2016. június 27., hétfő

85.Rész

Egyszerűen mosolyogva figyelem Zaynt, aki felvont szemöldökkel nézi az osztályom felét, amint éppen a csappal játszanak.
- Nem emlékszem, hogy kilencedikesként ilyen lettem volna - motyogja zavartan mikor lefröcsköli az egyik csaj a másikat.
- Pedig élvezet egész nap vizesen ülni - nevetek rá. Hát igen, a laborba nálunk mindig elszabadul a pokol. Jobban mondva a víz, aztán jönnek a töltők és a telefonok. Mert hát, fizika, kémia és biológia labor egyben. Van áram, víz és minden, amit mi tönkre tudunk tenni.
- Figyeljetek rám, rendben? - kérdi a biosz tanárom, míg a tábla felé mutat, amin éppen valami madár görgeti vissza a tojást a fészkébe.
- Elég legyen! - jön ki hangosan a szertárból a kémia tanár. Jobban mondva itt kémiát tanít, de biosz és info szakos tanár is. És az én új biosz tanárom. - Nem fogok veletek kísérletezni, komolyan mondom! - csattan fel, míg ellépked a padok között, egyenes felénk. Vagyis, inkább felém.
- Ugyan már, a tanárnő imád minket! - szólal fel nevetve Bob.
- Főleg mikor befogod a kis szádat - mosoly rá a tanár mire hátra dőlök mosolyogva. - Először is, gratulálok! - ül le a padunkkal szembe Mrs.G. Mindenki csak Mrs.G-nek hívja. A neve igazából Gabriella, de valahogy megmaradt ez, eléggé jó fej és menő tanár ha mondhatjuk. - Azt hallottam bioszból emeltet kell tenned - mondja, míg lerak elém egy pendriveot.
- Kéne - nevetem el magam, mire ő is elereszt egy mosolyt.
- Ez itt minden anyag, az órákról, faktokról rendszerbe szedve. Nézegesd őket, anyagonként haladunk át. A latin szavakat is meg kell tanulnod, ne próbáld meg átugrani. Minden fontos. Következő órára olvass bele, írd le azt, amit tudsz, és azt ami érdekel. És azt, amiről halvány lila gőzöd sincs. Aztán felépítem valahogy az óráinkat. Írni fogsz minden héten, és abból is íratok egy felmérőt, amire azt mondod, hogy tudod. Azokra a tantárgyakra fektess csak hangsúlyt, amit néznek. A többire tanulni se próbálj, elég a kettes - hadarja el, míg belenéz a füzetébe.
- Hát... nem tudom. Azt mondták hoznom kell a négyes átlagot - túrok bele a hajamba, míg ujjaim között a pendriveot kezdem forgatni.
- Kétlem, hogy ebbe belevennék a tesi jegyedet. Vagy ének... rajz... az ilyen feleslegesek kit érdekelnek?! - rázza meg a fejét értetlenül. - Valószínűleg csak azt akarják, hogy a legjobban hozd ki magadból. De nem vagyok ennek a híve, mármint, hogy feleslegesen többet teljesíteni - rántja meg a vállát. Telefonját előveszi, majd látom, hogy keresni kezd. - De akkor csináld máshogy, csinálj egy listát a tantárgyakból fontosság szerint. Az elsők között legyenek az amúgy is feltételben lévő tantárgyak - nyomja elém a telefont. Zayn és én is egyszerre pillantunk bele. A Harvard honlapja, hogy mégis milyen tárgyak kellenek a pszichológia karra, és, hogy azokból a tantárgyakból milyen szintű érettségi.
- Így is sok - nyögők fel nézve a tantárgyakat. Biosz emelt, magyar minimum közép, matek közép, töri... jézusom.
- Teljesíthetetlen, hogy pontosabbak legyünk drágám. Fura ez az egész, szar szervezés, már bocsánat - néz rám fintorogva.
- Adom - nevetek fel keserűen mire többen hátra néznek.
- Sok sikert - villant rám egy mosolyt majd feláll és már el is tűnik a szertárban. Ujjaim közé zárom a kis pedriveot... csak ennyit kéne megtanulnom, nem? Ennyit...
- Menni fog - súgja halkan Zayn ahogy keze a combomra csúszik.
-, hogyne - biccentek neki továbbra is a kis egyszerű fekete pendriveot szuggerálva.
- Nem hiszed? - kérdi közelebb hajolva egy kicsit.
- Az a baj, hogy tudom - motyogom.
- Nem értem mi itt a baj - szorítja meg kissé jobban a combomat. Elmosolyodom és fejemet megrázom... rá fog jönni mi itt a baj., hogy a baj azok mi vagyunk. Ketten. Az ő melója, és ami az én melóm lesz. Kurvára nem leszünk együtt sokáig...

---

- Gyere - húzom magam után mosolyogva át a büfén, el egy folyóson egyenesen a lelátóra. - Tessék - dobom oda neki az ellenőrzőmet. Ha jönne egy tanár, hogy leküldje, akkor azért valamit fel kéne mutatnia...
- Semmi csók? - húz vissza, én pedig egyszerűen beleesek az ölébe.
- El fogok késni, még át kell öltöznöm - hadarom neki mosolyogva.
- Aha - súgja és azzal a lendülettel meg is csókol. Egyik karjával derekamat öleli át, én pedig nyakát, míg egyik tenyeremet a mellkasára rakom.
- Baszki, ebből futás lesz - sziszegem neki, ahogy felpattanok az öléből és rohanni kezdek az öltözőbe. Csapzottan érek be, lendületből dobom a táskám a padra és máris vetkőzni kezdek.
- Ejha, jó volt az este, mi? - nevet fel Eva mire háttal fordulok nekik.
- Mondhatni - nyögőm ki zavartan, ahogy a cipőmet próbálom lerúgni a lábamról míg a tesipólómat keresem a táskámban.
- Mínusz egy a szüzek listájáról - sóhajt fel Kat, mire elnevetem magam.
- Erre én nem vagyok kíváncsi - fehéred le Chris és már ki is megy az öltözőből.
- Nem tudják mi a jó - sóhajt fel drámaian Phan míg rám kacsint, én pedig csak elfintorodom.
- Majd ha jön valaki olyan, ők is megtudják - válaszolok kissé hezitálva. Nem hiszem, hogy baj lenne, hogy nem feküdtek le még senkivel sem. Gatyámba szinte beleugrálok és a cipőmet aközben veszem fel, míg kifelé igyekszem. Utolsóként. Hajamat elkezdem felkötni és jól tudom, hogy emiatt a nyakam és a kulcscsontomon lévő szívásnyomok látszani fognak. Amiket eddig a hajam tökéletesen takart...
- Tíz kör - szól rám a tesi tanár mire felmordulok és futni kezdek, de még mindig a hajammal szenvedek.
- Csini a nyakad - kacsint rám Bob, mire elröhögőm magam és csak futok tovább. Felnézek Zaynra és látom amint tekintetével végig követ. Igyekszem jól tartani magam, azért lihegni nem akarok Zayn előtt... még is csak gáz lenne! De legalább jól jött az-az egy hónap nélküle, ugyanis az esti rohanások eléggé jó edzések voltak. Meg se kottyan a tíz kör úgy igazán, lazán sétálok a többiek mellé, míg kifújom a levegőt. Az, hogy nem kottyant meg nem azt jelenti, hogy nem éreztem meg...
- Játszunk? - kérdez vissza Kat felvont szemöldökkel.
- Meg ne szólalj, meggondolja magát még a végén! - szól rá riadtan Anne mire elnevetem magam. Hát igen, mi ritkán játszunk, leginkább erősítünk. És utáljuk, de hát ez van...
- Ja, legalább játszunk - vonja meg a vállát unottan Eva. Hát az biztos, hogy ő nem fog benne mozogni... neki mindegy.
- És mit játszunk? - kérdem értetlenül.
- Azt nem mondtam, hogyha játszunk akkor az jó is - néz rám nevetve mire elfintorodom.
- Kézi - ül le a földre Kat, gondolom tüntetés képen.
- És közölte vele valaki, hogy nem tanultunk kézizni? - kérdem felvont szemöldökkel, ahogy nézem amint a ribanc beszélgetni kezd a fiúk tesitanárával.
- Mondtam neki, hogy a mi két labdajátékunk a kosár és a röpi, de nem igazán érdekelte - Sonja hangja undorral teli. Olyan szinten undortól csöpög, hogy kiráz a hideg.
- Az jó, főleg a fiúk ellen. Előre élvezem - hajtom hátra a fejem, míg bemegyek a szertárba és kihozok egy labdát, mire mindenki más is kihoz egyet. Megállok a lelátó előtt, mármint ez egy emelettel feljebb van. Nem konkrétan a pálya mellett. És egy háló is elválasztja, de azért látom amint Zayn oda sétál és lehajolva rám néz, míg alkarjaival megtámaszkodik a fa korláton.
- Nem akarsz inkább a büfébe menni? Hitelre vehetsz akármit, kifizetem csak most ne nézz inkább - nevetem el magam ahogy feldobom hozzá a labdát, ő pedig egy kézzel megfogja ahogy karját átdugja a könnyed hálón. Csak azért van ott, hogy ne repüljön fel a labda. És igen, most is lenyűgöz, hogy semmi megerőltető próbálkozásába nem kerül az, hogy olyan laza, hogy én halok bele.
- Inkább nézem, ahogy beégsz - mosolyog le rám míg vissza dobja nekem a labdát. És még így is pontosan dobja.
- Nem akarsz kicsit szeretni? - kérdem meg feltekintve rá szégyenlősen, nem akarok én előtte tesizni meg ilyenek... ez olyan gáz!
- Én nagyon szeretlek - nevet le rám, de én csak lebiggyesztem az ajkaimat.
- Szép a nyaka haver - kiabál fel neki Bob mire Zayn biccent neki egyet mosolyogva.
- Nem csak a nyaka - neveti el magát Eva. Elfintorodom, míg továbbra is Zaynt nézem, aki elröhögi magát és annyira idegesítően aranyos mosoly kerül az arcára, hogy legszívesebben komolyan megütném. Paradox...
- Ki kíváncsi arra, hogy megdugták? - horkan fel Ash.
- Személy szerint én - hördül fel Eva - ki foglak faggatni - mutat rám, én pedig kétségbe esetten vissza nézek Zaynra. Remek... tényleg az. Ő viszont nem engem néz, hanem Asht. Tesztoszteron... érzi más is?!
- Inkább ne - nyögők fel, ahogy a labdát pattogtatva Eva mellé lépkedem.
- Nemár! Mindenki lemaradt arról, hogy már nem vagy szűz! - csattan rám mire elnevetem magam, ahogy egy kézzel megfogom a vakszos labdát... csak emiatt tudom megfogni, amúgy tuti kicsúszna a kezemből.
- Mert ez nem olyan, amiről be kéne számolnom - rázom meg a fejemet.
- Mióta? - kérdi mellém lépve Kat is.
- Nyár... - sóhajtok fel.
- És jó az ágyban? - kérdi szemöldökét vonogatva a tipikus perverz hangján Eva.
- Az - biccentek neki mire ő konkrétan felnyerít, és Zayn felé néz, én pedig elsétálok tőle és minden megerőltetés nélkül bedobom a kapuba a labdát. Szerinte így nézne ki a felsőtestem, ha nem lenne jó az ágyban?! A kapuba sétálva veszem vissza magamhoz a labdát és egyszerűen megdermedek. Két dolog miatt. Az első, ami számorma fontosabb, hogy mi van, ha mással nem is lesz ilyen jó a szex?! Mármint... én nem tudom milyen mással... én csak Zaynnal! Mi van, ha mással szar? Vagy... jobb? De nem, ezt kétlem. Legalább ebbe biztos vagyok. És ekkor jön a másik zavaró tényező, hogy a labda a kapufán csattan mellettem. De a hangjától és az erejétől egyszerűen megugrok.
- Ashton! - ordít rá a srácra a tesitanára, míg felveszi a visszapattantó labdát magához. Állkapcsom megfeszül, tudom, hogy mindenki minket néz... hacsak nem Zaynt. Fejemet megrázom míg Ashton szemeibe nézek. Miért utált meg ennyire? Csak mert Zaynnal vagyok és nem vele? Tehetek én erről? Ő összejönne valaki olyannal, akit nem szeret?! Kétlem... de ő ezt soha nem fogja felfogni, esélytelen. A labdámat végül felveszem és elsétálok mellette. Nem fogok arrébb menni, nem fogom lereagálni... egyszerűen hidegen hagy addig, amíg nem talál el. - Tíz fekvő! - utasítja tovább Mr.Dray. Ő pedig fintorogva neki kezd.
- Meg fogja verni, újra - közli lazán Chris míg mellém lépdel. - És én biztatni fogom - csapkodja meg a vállamat, mire elröhögőm magam.
- Inkább nem kéne neki újra - nézek rá fintorogva megrázva a fejemet, ahogy hajamon hatra simítok... megszokás ha ideges vagyok.
- Pedig mindenki kezet rázna vele, hidd el - mordul fel Sonja, mire megrántom a vállamat. Tudom. De akkor sem akarom, hogy verekedjen, egyszerűen nem. Még akkor sem, ha tudom, hogy úgysem lenne baja.
- Álljatok csapatokba - lép oda hozzánk a ribanc... vagyis a tesi tanár. Nem szólunk semmit, esélytelen lenne megmagyarázni. Így csak levonulok a pálya szélére. A tanárnő kezeket ragad meg random és rángatja őket a pályára, miszerint mostantól ők egy csapat. Én pedig elég ügyesen kerülöm el a kezét ahhoz, hogy most a pálya szélén tudjak állni nyugisan. A padra nem lehet leülni... azt sem tudom az már hány fekvő lenne... A kézrángatás még a fejemben van, miszerint a nő keze közé kerülni nem lehet, de mikor hátra ránt egy meleg tenyér, ami a csuklómra fonódik még én is meglepődők.
- Zavarna, ha kitiltanának innen? Úgyis lelépsz, a Harvardon majd vigyázok - súgja a fülembe, míg magához ölel.
- Hagyd már - nevetek rá míg a szájára nyomok egy puszit lábujjhegyen. De ő nem hagyja ennyiben, lejjebb hajol hozzám és ajkait tovább ott tartja az enyémeken. És nem érdekel ez hány fekvőbe kerülne...
- Akkor is pofán fogom baszni - súgja halkan, míg visszatoloncol a tesiterembe. Ami csak egy lépés. Vállal támaszkodik meg mögöttem az ajtó keretnek, hátamat neki vetem és élvezem, ahogy melegít. Még ha nem is fázom... egyszerűen szeretem, ha közel van.
- Bejöhetsz - szól rá a fiúk tesitanára mire ő kezeivel átkarol hátulról és csak beljebb lép velem egyet. Állát a fejemre teszi, én pedig elmosolyodom.
- Tudsz te egyáltalán kézizni? - kérdi motyogva, mire elnevetem magam.
- Fogjuk rá, de nem előtted - adom meg a helyes választ.
- Én is tesiztem előtted - hördül fel, míg a nyakamba temeti az arcát.
- Az más, te jól nézel ki izzadtan. Én nem - világítok rá a fontos tényre mire hallom, hogy felkuncog.
- Felejtse el! - hallok meg egy hangot felhördülni mire a pályára nézek és látom amint Chris röhög. Ez már mondjuk inkább az örült röhögés, mikor nem hiszi el, hogy valaki ennyire geci buta. És mivel a nő előtte áll, képzelem, hogy neki szánta az egészet.
- Vegyes csapatok lesznek! - csapja össze a kezeit Mr.Dray mire Chris felé mutat, majd tapsol párat és nem tart sokáig kitalálnom, hogy valószínűleg a mi tesitanárunk fiú-lány csapatokat akart. Mintha sok esélyünk lenne a fiúk ellen... Utálom a pénteki tesiket, mindig össze vonnak minket, mert, hogy így egy osztályé a pálya. Más kérdés, hogy rühellünk a fiúkkal összevonva lenni.
- Te mit keresel itt? - kérdi a nő ránk nézve.
- Én engedtem meg - sóhajt fel Mr.Dray ahogy leül mellénk a padra. A nő ajka szinte látom, ahogy megrándul, majd megy bírót játszani. - Hova jársz suliba? - kérdi felnézve Zaynra.
- Bradford - közli lazán.
- Nincs egy köpésre innen - nevet fel ránk nézve.
- Nem véletlen vagyok a suliban is itt - érzem, hogy fejét felé fordítja, de, hogy milyen arcot vág, azt nem tudom... és azért kissé zavar. Ők a sulijáról kezdenek beszélni én pedig a meccset nézem. Semmi extra, pár srác durván játszik. A lányok igyekeznek túlélni. Chris pedig az időt kérdezi meg úgy fél percenként. Eva a padon ülve nézi a telefonján az órát. Másodperceket is számol magában szerintem. Kat csak a falnak dőlve vegetál, míg jó páran igyekeznek láthatatlanná válni, hogy ne kelljen felmenni a pályára. Én inkább ebbe a kategóriába tartozom most. Bár Zayn miatt esélytelen, hogy eltűnjek.
- Sok szerencsét - nyög fel Chris lerogyva a padra, engem pedig rögtön megfog a ribanc a karomnál fogva és azzal a lendülettel tép ki Zayn kezei közül. Ez így jobban fáj, sőt. Jobban felbasz.
- Jó lenne ha nem rángatna - mordulok rá de észre se veszi. Oda sétálok a pályára, Eva megáll mellettem és rám fintorog.
- Csak pár perc, nem? - kérdi felsóhajtva, míg tekintetét a plafonra emelem.
- Plusz tíz perc a szünet - mosolygok rá. Mivel mind tudjuk, mindig minket engednek ki utoljára. Eszerint a nő szerint a szünet is még tesi óra. Mindegy, hogy át kéne öltöznöd és órád lesz... az ki érdekel?! A tesi legfontosabb!
- Ash takarodj már a kurva anyádba - nyög fel Kat mellettem mikor Ash megáll velem szemben.
- Téged ki kérdezett? - néz rá undorral Ash én pedig megrázom a fejét. A nő fütyül, nálunk Greg az irányító, és már passzol is. Egy darabig visszük a labdát de Ash elveszi, én pedig nem állok be elé. Annyira durva, hogy inkább választom a nyugalmat és nem mozdulok utána. Minek? Rádobja, de Bob kivédi aztán kidobja a labdát nekem. Oda dobom Kat-nek, és a labda amint elhagyja a kezemet Ash már ugrik is elém. Vagyis, akkor ér oda...
- Szánalmas vagy - súgom oda neki felröhögve. Mivel tényleg az.
- Kurvák véleménye annyira nem érdekel - köpi oda nekem hetykén, majd Greget kis híján fellökve ráfut és rádob. De persze Bob ismét kivédi.
- Áruld már el, miért vagyok kurva, kérlek - nézek rá mérgesen, mikor velem szembe jön lassan ahogy a labdát pattogtatja.
- Megbaszott egy ilyen nyomorék, és még azt kérdezed miért vagy kurva?! - röhög rám, míg átpasszolja másnak.
- Annak a nyomoréknak a kisujja többet ér, mint te egyben. És ha már a barátom, had legyen szexuális életünk. Nem hiszem, hogy ez kurvaság. Kérdezz meg erről akárkit, komolyan - tárom szét a karomat mire pókerarccal ott hagy. Kat passzol nekem megint, én pedig felsóhajtva, igen is megerőltetve magamat előre futok. Egyszer cselezem ki Asht és már passzolok is Evanak. Aki persze nem fogja meg...
- Barátod? Ez komoly? Ki az aki össze jönne veled? - kérdi felröhögve ahogy ő vissza fut mellettem.
- Többet között te, nem éppen ezért vagyok kurva? Amiért te kurvára hidegen hagysz? - szólók utána, hangosan. Eva az elsők között röhög, valószínűleg azért, mert ők hallották a beszélgetés elejét is. Póker arccal figyel engem, mi kezdünk. Kat előre fut, én el Ash mellett. Megkapom a labdát, már passzolnám vissza... és akkor Ash. Kezemből a labda eltűnik, de olyan erővel fut nekem, hogy egyszerűen elterülök. És még jó, hogy nem látom magam kívülről, mivel a hangja is fáj. Fejemet a padlóra hajtom, mivel annyi eszem van, hogy nem hagytam, hogy azt is bebasszam. Fogaimat összeszorítom és igyekszem levegőt venni. Ami szúr, és nem kicsit fáj.
- Ne merd! - mordulok fel... oké... inkább sípolok. Nem kell oda nézzek, hogy tudjam Zayn már megindult Ash felé. Nem, ehhez nem kell látnom, ezt tudom.
- Takarodj innen! - hallom Zayn hangját, és persze azt is tudom, kinek szól ez.
- Igazgatóiba, most! - Mr.Dray és az a parancsoló hangja.
- Megverem, megfogom verni, leszarom, mit mondasz - guggol le mellém Zayn morogva, míg lassan felültet.
- Tök faszán vagyok - villantok rá egy kínkeserves mosolyt, ahogy igyekszem kiegyenesedni és normálisan levegőt venni. Nem megy...
- Látom - nyögi ki engem figyelve.
- Csak gondoltam csinálhatnánk hagyományt - legyintem le őt, míg felhúz, én pedig nyögve kiegyenesedem. Az, hogy fáj a hátam az nem kifejezés. A levegő vételem pedig még mindig inkább hasonlít egy kutyajátékra mintsem emberi légzésre.
- Ülj le - szól rám Mr.Dray... nekem nem kell kétszer mondani! Zayn szinte rögtön oda húz maga mellé én félve vizslat. Imádom...
- Hagyományt? - néz rám értetlenül úgy egy kegyelmes perc után, amíg hagyja, hogy összeszedjem az eltört bordáimat.
- Hátha valaki kézizik akkor az sérüljön már meg - mosolygok, bár kissé amolyan szar mosoly mivel közbe fájok... nem kicsit. De ugyan már, baszodjak meg, ha ezt jobban kimutatom.
- Hülye fasz - nyög fel, míg lába idegesen jár.
- Én is szeretlek drágám - gyermekded mosollyal fordulok felé, de nem igazán neveti el magát. - Mondanám, hogy lekaplak csak, hogy nyugis legyél, de tudod, az minimum húsz fekvő lenne. És nekem nem ér annyit - nevetek fel mire ő elmosolyodik és magához húz. Fejemet megtámasztom mellkasán és nem érdekel, ha neki kényelmetlen, látszólag őt sem. Aligha kapok öt perc pihenőt, mikor meglátom a srácok tesitanárát belépni.
- Jól vagy? - kérdi Mr.Dray míg megáll előttünk, én pedig bólintok.
- Csak ráestem a hátamra, semmi extra - mosolygok rá. Semmi extra... egyedül a levegővétel nem teljesen oké még.
- Visszaállsz? - kérdi hátra pillantva. - Nem állsz be Ashton helyére? - néz most mellém... azaz Zaynra.
- Játszol ellenem? - kérdi ő felnevetve rögtön.
- Oh, te jó ég... - nyögök fel, míg felállok és vissza sétálok a pályára. Ő pedig rögtön jön mögöttem nevetve.
- Tudsz kézizni? - kérdi meg Bob ahogy Zayn beáll Ash helyére.
- Tud - adom helyette én a választ.
- Te fogod! - cserél velem helyet rögtön Phane mire elröhögőm magam. Zayn egy mosollyal figyel, én pedig megrázom a fejemet. A labdát ők kezdik passzolgatni, Zayn lazán dobja át az egész pályán a labdát mire többen rám néznek, én pedig csak széttárom a karomat. Tehetek én erről?! Zaynnak visszapasszolják én pedig egyszerűen elveszem tőle és átpasszolom. Kicsi vagyok, könnyebben veszem el a labdát, mint az átlag.
- Nem úgy volt, hogy nem tudsz játszani?! - kérdi röhögve, míg mellettem fut vissza.
- Előtted nem szeretnék játszani, az nem azt jelenti, hogy nem tudok - vonom meg a vállamat. Látom, hogy Zaynnak passzolnak, ő viszont engem néz. És még így is, egy kézzel fogja meg a labdát. Felnéz a kapura mögöttem, aztán rádobja. Összehúzom magam, ugyanis olyan erővel bassza el a labdát, hogy én megijedek. Viszont az én csapatomban lévő Bob azért megpróbálja kivédeni. Nem jön össze. Lemosolyog rám, én pedig csak a mellkasára csapok mire visszafut. Milan lepacsizik vele én pedig felsóhajtok.
- Te vagy a csaja, vedd el tőle a labdát! - szól rám könyörgően Greg.
- És elárulnád, hogy?! Csak mert a barátom attól még nem tudom tőle elvenni! - nyögők fel széttárva a karomat.
- Majd finom leszek - szól oda hozzám Zayn mire elröhögőm magam. Amint hozzám kerül a labda Zayn máris megindul felém. Én pedig kétségbe esetten dobom el, ahogy elfordulok tőle. Röhögve nyúl a derekam után... ezzel megakadályozva, hogy elessek. - Ennyire ne legyél zavarban, csak mert ellenem vagy - súgja a fülembe, míg a derekamat fogva vezetget a pálya másik oldalára, lévén ott zajlik a meccs.
- Utállak - morgom neki, ahogy elenged. Passzolgat a csapata, sokszor van Zaynnal a labda, de nem dob rá. Pedig szerintem tudja, hogy nem akadályoznám meg! Ismét nála van, én pedig hátulról átölelem. Ő magasabbra tartja a labdát és felröhög, ahogy megpróbál hátra rám nézni.
- Szerintem ez nem szabályos - motyogja engem figyelve, ahogy megfordul, így már elölről ölelem.
- Megvannak a módszereim - nézek fel rá egy kétszáz wattos mosollyal. Oda dobja a labdát a legközelebbi embernek aztán átölel.
- Nem rosszak, de szabálytalanok - neveti el magát, ahogy a hajamba nyom egy puszit.
- Dehogyis! - hördülök fel, ahogy ő lépkedni kezd velem, de nem zavartatom magam. Mr.Dray jó fej, kétlem, hogy ránk szólna.
- Láttál már ilyen védést kézi meccsen amit éppen te csinálsz? - pillant le rám kérdőn.
- Szerelemeben és háborúban mindent szabad, nem? - nevetem el magam, mire tekintetét elkapja rólam és fejét megrázza, ahogy felnevet. De tovább lépked velem, a különbség annyi, hogy a fogai közé szorított nyelvvel mosolyog, én pedig elpirulok. A tudattól, hogy ennyire kibaszottul jól elvagyok vele...


Kukucs! Nos... szégyen-e vagy sem. Nincs kedvem átnézni a részt (vesszők belepakolása... Tudjátok milyen a helyesírásom...:D) szóval ezt nézzétek el nekem. Ha a részek jók nektek így, kissé random átnézve, szörnyű helyesírással és vesszőpakolással akkor alkudozhatunk, mondjuk egy rész három napontában. Vagy kétnaponta. Iratkozzatok fel (ha érdemesnek találjátok rá a blogot), komizzatok (csak mert kell az egomank), pipáljatok (legalább tudjam, hogy olvassák még a blogot:D) és szeressetek(ez csak a kis lelkemnek kell)!:D Imádás van, és hatalmas ölelést küldök mindenkinek jégkockával az időre való tekintettel!:3 <3

12 megjegyzés:

  1. Drága Des Tiny!
    Szuper lett a rész,már nagyon vártam.Engem nem zavarnak az esetleges helyesírási hibák,úgyhogy hozhatod a részeket javítatlanul is.Két vagy három naponta,nem tudom,ahogy neked jobb.Mindegy,így is-úgy is alig várom a folytatást!Imádlak! <3
    xx Meli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Repesek az örömtől, hogy sikerült elnyernem a tetszésedet:D Illetve köszönöm, hogy szemet hunysz a helyesírásos bakikon. Imádás van! <3

      Törlés
  2. Szia Des Tiny!
    Így is tökéletesek ne aggódj!

    A biológia tanár tök jó fej,
    A női tesitanár forduljon fel,
    Mr. Dray.. ne addja fel...
    Harcoljon csak ellene, ahányszor csak kell..

    Ash továbbra is egy pöcs,
    Soha se lesz Veled Zoé, öcskös..

    Zayn és Zoé félnek a jövőtől,
    Egy mást védik az elkövetkező időtől...
    Néha úgy érzik jobb lenne külön...,
    De ez minuszt jelentene a - pozitív- érzelmi küszöbön...

    Imádtaaam!
    Köszönöm szépen, hogy olvashattam ezt a részt is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ááááááh mi jó vers lett már te jó ég!:D Jézusom, ez nagyon tetszik!:D Én köszönöm, hogy olvasod a részeket és ilyen komikat hagysz magad után! Jaj, nagyon feldobtad a kedvem:) Imádás van! <3

      Törlés
  3. Hello!:)
    Hát ez valami fantasztikusan jó rész lett.Imádtam!Bár melyik részt nem?:)
    Szóval Ash egy pöcs!Remélem hogy lassan elhúzza a seggét Birminghamböl egészen az Antarktiszik.
    Zoé és Zayn nagyon aranyosak de van egy olyan érzésem,hogy hamarosan befog csapni a villám a paradicsomba.
    Engem nem zavar ha a részek hibásak.
    Mindegy,hogy kettő vagy három naponta fogod hozni a részeket én minden nap tűkön ülve várom majd.
    Várom a folytatást! :)
    Vivien

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukucs:3 Örülök, hogy tetszett:D Nos, őszinte leszek. Fogalmam sincs mi van a kövi részben, szóval most még én sem tudom mi lesz. Mármint... olyan régen írtam azokat a részeket, jó egy-két hónapja szerintem:D Holnap hozok részt:) Imádás van névrokon!:3 <3

      Törlés
  4. Uhhhhh
    Édes istenem csak ugy zabaltam a betuket aztan mikor vege lett szomoru lettem de elolvastam hogy mit irtal es boldogabb lettem mint valaha hogy lattam hogy a reszek 2 vagy 3 naponta jonnek mar alig varom oket es jahh imadtam!
    Nagyon nagyon jo resz!
    Imadi!❤💚💜💙💋💌💘💞

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett és, hogy így gondolkodsz a blogomról:D Igyekszem holnap is részt hozni:) Imádás van!:3 <3

      Törlés
  5. Szerintem szuper lett ez a rész is!
    Helyesírási hibák engem nem zavarnak ;) hozhatod a részeket nyugodtan :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éppen most raktam ki a következő részt:D Örülök, hogy tetszett! <3

      Törlés
  6. Hali
    Nagyon tetszett ez a rész is!! *.* nagyooon vàrom a kövit!! Akkor ma tudod hozni?? *.*
    Szeri van! ^·^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már kint is van:3 Most raktam ki ebben a pillanatban:D Örülök, hogy tetszett:3 <3

      Törlés