2017. február 20., hétfő

170. Rész

x--- Zoe Fable ---x


Próbálok hozzászokni a kézhez a derekam körül. Tovább táncolok... ideje továbblépnem. Muszáj. Négy számig bírom és megfordulok. Fekete bőr, fehér póló, fekete gatya, tüsi haj. Egy vigyor, barna szemek. Nem is rossz... komolyan nem rossz.
- Szia - mosolyog le rám a lábaim közé lépve.
- Kukucs - mosolygok vissza rá, átkarolva a nyakát.
- Hogy, s mint? - kérdi kissé közelebb hajolva.
- Egészen jól, és te? - elnevetem magam, ő rám vigyorog. Helena nem örült annak, hogy egyedül jövök bulizni. De ő Japánban van, szóval sok mindent nem tehetett ellene... minden esetre a lelkemre kötötte, hogy, ha össze is szedek valakit, akkor ne egy sorozatgyilkos legyen. Vagy kukkoló... késelő, megerőszakoló, őrült, skizofrén, gyilkos hajlamokkal rendelkező elkényeztetett tini, nárcisztikus személyiség zavaros, pszichopata... őszintén leszűkítette a kört. Elfogadom azt, hogy meginvitál egy italra és próbálom magam felkészíteni arra, hogy valakivel csókolózni fogok, aki nem Zayn. Hogy valakivel le fogok feküdni, aki nem Zayn... és ettől azért félek. Mármint... senki nem látott még igazán meztelenül rajta kívül így... Meg hát úgy semmilyen tapasztalatom nincs rajta kívül.
- Hogy hívnak? - imádom ezt a kérdést... ez azt jelenti, nem ismer.
- Zoe - annyira feldob, hogy nem ismer, hogy az elképesztő!
- Darren - nyújtja a kezét, én pedig megrázom.
- Örvendek a találkozásnak, Darren - mosolygok rá és a kínálat felé fordulok. Mindketten egy shotot kérünk. Koccintunk és lehúzzuk. Jellegtelen témákról beszélünk, zenei ízlésről, kajákról, piákról... a buli helyről. A városról és más szórakozó helyekről. Arról, hogy annak ellenére, hogy több hónapja itt élek, még nem voltam sok helyen bulizni. Szóval kapok pár tippet tőle, hol érdemes körülnéznem. A poharát forgatja, felém néz... aztán felém hajol. Minden előzetes nélkül. Oké, semmi komoly témát nem hoztunk fel, tudom, hogy ez mit jelent. Egyikünk sem tervez semmi komolyat. Az ajkai az enyémekhez érnek és elképesztőnek tartom, hogy lehet egy csók ennyire különböző. Kemények az ajkai, meg is lepődök rajta. A tarkómhoz nyúl és esélyt sem ad arra, hogy hátrább hajoljak. A nyelveink találkoznak és veszek egy mély levegőt. Remegek az izgalomtól... annyira más. Kissé beletúr a hajamba és elmosolyodom a tette miatt. Hátrább húzódik, egy féloldalas mosollyal néz rám és kikér magunknak még két piát és ezt is koccintva tüntetjük el.
- Tánc? - kérdez rá, kissé köhögve. Biccentek neki és már be is húz a tömegbe. Keze a fenekemre csúszik, igyekszem barátkozni a tudattal. Próbálom elfogadni, hogy mit látok magam előtt. Próbálom elfogadni, hogy nem megszokott az egész. Élvezem a számokat, tetszenek a zenék. Valószínűleg csak a pia miatt... nem csak ez a két pohár csúszott már le nálam. Tolni kezd kifelé, én pedig értetlenül nézek rá. Végül alig egy perc értetlenség után a falhoz szorít és megcsókol. - Ugyan már... tudnod kell, mire megy ki az egész, ha pszichológus vagy - nevet a nyakamba. Mi? Én ezt nem is mondtam el neki... megcsókol újra. Én pedig amíg igyekszem feldolgozni, mit jelent ez, még vissza is csókolok. Szóval... igazából végig vágta, hogy ki vagyok? Egyszerűen a képembe hazudott, hogy nem ismer fel?! Keze a fenekembe markol, ellökném, de már nincs is előttem. Értetlenül nyitom ki a szemeimet. Feje a falnak csattan közvetlen mellettem. Látom, hogy felreped a szemöldöke és ismét neki basszák a fejét a falnak... Felnézek a srácra... de már a kezéről felismertem.
- Te hülye vagy?! - lököm őt hátrább rögtön. Mi a faszt keres itt Zayn?! Mi a faszért veri szét ezt a srácot?! És miért kellett ma pont ide jönnie bulizni?! Beállok elé, mikor ismét megindulna a srác felé, aki most már csak próbál eloldalazni. Micsoda férfi... Idegesen néz le rám, látom, milyen gyorsan emelkedik a mellkasa. Konkrétan szerintem egy hajszál tartja vissza attól, hogy esetleg a falat kezdje tovább bontani mögöttem. - Mi a fasz volt ez?! - meglököm a mellkasát. Elbaszta... elbaszta az egy éjszakás kalandomat. Az elsőt! Nem érdekel a tény, hogy lekoptattam volna, amiért hazudott... akkor sem volt ehhez joga!
- Hát ez az! Mi a kurva élet volt ez?! - a falnak lök és rám ordít. Értetlenül nézek fel rá...
- Aminek kinézett? Esetleg a pasim vagy és megcsaltalak...? Jól látod, nem! - vigyorgok rá.
- És akkor miért akadsz ki Birtney miatt? - A kezeivel a fejem mellett támaszkodik meg és közre fog.
- Leszarom Birtney-t... az érdekel, hogy hazudtál. Kurvára nem köt le, hogy kit dugsz meg... hol és mikor - megpróbálom ellökni, de meg sem moccan.
- Nem én hívtam oda akkor. Nem írtam neki. Én elküldtem... írogatott... nem számítottam rá, hogy visszajön. Azóta távolságtartásim is van ellene, mit akarsz még?! - értetlenül nézek rá. Az alkohol kissé lelassít... szóval... szóval ott akkor az ajtónál Zayn mondott igazat?
- Remek - suttogom őt nézve. A borostát az arcán, a világosbarna szemeit. A tökéletes szempilláit. A szemöldökét és az állának a vonalát. A felső ajkát, majd az alsó ajkát. És végül a tökéletesen belőtt haját... - Elengedsz végre? - elfordítom a fejem. Lelépek és elmegyek egy másik helyre.
- Nem, rohadtul nem engedlek el - hajol a képembe... továbbra is idegesen. - Áruld már el nekem, mit terveztél vele...
- Lefeküdni? - kérdezek vissza szarkasztikusan.
- Lefeküdni... - egyik kezét elveszi mellőlem... megdörzsöli az arcát és vissza is rakja mellém. - Hagytad volna... hogy megdugjon? - Nem... talán... igen... nem tudom!
- Talán - hadarom el összeszorítva az ajkaimat. - Te meg én... nem vagyunk együtt - emlékeztetem őt.
- Jól tudom, sokszor felhívod rá a figyelmem. Nemet mondtál már egy párszor arra, mikor nyíltan rákérdeztem, hogy újra kezdjük-e. Ki is dobtál... nem kell elismételned mindig, ha találkozunk - sziszegi a képembe, én pedig lehajtom a fejem. - Kivel jöttél ide? - olyan parancsolóan kérdez rá, hogy szinte kiképzésen érzem magam.
- Egyedül - suttogom a cipőjét nézve.
- Gratulálok, baszd meg - röhög rám. - Elmész egy szórakozóhelyre egyedül, éjjel... Szerinted miért kell csoportosan bulizni járni? Hát ezt most én magyarázzam el?! El kell neked magyarázni, hogy dögös nők ilyen szerkóban miért nem indulnak egyedül egyéjszakás kalandokat keresni?! - szinte rám ordít és a zene ellenére is tökéletesen hallom. Dögös nők... nem egy lányról beszélünk. Nem rólam beszélünk.
- Engedj el! - kérem őt lehunyva a szemeimet. Ez az este már el lett baszva, de talán a hetemet még megmenthetném.
- Nem - mordul rám.
- Zain! - Most már kurvára kezd felhúzni... megpróbálom újra ellökni, de meg sem moccan...
- Hívj még egyszer így és...
- Zain - leszarom, mit fog csinálni... annak hívom, aminek akarom. Lehunyja a szemeit, remegve fújja ki a levegőt. - Annak hívlak, aminek akarlak! Ha Zainnak, akkor Zainnek. Ha Zaynt mondok, akkor kussolsz, mert annak hívlak - a mellkasára ütök, csak mert mérges vagyok rá. Csak mert utálom, hogy neki olyan könnyen megy az, hogy mással legyen. - És ha Javaddnak, akkor sem szólhatsz be! És ha kedvem szottyan a szépfiúhoz, akkor... - a mondandóm a szájában ér véget, ahogy a falhoz szorít és lekap. Próbálom széttépni a száját, azt hiszem... ugyan úgy, ahogy ő rajtam próbálja levezetni a feszültségét. Érzem, ahogy a kezében gyűri a pólóm anyagát. Ahogy a csípőmet fogva húz magához. Megtépem a haját és csak jobban szorít a falhoz. Őszintén nem tudom, melyikünk irányít. Olykor fáj, ahogy megtépi a foga az ajkam és a morgásából ítélve neki sem semleges minden, amit teszek. Aztán valahogy bevillan Britney és mindenki más, akivel együtt volt... - Te hülye fasz! - lököm el magamtól lihegve. Megigazítom magamon a pólót, míg ő rám mered. Remegek a dühtől... kurvára agyon verném. Konkrétan jelenleg ránézni sem bírok. Ellépdelek mellette és minél előbb el akarok innen tűnni. Ki akarom törölni őt a fejemből... csak pár óráig nem akarok rágondolni!
- Minden oké? - Harry keze olyan erősen tart magánál, hogy szinte elesek.
- Nem! - förmedek rá, lehámozva magamról az ujjait és tovább sietve kifelé.
- Állj meg! - mire számítanak az emberek ilyenkor, mikor ezzel ordítanak rám? Hogy megállok? Mikor üldöztek is ezt kiabálták, ők mire számítottak? Hogy erre majd megállok? Zayn mire számít? - Azt mondtam, állj meg! - visszaránt a kezemnél fogva, ahogy a kocsik között próbálok tőle minél messzebb kerülni.
- És emiatt lábat csókoljak?! Ki a fasznak hiszed magad?! - neki lököm egy kocsinak. Csattan a háta és csak vigyorog rám.
- Sztárnak - suttogja a képembe, én pedig ismét ellököm magamtól. Legalábbis a kezem megindul felé. De fordít... én ütődöm a kocsinak és ő nyom neki.
- Kurvára nem vagy sztár! - idegesen nézem őt, ő pedig egy vigyorral néz le rám. - Ittál...
- És akkor?
- Hagyj békén... - rázom meg a fejem.
- Miért? - Miért... miért?!
- Miért ne?! Takarodj Britneyhez... takarodj valamelyik lányhoz, akinek a nevét sem tudom! Takarodj valamelyik lányhoz, akinek még te sem tudod a nevét! - a zsebébe nyúl és a hátam mögött lévő kocsi villan egyet és egy csipogással jelzi, hogy nyitva van. Komolyan a saját kocsijánál ért utol...?
- Milyen kibaszott jogon mersz te ezeken lovagolni?! Kidobtál! - szinte rám üvölt... a csendes parkolóban pedig igazán van hangja.
- Milyen kibaszott jogon mered szétverni a potenciális jelöltjeimet?! - Ha ő így, én is így.
- Ne baszakodj velem, Zoe! - utálom, mikor ennyire meg akarja mutatni, hogy mennyivel nagyobb nálam... ahogy felém magasodik... tényleg kicsinek érzem magam miatta. Megpróbálom ellökni, de persze most sem mozdul. - Te komolya azt hitted, hogy valaha is volt benned elég erő ahhoz, hogy ellökj? Ellökhettél, ha hagytam... azt hiszed, van esélyed az ellen, hogy itt tartsalak?! - megpofoznám. Tutira megpofoznám, ha fel tudnám annyira emelni a kezeimet és lenne akkora hely közöttünk.
- Azt hiszed, döntöttél magadtól bármiben is? Akkor dönthettél magadtól, ha akartam, hogy úgy dönts!
- És te mindig azt akartad... szóval hozz más példát, életem értelme... - gyűlölöm a vigyorát.- Felbaszol Zain!
- Te is engem... el se tudod hinni, milyen kibaszott mérges vagyok rád jelenleg - egyszerűen elröhögi magát, míg engem néz. - Eltudod? - még az ajka is megrándul, míg mellettem a kocsiba üt egyet. Összerezzenek és lehunyom a szemeimet. - Eltudod képzelni, milyen érzés látni, hogy valaki a seggedet fogdossa és smárol veled?!
- Eltudod képzelni, milyen érzés órákat agyalni azon, hány féle képen dughattad meg a modell kurvádat? - Eltudja képzelni, milyen érzés egy sötét szobában az ágyban forgolódni ilyen gondolatokkal?!
- A kimet?
- Britney - tudja kiről beszélek... az a lány tuti modell.
- Azt hiszed, modell?! Az a lány csak sminkel!
- A seggét és a mellét nem tudja oda sminkelni - meg akarom őt ütni. Addig akarom verni, amíg meg nem sajnálnom... addig akarom őt ütni, amíg nem lesz bűntudatom.
- Plasztikának hívják - vigyorog rám.
- Mit akarsz tőlem jelenleg? Csak mert essünk túl rajta, haza akarok menni - nem fogok vitatkozni vele a kurváiról.
- Mit akarok tőled? Uhh, Cica... ezt ne kérdezgesd, mert holnapig sorolom - rázza meg a fejét.
- Elmúlt éjfél.
- Tudom - összeszorítom az ajkaimat és csak próbálom megutálni.
- Megbeszéltük, mehetek? - vonom fel a szemöldököm, megpróbálva eltolni magamtól őt.
- Ha ma este itt hagysz, esküszöm, nem kereslek többet - ellép előlem, én viszont a kocsinál maradok. Hogy mi?!
- Hogy mi? - kérdezek rá hangosan is.
- Ha most elmersz sétálni, nem fogunk többet beszélni - lehunyja a szemeit és a hajába túr. - Esküszöm neked - motyogja a kezein át. Egy élet teljes mértékben Zayn nélkül? A kocsinál maradok... meg se merek mozdulni. - Elképesztően röhejes vagy.
- Persze. És gyáva - kezd elegem lenni belőle. Lassan el fogok sétálni... -, hülye, buta, ostoba, dögös, felelőtlen...
- A dögös a legjobb jelződ magadra eddig - néz rám értetlenül.
- Baszd meg magad! - Meg fogom ütni. - Szétvernélek - vallom be neki.
- Gyere - tárja szét a karjait. - Üss... üss, ameddig jól esik, leszarom! - én pedig tényleg beleütök a hasába. Az ajkaimat összeszorítva görnyedek előre, míg a kezemet a hasamhoz fogom... kiszámít arra, hogy befeszíti a hasát és én eltöröm a kezem?! - Jesszusom, Zoe... - röhögi el magát.
- Baszd meg - motyogom neki továbbra is.
- Van más ötletem, hogy téphetnél szét, ha feltétlen szét akarnál - veti közbe halkan.
- Fájna... Zayn, esküszöm, fájdalmat akarok neked okozni! - egy vigyorral néz le rám, felém lépkedve, még egy lépés távolság van közöttünk. És túl kevésnek érzem. Vagy túl soknak. Ezt még nem tudom eldönteni.
- Hidd el, annyi tart vissza attól, hogy kettétépjelek, hogy nő vagy és szeretlek. Semmi más - remek, kapok tőle egy vérfagyasztó mosolyt és ha tehetném, hátrább lépnék, de nincs hova. - És az egyetlen mód arra, hogy kellőképpen visszafogottan széttépjelek... az a szex - veszek egy mély levegőt és oldalra nézek az útra, ahol gyér forgalom van. Szex... a szex és ő. A szex és mi.
- Te tök hülye vagy - közlöm vele a fejemet rázva.
- Jó, keresek valakit magamnak - vonja meg a vállát és már hátrább is lép.
- Micsoda szerencse, hogy én nem töröm be a csaj orrát! - förmedek rá. Ezért kellett elbaszni az én estémet, hogy ő most közölje velem, megdug valaki mást? - Zain, komolyan ki kéne vizsgáltatnod magad!
- Kurvára ne hívj így! - mutat rám idegesen újra. - És ne mond ezt!
- Ne hívjalak a neveden?
- Ne hívj azon a nevemen, amit direkt arra használsz, hogy megmutasd nekem, mennyire elbasztam mindent az életemben! - megdörzsölöm az arcomat, amiért rám üvölt... mintha így kihúzhatnám magam ebből a szituból pár másodpercre.
- Nem basztad el - motyogom a fejemet rázva.
- Kié vagy? - a levegő is megakad bennem, ahogy ismét a kocsihoz nyom.
- Senkié - hördülök fel, ahogy mellkasára rakom a kezem és próbálom eltolni... egyértelműen sikertelenül.
- Látod? Ez jelenti azt, hogy elbasztam - széttárja a karjait, én pedig értetlenül nézek rá. Visszavághatnék azzal, hogy esetleg Darrenhez tartozom, akire rákérdezne, hogy ki, és elmondhatnám, hogy a benti srác. Megtehetném vele... ettől függetlenül jól tudom, mire érti. Hogy nem vagyok az öve... nem vagyok Zayné...
- Nem egy kicseszett tárgy vagyok, Malik! - erre úgy érzem, azért emlékeztethetem.
- Az isten szerelmére, Zoe! - üvölt rám. - Soha nem kezeltelek úgy, mintha egy tárgy lennél! Az életem közepe voltál és te a képembe vágtad, hogy ez kevés! Az életemet is odaadtam volna érted és közölted, hogy nem! Mégis mit kéne csinálnom ahhoz, hogy elég legyek neked?! Elvileg sikeres vagyok és elértem valamit az életben és ez még mindig semmi! Lófaszt nem ér a szemedben az, hogy képes vagyok egy arénát megtölteni. Leszarod, hogy hány dalom lesz sikerlistás... nem érdekelnek a díjaim és... - felnyög és az ég felé fordítja a fejét, míg élesen beszívja a levegőt. - Áruld el nekem, mitől leszek neked elég, és már bele is vágok... áruld el, mi a lófaszt keresel valakibe és azzá válok... - elcsuklik a hangja, emiatt pedig nekem gyűlik könny a szemembe. - Könyörgöm, mondd meg, mit csináljak érted, Cica... - elsírom magam. Egyszerűen elsírom magam, mert utálom, amikor ő összetörik... főleg azért, mivel ritkaság számba megy. Túl sok minden jön össze nála, ha egyáltalán a hangja elcsuklik. Én soha nem akartam ez a lány lenni. Akinél ezt érzi és aki ezt váltja ki belőle. Én soha nem akartam ez a személy lenni az életébe. Én utálom ezeket a személyeket az életében. A nyakába csimpaszkodom és magamhoz húzom. - Kérlek... mondd el... - csak lógnak a kezei maga mellett. - A holdat is lelopom neked... esküszöm megpróbálom...
- Tudod, hogy bőven elég vagy nekem - suttogom neki, míg a kezei továbbra is csak lógnak. - Tudod, hogy szeretlek. Tudod jól, hogy az életemnél is jobban szeretlek és te vagy az egyetlen ember a földön, akinek kimerem ezt így jelenteni. Zayn... én... - hogy mondjam el neki, hogy pont azzal van a bajom, hogy sikeres? Ez túl önzőség lenne...
- Ne hazudj nekem... kérlek, most ne hazudj - csak motyog és ez széttép. És most már inkább kezdeményeznék egy széttépős szexet, mint, hogy ezt átéljem.
- Soha nem nyertél meg azzal, hogy mid van és mit csinálsz. Szimplán szeretlek azért, amilyen a személyiséged...
- Akkor mi változott? Mi baszódott el bennem, ami má...
- A körülöttünk lévő dolgok baszódtak el, Szépfiú - ahogy kimondom az utolsó szót, a vállai előre esnek és a fejét a nyakamhoz fúrja. Érzem a remegő sóhaját, és továbbra sem ölel át. Csak a karjaim között áll, mint egy elveszett és reménytelen kisfiú. - Nem bírom, hogy híres vagy.
- Elvesztettelek azzal, amivel büszkévé akartalak tenni? Mondd ki és itt helyben kilépek a bandából, én...
- Nem lépsz ki - simítok végig a hátán. - És én sem hagyom ott a szakmámat, amivel büszkévé akartalak tenni - végigsimítok a tarkóján és még a légzése is megakad. - Egyszerűen elbasztuk ezt a szakítás dolgot.
- Nem megy nélküled semmi...
- Tökéletesen megy neked minden nélkülem, észrevetted? Hogy mennyivel sikeresebb vagy? - nevetek rá elengedve őt. Értetlenül néz rám, és hagyom, hogy átgondolja. - Turné... banda... Zayn, ezekre koncentrálsz és máris rekordokat döntötök meg. Felfogtad, hogy olyan vagyok az életedben, mint egy fék? Hogy akármikor közöd lesz hozzám, te elcseszed az életed többi részét?
- Ez faszság... ez kurvára nincs így.
- Én így látom - vonom meg a vállam a kocsinak dőlve. - Úgy kéne viselkedünk, mint akik tényleg szakítottak és két hét alatt túltennéd magad rajtam. Zayn... közel sem olyan lány kell neked, mint én vagyok - nevetem el magam, ahogy a fejem megrázom. Neki valami igazán csinos, csajos csaj kell. Egy olyan lány, aki hozzá tud szólni a zenei karrierjéhez. Vagy aki normálisan viszonyul a dolgokhoz legalább. Valaki, akit nem késelnek meg... valaki, aki szép. Valaki, aki nem én vagyok. Valaki, aki arra érdemes.
- Közel sem olyan fiú kell neked, mint én, de egy önző fasz vagyok és azt akarom, hogy én kelljek! - oldalra néz, látom, hogy megfeszül az állkapcsa és zsebre dugja a kezeit. Végül ismét kiveszi... hol ökölbe szorítja, hol ellazítja. Pont valaki olyan kell nekem, mint ő. Vagy talán pont az ellentéte. Fogalmam sincs. - Vége van... mi? Úgy mindennek... - néz rám egy féloldalas mosollyal. Egy olyan mosollyal, amitől ismét sírni kezdek hangtalanul.
- Vége - bólintok lassan. Teljesen.
- És ha ezt akarod, miért sírsz? - rám röhög és látom, hogy még neki is könnyes a szeme, amitől csak még inkább sírhatnékom támad.
- Mert még szeretlek - elcsuklik a hangom, de összeszorítom az ajkaimat. - Mert te vagy az egyetlen ember az egész életemben, akit... - akit szeretek. Akit igazán szeretek. Akire mindig számíthatok. Aki mindig ott volt mellettem. Aki igazán ismer... mert ő az egyetlen, aki mindenben más számomra... Nekidől a másik kocsinak és csak nézi, ahogy letörlöm a könnyeimet. Nem mondhatom azt neki, hogy szeretem... szakítottunk lassan egy éve és most újra szakítunk... - Akit szerettem... - nyögöm ki az alsó ajkamat rágva, míg a pólóján lévő mintákat nézem. Háromszögek...
- Értem - suttogja halkan engem nézve. Bólogat egy párat magának, aztán lehajtja a fejét és a cipőjét kezdi nézni. - Értem... - megismétli, de nem néz rám. Azt hiszem, csak magának mondja. - Én is szerettelek - vonja meg a vállát rám nézve. - Melyikünk kamuzik jobban? - szomorú mosolyt villant rám és már most letörli az arcát, mikor még könny sincs ott.
- Gondolom én, elvégre... ezt tanultam - nevetem el magam.
- Beszélünk még?
- Fogalmam sincs... - tényleg nem tudom, hogy képes vagyok-e beszélni vele. Egy ideig biztosan nem leszek rá képes... szoktatnom kell magam hozzá, hogy így fogok leélni egy életet. Szoktatnom kell magam ahhoz, hogy van valahol valaki, akivel lefogom élni az életem. Valaki... és az a valaki nem áll előttem most.
- Értem - ő érti. Én már nem annyira... vagyis persze értem. Ő képtelen velem lenni. Én képtelen vagyok vele lenni. Szeretjük mi egymást... csak kurvára nem illünk össze. Egy olyan kemény szinten nem illünk össze, hogy még az életünk sem összeegyeztethető. A személyiségünk pedig végképp nem. Engem néz, tetőtől talpig végig mér. Újra és újra és én nem mondok semmit. Csak nézem őt.
- Mit csinálsz? - kérdezem meg tőle körülbelül tíz perc elteltével, mikor már zavarba ejtő ideig bámul. Összerezzen és a szemembe néz.
- Igyekeztem memorizálni, hogy mit vesztettem el - ellöki magát a kocsitól és megteszi azt a három lépés távolságot hozzám. - Elképesztően nagy balfasz vagyok - mosolyog rám, míg lehajol és az ajkaimra nyom egy puszit. Egy lassú puszit... - Sajnálok mindent, Élet... - kiegyenesedik, elfordul és még látom, amint újra megdörzsöli az arcát és utána ellépked. Nem megy vissza a buliba... csak elsétál. Én pedig ott maradok a kocsijának dőlve és próbálom én is elfogadni, mit vesztettünk el mindketten.


Sziasztok!
Az ígért rész ma megjött. Vélemények?
Ígérem, hogy válaszolni fogok a komikra, csak a részt hozni akartam mindenképpen! :) Annyit azért elmondanék, hogy imádom, ahogy leírtátok őket!
Puszi: Klau

32 megjegyzés:

  1. A múltkor kérdezted, hogy mi a véleményünk a szereplőkről. Nekem most ez volt az a fejezet, ahol valami betett Zoénál. Eddig tökre szerettem is, meg azonosultam vele és átéreztem, most viszont megtépném. Mikor szeretsz valakit nem bántod így, nem tudsz tőle távol lenni. Vagy csak én működöm túl önzően. Ennek ellenére imádom ezt a fejezetet, azt hiszem az utóbbi időben ez a kedvencem, sőt mióta nincsenek együtt ez volt az eddigi legjobb rész. Egyszerűen gőzöm sincs merre tovább és ez kiborít, ugyanakkor teljesen oda vagyok, hogy végre nem egy sablon történet, végre valami új! Nagyon nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből, bár Zoénak egy-két istenes pofon bejárna. Amikor meghallottam, Harry nevét a klubban hirtelen azt hittem lesz valami közte és Zoé között, amiért Zayn kiakadhat, nem tudom miért női megérzés volt, aztán persze nem, mert hát hogyne örülhessek még jobban (van egy enyhe Harry mániám). Na jó kezdek túl sokat pofázni itt és már azt sem tudom, hol a gondolatom eleje, szeretés van, függő leszek tőled, Ciao!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Mindannyian másképp működünk. Én szerettem annyira egy srácot, aki kissé... problémás volt, hogy inkább elengedtem. Akkor rossz volt mindkettőnknek, és kibőgtem magam pár héten keresztül, aztán talpra álltam, de hosszú távon a mai eszemmel azt mondom, hogy akármilyen nehéz és rossz is volt akkor, hosszú távon így lett a jó. Hidd el, hogy van az az élethelyzet, amikor nehéz elengedni valakit, de ez a helyes döntés. (Már bocsi, hogy a magánéletemmel untatlak, vagyis a múltammal.)
      Annyit elárulok, hogy én kb. 50-60 résszel vagyok előttetek az olvasásban, hát... lesznek még fordulatok... izgalmak...
      Miért van az, hogy Harry nevére mindenkinek egy kis affér jut az eszébe? :D:D:D
      Imádás van! <3
      Puszi: Klau

      Törlés
  2. Elsírtam magam. Komolyan velük együtt sírtam.
    Igazából most én is megfejelném Zoet. Nem értem, hogy annyira szereti Zayn-t, nem tudja elképzelni magát, az életét Zayn nélkül, akkor mégis miért szakítanak? Egyszerűen nem tudom felfogni. Szerintem ott az is probléma, hogy Zoe mindig úgy gondolkodik, hogy Zaynnek csinosabb, szebb barátnő kell. Miért nem bírja felfogni, hogy Zaynnek ő kell?
    Nagyon remélem, hogy igazából Zayn most megváltozik, nem fog csajozni, még csak szexelni se. Nem akarom, hogy megjelenjen Perrie vagy esetleg Gigi. Mert egyszerűen nem tudom elképzelni Zoe nélkül és nem is akarom.
    Meg azt nem értem, hogy akkor Zoe mégis miért kesereg, hogy Zayn mással van, ha utána meg ő maga dobja más lányokhoz?
    Remélem ez a helyzet változni fog és valahogy újra egymásra találnak. Igazából már olvasnám a következő részt, de pimaszság lenne ezt kérnem (ugye?) :D
    Nagyon várom a következő részt, imádás van! ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Gondolj bele Zoe helyzetébe. Szereti Zaynt, mindenkinél jobban, de retteg a még nagyobb hírességtől, hogy mit hozhat ZAyn munkája... Zayn sok gyereket akar, Zoenak viszont 50% az esélye... Gondold végig, miken mentek át... Ő tényleg azt hiszi, hogy így lesz a legjobb. A kisebbségi komplekszusáról, meg az egyéb fóbiáiról ne is beszéljünk.
      Nem pimaszság a kövi részt kérni, főleg, hogy vannak előre írva. Holnaptól változnak dolgok, úgyhogy nézegess fel az oldalra. :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  3. Nenenenenenene! Most a nővérem szavait idézve: bezárnám őket egy elektromosság, telefon, minden nélküli sötét előadóba kaja nélkül, és addig nem engedném ki onnan őket, amíg észre nem veszik, hogy milyen hülyék.
    Miért nem veszik észre, hogy együtt boldogok? Hogy szükségük van egymásra?
    Nem akadtam ám ki... (Remélem érezhető az irónia.)
    Nagyon várom a folytatást!
    Xoxo B.❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Igen, érezhető az irónia! :D
      Elhiheted, hogy én is hasonló képpen szoktam reagálni Desnek, amikor először olvasom a részeket. :)
      Szükségük van egymásra, bár én Zoet is megértem... De majd kiderül...
      Puszi: Klau

      Törlés
  4. Eskuszom hohy ezen a reszen sirtam....es remelem hogy ujra osszejonnek es a Zoe bocsanator ker mert hulye volt marmint valahol megertem ot de akkor is....azt szeretnem kerdezni...hogy ugye meg sok resz van vissza a vegeig?*-*❤
    Es hogy ugye a Zoen kivul a Zaynnek nem lesz mas komolyabb baratnoje? Remelem megvalaszolod es koszonjuk hogy irtok (javitotok) nekunk❤ Nagyon varom a kovetkezo reszt!❤

    Lilla❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Kb. 50-60 rész van jelenleg megírva! :D Remélem, ez megnyugtat.
      Lesz-e valakije Zaynnek? Hát, erre konkrét választ nem adok (itt ördögszarvaim előbújnak), de gondold végig az eddigieket és Zayn személyiségét és akkor szerintem sejtheted a választ! <3
      Puszi: Klau

      Törlés
  5. Szia Klau!

    Kedves nézők: zsigereket megrengető mérkőzésnek lehettünk tanui. A hőmérô hôsiesen küzdött és prôbált a ringben maradni ezálzal kicsit lehűteni a fájdalommal és szeretettel...kevert indulatokkal tűlfűtőtt levegőt, de az elégedettség mérő a betelt a pohár szindromával robbantott és egy Travoltát megszégyenitő csípőmozdulattal kiütötte a hőségmérőt a ringből.
    - Zoé, igen ez most igy nagyon soknak tunik, es tramainak hat ...nyujtottnak is... DE!...nem az...teljes mértékben megértelek....-senkit nem erdekel, de 'ugyanezt csinaltam'...
    Bakker, csak jôl esett hogy nem ismernek ugye? És az a tag- hogy szepen fogalmazzak- meg eljatszotta az 'ismeretlen vagy kártyat'
    -Túlsok minden van ugye?es amikor Zayn tenyleg ertetlenul nezett az ajtajaban allo csajra mar nem tudtad mit is hihetsz ugyr?
    -Tudod, hogy a lavina kicsivel tobb mint felet td inditottad el...de mêgsem tudod elviselni hogy massal van...pedig egyik reszed orulnr neki...
    A gond az hogy, nem mered be vallani hogy Zayn azert van ilyen csajokkal mert nem akar semmi komolyat....jo ez nem mentseg de ismerjuk...meg ahogy te is megfogalnaztad mar meg o is 'joga van hozza, nem vagytok egyutt'
    Csak igy te is megjobban az onbizalomhiany butyrába esel...
    Elképesztő, hogy mint ketteb azert dolgoztok mos ott ahol...csinaltok azt amit..mert a masikotok segitett megvalositani az almotokat...de sajnos egyikotokse tudta felmerni a kovetkezmenyeket...es ezt valjuk be nem is lehet...es ha megnezzuk, hanyévesen kezdtetek ed hogy elotte is es kozben is min mentetek keresztul...szaval semmin nem csodalkozok...
    És ez az elszakadas is kell...mar mint ez a vegleges...ami ugyse lesz az szerintem mert mint mindig azert hallani fogtol egy.asrol...de igy -ez szarul fog hangzani- konnyebben rendbefogkatok tudni tenni a dolgaitokat...

    Koszonom szepen Mindkettőtöknek, hogy ezt a fergeteges..lélekbeli, érzelmekel teli, hullamvasutas részt is olvashattam!

    Imádlak ám Benneteket! <3
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Menj el sportkommentátornak! Ez baromi jó volt megint! Megint feldobtad a kedvem! :D Ezért súgok, hogy holnap többször is gyere fel az oldalra, csak figyelj, hogy a kövi részt olvasd! :D
      Üdv a klubban, drágám! Ezek szerint nem csak én vagyok/voltam ilyen elfuserált, mint Zoe! :D
      Szerinted ez lehet a végleges elszakadás? Sikerülni fog nekik? Vagy folytatódik a se veled, se nélküled játszma???
      Imádlak! <3
      Puszi: Klau

      Törlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az élet nem rózsaszín. sokan mások meg akkor nem olvasnák, ha az egész boldogságos lenne, mert így valószerű! hullámvölgyeknek hívják az ilyen helyzeteket. és amúgy hiába "fenyegetőzöl" a részek előre meg vannak írva, és én kétlem, hogy hip-hop a dráma végére ugranánk. Zoé velünk együtt létezik, és ha te így gondolod, hogy "ott lennél" és szívesen látnád holtan Zoét, akkor valami nagy baj van veled xD, vagy csak még nem éltél eleget... a történet nem a te felvidításodra szolgál. Biztos vagyok benne, hogy Zoé nem fog egyedül meghalni, mert megnézném, hogy egy hasonló helyzetben, annyi mindent átélve, te mennyire lennél egy vidám attitűdű ember. Ez a sztori nem Zaynről szól, hanem Zaynről ÉS ZOÉról, nélküle történet sincs csillagvirág, és nem is a sztáron a lényeg, hanem az egyszerű lányon, aki neked olyan szörnyű. Bár ezzel a felfogással, ami neked van, úgyis hiába magyarázok.

      UI: sajnálom Des, de emellett nem tudtam szó nélkül elmenni.

      Törlés
    2. Elősször is, Des, neharagudj... de ez kikívánkozik...

      Kedves R! Nagyon szépen köszönöm, komolyan...mikor feljöttem és olvastam ...forrt a fejem... és már nyúlt a kezem a billentyű felé mikor is megláttam, hogy van rá válasz... és nagyon köszönöm... én is...mert zsigeremből szóltál...

      Kedves Andrea!
      Természetesen én sem tudom, hogy min mész keresztül...jogom sincs így megítélni veled kapcsolatban dolgokat...
      Viszont pár dolgot tudok..és bizton állíthatok:
      1.) Mind annyiunknak vannak problémái..mindenkinek...és mindenkinek a sajátja a legnagyobb
      2.) Ha olvasunk, mindannyian beleéljük magunkat
      3.) Ez a történet nem "csak" Zoéról szól, nem is Zaynről még "csak" nem is kettőjükről....hanem mindenről...szó szerint
      MINDENRŐL - nem kiabálás csak nyomatékosítás- az egész világot magába öleli....rengeteg életszerű példával szolgál...amilyen információ töbletet esetleg az iskolában nem kapunk/kaptunk meg, amit nem merünk/mertünk megkérdezni barátoktől/szülőktől...azt itt ...merészen állíthatom mind megkapjuk....sőt, még azt is kimerem jelenteni, hogy ami gyötör egy egy életbeli szituáció során....arra is kapunk valami féle utalásbeli segítséget....és mind ezt egy történetbe csomagolva...
      Szaval ezt a történetet az élet írja, vagy mondhatjuk úgy is, hogy ez a történet "kishíjján maga az élet"....úgyhogy nem is lehet minden szép benne....minden okkal történik...ahogy az életben is...sokszor igazságtalannak érezzük a dolgokat...és rengetegszer megmagyarázhatatlan egy egy szereplő jelleme/cselekedete/viselkedése...de ha a dolgok mögé nézünk igen is valóságos.....
      Nem vagyunk egyformák és ez így van jól...
      Sokszor szoktam újra olvasni részeket, akkor is ha nagyon kész vagyok..rengetegszer gondolkodtad el...és mondatja azt velem - elnézést a kifejezésért-, "A picsába, teljesen igaz megyek tovább"- persze ez gyakran megy magamtól is...de annyira szeretem, ahogy elénk tárja a dolgokat..., hogy néha feljövök löketért :)
      ENNYIVEL TÖBB EZ A TÖRTÉNET, "csak" ZOÉNÁL és ZAYNNÉL"...

      Ezzel, az egésszel csak annyit akartam kifejezni, hogy nem lehet és nem is szabad csak az alapján megitélni a storyt, hogy most, nem minden rózsaszín és, hogy éppen, hogy áll a szerelmi szál..hisz annyi minden van mögötte és mellette....

      Igen írtad, hogy "én szeretem a szorit csak zoét nem"...érthető nem felelhetmeg mindenki mindenkinek....és ahogy írtam azt is elhiszem, hogy a sok negatívitás néha sok....de ha mögé nézel nem csak az van...ott van a remény sugár....ott a kis fény, ami próbál beszökni az ablakon....minden fejezetben ott rejtőzik....pl. szerintem most is amikor eldöntötték, hogy külön mennek..igen ez rossz, nekik is nekünk is :( :), de ha belegondolunk...biztos megint rengeteg minden fog velük történni ami....nem csak a negatív pólus felé fog húzni hanem erőssen meglendül a pozitív felé is...

      Tudom, hogy "nekem sem írtál kommentárt" Andra...és nem is vitatkozás képp írtam.... mindenkienk joga van véleményt nyilvánítani...

      Törlés
    3. Szia Andrea!
      Igaz, hogy törölted a komit, de én olvastam, és azért válaszolnék rá. :)
      Nem tudom, hogy hirtelen felindulásból írtad-e, amit, vagy komolyan is gondoltad. Ha komolyan, akkor sajnálom, hogyha esetleg tényleg nem olvasod tovább a blogot, mert kb. 50-60 rész van megírva előre, ezeken nem lesz változtatva. Ha hirtelen felindulásból, azt is megértem, hiszen az embernél ki tudja ütni a biztosítékot 1-1 rész, főleg, ha olyan hangulatban találja a dolog. Mindenkinek vannak nehezebb időszakai, de azt viszont nem gondolnám, hogy ha bármilyen könyvet is olvasnál, ott is csak pozitív dolgok lennének. Kellenek a hullámvölgyek, különben uncsi lenne az egész. Ha viszont tudsz olyan blogot/könyvet, ami végig happy, akkor azt írd meg nekem. Egyébként ajánlanám a figyelmedbe Danieel Steel: Hullócsillagom című könyvét. Világszinten ismert írónő, főleg a szerelmes sztorijairól, de ez a könyv konkrétan a valóságról, a saját fia életéről szól. Irtózatosan szomorú az egész könyv, nehezen emészthető, bár nem szövegileg, hanem érzelmileg. Én a felét végigbőgöm, bár már ezerszer olvastam. És bocsi, ha morbid, de pont azért ajánlom neked, hogy lásd, a negatív dolgok az életedben, amik lehet, hogy tényleg szörnyű dolgok, de ha elolvasod ezt a könyvet lehet, hogy rájössz, hogy csak csekélység, ami veled történt. Én nem ítélkezem, hiszen nem tudom, hogy mi történik veled. De hidd el, hogy ha az én elmúlt pár évemet, vagy a jövőbeli kilátásaimat látnád lehet, hogy nem is lenne a te helyzeted sem annyira szörnyű, és félre értés ne essék, nem akarom magam sajnáltatni, de hidd el, hogy nem csak a te életedben vannak szar dolgok, de ezt nem máson kell leverned.
      Remélem, ezzel nem bántottalak meg, nem állt szándékomban.
      Puszi: Klau

      Törlés
    4. Szia R!
      Bocsi, hogy én válaszolok, de ez most az én dolgom! Köszönjük, hogy kiállsz a sztori és a szereplők mellet! Imádni való vagy! De nem érdemes ezen felhúznod magad. :) Mindenkinek meg van a saját véleménye, kérjük is, hogy írja meg. Ő így gondolja, mi meg emígy. A lényeg, hogy mi vagyunk a többségben! :D
      Tudjuk, hogy sokan csak Zayn miatt olvassák a sztorit, pedig ez tényleg Zoeról szól, és persze Zayn is főszereplő, de itt az lenne a lényeg igen, hogy az ő életüket lássuk, és itt kiemelném, hogy nem csak Zaynét.
      Imádás van! <3
      Puszi: Klau

      Törlés
    5. Szia BezTina ismét!
      Az előbb is írtam neked! :D
      Cuki vagy Te is, de ne forrjon az az okos kis imádni való fejed! Te a sztorit élvezd, mindenki azt gondol, amit akar. Én kíváncsi vagyok a negatív kritikára is, ha meg van indokolva és előre mozdítja az iromány minőségét, igaz, ezt a sztorit nem én írom, én csak időnként az ötletelésnél vagyok segítség, aztán Des csavar rajta párat, hogy még én is agybajt kapjak! :D Tőled meg ide nem kaptam semmi frappánsat!!! Nincs min röhögnöm!!!! Ez felháborító! A kövi részhez követelem a pótlást! :D Na de visszatérve a komolyhoz, köszönjük, hogy így kiállsz a sztori mellett és hogy ennyire megvédted a szereplőket!
      Imádlak! <3
      Puszi: Klau

      Törlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mar elnezest hogy en is kozbeszolok, de emelett tenyleg nem lehet csak ugy elsiklani. Andrea.. Senki az egvilagon nem emlitette hogy ki tokeletes es ki nem. Persze mindenkinek megvan a maga baja, de kerdem en.. mi a fasz koze van ehhez a tortenetnek?! Nem szereted Zoet. Vagom en. Szeretned hogy meghaljon. Ertem. Na de legyszives abba is gondolj mar bele, hogy hol indult a tortenet, min mentek keresztul a foszereploink. Tetelezzuk fel isten mentsen meghal az apam, megeroszakolnak, megfolytanak, megkeselnek, es vagy ugy hatmillioszor meg akarnak gyilkolni. En sem lennek valami eletvidam csajszi. Es ahogy elottem is elmondtak, hullamvolgy az eletben mindenkinel van, ami teljesen ertheto. De itt jon a masodik kerdesem, amit oszinten fel nem birok fogni. Ha eddig az egesz tortenetet figyelemmel kiserted es szeretted, most hogy egy kicsit szomorubb hangvetele lett mar gyulolod, megolned szegeny Zoet, aki tulajdonkeppen az eg vilagon semmit nem csinalt. Rossz lapokat osztott neki az a dragalatos joisten. Persze ezt is felfogom, nem mindenkinek lehet szimpatikus. De akkor mi a jo edes istennek kell fenyegetozni, hogy te aztan tobbet nem fogod olvasni a tortenetet, mert Zoenak vegre megjott az esze es nem fekszik mindezek utan Zayn ala, aki ugyanannyi faszsagot tett, ha nem tobbet. Hanyszor csalta meg? Hanyszor utott be miatta a szar? Ez egy kapcsolat, es ha te, dragam itt 10evesen ezeket a dolgokat nem vagy kepes felfogni, csak sajnalni tudlak. Senki nem fog hianyolni, senki meg csak eszre se fogja venni hogy te nem olvasod a konyvet. Es persze, fejtsd ki nyugottan a velemenyed, szabad vilagban elunk. De ne vardd el azt, hogy ezek utan senki nem fog megkerdojelezni. Hiszen mi is csak kifejtjuk a velemenyunket... Igaz csillagvirag?
      Ja es az egvilagon senkit nem kell leidiotazni meg hasonlok. Igazad van, nem mindenkinek egyezik az izlese. Ha olvasod bele eled magad? Kepzeld mindenki, hisz akkor mi masert olvasnank? Ettol tonkre ment a lelkivilagod es nem vagy kepes felkaparni magad? Nos.. Neked miert kell belekotni az emberbe, aki minden energiajat ennek a fantasztikus tortenetnek a megirasara szentelte? Es eskuszom! En csak a velemenyemet nyilvanitottam ki:)

      Törlés
    2. Innen és gyorsan az elején kérek én is elnézést, de már az előző résznél is nehezen álltam meg kommentár nélkül.

      Másodszor #RespectDes #RespectKlau mindenért ami a blogon van. A részek a tartalom, hogy időt szántok ránk...

      Harmadszor: Lehet az én nézőpontom a rossz mert nem szeretem az 1D-t, sőt... szoval nekem Zain pont ugyanolyan semleges ismeretlenséggel indult mint bármilyen másik nem ffiction szereplő egy könyvben. És nem is értem ennek kapcsán hogy miért pont Zoe a sz@r? Zain megcsalta nemegyszer vagy csak ugy dobott az agya és otthagyta 1hónapra... És akkor a csajszi a rossz mert nem tudja elviselni a Zainnal járó dolgokat? Alapjáraton kiváncsi lennék hogy ki viselne el Ennyi mindent a srácnak. Ráadásul Zoe érzelmileg sérült már ugy alapbol is amin Zain sokat szerintem nem segített de azért ő nézzen mindent el bocsátson mindent meg lényeg a nagyszerelem ki nem sz@rja le hogy az egész őt teszi tönkre? Pluszban még akarva akaratlanul Zainnel párban jár az ismertség és hát azért a rajongók... Nem mindig szépek kedvesek aranyosak... De persze ő viselje ezt is el.. Zain meg csak nyugodtan szóljon bele hogy nem lehet profilozo megez megaz megnemtudommi... Hol van itt az egyenjogúság? És persze fanfiction meg regény meg nemtudommi mindenben alap a szerelmi szál az is alap hogy jönnek a hullámvölgyek ahogy az életben is, ez ilyen. És mégis én ugy érzem hogy itt ez csak egy mellékes szál és nem a fővonal, sokkal fontosabb mondanivalói vannak a történetnek az egymás elfogadásával, a drogokkal és még sorolhatnám mikkel kapcsolatban. És itt emelném ki megint hogy #RespectDes mert lehet hogy Zoe egy zseni és véleménye van az ateizmusrol meg amiket még olvashatunk és úristen mennyi mindent tud de ezek végülis mégiscsak Destől származnak. Akár lexikális tudás akár kutatómunkának köszönhető, pont ugyanolyan lenyűgöző mint Zoetól...

      Meg amugy is...miért jo itt "fenyegetőzni"? Többsoron le volt irva hogy az írónő nem ott tart a történetben ahol mi tehát lényegében tök felesleges a dolog... De ha még ilyen szempontbol nem is lenne feleleges akkor is mi értelme? Ha valami nem tetszik, érzelmileg rosszul érintvagy stb akkor szépen csendben nem nyitod meg az oldalt többet és annyi. Lehet rosszul gondolom de egy iro elsősorban mindig magának ir mert valaki azt mondja hogy jöjjenek össze a másik meg azt hogy ne. És akkor úristen kire hallgasson? Saját magára különben már a történet mondanivalója se ugyanaz lesz mint aminek indult... Ráadásul ha 'a'-nak edvez 'b' nemolvassa tovább ha 'b'-nek kedvez akkor meg 'a' nem olvassa tovább tehát pontj ugyanott tart mintha a saját verzióját írná csak esetlegesen pont a másik csapatból veszít olvasót...

      Bocsi ha ugyanazt leirtam amit már mások is és ismételten nem támadás akart lenni, de ezt már nem tudtam szo nélkül hagyni -ha egy blog sikeres mindig megjelenik valaki negativ. De hogy miért?!- És bár igyis biztos vagyok benne hogy rengeteg mindent kihagytam amit amugy szivesen hozzáfűznék még de legalább igy nagyjából végig tudtam vinni a gondolatmenetem...

      Lényeg a lényeg Des Tiny, Klau csak így tovább <3 én biztos hogy bármi lesz ahogy időm engedi olvaslak titeket :)

      Cynthia,
      Egy lusta olvasó aki sose kommentel

      Törlés
    3. Kedves Des. Kitoroltem a komikat amit irtam. Az elso hirtelen felindulas. A masodik duh vezerelte. Nem gondoltam bele hogy ez neked szarul fog esni. Bocsanat. De a tobbieket is duhitette a komentem. Ezt nem ertem de nem akarok veszekedest. Tobbet nem irok komit vagy csak annyit hogy jo volt koszi hogy olvashattam. Nem fogom tudni megallni hogy elolvassam az uj reszeket. Toled bocsanat amiert esetleg ugy erezted fenyegetlek. Nem szandekoztam, rosszul fejeztem ki magam. Tudom hogy elore megvannak irva a reszek. Nagyon rossz honapokon vagyok tul. Ezert irtam ilyen (felhaboritoan) . A kedves nevtelem meg kedves R. Ne irjatok a komim ala!! Nem nektek irtam.!! Ha Des ugy gondolja akkor ezeket o meg irja nekem. De nektek semmi jogotok nem volt ilyeneket irni. Szarul esett hogy letamadtatok. Agyfaszt kapok az ilyen emberektol!! 😡 na mindegy. Majd megszeretem zoet. Tudom hogy kemeny elete van. Nem volt ugy semmi bajom vele csak hogy igy szerencsetlenkedik :/ azon az ellven nottem fel hogy ha szeretsz vamit akkor azt ne ereszd. Sokszor otthagytam volna a helyebe zaynt .. nagyon sokszor sajnaltam zoet. Most nem erzem jogosnak amit csinalt :( 💔❤❤❤

      Törlés
    4. Sziasztok Névtelen és Cynthia! :)
      Köszönjük szépen, hogy megírtátok a véleményeteket (Cynthia, nem baj, ha lusta vagy komizni, ha néha 1-1- ilyen megnyilvánulásod van, mert ez mindent elmondott). Sokat jelent szerintem Desnek is, hogy ennyire kiálltatok a blog mellet, a szereplők mellett, a történet mellett és mellettünk. Sokan nem tudják, hogy mekkora meló van 1-1 rész mögött. Volt, hoyg éjaszaka csak órákon keresztül a zenéket kerestük, amik be lettek csatolva. Volt, hogy órákon keresztül ötleteltünk, hogy hogy is lehetne megoldani bizonyos dolgokat. Des órákon át, időnként egész nap a gép előtt ülve megírja a részeket, az már a kisebbik meló, hogy én próbálom a helyesírást kicsit javítani. Sokan ezt nem tudják, vagy csak nem gondolnak bele, hogy 1-1 komival mennyire bele tudnak gázolni mások lelkébe. Sokszor kapartuk mi már össze egymást negatív kritika után Dessel, de eddig még mindig sikerült. Lassan immunisak leszünk rá, mert annyiszor kiborultunk már iylen miatt, hogy csak na...
      Az egyetlen jó benne, hogy most sokan leírtátok a véleményeteket a munkánkról, és ami a lényeg, a pozitív véleményeteket! :) Tehát itt is kijött, hogy minden rosszban meg lehet találni a jót. Negatív kritikára többen is írtatok, megvédtétek a sztorit, a szereplőket! Ezer hála érte nektek! Tényleg nagyon szépen köszönjük! Remélem, hogy még sok részt olvashattok, ami tetszeni fog, még ha nem is írtok véleményt! :) Lesz még itt sírás, nevetés, na meg megsúgom, lesz még hajtépés is...
      Imádlak Titeket! <3
      Puszi: Klau

      Törlés
    5. Andrea!
      Én már az előbb leírtam a véleményem, igaz, én nem Des vagyok, csak Klau. Lehet nem tetszik, hogy lereagálom a komit, de jelenleg én kezelem az oldalt.
      A többieket azért dühítette a komid, mert szeretik a sztorit. Hidd el, ők is szoktak rajta sírni is, meg nevetni is. De mindenben meg kell próbálni megtalálni a jót. Néha tudom, hogy nagyon nehéz. Nem akarlak faggatni, hogy mi a baj. Ha szeretnéd magad kibeszélni anonym módon, Hangoutson rám írhatsz. De tényleg próbáld meg megtalálni a jelenlegi rossz hónapokban is a jót. Most gondolkoztam rajta, hogy ezt leírja m-e neked, mert ez azért brutál személyes, ez az egyik legdurvább példám az életemből: Mi a jó egy rákmegelőző állapotban, amit sürgős műtéttel kell helyrehozni, mert pár hónap alatt a normál eredményedből olyan állapotban vagy, hogy hajszál választ el a daganatos betegségtől?
      Van ötleted? Hm?
      Elárulom: Nem daganat még! Elég egy műtét! Nem kell a kicsi gyerekemnek végignéznie, hogy az anyja daganatos.
      Morbid példa??? De valós. Tudom, mindenkinek a maga baja a legnagyobb, de hidd el, mindenkinek megvan a maga keresztje. Sajnos.
      Nyugodtan kommentelj továbbra is.
      Puszi: Klau
      Ui: Bocsi, hogy a magánéletemmel traktáltalak!

      Törlés
    6. Jogos amit irtal :) remel jobban leszel. Apukam most kezdte a kemot :( felek hogy nem lesz jobban. Nem traktaltal. Ha te beteg vagy es igy latod a dolgogakt, ez elgondolkodtat :) koszi hogy ezt megosztottad velem ❤

      Törlés
  8. En nem tudom ki hogy van vele de en rohadtul relem hogy kibekulnek😇😅Imadom a sztorit de remelem lessz olyan resz is<3 :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nem mondok semmi konkrétat, csak annyit, hogy lesz itt még nagyon sok minden! :) <3
      Puszi: Klau

      Törlés
  9. Neeee ...én ezt nem bírom. ..kész sírok....valaki hozzá a kötelet.....
    Na de mind 1 ...
    Tudom hogy ritkán kommentelek,talán ez a 3. alkalom. ..ettől függetlenül imádom a történetet.Bár mondjuk mostanában folyton be könnyezek rajta és ez most nagyon betét.
    És nagyon csodállak azért amiért még ennyi fejezet után is kurva jó részeket hozol össze....
    Tudom ez még össze vissza volt ...de már hajnali fél 1 lesz és közben izzad a szemem ....nézd el nekem pls😂
    Ja és csak így tovább😀

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy harmadszorra is írtál! :D
      Nem kell az a kötél... bár megsúgom, hogy lesznek olyan részek, amikor én is gondolkoztam rajta. Csak nem tudtam, hogy magamat, vagy Dest lógassam fel rajta! :D
      De ha mindenképpen ragaszkodsz hozzá, akkor arra figyelj, hogy nagyon alacsony fára, nagyon hosszú kötéllel. Úgy tuti, hogy nem lehet baj! :D
      Remélem a többi részt is élvezni fogod és lesz, aminél kényszert érzel a 4. komid megírására! :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  10. Hola Chicas!
    Hát igen.. a jó rész sok érzelmet vált ki az emberekböl.. elgondolkodtat stb... Hát 22 évesen sok mindenen keresztül mentem.. és nagyon meg tudom Zoét érteni.. Igen én is elgondolkodtam, hogy mi lett volna ha.. de ha valaki az elejétöl olvassa.. szegény lánynak nagyon nehéz, lelkileg megterhelö és rohadt szar.. Azt csodálom, hogy még nem örült meg.. és az hogy néha hoz számunkra érthetetlen döntéseket az azt mutatja, hogy kezd szét esni és hogy küzd az életbemaradásért.. De erös és meg fogja oldani.. De neki most idö kell rendbe tenni a dolgokat maga körül.. ès igen Zayn segítenen neki.. de nem tud.. ezt egyedül kell megoldani... ès az élet nem Habos torta.. ezért szeretem ezt a történetet mert reális.. és hiteles... szóval köszönöm hogy olvashattam.. és remélem érthetö a eszmefuttatásom.. mert túl sok minden jár a fejembe és nehéz megfogalmazni puszi nektek és várom a követzekö részt.. és persze remélem hogy össze fogják magukat szedni.. és Zayn-nek meg egy nagy ölelés merrt isszonyu édes..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Tökéletesen érthető, amit írtál, az viszont meglepő, hogy 22 évesen brutálisan jól átlátod a dolgokat. Tényleg sok minden lehet mögötted.
      Köszönjük, hogy írtál. További jó olvasást!
      Puszi: Klau

      Törlés
  11. Ohhhh istenem. Igazabol alig varom a kovi reszt.. probalom ugy csinalni hogy par hetig nem olvasok es utana ha felgyulnek egybe olvasom az egeszet ������.. ajjj zoe mit muvelsz?? Ossze torod a sziiivem �� annyi mindent megbocsatottal meg elneztel mar annak a majomnak.. annyit hatcoltatok hogy egyutt lehesetek.. �� ohhh nem igazan tudok mit mondani jo volt de megkonyeztem (lattam hogy volt balhe a komik kozt.. :/ oke hogy nem szereti zoet meg hirtelen felindulasbol a halalat kivanja.. de nem hiszem hogy jogunk van emiatt lenezni. ) ketlem hogy meg tudja allni hogy tovabb olvassa. En is tudnek olyanokat irni hirtelen felindulasbol :/ hogy ajjjajj szeretem a tortenetet alig varom a happy reszeket :* remelem nem kell mar olyan sokat varni ���� ❤❤❤����

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Ne csináld, hogy hetekig nem olvasod, mert most brutál be fognak sűrűsödni a részek. :) Lesz mi olvasnod.
      Zayn = majom. Jót nevettem, pedig nekem is szójárásom, de konkrétan rá kicsit erősebb jelzőket szoktam használni, amikor felidegesít! :) De egyébként tényleg egy kis majom, aki szereti Zoet, csak mindig elszúrják. :)
      Puszi: Klau

      Törlés