarul magát.
- Niall a legcukibb dolog a földön, széttépünk mindenkit, ha őt támadják - nevetek fel, előre hajolva a szőkét nézve. Ő pedig felnevet.
- Ez igaz! - ért egyet rögtön Liam.
- Mondjuk akkor is, ha Zaynt - szúrja közbe Harry.
- Minden ember színes bőrű, különben nem látszana - nevetek fel halkan a tarkómat megvakarva míg a fejemet lehajtom. Zoe kéne ide. - Muszlim vagyok, én pedig ezt felvállalom - nézek a kamerákba.
- A muszlimság nem abban merül ki, hogy otthon bombákat gyártunk együtt - hördül fel Harry. A többes szám miatt métereket nő a szemembe ez az idióta pöcs.
- Ezt pedig ideje lenne felfognia az embereknek is - jelenti ki szilárdan Liam. Én pedig elmosolyodom.
- Reméljük jó példával előre lépést tehetsz a muszlimok elfogadásában - biccent nekünk egy riporter.
- Én is - értek egyet rögtön. Mutassak példát a világnak egy vallással kapcsolatban... ezek hülyék?! Én csak egy tini vagyok...
- A cigi nem éppen jó példa - köszörüli meg a torkát az egyik riporter. Harry felnyög és fejét hátra hajtja.
- Keresztények is cigiznek, tudtommal - kotyogom közbe egy féloldalas mosollyal. - Ettől nem leszek több vagy kevesebb - rázom meg a fejemet. - Ez személyes.
- Személyes véleményem szerint, nem örülnék ha a gyerekem, olyanért rajongana aki cigizik - néz rám egy férfi.
- Szerencse, hogy nincs gyereke - mosolyog rá Lou, mi pedig elröhögjük magunkat. A zene elindul, de túlságosan röhög Niall, amin mi röhögünk. A ripoter feláll és kisétál, de nem érzek sajnálatot iránta. Ha ő fasz, mi miért ne legyünk azok?
- Oké-oké... újra, kérjük - legyezget Liam megtörölve a szemeit.
- Ekkora egy tahót - morogja Harry halkan felém nézve. Vállamat megrántom, mintha nem lenne nagy cucc... és énekelni kezdünk.


Kukucs! Remélem mindenki túléli a sulit. Illetve, hogy tudtok kicsit pihenni a hétvégéken:) Imádás van, és köszönöm a türelmet, és azt a pár komit! Imádás van, ti vagytok a legjobbak! <3 

14 megjegyzés:

  1. nagyon nagyon jó lett! kis viccesek a srácok... "Szerencse, hogy nincs gyereke"- ez nagyon jó :D:D Zoét sajnálom, hogy egyedül van és Zayn letagadja de ez a legjobb megoldás és tuti kitalálnak majd valamit!! Ugyeee?
    nagyon hálásak vagyunk, hogy megint gyakran vannak részek és nagyon jól írsz, ha bárki rosszat mond ne törődj vele mert mi akik imádjuk az írásaid mindig itt leszünk!!! <3<3<3 sajnos én is ritkán kommentelek de nézd el kérlek, nagyon sokat kell tanulni de igyekszem írni!!! ölelééés<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett. Hát, majd ők eldöntik, hogy kitalálnak-e valamit vagy sem:D Örülök, hogy ti örültek. Elhiszem, hogy sokat kell tanulni, ezt átérzem. És köszönöm, hogy most komiztál. Imádás van! <3

      Törlés
  2. Hat huuuu az elején egy kicsit megkönyeztem es ahhh hagyjuk is!xd
    De te jo eg imadtam nagyon nagyon jo resz lett csak igy tovabb!Remélem te is tudsz pihenni hat nekem amennyi szabadidom volt most mar annyi sincs es ez szar...hetvegente egy kis iszogatas es annyixd az iszogata mindig fontos😂😂😂❣❣❣

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De kis édes vagy:D Örülök, hogy tetszett:D Nos, ezt tökéletesen átérzem. Semmi szabad időm nincs. Hétvégén sincs... ugyan úgy mint nálad. Egy nap ivászat, maradékban meg intéznem kell valamit. Vagy családlátogatásra megyek:D Imádás van!

      Törlés
  3. Aranyosak a sracok hogy igy kialnak zaynert :D Kivancsi leszek zoe reakciojara arra hogy zaayn letagadta..:D de megint csodas resz volt imadtam❤ :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kövi részben benne is van, ami nemsokára kint is van:D Imádás van! <3

      Törlés
    2. Módosítom magam, össze kevertem a részeket, de lesz olyan, ahol reagál rá Zoe:D

      Törlés
    3. Amig rakod ki a reszeket addig szivesen varom,olvasom zoe reakciojan nem mulik :D <3

      Törlés
    4. Amig rakod ki a reszeket addig szivesen varom,olvasom zoe reakciojan nem mulik :D <3

      Törlés
  4. Úristen, nagyon jó, olyan szemetek a riporterek, de a fiúkat imádjuk, remélem zayn nem csalja meg többször zoe....imádom ahogy írsz, most is nagyot alkottak.....várom a kövit.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, majd Zayn eldönti, hogy megcsalja-e vagy sem:D De köszönöm szépen:3 Máris rakom ki a kövit. Imádás van!

      Törlés
  5. Zayn szemszög�� imádom ezt is! Örülök, hogy sok rész van!! Imádás.
    Ui.:(csakzárójelben!!, a másik blogot folytatod?)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, Zayn szemszög. Én is imádlak. És igen, folytatom. Csak hát ennyire lassan. De amíg nem mondom, hogy befejeztem, addig évente négy rész minimum:'DDD (igyekszem, komolyan... lassan oda is ráveszem magam, hogy írjak)

      Törlés
  6. Deees drága!
    Hatalmas volt ez is!
    Fiuk tripla pipa es fejet hajtok elotetek!
    Imádtam ahogyan amblok mindent at adtál......látamagamelott az ehesszet...es ereztem is
    Zayn Zoés 'pillanatképei' es a hozzá fuzesei eszmeletlenek voltak!
    Koszonom szepen hogy eut a reszt is olvashattam!

    VálaszTörlés