2016. július 3., vasárnap

90.Rész

x--- Zayn Malik ---x


A zene lassan jut el a tudatomig szemeimet értetlenül nyitom ki. Hallom, hogy Zoe felmordul, mire lepillantok rá. Nyűgösen bújik jobban hozzá, a mellkasomhoz. Felnyögve ejtem vissza a fejemet a párnára, míg oldalt kezdek kutakodni a fényforrás után. Kezembe veszem a telefonomat és hunyorogva igyekszem leolvasni a nevet a telefonomról, de képtelen vagyok elolvasni... kiég a retinám! Ki a faszom hív éjjel?! Fogalmam sincs ki az, de felveszem és a fülemhez tapasztom míg belenyögők csak, hogy a túl oldalon lévő emberben tudatosuljon, hogy felvettem.
- Hagleyben vagy?! - hadar bele rögtön a hang.
- Nem - vágom rá reflexszerűen... - Baszki de, bocs - motyogom, ahogy arcomat megdörzsölőm. Bár emiatt Zoe haja kissé belepi az arcomat... mi a fasz van?!
- Hallod ugorjatok már át Hectorhoz - kissé kétségbe esett kérés. De az agyam még túl lassú. Zoe komásan emeli fel a fejét.
- Xavier? - kérdezek vissza realizálva kivel is beszélgetek. Zoe értetlenül felvonja a szemöldökét, majd szemeit dörzsölve felül.
- Zayn baszki... menj már át. Nem veszi fel két napja a telot - ahogy a tudatomig elér, amit mond máris felülök. – És a haverja hívott hogy ki se ment szó…
- Add - szól rám Zoe mire oda tartom neki. - Hadard nekem is - kérdi nyomott hangon és én máris a cipőmet húzom. Hector balhés, de kurva jó fej. Jó párszor volt már nálunk. - Majd hívlak - teszi le ennyivel Zoe, ahogy nekem adja a telot és hajába túrva felhúzza a lábára a bakancsot. A telefonját a zsebébe süllyeszti. Ahogy elindul az ajtó felé, kissé oldalra lép. A boros üveget felrúgja, felszísszen míg az ágyban megkapaszkodik, majd tovább indul. Kissé rásegítek, ahogy megfogom a derekát. Az ajtaját kinyitja és az első, amit csinál, hogy felnéz a fogasra. - Ezek is hol a faszba vannak... - morogja orra alatt, ahogy felkapcsolja a villanyt. Azt hiszem a fénytől mindketten kissé megtorpanunk. - Hány óra? - kérdi motyogva míg kinyitja az ajtót majd csak behúzza maga mögött és zsebre rakja a kulcsokat. Gyors pillantást vetek a telomra majd közlöm vele hogy nemsokára hajnali fél három. - Remek... - közli laposan, ahogy kinyitja a hatalmas fém ajtót.
- Fogalmam sincs, hol lakik - közlöm vele, ahogy észbe kapok, mikor ő elindul jobbra. Jobb kezét felemeli, mintha jelentkezne. Gondolom ez az, hogy hogy ő tudja? Rögtön mellé lépek, számat belülről kezdem harapdálni. Hajamba beletúrok, hogy legalább valami emberi formám legyen.
- Azt sem tudom, hol vagyok - morogja míg körül néz az úton majd átmegy a másik oldalra. - Ne verekedj - fogja meg a kezemet, ahogy előttünk feltűnik egy banda. Miért verekednék? Egyelőre Hectort akarnám meglátni, hogy otthon van-e az az idióta fasz. Remélem csak kiütötte magát...
- Hello Zoe - köszön rá az egyik... fekete haj de tüskés. Pár tetkó... és a hang.
- Hectorrol tudtok valamit? - áll meg egy pillanatra épp mikor már túlsétálnánk rajta.
- Miért? - lép előre egy másik srác. Ő Ben... de engem a fekete hajú érdekelne. Ő Marcell? Jó tudni...
- Láttad vagy nem? - néz rá értetlenül Zoe.
- Egy ideje nem - vonja meg a vállát Ben. Zoe felmordul majd sietősebbre vált.
- Csak Hector miatt nem... - morgom neki, ahogy őt figyelem, míg sietősen lépked mellettem.
- Tudom - biccent nekem, ahogy felhúz egy lépcsőn. Megpróbál benyitni de az ajtó zárva van. - Mi a fasz?! Ez Hagley itt egy zár sem működik! - csap az ajtóra idegesen. - A faszomat! - simít végig az arcán. Oda lépek mellé és kissé megemelem az ajtót, nem mintha megmozdulna, de tudom, hogy elérek vele valamit.
- Add a kulcsod - kérem őt mire a kezembe nyomja. Bepöccintem az egész zár alá, mire az pattan egyet, majd bent kiesik.
- Akarom tudni? - kérdi értetlenül, ahogy kinyitom az ajtót.
- Ha ez vigasztal csak pár zárat tudok, az olcsókat. Ez olyan - rántom meg a vállamat, míg felfelé kezdünk kocogni a lépcsőn.
- Zárakat tudsz feltörni, azért ez nem kis dolog - néz rám hátra fele, ahogy megindul az egyik ajtó felé céltudatosan... Nem pont a zárak kötnek le. Inkább a kurva ajtó amin Zoe bekopogtat. - Hector...! - kiabál be kissé hangosabban. De nem nyitódik ki az ajtó. Feszülten néz fel rám mire oda megyek és én is bekopogok. Bár tudom, hogy hasztalan.
- Oké, berúghatom szerinted? - nézek rá kérdőn egyre idegesebben. Mi a faszom történt ezzel a pöccsel?!
- Most mit vársz tőlem?! Soroljam a törvényeket miért ne?! - tárja szét a karját. - Öhm... jó végül is, ha ő nem jelent fel, akkor elvileg gáz nem lehet, és hát kétlem, hogy feljelentene, szóval azt hiszem ja... - hadarja el rám nézve. Nekem pedig nem kell több. Rárúgok a zár alatti kis részre. Az ajtó majdnem kicsapódik, de az a hülye kis biztonsági lánc megfogja. Ismét rárúgok egyet, mire már kinyílik. Zoe megy be elsőnek, amit nem éppen preferálok, de örülök, hogy nem estem pofára, ahogy berúgtam ezt a szart. - A picsába! - szisszen fel megdermedve egy pillanatra. Ő csak egy pillanatra teszi ezt ugyan is rögtön leguggol a nem kicsit ájult és hányásos Hector mellé. Én viszont csak nézem őket... mi a jó büdös fasz... Mire észbe kapok addigra Zoe már hívja a mentőket és a vállához szorítja a telefont. Sürgetően néz körbe majd azt hiszem egyszerre látjuk meg azt a pár bogyót az asztalon... - Nem tudod az mi?! - kérdi rám pillantva, de fejemet csak megrázom... ezt hogy adom be Xaviernek? - Mentőt szeretnék kérni, valószínűleg gyógyszer, de nem tudom milyen. Hagley... - sorolja a az utca nevet, a lépcsőházat, hogy szerinte mi az isten van. Aztán egyszerűen hátrább dobja a telefont. Oldalra fordítja Hector fejét és a pulzusát kezdi nézni, azt hiszem. Én pedig tovább állok ott. Mi a jó büdös lófasz történik... - Szerinted drog? - kérdi rám pillantva...
- Baszki kurvára nem tudom. Vesz be dolgokat, de mindig jó embertől és...
- Zayn ez nem jó embertől van - mutat az asztalra majd maga köré. Azt hiszem a gyomrát már kihányhatta szerencsétlen. - Fordulj el - int nekem mire értetlenül ránézek. - Zayn inkább menj le és várd a mentőket, könyörgöm! - mordul rám, de nem mozdulok. - Remek... faszom... öh... nem jut eszembe semmi mi jó sokk ellen! - szól rám erélyesen. Nézem, amint belenyúl a szájába majd Hector ismét hányni kezd. Zoe pedig csak tartja a fejét. Több kérdésem van. Honnan kaparta össze ezt a drogot ez az idióta pöcs... mi a faszom történik éppen... miért mi vagyunk itt.. és hogy neki hogy van ennyi lélekjelenléte?! Nehezen fordítja kissé oldalára Hectort míg a fejét tovább tartja. A mentő hangja betölti a teret és máris jönnek a lakásba. Zoe feláll és kirázza a hideg, ahogy végig néz kissé hányásos ruházatán. Szemeit lehunyja egy röpke másodpercre majd nézi amint hordágyra rakják és maga után húz, utánuk... Képszakadásokkal érzékelem a dolgokat, ahogy a mentőbe beülünk és Zoe továbbra is segít, majd megérkezünk.
- Kell neki nyugtató? - néz rám értetlenül a férfi mire Zoe félve rám néz.
- Azt hiszem nem, túlteszi magát rajta - motyogja ő helyettem.
- Igen - közlöm most már én is.
- Tudok adni egy műtős ruhát, ha gondolja - néz rá a mentős mire Zoe végig pillant magán.
- Uhm... az nem lenne túl rossz - rázza ki a hideg.
- Gondolom nem lesz idegen - pillant hátra rá mikor megindulunk mögötte.
- Elnézést… Hogyan? - kérdez vissza zavartan.
- Nem orvostanhallgató? - torpan meg a mentős mire ugyan úgy megállunk mi is.
- Nem - rázza meg a fejét Zoe.
- Honnan tudta akkor, hogy mit kellene csinálni? - a mentős majdnem ugyan annyira össze van zavarodva, mint Zoe. Ő pedig majdnem annyira, mint én... mi a jó büdös faszom történik még mindig?!
- Pszichológia... mármint az érdekel. Szóval maga az orvoslásról is tudok pár dolgot... én csak... nem tudom - nyög fel Zoe.
- Oh... mindenesetre remek volt. A nyelvét lenyelte szóval, ha nem hánytatod meg, valószínűleg megfullad - pillant rá míg kinyitja neki az egyik ajtót. Én pedig csak leülök az egyik székbe és térdeimre hajtom a fejemet.
- Mi a fasz... - súgom magam elé fáradtan, ahogy arcomat megdörzsölőm. Pár kosza pillanat Zoe pedig megjelenik előttem egy remek kis zöld gatyában és felsőben. Komolyan, mint egy műtős. - Csini - nyögőm oda neki, ahogy megáll előttem.
- Tuti jól vagy? Kérhetek még neked nyugtatót, már orvosnak is kitudnám magam adni - mutat magára egy fintorral.
- Nem vagyok jól - nézek fel rá, ahogy kissé elnevetem magam. - De nyugtató azért nem kell - hárítom el rögtön míg felállok és megindulunk vissza fele... Legalább ő biztosan emlékszik rá hogy hova vitték Hectort.
- Minden fajta stresszhelyzetet jól kezelsz, ezt miért nem? - néz fel rám értetlenül.
- Az előbb még aludtam, aztán az egyik haverom túladagolta magát, ahogy láttam, ahol te úgy csináltál mintha ez a munkád lenne. Most itt bent vagyunk a kórházba, nekem haza kell ma mennem, szeirntem még részeg is vagyok. Fel kellene hívnom még Xaviert... én csak... nem az a fura hogy én sokkot kaptam, hanem hogy te nem - mutatok rá értetlenül. - Főleg hogy te nem is bírod a stressz helyzeteket! - emelem fel a hangom kissé ingerülten.
- Emberekkel akarok foglalkozni, bírom az ilyeneket. Az egyetlen dolog, ami nem ijeszt meg azok az öntudatlan emberek - vonja meg a vállát. - Add a telodat - nyújtja felém a kezét, de nem mozdulok meg, csak figyelem őt.
- Oké, tudod mit? Talán sokkot kaptam, mert lassan jutnak el a tudatomig a dolgok de...
- Sokkot kaptál, ezt ki tudom jelenteni én is - néz fel rám fáradtan.
- Megmentetted Hectort - mondom ki a tényt.
- Előfordul az ilyen - kulcsolja a karjait a nyakam köré, ahogy megölel.
- Zoe... - nyögők fel, ahogy tudom, hogy csak engem akarna megnyugtatni. Holott kurva fontos egy téma lenne ez most.
- Hagyd, jó? Felhívom Xavet - súgja a fülembe, ahogy a nyakamra nyom egy hosszú puszit és érzem, hogy közben hátsó zsebemből magához veszi a telefonomat. Látom, amint telefonál és lehunyja a szemeit. - Hello Xav! - szól bele kissé könnyedebb hangon. - Őszinte leszek, gáz volt és van. Jó lenne, ha lejönnétek Birminghambe. Az unokatesód azt hiszem túladagolta magát, éppen a kórházban vagyunk. Megmarad szerintem. De mindjárt körbe kérdezek még. Zayn miatt is jó lenne, ha jönnétek, sokkot kapott. Ami már úgy tart egy könnyed fél órája - hadarja el, ahogy kifújja a levegőt a végén. Pár hajszála pedig felreppen, amik az arcába lógnak. - Xavier... - nyög fel tenyerébe temetve az arcát. - Könyörgöm, nem tudok spanyolul. De gondolom a válaszok igenek lennének. Bevett valamit, nem tudom mit és nem tudom kitől szerezte, de míg leértek kiderítem, rendben? Egyelőre körbe kérdezek itt bent, hogy mi van. - hadar tovább, de gondolom csak azért, hogy Xav meghallgassa, és ne vágjon közbe. - Majd itt beszélünk, oki? Addig hello, és most már nyugi. Ne te vezess, ha megtudok valamit hívlak, rendben? - hangja kedves és lágy... kissé felnevet, majd kinyomja. - Megkaphatnám még egy telefonálásra. Az enyém ott maradt - nyögi ki engem nézve. Én lehuppanok, egy székbe ő pedig igennek veszi ezt. Bár nem mondtam volna nemet. - Hello Li... Nincs velem gáz. Megvan még ki az a Zayn, ugye? Meg a haverjai is? Xavierről rémlik valami? - kérdi hadarva a kérdéseket. - Na, neki az egyik unokatesója Hagleyben lakik, akihez most este mentem át, mert megkért rá. Túladagolta magát, kórházban vagyok. Nem tudnál beszólni, hogy sürgessenek meg neki mindent és ne drogosként kezeljék? - hangja félénk... Tudom, hogy kurva gáz lehet ez neki. Valószínűleg nem akarta, hogy tudja a nővére milyenek is vagyunk. - Gyere... hát műtős ruhába vagyok, szóval szerintem lazán felismersz - nevet fel keservesen. - Kösz, jövők neked eggyel - sóhajt fel majd kinyomja és oda adja nekem.
- Mikor Xavierrel beszéltem kocsi hangokat hallottam. Szerintem már ide fele tartanak - szólók neki az apró emlékről, ami beugrik.
- Rendben - biccent nekem. - El kéne mennem körbe kérdezni, de valahogy lezsibbadtam most már én is - huppan le mellém. De inkább áthúzom őt az ölembe.
- Műtő szagod van - húzom fintorra a számat mire fájdalmas mosoly kerül az arcára.
- Észre se vettem eddig... Ha ideér Li eljössz velünk körbe kérdezni? Dolgozott itt is, így kissé protekciós. Gondolom Hectornak most azért jól fog ez jönni. - motyogja, amíg én arcomat a nyakába temetem.
- Köszönöm - morgom neki, bár nem tudom, hogy hallja-e. Keze végig simít tarkómon, és nem is igazán hagyja abba. Egyszerűen pedig ellazulok... de továbbra is csak egy kérdésem lenne; mi a jó büdös kurva élet történt?!


Kukucs! Itt a mai rész, remélem tetszik:) A komikra ha esetleg nem válaszoltam volna, ígérem este fogok. Az előző résznél is és itt is. Köszönöm a plusz feliratkozott! Nemsokára meg van a száz, egyre izgatottabb vagyok. Elég nagy cél valósulna meg a számomra:D Komizzatok és pipáljatok, imádlak titeket! <3 

5 megjegyzés:

  1. Ajjjjjjj
    Ilyenkor annyira utalak es egyben szeretlek is de akkor is fuuuu miert pont itt? Nemar tudni akarom a folytatast pls siess a kovi resszel!💋❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés
  2. Hello Névrokon!
    Valami fantasztikus rész lett.
    Perfect!:)Már száz?
    Még csak nem rég voltunk olyan hatvanötnél.Tellik ám az idő.
    Ha szabad kérdeznem hány részes lesz a blog?Vagy több évad lesz?:)
    Remélem hogy nagyon sokáig olvasható még ezt a nagyszerű blogot!
    Várom a következő részt!;)
    Vivien

    VálaszTörlés
  3. Annyira...áh siess a kövi résszel! !!!!

    VálaszTörlés
  4. Szia Des Tiny!

    95 feliratkozó...az az öt simán meglesz..., hisz -a lehető legkomolyabban mondom- ide, ha benéz az ember itt ragad...- Ez a történet tobb mint egy fic...habár már említettem szerintem, de simán ugyan úgy etetné magát a történet, ha más nevekkel és helyszinekkel lenne.... szaval na...



    Óh, 5....5..5! Egymás után 5 Zayn szemszög..habár gondolom ezután több Zoé szemszög jön..hogy Zayn vissza megy...

    Égzengés és földindulás,
    Zenebona és hajnalhasadás,
    A telefon csörög és felkel venni,
    Nincs választás..., hisz a hír nem lesz semmi...

    Egy barát bajban van ideje menni,
    Ilyenkor nem árt minden kapcsolatot bevetni..,
    ...-De az ajtón nem lehet bemenni-
    A régi trükk most nagyot segít,
    De bent a sokk egy embert megbénít..,
    A másikat épp tettre készteti,
    Így történik, hogy Zoé Hector életét megmenti...


    Zayn a történteket szinte már testen kívüli élményként kezeli,
    Fejét Zoé vállgödrébe temeti...

    Imádtam! Csodás volt! Izgultam! Szurkoltam!
    Áh Csodás Vagy!

    VálaszTörlés
  5. Hali
    Naaagyon imàdom a blogod!! Minden óràban megnézem van e új rész... *.* siess a kövivel !! AHHHHWWWHH ^·^

    VálaszTörlés