2015. június 13., szombat

6. Rész

-Mintha rossz kedved lenne- nevet fel Veron míg mögöttem sétál a buszon. A leghátsó sort elfoglalom és beülök az ablak mellé míg gyilkos tekintet vetek rá.
-Miből gondolod?!- kérdem meg kedvesen ám szavaimból mégis csöpög az irónia.
-Lehet abból hogy elküldted a halál faszára a csajt csak mert megkérdezte hogy erről indul-e a Loughboroughi busz- nevet fel Cris mire felhorkanok.
-Miért van szar kedved?- kérdi értetlenül Veron mire megrántom a vállamat.
-Keveset aludtam, ilyen napom van. Ennyi- zárom le gyorsan a témát. Idegesen veszem elő telefonomat és fülesemet. Látom hogy beszélnek de már nem hallom. A zene üvölt én pedig csak bámulok ki az ablakon. Érzem hogy telefonom rezegni kezd mire magam elé emelem.
-Jó reggelt cica:3- fejemet lehajtva mosolyodom el míg hajamba túrok és át dobom azt bal oldalamra csak hogy takarjon a lányok elől.
-Neked is, bár nem mondanám az enyémet éppen jónak...:D- alapvetően nem mondanám senkinek sem hogy bajom van de ő más. Tudom hogy ő felfog vidítani. Már ha van rá ideje.
-Karma! Amiért nem vetted le te is a pólódat tegnap este. Mondtam én hogy a sors elintéz emiatt:3- szememet megforgatóm míg veszek egy mély levegőt. Minden kamozásnál elérem hogy levegye a pólóját, sőt egy hete már automatikusan dobja le magáról mikor bekapcsolj a kamját. Egy hónapja minden áldott nap beszélünk és szinte minden nap kamozunk. Rutinná vált számomra hogy ha haza érek akkor leülök a gép elé és már hívom is őt vagy ő engem skypon. És minden sejtésem beigazolódott, java részt legalábbis. Sérült személyiség. De ő is megmondta, én is az vagyok. Bár nem is tagadom hogy nem lennék az, tudom hogy elég sok mentális problémám van. Ő volt az első akinek elmondtam anyámat és ő kapott idegrohamot mind attól ami történt. Majd közölte velem hogy muszáj megölelnie engem, találkozunk kell. De hát hajnali egykor nem igazán lehet ezt megoldani pár száz kilométer távolság lévén. Plusz tett magának egy fogadalmat miszerint ha látja Jayet meg fogja verni. Csak nevettem rajta de láttam hogy kételkedve néz rám, tudta hogy nem igazi nevetés volt. De nem zavart, ő nem kérdezte én pedig boldog voltam miatta. Ismét elkalandoztam, azóta ez megy mióta ismerem ezt a szerencsétlent. Soha nem tudok rendesen figyelni semmire. Az eddig meglévő koncentrációs képességem lecsökkent egy hároméves szintjére. Annyira meg akarom ismerni minden kis mozzanatát és magát a lényét hogy folyton rajta agyalok. Körülbelül ismeretségünk után egy héttel volt valami nagyobb baja, mire rákérdeztem és azt vágta hozzám hogy egy hete ismer, rohadtul ne várjam hogy pont nekem mondja el. Leszarom típus vagyok de azért ezt én sem tudtam leszarni. És fura volt, az első eset volt mikor valamin nem tudtam átsiklani csak úgy. Persze közöltem vele hogy okés megértem. Aztán fél óra múlva megkérdezte hogy elmondja-e mire rögtön megírtam neki hogy ne. Hisz nem akartam tudni, akkor még nem. Ismét megkérdezte hogy nem akarom-e tudni mivel sajnálja szívesen elmondaná. Tudja hogy én megérteném de nemet mondtam, akkor is. Elvégre könyörgöm, igaza volt. Egy hét ismeretség után nem kell kiteregetnie mindent nekem. Azóta sem tudom mi volt akkor a baja de többet nem kérdezte meg, hogy elmondja-e én pedig minden ilyen esetnél oda rakom hogy csak akkor mondja el ha akarja. Mire mindig elfintorodik. De nem tehetek róla, nem akarom hogy azt higgye rá akaszkodom, nem akarom hogy ez most tönkre menjen. Ezt most nem akarom elbaszni- Szóval ma le kell venned, nincs mese..:D- elolvasva a vagy öt perce kapott üzenetemet vissza térek a valóságba. Szerinte úgy fair ha én is leveszem a felsőmet szóval napi szinten úgy hatszor hallgatom meg hogy; vedd le! Lassan már fogalmam sincs hogy poén-e vagy sem.
-Álmodban drágám:3- fejemet az üvegnek döntöm és felsóhajtok ahogy rögtön hűteni kezdi halántékomat.
-Ott már meg volt:)- válaszát olvasva szám elnyílik és míg akaratom ellenére is széles mosoly kúszik az arcomra míg szemeimet lehunyom és megvárom míg szívem vissza áll az eredeti tempóba és nem zsibbadtan ver félre.
-Jó tudni:D- írom vissza neki jó pár perc idióta mosolygás után.
-Na de komolyan, miért van rossz kedved?:/- kérdi meg mire újra elkomorodom.
-Már nincs(:- írom meg neki rögtön.
-Hazudsz- na erről beszéltem. Majdnem mindent kiszúr.
-Fogalmam sincs miről beszélsz:D- írom meg neki gyorsan mikor látom hogy ő is ír. 
-Hát jó...de azért írj ha gáz van:/
-Írok ha nagy gáz van. Amúgy is mindig írok:D- Felnézek Veronra és Chrisre akik épp valami könyv főlé hajolva vitatkoznak. Legalábbis a gesztikulálásukból ezt veszem ki.
-Nyomi, mindig én írok...:|- szinte felnevetek elolvasva az üzenetet.
-Mekkora kamu vagy! Majdnem mindig én írok te pöcs...:D- tudom hogy most fel fog röhögni hangosan. Mindig felröhög ha káromkodom. Főleg akkor ha éppen őt szapulom.
-De édes vagy:D- fejemet megrázom a már szinte megszokott sortól.
-Lépnem kell, majd még dumcsizunk:)- amint elküldöm neki az üzimet már zsebembe is süllyesztem a telefont és leszállok Chrisék után a buszról.
-Jobb kedved van?- kérdi Veron mosolyogva mire megrázom a fejem- De a buszon nevettél- néz rám értetlenül mire megrántom a vállamat és tovább sétálok a szinte már megszokott úton a suli felé.
-A srác mi?- kérdi idiótán mosolyogva Chris.
-Zain?- kérdi Veron mire elvörösödöm.
-Ki más?!- kérdi felnevetve Chris mire megrázom a fejemet. Nem tudtam kihagyni hogy nem áradozzak róla...
-Hello- köszönök hangosabban mikor belépek az igazán kicsi teremben már a suliban. Három padsor van. Egy padsor négy padból áll amik egybe vannak forrasztva a székekkel. Így még azok is egymáshoz vannak tolva. Ez a suli legkisebb terme, én meg itt aszalódok első órában.
-Hello Zoe!- rikkant fel egy srác mire biccentek neki külön. Bob, az egyik. Lévén hogy négy van az osztályban. Fogalmam sincs hogy tud a srác ilyen aktív lenni reggelente, talán attól hogy vízilabda edzése van még reggel is. Beülök a terem jobb hátsó padjába mellém pedig Chris is becsusszan. Amint táskámat ledobom és nagyjából elhelyezkedem a világ legkényelmetlenebb padjában újra előveszem a telefonomat. Ezzel pedig kihúzom magamat az értelmetlen csevegésből és az osztály keltette hangzavarból. Vagyis jobban mondva a tizenhét ember keltette hangzavarból mivel csak az osztály fele van itt. Bár szinte mindig így van, lévén hogy az osztályt két részre osztották. A heti harmincöt óránkból négy közös óránk van amikor együtt van az egész osztály.
-Már nekem is szar a reggelem...- olvasom el a nem rég kapott üzit. Értetlenül ráncolom össze a homlokomat.
-Mi történt?- kissé remegő kezekkel írom meg Zainnek az üzenetet és reménykedve hogy elolvassa mivel utoljára negyedórája volt aktív. Nem szeretem mikor azt mondja hogy szar a kedve. Nem az a srác akinek amiatt szar a kedve mert kikapott a kedvenc focicsapata. Hiába rágom belülről a számat már-már véresre harapdálva ezzel, ő nem nézni meg az üzenetemet. Én pedig egyre jobban aggódok. Annyira megszoktam már hogy alig egy perc sem kell és már reagálunk is egymásnak. A csengő tépi szét a kétségbeesett gondolataimat. A tanár köszön én pedig oda sem figyelek rá csak a pad alá teszem kezeimet benne a telefonnal. Hallom hogy beszél a tanár, hallom hogy körülöttem válaszolgatnak. Az első dolog mégis amire felfigyelek hogy a tanár kikapja a kezemből a telefont.
-Ne- nyögök fel rögtön kétségbe esve.
-Óra végén Zoe- int le a tanár mire az előttem lévő lány röhögni kezd.
-Fulladj meg- felem neki komoran hátra dőlve míg szememmel fogva tartom. Alig telik el öt másodperc és a lány köhögni kezd. Szemöldököm össze ráncolom és szívem félre ver.
-Igyál- szól hozzá a tanár kissé aggódva mikor egyre durvábban köhög. Oké, tudom mit mondott mindig a mamám. Semmit ne kívánj őszintén és komolyan. Az osztály furán néz rám mire felnyögök.
-Közöm sincs hozzá- intek a lány felé mikor éppen iszik az üdítőjéből. A köhögés megszakad én pedig megrántom a vállamat. Továbbra is furán méregetnek mire felmordulok és a könyvem felé fordulok. Vannak alkalmak mikor pont a kezemre játszik a véletlen. Lábammal dobolva, idegtépően megy el az óra. Felsóhajtok mikor a csengő végre felszólal és az első vagyok aki felpattan a helyéről.
-Megkaphatnám?- kérdem egyre idegesebben a tanáromat mire felnevet.
-Mielőtt engem is elátkoznál- nyújtja át nekem a telefonomat ami már zölden villog. Tehát üzit kaptam. Rögtön kirontok a zsúfolt folyósora.
-Had hívjalak fel...
-Zoe pls
-Írjál már legalább vagy valami...- szívem rögtön hevesebben kezd verni míg a hátsó kijárat felé tolakszom. Az utolsó három üzije nem éppen megnyugtató.
-Hívjalak?- írom meg neki rögtön mikor kirontok a hátsó ajtón. A táskámat a földre dobom és nem törődöm a sunyiban cigiző diákokkal. Telefonszámot már cseréltünk de mindketten megegyeztünk abban hogy nem hívjuk a másikat. Én is és ő is utál telefonálni. Jézus, most hallom először majd a hangját! Viszont idegesebb vagyok amiatt hogy mi lehet ekkora gáz ha hívni akar. Telefonom csörögni kezd és megjelenik a Zain név mire rögtön felveszem. Ő nem szól bele én pedig félek megszólalni. Hallom heves légzését mire mélyet szippantok a cigifüstös levegőből.
-Mi történt?- kérdem meg halkan remegő hangon amitől én fintorodom el. Nem szól semmit mire beharapom alsó ajkamat és lehajtom a fejemet- Zain, mi a baj?- kérdem meg újra kissé erősebb hangon mire hallom hogy keservesen felnevet.
-Mi a baj? Képzeld, félig pakisztáni vagyok. Ez a baj!- csattan fel mire meghökkenek. Oké, ideges ez már tuti. Le kéne nyugtatni, a poén nála mindig bejön.
-Félig arab vagy? Komolyan?! Úristen képzeld én meg Brit. Gondolom most meglepődtél és erre nem számítottál...- nevetek fel halkan mire hallom hogy élesen beszívja a levegőt.
-Te nem olyan vagy mint ők. Szerinted nem vagyok terrorista. Szerintük igen, csak mert más színű a bőröm és csak me...
-Mindenki színes bőrű, különben nem látszana- szakítom félbe mire szinte hallom ahogy megtorpan majd felröhög- Egyébként is, az hogy félig pakisztáni vagy nagyon is szexi. Baszd őket pofán és meg van oldva- rántom meg a vállamat míg hátamat a falnak vetem.
-Hülye vagy Zoe- sóhajt fel halkan és keservesen- De egyébként pont ez az egyik baj. Kirúgtak...-szemöldököm felszalad és hangtalanul lecsúszok a falon.
-Verekedtél velük?- kérdem halkan kissé félve.
-Hát nem azért rúgtak ki mert virágot adtam nekik!- csattan fel újra mire fejemet a falnak döntöm és mély levegőt veszek újra. Kellemes hangja van, mély és rekedtes. De még is olyan lágy...fura.
-Megütöttek?!- pattan ki a szemem felfogva a verekedés szó jelentését. Hallom hogy felnevet de én csak kétségbe esetten szorongatom a telefont- Zain!- nyögök fel és hangomból is kivehető a félelem.
-Csak egy talált be és az is a bordámat. De hozzájuk mentőt hívtak. Az igazgató azt mondta örüljek hogy nem indít fegyelmit és csak kirúg!- hördül fel mire szaggatottan kifújom a levegőt- Könyörgöm csak beszélj valamit, tök mindegy mit csak beszélj- kéri halkan mire hajamba túrok.
-Kell egy cigi?- áll meg előttem egy srác mire értetlenül felpillantok rá.
-Úgy nézek ki mint akinek kurvára van kedve társalogni egy idegennel?- kérdem értetlenül és mérgesen.
-Cigit kínáltam nem beszélgetést- néz rám értetlenül a srác mire felhördülök.
-Ha elfogadom a cigit akkor leülsz mellém majd kérdezősködni kezdesz. Mikor elszívnám akkor adnál még egyet és tovább cseverésznél velem, amihez semmi kedvem nincs. És ha nem látnád épp telefonálok faszfej- olyan éllel beszélek amitől egyet hátrább lép a srác míg nagy szemekkel méreget- Tűnés- nézek rá értetlenül mire felemeli a kezeit és már el is lépked tőlem mire idegesen kifújom a levegőt. Hogy lehetnek egyes emberek ennyire tapintatlan bunkó parasztok és illetlenek?!
-Mi történt?- kérdi Zain értetlenül de csak tovább nézek a távolodó srácra. A csengő még ide is kihallatszik mire elrángatják előlem a srácot a haverjai- Ahogy hallom neked suli van, bocs hogy pont mo...
-Hagyd- szakítom félbe lábaimat kinyújtva a koszos betonon- Anyudék már tudják hogy kirúgtak?- kérdem nyugodt hangnemben- Az igazat mond nekik. Ne akarj macsó lenni- nevetek fel halkan mire hallom ahogy ő is felkuncog.
-Éppen deszkázgatok csak úgy. Nincs merszem még haza menni- sóhajt fel elkínzottan.
-Remek, nekem sincs épp semmi dolgom- nyögök fel míg felállok és hátamra kapom a táskát.
-Zoe neked már így is késés lesz szóval inkább menj órára, beszélünk még- mondja halkan mire felröhögök.
-Megoldom majd. Elvégre a telefonálás vészhelyzetre lett kitalálva. Hát most vészhelyzethez méltóan viselkedem. Ne próbáld meg lerombolni a segítőkész énemet- mordulok fel míg kisétálok a kapun és céltalanul előre kezdek lépkedni.
-Miért nem laksz te Bradfordban?- kérdi felnevetve mire felhördülök.
-Amiért te nem laksz Birminghamben- mondom morcosan. Annyival könnyebb lenne ha a közelemben lakna, minden annyival könnyebb lenne.
-Nem Hagleyben laksz?- kérdi értetlenül- Talán hazudtál nekem Zoe?- nevet fel mire szememet megforgatom.
-Én csak jót akarok neked azzal hogy Birminghamben élj. Hagley nem épp rendes környék- mondom unottan- de megengedem hogy Hagleybe költözz. Ha gondolod szerzek neked bandát, sőt be is védelek. A helyi fasza gyerek már rám hajtott- nevetek fel míg szemem előtt feltűnik a város tava. Lépteimet megszaporázom hogy előbb oda érjek.
-Rád hajtott a helyi fasza gyerek?!- kérdi felmordulva mire elmosolyodom. Mint kiderült az egyik helyi fasza gyerek Ben. A drága barátnőim exe. Úgy gondolta hogy engem is megszerez, szerintem lassan le fog rólam tenni. Viszont emiatt úgy ahogy jóba lettem vele szóval védettséget élvezek. Ez nekem azért fontos mert így már kötnek valakihez akitől félnek valamelyest. Még baszogatnak de ezeket már könnyedén elintézem. A legfőbb viszont hogy Lilithre ránézni se mernek már.
-Mondhatni, de legalább már kevesebben baszogatnak- mondom unottan míg rálépek a stégre ami a tó belseje felé nyúlik.
-Baszogatnak?!- nyög fel elhaló hangon mire felnevetek ahogy lerakom a táskámat a stégre.
-Nos, szokásuk- mondom felsóhajtva ahogy leülök a stég szélére és a csillogó, fodrozódó vizet kezdem szemlélni.
-Úgy tűnik a te környezetedben csak nyomorékok vannak- morogja mire felnevetek- Ne nevess, ez halálosan komoly. Jayt nem tudom szavakkal minősíteni. Baszogatni mernek a nyomorékok. Egyedül a helyi fasza gyereknek van esze hogy rád hajtott. Csodálkoztam eddig is hogy még csak egy pasid volt és még az sem dugott meg de azért így érthető. Csak gyökerek vannak a közeledben!- hangja fokozatosan emelkedik az én szemem pedig elnyílik. Oké hogy feljöttek ezek a kérdések miszerint hány pasim volt én meg azt mondtam neki hogy egy. Hiszen egy valóban volt csak hogy ő azt hiszi már smároltam legalább. Holott elég nagyot téved, de ezt gáz lenne megmondani. Viszont azt sem hitte el hogy szűz vagyok, na már most kamon keresztül ezt megbeszélni eléggé szar volt. Mármint, élőben még szarabb lett volna de azért ehh...ez mindenhogy szar! Ahogy akkor most is teljesen elvörösödöm és megnémulok. Rajta látszik hogy oda meg vissza vannak tőle a csajok, sőt ezt meg is mondta. Én meg nyögjem be neki csak úgy hogy még meg se csókoltak soha?! Inkább kihagynám ezt az égést...- Bocsi- szólal fel pár perc némaság után.
-Uhm...semmi- mondom kissé remegő hangon. Nem szól semmit de pár másodperc múlva azt hallom ahogy felnyög és pár olyan hangot amik nem túl kecsegtetőek. Duda szó, törés, csúszás hangok- Jézusom jól vagy?!- kérdem rögtön félve és megfeszülve. Válasz nem jön mire még idegesebb leszek- Zain!- szólalok meg most hangosabban és sokkal jobban kétségbe esve. Na ezek után duplán annyira fogom utálni a telefonálást! Elütötték?! Tuti elütötték, te jó ég!
-Csak pár perc Zoe- mondja alig halható kissé sípolós hangon.
-Kikészülök tőled!- nyögök fel hajamba túrva újra.
-Jó értelembe legalább?- kérdi még mindig elkínzott és fájdalmas hangon de már sokkal jobban halom.
-Jelenleg nem jó értelemben!- dördülök rá továbbra is heves szívveréssel.
-Elestem a deszkával, nincs semmi bajom egy kis vérveszteségen kívül- nevet fel és hallom ahogy felnyög majd egy másik súrlódó hangot. Tippem szerint a deszkát is felvette.
-Kis vérveszteségen kívül semmi baj?! Hát te hülye vagy! Szívrohamot kaptam te idióta balfasz barom állat!- akadok ki teljesen míg eldőlök a stégen és kapkodni kezdem a levegőt- Már azt hittem elbaszott a kocsi!- nyögök fel mikor nem kapok választ- Mennyire vérzel?- kérdem meg sokkal halkabban lenyugtatva saját magamat. Nem igazán engedek meg magamnak ilyen kirohanásokat. Már kezdek félni, egyre több dolgot teszek amit nem kéne mióta beszélgetek Zainnal- Zain- nyögök fel mikor nem kapok választ.
-A nevemet nyögöd- tájékoztat egy sokkal perverzebb hangon mire ismét felnyögök- most csak szimplán tőlem nyögsz. Pedig még csak melletted sem vagyok Zoey- kuncog fel mire szemöldököm felszalad.
-Zoey?!- kérdem értetlenül.
-Zoey- mondja ki határozottan mire feldörrenek.
-Ennyi erővel te meg...- megakadok míg agyamban a kerekek dolgozni kezdenek.
-Én meg?- kérdi nevetve mire elmosolyodom.
-Zayniee- kuncogok fel mire tisztán hallom a meghökkenését.
-Zaynie?! Y-al?!- kérdi felröhögve mire felkuncogok én is.
-Mától Zayn vagy. És ezt azért kapod amiért ma kétszer is szívrohamot kaptam miattad- tájékoztatom teljes komolysággal.
-Először is ez olyan mintha azért hívnál így mert párszor elírtad a nevemet- röhög fel mire ismét én is felnevetek. Valóban volt már pár alkalom mikor Zain helyett Zayn sikeredett. De könyörgöm, hajnali háromkor ki nézi a billentyűzetet?! Főleg mikor a monitoron ő feszít egy szál boxerben kócosan.
-Ki mondta hogy nem onnan vettem a becenevedet Zayn?- kérdem direkt kihangsúlyozva nevét.
-Nos, a második hogy becézgetsz ami nincs ellenemre, sőt y-al még jobban is néz ki a nevem de azért hogy egy gépelési hibából kapjak nevet tőled az kicsit fáj- förmed a telefonba mire elmosolyodom.
-Inkább válaszolj a kérdésemre; Mennyi az a kis vérveszteség Zayniee?- kérdem újra a végét elnevetve ám belém is reked a nevetés mikor felfogom válaszának súlyát.
-Kevesebb mint amikor penge került a kezembe...


Kukuucs! Íme az új rész:3 Remélem tetszik. Sajnálom hogy késtem csak hát suli és ilyenek de végre már lesz időm! Komizatok, iratkozzatok fel, pipáljatok! Imádás vaan! <3

20 megjegyzés:

  1. Hello Drága!
    Nos, végre ide is megérkeztem:D Hiányoztam?:DD
    Emlékszem, hogy azt mondtad, hogy izgulsz, mert nem tudod, hogy sikerül-e majd jól megírni ezt a blogot. Hát, most mondhatom hogy a félelmed alaptalan volt. Tudtam, hogy ez is elképesztő lesz, és nem tévedtem. Igaz, hogy teljesen más mint az előző, de nem rossz értelemben. Nekem személy szerint nagyon tetszik! Valami elképesztő! Azt hiszem lesznek itt bonyodalmak, téged ismerve nem is kevés. Még egyetlen ilyen, ehhez hasonló bloggal nem találkoztam. Már most a rabjává tettél! Nagyon imádlaak.<3 xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello, hát hogyne hiányoztál volna?!:D Köszönöm szépen és örülök hogy tetszik. Bár nekem még mindig vannak félelmeim ezzel a bloggal kapcsolatban:/ Imádás van! <3

      Törlés
  2. Szia!
    Megérkeztem én is! Nagyon tetszett vagyis imádom! Szörnyű volt ez a nap. Komolyan egész nap a hülye ballagási kellékeket pakoltuk szörnyű. Na jó de térjünk a lényegre. Zayn olyan cuki el sem hiszed édes. Zoe is szimpi nagyon is. Az egész olyan különleges nagyon jó
    Na jó egyáltalán nem értelmes az amit mondok. Bocsi...
    Zayn utolsó mondata elszomorított. Igazából meg értem engem is szivattak régen mert más vagyok de szerencsére most már nem baszogatnak. Bocs a szóhasználatért. Teljes mértékben megértem:/
    Imádtam!:Dvárom a kövit!
    Pusza Kira :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukuuucs, örülök hogy tetszett:3 A ballagások már csak ilyenek:'D Semmi baj a szóhasználatért, és örülök hogy most már nem csesztetek téged:) Imádás van! <3

      Törlés
  3. Mit művelsz velem már megint, lányom?! Ekkora cliffhangert a történelemben csak a jó Isten tudja, ki hagyott utoljára, de még én sem hagytam ekkorát... Kikészítesz! Alig tudom megvárni a következőt... Na, a fejezetről annyit, hogy te jóságos ééééégg! Na, azt hiszem egy ilyen után én is gyűlölnék telefonálni, de komolyan.
    Magyarázd el, hogy hogy a jó halálomba tudod te elérni, hogy érzelmileg ennyire kötődjek egy-két bloghoz?!?!?!?!
    Lulu xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukucs. Nos igazán köszönöm a megtiszteltetést, kéne nekem már egy díj a "legtöbb cliffhanger" címen:D Örülök azért hogy ennyire tetszik és fogalmam sincs:D Imádás van! <3

      Törlés
  4. Omg!
    Wtf??? O.o
    Mivaz hogy penge ált a kezebe?? Hát nem csak Zoe kapott szívrohamot!:D Én is rendesen megtapasztaltam a szívroham "nagyszerűségét"!
    Egyébként végre nyáriszünet van!!:))
    Hallelújah!!
    Végreeee!
    Egyébként pont hétfőn lesz a szülinapom.
    Amikor vége a sulinak!:D
    Dupla ünnep!:DD
    Siess a kövivel!^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos megjegyzem a hétfőt! Sietek a kövivel, imádásvan! <3

      Törlés
  5. Penge a kézben?! Ez komoly?! Most legszívesebben elmennék sírni, elvégre már az meg viselt, hogy a mi szépfiúnk kilépett a bandából:( Zoe pedig nagyon aranyos, hogy aggódik a félig arab fiúért :DD Nagyon aranyosak és már tűkön ülve várom, hogy találkozzanak aww és vetkőzés is volt *o* Amúgy én is azt hittem, hogy elütötték Zayn-t (igen most y-nal :D)... rám hozta a szívbajt. Fantasztikus rész lett, de te sosem okozol csalódást:)))
    Milyen volt a kirándulás?:)
    Remélem hamar jön a kövi <3
    Imádás van <3
    XxEmy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bezony, penge a kézben:D Ne sírj, imádlak! Örülök hogy a rész tetszett és ne volt csalódás. Az osztálykirándulás. Hát woaw. Megérne egy misét:D Háromnapig részeg voltam, drót kerítést másztam, dunában fürödtem a többi annyira nem felvállalható. Annyira készek voltunk mind h valaki elszívott egy cigi rágót. Sokat költöttünk, majdnem detox lett:D Szóval remek volt!:D Igyekszem a kövivel. Imádás van! <3

      Törlés
  6. Te jó ég! Hátast dobok de komolyan!
    Zaynie:c Ne bántsa magát:((( Először azt hittem felkenődött a kocsira. Szóval majdnem feldobtam a papucsot. Zoe pedig aranyos a maga módján:D Imádtam, imádtam és imádtam! Csak úgy ittam a sorokat. Látom jó volt a kirándulás :DD Örülök neki, járt egy kis pihenő neked, mert te megérdemled! <3
    Hamar a kövit! :3
    Imádás van <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett:3 És köszönöm szépen! Imádás van!:3
      Ui.: Hétfőig még tart a pihim mivel suli van még aznap:D De utána reményeim szerint elkezdek írni^^

      Törlés
  7. Te jo édes istenem te hogy tudod ilyen nyugodt szívvel abba hagyni itt? A rész hihetetlenül fantasztikus szegény Zayn már azt hittem összetörte magát remélem fognak majd élőbe is találkozni ugye fognak? Siess a kövi résszel pls!!:);)❤❤❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak azért tudom ilyen nyugodt szívvel abba hagyni mivel én tudom "olvasni" tovább:D Örülök hogy a rész tetszett:3 És a szokásos válaszom: A részek előre haladtával majd mindeeeen kiderül:D Imádás van! <3

      Törlés
  8. Kukucs!:)
    Ütős végek, hogy húzzuk az olvasók agyát, yeahh.:D Esküszöm neked tehetséged van, ahhoz, hogy hogyan kell húzni az emberek agyát. Én is azt hittem, hogy Zayn-t (végre írhatom y-nal,fura volt i-vel.:D) elbaszta valami kocsi,szóval nagy kő esett le a szívemről, mikor mondta, hogy kis vérveszteség. Megjött perverz Zayn is.:D Ahh.imádtam ezt a részt, nagyoon jó lett.:D Eddigi kedvenc, bár minden rész ezt mondom.:D
    Várom a kövit.
    Xoxo.:)<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukuucs, örülök hogy tetszett:3 És igen, nekem is jobb mostmár végre Zaynnak írni és nem Zainnak. Köszönöm szépen és imádás van! <3

      Törlés
  9. Szia!
    Bocsi, hogy csak most, de brutál hétvégém volt! De jobb később, mint soha! :))
    Akarom a következő részt! Most! Te mersz rám megszólalni, hogy milyen része van egy fejezetnek? Ideggörcs, agyhalál, és sorolhatnám! Hogy a francba lehet így abba hagyni egy fejezetet? Most komolyan?! Elámítottál ezzel a résszel is! Nagyon jó lett! :))
    Utálom, amikor valakit a származása alapján ítélnek el, vagy ezért bántanak. Őt a való életében is támadták érte, ügyesen beleszőtted a történetbe! Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra! Remélem, hogy miután indul a vakáció, megint gyakrabban tudod hozni a részeket!
    Ja igen! Majdnem lemaradt! Penge? Hát drágám nem hazudtolod meg magad! Megint brillírozol, és az idegrendszeremet borzolod!
    IMÁDÁS van!
    Puszi: Klau

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukuucs, semmi baj. Megértem nekem is brutál ez az egész elmúlt hónap...Örülök hogy a rész tetszett és nagyon szépen köszönöm bár te sem panaszkodhatsz lezárások terén:D Imádás van! :3

      Törlés
  10. FÚÚÚÚÚÚÚÚÚ te nőőőőőő!!!! ÁÁÁÁÁHHHHH belehalnál, ha egy mondattal többet írsz??? Miért kell az idegeken táncolni?? Nagyon jó ez a blog is.... úgy mint a másik!!! Siess hamar a kövivel..... Imádáas van! Love: Kia XoXo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukuucs, oh hidd el hogy belehalnék:D De már fent van az új rész, neked így annyira csak nem rossz:D Örülök hogy tetszik a blog:3 Imádás van! <3

      Törlés