2016. január 17., vasárnap

39. Rész

Kissé elálmosodva dőlök neki Zaynnak, ahogy az akciófilmet nézzük. És őszintén, nem rossz! Csak éppen Zayn olyan puha, meg kényelmes. És csak úgy aludnék... Szerintem fel sem fogja, hogy az ujjai a hajammal játszanak. Elbambulva nézem, ahogy hosszú ujjai köré csavargatja a vörös tincseimet. A csengőre fel sem figyelek... aztán tovább tart, mint a jelenet követelné. És rájövök, hogy ez a mi csengőnk!
- Öhh - nyögök fel értetlenül, mire a srácok is elnéznek az ajtó irányába. Feltápászkodom Zayn mellől, aki értetlenül néz rám. Én viszont ugyanolyan értetlenül állok a dolgok előtt! Megrántom a vállam és sietősen az ajtó felé indulok. Kinyitom és kissé ledermedek, ahogy meglátom ott Po-t. - Mi a fasz, ember?! - csúszik ki a számon, ahogy konkrétan ledöbbenek.
- Baba! - ordít fel és a nyakamba ugrik, én pedig egyszerűen elesek a földön. Felnyögök, és ha maga az esés nem fájna, akkor annak a hangjára elfintorodnék, az tuti.
- Mi volt e... - Zayn eddig jut, mikor lefékez mellettünk. Én sokkosan nézek fel rá, ő meg le rám, rajtam a legjobb barátnőmmel, aki rajtam csüng és röhög.
- Ittál? - kérdem értetlenül, legurítva magamról a csajt.
- Nem, de nem hívtál, szóval jöttem, hogy menjünk bulizni - mondja szemöldökét felvonva, ahogy feláll velem együtt. - Ő ki? - kérdi Zaynra mutatva, míg lazán végigméri, nem leplezve magát, nekem pedig összeszorul a gyomrom. - Kik?! - nyög fel, ahogy kijön a többi srác is.
- Ő itt Zayn. Aztán a mexikói Xavier, a magas az Danny. Aki kicsit hasonít Dannyra, az Danny öccse, Ant. A sötétbarna az Nick. A szőke az Uriel. A szemüveges az Alan - hadarom el, ahogy becsapom az ajtót. - És ha nem hívlak, lehet azért van, mert még nem érek rá! - tárom szét a karomat értetlenül. Ezt mégis, hogy gondolta?!
- És ő? - kérdi Zayn, míg Po felé mutatva szintén végigméri a lányt. Elhányom magam, ha ezek összejönnek! 
- Po - vetem oda flegmán és átcsörtetve közöttük levágódom a nappaliban a kanapéra.
- Most mi a bajod? - kérdi Po, míg leül mellém.
- Azon kívül, hogy nincs magánéletem? Lazába semmi - intem le, míg a filmre nézek és ignorálom őket. Ez könnyen megy. Po úgy mérte végig Zaynt, ahogy a pasikat szokta. Mármint, a lehetséges pasikat. Zayn meg nem tudom, hogy mér végig valakit. Oké, remek lenne asszisztálni, hogy összejöjjön a legjobb barátnőm és az a srác, akit szeretek. Miért is ne?! Amúgy is elbaszott vagyok, Zayn amúgy sem akar velem összejönni. Talán össze is illenének. Po bajos, Zayn bajos. Po belevaló, Zayn szereti az ilyeneket. Po-t megáldotta a természet... ott is, ahol engem nem. Szociális típus, hát igen. Belegondolva, lehet össze kéne őket hoznom, miért is ne? Maximum utána fejbe lövőm magam. Hmm, ami a mamámék telkén van légpuskám, vajon hatásos lenne? Egyáltalán, azzal megtudnám magam ölni? Ennek utána kéne olvasni, mondjuk, míg ők randiznak. Talán, ha tudnék szerezni bele valami robbanós töltényt. Bár légfegyverbe nem hiszem, hogy árulnak.
- Élet - mordul fel a mély hang, amit sajnos annyira mégsem tudok ignorálni és oda is kapom a fejemet.
- Hm? - kérdek vissza zavartan, kicsöppenve a töltényekről szóló álmomból.
- Hozzád pofázunk, vagy negyed órája - röhög rám Po.
- Lehet, hogy nem érdekel - rántom meg a vállamat.
- Min gondolkoztál? - kérdi értetlenül Po.
- Azon, hogy a légpuskába lehet-e venni robbanós töltényt - nézek rá tök komolyan, mire ő pofán röhög és a többiek is értetlenül felnevetnek.
- Hagyd már magad - röhög rám, mire elmosolyodom. - Na, hova megyünk bebaszni? - kérdi mosolyogva.
- Ma sehova. Le Loughborough-ba, a tóhoz - mondom felsóhajtva.
- Úhhh, esti fürcsi?! - kérdi izgatottan, mire bólintok.
- Csapassuk! - ugrik fel és már húz is kifelé.
- Mi?! - kérdem értetlenül, ahogy kinyitja az ajtót.
- Pont szólni akartam, itt a kocsi, fuvar kell? - kérdi meg egy eléggé nem tetszetős alak rágózva, az ajtónktól körülbelül tíz méterre.
- Kibírom pia nélkül, nem! - szól oda ingerülten Xavier, ahogy meglátja a faszit mögöttünk kilépve. A kulcsot odadobja nekünk, Zayn elkapja fél kézzel és értetlenül mered a társaságra.
- Ki volt ez a foszer? - kérdi Po rám bámulva.
- Nem tudom - rántom meg a vállamat.
- Mi van manapság az alvilággal?! Idióta barmok, már nem csak verőlegénynek vannak? - hördül fel bepattanva a kisbusz hátuljába. Hát igen. Ezt a csapatot csak egy kisbusz tudja elvinni.
- Alvilág? - suttogja feszülten Danny, egyértelműen értetlenül, csak úgy, mellékesen megkérdezvén az apró nyelvbotlást Po részéről.
- Po tuti bebaszott - legyintem le őket.
- LOL, hát te hülye vagy! - hördül fel Po.
- Te csak kussolj, ribanc! - mordulok rá felröhögve.
- Barátnők, tuti? - kérdi Xavier Zaynhoz hajolva, kissé hitetlenül.
- Szopj le! - néz rám Po, mire elfintorodóm.
- Elvileg, de... majd később átbeszéljük - morogja Zayn.
- Hozunk cuccokat, üljetek akkor addig be - nyökögi ki zavartan Alan és már vissza is megy a házba. Vele együtt mindenki... Zayn is. Én meg beülök Po mellé hátra.
- Na mesélj - kérdi izgatottan.
- Ő az a srác. Zain. Javaad. Malik. Zayn - hadarom elmosolyodva, mire eltátja a száját.
- A faszt! - ordít fel, mire elröhögöm magam. - Uristen! - kezd el sikongatni. - És mi van?! - ragadja meg a kezemet annyira, hogy már fáj, konkrétan.
- Az osztály kirándulásomon... már találkoztunk - vallom be neki, mire megnémul.
- Miért nem mondtad? - kérdi kiakadva, mire elfintorodóm. Po nem a legjobb barátnő, sokszor nem érdekli, mi van velem. És néha eléggé bunkó, de ez a stílusa.
- Nem tudom, nem mertem - vallom be őszintén, ha már itt tartunk.
- Oké - sóhajt fel kissé csalódottan. - És, mi volt? Együtt vagytok? - kérdi újra mosolyogva.
- Hát... smárolgattunk az osztálykiránduláson, együtt is aludtunk. Meg hát... uhm... Voltak dolgok - mondom elvörösödve, mire ismét sikkant egyet, mire a kisbusz ajtaja kivágódik és a szóban forgó egyed benéz.
- Mi van veletek?! Ez ilyen lányos dolog, vagy mi a fasz?! Azt hittem, már éppen megerőszakolnak titeket! - hördül fel mérgesen, míg beül elénk. Ha tippelnem kéne, most ismét a pulzusa az egekben van és túlaggódik mindent.
- Igen, ez ilyen lányos dolog - nevetem el magam, míg Po egy helyben ugrál.
- Nem úszod meg! - mutat rám izgatottan.
- Mit? - kérdi Zayn.
- Később, oké? - mondom Po-nak. - És mindegy - legyintem le Zaynt.
- Ahha - mondja szemöldök ráncolva. - Akkor, most úgy rendesen, meg illedelmesen bemutatkozom - köhög párat zavartan és Po felé nyújtja a kezét, aki elröhögi magát.
- Nem, én nem az a fajta barátnő vagyok, akinek kell a szar körítés. Zayn vagy, kavarsz a barátnőmmel. De a lényeget tisztázzuk, ennyi körítés kell. Ha megbántod, megverlek - hajol előre egy bájos mosollyal.
- Kezdhetsz agyon verni, szerintem ezen a részen túl vagyunk már - fintorodik el Zayn. Po meglepődve fordu hozzám. Örülök, hogy végre észreveszik, hogy én itt égek!
- Elég legyen, Po, csak kulturáltan. És később mesélek, jó?! - kérem esdeklően.
- Jézus, ki fogtok beszélni? - kérdi Zayn elkerekedett szemekkel.
- Téged mindig, mindenki kibeszél, hozzá szokhattál volna - forgatom meg a szememet. Ő felröhög, Po meg visszahuppan mellém.
- Na mehetünk - ül be Danny Zayn mellé, vagy két szatyorral. Xavier bevágódik a vezetőülésbe, mellé pedig Alan. Mögéjük Nick és Uriel. és hozzájuk csapódik még Ant. Ők nyomorognak, de mi jól megvagyunk itt.
- Nem nekem kéne előre ülni? Én tudom az utat - vetem közbe, ahogy Xav elindul.
- Lehet, hogy mexikói vagyok, de a táblákat még ismerem! - hördül fel, mire felröhögök.
- Jó, de azért, ha tudsz, fordulj meg, mert a másik irányba kell menni - mondom nyugodtan, mire a többiek felröhögnek, ő meg morogva megfordul.
- Mennyi idő, mire oda érünk? - kérdi Ant, hátranézve.
- Ha Xavier hajlandó nem eltévedni, akkor fél óra körülbelül - válaszolok készségesen.
- Zoe, nyugodtan leszophatsz - kiabál hátra nekem, mire felröhögök.
- Még téged is? - kérdi Danny, mire lendületből csapom tarkón.
- Hogy mi?! - kérdi Po felsikkantva, mire küldök felé egy elég szarra sikerült mosolyt. Tátog pár sort, majd csapkod és jelbeszédet próbál alkalmazni, mire egyszerűen lefogom a karjait és mélyen a szemébe nézek. - Jó! - közli ingerülten, ahogy azt hiszem, leesik neki, hogy azt kérem, később!
- Balra! - szólok rá Xavierre, mire élesen bekanyarodik, én pedig felkenődöm az ajtóra. Rám pedig Po, és mindenkivel ugyan ez történik. - Még, hogy tudsz vezetni! - hördülök fel, ahogy visszaülök normálisan.
- Kikérem magamnak! - modul fel sértetten.
- Szóval, te vagy Po - fordul hátra Zayn. És ahogy egyik karját az ülés támlájára rakja és lazán idenéz, majdnem nyáladzani kezdek. A biztonság kedvéért megvakarom a szám szélét, hogy titokban leellenőrizzem, tuti nem folyik-e a nyálam.
- 3D-ben, csak neked, csak most - mutat végig magán.
- Ha 3D-ben lennél, csak itt, akkor nem éreznél szagokat például - rázom meg a fejemet ránézve, fintorogva.
- Kussolj, gimis! - röhög rám.
- Én legalább nem lövöldözőm nyíllal lovak hátáról az élet iskolámban - forgatom meg a szememet.
- Hey! Lehet, hogy hasznos lesz! - hördül fel sértetten.
- Mint a népmese órád, amiből ötös vagy? - nézek rá lesajnálóan. - Este, ha nem tudok aludni, te leszel az első, akit felhívok - röhögöm el magam.
- Ne legyél már szenyo - néz rám szomorúan.
- Élet iskola? - néz hátra mindenki értetlenül, mire Po felröhög.
- Abba jár. Életiskolába. Van népmese óra. És lovas óra. Sőt, van népi játékok is! Kitűnő a csajszi - mosolyodom el, mire ő felsóhajt.
- Ez komoly? - vonja fel a szemöldökét Alan. Zayn egyenesen Po-ra mered, majd rám és szavak nélkül megkérdezi, hogy komolyan mondom-e, mire bólintok.
- Én legalább nem buktam meg matekból majdnem, mint te - röhög képen, mire elfintorodom. Zayn arca egy pillanatra elborul, majd kikerekedett szemekkel néz rám, azt hiszem, leesik neki, ki is Po. A lány, akiről sokszor halott.
- Ő?! - kérdi kifakadva.
- Ja, pedig régen ötös volt, én se értettem. De jegyek alapján még mindig jobb vagyok - röhög rám Po, mire elmosolyodom. Po magának érezte a kérdést, de Zayn nekem szánta. Hogy ő az a lány. Én pedig bólintok.
- Népmesékben - veti oda flegmán Zayn és előre fordul.
- Helycsere - mászok át Po-n, mire ő felnyög, de nem érdekel. Átcsusszan a helyemre. Feltérdelek az ülésre és átkarolom Zayn nyakát, majd fejemet vállára teszem, arra az oldalra, ahol a többiek nem látnak.
- Nyugi van, szépfiú - kuncogok a fülébe, mire felmordul, de látom, ahogy elmosolyodik. Puszit nyomok a nyakára, majd visszahuppanok a helyemre.
- És ilyeneket tanultok? Mármint konkrétan lovak hátáról lövöldöztök nyíllal, meg ilyenek? - kérdi értetlenül Nick.
- Aham - mosolyodik el Po.
- És mikor lesz erre szükséged?! - kérdi Zayn értetlenül, ismét hátra fordulva. Nem mérges, visszafogja magát. Csak éppen utálja Po-t. Talán nem kellett volna elgondolkoznom azon, hogy ők összejönnek... főleg azok után, hogy lefeküdtem Zaynnal. Elpirulok a gondolatra, mire Zayn értetlenül néz rám, én pedig megrázom a fejemet, ő pedig felnevet. Ha nem is tudja, min jár az agyam, abban biztos vagyok, hogy tudja, hogy valami kettőnkről.
- Zombi apokalipszis esetén, mondjuk - feleli komolyan Po, mire tenyereimbe temet az arcomat.
- Mondd, hogy viccelsz! - kéri könyörgően Zayn.
- Jó, tudom, hogy nem minden órám hasznos, de legalább foglalkozom a népemmel és...
- Népmese óra? Ez burkolt irodalom és nem mesék, ugye? - kérdi Danny felröhögve.
- Nincs irodalmunk - rázza meg a fejét Po.
- Mi?! - akad ki Zayn, mire felröhögök. - Miért?! Az irodalom mindennek az alapja! Még a matek szempontjából is vannak utalások és minden a matek és az irodalom alapja! Most komolyan nincs?! - kezd el hadarni kiakadva.
- Látod, van számodra szarabb iskola, mint az, amibe most jársz - mosolygok rá, mire fejét rázva néz rám, hitetlenkedve.
- Mert az irodalom befolyásolt - feleli diplomatikusan Po.
- Megmagyarázom - intem le a többieket. - A népmesék szájról szájra alapon keletkeztek. A népek írták - forgatom meg a szememet. - Az irodalom a korokban korlátozott volt. A reneszánsz nem illik a felvilágosodásba, ami nem illik a romantikába. Az irodalmat befolyásolták és akkoriban az emberek megvezetésére használták, ezért hazugság az egész - fejezem be a már jó párszor hallott, értelmetlen furaságot. Zayn komoran mered rám, majd Po-ra. És ismét rám. A többiek is értetlenül figyelnek minket.
- Szoktál olvasni? - kérdi Zayn, még mindig azt hiszem, kissé lesokkolódva.
- Hát... ha Zoe ad valamit, akkor néha, ja - bólint figyelmesen.
- És élvezed őket? - kérdi félrebillentve a fejét.
- Igen - mosolyodik el Po.
- És félrevezetnek benne?! - kérdi értetlenül.
- Nem - jelenti ki bizonytalanul.
- Az irodalom részt vett a politikában, egy kicsit. De végül elkülönült, nagyon hamar. Ez szórakoztatás és művelődés volt - rázza meg a fejét Zayn.
- Mindenkinek joga van a saját illúziójához - mosolyodom el, lezárva a vitájukat.
- Jogos - biccent Zayn és ismét előre figyel.
- Majd jobbra, Xav - szólók előre mikor kinézek, hogy hol vagyunk.
- Hát ez fura beszélgetés volt - sóhajt fel Uriel, mire felröhögök.
- Na, az ott a tó - mosolyodom el, ahogy a kocsi előtt feltűnik a hatalmas tó.
- Ez rohadt nagy! - hördül fel Ant.
- Az - mosolyodom el.
- Nem látom a végét - szólal meg furán Zayn.
- Ezért mondják, hogy nagy - veregetem meg a vállát, mire felröhög. Xav leparkol a parton. Kissé elhagyatott helyre hoztam őket, bár nem szoktak itt lenni eleve, főleg nem fesztivál idején. Po kiszáll a kocsiból, én pedig rögtön utána. Mind kiszállunk, a srácok pedig a szatyrokat is kiveszik. Értetlenül nézek rájuk, mikor fognak vagy hat pokrócot és leterítik őket, majd arra kezdenek kipakolni kajákat, piákat. Alkoholosokat leginkább. - Hát, ezekre én nem gondoltam volna - mondom a tarkómat megvakargatva. Annyi pléd van, hogy mindannyian még el is feküdhetünk rajta, ha akarunk. Plusz az otthoni törülközők felét elhozták szerintem.
- Látod-látod - mosolyog rám Xav.
- Oké, fürdőruhák hol? - kérdem értetlenül, mikor minden zacskó már üres.
- A mik? - kérdi elkomorodva Danny, mire mosolyom eltűnik.
- Most szopatsz - jelentem ki mérgesen.
- Hát, izé... nem akartam a ruháid között turkálni és...
- Te elfelejtetted?! - kérdem értetlenül.
- Ami azt illeti, el - nevet fel Nick, mire homlokon csapom magam.
- Fehérneműs fürdés lesz - röhög fel Ant. Ajkaimat lebiggyesztem és Po-ra nézek.
- Most miért? Én ezt nem értem bennetek! A fürdőruha ugyan olyan, mint a fehérnemű! - hördül fel Nick.
- De én még fürdőruhában is szégyenlős vagyok, nem, hogy fehérneműben! - horkantok fel sértetten.
- Hogy lehetsz még szégyenlős fehérneműben, ha túlestél a Zayn féle kritizáláson? - kérdi értetlenül Danny.
- A min? - kérdem összezavarodva.
- Hát, amint eljut valameddig egy lánnyal, máris közli vele, hogy mi nem jó benne - röhög fel Danny. Szemöldök felvonva nézek Zaynra, aki csak meredten néz Dannyra, aztán rám.
- Mindig? - kérdem csodálkozva.
- Aha - mondja most már furán Danny is.
- Haver, nem értem, minek vagy te a barátom - csapja tarkón Zayn, ahogy könnyedén ellöki őt előlem.
- Hova jutnak a dolgok?! - kérdi Po rám nézve.
- Iszok - emelem fel a kezeimet, ahogy a piák felé lépek.
- Nálad nem volt kritizálás?! - kérdi Xavier ledermedve.
- Két másodperce van mindenkinek, hogy befogja a pofáját, vagy teszek róla, hogy kussoljon! - mordul fel Zayn és a ő is elvesz egy piás üveget. Én a pezsgő mellett döntök, ami már nyitva is vár rám.
- Nem - válaszolok nyugodtan, amíg meghúzom az üveget. Akkor ez most mit jelent? Zayn nem meri elmondani, vagy nem talál bennem kivetnivalót?!
- Azt a kurva! - röhög fel Xav és már meg is kapja Zayn könyökét a hasába, ahogy elsétál előtte és meghúzza a piát. Mindenki vesz magának alkoholt, kivéve Xavier.
- Igyál - legyintem őt le - Ha mi részegek leszünk, akkor amúgy sem megyünk egyhamar haza. Ha meg kell, szerzek embert - mosolygok rá.
- Tuti? - kérdi kissé félénken. - Mondtam, hogy kibírom, szóval nem gáz - hadarja el rögtön.
- Tuti - mosolygom rá, mire bólint és elvesz valamit ő is. Fél óra múlva Po már túlságosan is engem les. Én pedig nem merem megcsókolni Zaynt a jelenlétében.
- Beszélnünk kéne - kezdi Po utalva, mire felsóhajtok és az utolsó kortyomat is kiiszom az üvegből.
- Hol? - kérdem feltápászkodva. Zayn felnyúl és megtámasztja a derekamat, ahogy hirtelen beüt a pia.
- Víz - közli nyugodtan és már le is kapja a pólóját. A srácok és én is elképedve nézünk rá. Azt hiszem, más-más okból. - Részeg vagy, jól megy neked az, hogy leszarj mindent. Gyerünk! - int felém, ahogy könnyedén lehúzza magáról gatyáját. Oké... csak mint a fürdőruha. Részeg vagyok, igaza van. De azért még érdekel ez az egész... mármint a srácok és... jézusom. Leveszem a felsőmet és feszengve a földre dobom.
- Ne nézzetek oda! - mordul fel Zayn, míg ő engem bámul.
- Akkor Po-t nézzük - hördül fel Danny, én pedig elmosolyodom és lehúzom a gatyámat is. Persze, hogy Po-t nézik. Po jól néz ki. Po-t jó nézni. Nem értem mit feszengek, ha engem úgy sem néznek majd meg. Hajamba túrok és Po-ra nézek, aki önelégülten rám. Azt hiszem, elkönyvelheti magában, hogy ismét nyert valamiben ellenem, ami lássuk be; Nem nehéz. Po-val és rég látott haverommal, önbizalomhiánnyal elindulok a tó felé. Po mellettem kuncog, mire értetlenül ránézek.
- Ezek a srácok nagyon oda meg vissza vannak - mondja röhögve, míg ismét hátra néz. Én nem nézek hátra, csak azon vagyok, hogy minél előbb bent legyek a vízben, ahol nem látnak!


x--- Zain Malik ---x


Nézem, amint remegő kezekkel leveszi a felsőjét és feltűnik fekete csipkés melltartója, hasa és melle. A kulcscsontjai most is annyira rohadtul jól néznek ki és a csípőcsontja is látszik. Oldalra néz és látom, amint megszokottan elmosolyodik.
- Ne nézzetek oda! - mordulok fel a haverjaimra, akik nagyon remélem, hogy nem ugyan olyan gondolatokkal küzdenek, mint én. Aztán Zoe leveszi a gatyáját. A nyál összefut a számban, ahogy meglátom a melltartóhoz illő fekete csipkebugyit rajta. Uristen, de elvinném most valahova, hogy ketten legyünk!
- Akkor Po-t nézzük - hördül fel Danny, de látom, hogy attól még Zoet nézik. A kijelentésre ő viszont Po-ra néz. Torkom összeszorul, ahogy látom, amint szomorkásan elmosolyodik, mint aki tudja, hogy Po szebb nála. Pedig ha tudná, hogy mindenki őt nézi. Annyira tökéletes, hogy jesszusom. Ő lazán elindul a víz felé, ott hagyva a magát mutogató idiótát, én pedig rámarkolok az üvegemre ahogy meglátom, hogy tanga van rajta. Te jó ég... nem bírom.
- Baszki - motyogja Ant, ahogy a lányok megindulnak előre.
- Izé, bocs - motyogja Danny előre bambulva.
- Az ott Zoe - jegyzi meg Xavier a nyilvánvalót.
- Ühüm - bólintok, továbbra is le sem véve róla a szememet. És most nem tudok rá szólni a srácokra, megértem őket.
- Ja, értem miért nem volt kritizálás - nyögi ki Ant mire elmosolyodom. Látom, amint Po hátranéz ránk és felnevet, Zoe csak megrántja a vállát és előre siet. Kíváncsi vagyok, mit gondolhat. Vagy, hogy Po mit gondolhat. Nem bírom ezt a lányt. Még ha Zoe "barátnője" is. Nem... ez nem barát. Lekezeli Zoet, buta, és semmi közös sincs bennük. Ráadásul nem egyszer bántotta már meg Zoet. Tudom, hallottam őket. Mesélte is őket. Nem értem Zoet, minek segít még mindig ennek a lánynak. Zoe belelép a vízbe és térdig is ér legalább a vízszint. Azt hiszem, ezek a képek az elmémbe fognak égni. Le kellene rajzolnom ezt a jelenetet. Vagy lefényképeznem... kár, hogy bénultam figyelem, ahogy egyre beljebb lépked. Po néha-néha megáll és hátra néz ránk, olykor pedig elkezdi magát a vízzel locsolni, Zoe pedig csak megy előre, könnyedén. Tudom, hogy odavan az éjszakákért, és nem úgy a vízért és a látványért. Azt hiszem, most ő le is szarja Po-t egy kicsit. Szívesen ott lennék mellette. Már lassan combja közepéig ér a víz, mikor megáll egy kicsit. A hold és a csillagok miatt fénylik a tó vize és Zoe alakja erős kontraszt benne. Vörös haja a hátán terül szét, látom melltartópántját és tangáját is. A feneke annyira tökéletes, hogy inkább meghúzom a piámat. De komolyan, olyan feszes, meg kerek és jesszus. Po meg meh... nem igazán jönne be a csaj, azt hiszem, még narancsbőre is van. Fura, hogy kettőjük mégis azt vallja, hogy Po a szebb. Egyáltalán nem. Még husis is... nem jön be. Mármint nem azt mondom hogy nem néz ki jól... csak utálom ha valaki beképzelt. Jó, mondjuk Zoe mellett nekem mindenki husis vagy sovány mert hogy ő tökéletes. Fura innen nézni a tavat. Tudva, hogy ez az a hely, ahol azt mondta nekem Zoe, hogy nézzem a holdat, nézi ő is. Hogy tudom, ebben volt részegen. És, hogy itt volt egyedül.
- Hogy mi?! - hallatszik ki idáig Po hangja, mire elfintorodom. Zoe megrázza a fejét és továbbsétál befelé, de Po visszarántja. Po erősen kezd gesztikulálni, mire érzem, hogy sokan rámnéznek, de én csak megrántom a vállam. Fogalmam sincs, mit mond neki Po. De azért eljön a pillanat, amikor Zoe hátrább lép és jól lefest testbeszédéből a meglepettség és a düh.
- Bemenjünk? - kérdi Danny, ahogy Zoen látszik, hogy magyarázni kezd.
- Aha, menjetek. Ő ki fog jönni. Megvárom - bólintok. Rögtön ledobják a ruhájukat és alsónadrágban megindulnak. - Kösz! - szólok utánuk, mire Danny lelegyint. Igen, ezért vagyunk haverok. Po megindulna kifele, mire olyant látok, amit azt hiszem, nem igazán fogok többet. Zoe könnyedén elé kerül, látom, amint megfogja a vállát, de Po tovább jönne. Erre pedig a következő, amit látok, hogy Po a víz alá kerül, hála Zoenak. Elegáns mozdulattal látom, hogy kigáncsolja és kézzel belelöki a vízbe, majd kifele kezd jönni.
 -Hűtsd le magad, vagy fulladj meg! - ordít hátra és tovább caplat kifele. Felállok és egy tetszetős fának dőlve állok és várok, hogy kiérjen. Látom, amint Xav hozzá szól, de ő csak megvonja a vállát. Haja kissé vizes, mivel beterítette rendesen, ahogy Po elbaszódott. Büszke vagyok rá. Nem tagadhatom. A világ legkeményebb és legszexibb csaja az enyém. Létezik olyan, hogy saját magamra irigy vagyok?! Mérgesen gázol kifelé a vízből, én pedig már készülök arra, hogy nyugtatom le őt.


x--- Zoe Fable ---x

Előre fele lépkedem, a víz langyos, nem túl hideg, nem túl meleg... olyan semmilyen. Térdig elsüllyedek rögtön és kissé óvatosabban indulok meg előre, míg mellettem Po röhögcsél és néha megáll magát a vízzel locsolgatni, de csak, hogy visszanézhessen a srácokra. A víz feketén fodrozódik körülöttem, előttem csak és kizárólag a csillagok és a hold. Az a hold, amit akkor néztem, mikor Zayn felhívott. Ez az a víz, amiben voltam, mikor felhívott.
- Na mesélj! - szól rám, mire elveszik a varázsa a mindenség és semmiség érzésének.
- Osztálykiránduláson smárolgattunk, ilyesmi, de nem jöttünk össze - vakargatom meg a tarkómat.
- Mi az ilyesmik? - kérdi mellém lépve.
- Hát... izé... - mondom zavartan, mire rám néz egy amolyan, ne nekem akarj kertelni. - Petting - nyögöm ki nagy nehezen, még így sem kell részleteznem, mégis zavarban vagyok.
- Azt a kurva - nyög fel, mire én továbbindulok. - És most mi van?
- Lefeküdtem vele tegnap éjjel - felelem mellékesen, ahogy megállok ismét, mikor már combom közepéig ér a víz.
- Hogy mi?! - ordít rám, én pedig csak megcsóválom a fejemet és továbbindulok befele. Ezen nem kéne kiakadnia, ő már rég nem szűz. Karomat megfogja és visszaránt. - Te hülye vagy?! Nem is jártok! Nincs is veled, kijelenti hogy nem szeret, bár kissé burkoltan és akkor hagyod, hogy kihasználjon és megdugjon?! - kérdi idegesen a karjával csapkodva.
- Mondd, te normális vagy?! - kérdem elhűlten, rámeredve.
- Zoe! Te normális vagy?! Odaadtad magad az első pasinak, aki rád nézett?! - kérdi értetlenül. Szemöldököm felszalad és fejemet megcsóválom, ingerülten.
- Ezt te mondod?! Adammel egy hónap után lefeküdtél! Az a srác ott használ ki téged, ahol csak akar! Ráadásul még egy ostoba fasz is! Megvert egy lányt, Po! Zayn mit tett? Semmit! Meg sem kérdezed, miért nem vagyunk együtt, vagy, hogy mit érzek iránta! - kelek ki magamból végleg. Úgy tűnik, Po-t is képes vagyok leosztani, ha Zaynról van szó. - Szeretem, oké?! - kérdem szomorúan, míg ő dühösen méreget engem. - Po, én szerelmes vagyok belé! - nyögöm ki, azt hiszem a nyilvánvalót. - Komolyan azt hiszem, hogy szerelmes vagyok belé! - hadarom, míg hajamba túrok.
- Fogalmad sincs, mi a szerelem - veti nekem flegmán, mire felröhögök.
- Miért, te tudod? Az, hogy megalázkodsz egy srácnak, aki megdug, ha jó kedve van, nem szerelem. Po, lehet, hogy többet tudok a szerelemről. Csak fogadd el ezt. Fogadd el ezt, engem, őt, minket, ahogy vagyunk - kérem kétségbeesetten.
- Nem, Zoe. Ezt később megköszönöd még nekem. Most szépen leosztom és kirakjuk őket a házból! - int le engem és megindul a part felé. Elhűlten nézem őt és rájövök, hogy hiába pofáztam neki. Könnyedén lépek elé és rakom kezemet a vállára.
- Nem, Po. Ebbe nem szólhatsz bele. Szeretem őket. Szerelmes vagyok Zaynba. És ha később belepusztulok is, most élvezem - rázom meg a fejemet.
- Hidd el... - ismét megindul, de a mondatát nem tudja befejezni, ahogy lábammal lába mögé nyúlok, magam felé húzom az én lábamat, ezzel kirúgva az övét. Kezem, ami a vállán van, most erősen löki bele a vízbe. A víz rám fröccsen, ahogy ő elmerül benne. Idegesen indulok vissza, de hallom, amikor nagy levegőt véve feljön a víz tetejére.
- Hűtsd le magad, vagy fulladj meg! - ordítok rá hátra. Nem, ezt nem bassza el nekem. Nem érdekel.
- Hé, minden oké? - kérdi Xav felém sietve. Vállamat megrántom és tovább sietek kifelé. Szememmel Zaynt keresem és meg is látom, amint mosolyog egy fának dől. Nem bírok közel maradni a többiekhez. Érzem, hogy remegek a dühtől. A víz csöpög a hajamból, és úgy alapjáraton mindenemből.
- Üss meg! - kiállt oda nekem Zayn, ahogy kimászok a tóból.
- Mi?! - kérdem értetlenül.
- Üss a kezembe - emeli fel maga elé a bal kezét.
- Hülye vagy te is?! - kérdem értetlenül ráüvöltve.
- Gyerünk! Mi van veled, nem tudsz verekedni, csak lányokkal? - nevet rám úgy, mint aki jól szórakozik. Megállok előtte úgy öt méterre, mire ő felvont szemöldökkel megmozgatja a karját. - Ígérem, hogy utána jobb lesz - mosolyog rám féloldalasan. Mérgesen indulok meg felé. Öklöm szál keze felé, majd meghökkenek, ahogy elkapja karomat, saját testével fordít az enyémen. A lendület, amivel felé ütök... azzal csapódik neki a hátam a fának, míg a kezemet, amivel megakartam ütni, a fejem fölé fogja. Apró nyögés szakad ki belőlem a hátam miatt, egy pillanatra nézek szemeibe és már remegni kezdek a hirtelen ért adrenalintól. Ajkaimhoz hajol és a fának nyom. A remegésem nem hagy alább, de visszacsókolok. És lassan ellazulok, nem érdekel semmi. Addig nem, amíg Zayn így csókol. Kezeimet a nyaka köré rakja, én pedig értem mit akar; átkarolom. Keze lecsúszik fenekemre és belemarkol, mire szájába sóhajtok. Megmarkolja a tangám pántját és kissé erősebben kezd csókolni. Megtépem a haját és érzem, ahogy elmosolyodik és elenged. De kezeit fenekemen tartja. Bírom, hogy ilyen leplezetlenül mocskos.
- Szép fordított pszichológia volt - mondom a mellkasába temetve arcomat.
- Minden oké? - kérdi végigsimítva hátamon, ezzel elengedve fenekem.
- Nem tudom. Po... - nyögök fel fintorogva, míg elhúzódik tőlem. Én a fának dőlök, ő pedig tartja magát kissé messzebb.
- Nem szeretem őt, bocs - rázza meg a fejét.
- Nem baj - vonom meg a vállaimat. - Ő sem téged. Bár pasiként bejössz neki - morgom mellékesen, ahogy oldalra nézek.
- Mi? - kérdi értetlenül, maga felé fordítva a fejemet.
- Végig mért úgy, ahogy a potenciális jelölteket szokta. Gratulálok, Po-t megdughatod - mosolygok rá, mire értetlenül megrázza a fejét.
- Okos vagy, ne csináld ezt, jó? Te ne. Te nem ilyen vagy - morogja halkan a nyakamba.
- Még én sem tudom, milyen vagyok, hát akkor te?! - kérdem értetlenül.
- Komolyan, rá akarsz féltékeny lenni? Arra a lányra, akihez hozzá se szólnék, ha nem kéne? - kérdi fájdalmas fintorral.
- Nem, Zayn. Nem pont rá. Mindenkire, akinek nincs fasza. De még azokra is, akiknek van! Téged folyton mindenki akar, téged folyton nem kap meg senki, és csak ideiglenes lehetsz úgy egy kicsit is valakié és kiakadtam és egyszerűen nem bírom, hogy Po....
- Egyedül te érdekelsz - fojtja belém a szót. - Csak te, Zoe. Tökéletes vagy, minden hogyan - mosolyog rám könnyedén -, csak hidd már el - nyög fel a nyakamban.
- Zayn, mit teszel azért, hogy elhiggyem? - kérdem értetlenül, a holdra meredve. - Megdugsz más lányokat. Ne próbálj önbizalmat önteni belém így - rázom meg a fejemet, eltolva magamtól őt.
- Senkit nem dugtam meg - kap a karom után, ahogy megindulnék valami piáért.
- De smároltál velük. De leszopattad magad. De nem jársz velem. De tökéletes vagyok? Hagyjuk már, oké? Unom a kicseszett hazugságokat és kifogásokat - rázom meg a fejemet fáradtan. Tényleg fáradt vagyok az egész Po és Zaynos dolog miatt. Ponak valamilyen szinten igaza van. Zayn valamilyen szinten édes. Ellépek előle és most felveszek egy üveg... valamit.
- Nem hazudok neked - rázza meg a fejét, engem bámulva.
- Más fogalmunk van a szeretetről. És ezt az én felfogásom nehezen bírja. Mindenkinek joga van a saját illúziójához! - mosolygok rá, majd megfordulok és elindulok a part mentén.
- Miért most? - kérdi mellém lépve.
- Miért mikor? - kérdem felnézve rá.
- Ne most - rázza meg a fejét.
- Zayn, közöld, ha csak le akartál fektetni, nem kell az egé... - megállok, ahogy ő megdermed. Értetlenül mered rám, aztán elmosolyodik és lehajtja a fejét.
- Kösz, Zoe - mosolyog rám gúnyosan, felemelve a fejét. - Örülök, hogy te is ennyit nézel ki belőlem. Minek jöjjek össze veled, ha ugyan olyan vagy, mint a többi? - kérdi a fejét rázva és egyszerűen továbbsétál. Engem ott hagyva. Mérgesen, kissé kábultan megyek vissza a plédekhez. Felkapom a felsőm, a gatyám és fogom a piát. Aztán megindulok a városba. Po itt van, nem tévednek el. A ház nyitva, megoldják. Az üres üveget kidobom öt utca után. Meglátom a kocsmát, azt, amiben bebasztam aznap este. Leülök egy kültéri asztalhoz és kezeimet a faasztalra rakom. Minek jönne velem össze, ha olyan vagyok, mint a többi? Olyan vagyok, mint a többi? Akiket megdug, visszajár hozzájuk néha, de leszarja. Ez a többi. Akkor én is ilyen vagyok. Remek, a szüzességem oda egy olyan szerelemért, amiben a "többi" szerepét töltöm be. A pincér kijön és rám néz.
- Mit hozzak, Zoe? - mosolyog rám, mire én is rá. Hát igen, ismerik a társaságot itt.
- Erőset - rántom meg a vállamat.
- Tömény? - kérdi rám pillantva.
- Aha - biccentek és már el is tűnik. Ennyit nézek ki belőle... még jó, hogy ennyit nézek ki belőle! Nem merek többet kinézni belőle. Nem engedi, hogy többet nézzek ki belőle. A tudat, hogy olyan vagyok, mint a többi... szar. Kurva szar. Érzem, amint a sírás fojtogat, de visszatartom. A pincér elém rakja a poharat, én pedig felhajtom. Szemeimet lehunyom az égető érzésre.
- Még? - kérdi fintorogva. Bólintok, mire a fejét megrázza. Elém dob egy öngyújtót és egy... tekert cigit.
- Mi ez? - kérdem, felnézve rá.
- Gazdaságosabb jókedv, mint a te esetedben a totális részegség - mosolyodik el és otthagy. Meredten nézem a füves cigit és az öngyújtót. Aztán meg fogom és felállok a padról, majd ott hagyom a kocsmát. Kiülök a stégre, arra, amelyiken akkor voltam, mikor Zayn hívott. Amikor szintén miatta áztam el. Amikor szintén miatta volt szar kedvem. Mert egy vagyok a többi közül. A cigit a számba rakom és megnyújtom. Egy vagyok a többi közül, nem mindegy onnan már, melyik alkategória vagyok? Az első találkozás, az első csók, az első szerelem, az első sírás, az első szomorúság, az első érzelem, az első szex, az első füves cigim... sokadik csalódás. Hogy jellemezzem Zaynt? Talán úgy, mint a füves cigit. Tudom, hogy rossz, de szívom. Úgy, mint ennek a füstjét. Bennem van és egy része ott is marad, a többi mégis nehéz füstként a számon át szétoszlik körülöttem. Mintha soha nem is lett volna az, amitől az egekbe akarom érezni magam. Ami később a földbe döngöl. Újabb slukkot szívok. A parázs a végén felvillan. Talán ez az első szerelem is ilyen. Parázslik egy ideig... aztán kihuny.


Kukuuucs! Újabb rész, kicsit késve, elnézést kérek:D Több komi és akkor majd előbb jön a rész:'D Egyébként, igyekszem két naponta kirakni, csak néha elfelejtem hogy nem tetszem közzé szóval elnézést:'D Akik tegnap írták a központit, azoknak remélem nagyon jól sikerült! Tessék megírni kinek hogy sikerült! Imádás van!:3 <3

12 megjegyzés:

  1. Eddig valamiért sose mertem írni de el kell mondjam egyszerűen imádom a sztoridat mindig eszméletlenül várom az új részt hihetetlenül tehetségesnek tartalak, az ahogy a sztoriaid át vannak gondolva, rendesen ki vannak dolgozva és egyszerűen fenomenálisak mindig meglepetést okozol.remélem még sokáig olvashatom majd a munkáid csak így tovább :)

    VálaszTörlés
  2. Drágám!
    Te jóég milyen rég kommenteltem bármelyik történetedhez, ide talán még nem is. De istenem, annyira nagyon imádom. Nem bírom feldolgozni, hogy itt hagytad abba, és, hogy most várnom kell a következőre. Ez túl nagy trauma.:DD Po-t nem bírom. Nagyon nagyon nem. Hülye ribi.:"D A srácokat imádom, Zayn-t pedig egyszerre fojtanám vízbe, és halnék meg a cukiságától.
    Siess a következővel, kéééééérlek.:"D <3
    Imádlak, A

    VálaszTörlés
  3. Istenem, ez valami elképesztő! Teljesen magával ragadott a sztorid! :)

    VálaszTörlés
  4. Hmm...
    Ezt még emésztem.
    Hogy Po mekkora egy ribanc!? Az nem kifejezhető...
    Zoe-t, most fejbelőném én egy légpuskával, de nem tudom miért, csak fejbelőném. :D
    Aztán Zayn-től olvadok, mint mindig.
    Imádtam<3
    Imádás van<3

    VálaszTörlés
  5. Omg!
    Ugye Zoe nem fog rászokni a fűre?
    Mond hogy nem!?
    És ami Pot illeti hogy fulladt volna bele toba!
    Nagyon nagyon jo rész lett siess a kövivel pls!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Úristen mi ez a rész! Egyszerűen szavakhoz sem jutok! Baromi jó rész lett. Pot én sem szeretem nagyon irritál. De Zayn istenem neke is kell egy ilyen ;)
    remélem Zoe nem szokik rá a füves cigire! Nagyon várom a következőt!
    Ja és igen én írtam tegnap felvételit és matek nagy kicseszés volt. A magyar ment és nagyjából jól sikerült de a matekot úgy ahogy van elbasztam, de nagyon :/
    Na mindegy imádtam a a részt. Legalább valami jó is történt ezen a héten! :D
    Puszi Kira!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon nagyon jo volt mint mindig? A Jade-esbe mikor lesz következő rész? ♥♥♥

    VálaszTörlés
  8. Nagyon nagyon jo volt mint mindig? A Jade-esbe mikor lesz következő rész? ♥♥♥

    VálaszTörlés
  9. Jesszusom... Eszméletlen egy rész volt, imádtam. S attól hogy összevesztek, valamiért a kedvenc részeim közé sorolnám. Remélem ezután kapunk majd Zayn szemszögöt is. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni. Nem bánnám ha holnap olvashatnám az új részt :-D Már nagyon várom ❤❤❤

    VálaszTörlés
  10. Nos..hát..uhm..izé.. DIK! :D
    Ez a rész omg volt,de úgy nagyon. Jellemezzem Po-t?:D Vagy tudod te a véleményem? :D
    Na hát,könnyű megutálni embereket blog alapján,ez már a második olyan xd Ribanc,Zoe és a baráti kör.. khm. hát igen. Jaj de kíváncsi lennék ha beleraknál egy olyan személyt,akit egyből megismernék. Hush nooooow :D
    Zoenak a kis elmélete a végén annyira jó volt,annyira szeretem olvasni ezeket a kis hasonlatokat,szebbé teszik az egész részt,de komolyan,ilyenek nagyon tetszenek egy blogban. Az a művészi megfogalmazás,te egy igazi picsa művész vagy:DDD <3 Aztán nekem meg mikor van felvételi :D
    Nemértem. mindig eltérek a témától,megyek és hisztizek,hogy kell rész :D
    Na szercsi van ribi <33333

    VálaszTörlés
  11. Uram isten ez kurva jo lett!!!!
    Főleg a vége a legjobb
    Kérlek hamar hozd a kovit!!!!
    Nem lehetne mondjuk mar holnap??;)))xd

    VálaszTörlés