2017. április 13., csütörtök

200. Rész

x--- Zayn Malik ---x


A hátamat a falnak vetem és csak meredek az erkély ajtóra előttem. Lenézek újra a telefonomra és felfordul a gyomrom, de újra elolvasom. És újra...
"Szia. Tudom, hogy picsa vagyok. Nem fogom tagadni, hogy te voltál ehhez az egészhez a lökés, de kellett a környezet váltózás. Az elején is mondtam, és közben is... szóval most a végén is mondom: nem baj. Esküszöm neked, hogy nem zavar az egész. Remélem, megtalálod mellette a helyed, és mindent amit keresel. Nem akarok semmit megbeszélni, semmire visszaemlékezni és még egy olyan évet, mint amilyen a tavalyi volt. Neked se megy, nekem sem megy... szóval... sok sikert a továbbiakban. Tudom, nagyon köcsög, hogy egyoldalú az egész, de tudok mindent amit mondhatnál. Ez a búcsú izé már sokkal korábban megvolt. Szép karriert és életet. Sok kölyköt, lemezt, díjat... akármit amit akarsz. Ha nagy baj van, vagy el kell intézni valakinek valamit nyugodtan kereshetsz, de tényleg csak akkor. Azt hiszem itt az ideje az utolsó hello-nak szóval... Hello Javadd."
Ez a kis üzenet annyi helyen fáj, hogy annyi betű nincs is benne... Szia... Szia... Egy kibaszott szia. Semmi Kukucs, amihez hozzák szoktam négy év alatt. Csak egy nyamvadt és közönséges szia! Egy rohadt nagy picsa... hogy a faszomba fogok így esélyt találni arra, hogy elmondjam neki, hogy ez itt a világ legnagyobb kicseszett félreértése? Én voltam a lökés... miattam ment ki egy helyre, ahol akármelyik pillanatban agyonlőhetik. Mondta az elején, közben és... a végén. Szóval ez a vége. Itt most mondta, hogy vége. Kifejtette a világ legburkoltabb módján, hogy vége van közöttünk mindennek. Nem a kapcsolatunknak, hanem a barátságunknak is. Az ismeretségünknek... és egyáltalán annak, hogy ő meg én valaha is ismertük egymást. Vége.
Még csak gondolni sincs kedvem az egészre. Két nap teljesen kiszívta belőlem az életenergiát. Elvesztettem őt. Sok kölyköt... baszok a kölykökre, ahogy a lemezekre és a díjakra. Őt akarom. Ő meg közli, hogy vége és hello. Elköszönésnek egy Hello Javadd. Hello... meg Javadd... a kezemre nézek. A gyűrűre amit ettől az idiótától kaptam és a füves cigire. Beleszívok és vissza ejtem az ölembe a kezem. A fejemet ütemesen kezdem a falba verni. Másfél hónap sem... ennyit kaptam belőle és elmenekült előlem. Fogta magát, és itt hagyott. Felállok a földről és elvonszolom magam a zongoráig. Leülök a székre és a cigit a számba illesztem. A billentyűk fölé emelem a kezemet... de túlságosan remegnek. Ökölbe szorítom a kezeimet, olyan erősen, ahogy csak tudom és várok pár másodpercet. Aztán hagyom elernyedni a kezemet és a remegés alább hagy. Mély levegőt veszek, ezzel a cigibe is beleszívok és egyszerűen szimplán elkezdek játszani. A hamu leesik, egyenesen a billentyűre, aztán a gatyámra... de még akkor is szimplán játszok, amikor Liam besétál. Annyira nem tudnak most lekötni. Egyszerűen nem megy... önző, gyenge pöcs vagyok. De nem megy.
- Hey... - neki dől a zongorának én pedig hagyom a kezeimnek, hogy lehulljanak az ölembe. - Tízes skálán?
- Mit értékeljek? - Felnézek rá és egyszerűen ledobom magam mellé a cigit.
- Mennyire vagy szarul?
- Nulla. Nem tudom. Nem igazán érzek semmit... - elröhögöm magam és lehajtom a fejem. Zsibbad a mellkasom, az agyam meg akar ölni. De nem agyalok azon, hogyan tudnék írni neki azon kívül, hogy válaszoltam arra, amit ő írt nekem és küldtem üzenetet... hagytam hangpostát. De ennyi. Két nap alatt már azon a ponton vagyok, hogy oké. Hagyjon el. Lépjen le és ne is hallgasson meg. Két nap után azon a ponton vagyok, hogy nem tudok tenni semmit, pedig akarok. És most már csak el akarom fogadni. Mert várnék én rá egy egész évet is... de minek? Minek várjak rá, ha akkor sem fog majd meghallgatni? Ha akkor is kerülni fog majd? Tennem kéne érte, és az a baj, hogy mindent megtettem amit megtudtam. Kibaszattam magam majdnem a bandából miatta és... még csak meg sem hallgatott.
- Ez szarabbul hangzott mintha tízest mondtál volna. - Megvonom a vállam és felnézek rá, míg lenyomok egy random billentyűt. - Paul hív...
- Úgy nézek ki, mint akit érdekel? Csak egy kicsit Liam... csak egy kicsit had gyászoljak.
- Haver... ezen nincs mit gyászolni haza jön és megbeszélitek.
- Mikor jön haza? És vajon miben jön haza? Mert ott az eshetőség, hogy koporsóban... persze ha optimisták vagyunk és a teste megmarad egyben... vagy egyáltalán megmarad - Értetlenül nézek fel rá, és képtelen vagyok felfogni, hogy hamarabb feldolgozom azt, hogy Zoe akármikor meghalhat, de ők nem bírják. - Liam... lelépett tőlem egy háborús országba, ahol azt hiszik, egy golyó a fejbe a vallást szolgálja... szerinted megbeszél majd velem akármit?!
- Igen.
- És mit érek el vele? Mit érek el vele fél év után? Egy év után? - Komolyan, addig rekesszem meg itt az életemet?
- Elbaszott helyzet... - keresztbe fonja a karjait és rám fintorog.
- Az életem elbaszott, nem csak ez a helyzet.
- Na - a vállamra üt én pedig kinézek az ablakon ahelyett, hogy a szemébe nézzek.
- Szeretem, felfogod?
- Ja.
- Nem - elröhögöm magam és felnézek rá. - Kurvára egyikőtök sem érti meg, mit értek ez alatt. Liam, esküszöm neked, hogy a golyót a fejembe bevállalnám érte... cseszd meg fontosabb ő mint a családom és bűntudatom van, hogy ezt mondom de muszáj legalább neked bevallanom. Nem tehetek róla! Imádom őket, bármit megtennék értük de...
- Oké értem. Ez extra gáz.
- Szerinted poénból szeretek szenvedőset játszani?! - széttárom a karjaimat ő pedig oda húz egy széket magának és leül mellém.
- Sehogy nem tudsz vele kapcsolatba lépni?
- Hívtam, üzenetet hagytam. Sms-t írtam, facen írtam. Skypon, viberen, whatsapp... min írhatok még?
- Nem örülnék neki de... személyesen?
- Határzár, engedély kellene hozzá.
- Mi a faszért tudod már most ezt?! - értetlenül néz rám, én pedig elmosolyodom.
- Az összes lehetőség úgy két másodpercbe telt az agyamnak.
- Baszki...
- Ja. - megvonom a vállamat és tovább kezdem nyomogatni a billentyűket. Négy éve nem tudtam semmin sem játszani. Öt éve nem ismertem őt. Hat éve pedig még azt hittem, tudom mi az a szeretet.
- Szóval... mit tervezel?
- Életben maradni.
- Bővebben?
- Nem meghalni - elneveti magát én pedig elmosolyodom míg a fehér billentyűket nézem.
- Komolyan Zayn.
- Nem tudom. Gondolom el kéne őt engednem, nem?
- Fogalmam sincs, hogy ez lenne-e a jó döntés vagy sem. Képes lennél rá?
- Jelenleg? Nem. Később? Nem érzem úgy, hogy más lenne a válasz.
- Szerinted elkéne?
- Szerintem elkéne. Lelépett, itt hagyott minden szó nélkül. És ha haza jön, akkor is az hónapokba telik majd.
- Sok idő.
- Szeretem.
- De már túl sok szaron vagytok túl, ugye?
- Túl sokan...
- Képes lennél újra kezdeni vele?
- Akármikor Liam - elnevetem magam és óvatosan nézek fel rá. Vajon kezdi felfogni, hogy mit jelent nekem ő? Legalább egy ember képes lenne megérteni ezt?
- Nos... élj tovább. És ha úgy alakul, hogy vissza jön, vagy tudsz vele beszélni, akkor térj vissza hozzá.
- Csaljam meg?
- Szakított.
- Ő igen, de nem én.
- Ha ő nem akarja, akkor te már csak kussolhatsz.
- Liam... kimondta, hogy vége van. De nem beszéltük meg. Ő pedig semmit nem ért, azt hiszi Perriet választottam, pedig kurvára nem. Ha ezt elmondom neki... akkor utána közöljem azt is, hány lánnyal voltam együtt, vagy mi?
- Picsába.
- Szólj ha kitaláltál valamit és oszd meg velem - hümmög egy sort aztán fáradtan felemeli a kezét és ő is lenyom pár billentyűt.
- Sehogy nem tudunk neki üzenni?
- Albus szerint nem. De már intézkedik, hogy haza küldjék, vagy valahogy közölje vele egy olyan úton, hogy Zoe tényleg elolvassa és meghallgassa. - Várjak... Albus szerint csak várnom kell. De mennyit és mire?
- Zoe nehéz eset.
- Ne mond rá ezt... - nem szeretem, ha így beszélnek Zoeról. Nem szeretem, ha rossz dolgokat mondanak róla. Nem akarom, hogy akárki is azt gondolja róla, hogy nehéz eset... nem az.


Kukucs! A komikra válaszolni fogok visszamenőleg is az ez alá érkezőkre is. Csak gondoltam jobban örülnétek előbb a résznek, mint annak, ha várok amíg mindenre lesz időm. Imádás van, és nagyon köszönöm a komikat lányok!
U.i.: 200. Rész... anno körülbelül hatvan részesre terveztem a blogot. 

8 megjegyzés:

  1. Szia Des!
    Olvasni most nem tudok....de tiszta szivből gratulalok a 200. Reszhez <3!
    Köszönünk mindet es még sok szep reszt- es történetet- kivanok neked! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hella :)!
      Zayn...tetszik a gondolat meneted...és én értem-ha lehet igy fogalmaznu, hogy ertem- mennyire szereted es már Liamnak is atjott...
      Igen az 'éj tovább' az uj kapcsolatokkal/jobbesetben kapcsolattal jár....:(...es bármennyire is szurkolik nektek ha sok ido telik el elibb utobb ugy is talalsz valakit felszines potlekkent....meg akkor is ha nem pinr ugy tervezed...vagy belefeletkezel Oerribe...de kozlom kuldtem neki almát...szaval csak ovatosan....

      Imádtam ahogy kifejtetted muert lenne az uj kaocsolst megcsalas annak ellenere hogy vege van...
      Imadtam ahogy kifejtetted hogy a vege...mit is jelent mistmar pontosan
      Inadtam a 'nem nehez eset' gindolat menetedet

      Inadtam minden sorat!
      Kíváncsian várom a kovetkezo reszt!
      Koszonom szepwn hogy ezt a reszt is olvashattam!

      Imádlak ám! <3

      Törlés
    2. ....fene az eszem...
      Nagyon szepen koszonom hogy tegnap ket reszt kaphattam /tunk..:)

      Törlés
    3. Kukucs! Örülök, hogy tetszenek a gondolat menetek és érted is őket:D Hát majd kifog derülni mi történik:3 Köszönöm szépen! A kövi rész ma jön:) Talán kettő... de ez még nem tuti, de holnap is mindenképpen jön egy. Imádás van! <3

      Törlés
  2. Úr Isten nekem fel se tűnt, hogy már 200. rész, csak a végén mikor írtad. Folyton csak ismételni tudom magam, hogy remek rész volt, imádom amit és ahogy írsz. Hatalmas rajongód vagyok. ❤
    Ajj... Annyira rossz, hogy Zoe mindig lebecsüli önmagát és most ez kicsit tényleg gonosz tőle, hogy azért elmegy úgy, hogy tényleg esélyt se ad Zaynnek, hogy elmondja mi is történt. Meg is értem egy kicsit, hogy miért is csinálta ezt. De akkor is ...
    Zayn pedig... Nah akkor kaptam agylobbot, mikor arra gondolt, hogy rekessze meg az életét... Hogy Zoe megtenné érte. Simán. Ő meg még így... Meg egyből ez a megcsalás. Ha szereti akkor nem tudja megtenni. Ilyen nincs. 2 napja ment el Zoe és az elején azért van kiborulva, hogy meg is halhat, aztán azért szinte elgondolkodik rajta, hogy megcsalja. Mondom nah most kéne olyan tockost vágni neki, hogy a taknya nyála egybe legyen... Elnézést amiért ilyet írok, "kicsit" felidegesített a dolog.
    Nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon végül mi lesz Zaynnel, hogy fog viselkedni. Most az egyszer ne csaljameg Zoet... Tényleg őt nézze és ne magát...
    Remélem hamar olvashatom a következő részt!
    Imádás van! ❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Hát igen, igyekszem úgy írni, hogy érthető is legyen meg ne is:D
      Zaynon mindig kiakadtok, dehát ugyis kiderül mi lesz majd. Nem volt szó megcsalásról:D Mármint, olyan szinten szó volt, hogy az lenne de nem jelentette ki, hogy mindenképpen ezt teszi. Aztán persze lehet... :D
      Nemskoára felrakom a következő részt:) Imádás van!

      Törlés
  3. Hellobello...
    Boldog 200 részfordulot😂😂
    Nos mostanavan eltuntem egy poppet najo nem is egy poppet nem is tudom hogy miert nem irtam komit amitol tok szarul erzem magam sorry..😣
    Annak ellenere hogy szarul indult a napom a reszek feldobtak es mar happy vagyok😍
    Es vagy legyen meg 3x ennnyi resz es boldog lesz a vilag
    Pusszantas😘❣❣

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukucs!
      Köszönöm szépen!:D
      Ne érzed rosszul ilyen miatt magad, elvégre újra komiztál:) Megértem ha valaki eltűnik egy időre mert így jön neki össze.
      Imádás van!:3

      Törlés