2015. június 5., péntek

5.Rész

Rezgés...rezeg a kezem és a fejem. Mély levegőt véve nyitom ki szemeimet ásítva egy nagyot. Tovább rezeg valami. Félig felülök és a kezemben lévő telefont amin eddig arccal feküdtem most magam elé húzom. Feloldom majd pislogok párat hogy olvasni is tudjak.
- Kamozni akarok!
- Most!
- Zoeee- olvasom el az üziket mire értetlenül össze ráncolom a szemöldökömet. Majd megnézem ki írta mire felnevetek és vissza dőlök a puha párnáim közé.
-Hajnal van...-írom vissza neki még még mindig mosolyogva.
-Tegnap meg éjjel volt. Na kapd össze magad és ülj a gép elé!- felnevetek míg magam mellé eresztem a telefont és megdörzsölöm arcomat. Felsóhajtok végül pedig felülök. Nyújtózkodom míg körbe nézek a szobában. Magamhoz véve a telefon lemászok az ágyról és lehuppanok a székre. Hajnali négykor feküdtem le, nem jó hogy most kamozni akar. A laptop tetejét felhajtóm és bekapcsolom a gépet míg megtekintem a tükörben kócos hajamat, kómás és nyomott arcomat. Fellépek Skypra és már kapom is a videó hívást. Elfogadom míg hajamba túrok kissé hunyorogva majd megjelenik előttem egy mosolygós fekete hajú srác. Int nekem mire fintorogva én is intek neki.
-Reggel kilenc van...- írom meg neki észrevételemet majd dühösen a kamerába nézek hogy érzékelje, nem volt jó ötlet felkelteni.
-Nem tudtam aludni- olvasom el válaszát majd ártatlan tekintetét is megszemlélhetem mire megrázom a fejemet. Fejemet oldalra döntve tanulmányozom a képet. És kis híján le is esek a székről mikor felfogom hogy póló nélkül van. Érzem hogy fél oldalasan elmosolyodom hiába is akarnám vissza tartani.
-Hülye vagy Zain- írom meg neki még mindig mosolyogva. Áldom az eget hogy duplán kattintottam. Rohadt jó fej a srác és nem volt fasz. Hajnali kettőig beszélgettünk Omeglén majd elkérte a skype nevemet és ott beszéltünk tovább négyig. Elképesztő a srác, olyan gyorsan egy hullámhosszra kerültünk hogy azt hittem álmodom. Elvégre pont én az antiszociális kis hajlamommal neki állok egy idegennel úgy beszélni mintha három éve ismerném.
-Cuki vagy kómáson- olvasom el az üzit mire elfintorodom és újra beletúrok a hajamba.
-Azt kamuztad imádsz aludni. Miért vagyunk fent kilenckor?!
-Imádok is! És azért hogy társalogjunk kedves Zoe. De ha zavar a jelenlétem léphetek is- szememet megforgatom ahogy durcás ábráját nézem a képernyőn. És ez a srác tizenhat éves. Ki hiszi ezt el?!
-Ha le mersz lépni azok után hogy felkeltem akkor megverlek- írom le neki teljes komolysággal az arcomon mire látom hogy felnevet amitől muszáj elmosolyodnom. Furán nevet, mármint nem hülyén hanem vidámabban mint mások. Magamban is hülyén hangzik ez, de egyszerűen ha nevet neked muszáj nevetned.
-Most félnem kéne tőled?:D
-Rettegned, hogy pontosak legyünk- helyesbítem ki őt elmosolyodva.
-Na cigi szünet. Addig kint elsírom magam a rettegés miatt és vissza jövők már erős lelki személyiséggel:'D- ahogy olvasom arcomra úgy ül ki a meglepettség.
-Te cigizel?- kérdem meg értetlenül mire látom hogy elfintorodik majd kezében megrázza a cigis dobozt.
-Na még megvárom a lebeszélő és káros az egészségre dumádat csak gyors legyen:|- felnevetek majd megrázom a fejemet.
-Szóval akkor írjak most valami nagy élet igazságot amitől bűntudattal fogd szívni a cigit?:D- látom hogy elmosolyodik majd csak bólint nekem mire felnevetek- A dohányzás megrövidíti az éppen szívott szálat Zain...:)- látom hogy mosolya még szélesebb lesz majd fejét rázva feláll én pedig ajkamba harapva mérem végig vékony de izmos testét. Hanyagul lóg csípőjén egy szürke melegítő és érzem ahogy elvörösödöm. Pár percig bámulok magam elé míg agyamnak sikerül feldolgoznia a képet és tettét. Szóval cigizik is. Nem mondanám hogy alapvető témákról beszélgettünk tegnap, inkább minden lényegtelenről. Nem tudtam hogy cigizik, de valahogy el tudom képzelni cigivel a szájában. Eddig túl jó fej, biztos van benne valami buktató. Nincs olyan hogy ne lenne. Sóhajtva állok fel a székről és túrok bele a hajamba míg lustán megindulok az ajtóm felé. Kitárom majd elindulok a konyha felé. Öntök magamnak teát majd továbbra is komásan a kezeim közé fogva a bögrét nézek be apámék szobájába de üres. Szemöldököm össze ráncolom és a nappali felé veszem az utam. Kikukucskálok de ott sincs senki.
-Apu?!- kiáltom el magam kérdően a szobám előtt megtorpanva de válasz nem jön. Vállamat megvonva, mosolyogva kortyolok bele a teámba. Elfelejtettem hogy ma kimentek a mamáékhoz. Befordulok a szobám felé ahol már a laptopon keresztül Zainnal találom szembe magamat. Vissza sétálok a székig majd lerakom a bögrét is.
-Csini rövid gatya;)- elolvasva az új sort letekintek lábaimra mire fintorba fut az arcom. Egy rövid zöld sport rövid gatya van rajtam pizsi gyanánt.
-Csini pólód van- írom vissza egy sóhajjal kísérve mire felnevet és kihúzza magát.
-Perverz- amint elolvasom fel is hördülök és kérdőn a kamerába pillantok.
-Kikérem magamnak, én aztán nem!- hitetlenkedve írom le neki soraimat, míg még én magam sem hiszem el ezeket a szavakat.
-Kérd Babe, mellettem perverz leszel:D
-Babe?- szemöldököm a homlokomra szalad a megnevezés miatt- Érzed magad megtisztelve. Másokat ilyenkor már megverek vagy leosztom őket...:D- látom ahogy arcára egy féloldalas mosoly kúszik amitől ismételten én is elmosolyodom.
-Akkor ezentúl kihasználom hogy így hívhatlak:3- fejemet ismét megrázom míg a bögrét ajkaimhoz emelem és kortyolok belőle- Látom szeretsz olvasni. Sötétben nem láttam a könyveket- sorait olvasva hátra fordulok és végig nézek a körülbelül háromszáz könyvön amik egymáson heverésznek ha már nem volt nekik máshol hely- Én is imádok.
-Ennek a fele a nővéremé:)- amint elolvassa arcára kiül a megdöbbenés.
-Van egy nővéred?!
-Kettő is:D- szemöldöke még magasabbra fut mire elnevetem magam és látom ahogy ő is elmosolyodik.
-Nekem egy nővérem és két húgom van:)- na most én döbbenek meg. Vannak tesói?!
-Egyedüli srác vagy, ráadásul bátyó és öcsi is? De cukiii:3- látom hogy elfintorodik de én majd szétolvadók. Tuti kedves a húgaival, milyen édesek lehetnek. Az egyedüli srácok mindig aranyosak hála a lányos befolyásnak.
-Igen....- válasza sem tudja letörölni arcomról a mosolyt amivel őt méregetem.
-Ez akkor is irtó cuki, azt hittem a képek hátul a barátnődről vannak:D- fintora átmegy újra értetlen tekintetbe.
-Nincs barátnőm, de ezek szerint már fel is építetted az életemet magadban:D- elmosolyodom és bólintok egy aprót, hiszen így vagy. Magamban már felépítettem egy képet amin most folyton alakítok. Bár így hogy nem személyesen találkozom vele sokkal nehezebb, de szeretem a kihívásokat- Na halljam eddig mire jutottál velem kapcsolatban- látom a sunyi mosolyt az arcán mire most én fintorgóm neki egy sort.
-Nem a bunkó fajta srác vagy, de csajozós. Hála a női befolyásnak tudod mikor mit kell mondani plusz stílusod is van emiatt. A képek miatt hátul a falon biztosan szereted őket tehát jó a kapcsolatotok. Csak tipikus tesó veszekedések szoktak lenni hülyeségeken. Leginkább a nővéreddel mivel férfi létedre te vagy a fiatalabb, valószínűleg nehezebben viseled mivel ő ezzel szekálhat. Verekedős vagy, inkább értük verekszel de mindig kamuzol a szüleidnek hogy csak neked szólt be valamit az illető. Társasági egyén vagy de megválogatód a barátaidat. Egyenlőre ennyi:D- félve vizsgálom arcának a mimikáját hogy mit reagál majd a kis monológomra.
-Először is, te ezeket honnan veszed?!- próbálok mosolyogni de inkább csak vicsorra sikeredik amitől látom hogy felnevet- eléggé igaz rám, és ez ijesztő... A férfi megnevezést köszönöm hölgyem:3- fejemet megrázom míg vállamat leengedem és egy igazi mosoly kúszik arcomra.
-Mániákusan imádom a pszichológiát- látom hogy szomorú mosoly jelenik meg az arcán.
-Tökéletes emberrel találkoztál hogy kikezeld minden szarságából. Jobb leszek neked mint egy kísérleti patkány- sorait olvasva szemöldökömet össze ráncolom. Ezt hogy érti? Gondoltam hogy nincs minden rendben vele, annyira tudtam!
-Egy emberre se tekintek kísérleti patkányként- fogalmam sincs mi mást írhatnék neki erre. Nem tudom mire hogy fog reagálni. Ő más mint a többi ember. Kiszámíthatatlan, legalábbis számomra.
-De senkire nem tekintesz emberként. Mindenkinek csak megmondod az életét. Nem többek gyakorlásnál:)- egy pillanat alatt leszek komor míg időhúzás végett inkább újra felveszem a bögrét hogy igyak. Látom amint árgus szemekkel figyel és nem tudom eltépni az övétől a tekintetemet.
-Majdnem mindenkire emberként tekintek- írom meg neki végül jó pár perc bámulás után.
-Majdnem?
-Vannak akik nem érdemlik meg ezt a jelzőt...- látom az értetlenséget arcán de próbálja uralni arcizmait. Talán igaza van, talán mindenki csak egy gyakorlás számomra.
-Nem tudtam meg többet:|
-Akit érdekel a pszichológia azoknak mind megvolt vagy megvan a maga pokluk. Én ebben keresem a miértre a válaszokat. Vannak emberek akik gerinctelen pöcsök. Nem érdemlik meg a jelzőt, nem sértegetek másokat azzal hogy embernek hívjam őket. Ennyi...- arcára együtt érző mosoly kerül míg lehatja a fejét.
-Egymásra találtunk eléggé- nem néz a kamerába, mégis képtelen vagyok szomorúan felnevetni.
-Minden embernek meg van a maga pokla, nem igaz?(:- látom hogy elmosolyodik de fejét még mindig lehatja.
-De..igaz- lassan tekint fel én pedig arcát kémlelem. Neki is meg van a pokla. Éget a kíváncsiság hogy  megtudjam neki vajon mi lehet az. Semmi nem látszott eddig rajta de most...látszik hogy szenved. Jó színész, szinte mint én. A különbség hogy arcizmom sem rándult míg én leírtam a soraimat. Annyira fura ez a srác...annyira más. Ő az a tipikus ember akiben van valami plusz amitől szerethető még ha egy fasz és szenved is- Egyébként tévedtél...a bunkó fajta srác vagyok- értetlenül nézem őt míg ő rám mosolyog.
-Valóban?- annyira de annyira kiszámíthatatlan. Még egy napja sem ismerem de már többet beszéltem vele mint pár osztálytársammal. Pedig azért jóba vagyok mindenkivel. Sőt, mindenki bír amit elég nehéz fenntartani még egy hónap után is.
-Valóban, nem vagyok a kedves és aranyos srác mint hiszed...- kijelentésére felnevetek mire kapok tőle egy értetlen pillantást.
-Telibe szarom hogy viselkedsz másokkal. Velem kedves vagy, nekem ez számít. De akkor ezt most én veszem megtiszteltetésnek:3- látom ahogy halványan elmosolyodik mire az én mosolyom még szélesebb lesz. Nem akarom elrontani a kedvét. Szeretném ha boldog lenne. Idióta vagyok hogy csak most veszem észre hogy jó pár mosolya nem őszinte. Hogy vannak vele gondok, nagyobbak mint az átlag. És meg fogom tudni hogy mi, mert tudni akarom. Túl jó fej ahhoz miszerint hagyjam hogy csak úgy fel eméssze magát. Mert felfogja, mert mindenki aki így áll felemészti magát egyszer.
-Más vagy- üzenetén elcsodálkozom és megrázom a fejemet.
-Te is más vagy- rántom meg a vállamat mire látom hogy újra arcára kúszik az a bizonyos mosoly, ami nem őszinte. Vajon a haverjai tudják? Észre veszik a különbséget vagy ez megint csak az én hülyeségem. Lehet csak én látok mást ebbe a mosolyba.
-Mi a kedvenc könyved?- kérdésétől meghökkenek majd újra hátra fordulok és fejemet oldalra billentem. Kedvenc könyv?!
-Ez olyan mintha a gyerekeim közül kéne választani- írom meg fejcsóválva válaszomat vissza fordulva a kamera felé.
-Vannak gyerekeid?!:D- válasza miatt elfintorodom és leejtem még vállaimat is ahogy megrázom fejemet- Na mondj egyet:3
-Nem tudok....uhm. Talán Darren Shan Demonata könyvei:/- adom meg válaszomat elég sok töprengés után.
-El fogom olvasni őket:)- írja rögtön mire bizonytalanul elmosolyodom.
-Nem hiszem hogy tetszene. Tíz könyvből áll:$
-Tízből?!- elnevetem magam arcára kiülő rémület miatt.
-Igen:3 De ha nem szereted a sakkot és a démonokat nem hiszem hogy tetszeni fog:D- hajába túr és kétségbe esetten rám néz.
-Sakk és démonok?- kérdi meg pár perc maga elé bámulás után.
-Sakk és démonok:3- még bólintok is neki csak hogy jobban felfogja miszerint igen, sakk és démonok vannak benne.
-Sakk és démonok....oké. Tényleg nem hétköznapi csaj vagy:|- vállamat megrántom míg a kamerába nézek. Megszoktam már hogy sokan furának neveznek.
-Neked van kedvenc könyved?- kérdem pár perc "némaság" után.
-Virágot Algernnak de most inkább kedvenc sorozatom van!:D- szememet megforgatom és várom a választ- AHS:3- értetlenül nézek rá mire látom hogy arca szinte megnyúlik és átvált komorba.
-Először is a könyvet el fogom olvasni másodjára. Az mi?- kérdem meg kissé félve mire látom hogy feltekint a plafonra.
-American Horror Story- most én nézek rá értetlenül és kissé félve. A kedvenc sorozata egy horror sorozat?!
-Te sem vagy hétköznapi- rázom meg a fejemet nevetve.
-Ez a sorozat irtó jó! A legjobb- írja le helyeslően bólogatva saját magának mire felnevetek.
-Pedig már azt hittem valami Esmeraldás a kedvenced. Az illene hozzád:'D- írom meg neki tovább nevetve mire látom hogy ő is felnevet.
-Igazából Don Juan poszterek vannak az egész szobámban. Csak úgy raktam fel őket hogy kamozás közbe ne látszódjanak- írja meg mire kitör belőlem a nevetés. Szemeimet megtörölve nézek fel rá és látom hogy hogyan mosolyog. De most úgy igazán- Mi az egész neved?- kérdésétől megakadok mozdulatomban amitől látom hogy még jobban elmosolyodik.
-Miért?- kérdem értetlenül. Én annyit tudok róla hogy Zain. Ő annyit tud rólam hogy Zoe. És szerintem ennyi eddig bőven elég is volt.
-Szívesen bejelölnélek facen. Könnyebb lenne a sima chat:)- alsó ajkamat beharapom mire fejét kissé oldalra dönti.
-Zoe Fable- írom le neki kissé bizonytalanul és már látom hogy nagyban mást nézeget és nem engem és a Skypot.
-Milyen profil képed van?! Nem talállak...- írja nekem kétségbe esve mire elfintorodom.
-Régi, eléggé régi. Egy csajjal vagyok rajta, fehér póló....- írom neki eléggé feszengve. Három éves az a kép. Nem törődöm sokat a facemmal ilyen szempontból. Látom fintorgó arcát mire megrázom a fejemet. Apró csilingelő hang mire átlépek a facebookomra. Zain Malik...szóval így hívják. Maliknak. Elfogadom az ismerős felkérést mire rögtön fel is ugrik a chat ablak.
-Szörnyű ez a kép Babe...- felnevetek ahogy elolvasom az első üzenetet amit tőle kapok facen.
-Hát köszönöm:'D- írom vissza neki még mindig mosolyogva.
-Igazán nincs mit hölgyem:3- fejemet megrázva megyek vissza Skypra ahol szembe találom magam mosolygós arcával- Tényleg katasztrófa az a kép, sajnálom:D- fejemet megrázom míg felsóhajtok és lehajtóm a fejemet amitől vöröses barnás hajam az arcomba hullik- Na azért el ne sírd magad, annyira nem rossz- elolvasva újabb üzenetét ismét felröhögök.
-Hülye vagy:D- írom meg neki konkrét és tömör véleményemet.
-Mégis beszélgetsz velem...- látom ahogy felvonja szemöldökét válaszomra várva.
-Hülyét csak hülye visel el- írom neki váll rántva viszonozva féloldalas mosolyát. Viszont az ő féloldalas mosolya újra átalakul a szomorú, látszat mosolyba. Mégis valahogy furán tekint rám a kamerán keresztül, úgy amit nem tudok hova rakni. Az én arcomra is felkerül a szomorú beletörődött mosoly mikor elolvasom válaszát.
-A sérült személyiségek mindig egymásra találnak cica...


Kukucs! Íme itt a rész, most értem haza, időm semmi. Holnap kirándulás. Kövi rész jövőhétvégén. Sajnálom hogy hetente vannak részek de nincs időm jelenleg. Komizzatok, pipáljatok, iratkozzatok fel és nézzétek meg a blog Trailerjét ha még nem láttátok volna. Imádás van!

22 megjegyzés:

  1. Wááá... Imádooooooom!!!! Első vagyok???? Wow... Babe nagyon tetszik az új blogod... Remélem legalább lesz olyan jó mint az előző!!!! Love: Kia :* <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszik és én is remélem hogy lesz olyan jó:D És bezony, első vagy!:D Imádás van:3

      Törlés
  2. Szia!
    Mit is mondhatnék? Hoztad a formádat! Nagyon jó rész lett ismételten. :) Kíváncsi vagyok, Zayn miért sérült személyiség? A származása miatt? Nagyon várom a kövit!
    Hogy sikerültek a vizsgáid? Túl vagy már mindegyiken, vagy van még hátra? Ne tudd meg! Én nem vagyok sulis, de alig várom a tanév végét! Tudod, a remény, hogy gyakrabban lesznek részek, mert nem tudsz majd mit kezdeni a rengeteg szabadidőddel! :)))
    Gondolkoztam, hogy elkezdek hisztizni a kövi részért, de a suli az első. Kirándulni mentek? Jó szórakozást hozzá! :) Aztán nem rosszalkodni! :P
    Puszi: Klau

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, nos örülök hogy tetszett. A vizsgáim jók lettek, főleg az angol:D Bár jelenleg a némete eléggé necces, azt hiszem megbuktam. Nos kirándulni voltam ami a legfinomabb kifejezéssel élve is rohadt jó volt:D Köszönöm szépen, imádás van! <3

      Törlés
  3. Neee miért pont itt hagytad abba te komolyan kínzol és áhh annyira cukika Zain és Zoé hogy huuu siess nagyon a kövi résszel uuuu már annyira kiváncsi vagyok hogy mi fog történni:)A kiránduláson pedig érezd nagyon jol magad:)❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, örülök hogy tetszett:3 A kirándulás maga volt a tökély, köszönöm:)

      Törlés
  4. Szia!
    Már tegnap elolvastam csak ma szántam rá magamat egy komira.
    A rész csuda jó volt. Zain nagyon szimpi a z egész olyan ... Jó:D. Imádtam és nem baj hogy csak jövő héten lesz új rész.
    Puszil Kira!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett és köszönöm a megértést:3

      Törlés
  5. Szia!
    Hű fogalmam sincs mit írjak. Zain valami eszméleten cukiii <3 és Zoe... :) Az az utolsó mondat olyan szívbemarkoló :( Azért kíváncsi vagyok Zain múltjára vagy jelenére is. Mindezek mellett IMÁDTAM <3
    Érezd jól magad a kiránduláson.
    Nem baj, ha hetente vannak én megértelek, nekem is mostanában nehézkesen jön össze az írás:/
    Imádás van <3
    XxDark Shadows.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett, és igyekeztem az ütős befejezővel:D Köszönöm a megértést, imádás van!

      Törlés
  6. DesTiny ez valami fantastico lett *o* ^^
    Igy hajnali haromkor elolvastam :D fogalmam sincs miert vagyok fent ilyenkor, de fent vagyok:D Mar most nagyon edes Zoe és Zain <3 Arrol nem beszelve mennyi "erzelemkitores" volt. Ez alatt ertem a hamis, igaz mosolyokat :) Egyszeruen perfecto <3
    Hogy sikerultek a dolgozatok?
    Jo kirandulast, erezd jol magad. :3
    Imadas van <3
    XxEmy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett, hajnali háromkor emlékeim szerint éppen piát vettem:D Szóval a kirándulás jó volt, a vizsgáim 90% jó lett:) Köszönöm szépen, imádás van!

      Törlés
  7. Awwww
    Olyan cukik:))
    Kíváncsi vagyok hogy mi történhetett Zain-nel.
    Bár ahogy téged ismerlek akkor jó sokáig húzni fogod az agyamat:D
    És amikor kiderül tuti hogy úgy fogok nézni a képernyőre mint valami cigány indián!
    Úgyhogy már most begyakorolom az Omg és a Wtf fejemet:D
    Remélem jól sikerül a kirándulás!
    Mi péntektől tegnap estig voltunk. Most megmozdulni se bírok úgy leégett a vállam:D
    Csak én lehetek ilyen szerencsétlen!:DDD
    Már nagyon várom a kövit!^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett, nos fogalmam sincs hogy néz a képernyőre egy cigány indián:DD De okééés!:D A kirándulás jó volt, és két napig hulla részeg voltam. A leégéssel jobban jártál, hidd el:D Imádás van és azért jobbulást leégett vállaidnak:D <3

      Törlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  10. Nagyon tetszett ez a rész! :)
    Pláne ez a dolog, ami Zaynnel van. Nagyon kíváncsi vagyok, siess a kövivel! :)

    Puszi,
    Daisy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett, igyekszem sietni:) Imádás van!

      Törlés
  11. Kukucs!:)
    Ez valami nagyon perfect rész lett, és attól félek nem fogom tudni hova fokozni ezt a kifejezést a következő részeknél.:D
    Zain itt is cigizik.*-* nálam külön jó pont.:D imádom, hogy ilyen kötetlenül beszélgetnek, és olyan jól leírsz mindent, hogy az nem igaz. És kezdődnek az ütős utolsó mondatok, amiket imádok. És ez most annyira igaz volt.
    Imádtam ezt a részt is, és biztosan állíthatom, már most függő vagyok a blogtól.:D
    Remélem jól sikerül az osztálykirándulás, én már most félek a sajátomtól, pedig még azt sem tudom hová megyünk.:D
    Várom a kövit.
    Xoxo.:)<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukuuucs! Örülök hogy tetszett és igen kezdődnek az ütős utolsó mondatok:D Még inkább külön öröm hogy ennyire bejön a blog és hogy a függöje lettél. A kirándulás rohadt jó volt:3 Imádás van! <3

      Törlés