2017. július 2., vasárnap

228. Rész

x--- Zayn Malik ---x


Kapcsolgatok az adók között, de csak szimplán azt akarom, hogy megérkezzen a kaja. Csöngetnek, Perrie pedig szinte rögtön felugrik olyan boldogan, amilyen boldog általában akkor szokott lenni, mikor jó kritikát kapnak. Felsóhajtok, vágyakozóan nézek Perrie felé a kajára számítva, de csak sápadtságot kapok.
- Hm? - kérdezek rá rögtön.
- A rendőrség... - Ahogy kimondja, már fel is állok, míg kinyomom a tévét. Belépek a kis előtérbe, és Albussal kezdek farkasszemet nézni... aztán a mögötte lévő vagy tíz egyenruhással.
- Segítened kell - megdörzsölöm az arcomat és elállok az ajtóból, hogy bejöhessen.
- Mi történt? - Kérdezek rá konkrétan.
- James, a pipacsos férfi... aki egy ex hírszerző. Mentális problémák miatt szerelték le...
- Miért nem lehetett volna egy vízvezeték szerelő? - Nyögök fel lehuppanva a fotelba.
- Elvitte hat napja Zoet - megdermedek és értetlenül nézek fel Albusra.
- Hogy mondod?! - Nyögök fel kissé hisztérikusan... hat napja?! - Hat napja?! Hat kicseszett napja és csak most szólsz?! - Lendülettel ordítok rá, míg már fel is állok.
- Aznap, amikor elvitte... ügyvédet hívatott, végrendeletet csinált és aláíratott velem egy beleegyező nyilatkozatot, hogy nem vonom be egyik barátját sem az egészbe. Csak azt közölhetem, ha meghalt és...
- Albus... - vissza is huppanok. Nem... Zoe nem halt meg... nem halhatott meg, mert...
- Él. Csak elvileg nem szabadna beszélnem veled. De örülnék, ha bejönnél velem az irodába és...
- Jövök majd - szólok oda Perrienek és máris a cipőmbe bújok bele. Előbb lépek ki, mint Albus. Feszülten lépkedünk egymás mellett a kocsiig, én pedig hátra ülök, úgy mint ő.
- Sajnálom, tényleg... most sem szabadna bevonjalak téged, de...
- De...? - Kérdezek rá, felkészülve mindenre.
- Elég pontos számítások alapján, úgy... négy órája van vissza - nem, nem készültem fel mindenre.
- Négy órája... hogy... hogy mi? - Mi az, hogy négy órája van vissza?! Négy óra semmire sem elég! Hat nap sok mindenre elég... négy óra aligha!
- Elásták... élve... - olyan halkan mondja ki, hogy a csikorgó gumik miatt szinte nem is hallom. Meredek rá, a kezem remegni kezd, míg az agyamban ott van a kép, hogy Zoe valahol több méter mélyen a föld alatt van, eltemetve. Egyedül... egyes egyedül.
- Folytasd - mordulok rá a padlóra koncentrálva.
- Nálunk van James - felnyögök...
- Oh, istenem... - hogy éli így túl?!
- Igen... nem beszél. Azt akarja, hogy engedjük el és töröljünk minden adatot róla. Aztán elmegy, kihozza Zoet onnan, ahova rakta és boldogan élnek négy gyerekkel egy farmon Arisona mellett... beteg, csessze meg! De nem tudom, hány órája van már lent Zoe... - morogja Albus.
- Hat órája és huszonnyolc perce, uram - szólal meg az anyósüléses köcsög.
- Kösz a szívzsibbasztást - morgom oda neki idegesen. - Mit vársz tőlem? Verjem ki belőle, hol van Zoe? - Mit tehetek négy óra alatt, az idegösszeomlást leszámítva?!
- Akármit, Zayn... - olyan komolyan néz rám, hogy a levegőt is félre nyelem és köhögni kezdek.
- Te tényleg képes lennél beengedni oda hozzá?! - Megölöm... tudnia kéne, hogy nem fognám vissza magam.
- Nem mond semmit, elengedni nem engedhetem el, mert kitudja, Zoe milyen hatással volt rá. Elvégre... Zoe szája nagy, főleg ha nem tetszik neki a helyzet - felnyög, a kocsi leparkol mi pedig kiszállunk.
- Szóval lehet, már tényleg meg akarja ölni? - Kérdezek rá konkrétan.
- Igen.
- És szedjem ki belőle?
- Akármilyen ötlet jó... de ha a régi agyonverős mutatványaidat akarod előnyben részesíteni, azt is hajlandó vagyok megpróbálni. Hivatalos személy vagyok, nem tehetem meg - tárja szét a karjait. Követem őt addig, amíg meg nem áll egy ajtó előtt. Benyit, és egy kis helységben találom magam, az üveg mögött pedig a férfi... kiegyensúlyozottan bámul előre.
- Ő az? - Kérdezek rá. Albus bólint, én pedig benyitok. - Ismersz - közlöm vele megállva előtte. Elfintorodik... oh igen... ismer. - Azt hiszed sok mindent teszel Zoe-ert? Hogy jobban bánsz vele?
- Tudom - vigyorog a képembe.
- Értem - mögé sétálok, aztán megfogom a fejét és rögtön az asztalba verem. Elvitte Zoet... hat napja... hat napja elvitte az egyetlen embert, aki mindig is visszafogott. - Tudod, én már majdnem öltem érte. Sokszor... megtetted ezt?
- Öltem is érte - felvigyorog rám, én pedig ismét visszaütöm a fejét a fémasztalba.
- Tudod miért jobb az, amit én tettem? - Lehajolok mellé. - Mert Zoe utálja a gyilkosságokat... és sokkal nehezebb volt visszafognom magam, hogy ne öljem meg őket, mintsem, hogy csak ájulásra vertem, vagy kínoztam őket. Szóval most mondd el, hol van, és kihagyjuk a fájdalmas részt - négy órám van. Vonjunk le egyet, ha távol lenne innen. Három órám van... három óra alatt ki kell szednem belőle, hol van Zoe, és ha mindketten beledöglünk is kiszedem, hol van.
- Szeret engem.
- Nem, Zoe nem tud szeretni. Ha szeret, akkor ellök magától.
- Engem ellök!
- Téged gyűlöl... csak a frászt hozod rá. A karjaim között sírt miattad. Hol... van... Zoe? - Kérdezek rá újra.
- Nem mo... - ha úgy kezdődik a válasz, hogy nem, akkor rosszul kezdődik a válasz. Megfogom a kezét és hátra csavarom.
- Hol van?
- Ne... - Tovább csavarom és a roppanó hangra ő ordít.
- Hol van Zoe?! - Miért hiszi mindenki azt, hogy nem megyek el a végsőkig lelkiismeret furdalás nélkül érte?!
- Te is akarod... én is akarom... de nem manipulálsz úgy, mint ő. Nem vagy olyan csodás - a képembe röhög, de a szája már teljesen véres.
- Jogos - adok neki igazat a falra bámulva. - Sajnállak - fintorodom el, és mielőtt kiindulnék még egyszer beleverem a fejét az asztalba. Kimegyek, Albus pedig csak fintorogva néz rám.
- Gyors módszereid vannak.
- Be is jönnek általában.
- Nem mondom, hogy rossz, mert most már legalább beszél, de...
- Haydar! Hozd ide Haydart! - Nem érdekel a dicséret. Négy órám van!
- Mi? - Kérdez rá értetlenül, lesápadva.
- Azt mondtam Albus, hogy hozd ide Haydart olyan gyorsan, amilyen gyorsan képes vagy rá, különben azokat ölöm meg előbb, akik nem engedik ide. Négy kicseszett órám van, hogy megtaláljuk Zoet, aki nélkül mind tudjuk, mennyire is labilis leszek. És már most labilis vagyok. Szóval kapd össze magad a picsába is, ha már nem szóltál előbb és hozasd ide, vagy Zoe meghal és akkor megöllek! - Dühösen fújja ki a levegőt, aztán csak a plafon felé hörög.
- Miért ilyen baráti köre van?! Miért engem fenyeget mindenki folyton?! - Rám csapja az ajtót, én pedig utána megyek.
- Mert te is fenyegetsz mindenkit! Ha nemet mondtam volna a segítségre, akkor már erőszakkal hoztál volna ide!
- Haydart! Azonnal hozzátok ide Haydart! - Elüvölti magát és mindenki elcsendesedik.
- De uram... azt mondta...
- Hozzátok már! - Még én is megsajnálom a nőt, akire ráordít... de aztán rájövök, hogy négy órám van arra, hogy Zoe tovább éljen. Erre a gondolat menetre pedig én is majdnem elordítom magam, hogy siessen. Albus visszaindul, szóval én is. Előveszi a telefonját és ledobja az asztalra, míg benéz Jamesre. Én pedig a kis visszaszámlálót nézem... nincs is négy órám. Három és fél órám maradt... durván. Ott bent várok, és bámulom azt, ahogy fogy az időm. - Akarsz vele beszélni? James berakott hozzá egy adóvevőt... tudunk vele beszélni.
- Igen - csapok le rögtön az alkalomra. Kimegy, és röpke két és fél perc alatt már itt is van.
- Hello kislány - szól bele egy sóhajjal.
- Megfogom ölni - olyan halk a hangja. - Biztos vagyok benne, hogy megölöm, ha egyszer kijutok innen - elcsuklik a hangja, én pedig benézek Jamesre.
- Nem biztos, hogy lesz rá időd... Zayn eléggé elintézte hat perc alatt - szép bevezetés.
- Zayn...?
- Zayn.
- Zayn?! - Elmosolyodom és elveszem Albustól.
- Azt akartam kérdezni valamelyik nap, hogy miért nem jössz ki a lányokkal annyira, mint a fiúkkal - gondolom, valami sima téma jobban esne neki.
- A picsába Albus! Mi a faszt keres ott Zayn?!
- És te, hogy a picsába gondoltad, hogy beállít azzal, hogy négy óra múlva halott vagy?!
- Oh, ne már... - hallom, hogy elsírja magát. Albus pedig máris gondterhelt lesz.
- Zoe! Nyugodj le... tudod, hogy nem kapkodhatod a levegőt.
- Cseszd meg Albus! Miattad kapkodom a levegőt! Ne mondd meg nekem, mikor akadhatok ki, mikor egy kicseszett koporsóban vagyok! - Újra benézek Jamesre és fontolgatni kezdem az esélyeit... nem sokat látok.
- Fogod magad, és lenyugszol - közlöm átvéve ismét Albustól. - Az életemre esküszöm, ha nem nyugszol le, az első, amit teszek, hogy felpofozlak, felfogtad? Mondtam valamit, nem lesz bajod... akkor higgy bennem és élvezd ki a csendet.
- Javadd...
- Szóval, miért jössz ki könnyebben a srácokkal? - Hallom, hogy szipog, de legalább nem kapkodja a levegőt.
- Mert őszintébbek és nem foglalkoznak annyit a kinézettel. Nem tudom, sokkal őrültebbek és azt jobban szeretem. - Oké... jó válasz. Kitűnő válasz, figyelembe véve, hogy élve eltemették.
- Arra gondoltam, hogy elvinnélek búvárkodni. És az elvinnélek pontosan azt takarja, amit. Oda viszlek, távolról nézlek, aztán haza hozlak. - Felnevet, de olyan zokogós felnevetés. - Ne félj Élet... - elfordulok Albustól, mintha így nem hallhatna.
- Nem félek... nem olyan rossz. Voltam szarabb helyzetbe.
- Mi volt ennél szarabb? - Kérdezek rá őszintén.
- Na látod... ezzel a kérdéseddel semmissé tetted, hogy ne féljek. Nem tudom... fogalmam sincs, hol vagyok, tudatában vagyok annak, hogy elfog fogyni a levegőm és meghalok. De legalább már eltemettek.
- Oh kérlek, ne most gyárts morbid poénokat.
- Akkor mégis miket gyártsak?
- Ötleteket, miket fogunk csinálni, ha kihoztalak.
- Zayn... tippem sincs, hol vagyok. Semmi...
- Jamesnek van. Ennyi elég.
- James nem fog beszélni, túl beteg ahhoz, hogy...
- Zoe. Tudatában vagy annak, kivel beszélsz most?
- Veled - mondja ki zavartan.
- És te ki vagy?
- Zoe... - elmosolyodom.
- Szóval én ne oldanám meg azt, hogy neked ne legyen bajod. Naiv vagy. Ha kell Londont felásom négy óra alatt.
- Szeretlek... - lehunyom a szemeimet, nem merek Albusra nézni.
- Én is szeretlek Élet. Mindenhogy - hallom újra a szipogását, én pedig elmosolyodom. - Most visszaadlak Albusnak. Ő szépen kimegy és... hagyja, hogy kicsit kiéljem magam. De pár percen belül ismét beszélgetünk, rendben, szépségem?
- Ne... ne csinálj semmit. Pont ezért nem... nem keveredhetsz bele, ez...
- Te benne vagy. Akkor esélytelen, hogy én ne legyek.
- Ne öld meg... - kéri halkan.
- Oh nem, meghagyom neked az örömöt, ígérem Cica.
- Ha esetleg nem...
- Faszságokra nincs időm - sóhajtok fel minden erőmmel arra játszva, hogy elhiggye, hogy nem félek és rettegek vele együtt.
- Zayn!
- Zoe! - Hördülök fel ugyan úgy. - Azt hiszed, csak mert elástak kiváltságot érdemelsz? Haltál már meg te jobban is majdnem...
- Mi az, hogy jobban is... meg majdnem?!
- Oh, soroljam Élet? - Elnevetem magam, tőle pedig hallok egy kuncogást. - Eszméletlenül hiányzol már mindenkinek.
- Ti is.
- Akkor pihend ki magad, mert rögtön utána leitatunk. Csók a férgeknek körülötted - felnyög, én pedig mosolyogva adom oda Albusnak.
- Adj három percet, rendben? - Kérdi Zoetól.
- Ne engedd neki, hogy hülyeséget csináljon.
- Ahha... soha - motyogja míg látom, hogy megnyom egy gombot. - Köszönöm. Elég sok pánikrohama volt már lent... de hát... érthető.
- Ne mond el, mert most még nagyon nehezen tartom magam. Ha megoldódik, akkor úgy öt perc után kiakadok, és ha előrekerül Zoe, akkor ne szóljon hozzám senki fél napig. - Mordulok fel a hajamba túrva. - Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy egy sarokban zokognék, vagy bent kínoznám halálra.
- Kínozd halálra, az hátha bejön - mordul fel Albus. Az ajtó kinyílik, Haydar pedig értetlenül jön be. A keze hátra van bilincselve, és csöppet sem érdekel, hogy talán alsóbbrendűnek érzi emiatt magát.
- Mi a parti témája? - Vigyorog rám fölényesen. Még a lábára is bilincset raknék... aztán lenézek, és rájövök, hogy van.
- Zayn vagyok. Ő ott bent James. Zoet pedig valahol elásta és már csak... - a telefonra pillantok a hátam mögé - három órája és négy perce van, utána elfogy a levegője. Segítesz. - nem kérdezek rá. Kijelentem.
- Hogy mi...? - Rögtön komoly lesz, oldalra hajol és máris megnézi magának Jamest. - Elásta? Élve?
- Igen - mordul fel Albus kissé sürgetően.
- És segítsek? A lánynak, aki börtönbe küldött és napokig kínoztak a szavai? Majdnem megöltem magam!
- Ő is így volt veled, segítesz kiszedni belőle, hol van Zoe - nem érdekel, mi a véleménye.
- Alku idő - vigyorodik el. Albus felhördül, én pedig elnevetem magam. Kigáncsolom, hassal terül el a földön... a hátára fordul, én pedig a nyakára teszem a lábamat és lenézek rá, míg nem félek súlyt kifejteni rá.
- Alku idő. Bemész oda velem, kiszedjük belőle, hol van Zoe, szóval akkor nem öllek meg mindazért, amit vele tettél. Bemegyünk, és kiszedjük belőle, mert mindegyikünk oda van érte, szóval segíteni fogsz, vagy habozás nélkül verem addig a fejedet a falba, amíg halott nem vagy. Világos voltam, vagy szeretnél még alkudozni? - A lábammal kissé jobban odaszegezem, csak hogy hörögni tudjon. Ne akarjanak velem alkudozni Zoeról. Vergődni kezd a lábam alatt, szóval lassan kissé felemelem.
- Jó - az oldalára fordul és köhögni kezd. Felhúzom a földről és a képébe mosolygok.
- Akkor hozd a legjobb formádat, vagy esküszöm neked is, hogy megöllek minden bűntudat nélkül - még mosolygok rá, mikor az ajtó felé lököm. Leültetem Jamessel szembe a székre, én pedig oldalra állok. - Uraim... büszkén kijelenthetem, hogy két közös dolog van mindannyiunkban - rám néznek, senkinek nem tetszik a helyzet. - Az első, hogy őrülten és rendíthetetlenül oda és vissza vagyunk Zoe Fable személyéért... - megvonom a vállamat és ellököm magam a faltól. Megtámaszkodom az asztalon, ők egymásra néznek, én pedig az üvegben a tükröződésünket. Nem csak Zoeban lapul egy szörny. Téved, ha azt hiszi, bennem nincs... - A második pedig, hogy mind a hárman valóban őrültek vagyunk: Szóval kinyírlak mindkettőtöket, ha nem kapom meg azt, amit akarok...

9 megjegyzés:

  1. Ah du scheiße!!!!!!!!!!!!!! hogy mi van??? nem fogom fel ép ésszel.. az elözö részekhez nem tudtam kommentelni mert elakadt a szavam.. de most muszáj irnom.. szóbal James és Hydar és Zayn?? ez most komoly??? és itt abbahagyni??? ez kínzás.. fantasztikus volt és erre tényleg nem számítottam... szóval légyszii légy kegyelmes földi halandókkal és hozz hamar részt mert megvet az ideg... köszönöm hogy olvashattam
    Pusszantás

    VálaszTörlés
  2. Azt a rohadt elet!!!! Nem fogtam meg fel. Szegény Zoe, szörnyű lehet neki. James irital, mar mar fizikai fajdalmat okoz, hogy mekkora egy idiota. Es Zayn??? Uristen ezt az oldalat meg nem lattuk, de van egy olyan érzésem, hogy a következő reszben jobban megismerjuk ;) egyszerűen fantasztikus, de valahogy nem felek mert tudom hogy Zoe nem fog meghalni egyreszt Zayn miatt masreszt csak nem olod meg a kedvencunket :) (az egyiket természetesen)
    Gyorsaan kovit mert en viszont lehet belehalok
    Puszii mindkettotoknek

    VálaszTörlés
  3. Hali!
    Bocsi hogy nem írtam csak elmentünk nyaralni és nem volt wifi:(

    Na akkor hol is kezdjem.....megvan hmmm James..nem tetszik marad a pipacsgyerek nos azt hittem Haydar volt a legparább de ezek szerint tévedtem mert Zayn a legparább főleg most szóval pipacsgyerek örülj hogy Haydart kaptad és nem Zayn 3 órás kínzás-bemutatóját ja és imádkozz hogy Zoe életben maradjon mert ha nem így lesz huuu na akkor elszabadul az alvilág és hát tudod nekem nagy spanom az ördög de azért egy idő után unalmas hogy az ilyen férgeket csak úgy fogadja szóval lehet hogy egy picit kurvára halálra foglak kínozni ha Zoe meghal (mondjuk ígyis)

    Zoe tarts ki kérlek könyörgöm nem hagyhatsz itt minket. És ha megpróbálod komolyan mondom újraélesztelek és felpofozlak.

    Zayn miért nem vártál meg?!??:( Én is meg akarom kínozni!!

    Albus a fasznak nem lehet korábban szólni bazdmeg?!?!?? És ezt a degenerált pipacsgyereket nehogy börtönbe zárd, hagyd meg Zoenak megölni pls!

    Drága írónőm, te aztán igazi táncművész vagy mert ilyen precízitással még senki nem táncolt az idegeimen!! Várom a kövit! Pusziiii❤❤❤:ért

    U.i.:Bocsi a kiakadásom miatt!❤

    VálaszTörlés
  4. Az ilyen reszeknel egy csak egyre jobban szeretem zaynt😍Ahogy eddig olvashattuk biztos vagyok benne hogy zayn megtalalja zoet es bizom benne hogy mar vegre ossze is jonnek😍😄

    VálaszTörlés
  5. nos, ki kell jelentenem, hogy hónapok óta ez volt a kedvenc részem. OmG. IMÁDTAM. Egyszerűen fantasztikus. Bele fogok halni, amíg nincs következő rész, ami remélem legalább duplán jön. Ez rohadt jó volt. Rég nem rajongtam ennyire egy részért, mint most. Mai napig elkápráztatsz. Komolyan nem tudom, hogy csinálod, mi a csuda rejlik a fejedben, de tartsd meg, mindenképp.
    Imádás van, és nagyon nagyon gonosz vagy, mert ilyen véget csináltál neki.
    Ps: áruld már el, te már tudod, mi lesz a történet vége? <3

    VálaszTörlés
  6. Szia Des!

    Szent Himalájai macska nő, aki a nap Istenhez imátkozik egy kis árnyékért!

    -Hát itt is elkéne már egy kis árnyék...neharagudj Zoé tudom...neked most ki jut belőlle... de nekünk szurkolóknak és a felmentő seregek igen is kellene...
    - Albus, imádlak. Na, a belépőtökre én is szívremegést kaptam..... Na és ahogy kijelentetted, hogy milyen barátai vannak Zoénak és, hogy miért mindenki téged fenyeget- a tényeket figyelembe véve- is- elmosolyogtam magam...:)
    - Zayn minden megnyilvánulásodat imádtam, féletem és végig izgultam...
    - Zoé tudom könnyű mondani de kitartás eszméletlenül erős csaj vagy!
    - James és Haydar.....hát....hümmm... semmi rosszat ne várjatok...-mivel nektek nagyjából fordítva van....ha az agyatok borul- szaval általában mindig- a jó rossz a rossz pedig jó.-....szaval csak jóra számítsatok...Haydar ha Zoéval való "beszélgetés" után kiakartad csinálni magad...ezek után ki is fogod...
    - Drága írónő, köszönjük szépen, hogy ilyen hamar kaphattunk részt! És még milyet! Eszeveszett amit/ahogy/ írsz!
    Nagyon szépen köszönöm, hogy ezt a részt is olvashattam!
    Nagyon-nagyon-nagyon várom a következő részt! Nagyon- nagyon - nagyon! :)

    További szép estét!
    Imádlak ám <3

    VálaszTörlés
  7. Úr Isten... Ez a rész... Szenzációs, fantasztikus, eszméletlen, oltári, kurva jó és még sorolhatnám. A kedvencek közé tudom sorolni.
    Zayn... Hűű, nem is találok rá szavakat. De még a részre se nagyon.
    Remélem ezután lesz az, hogy Zoé rájön, hogy neki Zaynnel kell lennie, Zayn elküldi Perriet. Vaaagy Perri maga hagyja el Zaynt mert rájön, hogy soha, de soha nem fogja úgy szeretni, mint Zoét.
    Nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon Haydar kiszedi e Jamesből, hogy hová ásta el Zoét. Meg hogy mi volt Zoéval a 6 nap alatt...
    Nagyon nagyon várom a következő részt, remélem hamarosan olvashatjuk. Könyörgök érte!
    Imádás van! ❤❤❤

    VálaszTörlés