2016. augusztus 5., péntek

100. Rész

- Csak fúrd oda! - nyög fel Lau.
- Próbálom! - kiabál rá Helena franciául.
- Ugye tudjátok, hogy már nem kell tartani? - kérdem őket értetlenül, míg kihamuzok az ablakon.
- Kuss! - ordít rám Lau, míg csak azért is megtartja az egész könyves szekrényt.
- Idióta - motyogja Larry, majd elnyomja kint az épület falán a cigit és a hamutálamba dobja.
- Ne beszéljetek folyton franciául, lassan elfelejtem az anyanyelvem - nyögök fel.
- Jogos - szólal meg Lau. - El-nek is meg kell tanulnia végre normálisan egy másik nyelvet - nevet fel.
- Kikérem magamnak - hördül fel kezében a fúróval. A francia akcentusa maradt, de a szókincse bővült.
- Miattatok nem tudok tanulni a ZH-ra, ami két nap múlva lesz - nézem őket fáradtan, míg Helena ágyán terülök el, lévén, hogy ő az enyémről próbálja mindenképpen elérni a könyvespolc tetejét, amibe ismét bele akar varázsolni egy csavart. A telefonom ismét felcsörren, én pedig ismét felveszem.
- Adja már fel! - nyög fel Lau.
- Na mi? - kérdem Zaynt, de a figyelmem inkább az köti le, hogy Helena szinte már a könyvespolcra is felmászott, csak, hogy még egy részt felfúrjon. A szobát konkrétan ketté választotta. Az ágyaink végén, középre nyúló polcokat alkotott. Az övébe már a könyveket is bepakoltuk. Épp annyi hely van a kettő között, hogy átférünk ketten, egyszerre is akár de el vagyunk vágva a szoba másik felétől. A plafontól van még szabad fél méternyi rész. De csak darabokban tudta megcsinálni, lévén, máshogy nem fért volna be és máshogy felhozni sem tudtuk volna. Éppen ezért igyekszik összecsavarozni. - Bocs, nem figyeltem... mi? - eszmélek fel, mikor hallom, hogy beszél.
- Találkozunk valamikor? - kérdi halkan.
- Bébiszitterkedjek a nőd gyerekeire? - nevetek fel.
- Tudod, hogy...
- Hogy? - kérdezek vissza élesen. - Tizennyolc éves vagy. Gondolj bele, ha az ellentéte következett volna be, egy tízévessel jössz össze. Az már liliomtiprás. Bár, Rebecca részéről te is majdnem az vagy - nevetek fel a saját poénomon. Larry villant rám egy olyan pillantást, amit már sokszor megkaptam tőle. Amolyan "mi a faszért nem küldöd el a picsába azt az istenverte faszt végre?!". Én pedig általában valami olyasmi pillantással válaszolok, hogy "Tudod, hogy miért nem, ne szólj bele".
- Ez jó volt - suttogja Helena, ahogy felém röhög. Zayn dobta az édes Genevát, hogy felszedje a kibaszott nyolc évvel idősebb szintén X-factoros nőt. Elmondta, ezzel nem tudok vitatkozni. Közölte, hogy lefeküdt vele... legalább őszinte már, nem? Nem válaszol semmit, felhív, de soha nem mond semmit. Nem dobja ki Rebeccát. Mit vár tőlem?! - Nem találkozunk Zayn - közlöm vele egyszerűen.
- Figyelj...
- Azért nem, mert nem akarok. Még csak a nyolcadik hét vége van és már két csajt megkurtál onnan. Kibaszott híres lettél és duplán megcsaltál már - közlöm vele a száraz tényeket. - Az elsőt el is titkoltad. A másodikat elmondtad és azóta sem csináltál semmit. Nem dobtad ki sem őt, sem engem - tudja, hova fogok kilyukadni. Helena leereszti a fúrót, nagy szemekkel néz rám. Mindenki meglepődve néz rám... túl sok éjjelt sírtam át emiatt. Helena pedig túl sokszor kapcsolta fel mérgesen a villanyt és ült át az én ágyamra. Túl sokszor akart hülye poénokkal és csokival feldobni...
- Élet... - nyög fel. - Találkozunk, megbeszéljük és...
- Minek pazaroljunk egy szakításra annyi pénzt? - hadarok, hogy hangom továbbra is határozottan csengjen.
- Szakításra? - kérdez vissza döbbenten.
- Az, hogy csak mond el, nem azt jelenti, hogy akkor meg sem történtnek tekintem. Úgy gondoltam, ha véletlen, tök részegen... sokkal később egy éjjelre becsúszik valaki. Nem úgy, hogy vele vagy, miután megcsaltál mással is - nevetek fel az abszurditáson. Ő sem gondolhatta komolyan.
- Akkor vége? - kérdi a telefonba röhögve.
- Igen - vágom rá és a nevetése abbamarad. - Szia - sóhajtok felm míg az orrnyergemet masszírozom. Nem mond semmit, én pedig kinyomom, majd az ágyamra dobom a telefonomat. Át a másikra. Gyors volt... de fejben annyiszor lejátszottam már, hogy akár gyorsabban is mehetett volna. Elképesztő... pár hét. Csak pár hét. Két hónap. Nálunk nyolc igazi hét volt és tönkrement a kapcsolatunk. Nyolc hét alatt két csajt baszott meg ott. Nyolc hét alatt, a tizenegyedik ZH-ra készülök. Nyolc hét alatt jóba lettem Helenával annyira, hogy elmeséltem neki Zaynt. Annyira, hogy ő vigasztalt meg, ha eltört a mécses. Márpedig eltört párszor. Nyolc hét alatt az ikrek is jóba lettek Helenával. Mondjuk, Helena szerint nem is volt más választásuk. Ő francia, ők is a franciák, mindenképp rájuk akaszkodott volna. Az ikrek pedig versenyt űznek a becenevekből lassan. Annyira, hogy szerencsétlen lány lassan arra is felfigyel, ha azt mondod neki, Thomas. Helena, Elena, El, Enna, Anne, Ella, Elle, Elley, Nana, Hel... abból Hell... és még jó sok minden volt már. Volt kék, démon, aztán kékdémon, sátán, sellő, sellőlány, fotóslány, pszichopata... bár végül ez rám ragadt. Szóval lassan mindenki figyel minden névre. Helena bosszúból csak egyesnek és kettesnek hívja őket és minden reggel ruha alapján dönti el, ki lesz aznapra az egyes és a kettes. Már beszereztek maguknak egy-egy pólót. Lauén egy egyes virít, Larryén egy kettes. Elvannak...
- Ideje volt - közli halkan Larry.
- Az - biccentek neki.
- A fél Harvard érted csorgatja a nyálát... - vonja meg a vállát Lau. Elmosolyodom és fejemet megrázom... a fél Harvard. Még mindig szeretem.
- Nos, ez kész - tereli el a témát Helena. - Pakoljuk fel a kínai könyveiddel - csapja össze a kezét.
- Csak pszichológia, Helena - sóhajtok fel fejemet rázva, míg felállok.
- Többek szerint is pont ugyan az - legyint le engem, én pedig csak elkezdem felpakolni őket...

x--- Zayn Malik ---x


 - ...Summer of 69! - lépked be a szobába teli torokból énekelve Harry.
- Leléptem - közlöm vele, ahogy a pénztárcámat magamhoz veszem.
- Mi? Hova? - néz rám értetlenül, míg a ruhakupacok között kezd turkálni.
- Szakított - vonom meg a vállam. Ő abbahagyja, rám néz. Nem várom meg, míg mond valamit, egyszerűen kimegyek.
- Hey, haver! Ne már - jön rögtön utánam a folyosón. - Mit akarsz csinálni? Oda mész?! - kérdi elém állva.
- Inni megyek, nem akar látni. Nem megyek - rázom meg a fejem. Álljon már el előlem.
- Megéri kúrni Rebeccát - csapkodja meg a vállamat Louis.
- Fogd be! - mordulok rá.
- Igaza van, tudtad, hogy ez lesz a vége - húzza hátra Harry-t Liam.
- Mindegy - vonom meg a vállam és ismét megindulok előre most, hogy már szabad utam van.
- Nem beszéled meg vele? - kérdi utánam kiabálva Niall.
- Azért hívtam fel - tárom szét a karomat, majd idegesen lépek ki az ajtón.
- Oh, szia - mosolyog rám Rebecca, én pedig elfintorodom.
- Most nem - közlöm vele kikerülve őt. Nyolc kibaszott év van közöttünk! Mit akar tőlem?!
- Mi a baj? - húz vissza magához a kezemnél fogva. Idegesen nézek rá, pedig nem az ő hibája.
- Hogy a nőm kidobott, mert megdugtalak - közlöm vele egyszerűen. Úgysem akarok tőle semmit.
- Mi? - nevet fel kissé zavarodottan. - A kid csinált mit? - enged el rögtön.
- A barátnőm, Rebecca, aki benne van a telefonomba. Akire rákérdeztél! - csattanok rá. A háttérképem ő. Rákérdezett, közöltem vele, hogy a barátnőm, Zoe. Úgy tűnik, poénnak hitte.
- Egy éretlen kiskamasz vagy! - sziszegi nekem idegesen. Kezeimet széttárom, vállamat megvonom, mintha megkérdezném tőle, mégis mit tehetnék. Aztán megfordulok és otthagyom. Idegesen megyek át az úton, csak sétálok és sétálok egyetlen egy helyet keresve, ahol ihatnék. Vége... Szakított. Kimondta, hogy szakít és lerakta. Még csak nem is tétovázott! Meg sem remegett a hangja! Úgy fél órányi séta után meglátok egy apró fatáblát, ami büszkén hirdeti magát, hogy oda aztán lehet menni felejteni. Belépek, a cigiszag megüt. Az alkohol és az olcsó légkör is érződik. Régi szép emlékek Bradfordból... Leülök a pulthoz, mire a csapos rám néz.
- Mit adhatok? - kérdi megállva előttem, amíg egy poharat törölget el.
- Uhm... nem tudom. Valamit, ami fáj és üt - vonom meg a vállam. Ő felnevet, látom, hogy tölteni kezdi a kis dolgokat, én pedig a fejemet megtámasztom a pulton. Kidobott. Kidobott, mert megcsaltam egy nála tíz évvel idősebb nővel. Te jó ég... istenem, Rebecca csak kihívás volt! Még én is meglepődtem azon, hogy megdugtam! Azért egy ilyen lehetőséget kevesen utasítanának vissza. Azt hittem, össze sem jön, hogy ártalmatlan flört az egész. Hogy játszani van kedve! Tíz év korkülönbség... a poharat elém rakják. Biccentek és meghúzom. Fáj... akkor gondolom erős is. A felét egyetlen levegővel lehúzom. Köhögök párat, majd ujjaim között kezdem forgatni a poharat, míg a benne lévő pirosas löttyöt bámulom. Tíz év... tíz évvel több tapasztalat. Sokkal többet nem mutatott, mint amit eddig is tudtam. És nem volt jobb, mint Zoeval. De nem volt vele rossz... talán csak a tudat miatt, hogy befűztem egy ennyivel idősebb csajt. A média rögtön ránk kapott, ahogy Simon is, miszerint többet ne szedjek már fel a versenyzők közül. De el kellett ismernie, a banda hírneve felfelé szárnyal. Ezért nem rúghat ki, főleg nem élő show közbe. Bár nem nyerte el a tetszését a románc közöttünk. Ő így hívta... A fiúk úgyis megmondták, hogy csak együtt banda a banda. Liam... Louis... Niall, de még Harry is figyelmeztetett arra, hogy ez lesz. Danny... Danny és Ant volt már itt. Elmentünk egyet kajálni, jöttek a srácok is. Egész jól kijöttek. Nem is tudom, melyik élő show-t jöttek megnézni... az ötödiket talán? Mindegy... annyira kurvára mindegy. Büszke volt rám Danny, közölte, hogy azért meglepően jól csinálok mindent. A playback-et... idióta fasz. Annyit kért, hogy ne basszam el és én elbasztam. Mit kéne csinálnom? Felhívni? Írni neki? Odamenni?! Nem akar látni... ha azt mondja nem akar találkozni, nem fogok odamenni. Elmondtam neki és közölte, hogy visszahív úgy egy óra múlva. És visszahívott... tudtam, hogy sírt. Tudtam, hogy kiakadt és nem mondtam semmit. Ő pedig csak annyit, hogy oké. Nem basztatott vele, egyszerűen elfogadta a tényt, hogy megcsaltam. Közöltem vele egyszer, hogy többet nem hagyom, hogy kicsússzon a kezeim közül. Az X-factor előtt. Hogy nem nézem tétlenül, ha el akar hagyni. És most pontosan tétlenül ülök egy kibaszott kocsmában. Lehúzom a piát, kérdőn néz rám a srác és csak biccentek neki. Kell még... Józanon ezt nehéz elviselni. Tennem kéne valamit, de ötletem sincs, mit. Éppen elveszítem őt. Vagy már elvesztettem... Hajamba túrok, ahogy elém csúsztatja a következő poharat. Tudja, hogy nem bírom szex nélkül! Baszki... talán ha csak eljött volna Bradfordba, mikor mentem. Ha találkozunk... mondtam, hogy a távkapcsolatok nálam nem működnek... Megfognak ölni, ha megtudják, hogy szétmentünk. Kiherélnek. És nem tudom, ki fog előbb... Danny, Xav, Ant, Do, Wali... anyám? Felhívnám, könyörögnék neki... de nem venné fel és nem hallgatna meg. Nem hatná meg... lehúzom a pohár piát. Elbasztam! Kezemet összekulcsolva tartom a pulton, kezeim alkotta körön belül ott a pohár. Üres... Az alján nézem azt a pár cseppet, ami benne maradt.
- Zayn Malik? - kérdi meg egy félénk hang. Testem megfeszül... a pultos rám néz, egy könnyed mozdulattal tünteti el a poharat előlem, senki sem látja. Csak ő és én. Egy féloldalas mosollyal nézek fel rá, amolyan köszönömnek szánom.
- Hello - fordulok meg egy mosollyal. Igyekszem összeszedni magam, hogy a velem egykorú lányok ne lássák, hogy éppen lerészegedtem, vagy legalábbis afelé tartok. Hogy ne lássák, hogy saját magamat akarom összekaparni. Hogy tényleg Zayn Malikot lássák, és ne Javadd-ot.
- Csinálhatnánk egy képet? - kérdik azt hiszem jóval magasabb hangon, mint az eredeti hangszínük lenne.
- Persze, csak ne látszódjon, hol vagyunk - nevetem el magam, míg leszállok a székről és odasétálok hozzájuk.
- Briana vagyok - mutatkozik be az egyik.
- Zayn - mosolygok rá. Ők felnevetnek, én elfintorodom. - Van, amihez még hozzá kell szokni - rázom meg a fejem, hátha kitisztulnak a gondolataim pár percre csak. A lány feltartja a telefonját, átkarolom mindkettőjüket. Nyelvemet kinyújtom és elfintorodom. Briana rögtön megnézi, a másik pedig engem néz. - Téged, hogy hívnak? - kérdem kissé megtámaszkodva a széken. A pia üt...
- Sammy - mosolyog rám félszegen. Biccentek neki, miszerint megjegyeztem.
- Kaphatnánk autogramot? - kérdi Briana, én pedig ismét csak bólintok. Az orrom alá nyom két papírfecnit és egy tollat. A pultra rakom a papírokat, felnézek a srácra, ő rám. Ránéz a papírokra, mintha csak közölni akarná, hogy ideje lenne írnom. Eltúlozva, nagy kézmozdulatokkal ráírom a nevem. Plusznak oda írom, hogy Sammy-nek, vagy éppen Brianának. Nevetve köszönik meg, majd otthagynak a kocsmában. Azt hiszem, túlságosan is zavarban voltak, annyira, hogy elfelejtették, miért jöttek ide.
- Új a sztárság, mi? - kérdi a srác, ahogy lerakja a poharat elém, amit az előbb még eldugott nekem.
- Az - vonom meg a vállam.
- Sok elődöd fordult már meg itt. Az emberek meglepődnének, ha tudnák, hány X-factoros palánta részegedett itt le a túl nagy nyomás miatt - fintorogva beszél. Nem úgy, mint aki hasznot akarna ebből űzni... úgy, mint Zoe. Aki sajnálja, hogy idejutottak. Idejutottunk.
- Nem a nyomás nagy - vonom meg a vállam. - Szakított velem a barátnőm - magyarázom meg neki lerakva ismét az üres poharat.
- Ex barátnőd - javít ki.
- Barátnő - rázom meg a fejem.
- Miért szakított? - kérdi egy sóhajjal, ahogy kiszolgál valakit.
- Megcsaltam, kétszer - meredek a pohár aljára.
- Íjh... - szisszen fel. - Nem csoda, már bocs - nevet fel keserűen.
- Szeretem - hajtom homlokomat a pultra.
- Akkor mié...
- Akkor miért csaltam meg? - ismétlem el monoton. - A távkapcsolat nem fekszik nekem. Nem tudom, kihívások voltak. Mert hülye vagyok - a pultnak motyogom. Kezd olyan érzésem lenni, mintha a pult visszabeszélne. Mintha nem is a pultos beszélne, hanem a pult.
- Korrekt - közli, ahogy kezemből kiveszi az üres poharat. - Hívd fel, menj oda egy csokor rózsával, az beválik - és érzem, hogy ujjaim közé visszatolja a poharat. Kiegyenesedem és a piát nézem újra.
- Azt hiszem, úgy nyolc órányi repülőútra van tőlem, a Harvardon. Tizenhat éves, nem szereti, ha virágot adnak neki. De amúgy is a pipacs a kedvenc virága - motyogom magam elé bámulva. - Ha felhívom, megkérdi, mit szeretnék, én pedig nem tudok neki mit mondani. Pedig meghallgatna. Bár nem tudom, azután, hogy szakított, lehet, már nem venné fel. Ha fel is veszi, olyan könnyedén porrá alázna - hangom elhalkul a végére. Mit is mondott egyszer? Az alkohol folyékony pszichiáter... hm... nekem ő kéne pszichiáternek.
- Harvard? - néz rám megakadva a törölgetésben.
- Tehetség gondozó és pszichológia - fejemet hátra hajtom, hogy lenne esélyem ellene?! Soha nem fogom visszakapni.
- Na, ez igazi szopás - veregeti meg a vállam.
- Elbasztam mindent - fejelem le a pultot nyöszörögve. Walter... Walter lesz az első, aki kiherél Danny-vel és Xavierrel karöltve. És anyám sem fog semmit tenni ellene, csak kitisztítja a sebeimet majd, hogy ne dögöljek meg. Ant lefog majd... Liam elméleti tanácsot ad nekik, mit és hogyan csináljanak. Louis valószínűleg Zoeról mutatna képeket, míg kiherélnek. Igen, valami ilyesmi lenne, azt hiszem. Zoe pedig... ő csak leállítaná őket egy mosollyal... azok után is, hogy megcsaltam. Édes istenem, hogy tudtam elbaltázni pont őt?!


Ígérem válaszolok majd mindenkinek az előző résznél a komikra és itt is.

23 megjegyzés:

  1. Uuuuu elsemhiszem hogy mar a 100. resznel tartunk remelem meg jo sok resz lesz!
    Szegeny pici Zaynem ugy sajnalom imadom az o szemszogeit olvasni es nem gondoltam volna hogy megegyszer megcsalja Zoet de hat mit is vartunk o Zayn!😊
    Jo nyaralast elvezd ki a nyarat mert mar mindjart ujra suli...(sajnos)
    Puszii☺😍😚😗💋💗💗✌

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A poén hogy akkor vettem észre hogy ez a 100 rész mikor írtad... ehh...:D Igen, még jó sok lesz:D Ezeket a Zayn szemszögeket mindenki imádja...:D Milyen nyaralás? Hah... nekem olyanom szeptemberben lesz:D A sulival nincs bajom, nekem csak két órával van bajom:D Imádás van! <3

      Törlés
  2. Nem hiszem el! Ekkora kibaszott rohadt nagy pöcsöt ég nem láttam. Bocs, hogy csúnyán beszélek nem szoktam, de most Zayn annyira felbaszott, hogy az az 5 mondat nagyon kecsegtet ugye az utolsó kivételével. Azt hiszem ez a szakítás már érett de nagyon. Olyan szintem felbszott! Most komolyan itt siránkozik amior ő baszta el az égeszet. Azt remélem, hogy Zoe talál valakit aki jobb, mint Zayn mert őszintén Zayn már azt sem tudom, hogy hanyadik esélyét játsza el és hanyadjára sérti meg Zoet aki ezt egyáltalán nem érdelmi meg. Remélem, hogy talál valakit aki megérdemli őt, mert Zayn egyáltalán nem. Azt hiszem nekem most jött el az a pillanat, hogy Zayn dugja fel magának és továbbra is feküdjön össze mindenkivel Zoe meg találjon valakit aki jobb, mint Zayn mert őszintén az nem lesz nehéz. Ettől függetlenül nagyon jó rész lett megint. Minden egyes résznél annyira beleélem magam a történetbe, hogy azt elmondani is nehéz. Nagyon nagyon köszönöm, hogy továbbra is írod és hozod a részeket!
    Imádás

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahahaaa:D <3 Semmi gond, én is csúnyán szoktam beszélni. Woaaah nem hittem hogy ennyire ideges lesz az olvasó közönség:D Vicces olvasni, sajnálom:D Azért köszi, hogy tetszett...:'D Igazán nincs mit, én köszönöm hogy komizol. Imádás van! (és csak nyugodtan:D) <3

      Törlés
  3. Meg is érdemelné Zayn, hogy kiheréljék. Szörnyű amit tesz... És meg kiakad hog Zoé szakított... Remélem egyszer megváltozik Zayn viselkedése és gondolkodása. Vagy akkor már Zoé is találjon végre egy olyan srácot, aki legalább elfelejteti vele Zayn-t. Nagyon várom a következő fejezetet. Imádás van :) ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj isteneeem... látom ez a "Zoe találjon másik srácot" eléggé közvélemény lett itt az olvasók körében:D Jaj hát lányok, ti is sírnátok ha ez így lenne:D Máris rakom ki a kövi részt:) Imádás van! <3

      Törlés
  4. Heeey❤
    100. RÉSZ! TEJÓÉG!
    Kb a 20. rész óta olvasom a blogodat. Annyira durva...már a 100. rész. El tudod hinni?
    Csodálatosan írsz. A fogalmazásod tökéletes. A rész még tökéletesebb. Zayn egy geci:) Zoe-t sajnálom. Segítek kiherélni Zayn-t. 2-szer? Komolyan? 2-szer is megcsalta? Hát..megérdemli amit kapni fog a családjátol/barátaitól. De tényleg..! De azért örülnék, ha Zayn elhúzna a Harvardra és küzdene Zoe-ért!(3-as vagyok nyelvtanból, szóval, ha nem így kell írni akkor ne harizz)
    Hogy cseszhett el mindent? Annyira egy nyomorék. Zayn elvárja, hogy Zoe mindent eltürjön. De ha forditva lenne ez...huuuh, de kíváncsi vagyok Zayn reakciójára.
    Nem tudok mást írni..egyszeröen tökéletes.
    Nagyon várom az új részt.
    Nagyon imádlak❤
    xxK

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 100.RÉSZ OMFG!:D Woahh, jó sok ideje itt vagy:3 Egyébként nem, nem tudom elhinni:D
      Ezen most jót röhögtem... jó, jó, tökéletes... Zayn egy geci. :'DDDDDDDd
      Oh én is tippelni szoktam, hogy kell írni a dolgokat.Köszönöm szépeeeen, rakom is ki már a kövi részt. Imádás van! <3

      Törlés
  5. Hello!
    Hát ez a rész valami szuper lett.Tudom sokszor írom ezt de ha egyszer ez az igazság.:)
    Zayn egy pöcs.Remélem tényleg kiherélik bár ne,ne heréljék ki hisz szükség lesz egy vagy akár több Zayn+Zoe ivadékra később amikor ezek megöregszenek.Azért remélem Zoenak nem akarod kivetetni/kioperáltatni a méhét (gondolok itt Jadere).
    Várom a következő részt:D
    Vivien
    U.i.:Gratulálok a 100 részhez :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukucs
      Köszönöm szépen:3 azok az ivadékok... hát nem is tudom... lehet együtt se lesznek addig ;) Lol, oké, azért itt nem lesz méh kivetetés. Bááár....:D
      Rakom is ki a kövit és ismét köszönöm! Imádás van! <3

      Törlés
  6. Nagyon szeretem...szuper lett....remélem kibékülnek.....nagyon jó

    VálaszTörlés
  7. Sziaa�� Ez a rész (ugyan ugy mint a tobbi) most is hipermegaextraszuper lett. A blogod/blogaid egyszeruen függőséget okoznak�� neharagudj azokra akik csak annyit irnak "mikor lesz kovi resz?"
    Hiszen a drogosok sem bírják sokaig anyag nelkul nem!?? Na mind1 annyit akartam higy tudd imádunk..nem foglak azzal baszogatni(bocsii) hogy mikor jon a resz mert tudom hogy ugy is kifogod egyszer rakni szoval...ja. Fogalamazas nem erossegem nezd ezt el nekem��

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukucs! Nagyon hipermegaextraszépen köszönöm:D Ismét köszönöm:3 Szép példa... hmm:D Ne kérjetek elnézést a káromkodásért, hátmintha a blogba nem lenne...:D Már rakom is ki a részt amúgy:) Imádás van! <3

      Törlés
  8. Szia.. Eleg régóta nem írtam már... Leginkább azért mert minden résznel gyűjtöttem a gondolataimat. Dr most hogy már a 100. résznél járunk rászántam magam... Először is... Olvastam a kiakadásod, ami őszintén nem lepett meg, ugyanis nagy teher nyomja a vállad. Ha nem érzed késznek a részt, akkor nem muszály időben felrakni... Mi megértjük... Akik tényleg a rajongói az írásodnak megértik! Másodszor... Már az első résznél éreztem, hogy ha Zayn bejut az X-factorba ebből szakítás lesz... Ugyanis van egy olyan tehetsegen még nekem is, hogy előre megérzek dolgokat... Jóval előre mint arra számítanék! Ilyen volt peldaul hogy olvastam kb. a 10. reszt és az jutott az eszembe hogy miutan vege lesz az X-nek valahogy fognak talalkozni és utána már végig együtt lesznek (remélem ezúttal nem jó a megérzésem). Gratulálok, hogy elértél a 100. fejezetig, mindig is te leszel a kedvenc bloggerinám az 1D-sek közül. Zaynhez egyszerűen nem tudok mit mondani... Egy nyomorék talán ez az ami először az eszembe jut róla. Zoe meg remélem a többiek segítségével túl jut Zayn-en. A negatív kommentekkel meg ne foglalkozz, vagy ahogy az egyik kedvenc blogomben olvastam, a negatív kritika is lehet építő jellegű. Puszi: Kiara 😁😀😊😙😚😘

    VálaszTörlés
  9. Szia.. Eleg régóta nem írtam már... Leginkább azért mert minden résznel gyűjtöttem a gondolataimat. Dr most hogy már a 100. résznél járunk rászántam magam... Először is... Olvastam a kiakadásod, ami őszintén nem lepett meg, ugyanis nagy teher nyomja a vállad. Ha nem érzed késznek a részt, akkor nem muszály időben felrakni... Mi megértjük... Akik tényleg a rajongói az írásodnak megértik! Másodszor... Már az első résznél éreztem, hogy ha Zayn bejut az X-factorba ebből szakítás lesz... Ugyanis van egy olyan tehetsegen még nekem is, hogy előre megérzek dolgokat... Jóval előre mint arra számítanék! Ilyen volt peldaul hogy olvastam kb. a 10. reszt és az jutott az eszembe hogy miutan vege lesz az X-nek valahogy fognak talalkozni és utána már végig együtt lesznek (remélem ezúttal nem jó a megérzésem). Gratulálok, hogy elértél a 100. fejezetig, mindig is te leszel a kedvenc bloggerinám az 1D-sek közül. Zaynhez egyszerűen nem tudok mit mondani... Egy nyomorék talán ez az ami először az eszembe jut róla. Zoe meg remélem a többiek segítségével túl jut Zayn-en. A negatív kommentekkel meg ne foglalkozz, vagy ahogy az egyik kedvenc blogomben olvastam, a negatív kritika is lehet építő jellegű. Puszi: Kiara 😁😀😊😙😚😘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukucs, hát bezoony. Azért örülök, hogy élsz és annak még inkább, hogy most komiztál:) Ez a századik rész...:D Köszönöm szépen:) Végig együtt? Hát...:D Köszönöm a megtisztelő helyet az 1D blogok között:D Imádás van! <3

      Törlés
  10. Drágaság... 100!!!!!! Gratulálok... Egy nagy számhoz jutotál és úgy, hogy a részek mindig hosszúak, színvonalasak, szuperek, tökéletesek.. szóval imádás van... csak így tovább.. Ilyen részekért képes vagyok várni türelmesen és még kommentelni is, hogy ezzel boldogságot okozzak kedvenc írónömnek és ezzel további csosás részek írására inspiráljam... Oh Zayn.. Miért kellett megint a farkad után menni.. Hülye kifogás, hogy nem bírja a távolságot.. Ha igazán szereti akkor tud is várni.. Szívesen megmogyoróznám a kis köcsögöt.. Szegény Zoé.. Annyira sajnálom.. egyszerüen nekem fájt.. Remélem azért a kispöcsös megembereli magát és megpróbálja a lehetetlent. ès örülük Zoé barátainak akik nem hagyják.. Szóval imádás van. Várom a következöt, jön amikor tud.. pusziii Zsu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönööööm:3 Méginkább köszönöm...:D Remek boldogságot okozol! Hahaaaa imádás van! <3
      (rakom is ki a részt a komik megválaszolása után)

      Törlés
  11. Szia:)...eddig még soha nem irtam egy részhez sem amit nagyon rostellek de nem azert mert nem volt kedvem meg ilyenek csak egyszeruen nemtudtam megfogalmazni az érzéseimet amik a történeteid elolvasása utan felszínre kerültek..én nem jövök azzal hogy de mivel ez a 100.resz ezert irok. Nem. Most azok az olvasok helyett is irok akik csak csöndben a háttérben vannak es mar kétségbe esetten varjak a 101.(kiskutya..nagy poén volt tudom:3) reszt. Ajj magamban annyira kurva jol megfogalmaztam a dolgokat na mind1 csak annyit akartam hogy tudd, imádunk,szeretünk csillamponi,meg a tobbi(ezt rímel lol):3 ja es miattad kezdtem megszeretni a pszichológiát es annyi meno szóval okoskodok hogy aztaa.a vegen meg a szofosas is ram jott) miket kinem hozol az emberekbol:D na de mostmar tenyleg búcsúzom puszii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukucs, örülök, hogy most írtál:3 Hahaaaa....:'D Nem baj ha nem összefüggő, csak le kell írni a gondolatokat, egy idő után teljesen értelmesen össze állnak:D Woah! Élet cél! A pszichológia jó hát még a bő szókincs szóval hajrá -hajrá!:D Imádás van! <3

      Törlés