2016. július 29., péntek

97.Rész

x--- Zoe Fable ---x

Viva La Vida. Ő énekli. Velük. Tapsolnak. Más a szerkója, élvezi. Csillog a szeme. Én pedig bekönnyezzek, ahogy őt figyelem. És mikor csak ő énekel, nem bírom ki és felállok. Larry és Lau röhög rajtam. Nem értik. Nem zavar. Legszívesebben sikítanék. Túl laza, meghalok. Jól hangoznak együtt. Először hallom őket így. Az a fülbevaló a fülében... tuti mű. Nincs is kilyukasztva a füle! Túl komolyan veszik az egészet, szinte röhögök, ahogy tartanák magukat ahhoz a minimális koreográfiához, amit beléjük erőszakoltak.
- Gázul érzem magam helyettük - szólal fel sóhajtva Lau míg a laptopján nyomkod.
- Kussolj - intem le rá se nézve, csak kezemmel legyezve felé. Míg megbabonázva nézem őket. És mikor vége, egyszerűen visszarogyok az ágyamra. - Sikítanék, de hülyének néznétek - bámulom tovább őket, ahogy ő mosoly. Ahogy Zayn úgy karolja át Louist mintha Danny lenne. Lazán... haverok. Ő nem görcsöl úgy, mint a többiek.
- Ők voltak az utolsók - sóhajt fel végre Larry nevetve.
- Kell még pár perc várjatok! - pisszegem le őket. De csak nevetnek. Én meg próbálom felfogni, hogy szerepelt élő adásban, a tévében. Sikert arattak. El se hiszem, hogy tényleg ennyire valósan megtörtént. Néztem őt a tévében, ahogy énekel. Zayn. Zayn híres. Zaynnek tényleg sikerült, úgy igazán. Elkezdődött neki, amiről eddig pofáztam. Nekem is. És én ezt most realizálom. Én ide költöztem, ő meg Londonba. London... Harvard... Fejemet a combjaimra hajtom és megrázom. A tévében néztem azt a srácot, akivel eddig gépen röhögtem. Egyszerűen hitetlenkedve nézem a végén az "eredményhirdetést". Én nem tudom megakadályozni, hogy szinte toporzékolok egy sort mikor kimondják, hogy One Direction. Tovább jutottak a következőre! Eldőlök háttal az ágyamon és kezeim mögé temetem az arcom majd beleröhögők.
- Ez már nagyon komoly fan görcs ember - nevet Lau, majd ezen Larry is, de nem érdekel. Csak nevetek. Hallom a következő műsor foszlányait, de még mindig csak nevetek, örömömben. Tovább jutott!
- Szóval, nem akarsz valamit mondani mi ez? - kérdi Larry a laptopját visszavéve az ölébe. Mindketten ide jönnek a szobámba, hogy laptopozzanak a sajátjaikon... Jó, Lauén néztem, de akkor is!
- Nem - nézek rá szétterülve, míg ő egy másik ágyon ül. Lau inkább a földön foglalt helyet.
- Nem az a típus vagy, aki nyáladzik így valamiért - pillant fel rám Lau. Felváltva beszélnek, egymás kérdéseit mondják ki, egymás mondatait fejezik be. De kibaszott jó lenne egy iker... tuti móka meg minden.
- Honnan veszitek?! - nevetem el magam, míg fejemet lelógatom. Látom amint a hajam a padlón szétterül, amint Larry nevetve megrázza a fejét, ahogy engem néz majd vissza a laptopjára.
- Értelmes vagy - közli lazán Larry de nem, még mindig nem néz rám.
- Köszi, attól még bejöhet a banda - morgom neki a szememet megforgatva. De fejjel lefelé kissé fura.
- A banda vagy a banda egyik tagja? - köhög zavartan Lau.
- Jézusom Lau! - mordulok rá fintorogva.
- Nem azért, de a szőke herceged, aki fekete... én tényleg értelmesnek tartalak. Minek vagy vele így? - kérdi engem nézve.
- Várjuk... honnan tudod, hogy fekete? És mi az, hogy így? - fordulok meg rögtön és már mellé is lépek. Megszédülök, lerogyok mellé. Ijedten kapna értem, de csak puffanok.
- Baszki, jól vagy?! - áll fel rögtön, a laptopja leesik az öléből, nem érdekli. Ez jól esik, fontosabb vagyok neki, mint az, hogy élete egyik értelme összetörhet. Apró jel, de fontos. És miért erre koncentrálok, mikor a cikket bámulom, ahogy megcsókol valakit? Egy lányt, aki nem én vagyok. Az adás után. Mi a fasz? Hallom a szívem dobogását.
- Csak ahogy felkeltem - legyintem őt le, míg visszaállítom eredeti pozícióba a laptopot és olvasni a kezdem a cikket. Hallom, hogy csörög a telefonom, rám néznek. Nem nyúlok érte. Csak olvasom. Geneva Lane... ki a faszom az a Geneva Lane?! X-factoros, egy bandában van ő is. Remek... remek... a telefonom tovább csörög.
- Most te vagy a barátnője, vagy ő? Kit csal? - néz fel rám óvatosan Larry. Láttam, hogy sunyiban tockost ad neki Lau a kérdés miatt. Nem szólok bele. Nem tudom minek örültem volna jobban, ha megtudom vagy, ha nem.  Kezembe fogom a telefont. Danny hív. Danny mindig itt van, ha baj van.
- Nem unod? - kérdem meg felvéve. - Hogy folyton utána akarsz takarítani? Mert a helyedben kurvára unnám - hadarom bele neki.
- Csak nyugi, gondolom akkor láttad a cikket és...
- Még fel sem fogtam Danny! - mordulok rá. - Rakd le, hív... beszélek vele - motyogom fejemet rázva. Ő lerakja. A srácok engem néznek, felveszem.
- Továbbjutottam! - kiabál a telefonba.
- Láttam szépfiú, gratulálok - nevetem le magamat fejemet rázva.
- Kibaszott durva volt az egész... annyira hihetetlen Zoe! - hallom, hogy boldog. Nincs kedvem elrontani a kedvét. A fiúkra nézek... ő kissé furán méregetnek. Megcsókolt mást... meg is dugta vajon?
- Zain... figyelj... - kezdem kissé bizonytalanul. Nem tudom, mit akarok neki mondani. Nem tudom, mit akarok felhozni. Leginkább semmit, csak lecsapnám. Nem akarok fele beszélni. De boldog... és komolyan nem akarom, hogy szomorú legyen.
- Zain? - kérdez vissza rögtön feszülten. Máris elbasztam a kedvét.
- Emlékszem arra a bulira mikor először téptem be veled? És azt mondtad mindig ez lesz? Hogy ott fogunk kikötni a falnál? - kérdem halkan, ahogy leülök az ágyra. Fejem lehajtom, hagyom, hogy a hajam védjen. Hogy ne lássanak. Az emlékezetben tisztán él az emlék. Az ahogy a falhoz nyom, és dübörög a belsőm a zene miatt.
- Aha... De hogy jön ez ide? - kérdi kissé nevetve.
- Emlékszel mit mondtam? - kérdem sürgetően.
- Mármint...? - bizonytalan, összezavartam.
- Hogy akkor már egy csomó lesifotós kapna végre - nevetem el magam. - Arra is emlékszel mikor azt kértem, hogy csak mond el. Csak kurvára mond el baszki! - egyszerűen felemelem a hangom. Nem tudok nyugodt maradni. Képtelen vagyok... Megcsalt! Azt mondta nem csal meg!
- Mi? Zoe... én... honnan... mi?! - kiakad, teljesen.
- Lesifotósok, például. Geneva Lane. Kimerítő cikk volt, annyit nem is kell magyarázni. Csak azt magyarázd meg, miért voltál annyira gyáva fasz, hogy még el sem mondtad mikor nyíltan rákérdeztem nálatok?! - már nem beszélek hangosan. Teljes közöny. Jobban fáj neki ez, mintha ordítanék. És én ezt jól tudom. És bár fáj, hogy egy gyáva fasznak hívom... megérdemli. A családfáját végig szidnám, ha nem szeretném őket.
- Hey, akkor nem volt még semmi, esküszöm én csak... had magyarázzam meg, oké?! - könyörögve kér. Most engednem kéne.
- Én most lerakom, és nem akarom, hogy felhívj, rám írj, vagy akármit is csinálj, amivel kapcsolatba léphetnénk, rendben? - kérdésként fogalmazom meg, de ez egy kijelentés.
- Mi?! Nem. Mondtam, hogy még egyszer nem tudom végig nézni, ahogy...
- Ahogy kicsúszok a kezeid közül? Szomorú. Genny majd összekapar, nyugalom. Komolyan Zayn, nem hívj addig ameddig én nem kereslek. Ismersz... tudod jól - elnevetem magam, míg a saját vádlimba markolok. - Baszd meg.... most tényleg. Most nagyon Zayn... egy kibaszott nagy köcsög vagy... - nem bírok neki többet mondani, ahogy elcsuklik a hangom.
- Élet... - aztán kinyomom. Telefonomat magam mellé rakom, aztán tenyereimbe temetem az arcomat.
- A neten ismertem meg, több mint egy éve. Véletlen. Aztán sokat beszélgettünk, aztán találkoztunk, aztán smároltunk. Aztán nem tudom, összejöttünk. Ez van. Csak régen is ilyen volt. Tudtam, hogy ilyen. Öngyilkos akart lenni régen. Akkor ismertem meg. Zain Javadd Malik. Zayn a beceneve. Én adtam. Nem tudom, miért mondom ezt el... így nem kell utána keresni - hadarom el nekik gyorsan egy levegővel. Aztán felnézek rájuk. Rendezem a vonásaimat.
- Szóval akkor Zayn meg te jártok - biccent egyet Larry összegezve.
- Elküldtem az X-factorba. Én. Akkor végül is, ezt magamnak csináltam, nem? - nevetem el magam őket nézve.
- Ez olyan mintha te megcsalnád, mert itt vagy - morogja Lau mérgesen.
- Engem ő küldött ide - vonom meg a vállam.
- Jól elintéztétek egymás jövőjét - nevet fel Larry, mintha oldhatná a témát. Azt, hogy megcsalt… komolyan, ennyire nehéz lett volna megállnia?! Miért nem mondta… csak… ha ő tőle tudom meg…
- Minek vagy vele együtt, főleg, ha tudod, hogy ilyen?! - néz rám értetlenül Lau. Ő nem akarja elfelejteni a témát. Lau és én igen. Mi elakarnánk. Egyszerűbb út lenne. Lau nem egyszerű.
- Mert szeretem - vonom meg a vállam.  - Túlságosan is - sóhajtok fel, ahogy fejemet hátra hajtom.
- Hát ő nem igazán - vág vissza.
- Az a baj, hogy de. Tudom. Nevezheted rózsaszín ködnek. Túlságosan is ki tud akadni miattam - vonom meg a vállamat. - Bárkit képes lenne szétverni értem, ha csak hozzám szólnának és rosszul esne. Képes lenne ide jönni, hogy megbeszélje velem. És képes a családommal szembe menni minden szó nélkül, mert utálja azt, amit csinálnak - vonom meg a vállam. - Csak ő ilyen - nevetek fel, ahogy a ruháimhoz lépek és kiveszek egy csőnacit. - Lépjünk le valahova - mondom nekik könyörgően, míg az aprócska fürdőbe megyek és átveszem a gatyámat.
- Menjünk - egyeznek bele egyszerre. A hajamat csak hátra tűröm az ujjaimmal. Magamhoz veszem a pénztárcám és a telefonomat. Zaynt kinyomom, majd megindulok a srácok után. A laptopokat a szobámba hagyják, bár nem zavar.
- Van itt valahol egy pub - biztat engem Larry, ahogy már vagy tíz perce sétálunk. - Ez a Harvard, biztos mindenki italba folytja a bánatát - hördül fel ő. Hát, ez mondjuk egyértelmű. Bár az egyetem tényleges határain kívül vagyunk, még az egyetem városban. Legalábbis itt csak egyetemistákat fogsz találni.
- Elég szarnak tűnik - intek kezemmel egy hangos hely felé.
- Tökéletes, csapja össze a kezeit Lau.
- Mihez kezdenél itt nélkülünk? - néz le rám Larry röhögve.
- Egyedül innék - csóválom meg a fejem egy mosollyal. Zayn megcsalt, én pedig életemben soha jobban nem koncentráltam semmire, mint, hogy én ezt most kizárjam. A puszta tényét is neki. Nincs olyan, hogy Zayn. Nem gondolkozom el azon mit is akarok. Nem gondolok arra, hogy mást csókolt meg...Nem!
- Az olyan szomorú - biggyeszti le az ajkait Lau.
- De hát itt vagytok ti, tökéletes alkoholisták - elmosolyodom, ők viszont egyszerre hördülnek fel és forgatják meg a szemüket. Átjutunk az ajtón, bent dübörög a zene, a testek egymásnak csapódnak. Mindenki azért van itt, mert sok a stressz. Zene... mintha már hallottam volna. Az a baj, hogy talán pont Zayntól. Fogalmam sincs hol, de hallottam már. Érzem, hogy rezeg a telefonom, előveszem. Ki akarom nyomni, de Danny az.
- Hm? - indítok lazán, bár kétlem, hogy hallja. Max csak a kurva zenét.
- Dührohamot kapott, és Liam fél. Ahogy hallom te meg mész és leiszod magad. Imádlak titeket - morogja.
- Nem fogok vele beszélni, és ja. Leiszom magam. Megkuratom magam, aztán alszok egyet és elfelejtem az egészet.
- Ezt te se gondoltad komolyan - nevet fel hisztérikusan.
- Csak ő dughat félre? - kérdem értetlenül. - Amúgy, nem fogom felhívni. Leszarom. Törjön, zúzzon. Akár magát is, nem érdekel. Esküszöm Danny nem érdekel - nevetek fel hitetlenkedve.
- Zoe... kérlek. Utoljára - nyög fel Danny.
- Utoljára, soha többé nem. És nem leszek kedves - morgom neki majd kinyomom. - Rendeljetek valami erőset, én fizetem - intek a fiúknak, ahogy felülünk a bár pulthoz. Ők pedig már végig is kérdezik az egész kínálatot. Én pedig tárcsázom őt... de mi a fasznak...
- Figyelj, tudom, mit hiszel! - kezd bele zihálva.
- Kurva gyorsan állítsd le magad, ha nem akarsz ismét egy rovatba kerülni valami pletyka oldalon. Félnek tőled, felfogtad?! Te basztad el, ha mérges vagy takarodj futni - hangom élesen csattan. Mondtam, hogy nem leszek kedves.
- Hol vagy? - kérdi értetlenül.
- Innék, haverokkal. És igen, úgy elengedve innék. Mintha nem lenne pasim. Állítsd le magad, verd a fejed a falba, zokogj. Leszarom, ne verj szét semmit és senkit. Félnek, tőled. Ami azt illeti, én is. Szóval állj le - halkan beszélek, talán nem is hallja már a zenétől.
- Félsz?! Tőlem?! - rökönyödik meg és hallom rögtön az ajtó csapódását.
- Igen - adom meg az egyszerű válaszomat. - Kibaszottul összetörsz minden szar húzásoddal, amiket nem bírok... aztán kedves vagy és minden annyira rohadt jó, hogy elhiszem más lettél. Aztán megcsalsz. Mindig ez van... ugyan az a kurva kör. Ha nem is fizikailag félek tőled, de mentálisan kurvára - nevetem el magam. - És higgy nekem, az rosszabb.
- Zoe, könyörgöm. Csak egy kibaszott csók volt és ő csókolt meg...
- Mi a faszért hazudsz még mindig? - kérdem elcsukló hanggal. - Több csók volt, az első csók nem így néz ki. Ez már nem az első volt! És ne add be nekem, hogy ő csókolt meg. Te attól még visszacsókoltál a picsába is Zayn! Fogd már fel, hogy nem kereshetsz kibúvókat. Megcsaltál, ennyi...  - nevetek fel keserűen, ahogy a pultra könyökölök és eltakarom az arcom. Nem válaszol semmit, hallom a légvételeit, lenyugszik. Csalódik. - Akarsz tőlem még valamit? - kérdem halkan.
- Igen - vágja rá rögtön.
- Akkor miért smároltál vele többször is? - kérdem meg. - Nem gondoltál közbe rám, semmi? - nevetek fel elkeseredve.
- Nem tudom megmagyarázni - nyögi ki végül. - De eszemben voltál.
- Tudom, hogy nem tudod. De mégis kurvára hallani akarom a választ Zain! Az eszedben voltam és még... még úgy is?! - egy pillanatra úgy érzem el sírom magam. De helyette a piát húzom le... tejóég... fekete abszint. Tisztán.
- Sajnálom - ennyi... de nekem ennyi nem elég.
- Ennyi nem elég Zain... könyörgöm ennyi nem elég! - kétségbe esett vagyok. Valamit hallani akarok, amit még én sem tudom mi. És így még idegőrlőbb.
- Kérlek, ne idd le magad... - hangja féltő... félt, de már elbaszta.
- Mindketten tudjuk, hogy lefogom - halkan beszélek, nem érdekel, ha nehezen értik.
- Ne azért idd le magad, hogy legyen erőd megcsalni - na, úgy hogyha szépen kiegészíti magát mitől is tart, sokkal világosabb.
- Miért ne? Mert csak neked lehet. Őszintén unlak jelenleg. Egy kibaszott nagy öntelt paraszt vagy néha. Vagy ez a verzió az igaz vagy, hogy végtelenül ostoba vagy. Ami igazán paradoxon lenne... nem-nem - akasztom meg magamat - oximoron. Mert amúgy értelmes egy fasz vagy te - nevetem el magam és már meg sem érzem, hogy a nyelőcsövemet végig marta a pia egészen a gyomromig. 80% alkohol... nem várok mást. Kibaszottul fáj. Ez is, meg Zayn is.
- Azt hiszem mindkettő igaz - halkan közli, megtörten.
- Tudod, hogy nem azt akarom, hogy csak bólogass. Válaszolj, kérlek...
- De mire Zoe?! - csattan fel.
- Hogy miért nem vagyok neked soha sem elég jó! - mérgesen mondom ki. Hmm.. talán ez volt, amire hallani akartam a választ.
- Mi?! Nem... nem, nem, nem! - nyög fel rögtön.
- Csak gondold már át, valami tényleg hiányzik belőlem a számodra, ha képtelen vagy leállni azzal, hogy csajozz. Lehet, hogy nem én vagyok az a lány, aki letud ebben állítani... nem tudom - nyögőm ki elkeseredve. Minek hívtam fel?! Csak le akartam nyugtatni őt...
- Ezt most te se gondolod komolyan... ez most nem egy burkolt... szóval ez...
- Szakítás? - mondom ki neki kerek perec. Nem mond semmit, én sem. - Szerinted nem lenne jogos? - kérdem halkan.
- Nem! Én szeretlek! Ez így nem... ez ...
- Nem fair? Oh Javadd... semmi sem fair körülöttünk - nevetem el magam. - Egyáltalán... együtt vagyunk? - kérdem meg magam elé mosolyogva. Gonosz vagyok. Tudom.. hallom, hogy felnyög.
- Lehet, hogy megcsaltalak... de inkább rakd le, ha ezt kimondtad - hangja halk. Azt hiszem megvolt a kegyelemdöfésem. Mégsem rakom le. Nem tudom. Képtelen vagyok lerakni. Azt akarom, hogy oldja meg. Csinálja vissza. Soha ne tudjak róla!
- Végig néztelek, jó voltál. Esküszöm - témát váltok… mikor ő megcsalt. Én mentem a helyzetet. Csak a sajátomat inkább.
- Zoe... baszdmeg - nyögi ki erőtlenül. – Cseszd meg amiért te meg folyton ellöksz magadtól, ha valami nem úgy sikerül, ahogy akarnád. Elbaszott vagyok, te ezt tudod jól. És baszdmeg kurvára amiért azt mondtad, amit! - hangja élesen hasít végig rajtam. Mintha ostor lenne a hátamon. - De persze köszönöm a bókot, hogy jó voltam a színpadon. A színészkedés megy. Neked is meg nekem is, nem? - röhög fel keservesen.
- Én nem löklek el - nyögőm ki értetlenül.
- A faszt nem Zoe. Csak mert túl jóba vagyunk. Mikor nem veszed fel a telefont, mikor nem válaszolsz, de tudom, hogy van időd. Mikor néha távolságtartó leszel. Mikor nem akarsz valamit elmondani, hogy soha nem bízol meg bennem... - sorolja és csak sorolja és sorolja...
- Megcsaltál, miért bíznék? - az egyetlen dolgot ragadom meg amivel szemben vitázni tudnék.
- Mert előtte soha nem csaltalak meg te szenilis idióta! - ordít a telefonba.
- Édes - hümmögők párat.
- Ja, mint mi. Már túl szép volt, hogy ennyire nyálasak lettünk, nem? - hangja csöpög az undortól.
- Ittál - állapítom meg.
- Mint te - röhögi el magát.
- Pöcs vagy - közlöm nyersen.
- Te meg picsa - válaszol rögtön.
- Bocs, hogy nyálasak lettünk. Remélem Geneva nem az - mondom halkan.
- Hagyd már a kurva életbe ezt a....
- Komolyan gondoltam. Minden sértés és bántó dolog nélkül. Remélem legalább képes volt két percig elvonni a figyelmedet rólam. Hogy megnevetett, és nem volt nyálas - ő felnevet.
- Néha röhejesen hülye vagy és...
- Néha gyűlöllek. Teljes szívemből Malik - szakítom őt félve. Utálom, amiért ezt tette velem... amiért így átbaszott. Amíg én szurkoltam neki ő utána mást csókolt meg... a képembe hazudott! Percekig nem mond semmit... emészt. Eméssze, nem érdekel.
- Vékony a határ a szerelem és gyűlölet között. - hangja halk, alig hallom.
- Szép idézet, kár, hogy telibeszarom éppen Minette Walters munkásságát - közönnyel válaszolok, folyton próbálok közönyös lenni vele szemben.
- Hogy lehetsz ennyire hülye és ennyire művelt egyszerre? - kérdi halkan.
- Te művelt vagy, gondoltam anno, én hülye, hogy a műveltek jönnek be. Szóval az lettem. Művelt. Köszönet érte, csak sötétebben és szarabb helynek látom a világot - röhögök, mert már mindegy. Elbasztuk. Úgy érzem ebben a pillanatban túlságosan is.
- Gyűlölsz? - kérdi halkan.
- A kétségek a legszarabbak, nem? - kérdem tőle, majd kinyomom. Telefonomat belesüllyesztem Larry zsebébe, majd lehúzom a következő shoot valamit, amit elém raknak. - Buli, boldogság, esküszöm - pillantok rájuk mire elmosolyodnak és koccintanak velem. Én pedig elmosolyodom. Egy kapcsoló, az agyam sötét részén, ahova nehéz az út. És legalább öt óriás kell, hogy megoldják... de az az őt óriás kikapcsol egy gombot nagy nehezen. És az agyam egy része áramtalanítva lesz, csak az a szektor. Mintha alvó állapotba kapcsolnád... csak ennyi telik tőlem. Lealtatni az agyam Zayn részét. Pedig igazából egy format-C kéne neki....


Kukucs! Nos, gyerekek. Én nem írtam, hogy a story nem lesz befejezve. Lehet kihagytam a részt, hogy ennyi embert azért cserben nem hagyok. Tény, nincs kedvem kirakni ezt a részt (ÁT SEM NÉZTEM). Nem is arról álmodtam, hogy író legyek valaha is. Mert tudom, ez képtelenség. Csak arra, hogy itt a blogger világban legyen akkora nevem, mint régen jó sok nagy bloggeresnek volt. Szóval ja, továbbra sem hiszem, hogy féltékenységről lenne szó, ha valaki megemlíti a hibáimat. Erről szó sincs. Nem kell fenyegetni senkit sem. Nem tud senki olyant írni mint én, és én nem tudok más milyent írni. Mindenki azt írja, amit tud. Már stílus. Köszönöm a sok komit, biztatást. Válaszolok a "kis" bejegyzésem alá érkezett komikra is. De ha nem haragszotok, lassan ötven óra alvásmentesség után ledőlnek.

Ui.: Az sem baj, ha megkérdik mikor lesz a következő, vagy ha oda írjátok hogy kövit. A bajom az, ha csak ennyit kapok komiba, hogy? mikor jön már a következő?



Mindezek után... imádás van!

Ui2.: Aki nem infos és nem értené a Format-C poénomat ez egy kód, amit ha beírsz a gépbe, letöröl MINDENT. Ne tessék kipróbálni, drága a windows 7-et kóddal megvenni:D 

28 megjegyzés:

  1. Sziaa!:)
    Mindig élmény olvasni a sztorikat , azért örülök hogy végre Zayn megkapta ami járt neki.
    És nagyon nagyon kivancsi vagyok hogy mi lesz a folytatás .

    Mindig bajban vagyok hogy hogy fejezzem ki írásban a véleményemet a történetről :D ,
    Valahogy úgy lehet elképzelni engem miközben olvasom , hogy egy kurva nagy leva járhatatlan mosoly terül el az arcomon.

    Egyszerűen fantasztikus vagy .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valahogy így fejezd ki a véleményed, ez így tökéletes volt:D Örülök, hogy ennyire tetszik, és hogy ezt gondolod róla. Bár nem tudom mikor a hozom a kövit... vagy ma, vagy holnap:) Imádás van! <3

      Törlés
  2. Csodálatos ez a rész is, imádtam. Remélem míg írsz, közben meggondolod magad és még jó sokáig írod ezt blogot. :)
    És komolyan Zayn, ilyen dzar érvekkel jössz!? Remélem Zoe azért ad neki valami büntetést aztán újra együtt lesznek (jó sokáig). :)
    Szerintem simán lehetsz egy a nagy bloggerek közül, még ha te nem így gondolod akkor is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen:3 Én sokáig írom ezt a blogot:D Büntit? Mit vársz, álljon sarokba?:D Köszönöm ismét:) Imádás van! <3

      Törlés
  3. Hello!:)
    Végre.Már vártam ezeket a pillanatokat.Zayn elégé szár helyzetben van de őszintén kicsit se sajnálom.:P
    Zoet viszont igen.De egyébként én úgy érzem hogy valahol érezte hogy ez fog történni.
    És...ÖTVEN ÓRA EMBER????:O
    Oké volt amikor én is lehúztam huszonnégy órát de az ötven órához képest az lófing(most a szebbik szót használom)
    Minimum aludj legalább egy napot!!!
    Vivien

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsánat elfelejtetettem odaírni hogy fantasztikus lett ez a rész is:D

      Törlés
    2. Persze, hogy senki nem sajnálja. Mindenki imádja a balhét. Nem vagyok túl jó alvó (álmok meg ilyenek), és általában könnyen bírom alvás nélkül:D Köszönöm, hogy tetszett a rész:3 Imádás van! <3

      Törlés
  4. Oh ez wao nagyon nagyon jó rész lett. Örültem hogy végre Zoé megtudta és Zaynt elküldte, nagyon reméltem hogy Zoé nem fogadja/bocsát meg neki főleg nem azonnal. Larry és Lau nagy arcok :D
    Az előző miatt azt hittem sok időt kell majd várni a következőig de boldog vagyok hogy már most elolvastam.

    Ja, és akkor rakod ki a következőt amikor akarod, amikor kész lesz, nyilván nálunk van fontosabb dolgod úgy hogy pihend ki magad
    <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen:) Örülök, hogy tetszik az ikrek személyisége:D kész van, csak nem javítva. Imádás van! <3

      Törlés
  5. Drága kedves Destiny tudod mi a te hibád az az hogy ilyen kurva jol irsz szinte mar jobban mint egy iro de komolyan amiket eddig olvastam konyveket unalmasak voltak szinte nem is érdekeltek már már szinte szenvedtem hogy elolvassal egy konyvet de a te blogod valami fantasztikus imadom es mas is oszinten nem erdekel hogy milyen a helyes irasod(aterzem a helyzeted neem is kurva szar) mert nem azt nezem iras kozben hogy hogyan irsz mert nem erdekel es nem ertem hogy a tobbiem hogyan birjak azt nezni olvasas kozben hogy eppen hol van egy egy hiba de az a legnagyobb vicc hogy meg kozlik is vled itt csak az a legnagyobb problema hogy mindenkinek vannak hibai nem ks kicsik elsonek mindenkjnek maganak kenne neznie aztan utanna megszolni mast ilyenkor sziktam azt momdani "faszom a szadba jo nagyot hogy megfulladj" es jah ez a velemenyem masokrol akik megszolnak masokat szt csak annyira unalmas az eletuk hogy a tieddel torodjenek....
    A resz pedig ahhhh remelem ez a szakitas nem lesz hosszu ideju es hamar kibekulnek...
    Akkor hozzod a reszt draga mikor jol esik ha 1 honap mulva akkor.1 hop mulva meg akkor is izgatottan fogom varni😊💜💜💜💜💜💜💜💜

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rossz könyveket olvastál:D De nagyon szépen köszönöm. Ma, vagy holnap hozom inkább azért azt a részt:D Imádás van és nagyon szépen köszönöm! <3

      Törlés
  6. Drága kedves Destiny tudod mi a te hibád az az hogy ilyen kurva jol irsz szinte mar jobban mint egy iro de komolyan amiket eddig olvastam konyveket unalmasak voltak szinte nem is érdekeltek már már szinte szenvedtem hogy elolvassal egy konyvet de a te blogod valami fantasztikus imadom es mas is oszinten nem erdekel hogy milyen a helyes irasod(aterzem a helyzeted neem is kurva szar) mert nem azt nezem iras kozben hogy hogyan irsz mert nem erdekel es nem ertem hogy a tobbiem hogyan birjak azt nezni olvasas kozben hogy eppen hol van egy egy hiba de az a legnagyobb vicc hogy meg kozlik is vled itt csak az a legnagyobb problema hogy mindenkinek vannak hibai nem ks kicsik elsonek mindenkjnek maganak kenne neznie aztan utanna megszolni mast ilyenkor sziktam azt momdani "faszom a szadba jo nagyot hogy megfulladj" es jah ez a velemenyem masokrol akik megszolnak masokat szt csak annyira unalmas az eletuk hogy a tieddel torodjenek....
    A resz pedig ahhhh remelem ez a szakitas nem lesz hosszu ideju es hamar kibekulnek...
    Akkor hozzod a reszt draga mikor jol esik ha 1 honap mulva akkor.1 hop mulva meg akkor is izgatottan fogom varni😊💜💜💜💜💜💜💜💜

    VálaszTörlés
  7. Eszméletlen. Mindig meglepsz valamivel, amit persze nem bánok. De ez, végre Zayn megkapta azt, amit úgymond érdemel. El sem tudom képzelni, hogy ezt most mivel fogod folytatni, de nagyon várom.
    Igazából nem nagyon tudom mit írjak most ide, vagy mit kellene írnom, úgyhogy ne haragudj ha kicsit fura ez a kommentem. De azt elszeretném mindenféleképpen mondani, hogy minden túlzás nélkül te vagy a kedvenc "íróm" és ez a blog (na meg persze Jade-s) a legjobb, amit eddig olvastam. Kitartás, csak így tovább! Hatalmas tehetség vagy! Puszi! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Plot twist: Én sem tudom mi van a következő részben már:D
      Tökéletes a kommented, nem kell rástresszelni:D Nagyon szépen köszönöm, örömmel tölt a cím viselése:D Imádás van!

      Törlés
  8. El nem tudom mondani,mennyire megörültem, hogy van fent új rész :)
    Eszméletlen rész lett. Örülök, hogy Zayn lebukott, bár sajnálom, hogy így Zoé mennyire szenved. Tényleg mindig Danny rakja rendbe a dolgokat Zayn után.
    Nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon Zoé végül megcsalja e Zayn-t. És hogy Zayn mit fog tenni, hogy visszakapja Zoét. Nagyon várom a következő részt :) Imádás van :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy örülsz:D Danny márcsak ilyen rendberakó barát féle:D Imádás van! <3

      Törlés
  9. Szia! Megint elképesztőt alkottál! Zayn egy pöcs de örülök hogy Zoe megtudta és kimondta azt amit szerintem már régóta ki kellett volna. Azért reménykedem hogy minden rendben lesz közöttünk és valahogy kibékülnek, de Zaynnek tepernie kell az biztos. Nagyon várom már a következő részt 😊😊 Csak így tovább ❤️😘😍

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukucs, köszönöm szépen! Ma éjfélig szerintem valahogy kidobom azt a részt:) Imádás van! <3

      Törlés
  10. Zayn egy pöcs. Az ikrek tök jofejek (mondjuk ha nem lennének azok Zoe nem lenne veluk).Zaynt most utálom is meg nem is.Fhhu még kicsit sokkba vagyok.Köszönjük ezt a részt is.
    Imádás <3
    Vanda

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahahaa, igazán nincs mit. Örülök, hogy azért ennyire jó volt a rész, hogy sokkban is vagy miatta. Imádás van!:3 <3

      Törlés
  11. Szia!

    Ez a rész is fantasztikus lett. Bár melyik nem az? Én személy szerint úgy gondolom, hogy megérdemelnéd a hírnevet. Lenne egy kérdésem. Van egy blogom és szeretnék a történetedről egy ajánlót írni. A kérdés az, hogy megengeded-e? Örülnék ha beleegyeznél. Egyébként aludd ki magad.

    Bianka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukucs!:3 Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett. Oh, hát persze, hogy megengedem. Csak egy linket kérnék, hozzá, hogy akkor legalább be is kukkantsak oda:) Köszönöm, szerinted megérdemlem a hírnevet, illetve az ajánlót is:) Imádás van!:3 <3

      Törlés
  12. Szia!
    Nem írtam még kommentet mert sose tudtam hogyan is fejezzem ki magam a rész fantasztikus lett (mint mindegyik) Zaynnek kijárt már...remélem mostmár észhez tér..te pedig fantasztikusan írsz! Nehogy abba hagyd mert megkereslek és lecsaplak (tudom hogy mit érezhetsz úgyhogy tapasztalatból mondom azt hogy nem szabad feladnod!)

    VálaszTörlés