2017. március 14., kedd

188. Rész

x--- Zayn Malik ---x


Csak ülök a székben és meredek Paulra. Ezt nem hiszem el...
- Zayn... - sóhajt fel megdörzsölve az arcát.
- Te most szopatsz? - kérdem őt halkan. Ez egy szar vicc... ez tutira egy szar vicc!
- Próbáld meg előadói szemmel nézni - kérlel felnyögve.
- Menj a picsába Paul! - húzom magam elé a lapot. Ott van az én szerződésem... és ott van Perrie is. Az enyém nincs aláírva. Az övé igen. Perrie aláírta, hogy együtt leszünk még x ideig, a média miatt és a reklámért... több bevétel... egyszerűen az öngyújtóm kattan. Paul elkerekedő szemekkel nézi, ahogy fogom az égő lapokat. Én pedig nézem, amint a lángok felfalják a betűket... az aláírását. - Egy ilyen kicseszett kurváért elküldtem Zoet... és ebben szerepe van a te mocskodnak - motyogom neki az asztalára dobva az égő papírokat. - Kurvára senkinek semmi köze a magánéletemhez! - ordítva állok fel... megkockáztatom, hogy szétverem az összes díjat ebben a rohadt házban.
- Zayn, kérlek... csak nyugodj le. Ez nem azt jelenti, hogy Perrie nem szeret, csak...
- Ott a kurva dátum! Már azelőtt aláírta, hogy elhívtam volna randizni, baszd meg! - asztalba rúgok... kitörik a sarka és egyszerűen minden a földre hull, ahogy felém borul. - Cseszd meg! - kiabálok még hátra, ahogy kivágom az ajtót. - Te is cseszd meg! - közlöm a Little Mix menedzserével, ahogy rám mered. Senkinek nem köszönök, még az ajtót is kivágom és a kocsimig lépkedem... túl idegesen. Beülök. A kormányra ütök és ráhajtom a fejem. Az isten szerelmére... miért?! Miért van mindig ez?! Miért történik mindig ez?! Akárhány lánynak esélyt adok, azok pofán köpnek. Idegesen indítom be a kocsit... és mikor kikanyarodok, még nem döntöm el, hová megyek. Csak vezetek. Megállok és pontosan tudom, hogy mit fogok csinálni, ha bemegyek a házba. Kiszállok... benyitok a kapun. Persze, hogy nincs zárva. Miért zárná be?! Az ajtón lévő, extra nagy kutyabejárat megmozdul. Khalid rám vetődik. Végigsimítok a fején és már be is kopogok. Ha itt van az a Martin, akkor agyon verem. Mindenesetre a vége ugyan ez lesz. Megfogom őt csókolni. Az ajtót egy mosollyal nyitja. És ahogy meglát, csak még szélesebb lesz a mosolya, szimplán meglepődik.
- Kukucs! - nyitja ki az ajtót rögtön rendesen.
- Szia - motyogom neki, ahogy becsukja az ajtót.
- Hogy-hogy itt? - kérdez rá, míg neki dől a falnak.
- Perrie aláírta a szerződést.
- Nem a világ vége, csak sokáig tervez veled és biztos benned - vonja meg a vállát halál lazán.
- Az előtt írta alá, hogy egyáltalán egy szót is beszéltem volna vele... még anno az X-factorban, Cica - emelem ki neki a fontos részletet.
- Én megígértem neki, hogy széttépetem Khaliddal! - olyan gyorsan vált át az arca, hogy én lepődök meg. Mit csinált?! - Hogy lehet valaki ekkora egy... - megfenyegette Perriet? Mikor?! Mindenesetre, egyszerűen túl cukinak találom. Felé lépek. A csípőjére csúszik a kezem és lehajolok hozzá. Élesen szívja be a levegőt és a kezét a számra rakja, kitágult pupillákkal lihegve. - Zayn - motyogja halkan.
- Van valakid, ugye? - kérdezek rá elhúzva a kezét.
- Martin... randizgatunk és... - Elengedem és hátrább lépek. Van valakije... Besétál a nappaliba... én pedig követem őt. Látom, hogy remeg a keze és a telefonjáért nyúl. Én viszont értetlenül nézem a nappali közepét.
- Élet... ez mi? - mutatok a csomó párnára, takaróra...
- Várj - emeli fel az ujját és továbbra is csak a telefonján pötyög.
- Nem foglak megerőszakolni, nem kell...
- Szakítottam, oké - úgy hadarja, amíg a telefont a párnák közé dobja és felém lép. Átkarolja a nyakamat. Egyszerűen ledöbbenek, ahogy megcsókol. - Malik... - rám mordul, én pedig észbe kapok. A fenekéhez nyúlok... ott húzom jobban magamhoz, míg visszacsókolok. A hajamba túr, és egyszerűen belemarkolok a fenekébe. Istenem, de jó... végig nyalja az alsó ajkamat, én viszont megharapom a nyelvét. Aztán rögtön az ajkát... megtépem. A nyakához hajolok. Megharapom a fülét... lábujjhegyre áll.
- Bunki - nyögi ki, én pedig hátrább hajolok.
- Mi?
- Bunker - mutat maga mögé. - Csak... kísérlet, érted? - nevet rám.
- Bunkert építesz? A nappalid közepén? Cica... elmúltál tizennyolc - nevetek rá.
- De ez régen is móka volt - fintorog rám.
- Segítek - suttogom neki, ahogy az ajkaimat az övéhez nyomom. Annyira élvezem az ajkait.
- Akkor nem megdugni kéne először, hanem felépíteni - motyogja, ahogy a kezemre fonja a kezét.
- Építek veled egy erődöt... és utána abban foglak megdugni.

x--- Zoe Fable ---x


A kijelentésre, még a torkom is kiszárad. És csak bámulok fel rá.
- Jó - motyogom az alsó ajkamba harapva.
- Akkor építsük már - hördül fel elengedve.
- Tiszta nehéz, folyton összedől - mutatok rá. - Igaza volt Dr. Petersonnak. Gyerekként valahogy sokkal jobb a...
- Semmi pszichológia, lazán megépítem a legjobb bunkit - vág közbe, ahogy a két fotelt egymással szembe fordítja.
- De nem érted. Már sokkal magasabbak vagyunk és így tök nehéz - mutatok a takarókra.
- Úgyis feküdni fogsz benne - pillant rám értetlenül.
- Zain! - hördülök fel elpirulva.
- Akkor ülni - forgatja meg a szemét, míg felkap és a fotelba dob. - Fogd a lepedőt, amíg hozok valamit, hogy ott tartsa - feltérdelek, és utána nézek. Széttépem Perriet. A vaginájánál fogva fogom széttépni. Komolyan!
- És amúgy, hogy vagy? - kérdezek rá, mikor kifelé jön egy csomó könyvvel.
- Remekül Cica - vigyorog rám, míg a lepedőt odahúzza a másik fotelhoz. Rápakol egy csomó könyvet, majd hozzám jön, és a térdem mellé rakja a többit. Elég jó tető... Lehajol hozzám. Megcsókol, én pedig térdelésből átváltok ülésbe. Szuszogni kezdek, ahogy egyre mélyebben csókol meg. A pólója alá nyúlok... végig simítok a hasán. - Még nincs kész. - rázza meg a fejét hátrább hajolva.
- De komolyan Javadd... minden oké?
- Igen - visszahajol még egy puszira, aztán ellépked előlem. Én pedig felállok segíteni neki. Hozok vagy három széket a bunki egy oldalára. Ő pedig rádobja a takarót. Kemény csata, és sok kötözés árán, pedig ott is marad a rohadt takaró.
- Már egész jó - vigyorgok rá izgatottan.
- Most mi legye ezzel az oldallal?
- Kanapé? - vetem fel neki.
- De akkor hogy mászunk be?
- Hát... ha hajlékony vagy, bejutsz - vigyorgok fel rá.
- Jó... ide hozom a kanapét, te meg szórd be az aljába a párnákat - röhög rám, míg megindul. Elkezdi beforgatni a kanapét egyedül. Én pedig lerakok vagy három takarót a szőnyegre. Meg egy csomó párnát. Elterülök és a lepedőt nézem magam felett. Félhomály van... kis szűk hely... és fantasztikusan olyan érzésem van, mintha tényleg gyerek lennék.
- Köszönöm - motyogom neki, mikor betolja a kanapét. De az ülős része néz felém. Elfekszik a kanapén, aztán gurul egyet és szinte beesik mellém. Fog pár párnát is oda dobja őket az ülős részre, így szinte minden részt befedve.
- Királyabb, mint kölyökként - vigyorog rám, ahogy oldalra fordul.
- Minden királyabb, mint kölyökként - egyszerűen ráfekszem és megcsókolom. A keze rögtön a pólóm alá nyúl és már le is húzza rólam.
- Ugye tudod, hogy ezt most nagyon ki fogom élvezni? - megkérdez, de már a melltartóm pántja is szétugrik.
- Ühüm... én is - biztosítom őt, míg a hátamra fordít és felém mászik.
- Helyes, hiányoztál - a nyakamba suttogja a szavakat. Jobban szétnyitom a lábaimat, ahogy közéjük fekszik. A pólóját felfelé kezdem gyűrni. Egy vigyorral kapja le magáról és nézek végig a rég látott tetkókon.
- Vigyázz már! - hördülök fel, ahogy túlságosan hozzá ér a keze a lepedőhöz. Az pedig így kissé besüllyed.
- Nem - vigyorog a képembe, míg a gatyáján húzom le a sliccet.
- Sírni fogok - fenyegetem meg, ahogy legurul rólam és letolja magáról a gatyát. De vigyáz a bunkimra...
- Csak azt ne - röhögi el magát. Odahajolok hozzá és megcsókolom. Fél perc és már a kezét is megérzem, amint a melegítőmet tolja lefelé. - Lefeküdtél vele? - értetlenül nyitom ki a szemeimet.
- Le - szuszogom neki, míg a keze a franciabugyi alá csúszik.
- És jó volt?
- Mihez képest? - nevetek rá.
- Hozzám képest Élet...
- Nem - nyugtatom, míg a hajába túrok. A köldökömbe nyom egy puszit. Feljebb halad és megszívja a bőrt. Felszisszenek, ő pedig csak a bőrömre mosolyog. - Szokj le erről, nem Perrie vagyok - motyogom neki, elhúzva őt a melleimtől.
- Megbeszéltük már, hogy leszarom - néz fel rám, majd a nyakamat megharapja.
- De én nem - lököm a vállára idegesen.
- Élet, szép vagy - húz magához az oldalamnál fogva.
- Nem érdekel, a melleimet akkor is... - az ajkamhoz hajol. Megcsókol... féloldalasan fekszik rám. Kapkodni kezdem a levegőt, ahogy a keze a mellemre simul. - Zayn... - kérem őt újra.
- Ne stresszelj már Cica - a képembe nevet... a nyelvét a fogai közé szorítva. Én pedig ott veszek el alatta. Megcsókolom, a hátára dől a lendületem miatt, én pedig rámászok. Elvesztem a fejem... tényleg elvesztem. Egy olyan durva szinten, hogy szinte kiesik minden. Mintha egy vékony anyagon át nézném az egészet.
- Szeretlek - az első szó, amire kitisztul a fejem, míg az egész kis várunk szinte már kezd romokba dőlni. Az egyik szék kidőlt... a fotel arrébb mozdult... én pedig túl erősen lihegek.
- Én is szeretlek - belé kapaszkodom a hátába. - Te jó ég... - szívom be élesen a levegőt. Életemben nem volt velem ilyen... soha!
- Te jó ég - kuncog a fülembe.
- Ne nevess ki - kérem tőle, egy mosollyal a nyakába fúrva az arcom.
- Édes vagy - suttogja a fülembe. Végig simítok az oldalán... a karján... nézem, amint a csípője az enyémnek ütközik. - Ugye már nem vagy zavarban velem?
- Néha még igen... de imádom - nevetek rá, ahogy hátrább hajol és rám néz.
- Te vagy az egyetlen, akivel nevetek szexközben - vigyorog le rám, míg a csípőjét teljesen nekem nyomja és nem mozdul. Úristen, de rég éreztem már ezt. Kinyújtózkodom... belemarkolok egy párnába, ahogy újra mozogni kezd. A keze a mellem alá csúszik... a tetkóra... - Elképesztően imádom.
- Elképesztően imádlak - elmosolyodom csukott szemmel, míg lustán élvezem, hogy semmit nem kell tennem. Felnézek rá... ahogy engem néz egy féloldalas mosollyal és görög isteneket megszégyenítően mozog felettem. A látvány maga megér egy orgazmust, nem csak az érzés. Végig simítok a hasán felfelé... a kockáin... a mellkasán... megfogja a kezemet és a tenyerembe puszil. - Miért tigris? - kérdezek rá a vállán lévő tetkóra.
- Bob ki akarta próbálni a mintát - röhögi el magát.
- Ennyi?
- Ennyi, komolyan - biccent nekem mosolyogva. A telefonom csörögni kezd... Zayn értetlenül néz ki az erődünkből. Egy sóhajjal, lemondóan fordul le rólam és terül el a hátán, míg megdörzsöli az arcát. Én pedig ráülök... kicseszettül nem érdekel, ki az. Óvatosan kukucskál rám a kezei közül, kissé értetlenül.
- Kukucs - húzom szét a kezeit az arca elől.
- Kukucs... - motyogja kissé megszeppenve. Lehajolok és megcsókolom, míg lassan kezdek mozogni rajta. Megtámaszkodom a mellkasán, megcsókolom és ő lent tart a tarkómnál fogva. Aztán a keze feljebb csúszik... bele a hajamba. Elmosolyodom, ahogy az arcát az enyémhez szorítja... ahogy a nyakamba szuszog. A borostája kissé bök, és imádom az érzést. Végig simítok az arcán... a fejét a kezemhez nyomja... az ujjamat az alsó ajkához vezetem. Ráharap egy mosollyal és el sem engedi. Érzem a nyelvét, ahogy direkt megnyalja az ujjamat és elnevetem magam, ő pedig egy mosollyal engedi el. Lehúzom az alsó ajkát és olyan kis édesen néz fel rám, hogy belehalok. Lehajolok és megharapom az ajkát. - Egyszer komolyan oda tetováltatom a nevedet - alig bír artikulálni, mivel én még tépem az alsó ajkát.
- Én is a tiedet - egyezek bele rögtön az állát is megharapva. Kiegyenesedem... az ujjai óvatosan járják be a tetkókat rajtam. Főleg a mellem alatt lévőt. Kiráz a hideg a túl gyengéd érintésére. Végig húzza az ujját a melleim között, egészen le a köldökömig. Felsimít az oldalamon és oda szorítja a kezét a mellem alá. És a tetkója még mindig beleillik.
- Szeretlek Élet - ahogy kimondja, több dolog is történik. Felsóhajtok a tudatra... aztán az érzésre is, ahogy a szívem dupla olyan gyorsan meglódul. Ő pedig vigyorogni kezd és felül hozzám. Én pedig még a mozgást is abbahagyom, ahogy megcsókol. Magához húz a derekamnál fogva és élvezem, hogy ilyen forró a bőre.
- Te pöcs - motyogom az ajkaira, ahogy lihegve hátrább húzódik és újra mozogni kezdek. Mert ő is mozgatni kezd magán. A kezemet a mellkasára rakom. Pontosan a szívéhez... már most is gyorsan ver a szíve. - Szeretlek Szépfiú - lehunyt szemekkel mosolyodik el, míg a szíve jól érezhetően megugrik.
- Te picsa - simít végig a hátamon. Végig néz rajtam... aztán körbe néz...
- Mit nézel? - kérdezek rá értetlenül.
- Hogy melyik pózban lenne a legjobb végignézni, hogy elmész - elpirulok a túl könnyed és túl mocskos kijelentésre.
- Öh... - ennyi jön az elnyílt ajkaim közül. Semmi több. Az ő vigyora viszont elképesztően rossz fiús énét hozza elő. - Elképesztően sok egod van - közlöm vele, ahogy elfektet a takarón és csak néz le rám, míg újra mozogni kezd.
- Elképesztően imádom, amikor nem bírsz mit csinálni a testeddel az élvezet miatt - tovább pirulok...
- Javadd! - hördülök rá mérgesen.
- Vissza ne fogd magad - röhög rám, ahogy a nyakamra nyom egy puszit.
- Nem szokásom...
- Csak, ha vannak körülöttünk.
- Khalid hozzá szokott - elnevetem magam... de már minden kezd úgy nehéz lenni. Mármint, a normális viselkedés. Hogy ne kapkodjam a levegőt... hogy tényleg ne viselkedjek hülyén.
- Vissza fogod magad! - mordul a fülembe és valahogy sokkal erősebbek lesznek a lökései.
- Te jó ég... - motyogom lehunyt szemekkel... a hátába nyomom a körmeimet. Felszisszen, de aztán elneveti magát. És úgy vagyok vele, hogyha én éppenséggel érzem, hogy közeledik az a sikítós érzés, akkor ne röhögjön. Lassan húzom végig a kezemet a hátán. De erősen. És hallom a nyögését a fülembe. A fájdalmas nyögését, mire rámosolygok.
- Voltál már ennél durvább is Cica - vigyorog vissza rám önelégülten.
- Javadd - az alsó ajkamat beharapom, ahogy valahogy túl... feszült érzés lesz bennem. Amikor tudod, hogy pár pillanat... hogy majd mindjárt... csak várni kell egy kicsit és... a fejemet maga felé húzza. Mosolyog... levegőért kapok. Istenem...! Végig nézem, hogy elnyílt ajkakkal néz rám... a takaróba kapaszkodok, mert nem akarom a bőrt is lekaparni róla... ívbe feszül a hátam, de magánál tart. A nevét tervezem mondani, hogy ne mozogjon, mert belehalok az érzésbe, de semmi normális szó nem jön ki az ajkaimon. A karjához érek és abba kapaszkodom meg. Lehajol hozzám és a nyakamat is megharapja, de én még mindig nem tettem túl magam ezen az egészen. A haját tépem, amíg várok, hogy lecsengjen... érzem, hogy remeg a combom... az ő nyögését a nyakamon. A hátát karolom át... de valahogy nem bírok egy helyben maradni és nyugodtan lenni, mint ő... felszisszen és tudom, hogy valószínűleg megint végig karmoltam a hátát, de most komolyan nem direkt. A csípőm magától mozog az övével. Közöm sincs hozzá...
- Nem akarok lelépni, szóval ne küldj el, ha kérhetem - a fülembe suttog, ahogy magához húz. Én pedig még mindig csak lélegezni próbálok.
- Nem... nem küldelek el - simítok végig a kezén. - Soha nem küldelek el, az te vagy - felé fordulok és gúnyosan mosolygok rá.
- Annyira sajnálom... - a nyakamhoz bújik, én pedig a tarkóját kezdem simogatni.
- Tök jogos volt, megértem - suttogom neki mosolyogva.
- Ki akarom dobni... tényleg ki akarom... nem... nem jövünk össze újra? Vagy valami?
- Vagy valami? - kérdezek rá az alsó ajkamat harapdálva. Olyan erősen dobog a szívem, hogy szerintem szimplán érzi úgy, hogy hozzá ér a felsőtestem. A gondolattól remegni kezdek, hogy esetleg újra összejövünk. Tudni akarom, mi az a vagy valami... tudni akarom, mit akar pontosan. - Mit akarsz pontosan...?
- Veled lenni... leszarom, hogy hogyan Zoe - a homlokát az enyémek dönti. A lábam felhúzva az oldalán pihen. A keze a derekamon.
- Szóval, ha nem vállalnálak fel... akkor is?
- Még akkor is Cica... nem bírom már ezt a sok szart. Senkivel nem olyan jó, mint veled. Senki nem épít velem erődöt... senki nem jön velem múzeumba és...
- Akár... akár lehetne róla szó, hogy... esetleg felvállaljuk egymást - hadarom el neki, de a hangom így is megremeg, mert félek. - Csak had ne, oké? Had ne kellejen megint elveszítselek, jó? Én csak... - megcsókol... olyan erősen, hogy felnyögök és alig bírom a tempóját. A hátamra fordulok, ahogy ő még mindig lélekszakadva csókol tovább.
- Mondd, hogy nem szopatsz Élet! - kapkodja a levegőt és olyan félve néz rám, hogy egyszerűen egy picsának tartom magam, amiért nem egyeztem bele ebbe előbb.
- Nem Zayn. Komolyan... hiányzol - oldalra nézek, ahogy a hangom megremeg. Olyan szorosan ölel magához, hogy le kell hunyjam a szememet. Érzem a szakadozó sóhaját és ez valahogy még jobban széttép.
- Szeretlek... nagyon, nagyon, nagyon szeretlek - alig kapok levegőt, úgy húz magához. És nem bánom...

Sziasztok!
Kíváncsi vagyok, hogy van-e valaki még ilyenkor itt. :)
Na hogy tetszett a rész? Szerintetek tényleg kibékülnek? Felvállalják egymást?
Puszi: Klau

7 megjegyzés:

  1. Hali:)!
    Istenem csak add,hogy ténylegesen együtt legyenek.
    Ez a rész hmm...fantasztikus volt.
    Ma nagyon gyors voltál,Klau! 😉❤
    Tényleg írnék én,de az előző részhez mindent leírtam ami eddig felgyülemlett bennem.
    Nagyon imádlak titeket
    Ui:Remélem együtt lesznek.
    Uui:Nagyon remélem

    VálaszTörlés
  2. Szia Klau!
    Jaj, meg egy resz...nagyon szepen koszonjuk!
    -Perrie szemet tyukivadék vagy....komolyan...ez tul megy minden tureshataron
    -Zayn teljesen megertem a kiborulasod ed jogos volt, az egetesert nagy taps neked...
    Es imadom, hogy Zoehoz mentel...ajanlom hogy meghuzatok magatokat...egymast es nem csak ugy....
    De ugyerzem ez nem lesz olyan sima liba, pattog ez majd még mint a pergetni valo szalonna...
    Sajnos nem pont amnyi hogy elegetted...es megbeszeltetek hohy barhogy de egyutt lesztek....ez még lavinat zudit maga utan-ne legyen igazam-
    -Zoe, egybol szakitottal a hapival amit egyreszt megertek mert szereted Zaynt es rengeteget vartatok egymasra...de masreszt meg ha belegondolok jobban...Zayn sok szor nem cselekedett ilyem gyorsan...hiaba szeret...jojo tudom tuskekbol nem tanacsos epitkezni, csak megjegyeztem....meg hat tusjuk mindkettotok okaz, indokait...szaval ...ertheto...csak ugy elgondolkodtam ne iy torodj vele..en is igy tettem volna tobb mint valoszinu. A bunkerepitest imadtam :)

    Klau en nagyon remelem hogy tenyleg kibekulnek, szerintem a felvallalas meg tolodik -bar ne legyen igazam-mondjuk Zoe miatt remelem tolodik mev egy kicsit...de akkor meg megint kaosz alakulna ki sza al meg se tolodjon es remelem Zayn vegig melszelessrggel almajd mellettr...mondjuk ez nem kettseges

    Koszonom szepen Mindkettotoknek, hogy ezt a reszt is olvashattam!
    Imadlak am Benneteket! <3
    Puszi
    Jo éjszakát!

    VálaszTörlés
  3. Áá❤❤❤ imádlak imádlak imádlak titeket, már olyan régóta vártam ezt a részt... Igen, kibékülnek, boldogok lesznek, felvállalják egymást. Úgy 5-6 részre aztán megibt jön valami gubanc😁 de nem érdekel, ennyi szenvedés után már azt a pár részt is megérné olvasni amíg boldogok! Annyira jó, hogy zoé végre beleegyezik és zayn ilyen boldog! Legjobb rész!❤❤ nagyon várom a kövit, imádáás

    VálaszTörlés
  4. Uristen hogy miota varunk erre!Imadtam egyszeruen mast nem lehet mondani😍😍

    VálaszTörlés
  5. Nagyon nagyon remélem, hogy felvállalják egymást :)
    Oo mennyire vártam már ezt a pillanatot :D
    Pfuu az a Perrie... És még mielőtt megismerte volna Zaynt már akkor alá írta a papírokat. Nem gondoltam volna, hogy ez lesz.
    Nagyon remélem, hogy Zayn is komolyan gondolja most már, hogy Zoeval lesz.
    Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ezután.
    Imádás van! ❤❤❤

    VálaszTörlés
  6. Igeeeeen! Végre! Annyira reméltem, hogy befejezik ezt a baromságot és észreveszik, hogy szükségük van egymásra! Ahwww! Most annyira happy vagyok! Alig várom a folytatást! 😍😍😍

    VálaszTörlés
  7. Haahhaaa nem kellesz senkinek Perrie!!! Budos kurva ������elallt a szavam.. jajj nagyon regen vartam mar ennyire.a kovi reszt ❤❤❤ juuuj meg ma lenne waaaa ��������������❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés