2016. március 27., vasárnap

60. Rész

- Mit érdekel engem a hányingered?! - morogja apám, ahogy egyszerűen a lábamnál fogva húz a hideg kövön.
- Szerintem a gyermekvédelmiseknek szólnom kéne - morgom neki, ahogy tovább húz.
- Kimagyaráznám - röhögi el magát, ahogy felhúz a lábamra.
- Nem akarok sehova se menni - rázom meg a fejemet, ahogy megindulok vissza a szobámba. Elkapja a derekamat és feldob a vállára.
- Egy hónapja nem akarsz sehova se menni. Nemsokára újra suli, tudjál már mit mesélni. Had higgyék, hogy van életed - röhög fel gúnyosan, mire elmosolyodom. - Nem csak a haverjaiddal kell inni menni. Amúgy is, mit iszol te?! Apa lánya programra vágyok - feleli egyszerűen és már ki is lép a házból.
- Apci... nincs rajtam cipő - emlékeztetem, ahogy lazán sétál le velem a lépcsőn.
-Ha elkészültél volna, amikor mondom, most nem szopnál. Szar lehet - röhög tovább, ahogy kilép a nagy vasajtón és a kocsihoz sétál.
- Ne már... menjünk holnap. Oké?! Akármikor... de annyira nincs kedvem semmihez. Fáj a fejem... fáradt vagyok. Nincs emberi kinézetem és meh... - motyogom a vállán rázkódva.
- Tudtad, hogy leszarom a véleményed? - néz rám egyszerűen, ahogy lerak a földre. Elfintorodom, ahogy a murva bökni kezd a zoknimon keresztül. Kinyitja az ajtót és előre mutat kezével, hogy üljek már be.
- Sikítani fogok, hogy elrabolsz - felelem tökéletes komolysággal, mire pár percig farkasszemet nézünk, aztán belök a kocsiba. Én pedig tényleg sikítani kezdek. - Segítség! - kiabálom kifelé, mire ő csak röhögve rám csukja az ajtót. Látom, ahogy int annak az egyetlen nőnek, aki kikerekedett szemekkel néz minket.
- A lányom - kiabálja oda, de a nő csak tovább néz minket furán. Beül mellé sietősen és elindítja a kocsit.
- Ennyit erről. Ha elrabolnának és ezen a nőn múlna, holnapra már a vesém valaki másnál lenne - hördülök fel, ahogy tekintetemet annak a nő tekintetébe fúrom.
- Ez Hagley - röhög fel apám, miközben bekapcsolja a zenét.
- És ez mentség arra, hogy az emberek nyomorékok legyenek - biccentek ironikusan neki, mire elmosolyodik.
- Eléggé negatív vagy mostanában - pillant rám, ahogy tovább vezet, de tekintetét utána újra az útra szegezi.
- Mindig negatív vagyok - motyogom unottan, ahogy kifelé nézek az ablakon.
- Most jobban - löki meg a vállamat mosolyogva, mire elfintorodom. - Sokat jársz és maradsz mostanában ki - jegyzi meg, mire megrántom a vállamat. - Jaj, kicsim - csapkodja meg óvatosan a combomat, míg röhög. - A sráccal van valami, ugye? - néz rám egy sunyi mosollyal, ahogy leparkol a lőtér előtt.
- Ejtsük a témát - forgatom meg a szememet, ahogy kiszállok és becsapom az ajtót.
- Az első szerelem - sóhajt fel, mire elfintorodom. Belépek az ajtón, Mike rám köszön. Én meg rá.
- Hey, kislány. Hol a cipőd? - hajol ki kissé, hogy jobban lenézzen rám.
- Nem akart jönni. Szerelmi bánat - legyint apu, míg én unottan elkezdem kitölteni a jelenlétit. Aláírom, aztán odatolom apának és neki is már csak alá kell írnia.
- Kamaszodik? - röhögi el magát Mike, mire felvont szemöldökkel ránézek.
- Nem, mindig is ilyen volt - nevet fel apa is és már meg is indulunk előre. - Na mesélj hisztikirálynő! - húz oda magához, ahogy átkarolja a nyakamat.
- Nincs miről mesélnem - mondom feszengve, ahogy kibújok az ölelése alól és kiveszem a hetes fegyvert.
- Akkor meg se szólalj - vonja meg a vállát és ő is kivesz magának egy fegyvert. Nem ellenkezem, tényleg nem mondok semmit. Zokniban vonulok végig az épület felén, többen értetlenül néznek rám, de nem érdekel. Lerakom a zöld kis falapra a fegyvert a tokkal együtt és kiszedem belőle. Apám is ugyan így tesz, bár ő előbb végez. A kis céllapokat kirakja. Magának is és nekem is. Kettőnk közé kirakja a kis dobozban lévő töltényeket. Zárt irányzékú... oldalt meghúzom a kart és berakom a töltényt, majd vissza. Beállok, mély levegőt veszek, lehunyom a szememet. Kifújom, aztán a szemeimet is kinyitom. Igazítok egy kicsit, aztán meghúzom a ravaszt. Nyolc... apáé tízes. - Mi van Zaynnal? Eléggé szimpatikus volt - suttogja halkan, ahogy arccsontjához szorítja a fegyvert és céloz. Meghúzza a ravaszt és kérdőn rám néz, míg megtölti a fegyvert újra.
- Semmi - adom a választ egy keserű szájízzel és én is megtöltöm a fegyvert.
- De tényleg. Mármint megértem, hogy nem velem akarsz erről beszélni - röhögi el magát -, de nem bánnám, ha megtartanád a kölyköt - hangja lehalkul, ahogy meghúzza a ravaszt ismét. Idegesen húzom meg én is... hetes.
- Aham - motyogom és újra töltök.
- Szimpatikus volt. Az első srác, akit hazahoztál - sóhajt fel drámaian, ahogy újra beáll és céloz. Most én lövök előbb. Kilenc. Tíz órára... - Tetszett, hogy leszarja a véleményemet, látszott rajta - röhögi el magát megtámasztva a fegyvert, ahogy felém fordul. Látom, de nem nézek rá. Célzok... tíz. - Szóval, mi van vele? - kérdezi meg most már teljes testtel felém fordulva.
- Gondolom megvan - rántom meg a vállamat ránézve, mivel kezd irritálni, hogy engem bámul.
- Áthívhatod, ha akarod - néz rám kérdőn, mint aki arra vár, hogy azt mondjam; jó, áthívom. De nem mondok semmit, csak újra lövők. - Oké, fel kell még lépnem a mamáékhoz, mert el kell intéznem valamit -  mondja az órájára pillantva. - Itt hagyjalak és addig lősz, vagy kirakjalak valahol? - néz rám kérdőn.
- Nem tudom, zokniban vagyok - mutatok rá a tényre, azaz most a lábaimra.
- Jó, jössz? - kérdi megfogva a saját fegyverét.
- Aha - bólintok unottan és én is elrakom a fegyvert.
- Ez gyors volt, Frank - néz ránk Mike értetlenül.
- Csak gyors lövöldözés volt, futunk is tovább - mosolyog rá, míg megtartja nekem az ajtót. A kocsihoz lépdelek és beülök előre. Látom, amint rágyújt egy cigire, én pedig számat beharapva elfordulok a másik irányba. Aztán felnyögök, ahogy meglátom az óriásplakátot. X-factor... remek. Köszönöm magamnak, köszönöm az internetnek és köszönöm apámnak, hogy ilyen remekül alakul az életem... felsóhajtok és inkább apát nézem, ahogy elnyomja a csikket, aztán beszáll. Nem mond semmit, csak vezet. Én pedig szintén nem szólok semmit és csak nézelődök. Apu felnyög, ahogy leállítja a kocsit a parkolóban. - Feljössz? - néz rám, ahogy még az ajtót nyitva tartja. Kezem nyúl az ajtóhoz, mikor megszólal a telefonom a melegítőgatyám zsebében.
- Nem - nyögöm ki, míg villantok rá egy fintort. Ő bólint, becsukja az ajtót és látom, amint cigijét szívva megindul a mamáék háza felé. Telefonomat előhúzom és ledermedek. Trisha... miért hív Trisha?! Szívem félre dobban, aztán zakatolni kezd. Egy pillanat alatt fogy el minden levegőm, kezdek el remegni és fut át az agyamon minden. Zayn meghalt, Zayn megölte magát, Zayn eltűnt... Annyira sokkol a név a kijelzőn, hogy a csöngés megszűnik és már csak a sötét képernyőjű telefonomat nézem. Úr isten... aztán újra csörögni kezd, én pedig remegő kezekkel észbe kapván, pár másodperc után felveszem és a fülemhez emelem.
- Igen? - szólok bele túl vékony hangon.
- Szia, Zoe - köszön a telefonba, szintén halkan.
- Baj van? - csúszik ki ajkaim között idegesen, ahogy kinyitom a kocsiajtót, mivel úgy érzem, megfulladok.
- Azt hiszem - nyögi ki, én pedig érzem, hogy mindjárt kiugrik a szívem. A gondolataim össze-vissza csaponganak. Érzem a vérem száguldását a fülemben. - Mármint, jól van Zayn! - teszi rögtön hozzá és talán a kissé szapora légzésemet veszi észre.
- Te jó ég, Trisha - nyögök fel a szívemre rakva szabad kezemet, ahogy szemeimet lehunyom és felnyögök a megkönnyebbüléstől -, legközelebb ezzel kezd! - kérem kiakadva, míg igyekszem rendezni magamat.
- Ne haragudj - sóhajt fel, hangszíne fáradt. Biztos vagyok benne, hogy Zayn otthon most nem a megértő és segítő kisfiú lehet.
- Szóval, mi a baj? - kérdem meg, ahogy arcomat végigdörzsölöm kezemmel.
- Holnap lenne a meghallgatás - kezdi el feszengve, én meg értetlenül magam elé meredek és látom az ablak tükröződésében az arcomon megjelenő ráncokat.
- Lenne? - kérdezek vissza kissé furcsállva, hogy feltételes módban beszél.
- Azt mondta, nem megy el - nyög fel Trisha, hangján hallom a rosszallást, én pedig elkerekedő szemekkel nézek magam elé.
- Mi az, hogy nem?! - hördülök fel rögtön és érzem, amint a méreg szétárad bennem. - Széjjel verem azt az idióta...
- Értékelném - szól közbe halkan.
- Ohhh - esik le, hogy tulajdonképpen miért is hívott.
- Szeretném, ha holnap, vagy ma este átjönnél és elrángatnád... csak még ezt tedd meg érte, könyörgöm. Könyöröghetek neki, meg sem hallgat! Tudom, hogy miket tett, vagy legalábbis sejtem. Tudom, hogy ezért mentél el Zoe, de kérlek. Vidd őt el arra az idióta meghallgatásra és aztán felőlem eltűnhetsz az életéből még egyszer, de így soha nem fog arra a pályára lépni, amire akar - gyorsan hadar, azt hiszem órákig gyakorolta be magában ezt a szöveget, most valahogy mégsem úgy mondta, ahogy összerakta fejben. De... menjek vissza hozzá?
- Trisha, ha engem ő újra meglát, akkor abból csak üvöltés lesz és...
- Nem. Kétlem, hogy egyáltalán meg tudna szólalni - kuncog fel, de hangja még így sem az igazi. Azt hiszem, ez a majdnem egy hónap nem csak Zaynnak volt nehéz.
- Ha... visszamegyek, akkor nekem végem. Többet nem jövök el - nevetek fel keservesen.
- Többet el sem engedne - ért velem egyet, mire ajkaimat kezdem rágcsálni.
- Akkor miért mondod, hogy újra leléphetnék? - kérdem halkan, a hajamba túrva.
- Mert megpróbálhatnád - feleli egyszerűen, én pedig felszisszenek.
- Szólj Xavnek és Danny-nek... biztos rá tudják venni arra...
- Próbálták - vág közbe erőteljesen.
- Do beszélt már a fejével, ho...
- Ez volt az első - szakít megint félbe.
- És...
- Zoe, mindenki beszélt már vele, csak te nem! - csattan fel idegesen, mire elhalkulok.
- Értem - nyögöm ki, ahogy lábam idegesen járni kezd.
- Eljössz? - kérdi reménykedve.
- Hova kéne menni? És hány körül? De... jesszusom, csak fogjátok meg és vigyétek - nyögök fel kétségbe esve. Nem... most nem... már nem! Nem mehetek vissza, mikor kezdem elfelejteni! Kezdem?... Ez kamu...
- Úgy hat körül kéne indulnunk. Do vezetne, mivel Yasernek el kellett utaznia. És hát nem tudom, Do nézte a város nevét - hadarja el ismét Trisha, kissé fellelkesülve.
- Ne haragudj, de azt hiszem, nem - nyögöm ki elcsukló hanggal, mire pár másodperces néma csendet kapok.
- Te szereted, ő szeret. Beszélek a fejével! Esküsz...
- Nem kell! Nem fog megváltozni, de én ezt... nem véletlen jöttem el. És nem véletlen nem beszélek vele! - hangom halk, nem tudok erőteljesebb lenni. A tudat, hogy találkoznom kéne vele... ennyi idő után, valahogy megbénít. Elvégre ott hagytam!
- Le kell raknom, mert haza jött... - sóhajt fel fáradtan. - Azért köszönöm, hogy felvetted. Vigyázz magadra, Zoe! - suttogja gyorsan és mielőtt elmondanám neki, hogy akármikor hívhat, már le is rakja. Én pedig teljesen sokkosan ott ülök a kocsiban. És akkor beül mellém apa. A hátsó ülésekre dobja a kajamennyiséget, amit a mamáék rásóztak. Nem kérdez semmit, én csak magam elé meredek és a telefonomat fogdosom. Ő indít, az agyam pedig ezerrel pörög. Nem fog elmenni. Akkor sem biztos, hogy elmegy, ha én oda megyek. De oda menjek? Utána nem fogok tudni lelépni. Ha meglátom... Jézus. Zayn meg én egy légtérben? Vagy őrült veszekedés, vagy őrült szex. Hangos lenne mindegyik... érzem, ahogy elpirulok, ahogy agyam akaratlanul folytatja a piszkos gondolatot. Kinézek az ablakon és arcomat eltakarom a hajammal, hogy véletlen se kérdezzen rá apa. Az X-factoros tábla ismét feltűnik; "Légy te az idei év új sztárja!"
- Apu - szólalok meg halkan, túlságosan is bizonytalanul.
- Hm?
- Azt hiszem, ma itt bent alszom anyunál. Ki tudsz rakni nála? - nézek felé, félve.
- Persze - mondja szemöldök ráncolva. - De, hogy-hogy, vagy miért? - néz rám egy pillanatra.
- Csak tudod, hogy sokat van rosszul, gondoltam besegítek - vonom meg a vállamat.
- Hát... az a barom úgysem segít neki - morogja, ahogy a belváros felé veszi az irányt.
- Ja - értek vele egyet, míg a kezemet kezdem tördelni.
- Anyád mondta, vagy Nan, hogy rosszul van? - kérdi lecsillapodva.
- Mind a ketten - vonom meg a vállamat.
- Mi baja? - kérdez tovább.
- Nem tudom, a kezét meg kell műteni majd. Az alagút szindrómás. Amúgy meg szerintem vérszegény, nagyon durván... de fogalmam sincs - sóhajtok fel, ahogy kitekintek az ablakon. Hát igen, anyu sokat van rosszul, a keze pedig rohadtul fáj. Szóval alig bír csinálni valamit. Így egyre többet vagyok náluk, mivel Jay tartja magát ahhoz, hogy ő nem csinál "női" munkát. Ha meg anyu csinálja meg, hogy ne veszekedjen vele tovább és ne piszkálja őt Jay, akkor a keze csak jobban fáj. Esténként már így sem alszik túl sokat. Nan és Li már dolgozik. Nekem nyári szünetem van. Így általában többet alszok már mucinál és besegítek. Csak néha haza kell, hogy menjek apához, mert megunom Jay piszkálódását és beszólásait. Nem értem, miért nem elég neki, ha megcsinálom... nem... abba még bele kell kötni, hogy nem raktam el időbe az elmosott tányérokat. Hogy nincs pont délben kaja. Hogy egy nap nem söprök fel kétszer, csak egyszer.
- Majd hívjál! - parkol le anyuék háza előtt.
- Oké, köszi - szállok ki még mindig bizonytalanul.
- Ne hozzam el valamidet? Telefontöltő, ruha... cipő? - kérdi felröhögve, mire elfintorodom.
- Van minden - rázom meg a fejemet, ahogy becsukom az ajtót. Nézem, ahogy megfordul és értetlenül nézek rá, mikor az ablaka lecsusszan és lelassít mellettem.
- Üdvözlöm Zaynt - int nekem és röhögve elhajt. Tátott szájjal, nem kicsit meghökkenve nézek utána jó pár percig. És miután elkönyvelem magamban, hogy apám szimplán tud mindenről, amiről csak akar, megfordulok és befelé indulok. Kopogok párat az ajtón és várok. Anyám kinyitja és értetlenül rám néz. Aztán végignéz rajtam és a lábamhoz érve homlokán megjelennek az apró ráncok.
- Miért is nincs rajtad cipő? - néz fel rám újra, teljesen zavartan.
- Apu így rángatott el, mert amúgy nem akartam menni lőni. Itt csövezhetek ma? Úgyis rég láttuk egymást. Holnap lehet, hogy lelépek - hadarom el neki, ahogy nyomok az arcára egy puszit és belépek, ahogy ő hátrább lép.
- Persze! Meg sem kell kérdezned, tudod - hördül fel mosolyogva. Imádom én anyát... csak bárcsak ne Jay-al élne együtt... - Hova mész? - kérdi mögöttem lépdelve, ahogy én a konyhába megyek és elkezdek rögtön mosogatni.
- Egy haveromhoz - vonom meg a vállamat.
- Aki hol lakik? - kérdezget tovább.
- Bradfordban - felelem egyszerűen.
- Egyébként... mit is csináltál te itt? - kérdi mosolyogva, mire értetlenül rápillantok.
- Hogy érted? - kérdezek vissza.
- Hát a fesztivál alatt - egészíti ki magát.
- Itt csöveztem pár barátnőmmel - vonom meg a vállamat.
- A virágok kissé már kezdtek kiszáradni - paskolja meg a vállamat nevetve, ahogy elkezd főzni mellettem. Én pedig érzem, hogy elpirulok... egy idióta vagyok. Mindenért. Hogy pont a virágokat felejtettem el. Hogy most itt vagyok. Hogy holnap elmegyek hozzá. Hogyha holnap nem megyek el hozzá... bassza meg... ezt kibaszottul, kurvára elcsesztem.



Kukucs! Íme a rész, köszönöm a komikat. Válaszolni fogok rájuk most is ígérem csak huhhh össze jöttek a napok:D Nem tudom mikor tudom hozni a kövit de sietek, ígérem! Imádlak titeket!:3

13 megjegyzés:

  1. Uhh hat en eskuszom boldog vagyok hogy megint talalkozni:3 de megint nagyon jo reszt hoztal szuper volt;) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy boldog vagy, de hol írtam én hogy találkozni fognak?;) Imádás van! <3

      Törlés
  2. Arggggg most mi a fasz van!?
    Zoe ugye vissza megy Bradfordba és ha Zayn bekerül az x factorba nem lesz jó fiu hanem ugyan ilyen marad amilyen ugye? Huh tul sok a megválaszolatlan kérdés és elmegy a meghallgatásra ugye?
    Szoval jah nagyon jo lett a rész!
    Siess nagyon nagyon a kövi résszel puszii!:)❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Arggg fogalmam sincs! Kitudja mit lesz, én se tudom mi lesz (ja de, hah!:D) Kiderüüül majd, nyugalom:D Örülök hogy tetszett:3 Igyekszem, imádás van, puszi!:3

      Törlés
  3. Szia Des Tiny!
    Uram Isten, Szent Basszantyú!
    Te aztán tudod, hogy hogy kell az ember napjába örömöt csempészni..:)
    Igen Zoe neharagudj, de nekem nagyon feldobódott a kedvem :D

    Na hát most, hogy kivesésztem a hangulatomat..(ez egy szép kereknek nemmondható mondat volt :D) jöjön a részről szóló "rész" :D Szent Pattintós cigaretta.. én se vagyok ma magamnál...

    Szaval ..nem volt semmi, ahogy eljutottak a lőtérre...
    Na és ahogy az apukája kitette, az anyukájánál.... és közölte "Üdvözlöm Zaynt" Kedves apuka.. Zayn nagyon dühös lenne..mert perpillanat utálja, ha így hívják ...:D

    Tudsz még követni..vagy már a legelején rendeltél egy zubonyt és úton van a csomag felém? :D

    Trisha egy pillanatra bennem is megállt az ütő.., de utánna realizáltam magamban, hogy azt valahogy máshogy közölnéd... vagy nem is tudom... a lényeg, hogy továbbra is imádlak..

    Zoe ..nagylevegő ...sok kávé..egy doboz cigi.. és nyomás

    Egyébként nagyon imádtam ezt a : "hogy holnap elmegyek hozzá. Hogy holnap nem megyek el hozzá.." szövegrészt :)

    Az előző részhez visszatérve nem csak te gondoltál bele milyen lenne a pattogatott mangalica én is.., de valahol nagy állat vagyok.., mert olyannyira kész a dolog, hogy mikor kipattant a nem létező ragacsos agynak nevezett valamimből akkor nagyon megtetszett :D

    Jaj, és most nem álmodtam..annyiból jobb is, hogy így is agygörcsöt kap a nem létező szervem (az agy mióta külön szerv?) , nem hogy még akkor ha megint álmodtam volna :)

    Na befejeztem :D

    Elképesztően imádtam! Des Tiny csúcs szuper Vagy!

    Nagyon szépen köszönöm, hogy ezt a részt is olvashattam!

    További szép estét!

    Szia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Basszantyú?!:D Dafuq man?!:DPattintos cigiii? Dunhill, fekete. Best. :D Zayn bizony dühös lenne. Lazán tudlak még követni, semmi zubbony nem kell ide csak egy szál cigi:D Bizony, dolgokat máshogy közölnék:D Ügyes vagy teee:D Kimodnta hogy Zoe elmegy? Olyan édesek vagytok:D ohh az a pattogatott mangalica. Egy kis vaj és só... nyami. Örülök hogy így tetszett, én köszönöm hogy olvastad. Imádás van, puszi!:3

      Törlés
    2. Nem tudom.
      Most nincs kedvem semmihez, de azért erőltessük meg magunkat.
      Hajj, nehéz belekezdeni, közben hiába kattog az agyam hogy mit írjak, a Tvben lévő fosreklámok elnyomják a gondolataimat.
      Na szóval remélem nem fognak találkozni. Mert az túlságosan happy lenne, már pedig most szenvedniük kell de főleg Zaynnek, Zoé elmehet Bill Gates saját szigetének egy luxus szállodájában kecskét fejni. Végülis ha jó a környezet akkor biztos élvezetes.
      Na szerintem azt kéne csinálni, hogy Zoé beöltözik álruhába ( értem itt most azt hogy bő fekete gatya XXL es fekete póló + maszk ) és még pár gyerekkel elrabolják Zaynt oda viszik aztán Zoé a saját hangján elmondja hogy : Zayn kérlek ha nem magad miatt akkor miattam, emlékszel megígérted! Zayn bemegy Zoé meg lelép a többiekkel, de ezt Zayn nem tudja. Aztán megy minden tovább.
      Vagy felbérel egy bandát ők elrabolják aztán azt mondják hogy Zoé üzeni : pont pont pont.



      Na jó a comment írás fárasztó.
      A mostani commentem amúgy is nagyon szar lesz/lett.

      Te cigizel?

      Szép Estét!

      Törlés
    3. Helloka. Ha nincs kedved semmihez akkor extrán köszönöm hogy írtál. Tv?! Te jó ég... mióta nem néztem:D Reméled nem fognak, imádlak. De komolyan, mindenki igent akar, te nemet:D Szeretem a kecskéket... hmmhmm... amúgy is, honnan veszed hogy attól mert találkoznának nem szenvednének?:D Nem tervezem Zaynt elraboltatni, sajnálom hogy csalódást okoztam:D Comment írás fárasztó? Hát még a rész írás drágám:DDD Nem lett ez szar, csudálatos lett:3 És igen, cigizem. Megesik az ilyen néha napján:D Imádás van, puszi!

      Törlés
  4. Én most rossz helyre irtam az előbb komit?

    VálaszTörlés
  5. Cigis picsa,haha :DDDDDd
    Amúgy, mi a kurva élet rész volt ez de komolyan? Hát hogy a faszba lehet így írni darling? Egyszer meg fogom mutatni Lil-nek nyáron,haha:D Amúgy,nem leszek olyan gonosz, csak azért milyen jó volna nem?:D Na jó, az,hogy Zoe elmegy Zaynhez egy miafasz fejjel egyenlő :DDDDDD De komolyan, én annyira bezsongtam tőle, hogy az hihetetlen. Az érzés amikor megtudod,hogy Zoe találkozik Zayn-nel. OMFG.
    És most esett le,hogy ki Zayn, jesus, még jó,hogy időben elolvastam:D <3
    Hozhatnád már a következő részt vagy én foglak elrabolni és ott sem fogja érdekelni a nőt, mert az "Hagley" :DD
    De nem adom el a szerveidet:D Csak úgy elrabolnálak és elhoználak "Bradfordba" :DD Szép ki álmok, majd két és fél év múlva. Idegesítő egy mondat. :DD
    Na jó, be kéne fogni:D
    Alig várom,hogy egy traktorral elutazzon Zoe. :D
    Na, szercsi van te picsa :D <3 <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na megszólalt....
      Megbaszlak Alexa, meg én...:D Kurvára nem lenne jó:D Jaa... ki mondta hogy találkoznak? Én nem értelek titeket:D Zayn egy fasz, ennyi:D Két és fél év múlva, elhitted...:D Te erre vered este? A traktorokra?:D Valahova beleírom majd... te tudod annyira elől járok a storyban h addigra úgyis elfelejtenéd:D Imádlak te picsa! <3

      Törlés
  6. Hú pasztmeg, megeresztlek. :D
    Istenem, de jó fej Zoe apja. :D Bár az enyém is ilyen lenne, csak néha napján. :/
    Az anyukája meg így most tök cuki. Nagyon édesek. Viszont, Trisha nekem is majdnem szívstoppot okozott. Bazdmeg, Zain nem lehet ennyire hülye. Zoe, lásd már meg, mennyire kibaszottul szerelmes beléd. Vagyis oké, tudod. De please, menj oda. Kérlek. Könyörgök. Adj még egy esélyt neki, hogy megmutassa képes megváltozni.
    Fhú, teee. Még mindig nem szoktam meg, hogy folyton, már a prológusttól kezdve húzod az agyunk. De ez mostmár 60 rész. Ez már azért egy embert eléggé ki tud akasztani. Vagy nem?! Te vagy a nagy pszichológus. Xd :D
    Na mindegy, nem járatom annyit a "számat". Légy jó, rossz híredet nem szeretném hallani. Xd
    Imádlak<3

    VálaszTörlés