2015. május 30., szombat

4. Rész

-Pont nem érdekel- sóhajtok fel hátra dőlve a busz ülésén.
-Abban reménykedtem hogy te súgod le nekem- nyög fel Christina mire felnevetek.
-Szörnyűek vagytok- forgatja meg szemeit Veron mire csak megrántom a vállamat.
-Ez csak egy szódoga- legyint neki Christina is.
-Látszik hogy én a jobb csoportba vagyok nyelvből- hördül fel Veron mire én is felhördülök.
-Attól hogy az állítólagos jobb csoportba kerültél még nem vagy jobb. Ugyan ott tartunk- nevet fel Chris bár hangjában érződik hogy kezd ideges lenni.
-Nem is értem minek van két csoport ha ugyan úgy haladunk- sóhajtok fel feléjük fordulva.
-Hát én sem értem!- csattan fel Veron mire mosolyogva megrázom a fejemet. Egy nehéz hónap telt a suliból ami igazából nem is nehéz csak fura inkább. Az osztályból kezdem megjegyezni a neveket, Veron is például Birminghamben lakik mint Chris. Chris a ducibb lány, Veron pedig magas de ő is testesebb. Az első napon csapódott hozzánk mikor körbe vezettek minket a suliban. Hát igazából mondták merre menjünk, ez volt a körbe vezetés. De mikor átértünk a suli másik épületébe ami kőkemény öt perc séta akkor nem volt előttünk senki. Az osztály pedig meg sem mert mozdulni. Nos én nekem elegem lett így előre verekedve magam egy gyönyörű szép káromkodással megindultam egyedül az említett irányba amit hátulról kiabáltak nekünk a felsőbb évesek. Az épület neve már a tanárok körében is "koli" lett. Hisz ez volt a régi lány kolesz amit most már termekké alakítottak a hely hiány végett. Még Lilith is ebben az épületben lakott egy évig lévén hogy ő koleszos volt. Fura így a falai között mászkálni hogy tudom ahol én éppen tanulok ott ő aludt pár évvel ezelőtt. Azóta így telnek a mindennapjaim. Veronnal és Chrissel reggel találkozás Birmingham buszpályaudvarán. Felszállunk a buszra, elfoglaljuk a hátsó sort. Suli, többi haver. Haza fele szintén velük jövök. Aranyosak, néha még a Hagleybe menő buszomat is megvárják velem. Bár elég szar érzés mivel a pályaudvar mellett lakik anyám. Ott laktam én is pár nyugodt hónapot. De talán ennyi volt, vége a szenvedésnek. Annyira fura elképzelni hogy ne gyomorgörccsel üljek otthon, hogy ne feszüljek meg mindig. Egyszerűen nem tudom elképzelni milyen a nyugodt élet problémák nélkül. Negyed nyolcvan, éppen a buszon ülünk csak hogy beérjünk a suliba. Bár semmi kedvem. Az első három órám nyelv lesz, aztán egy rajz,matek és végül tesi. Kár hogy az első órában szódoga lesz. Eléggé lehangolja a napomat. Én és Chris a rosszabb vagyis gyengébb csoportba kerültünk. Én eleve oda is akartam, rá írtam a lapra amin felmérték ki hogyan áll az adott nyelvből. Mindent előröl akartam kezdeni bár sok értelme nem volt hogy a gyenge csoportba kerültem mivel az "erős" csoport is pontosan ugyan ott tart mint mi. Hisz volt aki bekerült hozzájuk nulla nyelvtudással és miatta előröl kellett kezdeniük. Aztán úgy három nap múlva kiderült hogy sokan nem tudnak sok mindent. Így igazából maradtak a megnevezések de mindegyik csoport ugyan úgy áll. Vannak akik tudnak már és vannak akik még semmit sem értenek mivel a feladatlapot betippelték, túl jól. Hát igen, elég hülyék. Nem tudom felfogni mi értelme volt a jobb csoportba kerülni ha soha nem tanulták még a nyelvet?!
-Hello- int nekünk egy magas és vézna srác mire kábultan emelem fel a fejemet és térek vissza a rideg valóságba.
-Hello Gary- int neki Veron mire én is küldök felé egy fáradt mosolyt míg Chris megerőltetve magát int neki. Be ül mellénk ezzel elfoglalva a két szabad helyből egyet.
-Mizu?- kérdi fel sóhajtva lábaihoz dobva a táskát.
-Szódoga- morogja Chris míg meglebegteti a papírt ami tele van írva szavakkal.
-Nem tanultam rá- nevet fel Gary mire lepacsizok vele. Ő is úgy járt mint én, előröl akart kezdeni mindent a tanulás terén és közölte hogy őt a gyenge csoportba rakják. Aztán megszívtuk és csak a nevet kaptuk miszerint gyenge vagy erős csoport.
-Ugyan már, csak száznyolcan szó- legyint Chris felhördülve- Elég lesz erre fél óra- nevet fel keservesen mire csak megrázom a fejemet.
-A felét szerintem amúgy is ismerjük- rántom meg a vállamat értetlenül. Nem tudom mit kell erre ennyire rá parázni. Hetente kapunk vagy két jegyet, az hogy kapok egy rossz jegyet semmit nem jelent.
-Mert te tanultál általánosba is! Én viszont kurvára nem- mordul rám Chris mire felemelem kezeimet védekező képen.
-Két hónapot adok neki és úgy lefogja szarni mint mi- nevet rám Gary.
-Egy hónap- nevetek fel mire csak Veron megforgatja a szemeit míg Chris gyilkos pillantást vet felém. Telefonom rezegni kezd a kezemben mire értetlenül veszem fel ahogy megpillantom a "mama" nevecskét.
-Igen?- kérdem értetlenül mire hallom ahogy felhördül.
-Neked is szia- morogja mérgesen mire felnevetek. Soha nem szoktam a telefonba beköszönni. Tudom kihív akkor meg minek? Elég ha gyorsan mondja mit akart. Gyűlölök telefonálni, inkább az sms-ezés híve vagyok.
-Szóval?- kérdem értetlenül figyelmen kívül hagyva kisebb megrovását felém. Nem szokott csak úgy felhívni.
-Azt akartam tudni hogy jól vagy-e- mondja csendesen mire elfintorodom.
-Eddig jól voltam- felelem felsóhajtva.
-Azért hívj ha baj van- mondja újra vidámabb hangon és tudom hogy elmosolyodott.
-Mire kéne számítanom?- kérdem óvatosan kissé félve.
-Nem tudom. Csak valami furára- feleli hetykén mire felhördülök.
-Kösz, most aztán abszolút nem szartam össze magam- dörmögöm mérgesen a telefonba.
-Jó csak gondoltam szólók, ez most más- dördül fel mire felnyögök.
-Le kell szállnom a buszról, puszi- hadarom gyorsan majd lerakom.
-Baj van?- kérdi értetlenül Veron mire csak legyintek neki egyet. Fura család. Kinek mit merít ki a fúra jelzőt. Ha azt hogy a mamám szerintem valami ősi boszorkánycsalád utolsó leszármazottja akkor az már elég fura. Anyám révén a mamám. Nagy arc a kora ellenére de fura. Nem lepődők meg rajta ha elkezdi simogatni a hátamat, karomat vagy lábamat és fura mozdulatokat tesz. Utána már nem fáj semmim. Hozzá szoktam hogy dolgokat mond meg előre mert megérzi őket. Épp ezért parázok jelenleg, mi az hogy fura dolgok történhetnek velem?! Elkalandozva szállok le a buszról a többiek után szedegetve lábaimat. Nem lepődők meg ha Nan vagy Anya furán néz körbe és morog valamit az orra alatt. Vagy ha Nan olykor-olykor felkiált és kifut a lakásból. Anyám érzi a szellemeket. Nan olykor dolgokat vél látni. Oh és hogy ez mennyire bizarrul hangzik még a fejemben is... Fura családom van, ez már túl növi a fura jelzőt. Volt idő mikor azt hittem örültek. Esküszöm én még pszichiátert is keresni akartam nekik! Aztán Li közölte hogy csak fogadjam el. Li egyszerűen imádott a temetőkbe sétálni és ennek is meg volt a különös oka. Ott nem érezte egyedül magát. És mára már én is hozzá szoktam a fura látványokhoz, érzésekhez és álmokhoz. Egyszer egyedül voltam otthon és épp porszívóztam Nan szobájában. Aztán felpillantottam és aligha csak egy pislogási időre a képembe hajolt egy katona. Aztán semmi több, mintha drogoztam volna. Én meg dermedten kihátráltam a szobából miszerint nem, én ezt nem láttam. Aztán Nan kiakadt rám hogy kérjek bocsánatot mert már én is láttam a szobájában baszakodó szellemet tehát Ő nem őrült. Tudtam hogy már én is őrült lettem nem csak ő. Természetes eléggé furán meredtem rá. Aztán már én is olyan lettem mint ők. Látok dolgokat, hallok dolgokat, érzek dolgokat. Bár még mindig a mamám tolja a legdurvábban ezt. Anyám csak úgy tud dolgokat. Nancy csak úgy lát dolgokat. Li csak úgy érez dolgokat. A mamám csinál dolgokat, tud dolgokat és érez dolgot. Én pedig? Hatok az emberekre, olykor látok dolgokat, érzek dolgokat és álmodok dolgokat. Remek érzés mikor megálmodóm a következő napomat, másnap tiszta szar. Annyira unalmas mikor tudod mi lesz, minden poént tudok ami el fog sülni aznap.
-Zoe keményen tolja- nevet fel mögöttem egy új hang mire megdermedek.
-Ne a zebra közepén állj le ha már majdnem elbaszattad magad- röhög fel Sonja míg lök rajtam egyet én pedig értetlenül kezdek tovább lépkedni. Oh igen, ezt csak én és Li tudjuk. Kizárni mindent, beszélgetni tudat nélkül, aludni nyitott szemmel. Annyira ki tudok zárni tényleg mindent hogy azt sem tudom mit csinálok. Vagy tudok így beszélgetni is, bár csak tő mondatok mennek és egy szótagos válaszok de oda illő dolgokat tudok benyögni. A rossz rész akkor jön mikor vissza zökkenek és pont kérdez valamit. Illetve van hogy nyitott szemmel vagyok, látok mindent és valahogy mégis kikapcsol az agyam. Nos igen, én ezt élvezem igazán. Jogosan kaptam meg a leszarom típus jelzőt.
-Tanultatok?- kérdi fintorogva Sonja mire Chris felnevet- Ezt nemnek veszem- nevet fel ő is míg belépünk a suli ajtaján. Egy hosszú hónap. Kezdem eléggé megszokni. Azt is hogy mindenki mosolyogva figyel minket a csicskaavatóra várva.
-Kikapcsolsz?- kérdi értetlenül Veron mellém sétálva.
-Uhm, még nem tudom. Lehet- rántom meg a vállamat unottan. Hozzá szoktak már egy hónap alatt hogy néha kikapcsolok és csak vegetálok.
-Könyvtár gyökér- kiállt rám Chris mire irányt váltok és a könyvtár felé kezdek lépkedni fáradtan.
-Jó reggelt Zoe- mosolyog rám az egyik nyelvi tanárom. Értetlenül nézek fel kissé megdőlve és fejemet megrázva.
-Jó napot!- köszönök rögtön észbe kapva majd mosolyogva lépek be előtte mikor előre enged. Táskámat unottan dobom le magam mellé és huppanok le egy székre. Mellettem Chris, előttem Gary a másik oldalam pedig üres.
-Akkor jöjjön a szódoga elsőnek- harsogja a tanár míg elkezdi osztani a fehér lapokat.
-Nézd a lapom- lököm meg Christ mire fancsali mosolyt küldök felé. A tanár diktálni kezdi a szavakat én pedig csak monotonon írok. Amint közli hogy kapunk még öt percet átnézni, hajamat jobb oldalra dobom és kissé Chris felé fordítom a lapot. Gyorsan kezd másolni míg én a tollammal kezdem böködni államat mint aki nagyon gondolkozik majd megvastagítom az egyik szót mintha eszembe jutott volna.
-Kérem őket!- szólal fel a tanár mire nyugodtan nyújtom oda neki ahogy Chris is.
-Köszönöm- súgja oda mikor a tanár elfordul tőlünk. Aprót biccentek neki majd telefonomat előveszem és elmerülök a saját elmém és az internet nyújtotta lehetőségekben.

~~~


-Szabad?- kérdi egy szőke srác. Ránézek a mellettem lévő szabad ülésre míg mögötte a mozgó táj egy pillanatra elvarázsol. Válaszomat nem várja meg csak leül mire értetlenül végig mérem. Emlékszem erre a srácra. Egyszer nagyon végig mért míg Veron és Chris várta velem a buszt. Gondolom Hagleyban lakik- Nem ismersz meg mi?- nevet rám mire értetlenül elfintorodom. Kék szemei szinte megbabonáznak. Kár hogy nem szeretem a szőkéket. Amúgy is elég soványnak néz ki a srác. De tetszik a piercingje a szájában.
-Kéne?- kérdem értetlenül még egyszer végig mérve. Leül mellém egy Hagleyba tartó buszon, honnan kéne tudnom ki ez?!
-Ben- nevet fel mire továbbra is értetlenül méregetem őt.
-Ebből tudnom kéne?- kérdem felcsattanva mikor csak mosolyog rám.
-Po-val jártam majdnem fél évet- néz rám értetlenül mire szám O alakot formál és kissé felnyögök. Hogy az a Ben...
-Te rángattad meg, nem?! És te köpted le Pam-et is- mondom mérgesen felhúzott szemöldökkel.
-Hozzá sem érte Pohoz csak a csuklóját fogtam meg. Pam léköpésénél részeg voltam, nem is emlékszem rá- rázza meg a fejét fintorogva mégis megbánóan- Durva volt az az évi Birminghami utca fesztivál- néz rám szomorkásan.
-Tisztán emlékszem hogy majdnem eltörtem a nyakad mikor megláttalak akkor- mosolygok rá majd tekintetem kivezetem az ablakon és a fülesemet kezdem keresgélni táskám zsebében
-Az te voltál?!- kérdi mérgesen maga felé fordítva.
-Pam a barátnőm te pöcs- nézek rá undorodva.
-Zoe-nak hívnak ugye?- kérdi pár másodperc múlva mikor megtöri a szemkontaktust. Undorító, gyenge jellem. Nem válaszolok neki csak felállok és megnyomom a leszállás jelző gombot- Hol laksz?- kérdi értetlenül megragadva a karomat.
-Tartsuk a távolságot- rázom meg a fejemet leszállva. Mérges tekintettel várom meg míg a busz eltűnik előlem majd megindulok utána. Még két buszmegállóval odébb kellett volna leszállnom. De valahogy nincs kedvem ehhez a faszhoz. Akkor is rendesen felbaszott. Mit képzel magáról hogy leköp egy lányt, főleg az exét?! Oh igen, Ben járt Po-val majd később Pam-el is. Po nem akadt ki, sőt támogatta is őket de azért elbeszélgetett Benel hogy tudja hol a helye. A srácot akkoriban még a bátya is kutyának hívta. Soha nem törődtem vele. Megszoktam hogy néha ott volt Po vagy később épp Pam miatt. Tudtam hogy egyikkel sem lesz sokáig. Po gyorsan váltotta a pasijait, Pamhez pedig nem illet. Nem is törődtem azzal hogy jóba legyek vele, még jó hogy nem ismerem fel. Viszont nem túl jó hogy Hagleyba lakik, főleg ha azzal a busszal jár amivel én, akkor arra fele is lakik amerre én. A lakótelep részen. Szuper!
-Megjöttél?!- kérdi egy kissé rekedtes hang amint belépek az ajtón.
-Nem apu. Egy késes gyilkos az- mordulok fel belépve a szobámba.
-Li bent alszik Aaronnál- hallom meg nevetős hangját mire elfintorodom de nem válaszolok. Táskámat ledobom majd utam kivezet a konyhába. Magamhoz veszek egy kis kaját és rögtön vissza surranok szobámba. A gépet már rutinosan kapcsolom be míg a laptop előtt az asztalon helyet csinálok a tányéromnak majd lehuppanok és enni kezdek.
-Tippelj; Ki huppant le mellém a buszon?- pötyögőm le egy kézzel a kis sort Po-nak míg másik kezemmel eszek.
-Passz, ki?- jön rögtön a válasz.
-Ben:D- írom meg neki míg a villán lévő kaját a számba egyensúlyozom.
-Mi a fasz?!- olvasom el a sort mire elmosolyodom.
-Le ült mellém, de nem ismertem meg. Aztán mikor igen össze vesztem vele...
-Tipikus Zoe. Tépted volna ki a szívét- ahogy olvasom szinte hallom hogy keservesen felsóhajt.
-Bocs, majd legközelebb:'D- írom neki nevetve míg a tányért az asztal szélére tolóm.
-Jaj ezen akkorát szakadtam, nézd meg ha átküldi végre a képet. Nekem lépnem kell baba. Holnap dumcsizunk! :3- fintorogva olvasom el az üzit majd inkább megfogom a tányért és kisétálok vele a mosogatóig. Kelletlenül de elmosom, az elején inkább kerülném a vitákat apámékkal. Legalább pár hetet akarok nyugodtan az életemben.
-Zoe!- hallom meg a nevemet apámtól mire felsóhajtok és a nappaliba megyek.
-Hm?- kérdem értetlenül neki dőlve az ajtófélfának.
-Holnap reggel lejössz velünk a mamáék telkére segíteni?- kérdi fintorogva mire felröhögök.
-Csak holnap had ne- rázom meg a fejemet mire még inkább fintor szökik arcára.
-De akkor tanulsz- sóhajt fel megadóan mire bólintok és már vissza is suhanok a szobába. Tanulni?! Ő is tudja hogy nem fogok tanulni, én is tudom hogy nem fogok tanulni. Lehuppanok a kis székre majd megnyitom a képet amit Po küldött. Valami chates screenshoot. A felső kockában valami srác van Power Rangeres szerelésben. Alul pedig Darth Vader. Elmosolyodom rajta majd megnézem mi ez az oldal. Omegle. Még csak nem is hallottam róla, eddig. Pedig otthon vagyok a netes oldalakban. Főleg mivel sokat chatroulettezek de ilyen oldalról még nem hallottam hogy Omegle. Márpedig nagyon ugyan olyannak tűnik mint a chatroulette. Kilépek a képből majd belelépek a csoportba amibe Veron és Chris van na meg jó pár üzenet.
-Hello- köszönök be rögtön, nincs kedvem vissza olvasni.
-Azt hittem már megkéseltek:'D- írja Chris mire felhördülök.
-Nem. Én késeltem meg másokat...- írom vissza fejcsóválva. Tudják milyen környéken lakom és erőteljesen imádnak ezzel szórakozni. Engem meg nem nagyon érdekel így felőlem csinálhatják. Sőt, még adom is alájuk a lovat.
-Holnap végre aludhatok! El se hiszem:3- olvasom el Veron üzijét mire elmosolyodom.
-Én is így vagyok ezzel:D- írom le válaszomat észbe kapva.
-Kettőig ne is keressetek- írja Chris mire felkuncogok. Hát igen, sokáig tud aludni. Ha ő azt mondjak kettőig akkor tényleg képes lesz kettőig aludni.
-Lol, ezt nézzétek:D- jön pár másodperc múlva Veron üzije majd meglátom ugyan azt a képet amit Po is küldött. Alsó ajkamat beharapom és tépelődve kocogtatom az asztalom lapját. Ma fura dolog történik velem. Talán Ben volt a fura dolog. Mély levegőt veszek majd beírom a keresőbe azt hogy Omegle. Rögtön kiad egy csomó találatot mire rá megyek az elsőre. Két lehetőséget ad. Szöveges beszélgetés vagy webkamerás, már most jobb mint chatroulette. Megtekintem magam a tükörben majd megigazítom a hajamat és végül az órára nézek. Este tíz van...én meg unatkozom. Mély levegőt veszek majd rá kattintok a kék gombra. Alul rögtön megjelenik az én képem míg felül egy csajé. Rám néz, elfintorodik és már el is tűnik a képe.
-Ribanc- morgom az orrom alatt míg a next gombocskára megyek.
-Szia gyönyörű- jön rögtön az üzi egy harmincas éveiben járó férfitől. Szemem kikerekedik és most én lépek tovább. Duplán klikkelek hogy rögtön ki adjon valaki mást is és ne csak megállítsa a csevejt. Egy kattintással kilépek a beszélgető partnerrel folytatott csevegésből és minden kapcsolat megszűnik, a második kattintásra bedob nekem egy új embert.
-Hello- írom le a kis köszönésemet- Camod van?- kérdem míg értetlenül nézem a fekete képernyőt. Kamerája az van. Alsó gatyája? Az nincs. Fejemet megrázom és tovább klikkelek. Kezd tele lenni a faszom, bár ezen az oldalon nem nagyon van más csak fasz. Rosszabb mint valami szexchat. Vagyis körülbelül ez pont az, csak még kamera is van. Rá nézek az órára ami már tizenegyet mutat. Feltekintek a képernyőre ahol ismét egy mosolygós srácot látok, ádámkosztümben. A kamomat kikapcsolom így már az enyém is csak egy fekete kocka.
-Ezt nem mutogatnám- írom le neki még mérgesen majd klikkelek. Nekem elég volt ennyi mára! Ez az oldal szar...újabb fekete kocka. Na ne...duplán klikkeltem! Felsóhajtok míg szememet megforgatom. Taps Zoe, hiszen csak nekem nehéz megtanlni mi is a különbség egy és kettő között.
-Ahoy- írom le unottan. Ez lesz ma már az utolsó, és ennyi. De tényleg. Én ezt már nem bírom ami ezen az oldalon megy, ennél még a chatroulette is esztétikusabb.
-Hello:)- kapom a választ mire szemöldököm felszalad. Nem igazán szoktak itt köszönni.
-Mizu?- pötyögőm le lassan a karaktereket.
-Unalom:/ Arra?- válaszol rögtön gyorsan mire még inkább elcsodálkozom.
-Úgyszintén.
-Hogy hívnak? Kamod van?:3- jön az újabb üzi mire elfintorodom. Tuti fasz lesz.
-Zoe, és van- írom neki kelletlenül.
-És miért nem kapcsolod be?:D
-Így előbb túl lépnek a faszverősök- írom le neki felnevetve kissé.
-Oké, ez jogos érv...:/- kapom rögtön a választ.
-Kapcsold be a kamod- kérem alsó ajakamat rágcsálva. Könyörgöm ne legyen fasz...ne legyen fasz...
-Előbb te- olvasom el az üzijét mire szememet megforgatóm.
-Én kértem előbb- írom le neki nevetve.
-Én kérdeztem előbb!:P- mérgesen fújom ki a levegőt az orromon válasza láttán.
-Ez így sokáig fog tartani- pötyögőm le neki. Tuti fasz lesz.
-Na jó, akkor óra tizenháromkor mindketten egyszerre?:D- az órára pillatok amin most óra tizenegy van.
-Okés- írom a válaszomat mikor tizenkettőre vált. A kurzort a kis kockámhoz viszem és a kamerám bekapcsoló gombja felé. Tizenhárom. Megnyomom mire ő is feltűnik.
-Egyébként, Zain vagyok- olvasom el rögtön az üzijét. Rám mosolyog, míg int nekem a kamerán keresztül mire én is kissé kábán intek neki egy félszeg mosoly kíséretében.
 Nagyon uralkodnom kell magamon hogy ne tátsam el a számat. Nem fasz, határozottan nem fasz...


Kukucs! Itt is van a rész, remélem tetszik! Igen, direkt Zain van írva és nem Zayn:D Pipáljatok és komizzatok, illetve iratkozzatok fel! Imádás van <3

33 megjegyzés:

  1. Jóólett :3 lesznek gyakrabban részek ? várom már az első beszélgetésüket :D ügyes vagy ,így tovább :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett, egyenlőre sajnos még nem hiszem. Nyáron már igen:) Köszönöm szépen! Imádás van! <3

      Törlés
  2. Ooh..Des Tiny imádlaaak!! Ez..ez..ANYÁM!! Jujj annyira imádtam, hogy az valami, hihetetlen...és hogy végre megjelent Zain, ami gondolom azt jelenti, hogy itt nem híres mivel nem a "művésznevét" használtad!! Jajj...Zoe-t imádoom!!! Siess a kövivel ne várakoztass meeg!! <3 Imádás van! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy ennyire tetszett. És igen, ezt jelenti:D Igyekszem sietni tényleg, és sajnálom hogy most csak így tudom hozni a részeket:/ Imádás van! <3

      Törlés
  3. DESTINY... DESTINY... Végre!
    Drágám, még mindig imádlak, de ismersz annyira, hogy tudd, a te írásodhoz kifejtős véleményt összekaparni a tudatomból. Fogalmam sincs, mit írjak...
    Imádlak!
    Lulu xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett! Imádás van! <3

      Törlés
    2. Ui.: Gmailen már eléggé régen írtam,chatben. Nézd meg:D

      Törlés
  4. Ez hihetetlen jó lett! :3
    És aww Zain is megjelent<333 Kíváncsi vagyok a továbbiakban, hogy fog alakulni ez a beszélgetős kapcsolat... :) Nekem személy szerint tetszik, ahogy leírod a sulis részt és az, hogy a mai életet tulajdonképpen leírod:)
    Vároom a kövit<3
    Imádás van<3
    XxDark Shadows.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett. És igen megjelent, próbálkozom hamar hozni a részt de az időm jelenleg csekély. Imádás van! <3

      Törlés
  5. áhw.:D itt is van egy Benünk. :D kicsit furának tartom,hogy szellemeket látnak,de kíváncsi vagyok hogy vajon mit hozol ki belőle.:D és a végére pedig megjelenik Zain. :D ó de helyes istenem :D elolvadtam . :D tetszik,hogy nem úgy írtad hogy Zayn már az 1. részben megjelenik,hanem,hogy várni kell. tetszik Zoe leszarom stílusa . már nagyon várom hogy olvashassam a beszélgetésüket. és egy kérdés:D akkor Zain itt hány éves ? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony:'D Szeretem ezeket a neveket:D Ki fog derülni később hány éves de nem titok szóval 16:) Örülök hogy tetszett, imádás van! <3

      Törlés
  6. Kedvesem!
    Ez. Egy. Csodálatos. Rész. Volt. Nagyon tetszett imádom. Már alig vártam hogy megjelenjen a mi ki Zainnunk furcsa így írni:D Zoét egyre jobban megkedvelem. Fantasztikus ez a leszarom típusa. A szellem látás nekem is furi volt de érdekes. És Ben persze:D nagyon imádtam várom a kövit.
    Pusszant Kira!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett és nagyon szépen köszönöm. Tudtam hogy mindenki furcsálni fogja a szellemes részt:D Imádás van és próbálok sietni:) <3

      Törlés
  7. Áááááááááááááááá
    *fél óra múlva*
    Áááááááááááááááá
    -Bocs asszem végetért a fangirl rohamom:D
    Uh ez a Ben egy fasz szerintem. Bár ahogy leírtad nekm Luke Hemmings jutott eszembe róla. Ő is szőle, kék szemű*-* és van pc-je.
    Uh és végre megjelent a Baradfordi fiú is:))))))))))
    Juj és amikor Zoe próbált keresni egy normális embert az oldalon....:DDD
    És mi az az utolsó mondat hm??:D
    Nem fasz, határozottan nem fasz....
    Kikészítesz te nő:DD
    Egyébként tudok azonosulni Zoe karakterével szerencsére. Én is nagy ívben leszarom mások véleményét! Van az osztályomba egy kurva idegesítő kis csitri. Mindenkit kibeszél a háta mögött még a barátnőit is. Általába a legjobb barátnőm is kicsit megsértődik rajta. Én vagyok a bandában az aki nem foglalkozik velük. Ez az eggyetlen belő tulajdonságom amit szeretek. Ja meg hogy tudok nyitott szemmel alszok a suliba.:D
    Siess a kövivel!^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most hogy mondod tényleg eléggé Luke Hemmingsesre sikerült:D Örülök hogy tetszett és sajnálom ha kikészítelek:'D Jó dolog ha valaki leszarom típus, nagyban megkönnyíti az életet:) Részvéte a ribi oszt társ miatt. Próbálkozom sietni, imádás van! <3

      Törlés
  8. Ááá ez a rész fenomenális lett már annyira vártam hogy megjelenjen Zain és ahh amugy itt most hány éves? Remélem majd valahogy élőbe is találkoznak nem csak gépen keresztül nagyon imádom Zoet és téged is siess a kövi résszel!!:)❤❤❤❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett és ki fog derülni hány éves de egyébként 16:) Majd kiderül mindeen:D Imádásvan! <3

      Törlés
  9. Kukucs!:)
    Ááá ez valami csodálatosan perfekt rész lett.:D A néni furcsa volt.:D Szívesen elfogadnám azt,hogy tudjak nyitott szemmel aludni suliban. Sajnos nem tudok csak csukott szemmel,azt pedig észre vennék. Szomorú.:D Ez a Ben egy pöcs, a szó szoros értelmében. És Zain. Tényleg nekem is fura így írni. Egyébként mióta mondtad,hogy valójában ez a neve,majdnem minden második oldalon vele kapcsolatban meglátom ezt,és kérdezem magamtól,hogy eddig én ezt miért nem láttam/tudtam.:D Szóval,végre Zain is itt van.<3 Nagyon jól kivitelezted a 'megérkezését'. Nagyon imádom ezt a részt is.
    Várom a kövit.
    Xoxo.:)<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett, és nehezen de elsajátítható a nyitott szemes alvás:D Imádás van! <3

      Törlés
  10. Szio bocsi h eltüntem de bukásra állok fizikábol tanulnom köllött :( De most már itt lennék és fantasztikus a rész mint mindig ;)
    Nagyon királyul kivitelezted a megérkezését Zainnek :) Fhu de fura így írni ;)
    siess a kövivel <3 pusszo <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj, nekem én is pár tantárgyból bukásra állok:D Örülök hogy tetszett a rész és köszönöm! Imádás van! <3

      Törlés
  11. Szia!
    Valld be, hogy utálsz! Megint bizonyítottad! Mikor kezd igazán izgis lenni a dolog, a lényegre térnénk, Te abbahagyod! Ez úgy utálom! De téged még mindig imádlak! :))
    Nagyon jók a részek, várom hogy igazán beinduljon a dolog. Nagyon szuperül leírtad a családi hátterét, egy szép, összetett képet kapunk az életéről. Most már csak várhatjuk a Zaynnell való megismerkedését, és az igazán nagy bonyodalmakat, amiből igen csak lesz bőven, ahogy eddig Téged megismertünk.
    A végén jót nevettem a chat partnereken.
    Zoe leszarok mindent stílusa szupi, de valahogy úgy látom, Te élvezed, ha a főszereplőd ilyen stílusú. Flegma és kemény. :)) A szellemlátás nekem nem is az, hogy furi, hanem az érdekelne, hogy ennek a későbbiekben lesz-e jelentősége.
    Várom a kövit! Siess vele!
    Puszi: Klau

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello, örülök hogy tetszett és imádlak!:D Nagyon szépen köszönöm és hát igen, inkább az ilyen női karaktereket kedvelem. Majd még kiderül lesz-e jövője:) Imádááás van és igyekszem sietni vele!:)

      Törlés
  12. Szia!
    Először is megint sajnálom, hogy eltűntem és hogy nem komiztam, de van egy-két zűr aminek a témáját most hanyagolnám, mert a csodálatos blogodról kell itt álmodoznom nekem:3
    Először is imádom. Imádom a karaktereket, a témáját és úgy mindent. Láttam a trailer-t és azért is teljesen oda voltam, figyelemfelkeltő és lényegre törő :) Ohh és Zayn... azon a képen aww <3 Majndem elolvadtam tőle :'D <3 De megint amikor belelendült volna az egész abbahagytad:( Siess a kövivel, mert nem bírok magammal. Legszívesebben csak olvasnám és olvasnám az írásaidat. <3
    Imádás van<3
    XxHo~Pe.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj, megértem. Mindenkinek vannak zűrök jelenleg, de ha nagy baj van nyugodtan írj! Örülök hogy a blog tetszik és a trailer is:3 Igyekszem sietni a kövivel de szerintem csak pénteken tudom feldobni:/ Imádás van! <3

      Törlés
  13. OMG!! Imádom! Elképesztően csücsszuper lett!!!!!

    VálaszTörlés
  14. Omg! Ez hihetetlenül jó lett *.*
    Annyira tetszik Zoe személyisége és ez a mindent leszarok stílusa! Meg amikor rá írt Zain és ahogy meglepődött, hogy van az oldalon normális is az nekem nagyon tetszett. Hihetetlen milyen jól megtudod fogalmazni az egészet! Nagyon tehetséges vagy! Remélem nem sokára kint lesz a kövi rész! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm!:3 Örülök hogy tetszett és hogy Zoe is tetszik:) Imádás van és sajnos ezen a héten csak pénteken tudok részt hozni mivel vizsgám van angolból (három napon át) plusz még előreláthatólag 4 témazáró és hétvégén három napos oszt kirándulás:D Szóval jövő hét után kezdem írni újra a részeket és nyáron már sűrűn fognak jönni a részek:3(terveim szerint..) Imádás van! <3

      Törlés
  15. Szia!
    Először is nagyon, de nagyon sajnálom, hogy már rég komiztam, de az év vége kikészít! Diliházba kerülök, ahh! Na, de én most lényegtelen vagyok, tényleg nem akarok mentegetőzni meg ilyenek, kérlek ne haragudj. Mindezek ellenére itt vagyok most, hogy elmondja mennyire, de mennyire odavoltam az előző és odavagyok a mostani részért is. IMÁDTAM. Pörfect. <3 Zoe személyisége egyre és egyre jobban tetszik, ugyanis én is valami ilyesmire gyúrok:D Szóval példaképnek itt van ő:D És te:) És hoppá van egy Zain-ünk is:3 Jaj nagyon édes volt a beszélgetésük:))) Már alig bírok magammal:DD És ahogy olvastam az előző kommented, látom neked is sok dolgod van. Sok sikert az angol vizsgádhoz, a 4 témazáródhoz és érezd jól magad az osztálykiránduláson:3
    Várom a kövi részt!:)
    Imádás van<3
    xxEmy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj megértem az év végi hajtást pont a sok szarság miatt ami nekem is van most:D Örülök hogy tetszenek a részek és Zoe személyisége is:3 Köszönöm a biztatást a témazárók és a vizsgám miatt. Ma meg volt a nyelvtan és szókincsem. Talán négyes de szerintem ötös lesz:'D Holnap hallgatós feladat és szövegértés. Csütörtök fogalmazások. Péntek két témazáró!:D Kettőt már letudtam:3 az osztálykirándulás már most el van baszva hála az ofőmnek:'D Próbálkozom sietni a kövi résszel, imádás van! <3

      Törlés
  16. nagyon jó mikor lesz új rész

    VálaszTörlés