2016. március 18., péntek

56. Rész


x--- Zoe Fable ---x


Elnevetem magam, amint befejezi a sztorit, amit mesélt a régi sulijáról. Megkeverem a kis koktélomat, amit ő kért ki nekem és a szívószálat harapdálom, amíg őt nézem. Képtelen vagyok ezután a nap után elbúcsúzni tőle... Nem néztem volna ki belőle, hogy csinál egy ilyen napot, vagy programot.
- El fogunk ázni - tekint fel az égre, mire én is felnézek. Hát igen, már rég sötét lenne amúgy is, ha nem lenne beborulva. De az a kicsi szél is, ami volt, most megszűnt és azt hiszem, már biztos, hogy esni fog ma.
- Szeretem az esőt - vonom meg a vállamat visszapillantva rá, ahogy belekortyolok az áfonyás koktélba.
- Azt tudom - feleli egyszerűen, mire megpróbálom elrejteni a mosolyomat. Ő mit nem tud?! Látom, amint egy már igazán ittas férfi felpattan a színpadra és beszélni kezd az énekeshez.
- Rakok az énekesre egy szerenádot - neveti el magát Zayn hátrafordulva.
- Tartom. A részeg fog nyerni és egy sztriptízt kapsz, ha nem - mondom tök komolyan, ahogy a két férfit nézem. Zayn felém kapja a fejét és bizony, nem kis meglepettség játszik az arcán.
- Honnan tudod, hogy a részeg faszi fog nyerni? És most először nagyon remélem, hogy én nyerek - hadarja el, de a hangján hallatszik a meghökkenés továbbra is.
- A férfi ott volt a pszichológia előadáson - kuncogok fel, ahogy beleiszok a koktélomba, mikor átveszi a részeg a mikrofont. - Jössz egy szerenáddal - nézek fel rá a szívószálat rágcsálva tovább.
- Soha nem kötök fogadást veled - sóhajt fel, ahogy félig úgy fordul, hogy ő is rá lásson a színpadra. A férfinek nincs rossz hangja, csak... éppen részeg és nem találja el a hangokat igazán.
- Már megtanulhattad volna - kotyogok közbe, míg mind a ketten a rögtönzött karaokét nézzük.
- Fable, tudod, hogy mindig te jársz rosszul - néz rám egy sejtelmes mosollyal.
- Ezt már tapasztaltam - biccentek neki egyetértően. A férfi lenyom valami régi rock balladát, mire Zayn felnyög és feláll. Abbahagyom a szívószálam rágást és kissé elnyílt ajkakkal, értetlenül meredek utána, ahogy elsétál a kis színpadig.
- Malik, ne merd! - hördülök fel, mire többen felém néznek, de még mindig inkább ez, mintsem, hogy most kapjak szerenádot! Eret vágok! Villant rám egy féloldalas mosolyt és a zenekarnak hadar valamit. Azok felröhögnek és bólintanak. A dobos elkezdi, a szemem pedig kikerekedik és eltakarom az arcomat inkább a kezeimmel.
- A hölgynek tartozom egy szerenáddal - mutat felém, én meg elfintorodom és megvárom, amíg a ragyogó tekintetek elfordulnak tőlem. A szám... Zayn elmehet a faszomba. Oda lép a mikrofonállványhoz és megfogja azt. Oké... én ezt nem bírom... te jó ég...
All I am is a man
Én csak egy ember vagyok - Ahogy elkezdi énekelni, nekem végem is lesz... de a többi nőnek is a helyszínen. Eddig azért néztek irigykedve rám, mert a srác, akivel jöttem bevállal értem józanon egy szerenádot... most már azért, mert rájöttek, hogy a srácnak hangja is van...

I want the world in my hands
Aki a kezébe akarja az egész világot

I hate the beach
Utálom a tengerpartot

But I stand in california with my toes in the sand
De Kaliforniában állok, lábaimmal a homokban

Use the sleeves on my sweater
Fogd a pulcsim ujját

Lets have an adventure
Kalandozzunk

Head in the clouds but my gravity centred
A fejem a felhők fölött, de a földön állok

Touch my neck and I'll touch yours
Érintsd meg a nyakamat, és én megérintem a tiedet

You in those little high waisted shorts ohh..
Te abban a rövid, feszes gatyában ohh.. - szavai alatt tekintete végig fut rajtam és az az ohh kissé magasabb lesz, mint kéne. Érzem, amint elpirulok, a többi ember viszont csak felnevet.

She knows what I think about
Ő tudja, hogy mire gondolok

And what I think about:
Márpedig arra gondolok, hogy:

One love, two mouths
Egy szerelem, két száj

One love, one house
Egy szerelem, egy ház

No shirts, no blouse
Nincs póló, se blúz - Össze csippenti az ingét magán, aztán rám mutat és érzem, hogy a pirulásom csak merészebb színeket ölt.

Just us, you find out
Csakis mi, ahogy már kitaláltad

Nothing I really wanna tell you about no
De el sem kell mondanom neked, nem

Cos it's too cold
Mert itt túl hideg van

For you here
Neked

And now
És most engedd

So let me hold
hogy fogjam

Both your hands in the holes of my sweater
Mind két kezed a pulcsim ujjában

And if I may just take your breath away
És ha teljesen elakadna a lélegzeted

I don't mind if there's not much to say
Nem bánom, ha nincs mit mondanod

Sometimes the silence guides your mind
Néha a hallgatás többet ér - Vállát kissé megrántja, ahogy szemeit lehunyva énekel.

So move to a place so far away
Elvezeti a gondolataidat másfelé

The goosebumps start race
Felgyorsul a szívverés

The minute that my left hand meets your waist
Mikor kezem a derekadhoz ér - Tekintete olyan, mintha többet akarna mondani, mint tud... utalni akar, de fogalmam sincs, mire. Hacsak nem arra, hogy túl nagy igazság van a dalban, amit énekel. Valóban elég, ha hozzám ér és a szívemnek már vége is.

And then I watched your face
Aztán nézem az arcod

Put my finger on your tongue
Az ujjam a nyelvedhez ér

Cos you love to taste yeah
Mert szereted az ízét yeah

These hearts adore
A szív imád - Mutat rá sajátjára, én pedig igyekszem nem elbújni a már üres koktélos poharam mögé.

Everyone that our heart's beating for
Mindenkinek valami másért dobog - Aztán rám mutat és ez nekem a kegyelem döfés, de ahelyett, hogy én nyögnék fel, mások teszik meg helyettem. Hát a többi férfinak fel lett adva a lecke, az biztos.

Inside this place is warm
Idebent meleg van

Outside it starts to pour
De odakint vihar dúl - Ahogy ajkait elhagyják a szavak olyan, mintha varázsige lett volna, ugyanis az ég szinte leszakad. Ő elneveti magát a mikrofonba, ahogy a zenekar szitkozódva pakolni kezd, vagy ahogy a párok sikítva bemenekülnek. Nevetve állok fel én is és lépkedem oda hozzá, ahogy leugrik a színpadról. - Mindig akartam esőben csókolózni, tudod, olyan romantikus - villant rám egy fintort, ahogy kezei a csípőmre kúsznak.
- Te idióta barom - nevetem el magam, ahogy ő lehajol hozzám és megcsókol. Bentről kiszűrődik a taps, de nagyon remélem, hogy nem miattunk.
- Oké, így gáz - válik el tőlem, mikor benéz az étterembe.
- Húzzunk innen Rómeó - mosolyodom el, ahogy befelé kezd húzni. Két perc alatt fizet, én pedig tovább húzom őt ki a szakadó esőbe. Már rég megáztunk, olyan mindegy.
- És elvileg a taxinak itt kéne lennie! - tárja szét a karját Zayn és most kissé tényleg olyan, mint egy félisten. Főleg, hogy még villámlik is. Elnevetem magam és megrántom a vállam. Összekulcsolja a kezünket és megindul egy irányba. Kicsit gyorsítok, mire ő is... a végére pedig futni kezdünk. A kezét elengedem és csak rohanok a járdán, mint egy idióta hatéves. Épp, hogy lehagyom, mire megörülök és gyorsabban kezdek futni. Fogalmam sincs, hány utcát rohanunk végig, de kellően röhögök még akkor is, mikor átkarolja a derekamat és felkapva megforgat, ezzel meg is állítva. Lerak a földre, én pedig felé fordulok. Kezei újra a csípőmön vannak, kissé szuszog, én konkrétan lihegek. - Azért, tetszett? - kérdi elmosolyodva. A szívem összeszorul... tetszett... hogy a picsába ne tetszett volna?!
- Kibaszottul - nyögöm ki, mire homlokát az enyémnek hajtja. Képtelen vagyok tőle elköszönni ezek után... nem menne. Még úgysem, hogy ő nem tudná, hogy az lenne az utolsó búcsúnk. Szemeimet lehunyom és úgy döntök, ez az alkalmas pillanat, amikor el kell köszönjek tőle... akár magamban is. Érzem a forró leheletét a hirtelen lehűlt időben. Az eső hangja megnyugtat valahogy és a kocsik száguldása sem zavar mellettünk. Annyira szívesen együtt lennék vele... ha ilyenek lennénk. Mint ebben a pár napban, de... ő nem ilyen. Ő nem akar velem együtt lenni valamiért, ő megmondta, hogy soha nem is fogunk összejönni. Én pedig ezt így nem bírnám. Mert szeretem... és egy életen át nem akarok így élni. Hogy olykor, mikor összefutok vele, akkor élek, a többiben vegetálok, mert nincs velem és tudom, hogy megcsal! Neki talán jó... nekem nem. Elfelejtettem, hogy mit ígértem meg magamnak Jay miatt. Hogy soha nem lesz olyan kapcsolatom, ami engem lehúz. Amiben akár egyszer is megaláznak. Ami rossz nekem... ami nem olyan, amilyennek legalább kicsit kéne, hogy legyen. És akármennyire is szeretem Zaynt... nekem ez így nem megy. De ha ezt elmondanám neki, akkor veszekednénk... veszekednénk, aztán elérné, hogy mégis maradjak. Annyira utálom, hogy ennyire szeretem! Akkor este... mikor megismertem... nem gondoltam volna, hogy ennyire megváltozik az életem. Nem gondoltam volna, hogy itt fogok állni azzal a sráccal és visszatartani a könnyeimet. Aztán végül kiengedem a könnyeket... zuhog az eső. Úgy sem látja! Mintha mégis megérezné, kissé jobban szorítja csípőmet. Vajon ő most mire gondol? Kétlem, hogy arra, hogy én most magamban búcsút intek neki... nekünk. Bele fogok pusztulni. Tudom... ő sem bírta. Csak egy hónapig.
- Élet... - nyögi ki kissé remegő hangon, rajtam pedig eluralkodik a kétségbeesés. Karjaimat, amik eddig mellkasán pihentek, most a nyaka köré fonom és átkarolom őt, ahogy magamhoz húzom és megölelem.
- Annyira kibaszottul szeretlek, Zayn - motyogom a fülébe és hangon ugyan olyannak hat, mint az övé. De az enyémet a zuhogó eső és az autók még inkább el is nyomják. Érzem a hökkenetet rajta, de jobban magához szorít. - Esküszöm, ugye tudod? Akármi is történik, rohadtul szerelmes vagyok beléd - suttogom, ahogy arcomat a nyakába fúrom. Nem szól semmit, én pedig még annyi mindent mondanék. Érzem, hogy a blúzom rám tapad, valószínűleg még át is látszik, de nem érdekel. Remegek és ő még inkább átölel karjaival, hátha melegen tart. De nem fázok. Én félek! Hátrább hajolok tőle és megcsókolom. Kezem a vizes hajába csúszik. Úgy csókolom, mintha már két perc múlva itt hagynám. Úgy csókolom, hogy tudja, tényleg szeretem. Akkor is, mikor holnap felkel és én nem leszek mellette. Kissé megtépem a haját, ahogy olyan mély lesz a csók, hogy a hasam összerándul. Bárcsak máshogy találkoztunk volna. Bárcsak soha ne lett volna Amelia. Bárcsak bízna bennem. Bárcsak tudnám az okát, miért nem akar engem. Bárcsak lennék annyira erős, hogy ilyen feltételek mellett is bírjam a kapcsolatunkat. Azt hiszem, ha eddig nem lihegett, most már liheg, ahogy elválik tőlem. Szemeimbe néz, kissé tanácstalanul és félve.
- Menjünk haza - nyögi ki. Leint egy taxit, ami éppen satufékkel megáll neki. Bólintok, mert úgy érzem a csomótól a torkomban egy hang sem jönne ki. Remegve ülök be, ő pedig mellém. Bemondja a címüket, átkarol, de tovább remegek. Hasam görcsöl, fogaimat összeszorítom és fogalmam sincs, mit  fogok csinálni, mikor tudom, hogy nem csókolhatom meg őt csak úgy. Hogy nem írhatok rá... csak úgy. Fizet, ismét. Aztán kisegít a kocsiból és már húz is befelé. Késő van, nem csodálom, hogy nincs fent senki sem már. Lerúgjuk a cipőnket, ő pedig azzal a lendülettel már oda is szorít a falnak.
- Összevizezem a tapétát - motyogom zavartan, ahogy nagyobb puszikat nyom a nyakamra.
- Kurvára nem érdekel a fal - morogja a fülembe, ahogy felkap az ölébe.
- Csak gondoltam, ho...
- Ne gondolkodj! - és ezzel a mondattal megcsókol. Nyaka köré fonom a kezeimet, hogy jobban tudjak kapaszkodni. Érzem, hogy megindul velem. És hagyom, hogy a sötétben lassan haladjon velem felfelé, egyenesen a szobájába. Hallom az ajtaja halk kattanását. És ismét... fogalmam sincs, hogy bírja ki-, és becsukni, mikor még engem is tart. És nem is érdekel. Az, ahogy eldől velem az ágyon. Ahogy leszedi rólam a felsőt. És ahogy én róla. A hajamból szinte csöpög a víz, de nem hiszem, hogy őt ez zavarja. Ahogy gatyámat kezdi rólam lehúzni, egyszerűen felröhög.
- Komolyan, inkább vágd le - nyögök fel, ahogy együtt rángatjuk. Végül sikerül és lejön rólam. Az övétől könnyebb megszabadulni. Legalább van valami jó hír is. Hátam mögé nyúl és egy kezével csatolja ki a melltartómat. Fogalmam sincs, hova dobja el, de azt hiszem, kezd türelmetlen lenni. Lábammal tolom le alsógatyáját róla. Ő viszont egyszerű mozdulattal húzza le a bugyimat. A szívem eszeveszettül ver. Hiába vagyok még mindig vizes a kinti zuhétól, úgy érzem, lassan izzadni fogok. Alsó ajkamba harapok, ahogy azt látom, hogy kapkodva magára görgeti az óvszert. Lábaim közé térdel, én pedig felhúzom azokat, ahogy ő nyakamba temeti az arcát. Érzem, amint csípőjét lassan előre tolja és a kellemes feszülést rögtön utána. Élesen szívom be a levegőt, ahogy egyszerűen a lepedőbe markolok. Nem mozdul egy kis ideig, de érzem mellkasát az enyémen. És már nem tudom, hogy az ő szíve ver-e ilyen gyorsan, vagy az enyém. Talán mindkettőnké. Az utolsó alkalmam vele. És valahogy most nem akarom sem gyorsan, sem durván. Végig csókolja a nyakamat, aztán végre elér a számhoz. És ahogy ajkaink összeérnek, ő lassan mozogni kezd. Kezei megtalálják az enyémeket és összefonja ujjainkat. Rászorítok kezére, ahogy néha ajkamba harapok, hogy halk maradjak. Szeretek vele lenni... annyira nagyon imádom őt. És talán az a baj, hogy jobban szeretem őt, mint ő engem. Vagy talán nem szeretem jobban, de... - Zayn - nyögök fel halkan, ahogy sokkal erőteljesebbet lök rajtam. Hallom, ahogy kissé felkuncog. De utána már csak a morgását, vagy pár halk nyögését. Kezét egyre inkább szorítom, ahogy érzem, hogy lassan végem... és nem akarom, hogy vége legyen. Megcsókolom őt és nem ellenkezik. Ha éppen nem kapkodok levegő után én, vagy ő. Végül pedig beérjük azzal, hogy ajkaink összeérnek és egymás elől kapkodjuk inkább a levegőt. Szemeimet lehunyom, fejemet kissé hátrább hajtom. Érzem ajkait a kulcscsontomon, a mellemen, a mellkasomon. A nyögés a torkomban akad, kezét megszorítom és fejemet jobban hátra vetem. Lihegve nézek rá, ahogy jó pár másodperc ködös emlékként van csak meg. Látom, ahogy kirázza a hideg, amint feláll és kidobja az óvszert. Én is felállok és az ingét magamra húzom, még ha kicsit nyirkos is. Végignézek a szobán és gyorsan kezdem a ruháimat visszaszórni a táskámba, reggel nem lesz rá időm.
- Miért pakolsz? - néz rám értetlenül, ahogy felhúz magára egy alsónadrágot és kinyitja az ablakot, hogy rágyújtson egy cigire.
- Mert ha reggel anyud benyit, nehezen magyaráznánk ki úgy, hogy ne legyen égő - villantok rá egy fintort. Oké... mibe megyek holnap haza? Max a tegnapi cuccomba.
- Hagyd már - kuncog a fülembe, ahogy hátulról átölel. Szám elé tartja a cigit, én pedig beleszívok. Megkönnyebbülve tüdőzöm le és nézek körbe a szobába. - Ráér úgy szeptemberben - neveti el magát, ahogy visszalépked az ablakhoz, hogy kihamuzzon a tetőre. A fekete gatyám... a melltartóm, a bugyim valahol láttam az előbb a sötétben. Ismét megpillantom és már magamra is kapom. A bakancsom lent van. Oké... ennyi elég lesz, hogy gyorsan lelépjek. Oké, telefon és ilyenek még kellenek majd. Oda lépdelek hozzá és kihúzok egy cigit az én cigis dobozomból. Az ajkaim közé veszem, mire ő rám pillant. Csípőm neki nyomódik az asztalának, ahogy ő nekem dől. Kiveszi az ajkaim közül a cigit és lerakja az asztalra, mire felvont szemöldökkel nézek rá. Ismét kiveszek egy szálat, ő meg nevetve arrébb rakja azt is. Hunyorogva figyelem, ahogy lassan másik szálat rakok az ajkaim közé, ő pedig felsóhajt. - Sokat cigizel mostanában, ne szívj ennyit - csóválja meg a fejét. Vissza rakom a dobozt az asztalra és kissé elkínzottan rá nézek.
- Szeretlek - suttogom halkan, ahogy lábujjhegyre állok és puszit nyomok a szájára.
- Én is, Élet - mosolyodik el. Hátrább lép és hassal elfekszik az ágyára. Telefonomért nyúlok és feloldom. - Nem jössz aludni? - kérdi meg, már most kissé nyomott hangon.
- Mindjárt, csak Li írt. Neki még válaszolok - mosolygok rá, de mosolyom le is hervad mikor rájövök, hogy szemei csukva vannak és mindegy, mit mutatok. Gyorsan nézem meg, mikor jön buszom. Az első, ami indul, az reggel hatóra negyvenkor indul. Most pedig hajnali kettő van... nem kell aludnom azt hiszem. Hallom a halk szuszogását, tudom, hogy elaludt. Én pedig megdermedek ott, az asztalnál. Nem merek mellé befeküdni. Ha befekszem mellé, akkor itt maradok... ha itt maradok, akkor belepusztulok.


Kukucs! Újabb rész, ígérem most válaszolok majd az ez alatt lévő pár komira! Remélem tetszik nektek, iratkozzatok fel, pipáljatok és komizzatok! Nemsokára szünet, bírja ki mindenki, főleg hogy most még egy hétvégénk is lesz! Wohoo, imádás van drágáim. You are the bestEST! :D

18 megjegyzés:

  1. Ahhhh istenem miért miért teszed ezt?
    De komolyan Zaynt azt hittem hogy elég tökös ahhoz hogy megkérdezze hogy lesz a barátnője Zoe...és Zoe ugye Zayn nem akar megint öngyilkos lenni és valahogy vissza szerzi Zoet vagy else menjek Zoe ahhh istenem nem birok várni a kövi részig miért kinzol minket?És őket? Pedig olyan cukik voltak....
    Nagyon nagyon nagyon siess a kövi résszel kérlek!
    Sok puszi jó pihenést és bulizást a hétvégére!:)❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát öhm, hogy érdekes legyen a story?:D Hát igeeen, majd kiderül mire lesz, vagy holnap vagy ma hozom majd a következő részt:) Bulizás ezen a héten nem lesz, pihenés se sok de nagyon köszönöm és remélem jól telik majd a hétvégéd^^ Imádás van:3

      Törlés
  2. Ahh gyorsan koviit:3 most zoe tenyleg itthagyja zaynt? :( hogy birtad pont itt abbahagyni? :( de amugy ez is nagyon jor esz lett mint a tobbi:) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem vagy ma vagy holnap részt kirakni:) És majd abból kiderül hogy most itt hagyja-e vagy sem. Úgy hogy az emberek szenvedéséből táplálkozom:D Azért örülök hogy tetszett, imádás van:3 <3

      Törlés
  3. Szia!
    Egyszerűen tökéletesen frenetikus!
    Totál kész...már pár rész óta "szinte néma vagyok"
    huha... Zain szerenádja tökéletes volt.
    Zoé "búcsúja" Édes Szent Pulykacomb!
    Már is nagyon várom a következő részt.., kíváncsi vagyok Zain reakciójára..nem mintha nagyjából nem vágnám.., hogy hogy fog reagálni...na jó belese gondolok.., mert akkor még jobban várom- ha ez lehetséges- hiszen akkor belegondolok, hogy Uram Atyám, hogy is fogod megfogalmazni?...áh kész vagyok... Tőled is a résztől is és a fogalmazásodtól is ! :)

    Egyébként az is lehet, hogy közbejön valami "beüt a krach" és Zoé még sem megy el...., de akkor meg igaz, hogy Zain-nel lehet, de tovább szenved..amolyan boldog-boldogtalanság állapot következne be nagyjából hasonló ami volt.. na jó nem találgatok.. majd eldől mi is lesz, hogyan is lesz...

    Nagyon szépen köszönöm, hogy ezt a részt is olvashattam!
    További szép estét és szép hétvégét!

    Szia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukucs, örülök hogy ilyen szavakkal jellemezd a blogot:D Édes szent pulykacomb, jaj, ezen jót röhögtem. Na kitudja hogy reagááál, nálam minden megeshet. Lehet örül majd neki:D Remélem jól fogalmaztam meg, majd kiderül. Ma vagy holnap hozok részt és kiderül:) Én köszönöm hogy olvastad, jó hétvégét. Imádás van:3 <3

      Törlés
  4. Ez az ez az!
    Menjen el Zoé!!!!
    Ezt vártam hogy valami dráma vagy rossz dolog történjen.
    Magam sem tudom, de azt szeretem ha szenvednek a szereplők.
    Főleg ha Zayn szenved Zoé miatt.
    Na mindegy, Szuper volt.
    Szép szünetet!
    ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, ennek sem örült még senki sem ennyire egészen idáig:D De örülök hogy más is az emberek szenvedéséből táplálkozik nem csak én:D Jó hétvégét, jó szünetet és imádás van! :3

      Törlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bár kitörölted a komidat, én olvastam gmailen és köszönöm hogy írtál. És persze a story lassan halad, minden megtörténhet majd, ne aggódj:D Imádás van!:3 <3

      Törlés
  6. Ne csináld ezt velünk!! Nagyon jó rész volt!:) Én nem írok semmi olyat, hogy „Zoe ne hagyja ott Zaynt”, mert ezt lényegében Te döntöd el. Viszont értékelném, ha sietnél a következővel, mert okê, hogy tegnap raktad fel, de már nem bírok várni!!
    Puszi,Viki*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én mindig ezt csinálom veletek drágám:D Örülök hogy tetszett, köszönöm!:3 Ígérem hogy vagy ma vagy holnap hozok egy részt még:) Imádás van! <3

      Törlés
  7. Jézusom. Ez kínzás.
    Ezt nehéz feldolgozni.
    So, ott vagyunk, hogy tuti biztos, hogyha Zoe elmegy, Zayn utána megy. Vagy nem. De ha Zoe nem megy el, akkor Zayn nem kérdi meg, hogy lesz-e a barátnője. Ez is tuti biztos.
    Vagyis semmi sem biztos.
    Eskü, utálom, hogy ennyire imádom őket. Ezt a blogot. Téged.
    Amúgy meg van valami, amiről kell majd a véleményed.;)
    Love ya.<3<3<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden biztos és mégis minden kétely, oh hát élet ez így?!:D Holnap hozok egy részt és minden kiderül:) Azért örülök hogy tetszik:D És miről kellene a vélemény?!:D Írjak vagy írsz majd? Imádás van!:3 <3

      Törlés
    2. Nem, nem élet ez így. :D
      Majd írok, hosszú sztori. :D
      Imádás<3

      Törlés
  8. Uristen. Hát, én mindjárt kiugrom az ablakon. :( Annyira szeretem ezt a párost, és most megszakad értük a szívem:/ Amúgy nagyon jó a fejléc!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uisten, hát azért az ne kéremszépen!:D Én is szeretem ezt a párost, és a szíved még ne szakadjon meg, sok minden történik majd még itt ezen a blogon:D Örülök hogy tetszik, nem tudom eldönteni hogy ez jobb-e vagy az előző:D Imádás van!:3

      Törlés