2016. november 17., csütörtök

142. Rész

x--- Zayn Malik ---x


Arcomat dörzsölve nézek végig a házon. Üres... kibaszottul, kurvára üres. Kezem a hajamba csúszik... megtépem magam, hátha könnyebb így az egész. Minden bútort itt hagyott. Az összeset. Amit ő vett. Amit én... ami az ő kedvence volt és én utáltam. Mindent. Viszont az összes ruháját elvitte. Minden cuccát a fürdőből. Az összes szanaszét hagyott lapját esettanulmányokról, konferenciákról. A konyhába sétálok. A szívem félredobban, ahogy a hűtőre nézek. Safaa rajza... pár kép a tesóimról, anyámról, Walterről, a srácokról, a bandáról... az övéi eltűntek. A közös képeink eltűntek... Helyette egy cetli van. "Kaja a hűtőben, ha éhes lennél"... kinyitom. És tényleg ott a kaja. Szakítottam és főzött... Mi a fasz...?! Leszarom a kaját! Hol vannak a közös képeink?! Ehhez rohadtul nem volt joga! Azok az enyémek is... Arrébb lépek, ahogy becsapom az ajtót. Kinyitom a szekrényt és leveszem a piát, amelyikhez először hozzá ér a kezem. Bor... jobb, mint a semmi. Kihúzom a fiókot, hogy keressek egy dugóhúzót. A harmadikban találom meg. Alatta a képekkel. Rajta egy újabb cetlivel. "Malik, ne legyél szánalmas. Egyet elraktam, és ne igyál. Nem éri meg." Azt hiszem tudom, mi éri meg és mi nem. Egyszerűen olyan, mintha képen röhögne a kis cetlikkel... mintha az orrom alá akarná dörgölni, mennyire szar döntést hoztam. Miután elment, közölné, hogy ő ismer a világon a legjobban. Kiveszem a képeket. Kiveszem a dugóhúzót. Kiveszem a cetlit. Felnyitom a bort... megéri. Keserű... mégis addig iszom, amíg csak bírom, ezzel eltüntetve a felét. Két szőke is megvolt éjjel... és nem hoztak semmi enyhülést. Semmit nem hoztak, csak telefonhívásokat. Rengeteget... lévén lekapott egy lesifotós, ahogy távozok a bárból az egyikkel. Aztán beszáll velem egy taxiba... Anya, Wali, Do, Danny, Xav, Ant... Larry, Lau, Helena. Harry... ő volt az első. Furcsa volt, tekintve mindig szívatott... és most mégis ordítva kezdte. Lau, Niall és Liam értetlenül... Paul is hívott. És mindenki ugyan azzal kezdte és ugyan azt kérdezte: Mondd, hogy ez egy szar vicc, mondd, hogy nem, mondd, hogy ez kamu... mondd, hogy nem cseszted el! Majd a millió dolláros kérdés: Együtt vagytok még, ugye?
Nem.
Nem vagyunk. Lenézek a képekre... Az egyiken mögülem fintorog a kamerába, én pedig egy vigyorral tekintek vissza. A másikon simán átölelem és lefényképeztek minket. Az egyiken összenevetünk... Van olyan, amin a hátamon van. Felnevetek a képen, amelyiken végignyalja az arcom, én pedig értetlenül nézek rá. Aztán a nevetésem átalakul zokogásba. Elfordulok... a derekamat a pultnak döntöm. Kezemben összegyűröm a kis cetlit és azelőtt dobom ki a kukába, mielőtt meggondolnám magam. Olyan rohadt ideges leszek a kuka látványától, hogy ez már nem egészséges. Ez az a fajta idegesség, ahol mindjárt elhányom magam. Egy csomó zsepi... utálom ezt látni. Utálom a tudatot, hogy ez miért lehet itt. Fogom a bort és belépek a fürdőbe. Szíven üt a látvány. Üres. Ott vannak a cuccaim szépen elrendezve... sehol nincs a vaníliás tusfürdője... vagy az a sokféle hajbalzsama. Nincs itt a fogkeféje... nincs itt a parfümje... nincs itt az... altatója. Nincs itt semmi. Nincs itt Zoe lénye... nem maradt belőle semmi. Az ajtón dörömbölni kezdenek... egy pillanatig arra gondolok, hátha ő az. Hátha komolyan itt van. Ezután a látvány után az sem érdekel, ha soha nem hozzuk nyilvánosságra a kapcsolatunkat. Iszok egy utolsó kortyot és lerakom az egyik üres szekrényre, míg kinyitom.
- Picsába - nyög fel Harry engem nézve. Utálom a tényt, hogy ő nem Zoe. - Na jó... mesélj! - lép be, maga után becsukva az ajtót. Beér a nappaliba és megtorpan. Alig vitt el pár cuccot és... mégis mindent.
- A hálószobába nem bírtam még bemenni - vallom be neki, ahogy lehuppanok a fotelba. Ő meg a kanapén helyezkedik el a bort nézegetve, végül körbenéz. Tényleg kurva szar lehet, ha még ő is iszik.
- Mi történt? - nem bunkó, nem paraszt, nem jön azzal, hogy végre annyi lányt dughatok meg, mint ő. Nem jön azzal, hogy most elkezdhetek élni... nem jön semmi olyannal, amivel eddig jött.
- Szakítottam vele. Ahogy ő velem. Nem tudom. Én mondtam ki... de érted, ugye? Ő utalt rá... ő célozgatott...
- Vágom - hálás vagyok neki, hogy megszabadít ettől.
- Közölte, hogy menjek, dugjak meg valami szőkét, ha azok jönnek be...
- És te elmentél és megdugtál egyet - fintorog rám.
- Kettőt - motyogom az asztalra bámulva. Egy lap sincs itt...
- Egyszerre?
- Nem - nézek rá értetlenül a fejemet csóválva. Harry az Harry.
- Ennyire durva volt? - mutat körbe. - Mármint... ez elég gyors lelépés.
- Van egy hatásosan fasz énem, Harry - az ablakon nézek ki, nem akarok ránézni.
- Utána mehetnél - közli lazán.
- És mit mondjak neki? Bocs, hogy megint megcsaltalak?
- Nem vagytok együtt, nem megcsalás volt - sóhajt fel hosszan. - De megértem, hogy megcsalásnak érzed. Valószínűleg szétzokogja miattad a zöld szemeit...
- Ettől most jobban érzem magam, kösz - hangom elcsuklik... megdörzsölöm az arcomat... istenem... mit csinálok nélküle? Nem... nem tudom. Fogalmam sincs.
- Nem akarod felhívni? - vonja fel a szemöldökét. Felhívni?
- Nincs jogom hozzá - elveszem tőle az üveget és kortyolok belőle párat. Az alkohol jó... a fű jó... Mi pedig mindketten makacsok vagyunk. Így nem fogom őt felhívni, és ő sem fog engem felhívni. Szakítottam vele... konkrétan én mondtam ki és ő beleegyezett hiszti nélkül. És nincs olyan vastag bőr a képemen, hogy elé álljak és közöljem: Nem megy.
Nem tudok nélküle élni. Nyálasan hangzik, de... tényleg nem tudom, hogyan kéne. Makacs vagyok... de van egy olyan makacs énem, hogyha beledöglök is, de békén hagyom őt a saját érdekében. Mert ha mi összetalálkozunk újra, akkor már üvölteni fog. Valószínűleg azért, mert én is... Nem engedhetett volna így el... egy kicsit elengedhette volna a pszichológus énjét. Nem lehet velem mindig megértő... hozzám kellett volna vágnia, hogy egy pöcs vagyok, amiért azt mondom, szakítsunk. Nekem kellett volna esnie. És Zoe ehelyett annyit mondott, hogy minden rendben lesz.
Kurvára semmi sincs rendben.


---


- Itt vannak a srácok - anyu lazán nyit be. Felállok és egy gyors ölelés után már kint is vagyok.
- Ne mondjatok semmit! - ennyivel kezdek. Danny felvonja a szemöldökét. Xav megrázza a fejét és oldalra fordul.
- Jó - nyögi ki végül Danny és egyszerűen lerakja a deszkáját és megindul. Én pedig valahogy úgy érzem, mintha a Zoe előtti életemben lennék. Csak deszkázok velük. Olyan régen deszkáztam... Nem mondunk semmit... azt hiszem, mind a hárman kiélvezzük ezt. Rég volt ilyen. Nagyon, nagyon rég. Az első kocsmánál Danny megáll, én pedig szavak nélkül követem befelé. Leülünk... és még mindig senki nem szól semmit. Remek... Rohadt hideg van kint, legalább itt bent meleg van.
- Eladtad a házat? - kezdi el végül Xavier.
- El - biccentek neki.
- Oké, hogy ne mondjak és kérdezzek róla semmit... de felesbe vettétek azt a házat - szúrja közbe Danny.
- Átutaltam neki a pénzt - sóhajtok fel. - Ő meg vissza. Én meg megint el... ő meg eladományozta - vonom meg a vállam.
- Zoera vall - biccent Xavier. Aztán mindenki elhallgat, ahogy kijön a pincér. Én töményet kérek, ők sört. Szóval én is módosítom sörre... nem ihatok mindig, nem?
- Essünk túl rajta inkább - nyögök fel, ahogy csak bámulnak rám.
- Hogy vagy? - Értetlenül nézek fel Danny-ra. Danny-nek ordítania kéne velem. Közölni, mekkora fasz vagyok és idióta, hogy elbasztam.
- Szarul - vonom meg a vállam és rögtön magam elé húzom a sört, ahogy kikapjuk.
- Tarthatjuk vele a kapcsolatot, vagy nem?
- Mi? - nem is értem mit kérdez. Fel se fogom...
- Eddig elhagytátok egymást. Random leléptetek. Nem kellett megkérdeznem. Most meg kell - az üveg sört forgatja Danny. Nem néz rám. Aztán egy sóhaj után megembereli magát, és mégis rám néz. - Szakítottatok. Most először rendesen. Ha nem akarod, meg sem próbálom vele tartani a kapcsolatot. Bírom a csajt, de te vagy a legjobb haverom - fancsalian néz fel rám... és gyűlölöm, hogy a barátaim engem helyeznek előre és nem Zoet. Gyűlölöm, hogy egyáltalán felmerül bennük, hogy választaniuk kell.
- Tartsd vele nyugodtan - vágom rá rögtön. Soha nem tagadnám meg Dannyt és Xaviert Zoetól. Soha...
- Csúnyán váltatok el? - Xav akármilyen puhatolózó hangon próbálja kicsikarni belőlem a választ, így is és úgy is gyomorszájon vág.
- Igen - azt hiszem, ez csúnya volt. Lehetett volna csúnyább. Jobban kiakadhatott volna, hogy azt mondtam, szakítsunk. Üvölthettem volna még... és visszafordulhattam volna azt követelve tőle, hogy ne merjen Javaddnak hívni azok után, hogy mindketten tisztában vagyunk vele, ő csak nagyon finom helyzetekben használja a középső nevem. Finom és különleges helyzetekben... üvölthettem volna vele, hogy ne hívjon Zainnak. Hogy ne tagadja ezt meg tőlem. Üvölthettem volna, hogy miért képzeli, hogy képes lennék megdugni valaki mást... de végül megdugtam. Szóval azt hiszem, jó, hogy nem tettem.
- Beszéltetek azóta?
- Négy napja és tizenhat órája nem. Remélem ez mindent elmond - vonom meg a vállaimat egy apró kortyot lopva ismét a sörömből. Akkor iszok, ha valamelyikük iszik... így nem nézek ki túl elkeseredettnek.
- Miért nem kérsz tőle bocsánatot akkor?! - nyög fel Danny elterülve a faasztalon. Miért nem...
- Mert alapvetően, rohadt szarul vagyok... - mély sóhaj... kitudom mondani... most először hangosan is - ... viszont teljesen jogosnak érzem, hogy szakítottam. Nem tervez semmi komoly kapcsolatot, ha nem akarja, hogy nyilvánosan együtt legyünk. És már túl sok találgatás ment így is, hogy miért nem csajozok úgy, mint régen. Túl sokan másztak rám... ahogy rá is. Kurva szarul vagyok, szeretem, komolyan... de, ha nem akar tőlem semmit... gondolom így előbb utóbb túlteszem magam rajta. Előbb, minthogy szenvedjünk még... éveket.
- Ez balfasz felfogás - motyogja a sörösüveg szájára Xavier.
- Komoly dolgokat akart tőled - csóválja meg a fejét Danny.
- Múlt idő - világítok rá a hibádzó tényre.
 - Fél - elfintorodik.
- Már mindegy - megdörzsölöm az arcomat.
- Nem bírjátok egymás nélkül... baszki Zayn... te belegondoltál ebbe? - előrébb hajol Danny...
- Négy napja nem igazán csinálok mást - mit hisz... boldogan alszom és olvasgatok?
- Arcul fognak csapni még dolgok - figyelmeztet és mintha azzal a korty sörrel, amit megiszik, lezárná az egészet. - Mi van az új albummal? - Mi lenne vele... minden egyes számnál beledöglök a tudatba, hogy én írtam azokat a számokat. Neki. Fos az egész. Ennek ellenére beszélek nekik... a bandáról, a srácokról, a családomról... Do-ról és a kutatói munkájáról. Mindenről.
- Malik - az asztalnál áll meg a srác, én pedig lustán nézek fel rá. Matt. Istenem, ha egy dolgot kívánhatnék, jelenleg az lenne, hogy Zoe legyen velem nyilvánosan. Ami nagy szó, lévén, Matt mindig az első helyen szerepelt, hogy dögölne már meg. Válaszul ráfintorgok. - Mikor szakítottál a vörössel?
- Közöd? - az üvegre rászorítok... nem hiányzik nekem az életembe Matt.
- Híres lettél, és máris dobtad? - röhög rám. - Ez nem vall arra a nagy szerelemre, ami köztetek volt...
- Mégis mi a kurva közöd van ehhez?! - múlt időben beszél rólam és Zoeról... a szerelemről... anélkül, hogy akármit is tudna. Mattet nem láttam az X-factor óta... el is felejtettem, milyen jó volt az életem nélküle.
- Matt, takarodj! - int neki a kezével Xavier.
- Komolyan skacok, ez érdekel - megtámaszkodik az asztalon... nézem a kezét. Eltörtem már egyszer. Ahogy Zoe is... miért jön még mindig ide?!
- Egy hete szakítottam vele. Egyszerűen nem kötöm a média orrára. Most, hogy már mindent tudsz, lelépnél? Komolyan, Matt... ma ne baszakodj velem - nem egy hete... pontosan megtudom órában is mondani, mikor... de leszarom. Részlet kérdés az egész. Csak takarodjon el Matt.
- Te dobtad őt? - néz rám értetlenül. - Ohohh - nevet fel kezeit összecsapva, mire többen felénk néznek. - Szóval tutira azt jelenti, szabad préda, leszarod... és megdughatom? - Megdugni. Zoet. Valaki más... aki nem én...
- Matt, menj el! - pattan fel Danny rögtön. Zoet valamikor, valaki... valahol meg fogja dugni. Zoe le fog feküdni valakivel, aki nem én vagyok. Egész életében velem volt egyedül... és én ezt rohadtul imádom. A tudatot magát. De most le fog feküdni valaki mással. Valaki tökéletesen idegen pöcs látni fogja őt meztelenül. Látni fogja őt úgy, ahogy mindig is csak én láthattam. Valaki hozzá fog érni úgy, ahogy csak nekem lehetne. Valaki látni fogja őt teljesen kitárulkozva, széthullani egy orgazmus alatt... amit csak én láttam eddig. Sajnálom Mattet. Komolyan sajnálom... egyetlen egy kérdéssel olyan gondolatmenetet indított el bennem, ami miatt akkor is öltem volna, ha együtt vagyok vele. De most már minden joga meg van neki, hogy lefeküdjön mással. Én pedig rohadtul nem akarom, hogy valaki más farka járjon benne. Sajnálom Mattet, mert visszafogtam magam négy napig. Sajnálom őt... mert most egyszerűen rárontok. - Ne! - Danny még megpróbál visszahúzni, de Matt már az ajtónak csapódik, ahogy neki lököm. Belegondolni, hogy talán pont Matt lenne az a farok?! Nem... rohadtul nem... senki ne merjen Zoehoz nyúlni!
- Amigo! - szól rám Xavier is, mikor már az ajtón kívülre lökőm Mattet. A hideg sem józanít ki kabát nélkül... nem érdekel, hogy december vége van.
- Biztos te szakítottál? - röhög rám Matt, ökölbe szorítva a kezeit. Helyes...
- Igen - még visszaléphetnék... de olyan agresszió van bennem... ami nagyon-nagyon régen volt. Megpróbál megütni... de egyik sem talál be. Az enyémek viszont igen.
- Zayn... - Danny hátrább lök. - Állj le! - figyelmeztet a kezeit fent tartva. Matt oldalra köp... négykézláb állva... vért.
- Haza viszem - húzza fel a földről Xavier...
- Haver... rám nézz! - Danny a fejemet visszafordítja maga felé, mikor Mattet kezdem figyelni. - Haza megyünk - lök rajtam egyet... megindulok. Minden szó nélkül... Rágyújtok egy cigire és mellette lépkedem, csendben.
- Őszintén... mennyire vagyok elbaszott? - kérdem meg őt, a harmadik cigimnél. Még a hideg sem zavar. A kocsmában hagyott kabátjaink sem érdekelnek. Xav bement... majd elhozza. A deszkákkal együtt.
- Nem vagy az - fintorog rám.
- Akkor áruld el... miért nem vagyok elég jó egyik csajnak sem, akit eddig szerettem?

 Sziasztok!
A kedvenc írónőnk nem jut gépközelbe, úgyhogy a kérésének megfelelően kitettem a kövi részt. Azt üzeni még, hogy olvasta a komikat, köszöni szépen, és ígéri, hogy válaszolni fog rájuk! 
Remélem, tetszett ez a rész is. Véleményeket várjuk! :)
Puszi: Klau

8 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Mindkettotoknek koszonjuk szepen a reszt!
    Azta lélegmegszurkalôs-szájtátôs-álleesôs-nyelnielfelejtős-banateggyüttérzős-Mattkiütős- barátoktartsanakössze ...Mindenségitneki!

    Des, végem...mint mar oly sokszor...
    Ramentem hogy megbezzem van e resz es igeeen van...erre a telefinim jelzi h o bizony ehes....bedugom ahova kell erre erintkezos jatekba kezd. .ugyhogy itt tartottam a telefont fel ugrasra keszen hogy toltson is meg olvashassam is...es kepzeld kibirta mig olvastam :D

    -A cetliket imadtam ...neharagudj Zayn de nekem tetsztek
    -Harry..megleowtt hogy pont O ment de tobb oldalat is megismerhettuk...egyebkent valoszinuleg Neki Zoe es Zayn kapcsolata egyfajta pelda kep volt meg akor is ha sokat szivatta Zaynt azzal hogy szakitson Zoeval...a vegen az o kapcsolatuk olyas valamive nohette ki magat..az o szemeben...amit majd egyszer o is szeretne
    -hey persze hogy nem volt jo a ket luvnyaval....egy tucattal is dugmanyolhatsz. .akkor is se hol kakukk lesz az erednrny
    Tudom most nagyon kedves vagyok de ez az igazsav
    -oh tetszett ahogy sorban felhivtak Zaynt es az szinten megleoett h Hazz-a volt az elso hivo inkabb gondoltqm volna Nialra vagy Loura
    -imadtam ahogy elmondta hogy tulajdinkeppen gyulol a kukara nezni mert ozt az a sok zsepkendo...es tudja mit jelent...es ez megjobban faj...
    -hogy a furdoben ott az o cucca rendvan de hianyzik Zoe vanilias tusfurdoje....es egyebb cuccai
    -Tulajdonkeppen Zayn minden kifejtese tetszett keseredesen imadtam minde . ...ahogyan azt kivanta barcsak Zoe ne lezz vokna olyan elfogado ...kiabalt volna...es tulajdonkeppwn ebbol az jott ki hogx talan akkot az egesz visszafordithato lezz volna
    De mar nem lehet mert mindketzen nakacsok na meg Zayn ugy erzi jogisa. Mondta ki meg akkor is ha Zoe provokalta ki -megkell jegyezhem itt minda ket felnek reszben-reszben igaza van
    -Danny azzal hogy engedelyt kertel melyebre szurtaf a kest hisz tudatositottad, hogy ez hivatalos vegleges...mindjuk ezt utannq kiis fejtetted. .oke igazad van egy barat kegyen oszinte
    -nem is Zoe lett volna ha nem foz Zaynnek es nem 'adomanyozza el' a haz feleert kapott penzt
    -Matt dugd az oklod a seggedbe....te....még a szélse mer rad funi fel hogy ossze rogysz...jobb igy hogy mast nyomorgatsz...Zoenal ugyse lett volna eselyed. De jo volt masba kest forgatni
    -Zayn nyisd ki a szemed...jo vagy epp ez az Zoe szerint tul jo vagy es o tul keves...
    -meg esetleg az us kozrejatszik hogy tul serultek vagytok mundketten. .egyszer talan emlitett egx ilyet is de a fenebe is tokeleteswn osszeilletek...gyere adok ragasztot...ragasszatok egymast ujra ossze...mondjuk meg ne kell egy kis levego....kell az atgonsolas...de nincs meg minden veszve a nagyi is negmondta a ti lelketek egyutt vandirol...:)
    Addig is ha kell itt a kanapem :)
    Pihent mar rajta Danny is :D

    Des, drága irônő nagyon szepen koszonom ezt a részt is!
    Szép napot holnapra!
    Holnao már péntek :)
    Teletebis nagyoleles:)
    Imádlak ám <3!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Matt elarulok neked vmit.. : kapálni gyérül tudok viszont ásásban és gereblyézésben igazi mesteenek számitok .....es se Zayn se eb nem teszunk masr csak a kornyekeden kerteszkedunk. .:D ..meg akkor is ha neked a vegen nyomod veszik....ertve vagyunk ugye? :D

      Törlés
    2. Kukucs!
      Gratulálok a telefonos attrakcióhoz!
      Fantasztikusak ezek a kifejetések, de komolyan. Néha még én is csak így hümmögök hogy: Hát... ezt tök jól hangzik. Tuti én írtam?!:D
      Azon a kanapén volt Danny, Khalidot folyton oda akarod, most már Zaynt is... Durva egy kanapé:D
      És még Mattet is megfenyegeti... Zayn jóba lenne veled, tutkóra!:D Imádás van! <3

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Hali
    Neeee maaar... bekuljenek maar ki!! Leeecci ... ne hozd ossze zaynt senkivel!! .. komolyan mondom.. ha nem akarod hogy sirjak akkor ne tord ossze a sziivem 😢😢😢 lecci 🙊🙈❤❤❤❤❤❤💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔👀👀💪💪💪

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukucs!
      Jaj kérlek ne... lelkizsarolást ne... komolyan rosszul fogom magam érezni!:D Imádás van! <3

      Törlés
  4. Akkor Zayn mégis megdugott 2 szőkét... Oo hogy az a... Szegény Zoe meg közbe vajon min ment keresztül :( Nagyon jó volt a rész, remélem Zayn rá fog jönni, hogy ez így nem mehet és visszaszerzi Zoet. Bár nem hiszem hogy megérdemli... Képes volt más lányokkal lefeküdni. Akkor se volt ez szép vagy jó Zoeval szemben attól hogy szakítottak.
    Nagyon nagyon várom a következő részt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg bizony. Végül is, mind tudjuk, hogy Zayn ilyen. És mégis csak nagy szerepe van annak, hogy már nincsenek együtt és Zoe is biztatta.
      Köszönöm szépen! Imádás van! <3

      Törlés