2015. szeptember 20., vasárnap

22. Rész

Az ajtó lassan nyitódik ki és mögötte egy egész csappattal találom magamat szembe.
- Lehet, hogy mást kellett volna felvennem - súgom hátra Zaynnek, aki csak a fülembe kuncog és betol a küszöbön. Trisha a szája elé kapja a kezét és Wali nekem szalad. Szinte magasabb nálam, pedig két évvel fiatalabb. Átölelem, míg ő mosolyog a reakciómon.
- Mizu a fiúddal? - kérdem halkan, mire csillogó szemekkel rám bámul.
- Annyira édes! És nem tudom, mit csináltál vele, de nagyon köszönöm! - ölel újra magához, mire a társaság halk kuncogásban tör ki.
- Te Zoe vagy? - lépked elém Safaa, mire bólintok - Zayn laptopjában vagy mindig, most hogy jöttél ki? - kérdi értetlenül, míg engem bököd. Ettől már én is elnevetem magam, a társaság többi tagja viszont nem fogja vissza magát. Leguggolok hozzá és a kezemet nyújtom, de azt félre lökve megölel.
- Tudod, Zayn varázsolt egyet és így kijöttem belőle - súgom neki, mire rám kacag, majd Zaynre néz.
- Örülök, hogy személyesen is találkozunk, drágám! - szorít magához Trisha, könnyel teli szemekkel.
- Anya! - mordul fel mögöttem Zayn.
- Te megbántottad, kussolj! - szól oda Xavier, mire Trisha eltol magától, én pedig már mondanék valamit, hogy megvédjem őt, de Trisha tekintete belém rekeszti a szót.
- Ez igaz? - kérdez engem, mire leeresztem a vállaimat.
- Nem - mosolygok rá kedvesen.
- Pszichológia! - kiállt fel Danny, mire felnevetek.
- Beszélni fogunk a konyhában, te veled is beszédem van! - mondja nekem először kedvesen, majd a hátam mögé mordul, Zaynhez.
- De tényleg nincs semmi baj! - mondom zavartan, mire rám villant egy kedves mosolyt, de látom rajta, hogy nem hiszi el.
- Doniya! Szóval szereted a pszichológiát? - kérdi egy széles mosollyal, míg a kezét nyújtja a sötét hajú lány aki vissza köszön jó sok képről amit már láttam.
- Zoe, élek és halok érte! - nevetek rá és a kézfejeinket függőlegesbe hozom, így már nem az ő tenyere kerekedik az enyém felé, hanem egyenlően oszlik meg. Ez annyit tesz, hogy így egyenlő félként tekintünk egymásra.
- Jóban leszünk - nevet rám megölelve, mire szívesen vissza ölelem.
- Egy éve tanul pszichológiát az egyetemen - szólal meg egy büszke férfihang. Oda pillantva meglátom Zayn apját. Na, róla nem igazán tudok semmit.
- Ő is durván tolja - szólal meg Danny, mire elfintorodom.
- Üdvözlöm, Zoe Fable! - nyújtok kezet Zayn apjának.
- Yaser Malik - biccent nekem mosolyogva. - És tegezz nyugodtan - vonja meg a vállait, mire bólintok, miszerint értem.
- Tessék, csokis és áfonya lekváros süti! Remélem ízlik majd! - kuncog fel Trisha, míg felém nyújt egy egész tálat. Elveszek egyet, majd a tenyerem felett enni kezdek.
- Ez nagyon finom! - nézek rá csodálkozva. Nem számítottam rosszra, de ennyire jóra aztán nagyon nem!
- Ohh, drágám! - köszöni meg a sajátos módján mosolyogva.
- Bulizni mentek? - kérdi Wali.
- Az a terv - mosolyodik el Uriel.
- És mehetek?! - kérdi felcsillanó szemekkel.
- Esélytelen! - nevet fel Zayn.
- Most miért?! - kérdi mérgesen - Zoe, vedd rá! - int nekem, mire felvont szemöldökkel leülök a kanapéra, ahova Trisha mutat.
- Mire kérted meg még, hogy vegyen rá? - kérdi Zayn, egy fintorral az arcán Walit.
- Hát... semmire? - mondja zavartan, de a kijelentés kérdésnek hangzik, mire felkuncogok.
- Wali! - morogja Zayn.
- Csak, hogy fogadd el Petert! - nyögi ki durcásan.
- Ez most komoly, Zoe? - ül le szorosan mellém Zayn.
- Talán - mondom kissé félve a reakciójától.
- Ezennel utálom Petert! - szögezi le Zayn.
- De nem teheted ezt! - fakad ki Wali, teljesen kétségbe esve.
- Én is utálom! - nevet fel Yaser, mire elmosolyodom.
- Ha már itt tartunk, mi is utáljuk! - vonja meg a vállát Danny.
- Valóban nem illik hozzád - sóhajt fel Doniya.
- Hát, én nem ismerem... de ha te szereted, akkor szeresd és ne érdekeljen más véleménye. Persze, csak bizonyos kereteken belül, legyél azért jó kislány és fogadj szót a szüleidnek. Ne játszattok Rómeó és Júliát! - mondom lágyan, rá mosolyogva.
- Mindenkit utálok, kivéve Zoet! - mondja szúrós pillantásokat küldve mindenkinek Wali. Kivéve nekem, én egy mosolyt kapok.
- Remek. Akkor az utcán is aludhatsz! - veti fel az ötletét Doniya, mire felkuncogok.
- Mi, miért?! - kérdi értetlenül Wali.
- A családot sosem utálhatod. Csak mérges lehetsz rájuk - vonja meg a vállát Zayn, míg átkarol engem.
- Igazságtalanok vagytok! - pufog Wali, de telefonja csörögni kezd és ő már el is tűnik köreinkből.
- Együtt vagytok? - kérdi meg Trisha minden előzetes nélkül, mire én a saját nyálamat is félre nyelem.
- Nem! - vágom rá gyorsan és határozottan.
- Talán - nyögi be velem együtt, teljesen bizonytalanul Zayn.
- Én azt hittem, hogy Zoe, te is... szóval, hogy... - Trisha teljesen össze zavarodik és látom, hogy elszégyelli magát.
- Lézerharcnál még a csajod volt! - veti közbe Alan, mire Zayn zavartan megvakarja a tarkóját.
- Elbaszta, tuti elbaszta! - sóhajt fel nyögve Xavier - No lo puedo creer! - csattan fel, mire össze ráncolt homlokkal nézek rá.
- Azt jelenti, nem hiszem el - fordít nekem Ant, de nem igazán tudok rá mit reagálni.
- Zoe, mit szólnál, ha megosztanám veled a receptjeimet? - kérdi Trisha, mire felnevetek.
- Szarabb indokod még soha nem volt, anya! - sóhajt fel Zayn.
- Szarabb dolgot nem csináltál még annál, hogy őt veszítsd el! - vág vissza Trisha, mire kezeimmel megmasszírozom saját tarkómat.
- Álljunk le ! Ez Zaynre és rám tartozik, szerintem. Ha ő nem akarja, akkor nem akarja. Ha én nem akarom, akkor nem akarom. Akkor nem akarjuk. Ennyi az egész, tévedni emberi dolog. Főleg fiatalként - hadarom el, ezt fel kell fognia mindenkinek. Nem akarom, hogy baszogassák Zaynt, ez nem igazságos.
- Zoe! - szólal meg halkan Zayn. Nevemmel akar lenyugtatni, de a tény, hogy nem szeretne velem lenni.... ezt az érzést ő sem fogja lenyugtatni. Lehetetlenség. Keze végig fut gerincem vonalán, mire összefeszített állkapcsomat hagyom, hogy elernyedjen.
- Jogos - szólal meg Wali, aki időközben a lépcsőről figyelte a történéseket.
- A srácok össze szedik a piát, amit vinni akarnak, gyere! - húz fel Trisha és már kis is megyünk a ház elé. A hideg levegőtől úgy érzem, rögtön felfrissülök. - Szereted! - jelenti ki könnyedén, mire felnevetek.
- Nem hiszem, hogy erre nehéz rájönni - mondom, míg magam előtt össze fonom karjaimat, a szeles és borzongató levegő miatt.
- Ő is szereted téged, csak... ő Zayn - motyogja Trisha, lepillantva rám, míg ő a kerítésnek dől.
- Tudom, de ő nem a távkapcsolatra termett. És ezt meg is mondta. Én pedig elfogadom - mosolygok Trishára.
- Érett lány vagy, de erősen kétlem, hogy ti egymás nélkül érni fogtok akármit is - csóválja meg a fejét szomorkásan.
- Ne haragudj, de Zayn csajozós. Gyorsan talál mást, talán már holnap este. És találjon is magának, ő ilyen. Ez az ő élete, én pedig nem akarok neki hisztizni, vagy megnehezíteni a dolgát - mondom fancsalian elmosolyodva, míg feltekintek a holdra. Teli hold...
- Tudom, hogy az, de te más vagy számára. Kit érdekel, ha megnehezíted a dolgát?! Egyedül neked köszönhető, hogy még van dolga, bármennyire is fáj ezt elismernem. Össze fog zuhanni nélküled! - mondja kétségbe esetten - És nem kell mindenki előtt megjátszanod, hogy nem is érdekel az, amit veled csinál. Tudom, hogy szereted és bármit megtennél érte - ölel magához, nekem pedig kifolyik egy újabb könnycsepp.
- Fogunk még beszélni, csak mint barát. Mint eddig - mondom hüppögve, míg könnyeimet kezdem letörölni. Ez van... ezért utálom ha sajnálnak, olyankor sokkal nehezebb!
- De ti nem csak barátok vagytok! - motyogja halkan. Abba hagyom a hüppögést, de a könnyeim hangtalanul kezdenek lefolyni arcomon. Szeretem őt... és hogy ilyeneket mondanak, csak kurvára ront a helyzetemen.
- De, mi csak barátok vagyunk már - szólók oda Trishának, tökéletesen kiegyensúlyozott hanggal, mintha éppen nem sírnék. Ám tekintetem Zaynébe fúródik. Szemeimet lehunyom és háttal fordulok a srác tömegnek és én is inkább neki dőlök a kerítésnek. Szemeimet törölgetni kezdem. Csörömpölés hangja, káromkodás, de nem akarok felnézni. Amíg el nem állnak a hülye könnyek, addig nem.
- Kérlek, ne! - nyögi ki Zayn magához húzva - Ne sírj, hallod? Jézus, anya, mit mondtál neki?! - kérdi értetlenül Zayn és dühösen. Megpróbálom magamtól ellökni, de ő nem tágít.
- Hívj, ha kellek, Zoe! - simít végig Trisha a hátamon, majd hallom, amint otthagy minket.
- Héé, mi a baj, élet? - kérdi kétségbe esve Zayn - Mit mondott? Gonosz volt?! - teljesen értetlenül mered a könnyes szemeimbe.
- Semmi rosszat nem mondott, kedves volt - mosolygok Zaynre és hangom most sem remeg meg.
- Ijesztő, mikor így akarsz színészkedni. Gyűlölöm, hogy sírsz! - nyög fel, míg mellkasára húzza a fejemet és halkan ringatni kezd. De ettől csak még inkább sírhatnékom támad.
- Ne haragudj! - nyögöm ki, míg kezeimmel újra arcomat kezdem törölgetni - Én nem szoktam... sírni - nyögöm ki nagy nehezen, mikor végre ellököm magamtól.
- Tudod, hogy soha nem haragszom rád, és azt hiszed, nem tudom, hogy nem szoktál sírni? - kérdi, míg a fájdalom átsuhan arcán.
- Amondó vagyok, menjünk inni! - lép mellénk Nick, mire összerezzenek és feltekintek rá.
- Haver, zavarod őket! - kiállt ide nekünk Ant.
- Mi a baj? - kérdi értetlenül Nick végig nézve rajtam, majd rajta - Te dobtad?! - kérdi Nick mérgesen.
- Jesszus, nem is voltunk együtt! - csattanok fel mérgesen.
- Zayn, mielőtt össze tört volna az egyik literes vodkát azt mondta, szereted a vodka narancsot. Tessék! - lép mellém Uriel és a kezembe nyom egy egész üveg vodka narancsot.
- Köszönöm - mosolygok rá és máris meghúzom az üveget. Minden egyes korttyal egyre több vodkát érzek benne és egyre kevesebb narancsot. De, ahogy végig marja a számat és a nyelőcsövemet, úgy hasít a gondolat a fejembe, hogy nemsokára le fogom szarni Zaynt. - Oké, faszán vagyok! - nyugtatok meg mindenkit.
- Gyorsan váltasz! - nevet fel Xavier.
- Csak miatta vagyok ennyire labilis érzelmileg - nevetek fel, míg megindulunk az egyik sötét utcán.
- Tanúsítom - szól közbe Zayn, mire felhördülök és újabb kortyot lopok a nekem adott piából, míg össze-vissza nézelődők.
- Kapcsoljon valaki zenét! - nyög fel Nick, míg elhúz mellettünk gördeszkával és két üveg piával.
- Zoe? - kérdi Zayn, mire megrántom a vállam.
- Nálad a telom - mondom neki mosolyogva. Könnyedén oldja fel és indít el egy zenét.
- Nahát, valakinek még ízlése is van! - tapsol párat Danny boldogan.
- Kikérem magamnak, még jó, hogy van! - hördülök fel a sértettet játszva. Xavier lépked legelöl, míg a fejét ingatja ide-oda.
- Baby, I'm wasted! All I wanna do is drive home to you baby - kezdi el énekelni Zayn pont akkor, mikor a zenében is ez a rész jön. Most hallom először ilyen tisztán a hangját... és muszáj innom. - I'm faded, All i wanna do is take you downtown baby - folytatja teli torokkal és az üveget el sem emelem a számtól. A következő sorokat már csak a telefonom "énekli", én pedig sokkolódva lépkedhetem tovább előre.
- Tisztára elnyomásban élünk, hogy ilyen a hangja. Még részegen sem merünk énekelni vele - nevet fel Ant, mire elmosolyodom.
- Hidd el, hogy mernek részegen énekelni! - lép mellém Zayn egy féloldalas mosollyal.
- Elhiszem - biccentek neki, míg újabb kortyot iszok.
- Ugye tudod, hogy attól, hogy gyorsan lerészegedsz, még itt leszek? - kérdi nevetve, de látom rajta, hogy legszívesebben csak komoran megkérdezte volna az egészet.
- Nem részegedem le gyorsan - pillantok fel rá, terveim szerint kihívóan.
- Hogy bírod az alkoholt, pici lány? - kérdi Alan, mire szememet megforgatom.
- Közép jól. Mint az átlag - mondom egyszerűen.
- Oké, parkolós alapozás lesz, úgy döntöttem! - szól hátra nekünk Xavier és már le is vágódik a teljesen üres parkoló közepére. A telefonomon vált a zene, mire elmosolyodom. Ezt a számot is szeretem. Oké, az összes számot szeretem, ami a telefonomon van, de ez egy kedvenc!
- Milyen sok pozitív csalódás! - nevet fel Danny rám nézve.
- Rohadtul hasonló a zenei ízlésetek Zainnel! - nevet fel Uriel, mire elmosolyodom.
- Előfordul ilyen véletlen - nevetek fel, míg leülök Danny és Zayn közé. Szép kis kör alakul ki, vagy valami majdnem olyan.
- Bummozzunk, előbb üt! - veti fel az ötletet Nick, mire értetlenül nézek körbe.
- Nem tudom, mi az a Bumm - szólók oda Zaynnek, mire rám kapja a tekintetét.
- Ívós játék - adja a választ Alan.
- Hát, erre eddig nem is gondoltam! - nézek rá egy bizonyos lenéző pillantással.
- Én kezdek mondjuk - veszi át a szót Uriel. - Iszok egy kortyot, oda adom Dannynek. Danny kettőt iszik. Danny neked adja. És te hármat iszol. Így tovább - mondja mosolyogva, míg középre rakja a piákat.
- Kezdjünk valami enyhével! - veti fel az ötletet Zayn, mire Xavier a kezembe nyom egy somersbys üveget.
- Hát, ez kétlem, hogy kitartana nyolcunkon át - mondom a kis üvegre meredve.
- Nem is fog, de a novio-d gyengével akar kezdeni - nevet rám.
- Nem a novio-m! - mordulok rá, míg iszok egy kortyot az almalének nevezhető alkoholból és tovább adom Dannynek. Xavier azt mondta, a Novio azt jelenti, hogy valakinek a pasija. Hát, nekem nem a pasim! A somersby Alannél ki is fogy. Pedig Alannak még csak négy kortyot kellett innia. Tőlem jobbra ül Danny, Uriel, Alan, Xavier, Nick, Ant, majd a baloldalamat bezárja Zayn. Xavier benyúl a kör közepére és elvesz egy csokis likőrt. Szájához emeli és betartja az öt kortyot. Telefonom ismét magától vállt új zenére és a többiek újra felnevetnek, a szerintük igazán Zaynhez illő számaimon. Zaynnak már nyolc kortyot kell innia a csoki likőrből. Meg se kottyan neki és egy féloldalas mosollyal nyújtja nekem.
- Kilencet, novia! - kacsint rám, mire elfintorodom, a többiek viszont csak röhögnek. Emlékeim szerint a novia azt jelenti, valakinek a csaja... hát, valakié, aki nem Zayn. Ajkaimhoz emelem és úgy húzom le a kilenc kortyot, hogy közbe Zayn szemeibe nézek. Talán a lerészegedés az ő közelébe mégsem olyan jó ötlet, mint hittem. Részegen, mintha még inkább édesebb lenne a tekintete. Tovább adom Dannynek az üveget és felnézek az égre, hogy megszemléljem a holdat.
- Tényleg jól bírod, Zoe! - nevet rám Ant, mikor már Alan iszik az üvegből. Ami ki is fogyott...
- Tizenhárom! Válasszon nekem valaki piát! - kiállt fel diadalittasan Xavier. Nick a kezébe nyom egy ásványvizes palackot.
- Abba mi van? - kérdezem meg kíváncsian, míg Xavier a tizenhárom kortyát próbálja lehúzni.
- Energiaital, plusz pezsgő - adja a választ Nick.
- Nem szeretem a pezsgőt! - fintorodom el.
- Jó féle az energia ital, nem fogod érezni annyira. De fel is adhatod! - kacsint rám Xavier, míg tovább adja Nicknek a palackot.
- Feladni? Ugyan, kérlek! - legyintek felé nevetve. Fintorogva nézem, ahogy a palack Zaynhez ér. Azt sem tudom, neki már hány kortyot kéne innia, és tíznél a számolást is feladom.
- Fú, gyerekek, én ki vagyok! - nyög fel Nick és már el is fekszik a betonon.
- Panocha - nevetek fel, mire Xavier döbbenten rám néz. Azt hiszem, gyávát jelent, de Xavier arckifejezéséből ítélve lehet, hogy mégsem azt.
- Egy nap után! Egy nap után tanult tőlem valamit! Ti meg?! Fél év is kevés volt! - kiabál boldogan Xavier, míg átmászik a körön és megölelget.
- Igazi bonita mexicana leszel! - kacsint rám Zayn, míg oda adja a palackot.
- Csinos mexikói lány - súgja a fülembe a fordítást Xavier, mire felkuncogok.
- Mennyit kell innom? - kérdem kissé ködös elmével már. Ha én innen felállok... vissza is ülök. Vagy valaki segíteni fog, hogy járjak. A fejem már kissé nehezedik, az alkohol bizony kezd beütni.
- Tizenhetet, Zoe. De ha rosszul vagy, akkor hagyd, ez ne... - Zayn abba hagyja a papolást, mikor elkezdem kortyolni a piát. Annyira tényleg nem érezni rajta a pezsgőt, de így is undorítónak érzem. Viszont próbálok csak az energiaitalra összpontosítani. A pezsgő mindig kiüt.. Jézus, nem kellet volna bele menni ebbe a játékba! Összeszorított szemekkel adom oda Dannynek a piát, míg én próbálom a testemben legyűrni a sok alkoholt.
- Jól vagy? - kérdi Zayn a fülembe suttogva.
- Soha jobban! - nevetek fel valóban boldogan. Az egész társaság felnevet, mikor új zene kezd szólni.
- Kisért ma ez a zene! - nevet fel Zayn.
- Come with me now! Come with me now! - énekli Uriel, mire kitör belőlem a röhögés.
- Whoa Come with me now! I'm gonna take you down! - fojtatja Danny, de már mindenki röhög. A hangjuk... szar. Ezt nem lehet szebben mondani.
- I'm gonna show you how
Én megmutatom, hogyan - énekli halkan a fülembe Zayn, a röhögések közepette.
- Feladom! - nyögi ki Alan és ő a felhúzott lábai közé hajtja a fejét.
- Srácok, egy csaj tovább játékban van, mint ti! - röhög fel Xavier, ahogy hátra dobja az üres műanyag palackot. Középre nyúl és kiveszi az én vodka narancsomat.
- I need to lose myself tonight - énekli hangosan Zayn, mire a hideg is kiráz tökéletesen tiszta hangjától.
- Többet kéne innod, Zayn! - nevetek rá, mikor Ant is kidől a játékból...huszonkettő korty lett volna nála. Így most Zayné a huszonkét korty vodkanarancs.
- Confuse what i feel with something that's real - motyogom magam elé, ahogy Zayn fintorogva a kezembe adja a piás üveget.
- Vodkával nem, örülök, ha így tudok járni! - röhög fel mellettem Danny, mikor én lehúzok hat kortyot, de aztán elemelem a számtól az üveget. A vodka marja a torkomat.
- Arc alapján, én is kihagyom! - röhög fel Uriel.
- Versenyben a mexikói csődör, a pszichológus, a pop sztár, a szemüveges kocka, alias Alan! - kiabálja Ant, mintha valami meccsen lennénk. És szavaidból kivéve, ő már nem fog több körben játszani.
- Mennyit is kéne innom? - kérdem meg, mikor már húsz kortyot lassan, de nehezen legyűrtem.
- Huszonhárom - kacsint rám Zayn, mire megdermedek. Huszonhárom... Zaynnek fogalma sincs, mi az a huszonhárom. Holott a huszonhárom a minden.
- Rókázni fogsz? - kérdi aggódva Danny, de csak megrázom a fejemet és iszok még három kortyot. Oda adom Alannak, aki a tizenhatodiknál feladja és tovább adja Xaviernek. Újabb vodkanarancsos üveg kerül elő. Zayn kiszáll, mikor Xavier neki adná a piát, én pedig nemet intek a fejemmel. Túl részegnek érzem magam így is.
- Mi van a huszonhárommal, pszichológus csajszi? - kérdi nevetve Nick, mire elfintorodom.
- Zayn a huszonhármas - mutatok az említett felé, aki csak értetlenül néz rám.
- Erről én se tudok semmit! - teszi maga elé védekezően a kezeit Zaynee.
- Szóval, miért is ő a huszonhármas? - kérdi Danny rám nézve.
- Mert ő volt a huszonharmadik ember, akit kirángattam a gödörből... - motyogom kissé nehézkes fejjel, össze folyó betűkkel és akadozó nyelvvel az alkoholtól.



Kukucs! Íme az újabb rész. Ha tetszett akkor kérlek iratkozzatok fel:3 Véleményt nyilvánítsatok komiban ha tetszett, vagy ha nem tetszett. Pipáljatok és természetesen reklámozzátok szarrá a blogot hogy nekem már ne kelljen törődni vele:'DD Igazából szeretnék elnézést kérni az eljövendő pár hét miatt ugyanis éppen költözésben vagyunk így nem tudom hogyan tudok részeket felrakni majd. De igyekszem nektek hozni drágáim:3 Imádás van! <3

7 megjegyzés:

  1. Sziaa :)
    Istenem hogy én mennyire szeretem ezt a blogodat.... Zoe elég jol birja a piát.. De már ő se tiszta aggyal gondolkozik :D
    Nem haragszom rád a költözés miatt mert ez szinte természetes ;)
    Nem tudok mit írni szóval.... Csak annyi még hogy így tovább és minél hamarabb hozd a következő részt :*

    ~Klau~

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom,hogy mi újat mondhatnék neked amit még nem mondtam volna.
    A zenék nagyon jók voltak,illettek a részhez.Tetszett,hogy a család ilyen barátságosan fogadta Zoe-t.
    Zoe nagyon jól bírja a piát.Elismerésem :D A fiúk is nagyon jó fejek,de persze ezt már tudod.:D
    Kicsit fejbe kólintott az,hogy Zoe eddig 23 embert mentett meg az öngyilkosságtól.Kíváncsi leszek,hogy erre mit fognak reagálni a srácok.Remek rész lett .egyszerűen imádom.
    SIess a következő résszel. !!!

    VálaszTörlés
  3. Te szent szar tegnap és ma is rész ez valami elképesztő jooo hogy nem kellet annyit várni hogy mi fog történi és ahhha annyita jo lett Zayn családját imádom hogy ilyen kedvesek voltak Zoeval és már nagyon várom a folytatás és hogy mi fog majd történni a buliba!
    Siess kérlek a kövi résszel!:)❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Jujjci! 2 nap egymás után. Uristeen. Imádom. Annyira örülök, hogy ilyen gyorsan jönnek a részek! Imádooom♥ 23?! :o kiváncsi vagyok, mi erre a reakció.
    Nem tudok mást mondani.. LÁV:D
    XoAm

    VálaszTörlés
  6. Szia

    Újat nem tudok mondani neked,csak azt,mint mindig.IMÁDOM.Két egymást követő napon rész.Tök jó,hogy ilyen gyorsan rakod fel őket.Zoe tényleg jól bírja a piát.Zayn komolyan a huszonharmadik volt?!Na kíváncsi vagyok,erre hogyan reagálnak a srácok.
    Siess a kövivel.Imádlak. <3
    xoxo Meli

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó lett a rész.Imádom ahogy írsz. xoxo:Zsófi

    VálaszTörlés