2016. január 7., csütörtök

35. Rész

x--- Zoe Fable ---x

- Tessék. És ahogy megbeszéltük! - nyomja a kezembe anyám a ház kulcsait.
- Persze muci - biccentek jó gyerekként.
- Lilith, menjünk már! - ordít be kintről Jay. Mindig elfintorodom, mikor Jay a teljes nevén hívja anyut... folyton a nővérem jut róla eszembe. Nem értem, mi az a szar szokás, hogy úgy nevezem el a gyerekemet, ahogy engem hívnak...
- Szia kicsim! - puszil meg gyorsan, majd kiviharzik a házból és becsapja maga mögött az ajtót. Megkönnyebbülve huppanok le a kanapéra és meredek magam elé a kulcsot markolászva a kezemben. Felröhögök saját hülyeségemen, míg lehunyom a szememet és hátra hajtom a fejemet. Anyámék elmennek nyaralni, egy egész hétre. Jay utál, nem volt nehéz elérnem, hogy ne kelljen mennem. Anyu ki akar engesztelni, nem volt nehéz megszereznem a ház kulcsait. Persze, Jay arről aligha tud, hogy itt fogok csövezni egy hétig. Azt hiszi, a virágokat öntözöm meg, bár eléggé erőteljesen azt akarta, hogy inkább a szomszédra bízzák. A lényeg; egy hétig enyém a ház. Anyum azt hiszi pár barátnőt hozok ide. Hát, majd rakok rájuk parókát. Igen, terveim szerint Zayn és a srácok fognak itt csövezni. Még sem hagyhatom, hogy szállodába menjenek! Szóval, akár aljas dolog volt tőlem, akár nem... átbasztam anyámat egy icipicit, kijátszottam Jayt, beadtam egy kamu szöveget apának és lerendeztem Zaynékkel ezt az egészet. Itt, Birminghamben most lesz egy fesztivál. Egy viszonylag ingyenes fesztivál. Eléggé híres, a város folyton tömve van, de úgy igazán. Akárcsak London minden nap. Jó, ez itt a Birgminghamieknek igen is nagy szám! Nem járnak erre sokan, van egy átlagos forgalom, de este az utcák eléggé kihaltak. Bulizók vannak, de nincsenek tömegek. Ilyenkor viszont? Ohh... ilyenkor az utcán megy a party. Odakint tömeg van, egész Birminghamben tömeg van. A koncertek ingyenesek, sőt. Az utcákon vannak felállítva sátrak. Azt hallgatod és oda állsz, ahova akarsz. Feltörekvő zenészek jönnek. Na meg pár nevesebb banda. De az egész annyira király szokott lenni! Zaynnéknek remélem tetszeni fog, meg hát a srácoknak is. Holnap jönnek, holnap kezdődik. A város már nyüzsög. Feltápászkodom a fotelről és elkezdem a nappalit rendbe szedni. És úgy igazából az egész házat is... van három szoba, egy nappali, egy fürdő, a konyha és az előszoba. Plusz egy kis kamra. Egy szoba tuti az enyém és Zaynné. A vendégszoba egy srácé és ha összeszed valakit, akkor azé egy éjszakára... de persze értékelném, ha mondjuk megoldanák és ketten aludnának bent, félre téve a meleg vicceket. A másik szobában is elférnek ketten. Szóval marad még vagy kettő, vagy három ember. Övéké a nappali. Ezt majd ők lerendezik. Egy csomó kaját összevásároltam már. Főzésre és nasinak is. Na jó, hála Li-nek, aki persze csak annyit tud, hogy jönnek a barátnőim, vettem piát is. Ő csak annyit mondott, hogy ha lehet okosan és ha gáz van, vagy detoxba került valaki, akkor őt hívjam fel. Én pedig röhögve beleegyeztem az apró feltételbe. Muci csak annyit kért, hogy ne törjünk össze semmit a barátnőimmel... és a virágokat tényleg ne felejtsem el. Illetve, hogy a házban rend legyen mikor visszaérnek, nyolc nap múlva.
- Woaaaw, hol vagy, szépség?! - hallok meg egy hangot a nappali felől. Befutok és a laptopomon, amit persze magammal hoztam, meglátom Zaynt.
- Kukucs - ülök le rögtön a földre a kis kávézóasztal elé, hogy szembe legyek a géppel. - A ház, amiben élni fogtok úgy egy hetet - nevetek fel.
- De ez nem a szobád - néz rám értetlenül.
- Anyámék háza. Ők utaznak. Én meg növényeket locsolok. Ja, meg itt alszik úgy két barátnőm - felelem könnyedén.
- Sokat kamuztál ezért? - kérdi egy féloldalas mosollyal.
- Hát, csak úgy öt embernek, ez még laza - legyintem le.
- Holnap kijössz elénk akkor? A srácok már pakolnak, és azt dumálják, mennyire fognak, mikor bebaszni - sóhajt fel röhögve. - Készülj, mindenki két táskával jön. Az egyikben félig ruha és félig pia van - csóválja meg a fejét.
- És mi van a második táskában? - kérdem értetlenül.
- Csak pia - röhögi el magát, mire tenyerembe temetem az arcomat. - Nyugi, vigyázni fognak a kecora. Ha nem, akkor leütöm őket - feleli könnyedén.
- Te mindig le akarsz ütni mindenkit a közelemben - csóválom meg a fejemet egy féloldalas mosollyal, ő pedig csak rám kacsint...

~~~


A tükör előtt megállok és lecsekkolom magamat még egyszer a biztonság kedvéért. Sima egyszerű, világos farmer van lábaimon. Megörülni nem örültem meg, hogy nyáron hosszú gatyába legyek, teljesen szét van szaggatva. Lábaimból szinte annyit mutat, mintha rövid gatya lenne rajtam. Felül egy bő toppot kaptam magamra. Vállaim kilátszanak, sőt, majdnem lecsúszik rólam, derekam kissé kilátszik. Maga a topp sötétszürke és mindenhol lóg rajtam, de valahogy mégis látszik, hogy azért vékony vagyok benne. A kulcscsontomat pedig kiemeli. Lábamon egy hanyagul megkötött bakancs ékeskedik, mire elmosolyodom. Hajam egyenesre van kivasalva. A házban üvölt már most a zene, bár ha én nem üvöltetném, akkor is hallani lehetne a zenét, mivel a ház pontosan a belvárosban van. Ami annyit jelent, hogy átmegyek a ház előtti zebrán és ott vagyok a pályaudvaron. Imádom ezt a házat... oké, belegondolva nem érek le Zaynékhoz időben! Gyorsan nyitom ki az ajtót és csukom be magam után. Szinte rögtön a járdán találom magam és már sietek is, lévén, hogy éppen zöld van. Kezemben a kulcs és a telefon. Semmi más. Amint átérek a túloldalra odasétálok ahhoz a helyhez, ahol a buszok megállnak. Idegességemet leplezni sem tudom, de azért háttal nekidőlök a kőfalnak. Elég sok ismerőst látok minden fele, a legtöbben odaköszönnek nekem, de van, aki nem. És nem is csodálom, gyűlölök köszönni. Mármint, én látom őt. Ő lát engem. Tudjuk, hogy ismerjük egymást. Minek ehhez interakció?! Felesleges. Ajkamat rágcsálom, míg saját magamat szórakoztatom azzal, hogy akárhány busz megáll ezen a részen, a szívem félrever. De egyik sem Bradfordból van. Szomorú, nagyon is. Én itt mindjárt meghalok. Pár perc alatt ennyi stresszt és izgalmat nem bír el a szervezetem. Gáz lenne, ha elájulnék, ugye? Idejönnek és itt találnak egy mentő társaságában. Lehet eléggé hangulatgyilkos lenne...
- Zoe! - ordít rám valaki a másik oldalról. Odakapom a tekintetemet és elmosolyodom, mikor meglátom Bent.
- Hello - nevetek rá, ahogy ellököm magam a faltól.
- Kire vársz? Jön Po? - kérdi egy apró mosollyal. Na igen, hiszem, hogy ez a srác valamilyen szinten még mindig szereti Po-t.
- Nem, most kivételesen nem rá. Pár haver jön át - mosolyodom el féloldalasan, ahogy továbbnézem a buszokat.
- Cigit? - nyújtja felém, mire hálás mosolyt villantok rá és elveszek tőle egy szálat. Kutat a gyújtója után, mire segítek mindkettőnkön és előveszem az én mattzöld vihargyújtómat. Meggyújtom a sajátomat, majd az övét is. Hálásan biccent nekem, mire csak mosolyogva szívok egy slukkot.
- Csá, csajszi - mosolyog rám cica. Mármint, így hívják a srácot. Fogalmam sincs, hogy lett ez a neve, de mindenki cicának hívja. És nem is zavarja.
- Hello - köszönök az egész társaságnak, aki Ben után jön ide hozzám. Hát, nem azok a srácok, akikkel szívesen találkoznál egyedül az utcán. De ismerve őket, és úgy, hogy ők is ismernek engem, nem félek tőlük. Az emberek mégis furán méregetnek minket.
- Minden nap bent leszel? - kérdi Andrew.
- Azt hiszem. Ha nem, akkor meghaltam alkoholmérgezésben - nevetek fel, mire az egész társaság elröhögi magát.
- Durva, hogy már most mennyien vannak - néz körbe Pet.
- Mint mindig - vonom meg a vállamat könnyedén.
- Nemsokára mozogni sem lehet - mosolyodik el Ben. Hát igen, ez mindenkinek a lazulós hete. Egy busz ismét beér és a szívem most rendesen zsibbadtan kezd verni. - Ezen vannak a haverok? - kérdi felröhögve Ben.
- Azt hiszem - nyögöm ki nehezen. Egy csomó ember kezd leömleni a buszról, hát igen, amúgy is ilyenkor sokkal többen jönnek. Aztán meglátom először, ahogy Xavier konkrétan leesik. Felröhögök, mire az én társaságom odafordul hozzájuk. Danny, Ant, Alan és Uriel szedegetik ki a táskákat, míg Zayn lazán megindul felénk. Én szívok egy új slukkot a cigiből, majd a lábam elé dobom és előre lépve elnyomom. Egyszerű, sötétkék halászgatyában és egy bordó felsőben van. Fekete haja kuszán áll minden fele, nekem pedig úgy érzem, folyik a nyálam. Ennyi kell, és ahogy a cigit eltaposom már tovább is indulok Zayn felé. Nem bírom ki és konkrétan futva a nyakába ugrok. Röhögve szorít magához, ahogy megtart a levegőben. Fejemet nyakába fúrom és annyira szorítom magamhoz, amennyire csak tudom. Lerak a földre és mosolyogva néz a szemembe. Várom, hogy megcsókoljon. Meghalok, ha nem csókol meg.
- Zoe, mutass már be a haverjaidnak! - kiállt oda hozzám Ben.
- Illene - röhög fel Cica is. A srácok már idehozták a cuccaikat.
- Akkor told ide a képed, Cica - förmedek rá szememet forgatva. Zayn értetlenül néz rám, mire megrázom a fejemet. Elfelejtettem, hogy akár félre is értheti. Most mondjuk leszarom Benéket! Végigölelgetem a kis káoszban a többieket is. Danny kicsit tovább tart magánál.
- Minden oké? Zayn széttörte a deszkáját és... - értetlenül nézek rá, mire ő is értetlenül néz rám. - Később - biccent észrevétlenül, mire egyetértően otthagyom. Vagyis ellépek tőle úgy két lépést.
- Na, akkor. Ő itt Zayn, Danny, Xavier, Nick, Uriel, Alan és Anthony - mutatok végig a számomra azért fontosabb csapaton. - Ők meg itt Ben, Cica - mutatok a srácra - és komolyan így hívják. Nem tudom, már ő sem tudja. Mindenki Cicázza - teszem hozzá, mikor furán méregetik a srácot.
- És a nőket szeretem, tisztázzuk - emeli fel a két kezét, mire többen felnevetnek, de még Zayn is megenged magának egy feszült mosolyt. - Aztán Pet, Andrew, ő fogalmam sincs ki - vallom be őszintén egy csajra mutatva. - Ő pedig még Felix - mosolygok a srácokra.
- Hello - közli mindenki egyszerre, mire elmosolyodom.
- Jó, hát akkor majd este összefutunk - ölel át Ben, majd Cica is. Ők ketten azok, akikkel olyan viszonyban vagyok, hogy elviselem az ölelést.
- Ha megtaláljuk egymást - röhögök rá.
- Ha Po-n múlik? Kétlem, hogy könnyű lesz titeket szem elől téveszteni - néz rám Cica egy fura mosollyal, én pedig összepréselem ajkaimat és hirtelen kínosan érzem magam.
- Na ja - ért egyet Ben is. - Ne téveszd a haverjaid miatt szem elől, ha lehet - néz rám kérlelően Ben.
- Igyekszem - bólintok kimérten, míg félek hátranézni a srácokra. Bradfordban ők a valakik. Itt én vagyok a valaki...
- Hagyd Zoet. Ő is bulizhat és tudod, hogy mindig elintézi a szart. Bocsi - néz rám Cica, majd újra megölel. - Akkor este - int nekünk és már el is hajtja a társaságát tőlünk.
- Azt hiszem, valami magyarázatot érdemlünk - szólal meg Xavier, mire hátrafordulok egy eléggé szar mosollyal.
- Üdv Birminghamben! - tárom szét a karomat és elröhögöm magamat saját gyenge próbálkozásomon.
- Szóval, ki az a Po? - kérdi Danny értetlenül.
- A legjobb barátnője. Vagyis... hát olyasmi - mordul fel Zayn.
- Ő a... - kezdi Alan, mire értetlenül feltekintek rá.
- Ő - zárja le Zayn. 
- Wow - nevetek fel, ahogy megindulok előre a zebra felé, amin persze, hogy piros van.
- Szóval, mi volt ez? - kérdi Xav értetlenül.
- Po balhés. Ennyi - vonom meg a vállamat fintorogva.
- Balhés? - kérdi Zayn. - Csak balhés barátaid vannak... - rázza meg a fejét átkarolva engem. Ha már ott tartunk, hogy én magyarázattal tartozom, akkor Zayn a kicseszett csókommal tartozik.
- De Po... durván balhés. A lényeg, hogy mindig együtt megyünk erre az egész utcafesztiválos dologra és általában én rángatom ki a szarból - vonom meg a vállamat.
- Mekkora az a szar, hogy nem nehéz titeket szem elől téveszteni? - röhög fel Danny.
- Nagy - mondom magam elé meredve, vissza gondolva az eddigiekre. Zayn összefonja az ujjainkat és áthúz a zöldön, amit észre se veszek. Észbe kapva, mikor átérünk már, el is fordulok balra, majd odalépkedem a házhoz.
- Itt is van?! - kérdi Alan ledöbbenve.
- Mondtam, hogy a belvárosban van - röhögök fel, ahogy kinyitom az ajtót és előre bemegyek. A kulcsot félre dobom és hagyom, hogy rögtön beözönöljön mindenki. Az ajtót becsukom utánuk és visszafordulva szembe találom magam Zaynnal. Ellépek mellette és becsukom a kis ajtót, ezzel létrehozva egy zárt előszobát. Szűkös a rengeteg cipőtől, de aligha érdekel, főleg mivel Zayn villant rám egy perverz vigyort. Derekamat megfogja a póló alatt és magához húz. Homlokát az enyémnek hajtja, én pedig megcsókolom. Nem bírok tovább várni egy kicseszett csókra! Jobban magához húz, én pedig nyaka köré rakom kezeimet. Hajába túrok és ő durván kezd csókolni. Én pedig nem bánom. Hiányzott, rohadtul. Több, mint egy hónapja nem csókolt meg. És most még az sem érdekel, ha Bradfordban ott van egy csomó kurvája. Azért nem érdekel, mert tudom, hogy csak engem csókol így. És ismét eljött az az időszakom, hogy nem érdekel egy kicsit sem se a múlt, se a jövő. Csak ő. Pihegve ereszkedem vissza rendesen a talpamra, mivel a csók közben sikerült lábujjhegyre tornáznom magamat. Elenged, én pedig kinyitom az ajtót, majd a nappaliba lépegetek.
- Na, kismároltátok magatokat? - kérdi Nick fel sem nézve a laptopomból, amin máris a zenéket keresgeti.
- Nem - feleli egyszerűen Zayn, mire felröhögök és levágódom a kanapéba. Zayn felemel és egyszerűen leül a helyemre, majd az ölébe húz.
- Akkor, halljuk a szabályokat - nevet rám Uriel.
- A ház maradjon egybe, a növényeket valaki locsolja meg. Mindenkinek legyen meg a számom, ha eltéved. De ha vissza tud találni ide, akkor jöjjön - hadarom el az első gondolataimat.
- De nálad van a kulcs, Zoe - röhög fel Ant, mire ránézek értetlenül, aztán leesik.
- Nem zárom be a házat, vissza tudtok jönni - mosolyodom el.
- Fesztivál van, a ház a belvárosban van, Zoe. Be kéne zárni - néz rám értetlenül Zayn.
- Nem jön be ide senki. Komolyan - mondom feszengve. Talán ha tudnák, hogy itt él anyám pasija, aki túlságosan is benne van a sötét körökben, megértenék. De nem hiszem, hogy erről tudniuk kellene. - Következő. Ha belétek kötnek, ne verekedjetek! Sok a banda, attól, hogy egy embert kéne elintézned, lehet, hogy amúgy húszat. Szóljatok és elintézem. De tényleg, oki? - kérem kissé feszülten.
- Elárulnád, hogy intézel el pár srácot, akik azt hiszik, hogy agyon tudnának verni minket? - kérdi Xavier felvont szemöldökkel.
- Nem - mondom meg őszintén. - Csak tartsátok magatokat ehhez - vonom meg a vállamat.
- Beszélni fogunk - súgja a fülembe Zayn, mire elfintorodom.
- Nem fogunk. Erről nem, Zayn - nézek fel rá szomorkásan.
- Hát jó... eltekintve attól, hogy túl gyanús vagy... ki hol alszik? - kérdi Uriel, terelve a szitut.
- Három szoba van, franciaággyal. Plusz a nappali. Ha csajt akartok dugni, akkor azt csakis a vendégszobában - mondom tovább a feltételeimet, mire a srácok felröhögnek.
- Te komolyan számoltál azzal, hogy valakit meg akarnak dugni?! - kérdi Zayn értetlenül.
- Igen - vonom meg a vállamat.
- Laza vagy - röhögi el magát Nick.
- Gondolom, egy szoba tiétek Zaynnal - néz rám féloldalas mosollyal Danny.
- Passzolom. Aludhat a vendégszobában, ha hozott magával valakit Bradfordból - mosolyodom el gúnyosan.
- Ez fájt - szólal meg Zayn egy szar mosollyal, de a többiek csak röhögnek.
- Gondoltam - bólintok minden empátia nélkül és a szájára nyomok egy apró puszit.
- Oké, a tietek úgyis egy szoba - legyint le minket Ant -, marad még négy fekvőhely. A többi gondolom itt, a nappaliban alszik. Hogy döntsünk? - kérdi teljes komolysággal, máris versenyre készen.
- Aludhatok veled? - kérdi a fülembe suttogva Zayn.
- Kétlem, hogy ebbe lesz beleszólásom - fordulok felé fintorogva, mire elmosolyodik.
- Ha nem akarod, akkor nem fogok, Zoe - rázza meg a fejét.
- Képzelj el engem részegen, a közeledben. Megbeszéltük, vagy ragozzuk még? - kérdem elpirulva.
- Szeretlek - motyogja a nyakamba, a lepkéim pedig nyüzsögni kezdenek a hasamban.
- Jó, azoké az ágy, akik több csajt fűznek be az első este, minimum smárra! - veti fel a következő ötletet Xavier. - Erotika három lánnyal ér fel.
- Betegek vagytok. Nem lehet egy egyszerű kő, papír, olló?! - kérdem értetlenül.
- Abba nincs kihívás - legyint le engem Nick.
- Hagyd rájuk - kuncog fel Zayn.
- Szomjas vagyok - néz rám Danny, mire felpattanok Zayn öléből. És már ő is állna fel, mikor Danny visszalöki őt a fotelbe. - Soha nem találod el, mit innék, pöcsfej - intézi el könnyedén. Amint belépek a konyhába, Danny máris becsukja halkan az ajtót, én pedig kinyitom a hűtőt. - Nem inni akarok - suttogja nekem gyorsan.
- Tudom, de gáz lenne, ha üdítő nélkül mennénk vissza - pillantok fel, míg kiveszek a hűtőből pár üveget... aztán vissza is rakom és inkább a söröket veszem ki.
- Jó választás - biccent nekem, míg kirakom a hét sört a pultra és elkezdem őket felbontani.
- Kezd - nézek rá sürgetően.
- Mikor elmentél bulizni a haverjaiddal - kezdi felülve a pultra.
- Volt pár ilyen nap - biccentek felnevetve.
- Tudod melyik. Ott hagytam Zaynt, mikor felhívott. Trisha hívott fel, hogy másnapra szervezzek programot, mert aggódik Zaynért - kezd bele, mire abbahagyom a sörök nyitogatását és felnézek rá, kissé idegesen. - Az hagyján, hogy a keze majdnem eltört, és bocsánatot kért mindenért az anyjától. De a deszkája az ház előtt volt, széttörve, és elvileg sírt. Félre ne érts, nem ítélem el azért, mert az anyjának bőgte ki magát fiú létére. Azért mondom, mert Zayn soha nem sírt. Akkor sem, mikor mélyen volt. Egyszer sem, Zoe! Mi történt aznap este, és te, hogy vagy? - kérdi komoran, de bennem egyenlőre kavarog minden. Ennyire kiborult? Nem kellett volna azt mondanom, amit... semmit. Le kellett volna csapnom a telót, mikor rájöttem, hogy ő az... jobban jártunk volna mind a ketten.
- Le kell ülnöm - nyögöm ki és már le is huppanok az asztal melletti székbe. - Jól van? - kérdem lábaim remegését figyelve.
- Most már - biccent. - Az érdekel, te hogy vagy - néz rám leugorva a pultról.
- Most szarul. Akkor szarul. Közötte részegen - villantok rá egy mosolyt.
- Akkor hagyjalak kicsit? - kérdi fintorogva.
- Nem, bemegyek én is. Nem kell, hogy kérdezgessenek - rázom meg a fejemet.
- Figyelj, köszi, amit érte teszel. Mármint, hogy hagyod, hogy olyan kapcsolatotok legyen, amilyent... ő... hát, ami neki megy - vakargatja meg a tarkóját.
- Mármint? - kérdem értetlenül.
- Hogy úgy vagy vele együtt, amikor látjátok egymást. És közbe tudod, hogy más lányokat... tehát, hogy szóval, ilyen nyitott kapcsolat, vagy mi a faszom ez - nyögi ki zavartan.
- Had ne mondjam, hogy szívesen - villantok rá egy fintort, míg megfogok öt sörösüveget, a maradék kettőt pedig, amit nem bírok, azt hozza utánam Danny.
- Istennő vagy! - üvölt fel boldogan Xavier és már ki is kap egy sört a kezemből. Danny leül a sajátjával és oda passzol egyet még az öccsének is. Marad nálam még négy sör. Ebből hármat tovább adok Alannek, Urielnek és Nicknek. Lehuppanok Zayn ölébe, ő pedig mosolyogva elveszi az övét.
- Köszönöm - puszil a nyakamba, majd iszik egy mély kortyot. Én pedig még elképzelni sem tudom, hogy mi minden fog történni velünk ebben az egy hétben.



Kukucs! Íme egy kis rész ahelyett hogy tanulnék. Komikat nagyon szívesen várok, és pipáljatok bátran! Imádás van <3

4 megjegyzés:

  1. Huuh, elképzelésem sincs, mi lesz még...:))
    Imádtam, Istennő vagy! ;)
    Siess a kövivel, puszi neked! <3
    Imádás van! <3

    VálaszTörlés
  2. Te Ribanc:D
    Hát hogy lehet ezt befejezni ITT? Követelem a többit,hisztizni fogok:DD
    Ajj megint olyan szomorú lettem,hogy Zayn zokogott. Az olyan édeees,OKI? :D
    Mikor kereshetlek fel?:D Tudod,hogy szercsi<3:D
    Csak nekem nem volt szimpi az ottani "banda"? :D Zaynék jobban bejönnek,főleg Zayn ahh:DDD
    I really like youuuuu Ribii :D <3
    Alig várom,hogy hozd azokat a részeket,mert meg fogok halni érted? Na jó, egy rész végett nem de miattad annál inkább,hah. A törött deszka. Tragikus élmény. Mindjárt elsírom magam Zayn végett. De olyan aranyosak ajj*-*
    Való életben is kéne hasonló,olyan trúú láv tudod:DD
    Pofázok én itt neked-ee:D Diik. Még párszor leírom,hogy a rész az kurva jó volt,oki?:DD
    Muciék bizti örülnek majd a vendégeknek,főleg ha lenne nekik olyan black magic tudod:D Ejj mi lenne ott,mekkora cirkusz. És eddig vagy elfelejtettem vagy nem írtad még,de nem is tudtam,hogy Zoe anyja neve szintén Lilith,hah. Jó tudni:D
    Danny-t Liamhez hasonlítanám. De csak abban,hogy olyan megértő meg minden. Aztán lehet nem is. Kitudja mit hoz a jövő,te traktor:D <3
    Imádtam a részt Vivkóóóó<3 Love you so much. SHE IS MY WIFE,AND SHE IS MINE! Haha<33

    VálaszTörlés
  3. Úristen ez megint nagyon jó rész lett. Végre újra együtt vannak úristen de jó hát ez aweee. Geci édesek és úristen. Késő van k? Zaynee és a kapcsolat.ehhhhhhh.
    majd megjön az esze és akkor majd tuti lesz cukiskodás. Meg most is. Amíg ott vannak Zoe-nál. Légyszi legyen cukiskodás. Tuti össze fogod őket ugrasztani:((((((((((((((
    PEDIG OLYAN SZÓ KJÚTOK EGYÜTT AWW
    Danny meg olyan geci édes már. Lestoppolom. Nem érdekel hogy nem létezik. Akkor is a férjem lesz.
    bocsi ez kicsit álmos komi lett
    loveeeee ya honey

    VálaszTörlés
  4. Kedves Des Tiny!
    Frenetikusan lehengerloen jo resz lett!

    Jò hétvégét
    Szia
    BezTina

    VálaszTörlés