2015. december 31., csütörtök

33.Rész

- Nyáron találkozunk? - kérdi Ash, mire rákapom a tekintetem.
- Antiszociális életmódot folytatok. Örülök, ha nem kell titeket látnom egész nyáron - röhögök rá, mire hallom, ahogy előttem Chris felhördül és megfordul.
- Én is annyira szeretlek, Zoe! - ölel magához, mire fintorogva megforgatom a szememet, de visszaölelem.
- Szóval találkozunk? - kérdi, mire kiröhögöm.
- Egy kurvával akarsz találkozni? Roppant édes - felelem gúnyosan, ahogy megigazítóm fekete rövid nacimat és az abba beletűrt matrózblúzomat. Mert, hogy évzáró volt ma! Végre... és még mi a legjobb ebben? Mindenből meg van a kettes! Na ez igazán fasza hír. De nem viccelek, tényleg nem akarok senkivel találkozni ebben a szabad két és fél hónapomban, esetleg Chris és Veron. Néha Sonja és Doo. Esetleg Sasaval még. Na, de tényleg ennyi! Ash szóba se jöhet, értékelném, ha lekopna végre. Azok után, amit leművelt velem az osztálykirándulás után, ami alig egy hónapja volt. Kibeszélt, úgy, hogy mögöttem ült egy üléssel. Én pedig mosolyogva hallgattam. Mert nem érdekelt, mert Zaynnal tisztáztam azt, amit soha nem mertem volna neki elmondani. És ennyi nekem elég volt ahhoz, hogy boldog legyek. Annak ellenére, hogy megkaptam a kurva, ribanc és nyomorék jelzőket is. A csúnya, undorító és bunkókon nem lepődtem meg. De ezek után Ash ne akarjon velem találkozni, örüljön, hogy nem értem el nála, hogy felkösse magát. Mert őszintén, gondoltam rá, akármilyen gonosz is vagyok. Tovább sétálok lazán az utcán és oldalra tekintgetek, az útra. Vége az első évemnek a gimibe, és azt hiszem, olyan emberré váltam, amilyenné soha nem akartam. De élvezem. Zaynnal az osztálykirándulás óta ugyan úgy beszélgetünk facen. Csak most még inkább belsőséges a kapcsolatunk, és ennek én rohadtul örülök. És oké, titkon talán kimondatlanul is úgy viselkedünk, mit akik járnak. És biztos forrásaimtól tudom, akik persze kimerülnek Xavierben és Dannyben, hogy Zayn nem kavar senkivel. Eddig bírja, de azt hiszem tudom, hogy nem mondanak igazat. És bár ők ezt nem mondják, tudom. És nekem ennyi elég. Persze Danny mondta, hogy flörtöl, de soha nem csinál többet, sőt, néha azt sem. Emiatt pedig a sulijukban káosz van. Elvégre Malik megváltozott, vagy ilyesmi. De tudom, hogy biztos vannak lányok. Azonban mondhatni az én iskolámban is káosz lett, eléggé más énem lett. Zayn megváltoztatott, és jó irányba. Még ha mindenki más szerint rosszba, szerintem akkor is jó irányba. Persze, őszintébb lettem, kegyetlenebb, de egyszerűen annyi, hogy magamat adom. Hogy nem érdekel mindenki faszsága, hogy nem kedveskedem bevezetésekkel. Ha nincs kedvem valakihez, azt a tudtára adom. És azt hiszem, egy hónap alatt ehhez hozzászoktak. És, hogy hogyan van a falam, amibe Zayn olyanokat rúgott, hogy megrepedt? Szarul, ezt tagadni nem tudom. És félek, mi lesz, ha leomlik. De egyenlőre tartom magam, ugyan úgy, mint eddig. Mert miért is ne tartanám magam?!
- Na jó, unom magam. Csapassunk tovább a kocsmába! - csapja össze a tenyerét Sonja, mire felröhögök. - Ki jön velem? - kérdi izgatottan és már lépked is tovább.
- Csapassuk - biccentek mosolyogva.
- Oké, akkor valakinek haza kell kísérnie téged, szóval megyek én is - nevet fel Chris.
- Hát, ma már ők is... - rántja meg a vállát Veron.
- Én alap - röhög fel Doo.
- Magassarkúban bebaszni? - néz ránk Ashton egy gonosz mosollyal.
- Még mindig jobb magassarkúban az egyensúlyom, mint neked így - legyintek unottan.
- Pia? - ér mellénk Kat és Eva.
- Oké, jöhettek - legyint Sonja.
- Kösz - röhögnek fel, mintha engedélyt kéne kérniük.
- Akkor hívok pár havert - vonja meg a vállát Ash és már elő is kapja a telefonját.
- Ki mondta, hogy te gyere? - kérdek rá mosolyogva.
- Haha - morogja erőltetetten, majd lemarad telefonálni. Elmosolyodom, mikor a tó felé indulunk meg, megbeszélés nélkül. Van a tó mellett egy kocsma, és én imádom a tavat. Ők imádják a nyüzsgést. Van kocsma és alkohol. Ráadásul ki is adják a piát. Kell ennél több?! És alig tíz perc a sulinktól, azt hiszem, nem nehéz kitalálni, hol szoktak lógni a diákok órák helyett. Le se érünk, de még hozzánk csapódnak vagy tízen. Srácok és lányok is vegyesen. Hátra pillantok és látom, amint Ashtont valaki a nyakába vette, fejemet rázva fordulok előre.
- Cigit? - kérdi Sonja mellettem haladva.
- Köszi - nevetek rá és már ki is húzok egy szálat. Előkaparom az öngyújtómat és már meg is gyújtom a szálat, majd oda adom Sonjának. Telefonom megrezdül, mire kihúzom a zsebemből és feloldom. Egy értesítés... megnyitom és szembe találom magamat velünk. Ashton selfizik a csávó nyakából és mindenki benne van. Én éppen nevetve veszek el egy szál cigit. A lábaim irracionálisan szépnek tűnnek így hátulról magassarkúban... hm. Ezt jó észben tartani. Mégis én vagyok az egyetlen, aki nem szoknyában van, hanem rövid, tépett gatyában. És nekem ebbe van a matrózblúzom betűrve. Minden lány szoknyában van, na de, hogy engem is rávegyenek erre? Esélytelennek érzem! A kép címe "Crew" lett. Ami annyit tesz, hogy legénység... vagy csapat. Hát oké, jó esténk lesz, az tuti. Letüdőzöm a füstöt és csukott szemmel kifújom, míg élvezem az utolsó nyugodt percemet. Mert ezután tudom, hogy már nem lesz. Cigi... poén. Zaynnak először azt hazudtam; cigizek, most meg már tényleg cigizek. Nincs mit megjátszani már rajta. Holott, hogy elleneztem mindig is. Utáltam az egészet, értelmetlennek tartottam és drágának. De nem... van az a véglet, amit még mindig elítélek. Aki divat dohányos. És van a másik véglet, akinek kell, hogy lenyugodjon. Akit ez tart egyben, ha nagyon muszáj. Elmosolyodom és a lábam elé dobom a csikket és el is taposom, majd becsúszok a sörpadokhoz. A szélére ülök, de mellém még benyomorodik Kat is. Így egy padon úgy ülünk, hogy Kat, én, Sonja, Chris, Eva, Doo. Előttem pedig valami ismeretlen csávesz, Ashton, Zack, Zack bátyja, és még három ismeretlen csávóka. Vagyis látásból vágom őket. De a nevüket nem. Ezen kívül még most hoznak egy padot, hogy a maradék ember leüljön, akik szintén töltelék emberek. A pincér kijön és azt hiszem, már le is vágja, hogy a Holywellből vagyunk mind annyian.
- Kinek, mit hozhatok? - kérdi elővéve a kis noteszét.
- Én fizetem az elsőt - húzza el a száját az egyik látásból ismert srác, mire rögtön sorolni kezdi a piát mindenki.
- Vodkanarancs - szúrom közbe lazán, mire biccent.
- Dave vagyok - int felém egy srác, mire felpillantok rá.
- Én meg Zoe - biccentek vissza és ennyivel le is rendeztem.
- Én Drew - mosolyog rám egy másik, mire felsóhajtok és lerakom a telefonomat.
- Én meg még mindig Zoe - villantok rá egy barátságos mosolyt, még ha semmi kedvem sincs ehhez. A piák kijönnek, mire a srác, aki kirendelte megállít mindenkit, ahogy épp meginnánk.
- Azzal a feltétellel fizetem, ha mindenki húzóra az egészet! - mutat ránk mosolyogva.
- Nem láthatsz mindenkit - rázza meg a fejét Doo, aki előtt egy Leo pihen, elég tetemes mennyiségben. És előttem is úgy öt deci vodkanarancs várakozik.
- Akkor felveszem - rántja meg a vállát, mire megfordul és bekapcsolja a kamerát és videózni kezd. - Egy, kettő, fenékig! - ordítja el magát, mire mindenki röhögve a pohárhoz nyúl. Ajkaimhoz emelem és engedem, hogy végigfolyjon a nyelőcsövemen az egyre inkább erősebb és maróbb pia. Egy keserédes mosollyal csapom le magam elé a piát az elsők között. Mások köhögnek egy sort, én meg röhögök. Kat a középső ujját mutatja a kamerába és végül ő is lecsapja a poharát. Ami ezzel a lendülettel szét is robban konkrétan. Fejemet elfordítom és felszisszenek. Már most kába röhögés jön pár embertől, míg én lesöpröm az üvegszilánkokat magamról.
- Ne haragudj! - kér elnézést rögtön aggódva Kat.
- Semmi baj - nevetek fel, fejemet rázva. Újabb körök jönnek, és a társaság fokozatosan ázik el. Mindenki fizet mindenkinek, mindenki beszélget mindenkivel. Érzem, ahogy a fejem már kissé nehezebb, a végtagjaim pedig kisebb fáziskéséssel mozgolódnak, de még egész jól vagyok. Egy pohár Leot iszogatok, mikor telefonomon nézegetem a facet. Kezdek hozzászokni a vakukhoz és az állandó videózáshoz. Valamelyik srácnak előbb le kellett lépnie a barátnője miatt, ezért kitalálták, hogy minden másodpercet megörökítenek, mindenkit megjelölnek rajta és az összeset kirakják a srác falára, hogy tudja, a haverok az elsők, a második mindig a csaj. Az elején még megpróbáltunk vitatkozni ezzel, mi lányok, de mostanra?! Ugyan, csinálják... leszarom! Nevetek valami szar viccen a hírfalon, amit megmutatok Kat-nek is, majd tovább görgetek. Egy kép, amin meg van jelölve Zayn is. Értetlenül nyitom meg, mivel nem is látom rajta őt. Bár hozzászoktam, hogy értelmetlen képeken jelölik meg, de ez nem annak tűnik. Kat érdeklődve figyeli, mit csinálok, ahogy Sonja is. A komikat látom meg először. "Zain a nyeregben :DD" szemet üt, mire értetlenül összeráncolom szemöldökömet. Alatta Zayn máris közli, hogy szedjék le, vagy lesz egy kellemes utuk a kórházba.
- A pöcsfej! - hördül fel Sonja, mire értetlenül ránézek. És akkor... akkor meglátom én is, miért lett megjelölve rajta. A kép szélén, hátul... egy csajt csókol, látszólag is elég hevesen. Olyan hevesség, aminek bizony szex a vége.
- Úh, de ti nem? - kérdi Kat már totál elázva.
- Nem, mi nem - rázom meg a fejemet egy keserű mosollyal. A képre nyomok egy like-ot, a netem kikapcsolom, a telefonomat az asztalra dobom és húzóra megiszom a piámat. - Új kör, ma detoxig iszom magam! - csapom össze a tenyeremet, mire valaki rögtön tölteni kezd nekem valami más piát. Oké, talán kiakadtam, de hát buli van! A pia meg elvileg ideiglenes megoldás, nekem pedig az kell. Egy kis idő...

x--- Zain Malik ---x



- Kussoljatok már! - intem le őket lazán, míg a székembe ülve tömöm magamba a kaját és facen nézelődők.
- Mattet akkor is eléggé elintézted. Jobban, mint kellett volna, Amigo - csóválja meg a fejét Xav, míg az Xbox-ommal játszik. Felhorkanok, ismételten. Baszok rá, mit kellett volna, meg mit nem. Megérdemelte. Tény, hogy eltört a karja és kellett neki pár öltés, de könyörgöm, ő volt a buzi!
- Hagyd, szerelmes - röhög fel Danny, mire reflexből vágom oda hozzá az üvegtálat, amit anyám szerencséjére el is kap.
- El is takarodhattok amúgy - vetem fel félvállról.
- Állj már le, Romeo! - röhög fel Nick, mire vetek felé egy vérszomjas pillantást.
- Ha legalább alapvető műveltséged lenne... - legyintem le őt is könnyedén. Ja... kezdek hozzászokni, hogy folyton Zoeval szopatnak. Mármint, inkább azzal, hogy egy csaj képes volt behálózni. Mi tagadás, Zoe a legkirályabb csaj, akit valaha láttam. Az a segg... meg test, és szem, és jellem, és a haja... na oké! Ezért vagyok én szívatva nulla huszonnégyben. Én sem igazán szoktam hozzá, hogy egy csaj így elvegye az eszemet. És őszintén? Még mindig nem hiszem el, hogy ez megtörtént. Talán azt akarom, hogy bárcsak ne így lett volna, de általában ezt akkor felejtem el, mikor feljön chatre, vagy webkamerázás közbe végre meglátom... esetleg, ha felhívjuk egymást. Vagy, csak úgy az eszembe jut. Elfintorodóm újra a szar gondolatokra. Ez mind kurva jó, kár, hogy rohadtul nincs itt!
- Nem értelek, más örülne, te meg... - int felém tanácstalanul Uriel.
- Passzív agresszió - legyint Ant, mire felröhögök.
- Milyen nyelven beszélsz, öcsi?! - röhög fel Danny.
- Azért nem jön vele össze, mert inkább nem csinál semmit, ezzel mutatja ki a szerelem iránti ellenállását - hadarja el egy szuszra. És még ha én meg is értem, mit próbálom kinyögni ez a marha, a többiek nem igazán.
- Sokat voltál Zoeval - állapítja meg Alan bölcsen, mint mindig...
- Szakadjatok le róla, de komolyan! Vagy én megyek el a házból! - förmedek rájuk.
- Nyugi van, Amigo! - hördül fel sértetten Xavier, mire felé nézek, de továbbgörgetek már megszokásból is a kezemmel.
- Na, Zoe bulizik - füttyent fel Uriel, mire odakapom a fejem. Rögtön rákattintattok a képre. "Crew"... ki rakta ezt ...
- Ashtonnal?! - hördülök fel, meg se nézve még a képet.
- Az a barom már akkor hajtott a csajra, mikor te nem is ismerted - legyint le engem Danny.
- Azzal a barommal megy bulizni?! - akadok ki érthetőbben. Kurvára leszarom, hogy mióta ismeri és mióta hajt az ÉN Zoemra... ne menjenek ezek ketten bulizni!
- Ahogy a képet nézem, annyit zárójelben megjegyeznék, hogy azt a kurva a csaj... szóval, hogy nem hiszem, hogy ő így velük menne... láttam azokat a csajokat, azokkal jóba van nem?! - kérdi értetlenül Ant. Jobban szemügyre veszem a képet, míg ököllel Ant hasába ütök, senki ne nézegesse Zoet. Bár azt be kell vallanom, hogy a számba kellett harapni. Úgy virít ki a képről, mintha csak ő lenne rajta. Magassarkú, ami azt a kurva, ilyenbe még nem láttam! A rövid gatyája, a blúz, ami senkin nem áll jól, ő mégis úgy viseli, hogy lányok ezrei vennék meg rögtön abban a reményben, hogy rajtuk is így áll. Tűzvörös haja lazán száll mindenfele, éppen egy cigit vesz el az egyik csajtól, míg röhög.
- Szerintem a barátnőivel ment volna, csak rámászott a... - és ekkor Xavier megakad, ahogy hátra nézek rá fenyegetően. Nem akarom hallani, hogy akárki is rámászott!
- Gáz lenne lemenni és agyonbaszni a gyökeret, mi? - kérdem elgondolkodva komolyan. Mondjuk, csak úgy oda megyek, szarrá verem és közlöm, hogy akadjon le a nőmről és eljövők. Zoenak meg se kellene tudnia! Bár, ha már ott vagyok... kétlem, hogy kibírnám azt, hogy ne kapjam le.
- Nem a csajod - emlékeztet Ant, mire fáradtan ránézek.
- Jogos haver, azzal bulizik, akivel akar - rántja meg a vállát Nick.
- Ja, és azzal smárolhatna, akivel akar, mint te. Mert az persze nem szar - förmed rám fintorogva és egy győztes pillantással Danny.
- Amiről nem tud, nem fáj - rántom meg a vállamat.
- Van neked így is elég lelkiismeret furdalásod. Nem érdemled meg a csajt! - húzza tovább az agyamat az én édes, legjobb barátom. Minek az embernek olyan ellenségek, mint Matt, ha a legjobb haverja Danny?!
- A kurva szádat! - mordulok rá. Legfőképp azért utálom, mert igaza van. De én mondtam Zoenak, hogy ez lesz! Persze ettől nem lesz jobb a tény, hogy megcsalom... de végül is nem a barátnőm. De szívesen lett volna. Ajkamat harapdálva tépelődők némán, míg magát az ördögöt nézem megtestesült tökéletességében a kicseszett, kurva gépemen. Mert megint ennyi maradt, a kurva net. Nem az, hogy hozzám bújik, hogy megcsókol, hogy kiröhög, hogy vitatkozunk, hogy... sok hogy-hogy. Nem a barátnőm, nem itt lakik, és nem vagyunk együtt. Ennyi. Volt egy klassz hétvégém és azóta nem említette, hogy lehívna magához. Hát, nem csodálom, ha elege lett belőlem! Kilépek a gépből és a srácok felé fordulok.
- Mondd, édes barátom! - sóhajt fel Xavier.
- Szopj le! - nyögöm ki fejemet csóválva, míg mérgesen rágyújtok egy cigire.
- Zoe megtette. Talán a kurváid is a suliból - veti oda Danny.
- Befogom verni a képed - felelem nyugodtan, míg lassan fújom ki a füstöt.
- Néha azon gondolkozom, fel kéne hívnom Zoet, hogy tanácsot kérjek tőle a dühkitöréseidre - mereng el Alan. Fejemet megcsóválva, továbbra is idegesen hamuzok le a hamutálamba.
- Faszért nem tudod félre rakni a balfaszságod, felhívni és közölni vele, hogy oké, szereted?! - kérdi értetlenül Nick. - Hát már én őrülök meg az ingerlékenységedtől! - dől el az ágyamon fáradtan.
- Vágja, hogy szeretem - vonom meg a vállamat, mire értetlenül rám néznek. - Elmondtam neki - nézek rájuk furán, de ők is furán néznek rám.
- Nem bírom! - csapja fel a kezeit Alan és feláll, majd távozik káromkodva a szobámból, én pedig még értetlenebbül nézek utána.
- Közölted vele, hogy szereted? - kérdez vissza bizonytalanul Xavier.
- Ja, úgy folyton - röhögök fel kissé zavartan, emiatt pedig a nyakamat kezdem vakargatni.
- És nem jött veled össze ezek után sem? - kérdi Danny elképedve.
- Mi? - kérdem értetlenül, kínosan felröhögve.
- Közölted vele, hogy szereted és nem jöttetek össze?! - kérdi Uriel hadarva.
- Hát, ő gondolom akart, mármint tuti. És egyszer majdnem rávettem magam, hogy megkérdezzem, de aztán inkább mégsem és közöltem vele, hogy nem fogunk járni - hadarom el egy szuszra. És kimondva? ... Kimondva olyan érzés, mint ahogy a srácok néznek rám. Xavier hidegvérrel feláll, oda sétál hozzám és egyszerűen felpofoz. Értetlenül nézek rá, mire megcsóválja a fejét.
- Hülye vagy, fiam - nyögi ki továbbra is komolyan.
- Jó, oké, értem! - emelem fel a kezemet a gyilkos pillantások kereszttüzében. - De nem vagyok kapcsolatember. Már most megcsaltam volna, jobb így - rántom meg a vállam.
- De nem akarod, hogy tudjon róla, hogy csalod? Vagyis, hogy másokkal kavarsz, mert, hogy nem vagytok együtt?! - kérdi Nick nyomatékosan, mire Alan visszajön, továbbra is erős agyfaszt tudok nála megállapítani.
- Hát nem, mert mi van, ha szarul esik neki? - kérdem ismét a nyakamat vakargatva.
- Ha? - kérdez vissza Danny komoran.
- Szerintem ezt látni fogja - emeli fel Alan a telefonját, még mindig idegesen. Én pedig lesápadok, ahogy kedves mexikói barátom is elveszti eredeti barnás színét és már majdnem úgy lesápad, mintha igazi fehér lenne. A géphez fordulok, frissítek és látom az új értesítést, megnyitom és közelről megszemlélem a képet. Aminek a hátterében ott smárolok Lindseyvel. Vagy Sofia? Uhh baszki, azt se tudom, hogy hívják a csajt!
- Szedesd le! - üvölt rám Xavier totál készen.
- A kurva életbe! - hördül fel Danny, mint aki rájön, valami kurva szar dologra. A képnél a komik már gyűlnek, a legtöbb azt mondja, visszatértem... Ujjaim sebesen járnak és meg is írom kommentbe, hogy azonnal szedje le! Ez a faszfej! Nem sért ez valami személyi jogokat?! Vagy faszom tudja, mit?!
- Állj már le! - ordítok Dannyre, aki egész eddig azt skandálta, hogy "a kurva életbe, a bús picsába, ohhh csessze meg!". Értetlenül nézek rájuk, mire erőszakosan a képernyő felé fordít vissza.
- Mit tudtok, amit én nem? - kérdem értetlenül a testtartásukat figyelve. Oké, pár dolog rám ragadt Zoetól!
- Azt kamuztuk neki, hogy rendes Amigo vagy, hátha tartjuk a látszatot, te meg észhez térsz és nem baszol el mindent! - hadarja el kíméletlenül Xavier.
- Hogy mi? - kérdem halkan, teljesen feléjük fordulva. Kamuztak Zoenak miattam? Az én faszságom miatt? Zoe azt hitte eddig, hogy... oda lesz a bizalma Xav és Danny iránt. Értesítés hangja üti meg a fülemet. Danny felszisszen, Xavier pedig spanyol káromkodások sorát fűzi hozzá a gépen történt eseményhez. Fintorogva fordulok meg, egy értesítés: "Zoe Fable kedveli a fényképet, amelyen meg vagy jelölve."
- Elbasztam? - kérdem félve, ahogy tenyereimbe temetem az arcomat.
- Videó a falán - lök arrébb Xavier és már el is indítja.
- Az állat! - vihog Ashton, a kamera Zoera irányul. Zoe kezében egy pohár, benne... tippem szerint Leoval. A szeme már csillog, tömérdeknyi pohár hever az asztalon, a szívem félre ver egy ütemet, ahogy belegondolok, hogy részegen ott van és nem vigyáz rá senki. Sőt, még Ashton is ott van! Az a kis buzi... Zoe láthatólag összezavarodik.
- A pöcsfej! - hördül fel a mellette ülő csaj.
- Úh, de ti nem? - kérdi a másik oldalán lévő, totálisan elázott lány. Zoe fájdalmasan elmosolyodik, majd megrázza a fejét, amibe kissé bele is dől. Látszik, hogy sokat ivott.
- Nem, mi nem - feleli közönyösen. Az ujja megmozdul, tuti, hogy most liekolta... a telefont konkrétan középre dobja, a piáját felhatja és lehunyt szemmel az asztalra csapja az üres poharat. - Új kör! Ma detoxig iszom magam! - csapja össze a tenyerét fintorogva. Valaki előre nyúl és már rögtön tölti is neki a színtiszta vodkát.
- Ne legyél gerinctelen, ne itasd le! - szólal fel egy másik csajhang. Zoe addig kapásból húzza le a csont üres a vodkát. Fintorba torzul az arca és lecsapja a poharat.
- Ha hulla részeg akar lenni, akkor legyen! - hallom meg Ashton hangját és a videó véget ér. Pár pillanat néma csend lesz úrrá a társaságunkon. Azt hiszem feldolgozzuk, legalábbis én biztosan. Mert azt hiszem, ezt most kurvára...
- Elbasztad - feleli halkan Danny, kimondva helyettem azt, amit nekem kéne. Hát igen, ezt elbasztam. Kurvára...


Kukucs! Íme egy rész, szilveszter alkalmából! Remélem tetszik, véleményt hagyjatok komiban :3 Imádás van! <3

10 megjegyzés:

  1. első :DDD
    1. a fejezet mint mindig most is ÁÁÁÁÁÁÁ!! :) magyarán imádom :D
    2. BÚÉK :)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Des Tiny!
    Huha azta mindenit, ez aztan nem semmi!
    Eszmeletlen jo lett!

    Szeretetben sikerekbe gazdag Boldog Uj Esztendot Kivanok Neked!

    Szia
    BezTina

    VálaszTörlés
  3. Úr Isten. Ez eszméletlen volt. Imádtam. Nagyon várom a folytatást, remélem hamarosan tudod hozni. Boldog Új Évet! :-* :-* :-* ❤❤

    VálaszTörlés
  4. Úr istenem
    Hat nekem ez a kedvenc részem
    Mióta feltetted és először elolvastam azóta szerintem óránként ujra olvasom
    Nagyon jól van megfogalmazva
    Nekem ami nagyon nagyon nagyon tetszik hogy zayn szemszögéből is írtál
    Meg kérlek szépen legyen az ő szemszögéből is
    Leírhatatlan hogy mennyire tetszik ez a rész (a többit is szeretem de valahogy ez kiemelkedik)
    Kérlek mi hamarabb hozd a következő részt
    És kérlek szépen legyen benne zayn szemszöge annyira érdekel hogy mit gondolhat és hogy mit érez
    Sok sok pusszi❤️

    VálaszTörlés
  5. Imádom ezt a sztoriitt! 😘😘😘 legjobb! 👌👌

    VálaszTörlés
  6. A rész jó különösebben nem tudok mit hozzá füzni és BUÉK

    VálaszTörlés
  7. Drágám!
    Egyszerre imádom és utálom. Totális ellentét.
    Tegnap óta nem egyszer olvastam újra, valahogy mindig felfedezek benne valami újat, valami lényegeset, valamit, amit eddig nem, és valamit, ami újult erővel foglalja le a gondolataimat.
    Mindkét blogodon közzétett rész ezt váltja ki belőlem, bár nem tagadom, hogy a nagyobb fejtörést mégis ez okozza. Megbolondít.
    Mindannyian tudtuk, hogy Zayn nem fog megváltozni egyik pillanatról a másikra, nem lesz hirtelen jó fiú(mind tudjuk milyen értelemben..). Emellett az, hogy a fiúk mégis megpróbálták ennek az ellenkezőjét elhitetni Zoe-val, meglepett. Bár mind tudjuk, hogy ez veszett ügy volt. A kép pedig csak fokozta, ezt az amúgy sem épp kellemes 'szituációt' kettőjük között, szóval most a legnagyobb kíváncsisággal várom, hogy hogyan fog hozzáállni a Zayn-ügyhöz. És remélem, hogy nem lesz kiakadva Danny-re és Xavierre. Akik persze tudhatták volna, hogy Zoe-t nem ilyen könnyű átverni.. De azért aranyos, hogy próbálkoztak.
    Mindemellett pedig bízom benne, hogy semmi baj nem történt/fog történni vele a 'detoxba ivás' alatt. És, természetesen, hogy Ashton nem fogja kihasználni a helyzetet, de azt hiszem ez szinte lehetetlen, nem olyannak ismerem. Már csak abban reménykedhetem, hogy ha kis mértékben is, de Zoe, vagy valamelyik barátnője észnél lesz, és nem fogják hagyni, hogy bármi történjen. Nem mintha Zayn nem érdemelné a visszavágást, mondjuk egy újabb facebook-ra feltöltött 'Zoe egy fiúval csókolózik' videó keretein belül. Amíg az a fiú nem Ashton. Vagy egy másik barom.
    A történet, van egy olyan érzésem, ennél is tovább fog bonyolódni, elvégre már vége a sulinak, ami azt jelenti, hogy rohamosan közeledik Zayn meghallgatása, szóval megint nem lesz egy nyugodt, izgulás nélkül töltött percünk, de azt hiszem ezt már kezdem megszokni.
    Mindezek ellenére is, ami a legeslegjobban idegesített az egész rész alatt az Zayn RohadtKanosMindenkivelDugok Malik. Kiborít, hogy még csak nem is erőlteti meg magát, hogy változzon, nem is próbálkozik. Egyszerűen elkönyvelte, hogy nem tudná nem megcsalni Zoe-t és kész. Ez akkor egy paraszt, buta, hülye, rémes, kiborító, barom gondolkodás, amilyet még nem láttam. Megérdemelte azt a pofont Xav-tól. És igen. Ez mindenki számára tiszta. ELBASZTA. De a legszomorúbb az egészben, hogy nem most, bár most is, hanem már akkor, amikor elengedte Zoe-t, amikor azt mondta neki, hogy szóba sem jöhet, hogy összejöjjenek. Ez csak egy késleltetett reakció volt Zoe (szerintem jogos) kiakadására, kiborulására. Tönkreteszi, akarva-akaratlanul is. És ez a legszomorúbb az egészben.
    Najólvan. A hosszas (talán túl hosszú) vélemény kifejtésem után mindenesetre azt még szeretném leszögezni, hogy mint ahogy a fentiekben már említettem is, imádtam is a részt. Pont azért, mert még mindig elképesztően írsz, valami hihetetlen, ahogy meg tudod csavarni a történet menetét. A részek olvasása közben nem tudok betelni vele, többet és még többet akarok, van olyan, hogy képes ugyanazt a mondatot, viccet, részletet egymás után többször is elolvasni, anélkül, hogy folytatnám. Igen, talán ez az én 'betegségem', de mindenképp a te írásod eredménye. Amire büszke lehetsz!
    Ui: Megkésve, de Boldog Újévet Neked is!
    ImádlakImádlakImádlak.♥
    Kamilla.xx

    VálaszTörlés
  8. Neeee nem szabad elbasznod Zayn !!!

    VálaszTörlés
  9. Nanemar vegeeeem! Nagyon jo resz volt, kovit gyorsan:*

    VálaszTörlés
  10. 5 szó:IMÁDLAK ÉS A TÖRTÉNETET IS
    xxxKisszikuh

    VálaszTörlés