2015. június 23., kedd

8. Rész

-Áldozatok- röhög fel Chris míg a díszudvarban próbáló énekkarosokat nézzük.
-Sajnálom őket- rázom meg a fejemet fancsalian. Az ének tanár egy örült nő. Kötelező énekkara járni annak akinek ő mondja. És ha nem teszed?! Rettegj, féltsd az életed és az iskolában maradásod.
-Holnap fel kell lépniük, szerintem amiatt próbálnak- mondja halkan Veron míg kifele bámul ő is de azért egyenletesen haladunk előre.
-Legalább elmarad az utolsó három óra- rántom meg a vállamat míg lábbal rúgom ki az ajtót. Rossz szokás, de lévén hogy a százötvenöt centim nem igazán elég hogy kinyíljanak így már inkább mindig megsegítem őket lábbal.
-Jogos- nevet fel Chris míg kilép mögöttem. Gyorsan lépkedem le a lépcsőn és indulok meg balra. Telefonomat kezembe veszem és oda se nézve kezdek írni.
-Végeztem- küldöm el Zaynnak és vissza süllyesztem a zsebembe. Szombaton megkért hogy ezentúl írjak rá mikor írhat már tutira. Lévén hogy nem egyszer elvették hála neki a telefonomat így már két osztályfőnökivel dicsekedhetek körülbelül három hónap alatt. De kit érdekel? Zaynért megéri.
-Lassan többet beszélsz vele mint velünk- húzza fintorra a száját Veron.
-Már az első naptól kezdve többet beszélt vele mint velünk- nevet fel Chris mire elmosolyodom.
-Aranyos srác- rántom meg a vállamat elpirulva.
-Hát azt látjuk- nevet fel Veron átvetve karját a vállaimon.
-Más. Jó vele beszélgetni- sóhajtok fel elkalandozva az ismeretségünkön.
-Képzelem- forgatja meg a szemeit Chris. Zsebem rezegni kezd mire elő kapom a telefont.
-Milyen napod volt?:3- elolvasva a kérdést máris bearanyozta a napomat. Veron és Chris látja néhány beszélgetésemet vele. Mondjuk mikor túl cukit ír és muszáj nekik megmutatnom.
-Tűrhető, neked?:)- pötyögöm vissza egy kézzel.
-De messze lakik- mondja fintorogva Chris.
-Kösz hogy szóltál, eddig nem is vettem észre- forgatom meg szemeimet míg táskámban kezdek turkálni a bérletem után.
-Egyedül akarsz ülni?- kérdez meg Veron hátra fordulva hozzám miközben felfele lépked a busz lépcsőjén.
-Szerintem beszélgetni fogunk szóval ja- hadarom neki míg bérletemet felmutatom egy köszönéssel kísérve a sofőrnek.
-Szintén meglepő- nevet fel Chris ahogy behuppanok mögéjük.
-Kuss- nevetek fel fejemet megrázva míg a telefont magam elé húzom.
-Unalmaaas- olvasom el rögtön az első szót mire halkan felkuncogok- tiszta szar itthon egyedül, te se tudsz velem beszélgetni! Mindjárt megdöglök....:(
-Túlzásokba ne essünk. Mondtam hogy írj nyugodtan, hülyém:D- írom meg neki mosolyogva míg a busz elindul én pedig hátra dőlök az ülésben míg táskámat lábaim közé csúsztatom le a földre.
-Hülyém?:3
-Mikor kezdesz az új sulidban?- kérdem tőle figyelem elterelés céljából. Nem szeretek az ilyen vissza kérdezéseire válaszolni. Bár a személyesebb kérdéseimre sem szeretek válaszolni neki, ahogy véleményt sem igazán szeretek nyilvánítani neki. Félek hogy elbaszom az egészet...
-Szerdán...:/
-Élvezd ki az addig megmaradt két szabad napodat, igazolt lógás:D- nem is értem miért ül otthon. Amúgy is logós típus erre ott az alkalom és inkább unatkozik.
-Emlékeztetnélek hogy egyenlőre nincs hely ahonnan lógnék. Kirúgtak Zoe. Tudod azaz emlékezetes nap...- szememet megforgatom és felsóhajtok.
-Tényleg?! Uh bocs, elfelejtettem...:/- írom meg neki iróniától csöpögő karakterekkel.
-Hát ennyit számítok neked?!- szinte hallom felhördülő mély hangját és még csak a képzeletem miatt is végig fut a remegés gerincem mentén.
-Ne kezd mert felkötöm magam Zayn...- figyelmeztetem baljósan. Szegénykém mióta unatkozik olyan mint egy lány akinek épp megjött- Menj deszkázni ha ennyire unod magad:|- írom meg neki ötletemet. Legalább azzal el szokott lenni pár órát.
-Le akarsz rázni?!- vállaimat kétségbe esve hajtóm le és ütöm fejemet az ablaknak.
-Agyfaszom van tőled...- írom meg mérgesen mire lehunyom szemeimet és hagyom hogy az ablak kissé le hűtsön.
-Nem is szeretsz már?!- olvasom el az újabb üzenetet mire felnyögök.
-Szeretlek!- írom meg neki mérgesen és már írnám tovább a kisregényemet is mikor elolvasom üzijét.
-Screenshoot, imádlak! <3- szám elnyílik és szememet össze szűkítve olvasom el újra és újra. Most komolyan csak szopat?!
-Felbasztál- írom meg neki egyszerűen majd kikapcsolom a mobilnetemet és helyette a fülest dugom a telefonba. Csak akkor hallgatok zenét ha már tényleg kikészültem, vagy ha nem bírom. Amúgy csak otthon szoktam. Társaságban nem szoktam annyira feszült lenni hogy kelljen. Most mégis kell. Homlokomat az üvegnek nyomom és kifele kezdek bámulni. A zöld erdő egyszerűen megnyugtatja a szememet és a lelkemet is. Annyira gyönyörű ahogy kissé be tudok látni az erdőbe. Hogy elzár minden nap fényt és oda bent sötét van. Imádom az erdőket...jó lenne leszállni és csak sétálni bent. Mindig olyan megnyugtató ha egy erdőben sétálhatok, főleg este felé vagy már éjszaka. Megmerem kockáztatni hogy nincs nyugodtabb hely. Mély levegőt veszek és lassan kifújom majd azt kezdem figyelni hogy párásodik be az üveg tettemtől. Játszik velem, baszakodik velem, fájni fog ha már nem kellek neki havernak sem. Az ő hibája hogy pont úgy néz ki mint az álom pasim. De vajon milyen lehet mikor megcsókol? Vagy csak élőben milyen lehet egyáltalán?! Milyen az ölelése?! Az illata? Szememet lehunyom és újra mély levegőt veszek. Mért nem tud egyszerűen felszállni erre a rohadt buszra és leülni mellém?! Mert az élet nem ilyen. Főleg nem az enyém. Fejemet megrázva veszem újra kezembe a telefonomat és kapcsolom vissza mobilnetemet.
-Vagyok- írom meg neki el se olvasva a többi tíz üzentet amit eddig kaptam tőle.
-Ne haragudj már cica:(- kapom rögtön az üzit.
-Nem haragszom- írom vissza neki míg szememet megforgatom és hátra dőlök az ülésben.
-Nem hiszek neked!
-Zayn...Könyörgöm...- nem fogom eldobni a telefont. Csak unatkozik...semmi gáz. Én mindig nyugodt vagyok!
-Elmegyek deszkázni...- kapom a választ bő két perc elteltével- hello- szemöldököm felvonom és csak pár percig bámulom a telefonomat de nem jön újabb üzenet.
-Hello:(- írom vissza neki felocsúdva a sokkomból. Telefonomat ölembe ejtem és fáradtan előre meredek magam elé.
-Gyere- int fejével Veron mire kedvtelenül leszállok a buszról.
-Mikor jö...
-Ne várjatok- vágok közbe és a hátamra dobva a táskámat már tovább is lépkedem egyenes a buszmegálló felé.
-Valaki ideges- lép mellém Ben mire felnézek rá.
-Akkor talán nem kellene jobban felbaszni!- csattanok rá mire szemöldöke felszalad.
-Mi a baj drága?- kérdi értetlenül míg megfogja kezemet és arrébb húz egy sarokba. Cigi és pia. Ez az a sarok. Ide kell tartoznom, de minek ha Ő így is leráz?!
-Drága?- kérdezek vissza mikor elér tudatomig szóhasználata- Ne becézgess- rázom meg a fejemet míg a hátamat a falnak a vetem és lábam mellé dobom a táskát.
-Van tüzed?- kérdi meg kezei mögül a mivel éppen a már halott öngyújtóból próbál kierőszakolni egy utolsó lángot. Nem válaszolok csak zsebembe nyúlok. Ellököm kezeit a cigije elől majd meggyújtom neki- Cigizel?! Kérsz?- nyújtja felém Marlboros dobozát.
-Nem- rázom meg a fejemet mélyet felsóhajtva. Apám, Nan, Li és Po is cigizik. Konkrétan körülöttem mindenki. Apu barátnője is, Nan barátja is. Hozzá szoktam a füsthöz, az öngyújtó cipeléshez. Amúgy is imádom a tűzet, mindig is szerettem vele játszani. Emlékszem volt mikor egy egész napig csak gyufával játszottam kint. Anyám idegsokkot kapott mikor meglátta hogy tizenhárom doboznyit elégettem.
-Szarul festesz- néz rám érdeklődve míg fintorogva kifújja oldalra a füstöt.
-Kösz- hördülök fel szememet megforgatva míg elkezdek játszani az öngyújtóval. A lángot bámulom és csak arra koncentrálok.
-Pasi?- kérdi halkan mire felemelem rá a tekintetemet amíg érzem hogy az az ideg amit eddig épp legyűrtem most felrobban bennem.
-Fulladj meg- suttogom neki halkan. Szemöldökét felvonja míg én felkapom a táskámat és elballagok idegesen a buszig. Morgok valamit a sofőrnek amíg bérletemet felmutatom és beleesek az egyik székbe erőtlenül. A táskám a mellettem lévő ülésre esik míg én tenyereimbe temet az arcomat és kapkodva beszívom a levegőt.
-Milyen napod volt?- kérdi meg Ben kedves hangon ahogyan leül mellém és lábam mellé rakja a táskámat. Mintha mi sem történt volna oda kint...
-Szar- rázom meg a fejemet hátra simítva hajamat és felnézve rám. Elmosolyodik és egyik karját átveti vállamon és magához húz.
-Neked?- kérdem megerőltetve magamat.
-Középszar- rántja meg a vállát unottan- Szóval, mi a baj?- kérdi meg óvatosan mire felnézek rá mérgesen- Szar tekintet- nevet fel keservesen míg a busz elindul.
-Szar érzés- javítom ki felsóhajtva míg elfogadom a fülest amit nekem nyújt. Bal fülembe rakom a kis drágát hogy halljam azért mit beszél míg ő jobb fülébe rakja és elindít egy zenét.
-Ismered?- kérdi felnevetve mikor elfintorodom.
-Zayn már átküldte- rántom meg a vállamat.
-És nem szereted ezt a számot?- kérdi érdeklődve mire felhúzom a szemöldökömet értetlenül.
-Dehogynem- nevetek fel ellazulva az ülésben és egyúttal félig az ő karjában is.
-Tom ma rohadtul felbaszott, nem értem hogy bírtad vele nyolc évig- fintorodik el mondandója közben és még a hideg is kirázza.
-Csak hat év volt. És hozzá lehet szokni- legyintek neki egyszerűen. Tom egy volt osztálytársam. Rohadt magas, rohadt bunkó, háromszor rám nyomult, nem az esetem. Ennyit tudnék elmondani a srácról.
-Remek, lesz rá négy évem- forgatja meg a szemét míg reménytelenül felnevet.
-Örülj hogy csak négy- mosolygok rá mire elfintorodik de azért inkább mosolyra emlékeztet mimikája.
-Még mindig utálsz?- kérdi egy pár perc nyugodt csönd elteltével.
-Nem- rántom meg a vállamat teljesen egyszerűen.
-Ennyi?- kérdi felnevetve.
-Mit kéne még mondanom? Nem utállak, pedig kéne- fintorodom el felnézve rá.
-Po és Pam miatt?- kérdi elkomorodva.
-Nem éppen úriember vagy- nézek fel rá fejemet rázva és nevetve míg feláll és megnyomja a leszállás jelző gombot.
-Te sem vagy éppen úri hölgy- hördül fel míg előre enged a buszajtóban. Lent megállok és megvárom míg végre ő is leszáll a tömeggel.
-Kikérem magamnak hogy igenis is az vagyok- fonom össze karomat testem előtt mire szemét megforgatja.
-Séta? Nincs kedvem hazamenni- fintorodik el míg egy többemeletes ház felé tekint.
-Holnap doga, de máskor ígérem mehet a séta- mosolygok rá bocsánatkérően és együtt érzően.
-Szavadon foglak- morogja halkan míg megölel.
-Haver!- üvölt fel valaki mire eltol magától és mögém néz. Alig egy másodpercig tart amíg átfut arcán egy fintor majd máris elmosolyodik.
-Joe!- rikkant vissza egy intéssel.
-Szia- köszönök el Bentől majd megfordulok. Leplezetlenül mérnek végig a Ben felé közeledő srácok és én viszont őket. Tipikus tagbaszakadt utcán nevelt nagyon raj és menőnek hitt erős srácok. Számorma csak szánalmasak de hát kinek mi a nézőpontja. Átsétálok az úton és megszaporázom lépteimet mikor feltűnik egy kocsi. Fütyülés csapja meg fülemet de már meg sem fordulok.
-Szállj le róla vagy beverem a képed- mordul fel Ben mire most már hátra fordulok. Mind engem néznek. Küldök Ben felé egy fintorgós mosolyt ő pedig csak megrántja a vállát majd elsétál a srácok előtt. Az utolsó srác mellkasára rácsap mire azok is követni kezdik őt.
-Szóval abba zúgtál bele aki küldte neked azt a zenét?- kapom az első üzit mikor felérek.
-Jézus Ben! Honnan veszed ezt?!- írom vissza neki kétségbe esve. Ennyire egyértelmű?! Akkor tuti Zaynnak is leesett, jézusom! Várjunk...nem tudom mi a rosszabb, ha leesik neki vagy ha nem. Ha már leesett neki akkor úgy tesz mintha nem tudna róla tehát nem jövők be neki. Ha nem akkor pedig kurvára nem figyel rám...vagy nem is tudom.
-Csak tipp volt de bejött:'D- válaszától automatikusan megforgatom a szememet míg lehuppanok a székbe. Pötyögök a gépen szinte oda se nézve mit csinálok.
-Mégis utállak...:|- írom vissza neki fintorogva.
-Nyugi van Zoe, nincs azzal baj ha valaki bejön neked. Bár kár hogy nem én...:)- válaszától össze préselem szememet és érzem ahogy arcomon még nagyobb lesz a fintor.
-Bradfordban lakik, nem is láttam még élőben. Hülyének néznének vagy betegnek ha beközölném hogy belezúgtam. Szóval nem, ez nem történt és nem is fog megtörténni. Szar tipp Ben...- válaszomban még én magam is látom a kétségbe esést. Oh dehogynem estem bele kurvára! Pedig tényleg soha nem láttam élőben...
-Zoe ha az ember úgy szeret ahogy lélegzik, akkor azt mindenki légúti betegségnek gondolja...- nagyot nyelek ahogy félve felnézek.
-Minden oké? Fehérnek tűnsz, szarul vagy?!- kérdi aggódva Zayn izzadtan és lihegve. Szemem elnyílik és értetlenül nézek rá. A rutin...nem kell mindig kattintani ha kapok egy videó hívást.
-Hello- nyögöm ki míg még egyszer lenézek Ben utolsó soraira. Szeretem Zaynt?! Újra felnézek rá mire értetlenül és félve kémlel.
-Olyan vagy mintha szellemet láttál volna- feleli még mindig bizonytalanul.
-Annál soha nem akadok ki ennyire- rázom meg a fejemet magam elé meredve a fekete hajú srácra.
-Mi?!- kérdi értetlenül szemöldök ráncolva.
-Basszameg- suttogom magam elé a felismerés kegyetlen erejétől- Kurvára cseszd meg- nyílik el szám is belegondolva a dolgokba.
-Mi rosszat csináltam? Megbántottalak?! Nem akartam, komolyan csak tök ideges voltam az új suli miatt is...- motyogja bűnbánóan én pedig csak beleegyezve bólintok neki. Higgyen amit akar. Kurvára leszarom. Bele szerettem úgy egy srácba hogy még csak soha nem is láttam élőben- Tuti minden rendben?- kérdi félve és remegő hangon.
-Soha nem volt még semmi sem ennyire nem rendben- motyogom magam elé mikor valahol a szobámon kívülről meghallok egy hatalmas zúgást de már nem kelek fel. Gondolom apám megint elesett mert részeg...
-Zoe...megijesztesz- néz rám értetlenül és valóban félve kamerán keresztül. Az életem kurvára el van baszva, én magam vagyok kurvára elbaszva. Telefonom csörögni kezd és meglátom rajta a "Li" nevet és a hülye fejet amit saját maga állított be.
-Igen?- kérdem tovább bámulva Zaynt.
-Összeköltözünk!- sikít a telefonba mire szám elnyílik ahogy szemem is.
-Mi?!- kérdem sokkal magasabb és erőteljesebb hangon mit terveztem. Hajamba túrok és megrázom a fejemet míg Zayn szemében mintha felcsillanna valami, mintha megértene mindent- Le kell raknom- suttogom halkon majd ki is nyomom. Itt akar hagyni?! Pont ő?! Apuval és Kateel kettesben?! Két részeg fasszal...
-Ne gondolj rosszra, nézz rám- szólal meg rögtön Zayn de csak tovább meredek a telefonomra. Hogy bírom ki Li nélkül?!
-Repedezik- nyögöm ki nagy nehezen míg felállok de vissza is huppanok. Nem bírok mozogni sem szinte. Repedezik....repedezik a tizennégy éves falam amit felépítettem...



Kukuucs! Íme itt a rész. Fogalmam sincs mikor hozom a következőt, amikor időm és kedvem engedi. Ez a nyár ilyen lesz. Ha esetleg vannak itt olvasok akik az előző blogomat még nem olvasták el akkor ajánlom nekik azt amíg ide nem jön rész. Terveim szerint azért továbbra is hetente egy résszel próbálkozom:) Imádás van! <3

12 megjegyzés:

  1. Te jó ég! Nagyon, de nagyon jó lett! ♥
    Zayn eszméletlen cuki ♥ Zoe meg ahh :( az a fal előbb agy utóbb átszakad :(
    Már annyira vártam a részt és hihetetlenül tetszett:3 azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy a kedvenc írónő top3 listámban benne vagy az első helyen:3
    Remélem hamar tudod hozni a kövit:)))
    Imádás van♥
    Emy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett és köszönöm szépen. A következő rész még el sem készült így fogalmam sincs mikor tudom hozni. Imádás van! <3

      Törlés
  2. Szia!
    Nem is tudom, mit írjak. A rész fantasztikus lett. Zayn tényleg hisztis kicsit. Na jó, nagyon. Bennel kapcsolatban valahogy rossz érzésem van. Bele fogja vinni Zoet a zavarosba, ugye? De az rendes volt tőle, hogy bevédte. Sajnálom Zoet, hogy egyedül marad az alkoholista szüleivel. Ez indítja majd el lefelé a lejtőn? Az a helyzet, hogy most először nem tudnám megmondani, hogy melyik történetedhez szeretnék előbb részt. De azért látom, hogy agyfaszt nem csak nekünk okozol, hanem a karaktereidnek is. :)))
    Imádtam ezt a részt (is).
    Ide is ideírom, hogy siess a kövivel, de igazából majd hozod amikor neked jól esik, én bármikor szívesen olvasom. :))
    Puszi: Klau

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett de fontosnak tartom hogy kijavítsalak. Zoe az apjával és annak barátnőjével van. Az anyja Birminghamben lakik:D Csak mert hogy mindennek lesz értelme:) Benről nem tudok mindent mondani. Fel fog még bukkanni, Zoe sok mindentől elindulhat a lejtőn:) Tartok azért itt is csavarokat!:D

      Ui.: Lenne hozzád egy kérésem, vagy valami olyasmi. Ha rám írnál e-mailben megköszönném:) (Könyv)

      Törlés
    2. Szia!
      Írtam, várom az e-mailedet. Ha véletlenül nem kaptad meg írj rám itt vagy az enyáémen, és írok megint! :))
      Oké, tudom hogy nem a szülei, de egyszerűbb volt így írni, mint hogy az apja meg a mostoha anyja. Lusta vagyok, na! :)) Kövezzél meg érte! :)) Sejtem, hogy lesznek csavarok! Előre rettegek is tőle! Úgy érzem, hamarosan dupla agyfaszra számíthatok. Itt is, meg a másik blogon is! Jesszum pepi! Most gondolok csak bele! Akarom én ezt???? Na ná, hogy akarom!!!! Alig várom! :)))
      Puszi: Klau

      Törlés
    3. Hello, meg kaptam az e-mailt és már válaszoltam is rá! A lustaság erény. Minden lusta ember valami sokkal könnyebb és ötletesen módon old meg mindent. Ezért vagyok én is lusta:D Rögtön gondoltam hogy a csavaroktól félsz és legalább egy agyfaszt ígérek:3 Imádás van! <3

      Törlés
  3. Nagyon nagyon tetszik az új blogod is :)
    Remélem Zoe majd megmondja neki hogy szereti :) szeri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahahahha, úgy ismersz mint aki ilyen könnyedén alakítja a szálakat?:D Örülök azért hogy tetszik:3 Imádás van!

      Törlés
  4. Uuu végre rész ajj lécci lécci mond hogy találkozni foganak majd valamikor ugye fognak?? Imádom őket kis cukorborsok remélem hogy Zoe és Ben csak barátok lesznek!:)❤❤❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd kiderül:D Mindeen kiderül:D Imádás van! <3

      Törlés
  5. Nagyon jo! Tehetséges vagy ...nagyon ❤ mikor lesz kovi részt? :-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen:) <3 Még nem tudom:/ Igyekszem

      Törlés