2015. szeptember 23., szerda

23. Rész

- Nem hiszem, hogy ma még kell innod - kuncog a fülembe Zayn, ahogy derekamat ölelve terelget. Pedig menni tudok. Néha kissé kilengek, de határozottan jobb állapotban vagyok, mint Ant vagy Nick. Őket már csak vonszolják inkább.
- Ahhoz mit szóltok? Nem tűnik szar bulinak! - nevet fel Xavier, kissé össze mosva a betűket.
- Tizennyolc plusszos - nyög fel Danny.
- Zoe bejuttat minket - kacsint rám Uriel.
- Részeg vagyok, én nem alapoznék magamra - mosolyodom el, míg fejemet Zayn oldalának hajtom.
- Bármimet rád alapoznám - súgja a fülembe, míg nyakamra nyom egy puszit.
- Azért, mert részeg vagy, amúgy nem tennéd! - világítók rá a szerintem egyértelmű tényre.
- De tenném, csak józanon gyengébb vagyok! - motyogja halkan a szavakat.
- Nyolcan? - kérdi egy mély hang, mire feltekintek a biztonsági őrre.
- Igen - feleli Danny kihúzva magát.
- Tesztoszteron áradat, Danny - húzom őt vissza fintorogva, míg összeszedem maradék józanságomat. Végig mérem egy érdeklődő, kissé félénk, de szexi tekintettel a biztonsági őrt. Van, vagy száznyolcvanöt magas, tüsi fekete haja homloka két oldalán már gyéren meredezik. Szeme alatt karikák, karjai kigyúrva, de nem túlságosan. Nem is olyan rossz, ami azt illeti.
- Segíthetek, kishölgy? - kérdi lejjebb engedve a vállait. Ez azért jó jel.
- Szeretnénk bemenni - mosolygok rá, míg fejemet kissé oldalra biccentve pillantok fel rá.
- Téged beengedlek, de ők... - húzza el a száját, ahogy megfogja saját kezét és az ágyéka elé teszi. Kezemet hátra csúsztatom, mintha a pólómat igazítanám meg, de csak mutató és középső ujjamat össze csavarom... semmit sem gondolok komolyan, amit a következőkben tenni fogok. Elszajkózva magamnak a saját ígértetem lépek közelebb és teszem kezemet a kezeire, ezzel súrolva érzékeny területeit. Kissé felmordul és lehajol hozzám, mikor ujjaimmal mutatom, hogy jöjjön le.
- Az egyik a bátyám, a többi meg a hülye haverja. Bulizni akarok, de anyámék nem engednek el nélkülük. Kérlek, engedj be minket, én csak táncolni akarok - nyöszörgöm a fülébe, ám végén fülébe kuncogok kissé kihívóan, majd hátrább lépek, de összekulcsolt kezeit még megszorítom.
- Ha megkapom a számodat - kacsint rám, mire hátra fordulok. Zayn sötét tekintettel méregeti a férfit, mire én egy mosollyal nézek vissza a srácra.
- Mire írjam? - kérdem lelkesedést mutatva. Oda nyújt nekem egy papírt, én pedig lefirkantom a számomat, de az utolsó két számjegyet tizenkettő helyett huszonháromra cserélem. Aláfirkantom a nevemet, miszerint Zoe és egy szívecskét is kap mellé, majd odaadom neki.
- Vissza olvasom, hogy tuti jó-e, rendben? - kérdi felvont szemöldökkel.
- Oké - rántom meg a vállaimat. Elkezdi vissza olvasni, de az első és utolsó számjegyet összecseréli. Na igen, jó trükk a férfiak részéről. Ha egy lány megadja a számát, olvasd vissza neki hibásan. Ha kamu számot adott meg, de azt mondja jó, ezzel könnyen lehet szűrni. Kijavítóm neki a számokat, mire önelégülten elmosolyodik, majd beenged minket.
- Mit mondtál neki? - kérdi Zayn mérgesen.
- Hogy az egyikőtök a bátyám és anyám rám sózott titeket, én meg csak táncolni akarok. Bejutottatok, ezt akartátok - nézek rá értetlenül.
- Megadtad neki a számod! - néz rám homlokát ráncolva Nick.
- Kamu számot, csak figyeltem, milyen az a kamu szám - csóválom meg a fejemet, de ez elég rossz ötletnek bizonyult a részemről. Zayn kap utánam és húz magához.
- Okos vagy - súgja a fülembe, míg kissé megharapdálja azt. Elmosolyodom, míg szememet lehunyom, de aztán a többiek a zsúfolt terem felé kezdenek rángatni.
- Még részegen is lazán manipulálsz - nevet rám Xavier, míg a kezembe nyom egy koktélt.
- Még részegen is! - emelem fel a poharamat, majd belekortyolok.
- Zain! - kiállt fel egy női hang, mire mind oda fordulunk.
- Lalla? - kérdi Zayn befeszülve.
- Linda - helyesbíti ki a lány egy legyintéssel - Mizus? - kérdi közelebb lépve hozzá. Poharam köré fonom ujjaimat és végig mérem a lányt. Magasabb nálam, lábai hosszúak és kivillannak a miniszoknya alól. Csőtopp van rajta, az egész lány rózsaszínben játszik, míg barna haja enyhén be van göndörítve.
- Hányszor volt meg neki? - kérdem a srácokat, míg az erőltetett flörtöt bámulom.
- Szerintem csak egyszer - néz rám aggódóan Danny.
- Pedig szép lány - mosolyodom el, majd megfordulok és az üres poharamat lerakom egy asztalra.
- Hello! - csúszik mellém egy srác. Végig tekintek rajta. Szőke haja hátra zselézve pihen. Kék szemei virítanak a sötétben is. Fehér pólójára szinte fáj ránézni, és kék gatyája tökéletesen megy a szeméhez.
- Hello! - mosolygok rá, felé fordulva.
- Nem láttalak még itt - mér végig, míg megnyalja ajkait.
- Csak osztálykiránduláson vagyok - nevetek rá, míg szemeit fogva tartom enyémekkel.
- Egy ilyen buliban? - kérdi körbe mutatva.
- Hol máshol?! - vonom meg a vállamat.
- Elfogadnád tőlem ezt az italt esetleg? - kérdi, felém nyújtva egy kék színű koktélt, barátságosan mosolyogva. Ez a hapsi a kék szemei köré építette a világot...
- Nem fogadná el! - lép közénk Danny mérgesen.
- Bocs haver, nem tudtam, hogy te vagy a pasija! - lép hátrább rögtön a srác, mire értetlenül nézek Danny hátára és onnan a csávóra. Megfordul, és már el is tűnik a szemem elől.
- Mi az isten volt ez Danny? - kérdem értetlenül, mikor vissza rángat a többiek közé.
- Már csak az kell, hogy bedrogozzanak és megerőszakoljanak! - csattan rám, mire megforgatom a szememet.
- Ezt te sem gondolod komolyan... Xavier is adott koktélt és még magamnál vagyok - mutatok végig magamon.
- De én drogok nélkül is becserkészek akárkit! - nevet rám a mexikói.
- Értem, és akkor mit csinálhatok, apu? - nézek fel Dannyra, mire elfintorodik. - Zayn csajozik, én meg innék. De Zayn nem engedte, hogy hozzak magammal pénzt, így hát, ha megbocsájt a társaság - villantok feléjük egy mosolyt és megfordulva már indulnék is a tömeg felé.
- Tényleg ne fogadj el idegenektől piát, és nem csajozok! - rázza meg a fejét Zayn, míg a csípőmnél fogva egy helyben tart.
- Kikészülök tőled! - mordulok rá, ahogy hátrább lépek egyet. Ő mindig akkor tűnik fel amikor épp nem kéne?!
- Drog mentesen - nyom a kezembe egy koktélt Danny, mire elfintorodom.
- Köszönöm apuci - mosolygok rá idiótán, majd lehúzom az egész poharat. Kissé megszédülők ugyan, de talpon maradok, bár közre játszik ebben Zayn is, mégis büszke vagyok magamra.
- Larissa vissza tért! - kurjant fel Ant, mikor előttem megjelenik a barna hajú lány.
- Linda - helyesbíti ki a tömeget újra.
- Hello! - mosolygok rá, de ő csak végig mér... na ez jól kezdődik.
- Én nem tenném, Laila! - csóválja meg a fejét Xavier.
- Linda! - kiabál rá Xavierre szinte.
- Hogy mondod? Lindsey? - kérdez vissza Uriel, tökéletesen megjátszva a hülyét. A lány csak leinti, de én felnevetek, ahogy a többiek is. Arrébb lépek, hogy Linda tudjon beszélni a kis Zaynivel. Győztes pillantást vet rám a csaj én pedig csak fa arccal vissza bámulok rá. Zayn mérgesen fordul felém, mire tekintetem csak még elkínzottabb lesz szerintem.
- Jössz táncolni? - kérdi Linda, mire Zayn megvonja a vállát, majd megfogja a kezét és a tömeg felé húzza, de Lindsey... Linda a tömeg szélénél meg áll és számomra is bántóan közel kerül Zaynhoz.
- Haver! - ordít rá Alan mérgesen, de meg se hallja.
- Szóval, akkor én most léphetnék? - fordulok a velem maradt hat srácra.
- Ne haragudj rá, csak ő nem szokott hozzá ahhoz, hogy huzamosabb ideig is szeret ennyire egy lányt - mondja zavartan Danny.
- Tök jó neki, hello! - intek az összes srácnak és már a bárpult felé tartok. Látom, amint Zayn követ a tekintetével, de kis termetem lévén gyorsan megoldom, hogy eltűnjek. Szívem örülten ver... a telefonom ott van Zaynnél. Egy tök idegen helyen vagyok, egyedül. Plusz még részeg is vagyok. Még gondolkodni is nehéz! Leülök a bárpulthoz és fejemet megtámasztom. Hát, nem így képzeltem az éjszaka befejezését. Zayn valami csajt tapiz... aki nem én vagyok. Én meg egyedül egy vadidegen városban, vadidegen helyen, tökéletesen egyedül élvezem az alkohol mámort. Valahogy reménytelenül szerencsétlennek érzem magam. De nem akarok belegondolni abba, hogy Zayn csak játszik velem, amíg itt vagyok. Nem! Ebbe most semmi pénzért nem fogok belegondolni. De azért bekaphatja!
- Csinos lány, egyedül? Hogy lehet ez? - ül le mellém nevetve egy srác. Félszemmel végig nézek rajta. Fekete pólója feszül testén, nem izmos, nem dagadt, nem túl vékony. Kissé szarabb, mint Zayn. Gatyája méreg zöld és koptatott. Fején hátra felé néző, szintén méreg zöld baseballsapka.
- Csinos lányt dobták... egy el sem kezdett kapcsolatban - vonom meg a vállamat.
- Hülye a srác - fintorodik el.
- Ebben egyet értünk! - villantok rá egy őszinte mosolyt - Hogy hívnak, kedves idegen? - kérdem elmerülve egyszerű, barna szemében.
- Josh - hajol meg nekem egy kissé ültében - És kegyed?
- Túl részeg vagyok az ilyesfajta előkelő bájcsevejhez, de azért a nevem elárulom. Zoe - mosolygok rá, mire ő felnevet.
- Még humorod is van, és ő mégis dobott! Hol itt a buktató? - kérdi szemeit össze szűkítve, míg kikér két röviditalt.
- Gondolom, nem vagyok neki elég jó - mosolyodom el fájdalmasan, míg a tömeg felé pillantok. Xavier mexikói vonásai tűnnek fel először, ezért inkább vissza fordulok, hogy ne vegyen észre. Előttem a fekete márvány pulton ott pihen egy apró kupica valami.
- Pedig eléggé tökéletesnek tűnsz - áll fel a székről, csak, hogy mellém lépjen.
- Táncoljunk! - pattanok fel én is a székről.
- Idd meg! - mutat a poharam felé, mire elhúzom a számat.
- Kösz, nem! - hagyom ott őt, teljesen értetlenül. Oké, innék én, de nem akarom saját magamat a szarba sodorni. Belevetem magam a tömegbe. A testek hozzám simulnak, én pedig csukott szemmel vonulok tovább. Az ütem, ami maga a zene, szinte szétfeszít belülről. Találomra megállok egy helyen, majd egyszerűen elkezdek egyedül táncolni. Kezeimet a magasba emelem és élvezem a zenét.
- Hold up, no one... - dúdolom magamban a kevéske szöveget, amit érzékelek magam körül. Előröl két kéz kapja el a csípőmet, mire szemeimet kinyitom és meglátok előttem egy teljesen idegen srácot. Rámosolygok, ő pedig közelebb húz magához, míg egyik lábával lábaim közé lép. Újra felnézek az új srácra. Haja barna, kissé hosszabb, mint kéne. Magasságra majdnem annyi, mint Zayn. Piros pólója majdnem megy az enyémhez, fekete gatyájával viszont úgy néz ki, mintha teljesen összeöltöztünk volna. Fakó barna szemei csillognak az alkoholtól, és sejtésem szerint az enyémek sem néznek ki máshogy. Csípőmmel leírok egy kört, mire kezei fenekemre csúsznak és közelebb húz saját magához. Apró nyögés szalad ki a száján, ahogy mozgás közben hozzám dörgölőzik. A helyzettől menekülve fordulok meg és kezdek úgy táncolni... mintha egyedül lennék. Nyirkos keze becsúszik pólóm oldalsó kivágásánál, a hideg kiráz az izzadt kezétől. Jobban magához húz most is, engem pedig talán a düh vezérel, hogy nem érdekel. Vagy talán a csalódottság? Minden mindegy alapon vagyok... Keze bejárja hasamat, könnyű dolga van, hiszen minden nehézség nélkül fér hozzá, mások előtt meg még takarva is van. Keze feljebb és feljebb csúszik, míg el nem éri melltartóm alsó vonalát. Nyakamhoz hajol és kissé lihegve harapdálni kezd. Arcom fintorba rándul, de csak táncolok tovább.
- Akkor én most lekérném a hölgyet! - mordul fel egy túlságosan is fenyegető hang. Szemeimet kábán nyitom ki és találom szembe magam Zayn zord ábrázatával. Picsába... nagyon picsába!
- Haver, keress mást! - motyogja a srác, aki nem zavartatva magát újra belém harap.
- Vagy eltűnsz, két percen belül, vagy agyon verlek, aztán a barátaim is! - lép túlságosan is közel hozzánk. Egyik kezével lassan tolja hátrább a srácot tőlem. Akinek a keze így csusszan ki pólóm alól.
- Tudod te, ki vagyok én? - kérdi a srác éles hangon.
- Én Zain Malik! - mosolyodik el Zayn, mire hátra nézek, de addigra a srác már el is tűnt.
- Ez most.... ez ... most komolyan, Zayn?! - förmedek rá, mikor ténylegesen felfogom, hogy elüldözte a táncpartneremet.
- Tapizott! - néz rám csalódottan - Téged! - horkan fel, míg oldalra néz.
- Te táncolhatsz akárkivel és tapizhatod... én miért nem? - kérdem értetlenül.
- Mert te nem vagy elbaszott, mint én és mert szeretlek! - förmed rám ridegen, míg közelebb lép hozzám. Újabb zene csendül fel.
- Maximum játszani szeretsz velem - rázom meg a fejemet.
- Csak kussolj, kérlek! - nyög fel, míg közelebb lép és ajkaimra tapad.
- Zayn, ne! - lököm el magamtól, mire mérgesen rám mered. Mély levegőt vesz, majd kifújja és vállait leereszti.
- Mondd, hogy nem akarod! A szemembe! - áll meg előttem újra vészesen közel. Légzése keveredik az enyémmel, a hely fülledt. A zene dübörög. A vérem pezseg, ő meg itt áll előttem, azokkal a rohadtul csókolni való ajkakkal. Talán a pia... talán csak, hogy szeretem, talán az önfegyelem kudarca, de ajkaiért kapok, míg karomat a nyaka köré fonom. Felmordul és csípőmnél fogva újra oda húz magához. Cseszek rá, hogy játszik velem, cseszek rá, hogy tényleg szeret-e vagy sem! Csak akarom őt. Ennyi és ilyen egyszerű. Vadul csókolom, nem érdekel a tömeg, nem érdekel a szemérmesség. Hajamba túr és érzem, ahogy össze kócol, de még ez sem érdekel! Baszki, engem csak ő érdekel és, hogy velem legyen. Betegesen akarom őt és minden egyes porcikáját, a lelkének minden egyes kicseszett sötét darabját. Érzem, amint csókom is igazán közvetít mindent neki, bár elég abból erre következtetnem, hogy ő is egyre kétségbe esettebben csókol. Vagy, hogy úgy szorít magához, hogy az már képtelenség. A levegőt kapkodva válok el tőle, de csípőmet nem engedi el. - Ilyent... bármikor! - nyögi ki nagy nehezen, míg légzését próbálja rendezni.
- Bármikor - súgom ajkaira, ahogy csípőmmel elkezdek körözni. Keze a ritmusra mozgat, én pedig engedelmeskedem neki. Élvezem, ahogy mellkasa hozzám ér, ahogy lélegzete rendszerint az enyémmel összekavarodik. Ahogy lábai lábaimhoz érnek. Ahogy a keze szorít és bebarangol. Élvezem, hogy ő élvezi. Gyengéden fordít rajtam és már meg is pördülök. Szívem lassan a számok ütemét is feltudja venni. Égető vágyat érzek arra, hogy itt a földre teperjem őt. Keze végig simít csupasz oldalamon. Csípőmmel egy nyolcast leírva lassan leguggolok, majd fenekemet kitolva visszaegyenesedek. Keze erősen markolja meg a hajamat és rántja vissza hozzá a fejemet. Mondanám, hogy fáj... de túlságosan is akarom őt, hogy akármi is fájjon. Esküszöm, még csak izgatóbb.
- Lehidalok tőled! - súgja az ajkaimra, majd hajamat erősen tartva, fejemet félre billentve, a nyakammal kezd játszani. Csípőm még mozog, de már rég nem az ütemre, nyelvének és fogainak játékától azt is elfelejtem, hogy is hívnak engem.
- Zayn - csúszik ki a számon neve, mikor megszívja a bőrt és szabad keze pólóm alá csusszan. Nem válaszol, csak folytatja, amit elkezdett. Miközben levegőt veszek meg is akad, mikor megharapja nyakamat, számon csak egy elfúló nyögés szalad ki, semmi más. - Menjünk valahová! - kérem lihegve, mire magával szembe fordít.
- Nem bírom ki hazáig! - kuncog a nyakamba.
- Ennek a helynek van vécéje? Ha ott kevesebben vannak, már mehetünk is! - szuszogom a plafon felé, lévén, ő még mindig a nyakammal foglalatoskodik.
- Semmit nem csinálnék veled egy vécében, Zoe! - mordul rám mérgesen.
- Édes vagy - súgom ajkaira, ahogy megcsókolom. Csókunkba beleremegek, tehetetlenül gyűröm ujjaim között Zayn ingét.
- Baszki! - csattan fel és már kifele is kezd húzni. Ismét a folyóson vagyunk, ott, ahol bejöttünk. Kevesebben lézengenek, sőt, csak páran vannak. Zayn egy sarokhoz visz, egy sötét sarokhoz. Sietősen lépkedem hátra, és végül hátammal meg is találom a helyet. Gyorsan futtatja végig rajtam a tekintetét, mire ingét megfogva magamhoz rántom. Azt sem tudom, hogy ő, vagy esetleg én kezdeményezem-e a csókot. Fenekembe markol, míg én miden energiámat a csókba próbálom fektetni. Kezem pólója alá téved, mire remegve fújja ki a levegőt. Puszit nyomok alsó ajkára, majd áttérek a nyakára. Teljesen kitakar a folyosón lévőknek engem, de nem mintha zavarna. Fogaim közé csípem a bőrt és meghúzom neki, míg körmeimmel végig karmolom felső testét. - Nálam aludhatnál ma - morogja a fülembe, míg néhol felnyög, vagy felmordul tetteim miatt.
- És miért is lenne jó, ha nálad aludnék? - kérdem a fülébe suttogva. Erősen szívom meg a válla és nyaka találkozásánál kissé feljebb lévő részt. Testét nekem nyomja és egyszerűen kiszalad száján egy tiszta nyögés.
- Ezért, mondjuk - préseli ki a szavakat fülem mellett. Ujjaim végével gatyájának tetejét simogatom. - Kurvára nem hiszem el, hogy szűz vagy! - mordul rám, ahogy ujjaimmal kissé gatyájával kezdek játszani.
- Tudod, van a félénk Zoe és a...
- Vad Zoe - fejezi be mondandómat.
- De én szűz vagyok - kacagok fel nyakába.
- Én meg nem, ennyi a különbség - súgja a fülembe és már oldalt a pólómba is nyúl, majd gatyám szegélyét kezdi cirógatni.
- Kicsit több a különbség azért - nyögöm a fülébe, ahogy keze becsusszan a gatyámba. A már ő általa is jól ismert tangán végig húzza ujját, én pedig vállába harapok, hogy fel ne nyögjek.
- Haza kéne, hogy vigyelek! - súgja a fülembe, de keze tovább simogat.
- Kéne - normálisan szándékozom mondani, de csak egy elhaló nyögésre telik tőlem. Kezét kihúzza gatyámból, majd onnan a pólómból és megfogja a kezem. Telefonját előveszi. Pötyög rajta úgy öt másodpercig, majd el is rakja. Kint taxik sora várakozik, ő pedig beránt az egyikbe és eldarálja a címet.
- Imádom, mikor nyögsz! - kuncog a fülembe, mire én alsó ajkamba harapok.
- Hála az énekhangodnak, a te a nyögésed még jobb! - vágok vissza, ahogy nyakának ívét végig nyalom.
- Hányas ház szám, uram? - kérdi a taxisofőr.
- Huszonhárom - nyögi ki, mire felnevetek.
- Ez most komoly? - kérdem vissza fogva a nevetést.
- Üldöz ez a szám - rántja meg a vállát míg kifizeti a taxisofőrt. A járdán állva felnézek a holdra, majd a következő pillanatban már Zayn eltarol és felkap. Lábaimat dereka köré fonom és kihasználom, hogy cipel engem. Nyakát szívom és harapdálom végig, amitől eléggé nehezen megy számára, hogy csendben vigyen fel az emeleti szobájába...



Kukuuucs! Íme a rész! Nagyon szépen köszönöm a komikat és új feliratkozókat. Elnézést hogyha nem mindig írók ide, vagy ha nem válaszolok a komikra de eléggé durván kezdődik az évem. Eléggé fáradt vagyok és még pluszba a költözés is. De igyekszem azért:) Imádás van!

9 megjegyzés:

  1. *-* Nyeee...
    XoAm
    Ui: Én vagyok maga az értelem:'D

    VálaszTörlés
  2. Huu micsoda rész :-$ Imádtam, nagyon jó volt :-) Remélem hamarosan kapjuk a folytatást :-) oo és a Jade-s blogodat fogod még folytatni? Azt is nagyon szeretem és kíváncsi vagyok hogy mi lesz a vége :-)

    VálaszTörlés
  3. Ez. Most. Komoly??? Istenem... én itt helyben lehidalok! Mond te élvezed hogy kínozhatsz? Amikor a végére értem... kiakadtam! Könyörögve kérlek, tudom nehéz de hozz minél előbb új részt... olyan ez mint a drog, csak rá gondolok és amikor kezdek lenyugodni kapok újra egy kicsit belőle és megőrülök! Nem tudom hogy most lefekszenek-e egymással vagy sem... a fejemben sorakoznak a pro és kontra érvek... komolyan megkergültem! De köszönöm hogy a részese lehetek ennek, kérlek szépen minél előbb hozz új részt! Puszi!

    VálaszTörlés
  4. Dragaság! <3 Hát én totál kész vagyok. A rész olvasása közben, kicsit olyan feelingem volt, mintha Tom&Jerryt néznék kicsit másképp. Zoe és Zayn nagyon cukiik!! Imádtam ezt a rész, fantasztikus vagy!! <3 Siess a köviveel!! Puszii neked! :*
    Imádás van! <3

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó lett ez a rész is :D

    VálaszTörlés
  6. TE MOST SZÓRAKOZOL VELEM???!!! Itt abbahagyni egy részt igazán szemét dolog :)
    Zoe és Zayn.... :D el sem hiszem! imádom ezt a párost, egyszerűen hihetetlenek :) remélem nem sokára olvashatom a folytatást, mert félek, hogy én is függővé váltam ;)
    Hajrá, csak így tovább!

    VálaszTörlés
  7. Jesszus *-*
    Hozd azt a reszt mert meghalok :D
    Nagyon-nagyon jo resz lett... De hogy itt abbahagyni... Basszus egyszer igy fogok meghalni esku
    (bocsi az ekezetekert)

    ~Klau~

    VálaszTörlés
  8. Imádtam:3 mikor teszed ki a következőt?:)
    XElla

    VálaszTörlés
  9. Szervusz!
    Annyira sajnálom, hogy mostanában teljesen eltűntek a kommentelők köréből, de minden félreértést elkerülve követtem a blogot és szerintem nem mondok azzal újjat ha azt mondom hogy imádtam!
    Na akkor először is imádom a karaktereidet. Mindig olyan kemény és bem az a félős kislányos karakter hanem újítasz és ezt nagyon szeretem. Zoe is annyira szimpatikus.
    Viszont az is nagyon tetszik, hogy a részekben betekintést nyerhetünk ezekre a pszichológus dolgokra. Zayn meg maga a cukorfalatok cukorfalatja! Annyira imádom őt. Aranyos viszont amikor azzal abribanncal szarakodott majdnem fejbe kólintottam! De komolyan!
    Az idegeimet most sem óvod, egyszerűen a falra mászok a kíváncsiságtól. Lefeküdnek? (mond, hogy igen). És mi lesz az után, ha Zoenak vissza kell majd mennie az otthonába? Csak elfelejtik mintha meg sem történt volna? És ha Zayn majd elmegy az X-faktorba azután mi lesz??? Na és ennél még sokkal több kétlrdésem van! A fő hogy nagyon nem minden részhez, de írni fogok majd. Szörnyen de szerintem még annál is jobban várom az új részt!
    Puszil Kira!

    VálaszTörlés