2017. március 1., szerda

177. Rész

x--- Zayn Malik ---x


Egy mosollyal karolom át Perrie derekát és vigyorgok bele a létező összes kamerába, amit látok.
- Nem látok már semmit - suttogja nekem halkan kuncogva.
- Mehetünk? - kérdem tőle a füléhez hajolva. A kezét a mellkasomra teszi és biccent. Lassan sétálunk be, egy megkönnyebbült sóhaj pedig rögtön feltör belőlem, mikor a rengeteg vaku helyett letisztult színek fogadnak. Istenem, de jó...
- Mennyi idő lesz ezt megszokni? - kérdi felsóhajtva, tovább lépkedve a hatalmas helyiség felé.
- Nem tudom... a vakuhoz elég nehéz, még mindig fáj - vallom be neki könnyedén. Ő nevet, én pedig egy mosollyal vetődöm oda a srácokhoz, úgy, hogy ő még mindig az oldalamhoz simul. Egyre inkább elfogadják Perriet. Főleg Harry... azt hiszem, ő... Zoe után. Mármint, hogy nála rakott ki, és a Zoeval meglévő beszélgetése után elképesztően figyelmes lett Perrie iránt. Szóval úgy érzem, ő hazudott Zoenak, direkt rakott ki nála. Nem kellett volna. A pincérek elkezdik osztani az igét, hogy ideje lenne leülni. Perriek bandája hozzánk ül, pont elvagyunk így az asztalnál. Örülök, hogy nem ül ide más... olyan, akit nem ismerek. Nézem a felkonferálásokat, tapsolok, amikor kell. Unottan hallgatom végig, ki mit kap. Aztán Liam megkocogtatja a vállamat, és tudom, hogy ideje lelépnünk. Két díjra jelöltek minket, és előadunk egy számot is. Live While We're Young. Aminek kifejezetten örülök... az egyik dal, amit nem utálok.
- Enyém - nyúlok oda rögtön a mikrofonomért. Mindegyikünk tudja, kié melyik... de semmi kedvem, hogy ismét eldugják és előadás előtt fél perccel találjam meg.
- Zoe Fable - értetlenül fordulok a függönyök takarta rész felé.
- Igen, a nevét hallottad - közli velem Liam. - Jelölték az év segítőjére. Meglepő módon megnyerte. - Jól tudom, mire jelölték. De el is jött? Tompán hallom a hangját... kurvára eljött... oh, a picsába... azt hittem nem jön! Jó, nem baj... másra nem jelölték. Zoeból kiindulva ezután le is lép. Visszafogom magam, és nem megyek oda leskelődni, mint Lou és Niall.
- Mit néznek ennyire? - kérdezek rá végül értetlenül.
- Először is, Zoet. Másodjára, ő konferálja fel a következő nyertest. Azért lett így kitalálva, mert senki nem hitte, hogy egy "újonc" rögtön nyer. Szóval ja. Amúgy meg már nem tudom, milyen kategória jön, de Demit is jelölték és Niall drukkol neki - magyarázza el nekem Harry.
- Értem - vonok vállat berakva a kis füleseket. Örülök, hogy itt hátul nem hallatszik, mi megy igazán a színpadon... örülök, hogy kitudom őt zárni.
- Nyert! - ugrál vissza hozzánk Niall.
- Te ma este megfogsz dögleni, drága barátom - veregeti meg a vállamat Lou.
- Hm? - nézek rá értetlenül. Hangolnunk kéne, ezért kapunk két díj előnyt... én meg csak információkat gyűjtök.
- Zoe olyan szinten dögös, amit akkor is elismernék, ha a feleséged lenne, és már beverted volna háromszor a képemet.
- Most is beverem - figyelmeztetem könnyedén. Istenem... csak legyen rajta valami kivágott ruha és kész. Louisnak az is dögös, mert nem ismeri a testét. Nekem meg dögös rajta a zsák... baszki... jó, nem baj. Ezután lelép!
- And Live while we're young - kezd énekelni Niall, mikor elmegy mellettünk egy csomó statiszta, meg valami főnök szerű.
- Young - motyogja Harry unottan. Soha nem gyakoroljuk már be előtte... tudjuk fejből. Tökéletesen. Hónapok óta énekeljük ezt a szart! Nem baj, ezután jön egy kis pihi jövőig. Legalábbis a karácsonyt megkapjuk és a szilvesztert is. Szóval lazíthatunk... Holnap után karácsony. Mi meg még itt basszuk a rezet... ajándékot kell vennem Perrienek! Harry megrázza a fejét, Liam ugrál párat, Niall mered kifelé, Louis meg csak a mikrofonját basztatja. Gondolom, pár másodperc és ki kéne menni. Szerintem akkor realizáljuk mikor, hogy a zene szólni kezd. Liam szinte kisprintel és mindannyian észbe kapva követjük. Kibaszott élesek a fények, élesebbek, mint kéne. De a közönség is megvan világítva, lévén, itt mindenki egy kicseszett sztár, vagy kőgazdag. Perriet lazán kiszúrom... de... de őt nem. Fogalmam sincs, hol ülhet.
- Hey girl it's now or never! - ezt énekeltem fel akkor is, amikor ott volt még. Az egyetlen szám, amit hallott... és pont nem hozzá szól igazán. Igyekszem besétálni a színpadot a srácokkal együtt. Félek, hogy meglátom Zoet. Félek, mert biztosan csinos... félek, mert utoljára ő vigyázott rám, mikor totál részegre ittam magam. Félek, mert totál kiakadtam aznap este. Félek, mert másnap reggel ő totál rideg volt... én pedig tudni akartam, hogy tényleg édes lesz-e az ajka a djarom cigi után. Picsába...
- And live while we're young! - éneklem ki az utolsó sort, ahogy a srácok körém állnak. Harry egy vigyorral húzza fel az ingemet, és egy fintorral éneklem ki teljesen. Lehúzom a pólómat és kikapcsolom a mikrofont, míg rendesen előre lépkedünk.
- A legjobb női énekes - vigyorodik el Harry rögtön felvéve a vezető szerepet.
- Én mindenkinek oda adnám a díjat, hölgyeim! - szól közbe Niall rögtön.
- De csak egyetlen egy kiválasztott lehet... - suttogja misztikusan Louis.
- Egy a sok közül! - kontrázik rá Liam. Röhögve veszem el a borítékot és nyitom ki. Biccentek, miszerint egyet értek végül is az eredménnyel. Demi Lovato. Tarol ma, az tuti.
- Haver... olvasd is fel - csap tarkón Liam.
- Húzni kell az időt... had izguljanak. Rásegítek a fogyóra... - intek a közönség felé, magamat védve Liamtől. Tényleg közölték, hogy húzzuk az időt, szóval húzom.
- Ki nyert?! - Niall szinte rám ordít, felé mutatom. És egyszerre kiabáljuk el a nevét. Végig ölelget mindannyiunkat. De persze Niall adja át a díjat, míg magához húzza. Még az asztalunkhoz sem érünk vissza, de megnyerjük a legjobb bandát. Aztán három díj megy végig, és megnyerjük a legmenőbb rajongókat. Amiért mi tombolunk... ez a legjobb. Ez a legjobb díj az összes közül és a mienk! Komolyan, csak ezt akartuk. Szóval jó tíz percet húzzuk is az időt a színpadon. És ezután egy boldog dolog vár már csak ránk... az after party. Terveim szerint, hagyom Perriet kibulizni magát, és utána meginvitálom magamhoz estére. Amúgy is feljönne szerintem... de remélem, hogy kellő pia mennyiségtől elengedi magát szex közben.

---

Liam halad előttünk, már most táncolva. Imádom ezeket a hírességeknek fenntartott bulikat. Ahova nem engednek be egy lesifotóst sem az első egy óra után, mikor a tisztelet képek elkészülnek. Ezek után, ami itt történik, itt is marad. Pia, drog, egy éjszakás kalandok. A hírnévvel rendelkezők egyetlen helye, ahol gátlások nélkül bulizhatnak. Élvezem a fényeket, a bútorokat, a zenét... az embereket.
A látványt... a látványt most nagyon.
Nézem, amint olyan halál lazán bevonul az ajtón, felnevetve valami banda csaj gitárosára. A teljesen fekete ruháját... ami ujjatlan, de vastag a pántja és a nyakáig rászorul a testére. Ami pontosan annyira ráfeszül, hogy tudom, ha lehúznám a cipzárt élvezet lenne nézni, hogy nyílik szét a ruha. A combja közepéig ér, és még ott is feszül. Életemben nem láttam ilyen ruhában... soha. De egyszerűen... fantasztikusan illik hozzá. Főleg, hogy a felsőtestén... középen nincs semmi. Valami nagyon vékony anyag lehet, mert átlátszik. Látom a melle között levezető utat a köldökéig egészen... istenem... van valami tetkója. Látom a tetkóját. A melle között húzódik végig lefelé a köldökéig és látszik, hogy megindul a melle két irányába. Annyira finom a minta, hogy egy pillanatig nem tudom felfogni, hogy vajon az agyagba varrták-e bele, vagy tényleg a bőrébe. Én bámulom őt... leplezetlenül megbámulom magamnak. A magassarkú a lábán gyilkos. Tűsarkú... a haja kissé hullámos és kócos. Vörösek az ajkai... rám néz. Olyan lassan és lustán pillant rám, hogy hallani kezdem a saját légzésemet... A kezében fogja azt az apró kis táskát, fekete az is... Lepillant a lábaira... aztán a pillái alól újra fel rám.
Te... Jó... Ég...
Féloldalas mosolyt kapok tőle, ahogy a szemeimbe néz. Konkrétan rám néz. Engem néz. Elsétál mellettünk... és utána fordulok. Látnom kell a seggét. Jézusom! A magassarkúja talpa is vörös. A haja a hátára omlik. A ruha hátulján ugyan az-az anyag van, mint elöl. Látszik a háta... a minden finom kis izma és csontja. A derekánál tér vissza a rendes sötét anyag... Kilátszik az a tetkó, amit én rajzoltam neki... A segge. A segge... látom, hogyan riszálja a fenekét el addig a kurva bárpultig. Végig nézem, hogyan megy jobbra, aztán balra... és ismét jobbra. Nézem a csípőjét és azt a kurva vékony derekát. Nézem a csupaszon hagyott lábait és minden törlődik nálam. Az ég világon minden. Az, hogy kik állnak körülöttem. Hogy mit jelent az, amit csinálok. Hogy miért vagyok itt. Hogy mi volt a tervem éjjelre. Még azt is elfelejtem, hogy karácsonykor mit akartam csinálni és szilveszterkor. Egyszerűen nézem, milyen tökéletes magabiztossággal sétál végig a placcon és érzem, hogy nem csak én fordultam utána. Az információk helyett, amik kitörlődtek, teljesen új gondolatok jönnek. Minden borotvált helyet fel akarok rajta fedezni! Látni akarom azt a tetkót. Beledöglök, hogy lássam, merre terjed és hogyan folytatódik. Le akarom venni róla azt a ruhát. Pontosan tudom, milyen segge van... Elég alkalommal bámultam már meg, minden fajta pozícióban. Amikor például félig hason fekszik és felhúzza az egyik lábát maga mellé. Nincs rajta melltartó... nincs rajta melltartó. Ha lehúznám azt a cipzárt, akkor ellőttem állna egy tangában és egy magassarkúban. Végig nézem, hogy felül az egyik bárszékre, hogy az ajki közé nyom egy fekete szálat és meggyújtja. Beleszív... vajon tényleg édes az ajka? Felvonja a szemöldökét, kérdőn pillant felém. És odamennék, leemelném és a pulthoz nyomva kérdezném meg tőle, hogy mégis mit hisz, hogy figyelmen kívül hagyom a flörtöt? Figyelmen kívül hagyom őt? Figyelmen kívül hagyom a ruhát? A lábait? A tetkóját? Azt hiszi, csak úgy játszhat velem? Oda mennék és feltenném neki a kérdéseket, ha egy könyök nem szúrna a bordáim közé. Aztán egy csettintés... felfogom, hogy mennyi idő telhetett el azóta, hogy belépett ide. Előre fordulok és nyelek egyet. A srácok engem néznek. Perrie is engem néz... értem... sok idő telt el.
- Uhm... minden rendben? - kérdez rá nálam Perrie... kissé erélyesen.
- Oh... jó, hogy jössz, Zoe! - vigyorodik el Harry. Én pedig lehunyom a szemeimet, nem lehet ekkora fasz. Nem tekerheti el ennél jobban is a fejem...
- Hello - int nekünk beállva Harry mellé. Perrie őt nézi... olyan dühösen, hogy egyre kellemetlenebbül érzem magam. - Veled még nem találkoztam - mosolyog rá kedvesen Zoe. Tényleg... kedvesen rámosolyog? - Zoe Fable vagyok, pszichológus. Harrynek adtam pár órát, aztán Paul megkért, hogy tartsak a srácoknak egy pár tréninget, hogy összeszokjanak. - Kezet fog vele. Zoe kezet fog Perrievel. Perrie gyilkos tekintettel méri őt végig újra és újra, míg Zoe úgy kezeli, mintha... a húgom lenne. Gáz hasonlat... oh, fúj! Baszki...!
- Persze, Zayn közölte, hogy ez faszság és nem igazán járt be - fintorog rá Liam. Zoe kihúz engem a szarból a barátnőm előtt, amiért képtelen voltam arra, hogy ne őt nézzem. És a srácok is segítenek neki. Zoe olyan könnyed mosollyal vezet végig egy hazugságot a társaságon, az én érdekemben, hogy elképesztő. Az én érdekemben... annak érdekében, hogy Perrievel ne veszekedjek. És ettől fájni kezd a mellkasom, a gyomrom... és szimplán a légzés végrehajtása. Közöltem vele, hogy meghalt az a lány, akit szerettem. És ő most itt áll előttem, egy kedves mosollyal a barátnőmnek, míg kihúz engem a szarból. Egy kicseszett tapló vagyok. Zoe még mindig ugyan az a Zoe, aki képtelen bántani az embereket igazán. Aki mindenkinek segíteni akar, és mindenkit ember számba vesz.
- Nehéz volt elhinni, hogy ennyire menő pszichológust kaptunk... azt hittem, mást láttam - motyogom őt bámulva. Pöcs vagyok. Egy ostoba fasz.
- Talán, ha bejártál volna abból az öt csoport segítőből egyetlen egyre... - rám fintorog. Az vörös ajkait nézem... a nyelvét kissé kidugja és megnedvesíti az ajakit. Én pedig kis híján elmegyek a gatyámba, de semmi baj. - Szóval, csak be akartam mutatkozni és köszönni a srácoknak - vigyorog Perriere újra. - Annak ellenére, hogy pszichológus vagyok, néha nem mennek a társas interakciók, szóval nem tudtam, hogy ide jöjjek-e, vagy sem. De gondoltam közlöm Zaynnal, hogy igen, én vagyok az - felnéz rám. Teljesen más értelme van annak, amit mond, mint ami lejön Perrienek. Zoe két felé beszél egyszerre egy mondaton belül. Perrienek tökéletes fedő story. Az én képembe viszont beledörgöli, hogy őt látom. Hogy Zoe igen is tud így kinézni. Hogy nem mindig a fekete gatya és póló párosítás mellett dönt.
- Maradj csak - nevet rá Perrie, én pedig Liamre nézek. Aztán szép sorban a többiekre. Miszerint: nem. Ez csak egy szar vicc, hogy Perrie marasztalni akarja Zoet.
- Én... - Zoe is meglepődik. Perrie a hátamon markolássza a zakót, szóval gondolom ideges. Akkor minek akarja itt tartani?! Menjen! Menjen, mielőtt túl feltűnő lesz a farkam.
- Ez... egy remek ötlet - bólogat Harry lassan. - Úgyis olyan régen beszélgettünk - karolja magához Zoet.
- Ahha - nyögi ki felnézve rá félve. Régen... egy hete körülbelül.
- Illik hozzád ez a szám - vigyorodik el Niall. Istenem... kurvára nem mentik most a helyzetet.
- Pardon? - nevet rá Zoe értetlenül.
- Some of them want to abuse you
Néhányuk szeretne durván bánni veled
Some of them want to be abused.
Néhányuk szeretné, ha durván bánnának velük - motyogja Louis rá vigyorogva Zoera. Aztán rám pillantva, majd gyorsan tovább Niallre. Zoe teljesen elvörösödik... én pedig megdermedek. Lenézek rá... fel se mer rám nézni. Eszembe jut, hogyan nyög, és vonaglik... milyen, mikor orgazmusa van és olyan ártatlanul mered rám a zöld szemeivel. Tökéletesen él a fejemben a kép, hogyan nyitja szét az ajakit. Tudom, milyen, mikor lefogom őt... vagy csak szimplán tényleg úgy igazán engedjük magunknak, hogy széttépjük a másikat. Hogy a fogának a nyoma még mindig látszik a nyakamon egy kissé. Mikor véresre harapott... hogy mennyire élveztem. Tudom milyen beletúrni a hajába és megfeszíteni a fejét. Tudom, hogy szereti...
- Hogy mi? - kérdez vissza zavartan Perrie.
- Travel the world and the seven seas
Utazd körbe a világot és a hét tengert
Everybody's looking for something
Mindenki keres valamit - vágja rá Zoe. - Metafora...
- Hasonlat - vágok közbe.
- Felhoztak a fiúknak az egyik alkalommal...
- Mert körbe utazzuk a világot - vigyorog közbe Niall.
- És rengeteg új dolgot megismerünk - kontrázik rá Harry.
- De mindannyian keresünk még valamit... a hét tengeren túl talán megtaláljuk - őt nézem... elképesztő, mit össze nem kamuzunk egy zene szövegéről Perrienek csak azért, mert szere...ttem őt. És ő is engem.
- Túl az óperenciás tengeren túl... - vigyorog ránk Liam.
- Ja, igazi költő veszett el benne...
- Író - elvigyorodom. Mérgesen néz fel rám... imádom, hogy összeszorítja az ajkait... a vörös ajkait.
- Emelt előrehozott irodalom - magyarázza meg Harry Perrienek... ő pedig meglepődik. Számon kér, hogy miért nem mondtam...
- Művész lelkek... ki érti őket? - hördül fel Zoe.
- A többi művész?
- Költőnek hiszed magad? - vigyorog fel rám.
- Sztárnak - féloldalas mosolyt villantok rá, ő pedig állja a tekintetemet.
- Értem. Kellemetlen szitu - sóhajt fel. - Ha költő vagy, akkor öngyilkos leszel, magad körül halottakkal... mert minden költő depressziós és öngyilkos hajlamokkal küzd - szétfogom őt tépni. Szex közben. - Amennyiben meg sztár... - von vállat könnyedén. - Sok könnyű drog van, amit fogyaszthatsz nagy mértékű károsodás ellen - biztosan sikítani fog.
- Sokat tudsz a drogokról, nem? - vonom fel a szemöldökömet.
- A ketamint nem ajánlom... - vigyorog rám. - A klórdiazepoxidról nehéz leszokni. A kemény drogokat nem is sorolom! A krokodil megbízhatatlan az országunkban. Hasis, fű, szipu, LSD...
- Köszönjük - állítja le Perrie kínosan nevetve.
- A munkámmal jár - mosolyog Perriere most is. A munkájával jár... kikészül és drogozik. Így jár a munkájával.
- Biztos nagyon változatos lehet - persze, még beszélgessenek is.
- Nem feltétlen. Olyan sok mód nincs, hogy hogyan akarnának megölni. Kés és fegyver a legnépszerűbb eddig. De a fojtogatás valahogy mindegyiknél bejött - nem... nem fog tudni sikítani. Túl jó lesz... egyszerűen a levegője is meg fog akadni. Csak egy kis elhaló hang fogja elhagyni a szépen formált ajkait. És közben rám fog meredni, meglepődötten, hogy képes ekkora orgazmust átélni velem. Tutira ez lesz.
- Túl morbid - figyelmeztetem őt.
- Akárcsak Joker. Őrült, engem is annak mondanak, tudtad Zayn? - idegesen néz fel rám, amiért újra közbe vágok. Joker... magát Jokerhez hasonlítja. - Vedd a fenyegetésnek, ha még egyszer kö...
- A joker jó lap - más dologról beszélünk. Ellent mondok neki... kerülöm azt, amit ki sem fogunk mondani. De még azt is megkerülöm... Joker... ő és a Joker dolgok. Walter Joker kérése.
- Sokszor elveszti vele az ember a nyereményt - Zoe és a szavak. Oldalra pillantok, tele dühvel, agresszióval és szomorúsággal. Zoe a legdögösebb szerelésében áll tőle három lépésre. Melltartó nélkül. Hónapok óta nem feküdtünk le és... Waltert hozta fel.
- Ez csúnya volt - suttogom neki halkan, elnézve Perrie feje fölött. - Tőled nagyon.
- Sajnálom - felé nézek, komolyan bocsánat kérően néz rám.
- Hm? - kérdez közbe először Niall.
- Volt pár külön terápia. - Magyarázza bele megerőltetés nélkül.
- A rasszista szarok miatt - vágom rá az első dolgot, ami eszembe jut.
- Mélyreható órák voltak, és vissza éltem vele - emeli fel a két kezét. - Nehezen tűröm, ha félbeszakítanak - halvány mosolyt enged meg felém... Tudom, hogy sajnálja.
- Semmi gond - mélyreható órák. Azok voltak... mélyreható évek.
- Walter elég kemény téma. Pszichológusként tudnod kéne ezt kezelni - motyogja Perrie kissé zavarban, de készen arra, hogy vitázzon.
- Teljesen jogos - biccent neki Zoe egy újabb bocsánatkérő tekintettel. - Elnézést még egyszer - néz fel rám újra... Walter szétrúgná a seggemet, amiért hagyom őt megalázkodni. - Örülök a találkozásnak - mosolyog Perriere. - És a viszontlátásra - fordul a srácok felé. - További kellemes éjjelt - nevet Liamra, majd egyszerűen távozik. Harry zsebre dugja a kezeit, de tudom, hogy ökölben van. Látom a tekintetéből, hogy mindjárt felrobban Perrie miatt... hogy ezt mondta Zoenak. De nem tesz semmit. Mindenki érzi... és senki nem tesz semmit.
- Még beszélgetnék vele, ha megbocsájtotok - nevet fel kínosan Liam, és már utána is megy. Köszönöm... annyira köszönöm Liam! 
- Szerintem oszolhatunk, aztán koccanunk - veti fel Lou. És hirtelen mindenki lelép. Én pedig ott maradok Perrievel...


Sziasztok!
És ugye milyen cukorborsó vagyok? Máris itt a kövi. :) Hogy lesz-e még ma? Hm... Lehetséges. Addig is véleményeket kérek Perrie-ről és a szituról!
Puszi: Klau

6 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oohhh :( ne mar .. 😢 naagyo jo volt ❤ varom a kovit

      Törlés
  2. Ahhhjjj nem kell perrie!! Utalom. Zayn te fasz menny mar zoehoz.. ne maradj a ribanccal!!!! A nevet se tudom jo leirni annyira nem szeretem. Remelem nem lesznek sokaig eggyutt! ���� buuuu ������ zoeee szegenykeem !!������

    VálaszTörlés
  3. Szia Klauuuuuuuuuu!

    Egyértelműen hiper mega fantasztikus vagy! Köszönjük szépen, nagyon nagyon szépen köszönjük!

    Azta nyálcsorgatós, nyelvlógatós, szájtátos, fejben numerazavarós, szemmel orgazmuskeltős mindenségit neki!

    -Elősször is Zayn utánnad dobjuk a nyelved netörödj vele..csak menny tovább..
    Másodszor: Perrie azért kezdett el még beszélgeni Zoéval mert, 1.) az ellenséget jobb közel tartani 2.) Jobban szemreakarta vételezni 3.) Tudatosítani akarta, Zoéval szemben, hogy ki is Ő ..és volt még egy negyedik is de egy a hosszúnyakú zsíráfért se jút eszembe...
    Harmadszor: Igen Zayn nagyon bunkó voltál, igazi fűnyeső tapló, de annyiban igazad volt, hogy a régi Zoé valahol elveszett, ha nem is meghallt, de elhalványult....betemette a sötétség...-ha nem is úgy ahogy te gondoltad, de még is igazad volt- de tudod, hogy Zoé egy főnix madár...minél jobban temetik annál erőssebben tér vissza a hanvaiból.....
    Negyedszer: -igen- ez mos mind neked címezve...egyetértek Zoé tettével és le a kalappal előtte...így véig csinálni az estét...eszméletlen
    Liem, Lou, Harr, Niall: Veszett nagyot alkottatok, ahogy összedolgoztatok Zoéval és Zaynnel, de föleg Zoéval...veszett nagy volt.

    Én valahol Perrie cselekedeteit is megértem...,hasonló helyzenben biztos valami hasonlóan cselekedtem volna. Erős szúrás volt a beszólása...a bevédése...mert valahol védésnek szánta...de gondolta ő hogy ezzel be is szól ...de azt biztosan nem gondolta, hogy ekkorát szúr...habár tuti nem bánta volna...de szaval tuti nem gondolta..hogy ennyire mélyen megy a tőr---jaj kés akartam írni...de az már ...jaj és a tőr se jobb....rájöttem, hogy ez a mondat mindenképp brutál...de jó a lényeg benne van....
    Liam, örök hála , hogy Zoé után mész!

    Mindkettőtöknek nagyon szépen köszönöm, hogy ezt a részt is olvashattam!
    Klau mégegyszer köszönöm szépen,hogy nem hagytál Bennünket "sokáig"...egy pillanatig sem örlödni...nagyon szépen köszönjük!
    -Öhöm és amit kihagytam...nem nem a Perries négyes pont nem az még mindig nem jutott eszembe...az majd akkor fog ha..elküdöm a kommentet...hanem Zayn gondolatai....igaz tettem róla halvány említés...de akkor is eszeveszett nagy volt...kész voltam, mint mostanában mindig...és megkell mondjam totál megérdemelte amit kapott :D minden formában...

    Imádlak ám Benneteket! <3
    Puszi

    VálaszTörlés
  4. Ooo kérlek kérlek legyen még rész. Hűű hát ez valami eszméletlen volt. Nagyon tetszett.
    Perrie... Alapból nem szeretem, hogy Zayn összejött vele, gondolom ki lehet találni miért :D
    Annyira imádom Zoeeet. De tényleg. És annyira várom, hogy végre megtalálja a boldogságot, vagy őt a boldogság. Akár Harryvel is összejöhet, ha már Zayn ilyen...
    Egy részem örült Zayn gondolatainak a másik nem... Mert ha barátnője van akkor ne gondoljon ilyenek egy másik nőről, akkor se ha az a másik Zoe.
    Nagyon nagyon várom a következő részt, remélem ma olvashatjuk :)
    Imádás van! ❤❤❤

    VálaszTörlés
  5. Kész, le vagyok sokkolva, ki vagyok készülve, végem, úgy rendesen. Hogy lehetnek manapság ilyen rohadt jók a részek? Mi a franc bújt el Des a fejedben? a tehetséged elképesztő, ezek az ötletek is magában megérnek egy misét, de a stílus, amiben elő van adva egy másik szféra szintén. Le a nemlétező kalapommal és sürgősen frisset!
    Imádás van ezerrel! <3

    VálaszTörlés