2017. július 13., csütörtök

231. Rész

x--- Zayn Malik ---x


A fél kezemmel támasztom az arcomat, de inkább csak takarom, míg nézem a képet magam előtt.
- Na? - Kérdez rá előttünk ülve törökülésbe Zoe. De én csak a képet nézem előttem, amin fehérneműben ül valami magas szaron, a lábai között megtámaszkodva, előre hajolva, féloldalas mosollyal, de azért az ajkát kissé beharapva. A haja bal oldalra lett fésülve, a jobb fülében pedig végig fülbevalók vannak. Apró kis fémkarikák végig... felnézek rá, és tényleg ott van a sok fülbevaló. Visszanézek a képre, a fekete szettre, és a rajta lévő vékony anyagra. Mintha valami rövid ujjú köntös lenne, de átlátszik, fehér és fekete minta van rajta. Olyan lazán simul a vállára, és öleli körbe a testét a képen, hogy innen látom, mennyire jó lehetne hozzáérni, aztán alá simítani a kezemet. De minden esetre nehéz felfogni, hogy Zoet látom sminkben egy igazán... szexi képen, fehérneműben... istenem, rohadtul dögös. Pont úgy néz ki ezen a képen, mint amikor Birminghamben azon a bulihelyen rám nézett a vécében. Persze itt fehérneműben van, sokkal csajosabb és észveszejtőbb... sminkben van és csak...
- Woaw! - Nyög fel Xavier, én pedig csak megdörzsölöm az arcomat.
- Szerintem bejön nekik - nevet fel Helena. Annyira rohadt szépek a tetkói... és a hegei is. Minden gyönyörű rajta.
- Gyönyörű vagy - nézek fel rá értetlenül. Hogy kételkedhetett abban, hogy ezek a képek valakinek nem jönnek be?!
- Én értem a franciát - kuncog közbe Helena, de csak Zoet nézem. Kissé elpirul, aztán kérdőn tekint felém. Gondolom a többiekre.
- Akármit mondott, tuti igaz - sóhajt fel Danny mögöttem valahol.
- Van még - Helena odanyúl és már lapoz is. Zoe háta látszik rajta. Ez a vékony anyag félig lecsúszva pihen a hátán. Látom a tetkókat... a gerincét, néhány heget ismételten. Annyira vékony... de annyira rohadt szép.
- Nyugodtan nézzétek csak végig - hadarom el, míg felállok a földről és megrohamozom a vécét. Ezt nem bírom... tutira nem. Magamra zárom és csak megtámaszkodom a csapon. A rohadt életbe... hogy lehet ennyire rohadt kívánatos?! Hogy tud így kinézni a képeken, mikor soha nem is modellkedett?! Miért ennyire szép? És én miért szeretem őt ennyire? Egy sóhajjal ülök le a földre, húzom fel a térdeimet és temetem a tenyereimbe az arcomat. Szimplán csak... fárasztó a barátjának lenni. Fárasztó figyelni magamra. Arra, hogy ne érjek hozzá annyit, vagy úgy. Hogy ne hajoljak oda és ne húzzam magamhoz. Hogy ne időzzön el a tekintetem rajta. Csak fárasztó. Kopogás az ajtón, én pedig csak egy nyögéssel felállok és kinyitom. Ő hátrább lök és belép. Visszazárja az ajtót... én pedig úgy vagyok vele, hogy akkor ez egy hosszú beszélgetés lesz, szóval visszaülök az eredeti helyemre. Mellém ül, kinyújtott lábakkal és egy ideig nem mond semmit. Csak jobbra, majd balra mozgatja a lábfejét.
- Baj van?
- Nincs Zoe.
- Tuti? Tudom, hogy van.
- Csak szíven ütöttél kicsit, túlélem - nevetek rá a csempének döntve a fejemet. Semmit nem élek túl nélküle...
- Biztos Zayn? - Felnéz rám, olyan rohadt édesen és nagy szemekkel néz fel rám, hogy szimplán csak emiatt megcsókolnám.
- Persze Cica - megvonom a vállamat és tovább mosolygok. - Még egyéb titkos megbeszélni való? - kérdezek rá jobban elmosolyodva a nevetése miatt.
- Nem tudom - kissé elpirul, én pedig csak figyelek rá, hátha belekezd. - Lehet megismerkedtem valakivel - egy pillanatra helyette, csak előre nézek a falra. Szinte látom, amint kitépik a szívemet... hallom, hogy megroppan. Tökéletesen érzem, hogy megroppan és elkezd belőle kiszivárogni a düh.
- Lehet? Az milyen? - Elnevetem magam, ő pedig velem nevet... nehezebb most nevetni, mint elviselni, hogy faszságokat állítanak rólam és néha a családomról. Nehezebb most nevetni, mint sokszor visszafogni magamat.
- Hát nem tudom, hogy pasinak ismertem meg, vagy havernak - vonja meg a vállát lazán.
- Oh, értem - kérlek legyen haver. - És ki ő? És hol ismerted meg?
- Amikor elmentem interjút adni, ő volt előttem. Ethan - féloldalasan mosolyog fel rám, én pedig a lábait nézem, amint jobbra-balra mozgatja még mindig.
- És mitől híres?
- Énekel - elneveti magát, én pedig most már képtelen vagyok nevetni.
- Énekel? - Kérdezek vissza. Képes lenne összejönni egy énekessel, de velem... velem nem volt képes?!
- Ühüm - lehunyt szemekkel sóhajt egyet, és ki sem nyitja a szemeit. - Fura a gondolkodása, de egészen jó fej.
- Nem ismerek semmilyen Ethan nevű énekeset, aki veled egy interjús adásban lehetett - ki ez a srác?! Hány éves? Mit énekel? Kinek énekli? Milyen műfajban énekel?!
- Boy Epic néven fut, azt hiszem - maga elé mered kissé értetlenül, aztán fel rám.
- Boy Epic? Mégis milyen elbaszott név ez?! - Hördülök fel értetlenül.
- Mint a One Direction - nevet rám, míg feláll és felhúz magához.
- Vicces vagy - morgom neki a szememet forgatva.
- Előtte színész volt, nemrég kezdte a zenei pályafutását.
- Azért nem ismerem...
- Te vagy a legsikeresebb fiúbanda egyik tagja... - hördül fel rám nézve az ajtó előtt. - Te csak ilyen... több éve toppon lévő embereket ismersz - hördül fel durcásan.
- Meg téged - teszem hozzá vigyorogva.
- Oh és az egodat is Malik! - A hasamra csap, de csak gyengéden, aztán a szemét forgatva kilejt a többiekhez.


x--- Zoe Fable ---x


- Ez nyilvános rongálás - motyogom neki, míg átnyújt nekem egy maszkot.
- Este van, és kifizetem az óvadékokat, ha elkapnának - elneveti magát és magára is felhúzza a maszkot. Azt hiszem tanult az utolsó eset után, hogy úgysem venném fel, ha ő sem. Kérdőn néz rám, én meg le a maszkra. Mire oda lép és rám adja, minden kérdés nélkül... minden ellenkezést már a tekintetével elutasítva.
- Mit akarsz graffitizni? - Kérdezek rá, bár a hangom elég nyomott a maszkon keresztül.
- Ezt - mutat a kis vas rúdra a járda és az út között. - Tessék - a kezembe nyom egy flakont, ami a kupakja alapján világos kék.
- Mit csináljak? - Nézek rá értetlenül.
- Fújd le - mutat a vasra egyszerűen.
- Az egészet?
- Igen Zoe... az egészet - röhög, míg a táskájában kutat, én pedig értetlenül teszem, amit mond. Bár fogalmam sincs, mi értelme lefújni egy ilyen... izét.
- Mesélj, mizus - kérem őt, míg forgok körbe és fújom.
- Miről?
- Nem tudom. Banda, Bradford, Perrie...
- Megvan, megvan, megvan - hadarja el kirakva még két színt: aranyat és zöldet.
- Most komolyan - nézek fel rá mérgesen.
- Megvan, jól vannak, jól vagyunk - néz vissza rám értetlenül.
- Unalmas vagy - motyogom lerakva a kéket, amikor végig fújtam.
- Ja, te is szimpibb vagy nekem, mikor haldokolsz - hördül fel a szemét forgatva.
- Imádni való vagy - sóhajtok fel rendesen, mikor leveszem a maszkot és a táskájába dobom.
- Tudom - vigyorog rám, míg egy vastag ragasztócsíkot elharap és a számra nyomja. - Csönd... - lehunyja a szemeit, én pedig csak hitetlenkedve bámulok rá. Leragasztotta a számat?
- Faszfej - sziszegem neki, ahogy letépem a számról és az arcára nyomom.
- A banda elég jól megvan, nemsokára harmadik lemez! - Vigyorog rám. - Anyáékkal minden rendben van. Wali kicsit rontott mondjuk a jegyein, de minden oké. Perrievel megvagyunk.
- Esküvő?
- Hagyj - rám förmed aztán elkezdi körbe tekerni a csövet, kihagyva a kis huplikat rajta, amik gondolom, mikor letették és megcsinálták díszítő elemeknek lettek szánva rajta.
- Nem szedi le a frissen ráfújt réteget?
- Gyorsan szárad, Cica.
- Értem - motyogom őt figyelve. - Kínos és értelmetlen, ha nem beszélgetünk - közlöm vele a hátára támaszkodva, míg ő elkezdi lefújni a kimaradt részeket zöldre. Elmosolyodik és felnéz rám.
- Várom, hogy beszélj.
- Miről? - Felnyögök és leülök a földre mellé.
- Felfázol.
- Dehogy fázok!
- De igen Zoe... kelj fel - megforgatja a szemét, aztán lerakja a zöldet maga mellé és az aranyért nyúl. Fintorogva tornázom fel magamat, hogy guggoljak. - Köszönöm.
- Van mit - morgom azt nézve, ahogy feláll és a vascső tetejét fújja le aranyra.
- Egyébként nem tudom, csak mesélj - vonja meg a vállát, lerakva az arany színűt is a földre.
- De nem tudok mit, Zayn - elneveti magát, míg leszedi a ragasztószalagot és a kezembe nyomja, én pedig egy sóhajjal állok fel és dobom ki a mellettünk lévő kukába. Alig egy perc az egész művelet, de ő addigra már a cső felé hajolva fest egy kis ecsettel, én pedig vigyorogva nézem, ahogy egy út menti vascsőből űrhajót csinál, ami mintha felszívna valamit. Ötletes... Zayn túl kreatív... kissé irigy vagyok, azt hiszem.
- Hova szeretnél menni ezután? - Engem kérdez, de nem néz rám, míg kis ablakokat fest, miniatűr zöld lényekkel benne.
- Lepj meg - felhördül és hitetlenkedve néz rám.
- Mindig én leplek meg.
- Oké - vonom meg a vállam. - De akkor én vezetek - elröhögi magát, én pedig lövök egy képet róla és a már igazán készen lévő műről.
- Ajánlom, hogy senki ne nyúljon hozzá, míg tutira meg nem szárad minden kis része - morogja gyorsan összedobva a táskáját, aztán máris mellettem lépked a kocsijához.
- Tuti nem fognak - fintorogva néz rám, én pedig nevetve nyújtom ki a kezem, a kulcsot kérve.
- Merre megyünk?
- Este? Sztriptízbárba - vonom meg a vállamat lazán, míg megkapom tőle a kulcsokat.
- Komolyan? - sóhajt fel, beülve mellém.
- Komolyan, még soha nem voltam sztriptízbárban - fintorgok rá elindulva.
- Be se engednek téged Cica - elröhögi magát, én pedig felhördülök.
- Már elnézést! Elfelejtetted kivel beszélsz! - A karjára csapok, ő pedig csak tovább röhög.
- Néha nagyon hihetetlen vagy, ugye tudod? Elviszel egy sztriptízbárba - megcsóválja a fejét, én pedig csak mosolygok magam elé. - Tudod, lányok nem szeretnek sztriptízbárba járni, kíváncsiságból sem. Ráadásul főleg nem srácokkal. Vagy éppen az ex pasijukkal.
- De még soha nem voltam sztriptízbárban. Te voltál?! - Nézek rá értetlenül.
- Voltam Zoe - látom, amint megdörzsöli a tarkóját és tudom, hogy zavarban van.
- Mikor? Kikkel? - Elröhögöm magam, ő pedig felsóhajt.
- Nem tudom, néhány turnén a srácokkal.
- Wow. És jó?
- Most nem kiakadnod kéne?
- Miért, akkor is mentél, mikor velem együtt voltál? - Felé fordulok és várom a válaszát, meg persze azt is várom, hogy meginduljon a sor és a lámpa zöldre váltson.
- Nem.
- Akkor miért akadnék ki?
- Mert attól még kavartunk.
- Oh, Zayn - legyintem őt le nevetve. - Másokat megdugtál, míg mi kavartunk. Egy sztriptíz bár lenne az utolsó, amin kiakadnék. Amúgy sem tehetnél ott bent semmit... vagy de? - Jézusom, nem tudom, hogy működik egy sztriptíz bár!
- Ha sokat fizetsz kaphatsz. De alapvetően amúgy tényleg nem. Mások azért kiakadnak ezen, ha valaki sztriptízbárba megy.
- Mellek, seggek... tánc. Sokszor láttál már ilyeneket - vonom meg a vállamat lazán.
- Perrie nem így látná.
- Ohh! - Nyögök fel leparkolva a hely előtt. - Akkor ezt nem kéne, ugye? - Nézek a hely felé.
- Dehogynem - hördül fel máris kiszállva. Mellé lépek és odaadom neki a kulcsait. - Gyere mellém - halkan súgja a fülembe, én pedig értetlenül nézek rá. Átkarolja a vállamat, int a kidobónak és szimplán a kezébe csúsztatja a pénzt. Rám néz a férfi, elmosolyodik és kinyitja nekünk az ajtót. Nahát, Zayn is tud manipulálni.
- Nélküled is beengedtek volna, ugye tudod? - Nézek rá nevetve.
- Persze, hogy be - forgatja meg a szemeit. - Nos, életed első sztriptíz bárja, ahol bár csak nők vannak, de azért hátha élvezed majd - elröhögi magát, míg előre mutat a folyosó végén lévő ajtó felé. Benyitok, a zene számomra valamilyen szinten tipikus pornó zene. Vagy legalábbis olyan öltánc féle zene. Egy lány táncol a rúdon. Rengeteg pincér van, természetesen aligha ruhában. - Ne illetődj meg - a fülembe suttog és máris előre fele kezd tolni.
- Csak szemrevételezem a helyet - magyarázom ki magam rögtön. A lány teste elképesztően fitt... mármint látszik minden izma, és szerintem én képtelen lennék ennyire jó képet vágni ahhoz, hogy megtartsam magam egy rúdon, legyek nőies, nézzek ki jól, legyek könnyed és közbe ne zavarjon a férfi horda. Elképesztő.
- Csak mellek és seggek. Tudod, te is sokat láttál már a tükörben.
- Hát igen, mi nők hamar megunjuk - fintorgok rá, míg leülök egy boxba mellé. Sokkal több embernek tervezték, de csak mi ketten ülünk be belülre. Hatalmas asztal van előttünk és belátjuk az egész helyet.
- Bezzeg mi férfiak... - motyogja rákönyökölve az asztalra.
- Azért ehhez durva izomzat kell - mutatok a lányra, aki még mindig lazán tolja a táncot a színpadon.
- Hát nem tudom, még nem próbáltam akármilyen hihetetlen - elröhögöm magam, míg hitetlenkedve nézek rá. Egy lány megindul felénk, széles mosollyal, ringó csípővel és csupasz keblekkel. Wow. Senki sem túl szégyenlős itt.
- Itallapot... étlapot? - Az elsőnél még rám néz, a másodiknál már Zaynra.
- Csak itallapot - kissé zavartan köhög párat, míg a lány előre hajol az asztalon és ad nekünk két kemény fedeles kis füzetet. Ezek csak mellek, az imént ő mondta... akkor mi a baj?
- Nem tudtam, hogy itt kajálni is lehet - motyogom végignézve a kínálaton. Elég bizarr lenne itt egy vacsora.
- Nem is lehet - felnevet és kissé félénken pillant rám. - A lányok vannak benne. Árakkal... szolgáltatásokkal...
- Ohh - elkerekednek a szemeim, ő pedig az italokat nézi. - Ez azért kicsit lekezelő.
- Sztriptíz bár, nem tehetnék ezt így. Csak azoknak ajánlják fel, akiket biztosra tudnak, hogy nem ellenőrök. Szerintem nem úgy nézek ki, mint egy ellenőr - megvonja a vállát, míg átdobja a karját a vállam felett, de inkább az ülésen csak, és engem néz.
- És ha én leszbikus vagyok és akarok valakit?
- Akkor szólhatsz nekik - vonja meg a vállát egyszerűen.
- Fura - nekidöntöm a fejemet a vállának és csak nézem, amint a lány ismét megindul felénk, mivel Zayn int egyet. - Nem tudom mit kérek - közlöm vele ismét előre dőlve, hogy gyorsan válasszak valamit.
- Én igen - visszahúz magához a derekamnál fogva... én pedig csak hagyom magam.
- Mit hozhatok? - Kérdi kitolva kissé a csípőjét egy elbűvölő mosollyal.
- Ezt - Nem látom mire mutat.
- Egy tizenhatost - biccent és már el is lejt.
- Jobb feneked van - sóhajt fel a lány után nézve, mire elnevetem magam.
- Egyetemista - elfintorodom... valahogy hálás vagyok, hogy nem kellett ehhez folyamodnom, hogy eltartsam magam.
- Ismered? - Néz rám értetlenül.
- Nem, csak a puskát nem tudta rendesen lemosni a kezéről - értetlenül nézek fel rá.
- Oh bocs, elfelejtettem, hogy minden részletbe elmerülsz - elnevetem magam és csak nézem a mosolyát. Egy sztriptíz bárban vagyok Zayn Malikkal... néha túl fura helyzetekbe keverem magam.
- Legalább senki nem fog lefényképezni téged, meg engem. Ilyen pózban, ilyen helyen - hümmögök párat, inkább terelve azt, hogy minden részletet megfigyelek. Szakmai ártalom, a szakmámat meg nem szereti. - Mármint, furán venné ki magát, hogy miért vagyunk mi ketten egy sztriptíz bárban. Őszintén nem tudom, mivel tudnám kimagyarázni - felnevet mellettem, hátrahajtott fejjel röhög, én pedig csak az ölembe pillantva mosolygok, mivel sokan felénk néznek.
- Erre én sem bírnék mit mondani - a fejét csóválja, én pedig halkan nevetek fel, elképzelve egy ilyen interjút. - Mesélj, kinek milyen az élete - a többi ember felé mutat.
- A legtöbb házas, látszik a gyűrű nyoma... vagy már le sem veszik. Meló után jönnek ide. A pénztárcából már előtte kiveszik a pénzt, hogy amikor a lány bugyijába tömik, akkor ne abból kelljen kivenni és a kölykeik arcát nézni - könnyedén mosolygok fel rá, ő meg csak elfintorodik.
- Olyan kellően realista vagy, ami már depresszív - sóhajt fel fintorogva, de közben az oldalamat kezdi simogatni.
- Ki fog haza vezetni? - Kérdezek rá, mikor két lány rak le elénk két tálcát. Mindegyik tele shootokkal. Ez legalább vagy húsz.
- Taxi - vonja meg a vállát. - Majd másnap visszajövők a kocsimért.
- Oké, de muszáj kipróbálnom, hogy pénzt dobok a lánynak - suttogom izgatottan. Sztriptízbár a férfiaknak való... de akkor is! Ha már először vagyok itt, akkor minden interakciót kipróbálok.
- Öltáncot ne fizessek neked? - Elröhögi magát, míg én máris felállok.
- Ha szeretnéd, neked fizetek egyet, válassz egyet - gúnyosan vigyorgok rá. És meg is teszem, a férfi horda közepén én is odanyomok egy kis pénzt a lánynak, aki kicsit másfajta mosolyt villant rám. Olyan szórakozottat, aki nem érti, mit keresek ott egy férfi tömegben. Vagy, hogy talán Zoe Fable miért ad neki pénzt egy férfi horda közepén... És miért hagyom, hogy letapizzanak egy pár pillanatig. De utána máris az asztalunk felé sétálok, bár Zayn nincs ott. Nem köt le, ezek a férfiak ezért vannak itt. Én meg csak éppen, hogy kavargatok valakivel. És amúgy is, sztriptíz bár... és amúgy is, történ velem rosszabb is... és amúgy is... nekik családjuk van. Másnap már az asszonyra néznek szeretetteljesen, amiért kaját csinál nekik. Amikor én visszaülök, Zayn akkor indul meg a pulttól a kezében egy kis cetlivel. Talán meg is van az egyik lány száma? Lehúzok egy újabb pohárkát, ő pedig becsúszik mellém.
- Megvan a lány neve, akit fizethetsz - közli lefordítva a lapot az asztalra. Rárak egy shootot, velem együtt iszik meg egy pohárral, bár ő a tálcáról, én pedig a papírlapról. Megfordítom, de fejben azon gondolkozom, hogy vajon rendes név lesz-e, vagy valami áll név, amikkel itt a klubbokban dolgoznak. Gondolom azért kell, hogy maradjon meg az anonimitásuk. De a papírlapocskán semmi új dologgal nem nézek farkas szemet... csak a saját nevemmel.


Kukucs! *Instant szabadkozás helye és magyarázatok* Imádás van! <3 :D

3 megjegyzés:

  1. Szia Des!
    Szent elefánt csorda által előidézett dübörgésre hasonlîtô gyomorfekély-fájdalom!

    -Ethan? Na ne...most barát...de később mi lesz? Egyébként gyürközzneki öcsi mert Zoé megéri az odaadást.....és amugy is jô faltörőnek kell lened...
    Egyelőre szurkolok-de csak ugy félig.. Mert na..- ha boldoggá teszed...vagy legalább kicsit vidámabb lesz akkor oké...ha bármit is szenved miattad is ...jobb ha már is anonimitásra váltasz...
    -A greffiti. .imadtam. .
    - Zayn...ha feljön az esküvő téma jön a hadjuk válsz...háritás...de ha már az oltartnál bemutatnak benneteket mint Mr és Miss Malik mar nem lesz vissza ut. . ertem miert teszed... De gondd at...ha most nem is vagytok együtt Zoéval akkor sem temetkezhetsz tövább Perribe....mert tönkreteszitek egymast...oké keress mást...de Perrivel nem jo...keress mást aztán ...idővel összejöttök ti méh Zoéval. De ez a helyzet igy nem jô...ne vezekelj. . valamilyen szinten Zoé is ezt teszi. De ez igy nem jo ugye erzitek? Szuper okosak vagytok és tudom hogy nem kőnnü-könnyebb itt pofaznom- de hajrá tegyetek valamit. Igen Zoé tudom te már valamilyen szinten elkezdted...hajrá...remélem ez az Ethen normalis .
    Ja és grarulálok a kêpekhez büszke vagyok rád!
    - Ehj ez a triptíz bár :D na és az a cetli :)

    Des, nagyon szépen köszönöm hogy ezt a részt is olvashattam!
    Imádlak ám <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. * jobban mondva barát-kavargatás....
      De később....kapcsolat? Ne tán később szorosabb kötődés alakul ki...már mint kapcsolati szinten?
      De....haj nem egyszerű ez... Ethan....jobban jársz ha....meghúzod magad és viazonylag normalis vazon leszel.
      Azert viszonylag mert hát Zoé közelêben 'senki sem szimplán normális' a kőrnyezete televan erdekesebbnel erdekesebb személyekkel...
      Erről a kisugárzása is tehet :D :) :)

      Törlés
  2. Hali!

    Egyszerűen imádom ahogy írsz❤❤
    De mégis hogy a francba tudja Zayn ennyire visszafogni magát??? És Zoe hogy bírja ki hogy ne ölelje minden másodpercben Zaynt?? Hát ez számomra örök rejtély marad xd
    Hát a végére egy kicsit elolvadtam főleg hogy Zayn Zoet kérte mondjuk ha mást kér akkor lecsapom de mind1 xd hu nagyon felpörögtem ettől a résztől, szóval bocsi ha nem lesz nagyon értelme a kommentnek de most nem tudok normálisan komizni. Várom a kövit! Pusziiii❤❤❤❤❤:33333

    VálaszTörlés