2017. április 8., szombat

196. Rész

x--- Zoe Fable ---x


Alig bírok fent maradni... álmos vagyok. De még leparkolok. Zayn ma egész nap Paulnál van, szóval én mentem el Bradfordba a ház felújítását megnézni. Természetesen minden rendben van... Khalid mellettem sétál és tudom, hogy inkább lépcsőzne de nem bírom, úgyhogy a liftet választom. Khalid lustán sétál mellettem én pedig mint egy hulla úgy nyitok be Zayn lakásába. Küzdök egy kicsit Khaliddal a kanapén lévő helyért, végül kitúr... a földön landolok és csak nyögve nézek rá.
- Te szemét - képes kitúrni a kanapéról! Lemászik hozzám és az orrával kezd böködni. Túl fáradt vagyok ahhoz, hogy felmásszak... szimplán bealszom ott a földön, Khaliddal magam mellett.


---


- Zoe?! - értetlenül nyitom ki a szemeimet, Zayn pedig csak riadtan néz rám.
- Uhm? - Khalid Zaynra ugrik én pedig csak megdörzsölöm a szemeimet.
- Édes istenem, baszdmeg! - a mellkasát markolássza, lehuppan mellém a szőnyegre és felnyög.
- Hm? - mi van?
- Azt hittem bajod van! Mi faszért vagy a földön?!
- Aludtam - felülök... a nyakamat kezdem masszírozni, fáj.
- A földön?! - rám ordít én pedig még mindig kábán pislogok felé.
- Khalid nem engedett a kanapéra...
- Ott az ágy! Úristen... agyvérzést kaptam... szívrohamot... meghaltam... kell egy nyugtató - feláll és már el is tűnik mellőlem. Két lépést tesz, és vissza fordul hozzám. Értetlenül nézek fel rá még mindig, ahogy vissza sétál. De cuki... azt hitte bajom van... Felhúz a földről és magához ölel. Érzem milyen hevesen dobog a szíve.
- Nyugi - motyogom a nyakához bújva, ahogy leül a kanapéra.
- Kussolj - érzem, hogy remegve fújja ki a levegőt és csak mosolyogva nézek rá. - Annyira utállak ilyenkor.
- Minden rendben van - végig simítok a sima és puha arcán.
- Nincs... - eltakarja az arcát, én pedig értetlenül nézek rá.
- Hm? - Mi nincs rendben.
- Cica... a szerződések...
- Mi van velük?
- Modest... - rám néz, egy röpke pillanatig néz a szemembe és után csak a kezét nézi, ahogy az ujjait tördeli.
- Javadd...? - Mondjon már valamit az isten szerelmére!
- A bandával is szerződést írtunk alá... azt tesszük ami a bandának jó. Tehát megjelenünk az interjúkon, van egy korlát, hányon nem jelenhetünk meg. Nem léphetünk ki...
- A lényeget!
- A bandának Perrie jó - megrántja a vállát, és továbbra sem néz rám. Hogy mi...? Elhúzom tőle a kezeimet... ez... ez azt jelenti, hogy...? - Nem szakíthatok vele... ő alá írta a szerződést, minimum két évre szól az a kapcsolat - két év... két évig még Perrievel lesz.
- Beszéltél vele? - kimászok az öléből... nem bírok az ölében lenni most. Mellé ülök, megfogom a kezét és a fejemet a vállára hajtom. Két évig Perrievel lesz még... nyilvánosan.
- Ott volt.
- És mit mondott?
- Semmit... kurvára semmit nem mondott! - A saját combjára csap, én pedig összerezzenek.
- Megcsókoltad? - Elmondtam neki, hogy csókolja meg. Ez így igazságos... mindig sokkal jobban hiányzott Zayn, ha megcsókoltam. És valahogy pontosan tudni lehet, hogy szereted-e a másikat vagy sem. A smárokból nem volt hiányom az alatt az idő alatt, míg nem volt mellettem, de nem voltak túl jók. Olyan semlegesek voltak... szóval gondolom, ha olyannal csinálod akit szeretsz, sokkal jobb. Úgy érzem nem tizennyolc évesen kéne ezeket realizálnom, de legalább realizálom őket. Szóval, így Zayn is me...
- Meg - látom, hogy megrándul az arca és mérgesen néz fel rám utána. Aztán újra el.
- És? - Ne csak ennyit mondjon!
- Semmi cica... szeretlek - megvonja a vállát. Aztán a lábai közé hajtja a fejét és felnyög. - Baszki... kurvára megint vége lesz...
- Miért? - Nem értem... felnéz rám. Pont úgy, mint aki nem érti, hogy lehetek ilyen hülye.
- Nem vállalhatlak fel még két évig... és együtt fogsz vele látni. Felfogtad? - Életemben először most úgy érzem tényleg hülye vagyok. Megrázza a fejét, idegesen áll fel és sétálgatni kezd. Sötét van... kezdem érteni miért csak most jött haza. Szóval... nem fog felvállalni még két évig. De Perrievel minimum megjátssza, hogy együtt van két évig... látni fogom smárolni vele. Szereti Perriet. Egy szinten szereti azt a lányt és... nem. Nem, nem, nem... kérlek ne... A nyakamhoz nyúlok és csipkedni kezdem a bőrt, míg próbálom átgondolni mi lehetne ebből... semmi jó. Nem akarom, hogy megcsókolja őt, míg velem van... már most attól rettegek, hogy őt szereti ez... - Többet mondasz így, mintha megszólalnál - nem engem néz... csak bámulja a földet, de úgy érzem azért mégis csak látja mit csinálok. Leejtem a kezeimet és az ölembe kezdek bámulni. Ezt most át kell gondolnom. Az ujjaimat kezdem tördelni. Ő még mindig csak ide-oda járkál. Vajon ő most min gondolkodik? A telefonja rezegni kezd... az enyém is. Nem nyúlok érte, ő sem. Értesítések... nem érdekel. Most akkor nyilvánosan Perrievel lesz... de közben meg elvileg velem? Harapdálni kezdem az ajkam, tudom, hogy nem kéne, de képtelen vagyok megállni. - Mondj már valamit! - Egyszerűen rám ordít én pedig értetlenül ránézek.
- Mit? - Mit kéne erre mondanom? - Próbálom átgondolni és feldolgozni.
- Zoe akkor csináld ezt hangosan, könyörgöm!
- Most akkor... nyilvánosan te... te vele leszel? - Értetlenül nézek fel rá, mert valahogy tudom, hogy pontosa ezt jelenti, de nem akarom elhinni, hogy lehet tényleg ilyen nagyon elbaszott életem.
- Kellene...
- Te nyilvánosan meg fogod őt csókolni és mindenhova eljársz vele és... mi ugyan úgy nem? Jobban nem... ez... - mást csókolna meg, aztán hazajönne.
- Nem fogok hazudni, igen - széttárja a karját. És nekem ismét most esik le az, hogy ez nem egy opció... ez lesz. Vagy ez, vagy hogy igazán együtt lehetnek. Mit hisz ő... mennyit bírok én? - Három évig kibírtuk e...
- Kibírtuk három évig?! Te miről beszélsz?! - értetlenül meredek rá... mégis mi a faszról pofázik?!
- Nem is akartad egész eddig mo...
- Ne gyere folyton ezzel mert végre akarom és nem érdekelnek a kurva levelek de... de komolyan azt akarod nekem mondani, hogy szemrebbenés nélkül bele kéne mennem, hogy megcsókold aztán a képembe mond, hogy szeretsz?! - nem fogja fel?!
- Istenem Zoe! Mit kéne tennem?! Mond meg és azt csinálom! - Nem tudom... normálisan átolvasni a szerződéseket amiknek az aljára csak oda biggyesztette az aláírását... Idegesen nyúlok a telefonomért, mivel még mindig rezeg. Trend... akkor szokott ez lenni. De ha az övé is rezgett, akkor vele van valami. - Ne telefonozz most me... - értetlenül nézek rá, aztán vissza a telefonomra. Lehunyom a szememet és veszek egy mély levegőt. Nyugalom... ne rögtön a legszarabbra gondoljunk. Ismét lenézek a két képre, amire jönnek a reagálások.
Képtalálat a következőre: „zayn malik and perrie edwards”
Felnézek Zaynra... ugyan az a póló van rajta. Vissza nézek a képre... fogalmam sincs mégis mit akarnék mondani.
- Mi van? - megindul felém de felemelem a kezem.
- Kurvára ne gyere most közelebb mert még nyugtatom magam - idegesen szólok rá, de nem köt le. Lehetnék ennél csúnyább is vele... de csak próbálom hideg érvekkel hűteni magam. Előveszi a telefonját, én az enyémet magam mellé dobom és megdörzsölöm az arcomat. Te jó ég... - Hogy a picsába lyukadtunk ki egy ilyen helyzetben mi ketten mikor komolyan szerelmesek voltunk?
- Álljunk már le a múlt idővel Zoe! - rám csattan, majd tovább nyomkodja a telefonját. Ma Perrievel volt? Zayn boldog... azokon a képeken kicseszettül boldog... Boldog de kurvára nem velem boldog. A térdemre hajtom a fejemet... fél karral karolom át magam, a másikkal a hajamba túrok és vissza fogok egy hatalmas ordítást ami kitörne belőlem és a zokogást is visszafogom. - Ez nem ma volt... esküszöm ez nem ma volt Élet... - jobban eltakarom a fejem, és továbbra is egyszerűen próbálom lenyugtatni magam. Azon gondolkozom, milyen gyorsan tudok magamnak melót intézni. Azon, hogyan tudnám gyorsan elintézni mindenkivel, hogy én itt hagyom ezt a kurva országot. Azon, hogy Khalidot elfogadja-e Zayn... Vagy kijön-e velem... - Cica nincs is borostám - a keze a lábamhoz ér, én pedig összerezzenek, mert nem számítok rá. Lenézek rá, és tényleg nincs borostája... nem úgy mint ott. Mi a faszért kell kirakni egy képet most... minek...?
- Nem akarok titkos második lenni Javadd... - tudom, hogy ez nem megcsalás lenne. Mert... hát kötelező neki. De megfogja csókolni, és vele volt majdnem egy évig. Milyen elbaszott egy helyzet ez?!
- Sajnálom cica... megoldom valahogy... ígérem én...
- Hogy? - Oldalra nézek... aztán a plafon felé, hogy ne sírjam el magam. Én nem akarom őt elveszteni... annyira nem...
- Fogalmam sincs... - remegve szívom be a levegőt és kiegyenesedem. Semmi baj... nincs semmi baj... Percekig bámulom a falat, ő pedig csak ül előttem a földön, a homlokát a lábamnak támasztva míg mindkettőnk telefonja rezeg. - Fáradt vagyok... nem akarom többé ezt...
- Én sem.
- A hírességre gondoltam és erre az életre.
- Én is - a felét se kapom annak amit ő szerintem, de kikészülők tőle és nem akarom jobban ezt. Nem akarom, hogy mások mondják meg, mégis kivel lehet ő.
- Szeretnél egyedül lenni kicsit? - felnéz rám, látom rajta, hogy ugyan úgy dühös mint én. Biccentek egy aprót, szükségem van a magányra és a saját gondolataimra, hogy túl tegyem magam ezen. Látom, hogy megrándul az ajka, bólint nekem egyet míg oldalra néz és utána feláll előlem. Egyszerűen kisétál a saját házából, én pedig ott maradok a kanapén, azon gondolkozva, vajon egyáltalán bírni fogjuk-e azt, hogy ebbe belekezdjünk. Vagy már azt sem? Mert késő este van, és ha nem Perrievel volt, ahogy a kép mutatja, akkor Paulnál. És ismerem Zaynt... az-az iroda romokban lehet, és már rég megtalálta volna a megoldást, ha lenne. De nincs... szóval akkor ő Perrievel van a külvilág számára. Nekünk meg megint maradna két ház, két kocsi... ami már egyszer minden kétely nélkül tönkre baszódott. Hallgatom a telefonom zümmögését a folytonos rezgés miatt, és úgy érzem szerepet cseréltünk Zaynnal. Mert ő nyugodtan elsétált. Én viszont teljes erőmből a falhoz vágom ezt a fost. Elegem van a kibaszott világból! Takarodjon mindenki a picsába! Ennek az én életemnek kéne lennie! Kik ők, hogy megmondják nekem, kivel lehetek együtt?! Mi a fasznak küzdök én mér egy ilyen világért... minek... Mérgemben ráharapok a saját ujjamra, hogy ne sikítsak, ordítsak, törjek-zúzzak vagy zokogjak. Mégis könnyes szemmel húzom ki a behajlított mutató ujjamat a számból... véresre harapni a saját ujjamat azért, hogy két banda jövedelme nagyobb legyen egy párkapcsolat által, amelyikben az egyik félbe szerelmes vagyok. Khalid értetlenül lépked mellém... hozzám bújik én pedig eddig bírtam tartani magam. Szimplán a bundájába zokogok és azt kívánom, hogy most már történjen valami végleges. Vagy legyünk együtt, vagy ne... de ne megint ez a köztes fos legyen... ez az én hibám. Ha az elején eljutok erre a pontra, Perrie soha nem is került volna képbe...


Kukucs! Na a várva várt megbeszélés... gondolom mindenkinek átsuhant az agyán anyukám kedves képének mibenléte. Imádlak titeket, és remélem a rész is tetszik, este hozok még egyet, és terveim szerint holnap is:)
Ui.: Higgyétek el... az agyam egy olyan sötét hely, hogy lesznek még meglepetéseim amiért meglincselnétek, szóval kérlek szeressetek még most:'D 

7 megjegyzés:

  1. Szia Des!
    Imádunk...efelől ne legyen kétséged...még akkor se ha a hajunkat tépjük....

    Des én olyan bátor vagyok, hogy kapaszkodás nélkül ülök a bilin, de most rendesen kapkodtam ám a kapaszkodó után....

    Többet nem találgatok...nem feltételezek....jaj, utálom, ha igazam van.......nagyon utálom...uálom...utálom.....

    Bakker, Zoé nem csodálom, hogy kész vagy...és már nem merek semmilyen feltételezést írni, tanácsot se adni....Zayn..neked sem írok semmit...csak kitartás...<3

    Des, veszett nagy volt imádtam és ismételten nincsennek szavaim, köszönöm szépen, hogy ezt a részt is olvashattam!
    Köszönjük szépen, hogy nem hagysz bennünket kétségek között és kaphatunk ujabb részt még ma!
    Imádlak ám Benneteket! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Basszus nem birom...muszáj pofáznom, mert csak pörög és pörög az agyam...
      De, Zoé, Zayn...tapasszátok a fületekre a kezeiteket! - Létszives
      Na meg volt?
      Oké!
      Szaval, szerintem Zayn bandabeli élete itt fog mégjobban meghanyatlani...itt fog mégjobban előtérbe kerülni a saját vágya...örlődni fog..., mert ugyebár szereti a bandatagokat és nem szeretné őket cserben hagyni-ez a lépés pedig annak bizonyulna számára, talán a többi tag számára és a rajongók számára is- ...
      -Két lehetőség van-vagy is biztos van több is , de eddig kettő cikázik az agyamba...de -Az irőnö, tuti egy harmadikat, negyediket vetett papirra..aminek én/mi csak örülnék/örülnénk- szaval
      1. Zoé és Zayn megpobálja titokban.... de nem fog menni mert egyikük sem fogja birni, hogy Zaynek azt kell tennie amit...
      2. Zoé ahogy meg is fordult a fejében tényleg elmegy...ez ismételten mind kettőjüket padlóra teszi....
      Zoé abba a szakágazati irányba kezd el dolgozni amibe mindig is szeretett volna, csak Zayn miatt nem tette....de, duplán kikészül...mind amiatt amit a munka a lelkére terhel...mind Zayn hiánya miatt
      Zayn...pedig a kételyei miatt, a döntés sulyos terhe miatt és -elsődlegesen- Zoé hiánya miatt kerül padldóra..
      Szaval minden lehetőségnek sajnos ugyan az a kimenetele

      Zoé, Zayn levehetitek a kezeteket és most halgathatjátok/olvashatjátok mit zagyválok itt össze: Bármi is lesz, egy dolog már most biztos, alig, hogy egymásba kapaszkodhattatok újra zuhanásnak indultok...na most tegyétek meg, hogy nem engeditek el egymást, hanem szépen oldalra nyújtátok az össze kulcsolt kezeiteket és fentartjátok magatokat...lebegtek és együtt megoldjátok! Tudom, hogy mind ez rengetek.....már nekem sok teher...pedig én csak kivülről szemlélem a dolgokat...hát akkor még nektek...de bizzatok egymásban....együtt megoldotok mindent..-habár én..na mindegy, hogy én hogy cselekednék-, de ti csak kapaszkodjatok egymásba...már ezerszer bebizonyítottátok, hogy együtt képesekvagytok hegyeket megmozgatni..másrészt mindketten tudjátok, hogy hiába válnátok szét a trágya csak még higabb lévé változna és csak uszna körülöttetek lassan elnyelve benneteket míg a kezetek újra össze nem fonodik, hogy kirángassátok egymást...és a lelketek és szívetek újra egybe fonódhasson...egy kis darabja úgy is ott van a másikótoknál...és csak úgy müködik minden rendesen ha a darabok egyben vannak :)

      Na befejeztem! Szurkolunk ám Nektek! :)

      Törlés
    2. Kukucs!
      Hát igen, eléggé meglepődtem volna csak, ha az első komi után valami hosszabb kifejtés nélkül hagyod a részt:D Szeretem, hogy végül mindig-mindigvissza térsz még pár mondat, vagy egy teljesen új komi erejéig:D
      Zoé meg Zayn terészetesen befogták a fülüket:D
      Köszönöm szépen, imádás van! <3

      Törlés
  2. Mi a...? Oké még a rész hatása alatt vagyok xdd Gondoltam hogy nem lesz boldog rész de azért erre nem számítottam. Komolyan sajnálom Zoet és Zaynt is mert kényszerítve van de ez akkor is durva. várom a kövi részt. Mst csak ennyit tudok írni, rengeteg gondolat forog a fejemben..:D Remélem mihamarabb választ kapok rá..:'D <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szeretem, mikor nem számítanak a részben történtekre:D A kövi résszel kicsit elkéstem, de most este fel is rakom mindjárt. Én is remélem, hogy hamar választ kapsz rájuk:) Imádás van!

      Törlés
  3. Szia nem rég találtam rá a blogodra vagyis a blogjaidra amik egyszerűen fenomenálisak komolyan ennek az egésznek egy kibaszott könyvtárban lenne a helye vagy nem is tudom �� Egyszerűen szóhoz sem jutok annyi minden kavarok bennem mar csak ettok az egy résztől is..a Jades történet is kibaszott jó kár hogy oda nem hozol ilyen felkúrós részeket már de mind1 is csak annyit szerettem volna mondani/irni hogy kibaszott nagy pacsi amiert ezt itt mind megmutatod nekunk is olvasóknak

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukucs!
      Wohooo, mindig bezsongok az új emberektől! Köszöntelek a blogon, és örömmel hallom hogy elnyerte a tetszésedet. Nagyon szépen köszönöm! Jó ilyeneket hallani ennyi idő után is:D A jades story... igen... egyszer majd megerőszakolom magam és annak is lesz vége:) Imádás van!

      Törlés