2017. május 4., csütörtök

212. Rész

x--- Zoe Fable ---x


- Nyilván! - Megforgatom a szememet és inkább Xavier felé nézek.
- Nyilván... nyilván... megörülők ettől a nyilvánzosádotól! - Danny rám förmed én pedig elnevetem magam. - Csoda, nevet - rám fintorog én pedig csak a hasára csapok.
- Kuss, vagy lelépek - megfenyegetem a mutatóujjammal ő pedig lenéz a kezemre.
- Esküdj - felmutatja a kisujját én pedig megdermedve nézek rá, majd a bal kezemre. Nyelek egyet és csak a bőrkabátom zsebébe süllyesztem a kezem.
- Zoe... ne szégyelld.
- Nem szégyellem - megrázom a fejem és egyszerűen a konyhába sétálok valami piáért. Nem szégyellem, csak rettegek hogy ismét kiakadok. Rettegek, hogy eszembe jutnak a dolgok és... talán szégyellem. Nem akarom, hogy mások lássák. Rohadtul nem, de egyszerűen néha megfeledkezem róla. Lehúzok vagy három shotot, mielőtt visszamennék a nappaliba, de meg is állok amikor Anthony elém ugrik és felém mutat egy egész pakli kártyát.
- Válassz egyet! - Döbbenten bökök rá egy kártyára, mire megmutatja nekem, de magának nem és vissza rakja a pakliba. Nézem ahogy keveri és azt sem értem hirtelen hogy jár a keze és hogy tudja így mozgatni a lapokat, majd felém nyújtja, hogy válasszak egyet.
- Akármelyiket? Mi ennek a lényege? - Elnevetem magam, míg kihúzok ismét egy lapot. Piros hetes... ezt mutatta nekem... - Oké, ezt hogy?! - Értetlenül nézek rá, majd a lapra, ő pedig csak egy sokatmondó pillantással odébb áll.
- Az összes lap ugyan az - összerezzenek Zayn hangjára és az első amit teszek, hogy megfordulok. Aztán Perriere nézek. - Két hétig tartott, mire rájöttünk - tudom, hogy engem néz, de én Perriet nézem. Miért van itt Perrie?!
- Faszért kell elmondani mindenkinek?! - Ant ordítása mögülem jön, én pedig ismét arra fordulok. Xavierre nézek, amolyan valamiféle mentést várva tőle.
- Kész amiért hisztiztél - nekem ennyi elég, már megyek is felé és a kezemet a zsebembe süllyesztem. Nem akarom, hogy Zayn is lássa.
- Örök hála - sóhajtok fel, belépve a konyhába.
- Lehet nem hangsúlyoztam ki, hogy olyan haveros buli, ahol ott vagy te is.
- Utállak - már a pohár szájánál motyogom neki, amit a kezembe nyomott.
- Össze szeded magad, vagy elvigyelek kajálni és valami kifogást találsz negyed óra kocsikázás alatt?
- Össze szedem magam.
- Azt mondtad neki nem szereted, én nem akarok erről beszélni de akkor...
- Xavier... - elröhögöm magam ő pedig rám fintorog.
- Komolyan Zoe, mi az, hogy nem szereted? Ez még nekem is meglepő indok - megrázza a fejét én pedig a képébe nyomom a bal kezemet. - Most ez akarna lenni az indok? Nem a kisujjra húzzák a gyűr... mondtam Anthonynak, hogy hagyja abba ezt a szart, mert már mindenki tudja hogy csinálja - megvonja a vállát míg alig feltűnően lehúzza a kezemet. Veszek egy mély levegőt és lazán oldalra nézek.
- Zayn szerint itt kapok piát - kínosan neveti el magát, és rám sem néz.
- Hello - egy apró mosollyal köszönök neki, ő pedig félve néz rám. - Ne legyünk kínosan, akkor lelépek inkább - lehajtom a fejemet ő pedig felhorkan. Xavierre nézek és megrázom a fejem, csak hogy ne küldje őt el a picsába. - Oké - sóhajtok fel Perrienek célozva és megindulok kifelé. Kínosan nincs értelme együtt lógnom a haverjaimmal... majd átjövök máskor. Talán beugrok Trisháékhoz még egy kicsit vagy... Xavier megy ki előttem a konyha ajtón én pedig mögötte.
- Nem veszed le a kabátod? Meleg van itt bent - értetlenül néz rám Zayn, mintha minden normális lenne.
- Fázós vagyok - ez nem kamu, tényleg az vagyok. Csak talán elfelejtettem Helena társaságában, hogy máshova hosszú ujjút húzok és nem rövidet. A vágásokat pedig nem fogom mutogatni senkinek. - De amú...
- Amúgy is cigizni volt - közli Danny ahogy az ölébe ránt egy gonosz mosollyal. Aztán a fülemhez hajol - ha lemersz lépni kiszúrom a kocsid kerekeit és agyonverlek, világos? - Egy barátságos mosollyal hajol hátrább én pedig dühösen nézek rá.
- Cseszdmeg - halkan mordulok rá, hogy mások ne hallják meg.
- Nem. Te cseszdmeg! - Idegesen fordulok el tőle, és Zayn szemeibe ütközök amint minket néz.
- Együtt vagytok? - Az első reakcióm Perre kérdésére az lenne, hogy mekkora idióta. De Zayn elröhögi magát és csak a poharához hajol.
- Miért? - Néz rá értetlenül Danny míg én felállok az öléből és lehuppanok mellé a kanapén.
- Csak úgy viselkedtek.
- Nem, elég jó haver vagyok ahhoz, hogy Zoet tiltó listára rakjam. - Értetlenül néz Perriere, Zayn pedig csak a szemét forgatja.
- Bár... - kotyogja közbe Xavier mire hozzá vágom a párnát.
- Persze attól még szép és nem ellened irányul szóval... - Felsóhajtok Danny mentegetőzésére és abba is hagyja.
- Már csak ex, akkor ez o...
- Xav - elröhögöm magam az abszurd gondolatra, hogy akármelyikükkel is összejövök. Nem bírom elképzelni, és biztos vagyok benne, hogy ők sem.
- Miért, még esélyem sincs?
- Xavier vagy... nem, nincs esélyed sem pajti - fintorogva vetődik le az asztal mellé, ahol cigit kezd tekerni.
- Azért, ha meggondolod magad...
- Szólok - hagyom rá, elővéve a telefonomat. De csak jobb kézzel pörgetem végig és csak így merülök bele.
- Hét hónap után beszélgess már velem - a karomba üt Danny... de ő a baloldalamon van. És tökéletesen eltalálja az egyik sebemet. Én pedig csak összeszorított ajkakkal meredek a szőnyegre. Lassan rakom el a telefonomat, próbálom figyelmen kívül hagyni a pulzáló sebet de kurvára fáj.
- Én... kell a mosdó - nyögöm ki rögtön felállva.
- Baszki, Zoe! - Danny máris utánam jön, én pedig felmordulok végre, ahogy becsukja az ajtót és a vállamhoz nyúlok.
- Menj ki!
- Nem!
- Danny, tűnés! - Rácsapok a mellkasára, és konkrétan kilököm őt. Oh a picsába nagyon fáj... Ah! A fogaimat összeszorítva veszem le a bőrkabátomat és elfintorodom a vérre. Gyenge varratok... picsába. - Ahj nemár... - pánikolva fogom meg az első törülközőt és szorítom a karomra. A fejemet a csempébe ütögetem és várok. A kurva vérhígító az oka. Rick aggódott a sok seb miatt, és lehet hogy emiatt vérrögök vannak bennem. De csak kicsik... ahogy a vér megalvadt... Valahogy úgy nő az idegességem, ahogy egyre több vér kerül a törülközőre. Oké... ezt nem fogom tudni eltüntetni...
- Zoe, minden oké? - Anthony kopog be, én pedig csak a plafon felé fordítom a fejemet.
- Persze, csak rendbe kapom magam - kikiabálok, míg a csapba dobom a törölközőt. Ollót keresek, és levágok egy kis csíkot belőle. Le kell lépnem innen... muszáj lelépnem valahova, ahol nem lesz baj az, hogy vérzek. A kis tiszta törölköző darabot oldalra rakom, a nagyobb darabot bevizezem és elkezdem lemosni a kezemet. Amint megvan már be is kötöm, olyan szorosan próbálom, ahogy csak bírom. Foggal fogom meg az egyik végét, és a jobb kezemmel húzom. Miért fáj ennyire...?! Kissé pánikszerűen mosóm ki a csapot a vértől. - Behozná valaki a táskámat? - Kikiabálok, aztán kicsavarom a törölközőt és újra átmosom az egész csapot.
- Velem hozatták be, hátha valami csajos dolgod is van - Perrie csak bedobja a táskámat a kis résen és már vissza is csukja. Begyömöszölöm a törölközőt aztán a vállamra dobom a táskát.
- Köszi - rájuk mosolygok és máris a kanapé felé tartok.
- Minden oké? - Danny kissé aggódva néz fel rám én pedig villantok rá egy fintort.
- Persze, de lépnem kell. Albus hívott. Később bepótoljuk, oki? - Magamhoz veszem a telefont és előhalászom már most a kocsikulcsomat.
- Ittál - mutat a kezemre Zayn, szóval gondolom a kulcsra.
- Én már csak ilyen felelőtlen vagyok - hadarom el gyorsan... talán több helyen rossz az indokom.
- Kikísérem - értetlenül nézem végig, hogy Zayn feláll, de nem vitatkozom. Fáj a karom. Megindulok az ajtó felé, és ki is enged rajta, de utánam jön és becsukja az ajtót. - Albus szabadságon van otthon, ráadásul a telefonod a kanapén volt végig - miért vannak ők ilyen jóban?!
- Mennem kell.
- Perrie miatt? Xav azzal hívott hogy terápiás haver buli én...
- Tudom, nekem is mondta. Bocs.
- Szóval Perrie miatt? Ha baj többet nem hozom, de attól még kiakadnak majd a srácok, amiért leléptél. Leginkább rám, amiért Pez miatt léptél le. Ha ese...
- Nem miatta lépek le.
- Akkor a... - elhallgat ahogy a kezemre néz, és látom hogy elnyílnak a szemei. - Zoe... - Lenézek a kezemre, amit a farmerom zsebébe dugtam és csak a hüvelykujjamat hagytam ki a zsebből. A legelfogadhatóbb módja, hogy ne lássák a kezemet. Leszámítva, hogy végig nézem amint a kis vércsík eléri a zsebem szegélyét és a gatya felszívja. Picsába.
- Ja, ezért lépek le. Bocs de muszá... - muszáj sietnem mert vérhígítót szedek és nem akar elállni. De ezt már nem mondom ki neki csak összezárom az ajkaimat. - Mindegy - lehajtom a fejemet és tovább nézem a kis csordogáló csíkot. Remek nap...
- Ne csináld ezt velem, elviszlek. Részeg vagy és...
- Hello Zayn, jó bulit - intek neki a jobb kezemmel és már meg is indulok lefelé a lépcsőn. Amint úgy érzem, hogy már nem jön utánam és nem is lát előhúzom a kezemet és zsepi után kezdek kutakodni. Káromkodva vágom magamra a kocsim ajtaját és döntöm hátra a fejemet. Leveszem a kabátomat és megnézem a teljesen átázott kis kötésemet. A kesztyűtartómba nyúlok és kiveszek egy egész csomag zsepit. Próbálom felitatni a vér, de esélytelennek tűnik... mérgemben pedig csak hátra vágom az egész csomagot a picsába. Beindítom a kocsit és egyszerűen jobb ötlet híján, felhívom Trishát.
- Hello drágám!
- Kukucs Trisha, ne aggódj értem nagyon, mint hallod beszélek de nem tudnád megmondani nekem, hol van a kórház? Vagy legalább valami ügyelet féle... az egyik sebem felszakadt de nem akartam elrontani a bulit és kérlek ne akadj ki rám - gyorsan hadarom el, és már ki is kanyarodom. Hátha akkora szerencsém van, hogy találok egyet, csak úgy...
- Oh istenem... oh istenem... - elnevetem magam, ő pedig leszid én pedig még inkább röhögök. Aztán elmondja nekem a címet és máris pórbálom beütni a GPS-be. Trisha édes, hogy így aggódik, de ilyeneknél én már aligha tudok rendesen megijedni. Mi történik? Elájulok és meghalok? Húha...
- Imádlak, köszönöm!
- Miattatok fogok meghalni! Szívrohamban... öreg vagyok én már ehhez a sok stresszhez - nevetve nyomom őt ki és dobom a mellettem lévő ülésre a telefont. Fáj a kezem, zavar, hogy érzem ahogyan folyik a vérem. És főképpen az zavar, hogy még mindig nem akar elállni. Mindenesetre imádom Trishát, és ezt neki is kihangsúlyoztam mikor meglátogattam a srácok előtt. Leparkolok a kórház előtt és magamhoz véve minden iratomat, telefonomat és a kocsikulcsomat már meg is indulok befelé a bal oldalamra terítve a kabátomat.
- Jónapot, kaphatnék egy orvost? Vagy akár gyakornokot? Szétszakadt a sebem és össze kéne varrni. Illetve még az a problémám, hogy vérhígítót szedek és nem igazán akar elállni. - Kínosan mosolygok a nővérre ő pedig értetlenül néz rám.
- Mennyi súlyos? - Leemelem neki a kabátomat ő pedig máris a telefonért nyúl.
- Siettem! - Értetlenül nézek Trishára magam mellett és szerintem a nővért jobban már nemtudom hova sokkolni.
- Öhm... de nem kellett volna Trisha. Tudod, nagylány vagyok, eltudom intézni magamnak - rámosolygok, de azért már kezd fájni a fejem. Ittam, gyógyszerre ittam még ha minimálisat is... ráadásul kicsit tényleg kezd megviselni a vérhiány.
- Maradj csendben! Nem vagy felelősség teljes, ha felszakadtak a varrataid! - Megforgatom a szemeimet és csak a nővérre nézek.
- Mindjárt jön egy orvos és...
- Köszönöm - biccentek neki és ellököm magam a pulttól.
- Sápadtnak tűnsz - Trisha belém karol én pedig hálásan nézek rá.
- Talán amiatt mert vérzem Trisha - adom neki a gyengéd tippet mire rám fintorog. Leültet az egyik székre, és mellém telepszik. Nézem, amint idegesen forgolódik egy orvos után én pedig csak lazán ülök és várok.
- Hol van már az orvos?! Mindjárt jelenetet rendezek, ha...
- Nyugalom van. Túlélem, csak jó volna, ha összevarrná valaki, és nem nekem kéne - a szemeit összeszűkítve néz rám, aztán közelebb hajol én pedig értetlenül nézek rá.
- Lehelj rám!
- Trisha... - fintorogva hajolok hátrább ő pedig felhördül.
- Te ittál?!
- Buli volt... jó hogy ittam.
- Te vezettél!
- Anyu kérlek! - Elnevetem magam, de ő nem nevet. Pedig általában ilyenkor már szokott, ha leanyuzom őt... de most nem.
- Te ide vezettél részegen, úgy hogy mindjárt elvérzel! - A combomra csap én pedig csak összeszűkített fogakkal meredek a csempére.
- Én értem, hogy ez volt régen Trisha. De kezdek kiakadni, hogy mindenki mókásan csapkod... az isten szerelmére csak mert ruha van rajtam, nem azt jelenti hogy nem kínozták szét a többi testrészemet! - Felnyögök a combomon végig simítva. A kurva életbe, mindenhol fájok! Trisha döbbenten néz rám, és én akkor realizálom, hogy min akadtam ki... és kinek. - Sajnálom... Csak Danny is ezt csinálta. És majdnem minden barátom. Neharagudj, nem rád akartam kiakadni... baszki tényleg sajnálom! - Rögtön mentegetőzni kezdek az elkerekedett tekintetének. - Trisha... - istenem soha nem akartam megbántani senkit.
- Semmi baj nincs... - magához húz, óvatosan én pedig elsírom magam.
- Neharagudj.
- Nem haragszom Zoe, rád soha nem haragszom - elneveti magát és érzem, amint a hajamat simogatva próbál lenyugtatni. - Elszoktál az alkoholtól - halkan nevet fel, én pedig elhúzódva tőle engedek magamnak egy apró kacagást.
- Zoe Fable? - A doki lenéz rám, én pedig biccentek neki. Nem adtam meg egy adatot sem... - jöjjön.
- Bemehetek vele?
- Netán fél? - Néz rám értetlenül a doki. - Elég szürreális lenne azok után...
- Azok után pont nem lenne szürreális! - Trisha kemény hangjára még én is összerezzenek, nemhogy a doki.
- Jó - rövid de tömör válasz a dokitól. Én pedig csak követem őt, Trishával mellettem.
- Minden rendben lesz - rám mosolyog én pedig kissé beledöglök abba amit mond. Nagyon régen hallottam ezt így... így anyaian. Anyu kiskoromba mindig elkísért mindenhova, és természetesen mondogatta de... rég hallottam. Leülök egy székre, pont mint Ricknél, és oda adom Trishának a kabátomat. Látom amint végig néz a kezemen, aztán elfordul pár pillanatra.
- Megértem, én is sokkot kaptam - szólok oda hozzá bátortalanul.
- A sokk halálos - szól rám a doki, mintha nem tudnám.
- Tisztában vagyok az orvosi jelentésével. - Sokkot kaptam... tényleg sokkot kaptam ott.
- Már itthon vagy - Trishán látom, ahogy próbálja visszafogni magát és megfogja a jobb kezemet. A kezét nézem az enyémen, míg lefertőtlenítik a vállamat. Nem reagálok a fájdalomra, arra sem, amikor vagy két injekciót belém nyom.
- Lehet, hogy fájni fog és...
- Kibírom - közlöm lazán és lehunyom a szemeimet amint átszúrja a bőrt először. Aztán másodszor... és meghúzza...
- A vágás lefelé terjed, szépen elkapott egy eret, amint az összevarrt bőr tartott egyben. Nem volt elég ideje regenerálódni. Ahogy szétjött a seb, az ér nem bírta megtartani még a nyomást és szétpattant.
- Fantasztikus... - motyogom magamnak mellékesen.
- És most így nem lesz valami belső vérzése, ugye? - Kérdi Trisha, mire elmosolyodom, de csak az ölembe bámulva.
- Nem, de ha valami rendellenességet tapasztalnak jöjjenek vissza - biztató.
- Biztató - horkan fel Trisha is, mire elmosolyodom és felnézek rá.

Kukucs! Mielőtt mindenki kiakadna szegény kis Zaynra, gondoljuk át mit miért tesz szegényem. És az aprócska tényt, hogy nem csalta meg Zoet míg ő szakított vele és csak várt rá. Ez nagy dilemma volt az olvasó körben ahogy észrevettem szóval tessék kicsit szeretni:D

8 megjegyzés:

  1. Dehat zaynt nem lehet nem szeretni:D Trisha annyira aranyos hogy tenyleg ugy viselkedik zoeval mintha a lanya lenne,bar en szivesen olvasnek egy olyan reszt is ahol mondjuk trisha vagy perrie szemszogebol nezhetjuk a dolgokat.:D A reszre megint csak annyit hogy fantasztikus lett imadtam!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Néha tapasztaltam, hogy összejött:D Hát, írnék de az szerintem csalódás lenne, kétlem hogy képes lennék jóra megírni az olyasfajta részeket. Néha Zoe és Zayn között is nehéz ugrálni.
      Köszönöm szépen, imádás van! <3

      Törlés
  2. Hát én akkor se értem, miért vitte oda magával Zayn Perriet. Meg ha már oda vitte, minek Zoenak kellett volna lelépnie?
    Imádom a srácokat és Trishat :) Valahogy észhez téríthetnék Zoet meg Zaynt. Nem is értem Zayn, hogy hihette el, hogy Zoe nem szereti. Nah de mindegy, egyszer csak megoldódnak a dolgok köztük. Nagyon remélem... S hogy Perrie is eltűnik végre a képből.
    Szegény Zoe... Vajon mikor derül ki, hogy miken ment keresztül és milyen sérülései vannak? De tényleg valahogy nem értem, miért ütögetik, úgy gondolják vajon megúszta tényleg sérülések nélkül vagy mi? Attól hogy nem ossze meg velük, és nem újságolja mindenkinek...
    Nah mindegy.
    Tényleg várom, hogy megoldódjanak Zayn és Zoe között a dolgok :) Én Trisha véleményére, csak annyira lennék kíváncsi, hogy hogy áll ehez a Zayn Perrie Zoe háromszöghöz. Mert tényleg nagyon szereti Zoet, de vajon mi a helyzet Perrievel?
    Egyébként nagyon jó rész lett, imádom, hogy a srácok így Zoe mellett állnak és remélem tényleg kiakadtak amiért elment.
    Nagyon várom a következő részt, remélem hamarosan olvashatjuk.
    Imádás van! ❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert Zoe ilyen. És Zayn azért vitte oda mert hát... szerintem kiderülhet a részből meg az előzőből, meg a következőből is :D
      Emlékeim szerint azért majd kiderülnek dolgok... :D Lassan, csöpögtetően de lesznek infok Zoeról.
      Köszönöm szépen, imádás van! <3

      Törlés
  3. Szia Des!

    -Zayn megértem, hogy miért vitted el Perriet... nem könnyű ez neked sem...
    Néha könnyebb hagyni a dolgokat folyni abban a mederben...még akkor is a bűzős bocsojás víz folyik benne...
    - Zoé teljesen megértem, hogy kínos volt...., de neked több jogod volt ott lenni és ezt valahol Perrie is tudja...
    - Danny...idóta :) tudod, hogy imádlak :) valamijen szinten jó hogy spontán cselekedtél...., mert az sem lett volna jó ha óckodsz mert...jaj..."gondolom, /hallottam, milyen nehéz ez neked és tudom, hogy nem birod elviselni, hogy hozzád érnek.... és én inkább hozzád se érek meg amúgy is kiduja milyen sérüléseid vannak.... de kérdezni meg nem merlek".... szaval ez azért ezerszer rosszabb, lett volna - de ez csak az én véleményem-
    - Srácok komolyan ahogy levezettétek, hogy hát kinek, hogy lehetne Zoé a barátnője kész...Xav rajtad meg egyenesen kinyúltam :D
    - Zoé elképesztő ahogyan az egészet viseled...., -igen a vérhígító hasznos, de nagy galibát is tud okozni, örülök, hogy viszonylag időben értél orvoshoz és nagyon örülök, hogy Trisha veledvan...én is imádom a nőt :)!
    Kíváncsi vagyok Zayn oda megy - e majd...

    Nagyon szépen köszönöm, hogy ezt a részt is olvashattam és nagyon kíváncsian várom a következő részt!
    További szép déluánt és jó hétvégét! :)
    Imádlak ám <3
    Bez voltam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukucs!
      Na, mégis van aki gyanítja miért vitte oda Perriet.
      Kitudja, vége lehet az lesz, hogy összejön valamelyik haverral és boldogan éltek amíg meg nem haltak.
      Ismételten én köszönöm drága Bez! Viszont kívánom neked azt a szép hétvégét. Imádás van!

      Törlés
  4. Hali!

    Nos hát mi az hogy nem szereti Zaynt????!!! Jajj Zoe....és nem kell szégyelned mert mi így szeretünk❤❤és elismerem hogy rohadt okos vagy de baszki te szereted Zaynt és ő is téged hagyd hogy ő döntse el kivel akar lenni.
    Zayn te pedig megértem hogy ez szarul esett Zoetól de ez akkor sem ok arra hoy oda vidd Perriet.
    Danny te meg óvatosan ütögesd már hát friss sebei vannak cseszd meg.
    Na így hogy most már kb. mindenkit kiosztottam mondhatom hogy nagyon szuper rész volt❤❤most már jó napom leszxdd Várom a kövit! Pusziii❤❤:33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukucs!
      Hahahaha, ezen jót nevettem:'D
      Köszönöm szépen:3 A kövi úton van. Imádás van! <3

      Törlés