2015. október 26., hétfő

Részek

Hello. A részek nem tudom mikor jönnek. 16 vagyok, iskola, gimi. De még emelett még írni is tudnék. Azonban ma meghalt apám. Remélem érthető és kemény indok miért nem akarok írni vagy miért baszok az egészre. Elnézést!

8 megjegyzés:

 1. Uristen nagyon sajnálom ami apukádal történt fogad őszinte részvétem.. kitartás... ami a részeket illeti semmi baj majd hozod ha tudod ha honapokal később az sem baj hiszen szerintem mimdenki megérti a helyzeted még egyszer kitartás nagyon nagyom sok puszi!!:)

  VálaszTörlés
 2. Megértjük, részvétem :( remélem rendben leszel :(

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. Szia.
  Őszinte részvétem. Kitartást neked és a családodnak!
  A részekkel ráérsz, megértjük és türelmesen várunk.
  Mi itt leszünk és támogatunk.
  Vigyázz magadra és még egyszer sajnálom.
  Nagy ölelés és puszi: Emy.

  VálaszTörlés
 5. Megértjük - aki nem érti meg az egy szívtelen köcsög. Őszinte részvétem, és ne felejtsd el, hogy mi mindig itt vagyunk neked és számíthatsz ránk.
  Kitartás, mi mindig támogatunk. Vigyázz magadra.
  Lala

  VálaszTörlés
 6. Megértjük és őszinte részvétem

  VálaszTörlés
 7. Kukucs!
  Uram isten, nagyon sajnálom és őszinte részvétem! Persze, hogy megértjük. Remélem rendben leszel, vigyázz magadra!!
  Kitartás!!
  Xoxo<33

  VálaszTörlés
 8. Szia drága!! Először is ődzinte rész vétem! Ha szükséged van vkire aki meghallgat nyugodtan irj rám facen Dominika Tóth vagy esetleg twitteren alexa_15_03_26 bármikor de bárkit szivesen meghallgatok!! <3 másodszor Én is az előttem szolók táborát népesitem eddig is érrettük miért nincs rész és várunk ameddig csak kell sőt örülnék ha most jo sokn"szabit" kivennél és pihennél h aztán ujjult erovel hozhasd nekünk a részeket! :) Szoval kitartás drága mi itt vagyunk neked/veled es mindig itt is leszünk <3 pusszo <3

  VálaszTörlés