2015. július 10., péntek

9. Rész

- Hagyjál már baszdmeg! - förmedek rá Ashtonra.
- Jól van, bocs! - emeli fel a karjait szem forgatva.
- Ez nem a világ vége. Ettől még a tesód marad - suttogja oda nekem Chris, míg megigazítja matrózblúzomat.
- Ha elköltöznek, a húgaid, ugyan ezt benyögöm neked - morgom oda neki mérgesen.
- Nem köcsög akartam lenni - sóhajt fel fáradtan, míg rám néz.
- Bocsi - rázom meg a fejemet hajamba túrva.
- Unom az ünnepséget - sóhajt fel Ash míg leül mellém.
- Még el sem kezdődött - nevet fel Veron mire elmosolyodom. Ahs hátára rakom egyik kezemet majd azon támaszkodva megtartom a fejemet.
- Ez a Holywell, tuti hogy szar lesz - sóhajtok fel unottan.
- Pedig elit sulinak reklámozzák - mondja fintorogva Ash.
- Felvettek ide minket. Rég nem lehet elit suli - rázom meg a fejemet beletörődötten.
- Ha ha ha - morogja Chris szem forgatva mire Veron rámosolyog.
- Zoe, drágám! - rikolt fel egy irracionálisan vékony hang a folyosó végén, mire arra fordítom a fejemet.
- Shane - sóhajtok fel meglátva a közeledő alakját.
- Hogy vagy? - kérdi ölembe ülve, mire felnyögök. A többiek érdeklődően és csendben figyelnek minket, amitől egyre kínosabban érzem magamat ebben a szituban.
- Remekül, és te? - kérdem elmosolyodva, felnézve nyugodt arcára. Őt soha nem zavarta semmi és senki. Azt csinálja, amitől ő boldog. Figyelemre méltó hozzá állás van az élethez, még ha a felelőtlenség emiatt hozzá is társul jelleméhez.
- Faszán, tegnap volt meccsünk. Dean azt mondta hívott, de nem jöttél el valami családi szar miatt. Tuti oké minden? Aggódik - feleli fintorogva, lehalkítva a hangját bár a többiek így is hallják.
- Uhm, ja. Volt pár zűr, de most már oké minden. Hallottam, hogy ti meg nyertetek szóval gratulálok! - nevetek fel, míg magamhoz ölelem őt.
- Igen, Dean négy gólt rúgott. Eléggé jó formát hozott - nevet fel mire még inkább szélesebb lesz a mosolyom.
- Ahogy hallotta te is lőttél kettőt - mondom hátra dőlve, míg ő kissé lejjebb csúszik lábaimon.
- Én mikor nem?! - hördül fel sértettséget megjátszva.
- Shane! Azonnal takarodj le végre a tornaterembe! - ordít fel egy mérges mély hang - És ti is! Már rég elkezdődött az ünnepség! Az osztályotokkal kéne lennetek nem pedig itt fent fecserésznetek! - ordít ránk is mire Shane nyögve feláll, majd felhúz engem is. Unottan indulok meg előre míg Shane mellettem sétál. Amint a lépcsőhöz érünk, rám néz, és elfintorodik.
- Nincs kedvem inkább lelépni? Deannel találkozom majd úgyis Birminghamben - húz oldalra az egyik mellék ajtónál, míg a többiek szemöldök felfonva néznek ránk.
- Ünnepség van - felelem a nyilvánvalót, mire értetlenül rám néz.
- És? Ne csináld már! A lógásban semmi rossz nincs - mordul rám halkan mire megrázom a fejemet.
- Bocs de nem Shane. Azért Deant üdvözlöm - mosolygok rá, mire mérgesen kifújja a levegőt.
- Hát te tudod. Vigyázz magadra - ölel meg gyorsan majd ki is lép az ajtón és eltűnik. Lassú léptekkel indulok meg a tornaterem felé a többiek után. A beszéd halkan már elszűrődik hozzám és ez megerősíti a tényt miszerint már rég elkezdődött. Otthon kinyírnának, ha megtudnák, hogy lógok. Mi van, ha elkapnak?! Vagy netán-tán igazolatlant kapok? Na, akkor apám tuti megölne. Nem hiányzik nekem ez az egész szívás, ami vele járna. Az osztályfőnököm máris kiszúr magának és gyilkos pillantást küld felém. Lazán sétálok át a terem felén, hogy elérjem az osztályomat. Veron csak megforgatja a szemét, mikor beállok mellé középtájon.
- Mr.Chez le fog cseszni – súgja oda nekem, mire felpillantok rá.
- Bejöttem – nézek rá értetlenül ő pedig csak felsóhajt.
- De késtél – vállamat megrántom, majd előhúzom a telefonomat.
- Unatkozom – olvasom el a Zayntól kapott üzimet.
- Én is:D – írom vissza neki mosolyogva.
- Mit csinálsz?:3 – kérdi rögtön én pedig körbe nézek. Unott arcok, álmos tekintetek, sietni vágyó diákok.
- Ünnepség, semmi jó…:/
- Izgalmasnak hangzik…:D – válasza miatt elmosolyodom, és csak feltekintek az énekkarosokra, akik éppen énekelni készülnek. Legalábbis az idegbeteg énektanár éppen nagyon nagy mozdulatokat tesz a kezével. Alig telik bele pár másodpercbe máris felcsendül a kórus.
- Éppen az énekkar van a porondon:D – közvetítek neki unottan, míg Veront használom takarásnak. Pici vagyok, így legalább amúgy sem látszódom ki a tömegből. Ez nagyban megkönnyíti a rejtőzködést, és a telefonozást is.
- Hallani akarom őket! – írja rögtön mire értetlenül meredek a telefonomra. Hogyan?! A választ ő maga adja meg, mikor kijelzőm azt kezdi mutatni, hogy ő hív. Rögtön kinyomom, míg szemeim elkerekednek.
- Te hülye vagy?! – pötyögöm neki gyorsan és mérgesen.
- Hallani akarom őket! – írja újra.
- Elsőre is eltudtam olvasni Zayn! – válaszolok neki rögtön idegesen. Mit gondolt?! Felhív, felveszem, és senkinek nem tűnik majd fel?
- Zoeeeee – szememet megforgatom, ahogy agyamban szinte felcsendül könyörgő hangja.
- Oké, alku idő! – írom meg neki mosolyogva, míg már magamban ki is ötlöm a tökéletes tervet ellene.
- Ehhh… halljam – kapom úgy fél perc múlva a választ.
- Felhívlak, meghallgatod őket, DE nem szólsz bele a telefonba. Cserébe este énekelsz nekem végre^^ - írom meg neki gyorsan, míg körbe kémlelek. Nem nagyon látok magam körül tanárokat. És ennyi azért belefér, ha ez az ára annak, hogy énekelni halljam… végre.
- Ez nem ér, gonosz vagy…
- Mindjárt végeznek, én gyorsan gondolnám át:D – írom meg neki fenyegetően, holott tudom, hogy még legalább három szám vissza van szerencsétleneknek.
- Én választhatok dalt. És csak akkor kell elénekelnem, ha egyedül vagyok itthon! – írja meg gyorsan a feltételét, amitől én csak elfintorodom.
- Mindenképp ma este, de dalt választhatsz. Csak hogy lásd, kivel van dolgod:3 – írom vissza neki mosolyogva tudván, hogy végre énekelni fog!
- Hívj… - amint elolvasom az üzit máris kilépek a Facebookból és elkezdem csörgetni. Szinte egyet sem csöng, máris felveszi.
- Mi az istent csinálsz?! – förmed rám Ash mögöttem mire megugrok.
- Kussolj már! – szidom le őt halkan.
- Te komolyan felhívtál valakit az ünnepség közepén?! – röhög rám hitetlenkedve.
- Ash, fogd be a pofád! – mordulok rá, míg előrefordulok vissza.
- Te tényleg hülye vagy – rázza meg a fejét kuncogva Veron.
- Srácok! – szól ránk erélyesen Mr.Chez mire mérgesen lepillantok a telefonomra – Elég legyen a dumából! – szid le minket halkan mire hallom, hogy mögöttem Ash felmordul. Újra lepillantok a telefonomra de Zayn éppen akkor nyom ki.
- Hát ezek hamisak…:D – írja meg, mire kezemmel végig simítok arcomon és tenyerembe nyögök. Ezért akarta őket meghallgatni, hogy kijelentse. Szarok. Ennyi, kész, ő Zayn. Ő bolond, ő megtesz ilyeneket!
- Majd este meghallgatom, hogy te hamis vagy-e:3 – írom vissza rögtön neki.
- Ehhh – pár percet kellet várnom erre a tömény válaszra…
- Már izgulok!^^ - írom meg neki majd látván, hogy Mr.Chez elindul felénk inkább vissza csempészem telefonomat a zsebembe.
- Elég legyen – mutat ránk, mire kezeimet védekezés képen felemelem és fejemet megrázom miszerint ártatlan vagyok. Elvégre én nem beszélgettem hangosan!

---


- Gyerünk már! - kérem nyöszörögve tenyereimet gyorsan össze dörzsölve.
- Most komolyan nem lehetne akkor, mikor senki nincs itthon?! - kérdi egy fintort küldve a kamerába.
- Zayn! - förmedek rá erélyesen, mire szemét megforgatva rázza meg a fejét.
- Értettem főnök! - morogja orra alá, amitől csak elmosolyodom. Mély levegőt vesz majd kattintgat párat itt-ott - Taylor Swift-You Belong to me - mosolyog rám mire mosolyogva tapsolok párat. Elindítja a zenét én pedig izgatottan figyelem őt. Majd bele kezd... Az állam szó szerint leesik őt nézve és hallgatva. A szöveget kissé megváltoztatta, de még így is jó és egyszerűen elképesztő. A hangja valami....úristen! Kezemet szám elé kapom és ezzel számat is becsukom. Szemeim kikerekednek, de most nem érdekel. Hogy lehet valakinek ilyen hangja? És hogy lehet, hogy még ő nem énekes?! Látom, ahogy elmosolyodik rajtam, de azért folytatja. Halk kopogás hang, mire szemöldökét kissé össze ráncolja. Valaki hallom, hogy belép a szobába ő pedig csak ujjával mutatja neki, hogy várjon. Kiénekli a magas hangot én pedig csak megrázom a fejemet. Ilyen nincs! Villant felém egy fintort szája mozgásából ki tudom venni, hogy "bocsi" majd kinyomja a kamerát. Én pedig ott maradok, sokkolódva, leesett állal, kikerekedett szemekkel, értetlenül...

Kukuucs! Sajnálom, hogy ilyen későn tudtam csak részt hozni. De vége valahára valahogy- kemény önmegerőszakolás árán- sikerült létre hoznom ezt:D Remélem azért tetszik és nem lett nagyon szörnyű:) Köszönöm a komikat, pipákat és feliratkozásokat, istenek vagytok! Imádás van! <3

22 megjegyzés:

  1. Nagyon jó rész lett imádom ezt a blogod is<3
    xoxo Princess

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett és köszönöm szépen!:) Imádás van! <3

      Törlés
  2. Kukucs!
    Nagyon jó volt megérte rá várni. Imádtam. Zaynee olyan édes vagyis nekem édes,bár mikor nem? Na jó Zoe... szimpi imádom tetszik az egész igen szótlan vagyok nagyon várom a kövit! <3
    Kira!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukuuucs! Örülök, hogy tetszett:3 Imádás van és ígérem most már próbálkozom sietni valahogy:D <3

      Törlés
  3. Nagyon tetszett,hogy Zayn csak úgy felhívta az ünnepség közepén :D azon egy kicsit nevettem :D
    Jó rész lett. Alig várom már a következőt. megéri rá várni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett, és tényleg elnézést az ekkora kimaradásért:/ Imádás van!:3 <3

      Törlés
  4. Áááááá de nagyooooooon joooo!!!! ❤ imadoooooooom. Úristen...nincs megfelelő szo erre hogy mennyire jo !!!! Kovit hamar!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett! Nagyon szépen köszönöm:) Imádás van!:3

      Törlés
  5. Szia!
    Bocsi, hogy csak most, de egy perc megállj nem volt ma. A rész nagyon tetszett, a "telefonos közvetítésen" jót mosolyogtam. Nagyon szupi részt hoztál nekünk, de ki ment Zaynhez? Egyszer meg fogsz bolondítani! Annyira vártam már a részt, annyira megörültem neki, de azért letörted rendesen a hangulatomat. :( Miért kellett ehhez megerőszakolnod magad? Ennyire nincs kedved ezt írni, vagy semmit sincs kedved írni, vagy most mi van ?Eddig ehhez lett volna inkább kedved.
    Imádás van!
    Puszi: Klau

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukuuucs! Semmi baj, megértem:) Örülök hogy tetszett:D A következő részben ki fog derülni:) És azért kellet ehhez az önmegerőszakolásom mert későn estem haza, kitöröltem az egész addigi részt ami megvolt. Újra írtam, erre. Fáradt voltam és este annyira nem volt kedvem már írni:D Nehéz fent tartani ezt a két blogot és akkor még a könyvvel is kéne foglalkozni. Így hogy meló van szinte semmi időm nincs már:/ Kedvem lenne írni, egyszerűen fáradt vagyok. Imádás van!:3

      Törlés
  6. Imadlak*-* eddig nem komiztam mert meg csak nem reg talaltam a blogra de nagyon szeretem! ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! Köszönöm szépen, hogy most komiztál:) Imádás van!:3 <3

      Törlés
  7. Iszonyat jó lett mint mindíg!^^
    Egyébként szerintem én is úgy reagáltam volna a dalra mint Zoe csak el is ájultam volna!:D
    Már nagyon várom a kövi részt!^^
    Ui. Szejetlek:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett:D És valószínűleg én lazán ledermedtem volna aztán némán a földhöz csapkodtam volna magam...:D Imádás van!!:3 <3

      Törlés
  8. Istenem nagyon királyde siess nagyon a kovivel <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett és igyekszem. Imádás van! <3

      Törlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm és tudom, hogy rövid lett. De úgy voltam vele hogy nem húzhatom tovább azt, hogy végre rakjak ki részt. Ismételten nagyon szépen köszönöm és én lennék a legboldogabb ha már pár ezer embertől megkaptam volna:D Imádás van!:3 <3

      Törlés
  10. Szia!
    Ne haragudj, hogy csak most írok, de az elmúlt három-négy napban semmit nem aludtam valamint az utolsó kettő napban kissé elfoglalt voltam. De most itt lennék:) Amint megláttam a részt nagyon, de nagyon boldog voltam, ugyanis már hiányzott, de megértem, hisz elfoglalt voltál. Eszméletlen j lett és van egy olyan érzésem, hogy Zoe küldi Zaynt x-faktorozni. Nem tudom, de én egyre csak azt várom, mikor fog találkozni a két jómadár (Zoe&Zayn) és, hogy milyen reakciót vált ki majd belőlük. Kíváncsi vagyok ki nyitott rá Zayn-re. Jaj annyi kérdést alakítasz ki bennem! Amúgy meg imádtam :D
    Ui: Várom a kövi részt, de ráérünk. Ne felejtsd el élvezni a nyarat!
    Imádás van <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello, remélem most már tudtál aludni és van időd is. Persze nem baj, hogy csak most írtál, örülök, hogy legalább írtál:D Külön élvezet, hogy tetszett is a rész! És éppen most raktam fel a következő részt szóval a válaszok amiket szeretnél és sejtések már benne is vannak:) Imádás van! <3

      Törlés
  11. ijaaj ngyon jó! légyszíves nézzetek be náálam nem történet csak egy kis csajos blog! _ csakegyblog12.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmmm mit szólnál ha csak egy cserét kérnél mint a többi bloggerina?:D

      Törlés