2016. április 18., hétfő

70. Rész

x--- Zoe Fable ---x


Törökülésben ülök, kezemben a cigit bámulom. A kerekek hangja valahogy nyugtatóan hat. A srácok röhögése nyugtató. A ribancoké hanyagolható. Deszkapálya. Soha nem fogok tudni deszkázni, én ezt már látom. Bár jobb Zaynt látni. Elmosolyodom, ahogy felugrat egy csőre és lazán végigcsúszik rajta. Beleszívok a cigibe, ajkaimat végignyalom. A cigi kesernyés íze még inkább a nyelvemre kerül. Kissé megszédülök, túl erős ez a cigi. Inkább elnyomom, a szédülés már így is rám tört tőle. Meg kell jegyeznem, hogy ha kiszáradtnak is érzem magam a cigitől, vagy túl erős, akkor se nyálazzam be az ajkaimat, mert csak rossza lesz. Mély levegőt veszek a fülledt, de legalább nem túl meleg levegőből. Fejemet neki hajtom a betonfalnak és csak várok, hogy elmúljon a rosszullét. A fülem zúg, szívem kellemetlenül erősen dobog.
- Szerintem ideje lenne valamit elmondanod - közli egy egyszerű, mély hang. A hang, amit akármikor tudom, hogy fel fogok ismerni.
- Mit? - kérdezek rá fáradtan, felé fordítva a fejem. Egy-egy ilyen rosszullét után pocsékul tudok lenni, túl fáradt vagyok ilyenkor.
- Rosszul vagy. Miért? - nem finoman kérdi meg, egyszerűen válaszokat akar. Én pedig elmosolyodom és elnézek a pálya felé.
- Jól vagyok Zayn, csak fáradt - vonom meg a vállam.
- Zoe... ha... akármi van, elmondhatod. Esküszöm - keze combomra simul, én pedig ránézek. Bele a szemeibe. Kétségbeesett. Talán én is az vagyok.
- Nincs semmi, szépfiú - mosolyodom el, ahogy államat a vállára teszem.
- Ha terhes vagy, azt is - nyögi ki gyorsan, mire én hátrahajolok és elkerekedett szemekkel nézek rá. Ő meg rám.
- Oké, állj le! - emelem fel az egyik kezem, aztán le is. Ezzel szimbolizálva, hogy csak nyugalom. - Nem vagyok terhes, komolyan. Tényleg nem! - rázom meg a fejem.
- Jó - sóhajt fel megdörzsölve az arcát -, az nagyon jó - bólogat maga elé meredve. - Mármint nem jó. Csak most jó... szóval nem lenne baj. Én... - elnyílt ajkakkal néz rám, én pedig megrázom a fejem.
- Csak nyugalom, értem. Hagyjuk ezt, oké? - kérem feszengve, mire ő bólint és ismét a pálya felé fordul. Keze továbbra is a combomon pihen. Fejemet vállára hajtom és lehunyom szemeimet.
- Szeretnél hazamenni? - kérdi halkan.
- Nem - vágom rá rögtön. Lábaimat kinyújtom és ő az ölébe húzza őket. Homlokomat nyomom most vállához és egyszerűen egyre jobb lesz. A rosszullét kezd teljesen elmúlni.
- Nem mondod el? - kérdi halkan, én pedig elmosolyodom.
- Paranoiás vagy - közlöm vele lazán, ahogy felnézek és ő végig simít a combomon.
- Csak féltelek - fintorodik el, mire elmosolyodom és az ajkaira nyomok egy hosszú puszit. Száját erősebben nyomja az enyémre és tudom, hogy ez nem csak egy szájra puszi lesz. Mégis elválik tőlem és fintorogva elnéz oldalra. És én is... ennyi pedig bőven elég ahhoz, hogy lássam, majdnem mindenki minket néz. Zayn morog valamit, aztán kezébe fogja a deszkáját és felemeli arcunk elé, ezzel takarva minket. Elnevetem magam és ránézek. Ő fintorog, de odahajolok. Érzem, amint keze, ami még mindig a combomon pihen, most végigsimít belsőcombomon. Én pedig igyekszem figyelmeztetni, hogy csak a fejünk van takarásban, a lábaink nincsenek. Mégsem teszem meg, csak erősebben csókolom. Szívem újra hevesen kezd dobogni, ahogy nyelve végigsimít enyémen, de ez a jófajta heves szívdobogás. Keze rámarkol combomra, én pedig összeszorítom lábaimat. Ez csak amolyan "nem tudom, mit tegyek közönség előtt" reakció tőlem. Keze forró, legalábbis sima bőröm égetőnek érzi. Bal lábamat kissé felhúzom, azt, amelyik a rögtönzött közönségünk felé van. Legalább kicsit takarjam a kezét. De ő ezt mintha csak úgy venné, hogy nyugodtan csináljon, amint akar. És mikor ujjai vége bizony elérnek olyan részekre, amit nem, hogy ennyi ember előtt, de még néha kettesben is szégyellek, vagy legalábbis a pír biztosan elönt, akkor kissé erősebben harapok rá ajkára és érzem, hogy mosolyog, tudom, hogy szívat.
- Pöcs - súgom az ajkaira, ahogy elhúzódom tőle.
- Csak mert beindítalak? - kérdi nevetve, amíg maga felé húz vissza alsó ajkammal.
- Amiért ennyi ember előtt - motyogom, míg nyakamhoz hajol.
- Haza szeretnél menni? - hangja rekedtes. Kiráz a hideg, ahogy fülcimpámat megharapja.
- Mire visszaérünk lenyugszom - tolom el magamtól egy apró mosollyal, lehunyva a szemeimet, hogy összeszedjem magam. Zayn leengedi a deszkát, oldalra néz. Látom, amint szemöldökét felvonja, aztán visszafordul hozzám. Én is elnézek arra, páran még ide-ide pillantanak. Aztán kiszúrok egyetlen egy tekintetet, ami talán érdekel is. A lányét, mikor először voltam itt. A suliban rendezett sportnapról. Aki azt mondta, Zayn engem használt, hogy féltékennyé tegye őt. - Szeretnék egy nagyon mocskos csókot - súgom a fülébe gonoszan.
- Te? Miért? - neveti el magát hátrább hajolva.
- Touché-nak. Kell a lelkemnek - vonom meg a vállamat, mire körbenéz.
- A csaj? - kérdi felvont szemöldökkel, én pedig bólintok. Tudja ő, miről beszélek és miért akarom. - Mennyire lehet mocskos? - kérdi izgatottan egy rosszfiús mosollyal.
- Amennyire akarod - engedem meg neki, most legelőször, mert én nem vagyok ennek a híve. Én soha nem szeretek igazán mocskos csókokat vele az utcán, vagy nyilvánosan. Azok csak ránk tartoznak. Keze hajamba túr és odahúz magához. Nincs bevezetés... rögtön megérzem nyelvét, én pedig szerintem a szájába nyögök, ahogy kissé megtépi a hajam. Keze ismét megmarkolja combomat, de most sokkal feljebb, mint ami még nem ejtene zavarba. Kezemmel pólójába kapaszkodok, mintha érne valamit. Ahogy erősen simít végig nyelve az enyémen, úgy érzem, kiugrik a szívem. Ha más nem, akkor a gyomrom fogja magát és mond fel. Esetleg a lepkék fogják menekülőre. Fogalmam sincs meddig tart a csókunk de mikor ő kissé zihálva elválik tőlem, akkor én csak meredek rá. Kissé sokkosan.
- Na? - kérdi mosolyogva.
- Igyekszem még némi önuralmat összekaparni - simítok végig arcomon, ahogy rá bámulok. Hát, volt már pár durván jó csókunk, de valahogy, hogy mindig jobb és jobb lesz. Féloldalas mosoly kerül az arcára, én pedig elnevetem magam és fejem a nyakába temetem, ahogy átölelem.
- Ez nem egy elit hely, néz körül - vonja meg a vállát, mire tényleg körülnézek és látom, hogy lazán smárolnak és tapizzák egymást mások is. Egyszerűen csak Zayn miatt kapunk mi több figyelmet.
- Ez most rejtett utalás volt? - kérdem szemöldök felvonva mosolyogva, ahogy ölébe huppanok.
- Esküszöm nem, de nem bánom - harapja be alsó ajkát, ahogy végignéz rajtam. - Mi van veled, Élet? Nyilvános helyen egy eléggé tetszetős pózban? Fable, betéptél? - nevet fel, mire elmosolyodom.
- Talán - vonom meg a vállam, ahogy leeresztem a vállaimat.
- Tuti nincs gáz? - kérdi halkan, ahogy ujjaimmal kezd játszani. Elfintorodom, mire visszafintorog rám. Jobban kezdek grimaszolni, mire ő is. Kidugja a nyelvét, mire én is. Azt hiszem, mások gyerekesnek, vagy hülyének nézhetnek minket, de amíg ő elneveti magát, addig nem érdekel. Kezeimmel átölelem a nyakát, ő pedig tovább mosolyog rám. Alsó ajkát beharapja, mire én is.
- Te amúgy deszkázni jöttél - emlékeztetem, ahogy apró puszikat hagy nyakamon és ajkaimon, vagy éppen csak átmenet közben az arcomon.
- Ez jobban bejön, kövezz meg érte, ha akarsz - kuncog fel, mire elmosolyodom. Kettőnk közé hirtelen jön be két piros pohárka. Danny mosolyogva lépked hátrább, mikor elvesszük tőle a piát és ekkor realizáljuk azt hiszem mindketten, hogy parkoló buliba átcsaptunk. A zene hangosabban üvölt és az emberek is hangosabbak lettek. Koccint velem, ahogy vállát megvonja, aztán lehúzza. Mire én is. Megfogja a poharamat és félre dobja. Oldalra pillantunk mind a ketten a sikításra, de csak a lányok teszik a fejüket, ahogy táncolnak pár sráccal a zenére. - Még jó, hogy te jobban táncolsz - neveti el magát, mire felállok és felhúzom őt is. - Zoe, tényleg hosszú az út hazáig - neveti el magát.
- Nem szeretem azt a ribancot - mutatok rá egyenesen arra a lányra.
- Ja, én se - vonja meg a vállát.
- Zain! - kiabál ide nekünk valaki.
- Zain, ápold a menő jellemed! - csapok a vállára és ott is hagyom, ahogy egy csaj odalép hozzá.
- Picsa - kiabál utánam, mire csak felröhögök és odamegyek Danny mellé.
- Szép műsor volt - néz rám egy mosollyal.
- Köszönöm - tekintek fel rá édesen, mire elröhögi magát.
- Látod? Itt, Bradfordban csak ilyenek vannak - mutat előre egy sörrel a kezében Xavier. Jobban mondva a táncoló tömegre.
- Milyenek? - kérdezek rá értetlenül.
- Szarok - sóhajt fel, ahogy beleiszik a sörébe. - Azért elvárnék valami olyat, mint amit ti nyomtatok Po-val, tudod - vonogatja meg a vállát. - Birminghamben azt hiszem, jobban táncolnak a nők - mélázik el a pohara aljára bámulva.
- Tanítsd meg őket táncolni! A táncban a srác vezet mindig - vonom meg a vállam.
- Faszt - neveti el magát Danny.
- Jó, Zayn ebben nem éppen vezető szerep - kuncogok fel.
- Mégis egy enyhébb pornót képesek vagytok lenyomni a táncparketten - hördül fel Xavier.
- Na! - mordulok fel, elkerekedő szemekkel. - Ti is látjátok, hogy Zaynnal beszél, ugye? - kérdem meg a srácokat, ahogy azt a csajt nézem, ahogy Zaynnal éppen cseverészni kezd.
- Tépd meg, akkor már elmondhatom, hogy mindent kinézek belőled - nevet fel Xav, mire a hasára csapok, de meg se kottyan neki. Zaynnak sem szokott.
- Annyira nem alacsonyodom le - rázom meg a fejem, ahogy őket nézem.
- Azt tudjuk - sóhajt fel Danny meghúzva a poharát. Új zene indul és tudom, hogy ha erre táncolnék, akkor Zayn odajönne. Megindulok a tömeg felé és egyszerűen táncolni kezdek. Ilyen ritmusra nem nehéz. Alsó ajkamat beharapom, ahogy Zaynra nézek. Hajamat kicsit dobálom, éppen, hogy kicsit niggásra veszem a stílust, ő pedig megindul felém. A csaj pedig utána fordul, rám néz. Rákacsintok, Zayn megforgatja a szemét. Beáll elém és úgy döntök, megmutatom a lányoknak, hogy Zayn az enyém. Néha meg kell mutatni, kié mi, nem igaz? Hajamba túrok, ahogy mosolygok. Van néhány zene, ami megvadít, ha eléggé jó. Ez most pont ilyen. Megfordulok, felmérem a terepet, ki hiszi még, hogy Zaynnal van esélye. Páran néznek minket, mondjuk inkább fiúk, de az a csaj megszállottan bámul.
- Bitch please - mosolygok rá a szöveggel azonos részen a lányra, ahogy mutatok egy csípőmozgást onnan, ahonnan én jövök. Voltam pár buliban, láttam pár dolgot. Az egyik dolog, amiben biztos vagyok, az a tánc. Zayn ajkai a nyakamon, én pedig lehunyom a szemeimet. A zenének vége, én pedig kihúzom Zaynt a táncolók közül.
- Szétdurranok - nyögi ki, ahogy beharapja az alsó ajkát szenvedősen. Rámosolygok, majd odalejtek Danny-ékhez.
- Na, erről beszélek - sóhajt fel Xav rám nézve.
- Fűzd be őt, ő jól fog táncolni, ha lesz kivel! - mutatok rá egy lányra, mire ő már megy is.
- Léptek? - néz ránk mosolyogva Danny, mire megvonom a vállam.
- Nem bánnám - morogja Zayn, mire megölelem Danny-t, amolyan "hát akkor igen" stílusban.
- Csá, majd beszélünk még - int nekünk és ő is megindul a tömeg felé. Mi pedig kifele.
- A deszkád - súgom neki halkan.
- Danny-nél - vonja meg a vállát, ahogy kihúz a megvilágított helyről. Alig siet velem egy saroknyit és máris a kerítésnek nyomva megcsókol.
- Uhm, hát, nem poénkodtál - motyogom, ahogy megérzem gatyáján keresztül is a "szétdurranok" valós lényét.
- Hát nem - neveti el magát.
- Most komolyan, hogy fogjuk kibírni? - nyögök fel, ahogy fogai kicsit sem kíméletesen a nyakamba mélyednek.
- Nem akarok belegondolni - szívja be élesen a levegőt, mire elmosolyodom, ahogy tovább húz maga után. Én viszont behúzom a parkba, ott legalább tuti, hogy nincsenek hajnali egy környékén. - Te se gondolod komolyan - röhögi el magát, ahogy megcsókolom.
- Semmit sem gondolok komolyan - közlöm vele hetykén. Hátam nekiütődik egy fa törzsének a sötétben. Ez a parknak nem azon része, ami ki van világítva, azt hiszem, ő ezt tökéletesen tudja.
- Minket sem? - kérdi nyakamat szívva. Visszafogom a sóhajokat, de ha már ő így, akkor én is így. Kezem pólója alá téved.
- Te vagy az egyetlen biztos pont az életemben - röhögök fel abszurdan. Pont minket ne gondolnám komolyan.
- Jó, mert nekem is te - néz szemeimbe.
- Mi a faszért kellett elküldeni a jelentkezésem a Harvardra? - kérdem kétségbe esetten, ahogy kezeit megérzem, ahogy belsőcombomon végig simítanak.
- Mert te elküldtél az X-factorba - közli nyersen és már érzem kezét melltartóm alatt. - Szeretlek - súgja mellkasomra, engem pedig kiráz a hideg. Szeret, csak éppen túl messze leszünk egymástól. Kurvára messze. És mi van, ha rámásznak ilyen ribancok, mint ez a csaj? És ő már ki lesz éhezve?! Megfogja tenni... Kezeimmel nehezen tépem meg haját, mégis sikerül. Ezek szerint már nőtt egy keveset. - Nyugi, lazán megy majd minden - tér vissza ajkaimhoz.
- Nem fog - nevetem el magam, mire ő hátrább lép.
- Nem, de azért jó elhinni - fintorodik el, ahogy ugrál párat. Hát, akkor nem esünk egymásnak egy parkban ezek szerint.
- Futunk hazáig, vagy szeretnéd kipróbálni a természet lágy ölén? - vonom fel a szemöldökömet, mire elmosolyodik.
- Lágy ölek? Zoe, kezdek túlságosan is bevadulni - rázza meg a fejét.
- Lenne ismét csak három óránk kettesben egy üres házban - sóhajtok fel, amint húzni kezd maga után.
- Az nem volt három óra - emlékeztet.
- Tudom, de három órával talán már elégedett lennék - vonom meg a vállam, bár ahogy maga után húz kétlem, hogy látja.
- Talán? - kérdi hátra pillantva.
- Szerinted talán? - mosolyodom el.
- Jelenleg mindjárt megerőszakollak, ne flörtölj így - préseli ki a szavakat ajaki közül.
- Ha hagyom, akkor az nem erőszak - motyogom halkan, mire szinte megtorpan.
- Mondtam, hogy ne! - mordul rám, ahogy megcsókol.
- Hosszú lesz így az út haza - hajolok kicsit hátra, de csak odahúz magához. Az, ahogy gatyán keresztül is megérzem ujjait, amint épp, hogy csak kicsit dörzsölni kezd, konkrétan arra kényszerít, hogy ledöntsem a járdára. Durvulunk? Túlságosan is. De mindig ez van, ha tudjuk, hogy el kell búcsúznunk.
- Könyörgöm, vágj már pofán! - fojtott hangja, ha lehet, csak perverzebbé tesz és ez így nagyon nem jó.
- Könyörgöm, menjünk már! - lökök rajta egyet, mire még inkább gyorsabb tempóra kapcsol. Megkönnyebbülök, ahogy az utcájába érünk. És akkor még inkább, mikor kinyitja az ajtót. Nem tudom, hogy ő, vagy én rúgjuk-e le előbb a cipőnket. Megtorpan, mire én neki ütközök. Elnézek arra, amerre ő és látom, amint Do és Wali a kanapén kinyúlva alszanak. Karját a csuklómra fonja és húzni kezd befele. Az ajtaján szinte átesek. És, ahogy becsukja az ajtaját kulcsra, már felém is fordul és eltarol szinte.
- Miénk a felső emelet - hadarja el, ahogy egyre hátrább tol.
- Az mit jelent? - kérdem értetlenül, ahogy felültet az íróasztalára.
- A sikításra talán felkelnek, de vedd úgy, hogy van szabad három óránk - és ezzel meg is csókol. Hallom, amint pár dolog leesik a földre körülöttünk. Ahogy lábaim közé lép, elönt még jobban az adrenalin. Leveszi a pólómat, én pedig már kapcsolom a melltartómat. Rövidgatyám neki egy mozdulat. Bár azt hiszem hallottam a bugyim anyagának a reccsenését. Lekapom róla a felsőt, gatyája pedig máris bokájánál van. Megcsókol, annyira erősen, hogy könyökeimre támaszkodok az asztalon. Aztán végül el is fekszem és ő csak tovább csókol. A tárgyak pedig potyognak le mellettünk.
- A ceruzáid - nyögöm ki neki, ahogy megpróbálok felállítani egy kis tolltartószerűségét.
- Pont nem érdekel - mordul fel, ahogy hozzám nyomja magát, én pedig élesen beszívom a levegőt. Látom, hogy magára görgeti az óvszert, én pedig esedezek már neki, hogy, ha már így megvan, akkor csinálhatna valami jobbat is. Fejemet hátra vetem, ahogy egyszerűen mozogni kezd bennem. Még több tárgy köt ki a földön.
- Alattunk nem alszik senki? - kérdem szuszogva.
- A mosókonyha - mosolyodik el, de én csak felnyögök. - Miért van az, hogy hazáig eljutunk, de az egy méterrel mellettünk lévő ágyig már nem? - szavai fojtottak, de tetszik így is.
- Biztos szeretted volna asztalon is kipróbálni - nevetek rá, mire hallom, hogy ő is felröhög és lehúz az asztalról, de így ki is csusszan belőlem. Keze fenekemre csúszik és muszáj megcsókolnom, ha már mást nem élvezhetek éppen.
- Megőrülök tőled, esküszöm - morogja, ahogy ő leül az ágyra, én pedig felé mászok.
- Helyes, én is tőled - közlöm vele egyszerűen, ahogy ráülök.
- Nem annyira, mint kéne, egyenlőre - vigyorog rám, ahogy ledönt magáról az ágyra.
- Jelenleg ez a pókerarcom - morgom neki. Nevetése kellemes, esküszöm, jól esik még ilyen helyzetben is.
- Hasalj el - kéri könnyedén, én pedig hasamra fordulok. Keze végigsimít hátamon, majd fenekemen, én pedig akaratlanul is bepucsítok neki. Talán véletlen, vagy direkt ezt akarta, de csípőmet megfogja és felhúzza, ezzel pedig feltérdeltet konkrétan. Egész egyszerűen annyi, hogy én a könyökeimen igyekszem megtámaszkodni.
- Baszki - nyögök fel, ahogy megérzem meleg leheletét és forró nyelvét, amint végignyal. Csípőm megrándul és visszafojtott lélegzetvétellel várom, hogy újra megtegye. És meg is teszi, belőlem pedig nem, hogy kisebb, még inkább nagyobb reakciót vált ki. A lepedőbe markolok és fogalmam sincs, hogy tudja-e, olyan érzésem van, mintha mindjárt... Kicsit megszívja, én pedig egyenesen a párnába nyögök. Tudom, hogy nem hallják meg, mégis inkább figyelek rá. Érzem, hogy feltérdel, az izgalom elönt, holott tudom mi jön, csak azt is tudom, hogy mi lesz a vége. Ahogy belém vezeti magát és ismét mozogni kezd, egyszerűen feladom, hogy támaszkodjak. Végigsimít oldalamon, de úgy érzem, a térdeim is kicsúsznak alólam. Egyre hangosabb még a légzésem is. Nem, hogy néhány nyögésem. Lök rajtam egy mélyebbet, bennem pedig még a hang is megakad. Konkrétan újra elhasalok az ágyon, de ő még így is folytatja. Sőt, talán még jobb is így. Érzem, ahogy csípője minden alkalommal a fenekemnek ütődik, ahogy mellkasa a hátamnak simul, ahogy puszilgatja a vállam és nyakam. Egyik keze a csípőmön van és tartja magát, mégsem tűnik nehéznek. Másik keze nagyjából a melleim mellett van. - Meghalok - nyögöm ki neki, ahogy egyre inkább jobb és jobb lesz.
- Szeretlek - szuszogja a fülembe, én pedig elmosolyodom, ahogy tovább gyűröm a lepedőt. Keze eltűnik mellőlem és érzem, amint kissé széjjelebb húzza a lábaimat. Fura, de kurva jó. Igen, Zaynnal minden határozottan jobb és kibaszottul tökéletes...


Kukucs! A részeket Klau javítja aki nélkül közlöm hogy a blogjaim nem léteznének, csak én még át szoktam őket olvasni. Most ettől eltekintek. Eleve részt se akarta kirakni. Sok oka van miért nem: nem akartam géphez ülni, fáradt vagyok, nincs több rész előre kijavítva, részeg vagyok. Barátnőimnek tekintelek titeket, szóval tekintsük el a nyáladzásomtól most itt, örülök hogy ezt képes vagyok még leírni. Azért imádlak titeket, ezt mind jól tudjátok.

Ui.: Ne kelljen bennetek csalódnom, ti ne igyatok! (Vagy legalább ne hétköznap)
Ui2.: Azért hoztam részt mert egymás után négy komi hivatkozott arra hogy hozzam már a részt, ha a kedves kommentelők eltekintenek a rendes választól, akkor tekinthetnénk magát ezt a részt rá válasznak, okidoki csajszik?:3 Persze ha szeretnétek válaszolok rá, mindenki megérdemli. Jó, tudjátok mit?! Holnap majd válaszolok rá... mindenkiére. Ígérem, becsszó... <3 

23 megjegyzés:

  1. Hali
    Haaat azt a kurva... ez geci jo resz volt *.* ajjj ne valjanak el leeccci :( egyutt kell maradniuk annyira cuuuki :* <3 varom a kovit
    Am zoe elmondhatna h mi a baja a kajaval :(
    Puszi andi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök hogy tetszett:3 Majd kiderül mi lesz a kis cukikkal:D Zoe makacs:) Puszi <3

      Törlés
  2. Nagyon jó rész lett, imádtam :) Ilyen édes párt mint Zoe és Zayn :) Köszönjük szépen hogy hoztad a részt :) Én személy szerint nagyon várom a kövit:D puszi ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett, jó lenne olyan kapcsolat mint ami nekik van:D Igazán nincs mit, igyekszem a kövivel:) Imádás van! <3

      Törlés
  3. Köszönjük a részt, és az eddigieket is MIND A KETTŐTÖKNEK! Hiszen, az egy dolog, hogy te megírod, jó persze ez fontos, mivel anélkül nem lenne rész, viszont Klau az, aki ezt „olvashatóvá” teszi, ne vedd sértésnek!:)
    Szóval igazából azért áradozok róla, mert eddig egy olyan kommentet sem láttam, amiben meg lenne említve Klau. Pedig az ő érdeme is. Mégegyszer mondom, tényleg ne vedd sértésnek! Ezzel az aprócska kommentel, csak az elmúlt 70 részt próbáltam bepótolni!^^
    Pusszantás❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm és köszönjük. Bizony bizony! EMBEREK ÉN MÁR KLAU NÉLKÜL NEM ÍRNÉK. Sok minden köszönhettek neki. Például hogy azt olvassátok hogy banda, az én "panda" elírásom helyett. Tényleg ő teszi olvashatóvá a részeket. És a lelket is ő önti belém folyton, jó párszor feladtam volna már nélküle. Szóval köszönjük Klau!:D És persze hogy nem veszem sértésnek, soha nem veszem ezeket annak. Imádás van! <3

      Törlés
    2. Ne csináljátok mááár!!! Mindjárt bőgök! Ezért megpróbálom holnap kijavítani a kövit! :) De a lényeg: én csak javítok, Des Tiny ír. Nélküle nem lenne sztori, helyettem bárki kijavíthatja. 1-1 elütés még utánam is marad. :( Különben is! Én csak annyit csinálok, hogy: "Pont, pont, vesszőcske, készen van a fejezetecske!" De köszönöm szépen a kedves szavakat! Nagyon jól estek! :)
      Puszi: Klau

      Törlés
  4. Szia imádom a blogod <33
    De bírnám a Zoé tényleg terhes lenne :33 de Zayn reagálása nem volt túl meggyőző :/
    Nagyon jó blogozást s még több sok-sok részeket kívánok <3
    PUSSY

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello, örülök hogy imádod, én meg téged imádlak. Zoe nem terheees:D Köszönöm szépen, imádás van! <3

      Törlés
  5. Jajaj de jo lett!
    Annyira aranyos hogy zayn aggódik Zoe miatt. :3
    Nem nagyon örülnek ha Zoe terhes lenne mert nagyon nagyon fiatal meg hozza.
    Fantasztikus mint mindig!!
    Mar nagyon vártam hogy hozz reszt
    Hehe :D
    Most reggel így nagyon nem vagyok összeszedett , de próbálkoztam valamit írni . :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is támogatom a terhességet :DD

      Törlés
    2. Örülök hogy tetszett. NEM TERHEEES!:D Reggel senki sem összeszedett, nem baj:) Imádás van! <3

      Törlés
  6. Szia!
    Köszönjük szépen, hogy kiraktad!

    Frenetikusan csodálatos volt!

    Kirartás a hét hátralévő részéhez!

    Szia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hali, igazán nincs mit:D Örülök hogy úgy gondolod miszerint ilyen szupi lett a rész:3 Köszönöm szépen és neked is, puszi! <3

      Törlés
  7. Anyátokat.
    Ez mi a faszom volt?
    Jól idebasztál. Xd Vagyis idebasztatok. Nem tudok szépeb beszélni, sry. :D
    Nem csalódtam Zoe-ban, azt bevallom. Igazi vadmacska. Zayn-ről nem is beszélve. Xd
    Hmm, részeg vagy? Hétköznap? Anyukám, nem vagy semmi. Xd
    Nem akarom tudni mi történt. :D
    Tanulj a hibáidból édes. :)
    Elvégre, azért vannak a hétvégék, nem?
    Najó, befejezem, nem oktatlak. Ki vagyok én? Neem, nem foglak. Xd
    Imádlak<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az enyém egész jól van, Klauéról nem tudok nyilatkozni. Noproblemo a csúnya beszédért:D Hát, nem tudtam hogy ekkora dolog hogy hétköznap részeg lennék, de előfordult most. Hát szülinap volt, a szülinap pedig szent és sérthetetlen! Imádás van! <3

      Törlés
  8. Azt a kurva... ezt máshogyan nem tudnám kifejezni :D Zoe nagyon vad volt. Te nem vagy semmi ne igyál hétköznap !! Másnaposan még élni se jó nemhogy suliba menni :/. A részt szokásosan imádom de azért kétszer elolvastam reggel mire felfogtam mi van ...
    Imádás <3 <3
    Vanda

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmm örülök hogy ilyen jó volt hogy még csak szavakba sem tudod önteni:D Ugyan úgy mentem iskolába és tökéletes teljesítettem szóval nem kell aggódni:) Nem szoktam másnapos lenni általában, maximum egy nagyon enyhe fejfájás. Ezek a reggelek már csak ilyenek:D Imádás van! <3

      Törlés
  9. Kukuucs, drága!
    Na jó, mostmár azért komolyan. Ez a rész is szuper volt, mint mindegyik másik is. Nagyon örülök, hogy Samira végre kitakarodik a képből, de Walter-t még el bírnám viselni egy-két rész erejéig. Imádom a karakterét! Remélem, hogy Zoe elmondja Zayn-nek, hogy étkezészavarral küzd, kíváncsi vagyok, hogy reagál Zayn.
    Az előző résznél kérdezted, hogy jók-e "kijavítatlanul" a részek. Hát valószínűleg elég sokan elmondták előttem, de azért leírom. Persze, hogy jók, hát, hogy a viharba ne.
    Ivászat hétköznap..Na ez a téma, amiről nem szívesen beszélek! 😄 na mindegy, tudjuk, hogy hülye vagyok, ez már csak a ráadás!
    Nagyon várom a következő rééészt!
    Imádás&xoxo! ❤🙈

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukuuucs!:D Komolyan... köszönöm:D Samira és Walter együtt jár, vagy mindkettőt akarni kell vagy egyiket sem:D Igen, gondoltam hogy mindenki a javítatlan részekre szavaz majd, de magatokra vessetek mikor először olvasni fogjátok őket így:D Miért nem beszélsz róla szívesen? Sorstárs vagy, vagyinkább ellenző?:D Igyekszem sietni:) Imádás van!! <3

      Törlés
    2. Kukucs!
      Egyértelműen sorstárs!😄
      Imádás&xoxo!❤

      Törlés
  10. Juuujjciii.. ma mikor lesz fen a resz?? :D

    VálaszTörlés