2015. május 20., szerda

1. Rész

- Hívjatok ha végeztetek - szól ki nekem még apa a kocsijából mire bólintok majd megindulok az emeletes ház felé. A kulcsot szorítom a kezemben míg napszemüvegem mögül lesek ki unottan.
- Szerinted itthon lesz valaki? - kérdi halkan Lilith.
- Leszarom - rántom meg a vállamat majd kinyitom a lenti ajtót és felfelé kezdek lépkedni a hideg lépcső házban. Hallom ahogy követ engem míg kezemmel testemhez szorítom a dobozokat. Döntöttem, költözök. Lilith szintén. Kezeim nem remegnek, semlegesen meredek fel az ajtóra majd tárom ki. Rögtön a cipőket nézem meg oldalt mire elmosolyodom - Nincs itthon senki - nyugtatom meg belépve a házba majd rögtön ledobva a kezemben tartott még össze nem rakott karton dobozokat. Költözés, újra. Mint mondtam profi vagyok már benne.
- Hol kezdjük? - kérdi felsóhajtva míg felköti fekete haját egy laza copfba.
- Nappali? - nézek rá kérdően mire bólint és felkap egy dobozt, karját átveti vállamon és behúz a helyiségbe. Felsóhajtok majd elindulok az egyik szekrény felé és elkezdem össze pakolni a cuccaimat. Sokan mondták hogy szerencsés vagyok mivel leszarom típus vagyok. Én magam döntöm el hogy mit szarok le és mit nem. És én ezt most nagyon leszarom. Egyszerűen már nem érdekel, belefáradtam abba hogy törődjek mindezzel. Nem kell nekem ez a sok szarság, elegem van belőlük. Nyugodtan akarok haza járni, nem gyomor görccsel. Azt akarom hogy ne érezzem magam feszélyezve a saját otthonomban. Laza napokat akarok és nem fél fülessel hallgatni a zenét csak azért mert félek egy veszekedéstől. Nem akarok megint rágörcsölni arra hogy meghalljam az ordítozást hogy rögtön ott legyek és eloszlassam a feszültséget. Hármunk közül mindig én voltam ott anyunak, én voltam a támasza, én láttam hogy sír mert azt várta hogy tanácsot adjak. És én adtam, segítettem őt. Most mégis én vagyok a hálátlan lány aki elköltözik. Lilithet kivontam ebből, megmondtam Nancynek is. Fura ez a helyzet. Mindig Nancy volt az aki nem volt olyan jóba anyával, aki mindig ellenszegült neki és soha nem hallgatta meg. És most ő hívott fel engem mivel anyának nem vettem fel a telefont hogy milyen köcsög vagyok. Igen, valóban az vagyok. Nem értem meg hogy anyám hogy lehet "szerelmes" ebbe az alakba mindezek után. Aztán megkaptam a sablon dumát; majd megérted. Őszintén várom hogy megértsem. Undorodom a gondolattól hogy Jayel kelljen együtt élnem, ezért nem is fogok. Kövezzenek meg de én ezt befejeztem. Van egy határom, van egy falam és úgy érzem túl vékony már ahhoz hogy többet kibírjak.
-Fél óra alatt végzünk a szobánkkal szerinted?- kérdi Lilith míg vastag celluxszal leragasztja az egy szem doboz tetejét.
-Lazába- mosolygok rá majd elmegyek a másik két dobozért és bemegyek a szobánkba. Fintorogva nézek körbe majd fejemet megrázom és itt is neki állok pakolni. Kezem közé kerül egy kis lila kinyitható kártya. Ballagásomra kaptam, alig volt két hónapja most mégis olyan távolinak tűnik. Felsóhajtva nyitom ki hogy kivegyem belőle a maradék huszonhárom ezremet de nincs benne semmi. Komoran nézem az üres kis belsejét ahova bele lehet szúrni az általunk írt levelet. Kár hogy oda én a pénzemet raktam. Annyira...megszoktam. Akármit is gyűjtöttem össze magamnak pénzt azt lenyúlta. Sőt elég volt megszólalnia és már adtam neki hogy ki tudjon fizetni legalább egy számlát! Erre most...Mérgesen veszek magamhoz egy tollat majd kezdem aprólékosan bele rajzolni a papír pénzeket.
-Nincs meg?- kérdi egy keserű mosolyt felém villantva.
-Nem meglepő- felelem vissza rakva a tévé tetejére. Nem azt állítom hogy nem fáj csak már tényleg nem érdekel. Van az a pillanat mikor már az fáj hogy belefáradtál az értelmetlen küzdésbe. Minek mindez?!
-Csá baba városba vagy?- jön az üzenet Po-tól mire elfintorodom. Mire ha nem a rossz időzítésekre tartja az ember tulajdon legjobb barátnőjét?
-Nem esedékes mostanság. Jay...anya... költözök- pötyögőm neki gyorsan.
-Wut?!- jön rögtön a válasz mire elmosolyodom.
-Jay vissza költözik én meg el- írom le neki amíg lehuppanok régi ágyamra és felnézek a testvéremre, annyi ilyen kép él az emlékeim között róla. Úgy ahogy semleges arccal pakol monotonon.
-Mármint hova el...?- kapom rögtön az újabb üzit.
-Hagley, apci.
-Getto csajszi leszel?:D
-Én is mindjárt röhögök...- írom vissza neki komoran. Imádom őt de néha érzéketlen.
-Kell segíteni?:/- jön az újabb üzi mire csak elküldöm neki a képet ahogy Lilith már félig össze cuccolta a szobát- Ő is költözik? Nan?- jön a képre rögtön az újabb kérdés.
-Nan szerint egy önző fasz vagyok. Li meg jön velem- írom le neki fél kézzel a válaszomat míg oda dobom a vastag celluxot Lilithnek.
-Szokásos családi idill, írj ha gáz van! <3- elmosolyodom majd rövid gatyám zsebébe süllyesztem a telefont és sóhajtva felállok.
-Ezeket már nem viszem- mondom unottan végig nézve a kis dísztárgyakon amik mind az enyémek. Soha nem voltam olyan típus akinek sokat jelent egy üveg madárka vagy doboz.
-Akkor hívd fatert- rántja meg a vállát míg lehuppan az ágyra és elő húz egy cigit.
-Végső megszégyenítést tartasz?- kérdezem értetlenül mikor meggyújtja a szálat.
-Baszok rájuk- rántja meg a vállát míg a földre hamuzik. Nan tizenöt míg Li tizenhat éves kora óta cigizik. Soha nem volt belőle probléma, anya nem akadt ki ilyeneken de bent tilos volt a cigi. Biccentek neki majd fülemhez emelem a telefont míg várom hogy apa felvegye de szokásához híven kinyom. Mindig ezt csinálja, szerinte hogy ne a mi pénzünk fogyjon szerintem meg kurva idegesítő.
-Végeztetek?- kérdi  rögtön mikor felveszem.
-Ja, jöhetsz.
-Hova?- kérdi és hallom ahogy a beindítja a kocsit.
-Ház mögé, nem akarok sokat cipekedni- mondom unottan majd ki is nyom- Mehetünk?- kérdem felvéve a dobozt.
-Aha- biccent nekem majd ajki közé szorítja a félig elszívott szálat és felveszi a nappaliba lévő dobozt. Ügyeskedve nyitom ki az ajtót majd zárom be magunk után és indulok meg lefele Li után. Kiérve rögtön meglátom az autót aminek Apa neki dőlve támaszkodik. Utoljára akkor láttam így mikor hat éves voltam és oda jött a házunk elé. A kocsijának dőlt, pontosan ugyan így majd bejött az előkertbe. Félve figyeltük tetteit a tesóimmal az ajtó mögül. Azon vitatkoztak hogy ne menjünk olyan közel az ajtóhoz mert még megláthatnak de Li állította hogy nem látnak minket az üvegen keresztül. Én pedig csak kifele kukucskáltam. Láttam hogy Anyám Jay mögött áll míg Apu és Jay veszekednek. Heves mozdulatok, megfeszített testtartás, erős artikulálás. Csak innen tudtam hogy veszekednek lévén hogy az ordítást vagy megemelt hangszínt nem hallottunk. Nan megragadta a kezemet és befutottunk Li szobájába. Épp hogy arrébb húztuk a behúzott függönyöket hogy ki tudjunk lesni mind a hárman. Mind az ágyon álltunk feszülten, én voltam a fal mellett. Láttam ahogy apu előre lép és tudtam mi lesz a vége. Jay is tett egy lépést, karja megfeszült ahogy kissé hátrább húzta azt. A lányok ijedten elfordultak mikor végül Jay ökle apám arcán csattant aki sikeresen hátra esett. Én pedig  végig néztem, azt hiszem ott még féltem de nagyobb volt bennem a szánalom és csalódottság. Szánalmas hogy Jay megüti őt egy vita közepén, csalódottság hogy apám olyan puhány miszerint nem is üt vissza. Elrángattak az ablaktól de mindegyikünkbe beleégett a jelenet amit nem szabadott volna látnunk. Azóta már nem érzek félelmet, egyszerűen túltengett a tesztoszteronjuk és szánalmasakká váltak. Semmi több.
-Add- szól apám Linek mire rögtön megkönnyebbülve felnyög amint elveszi tőle a dobozt.
-Megszakadok- toporzékolok a kocsi mellett mikor apu még mindig a másik dobozzal szarakodik.
-Sietek!- nevet fel és ki kapja kezemből a dobozt- Volt otthon valaki?- néz rám kérdően.
-Nem- rázom meg a fejemet féloldalasan elmosolyodva.
-Remek, közlöm hogy ti csináljátok meg a szobátokat- mondja nevetve míg beül a kormány mögé én pedig hátra míg Li az anyós ülésre.
-Tehát én csinálom mert drága Lilith nem fog semmihez sem hozzá nyúlni- mondom gúnyosan a nevét fejemet rázva felsóhajtva reménytelenül.
-Lilith?! Zoe többet nem írok neked házit- hördül fel sértetten. Utálja a teljes nevét, szerinte régi módi, elterjedt és sablonos. Ezért őt mindenki csak Li-nek hívhatja. Ha hivatalosan is kell bemutatkozni ő csak annyit mond hogy Li Fable. Persze szokott kapni értetlen fejeket de ezzel mindenki memóriájába belevési magát.
-Milyen színű legyen a szoba?- veti fel Apa míg a felismerem az utat hogy a barkács bolt felé tartunk.
-Világos vagy matt szín- vágjuk rá egyszerre Livel.
-Nem látszik hogy testvérek vagytok, áh- forgatja meg a szemét míg mosolyogva rám néz a vissza pillantó tükörben.
-Emeletes ágyat szeretnék. Az kevesebb helyet foglal- mondom míg kibámulok az ablakon és csak nézem a nagy mezőt. A csoportokba nyíló pipacsoktól elmosolyodom. Rengeteg vicces emlék hála Li-nek. Ez az ő kedvenc virága, mikor a mostani fiúja megtudta rögtön le is szakított neki egyet mire mi Nancyvel tanulva a régebbi esetekből biztonsági okokból hátrább léptünk egyet. Liből rögtön kitört az ordítás hogy miért tépte le szerencsétlen virág szálat, ő szereti de most már halott és elszakította a családjától! Ráadásul hogy mennyit kell most majd szenvednie szerencsétlennek. Nos igen, Li ilyen. Az első éves évfordulója Aaron adott neki egy csomó pipacsot egy cserépben. A másik amiért a nővéremnek nem kell virágot adni az az hogy meghal. Még a kaktusz is kiszárad nála, tapasztalatból mondom.
-Ja az jó lenne, és akkor az menne a szoba bal felére. Az író asztal az ablak alá. Az a szekrény maradna ott bal oldalt. A jobb oldalit kivinnénk és oda csinálhattok ti egyet a papával- hadarja rögtön Li mire én egyetértően bólintok. Már megbeszéltük milyen szobát akarunk
-Milyen szekrényt akartok ti csináltatni velünk már megint?!- kérdi felhördülve apa.
-Már megint? Emlékeztetnélek titeket az egyetlen kérésemre ami egy hinta volt hét éves koromban. Azóta sincs meg- mordulok rá míg kiszállok a kocsiból.
-Már nagy vagy egy hintához- legyint le engem mire megsértődötten felhorkantok.
-Soha! Ismétlem soha nem leszek idős egy hintához- morgom az orrom alatt.
-Térjünk vissza a szekrényhez- sóhajt fel keserűen.
-Pakolós is meg akasztós is- mondja egyszerűen Li míg szerez egy bevásárló kocsit és megindulunk előre. Ilyen téren jó hogy a papám egy asztalos. Ha nagyon könyörgünk valamiért ami őt is lázba hozza már csinálja is! A hátránya hogy szerencsétlennek már oda lett a jobb kezén a mutató ujja és a hüvelykujjának a vége. De továbbra is szerelmes a munkájába hiába nyugdíjas több mint huszonöt éve. Apám meg sokszor besegít neki szóval meg se erőlteti magát túlságosan.
-Majd megbeszélem vele. Mennyi macerával jártok- nevet fel végig nézne rajtunk.
-Szörnyen sokkal- forgatom meg a szememet míg a festékek felé kezdek lépkedni.
-Lemoshatót akarok- mondom Linek mire beáll mellém.
-Ja az mondjuk jó lenne- nevet fel meglökve kicsit a vállával. Sokszor kötöttek ki az üdítők a falon nálunk. Vagy mert teljesen bénák vagyunk és rá öntjük esetleg kiborítjuk vagy nevettetjük egymást és kiköpjük, rá a falra.
-Almazöld? Nem néz ki olyan szarul- mondom levéve a kis dobozt.
-Ja ez mondjuk király- veszi ki a kezemből majd rögtön be is dobja a kosárba amire apu támaszkodik az alkarjain.
-Persze, mindegy mennyibe kerül- forgatja meg a szemeit mire megrántom a vállam. Mindig is fukar és pénzéhes volt. Nem lepődök meg az ilyeneken, nem is érdekel. A lányoknak volt ebből bajuk mikor minden héten pénzt kértek bulizásra. Mára lévén hogy dolgoznak saját fizetésből mennek seggrészegre inni magukat.
-Cseresznye színű parkettára gondoltam- motyogja Li míg nézelődünk a nagy üzletben hogy merre találjuk meg őket. Apu célirányosan elmegy mellettünk mire követni kezdjük.
-Én világosabbra, olyan tejkaramellás beütésesre- nézek rá fancsalian.
-Szerintem meg ez lesz- nevet fel apu és már rakja is be a kosárba.
-Persze, mindegy mit akarunk- veti oda fintorogva Li mikor megnézi a kissé fakó barna világos színt.
-Pontosan- biccent neki apa majd belerak még pár szegély lécet és festő hengert a kosárba. Mögötte lépkedünk szorosan egymás mellett menve Livel míg körbe nézelődünk amíg el nem érünk a pénztárig- soha nem gondoltam volna hogy egyszer hozzám költöztök- sóhajt fel ahogy előveszi pénztárcáját és fizet.
-Mi se- vágjuk rá egyszerre felröhögve. Valóban soha nem gondoltam rá hogy apámhoz költözzek. Abszurd gondolat volt hogy én Hagleyben éljek, apámmal és a barátnőjével. Jézus az a nő. A megismerkedésük pedig annyira romantikus amit csak valami töménnyel lehet elfogadni. Apám köztudottan imádja a nőket...megdugni. Egyszer, talán kétszer ha jobbak. Nos erre könnyedén használja az igazán becsületes és kiemelkedő társkereső oldalak. Hát most mit mondjak? Sok numerát össze hozott már. Kate is ilyen volt. De vele többször össze járt. Aztán egyik pénteken felhívtam hogy akkor jön-e értem és készülödjek de azt mondta nem mert hogy bajok vannak és ideges. És miért volt ideges péntek este?! Mert Kate írt neki egy sms-t miszerint ő nem bírja apám nélkül ezért kimegy az erődbe, bevesz egy csomó gyógyszert és iszik rá majd elalszik. Kate ápolónő, nem esik nehezére gyógyszert szerezni. Persze kamu volt az egész de a célját elérte. Apámmal van. Pedig ő váltig állította hogy ilyen örült nővel nem jön össze! Nos, Kate beköltözött, élvezi apám magas nyugdíját. Sikeresen vissza terelte az alkohollal locsolt élet útra és most boldogok. Alkoholisták. egymásra találtak, undorítóak. Nem töröm magam hogy beszéljek Kate-el, ő még játssza hogy szeret engem de kíváncsi vagyok meddig. Nem vagyok vele bunkó egyszerűen nem tudok vele miről beszélni. Viszont apunak mindig kéznél van hogy dughasson valakit így neki tökéletesen megfelel a kapcsolat, főleg hogy még ihat is. Behuppanok újra hátra míg Li előre, ez mindig így van. Kivéve mikor gyorsabb vagyok és elfoglalom az első helyet. De egyébként nem csinálok belőle nagy ügyet hogy én ülök hátra, Nancyvel szoktak sokat veszekedni ezen. Apa beül majd beindítja a kocsit és ezzel a rádió is elindul. Lustán kötöm be magam míg a napszemüveget megigazítom orromon és felnézek a vakító égre. Alig érünk ki a parkolóból máris új szám kezd üvölteni a rádióból.
-Úhhh husi!- rikkant fel Li előttem és máris elkezdi rázni a fejét. Felnevetek, mint mindig amikor rátör az énekelhetnék. A husi megnevezést pedig már megszoktam tőle, sokszor becézzük egymást. Már fel se tűnnek az ilyen megnyilvánulásai.
-Jimmy's in the back
 with a pocket of high
If you listen close
You can hear him cry- kezdi teli torokból énekelni és nem zavartatja magát amiatt hogy a járdáról megbámulják vagy hogy édes apánk úgy méregeti mint aki komolyan gondolkozik egy kivizsgáltatáson.
-Judy's in the front seat picking up trash
Living on the dole
Gotta make that cash
Won't be pretty
Won't be sweet
She's just sittin' here on her feet- csatlakozok be hozzá az éneklésbe míg teljes mértékben kizárom azt hogy mások is láthatják a nővéremmel való közös égésünket. Nevetve húzom elő telefonomat mikor apró rezgéssel adja tudtomra hogy valaki szívesen csevegne velem.
-Tsövi:3- olvasom el az üzit Deantől.
-Hello:)- írom vissza rögtön mosolyogva.
-Tali, valamikor? Strand esetleg?:$- jön rögtön mire elfintorodom.
-Gázos dolgok vannak, ha rendeződtek a dolgaim ígérem megyek veletek!- pötyögőm be neki gyorsan míg hallom ahogy Li tovább énekel a rádióval együtt.
-Mi a baj?:o
-Szokásos, család(:- írom vissza neki majd egy pillanatra kinézek a lehúzott ablakon. Elmémet egy pillanat alatt tisztítja ki az erős szél, a látkép és az üvöltő zene amit aláfest a nővérkém hangja.
-Szólj ha tudok segíteni <3- pillantok le az üzire mikor a telefonom újra rezeg.
-Imádlak- ennyit írok vissza neki majd újra vissza süllyesztem a zsebembe és vissza lököm a dobozban lévő parkettákat a másik oldalra ami sikeresen nekem támadt.
-Szerintem ma bent alszok Aaronnal egyébként- szólal meg Li mikor a zenének vége.
-Meglepő- forgatom meg szemeimet. Aaron is Birminghamben lakik és Li rengeteget van nála. Bár már elég sok ideje együtt is vannak.
-Nincsenek órái?- kérdi apu értetlenül.
-Csak egy van neki ma, azt hiszem hatkor. Pótvizsgások mennek most csak hozzá- nevet fel Li. Aaron programozó, és matektanár. Jól választott munkákat, jól keres. Bár soha nem akart matektanár lenni, sőt. Szar volt matekból. Érettségizni másnaposan ment be ezért kettest kapott. Aztán valahogy mégis matektanár lett belőle. Nem rég volt osztály találkozója és mikor közölte a régi matektanárával akivel nem ápoltak túl szeretetteljes kapcsolatot közölte vele hogy mégis mi lett a szakmája. A tanár egyszerűen megfordult fa arccal majd haza ment. Nos, talán én se hinném el ha a középiskola első két évét kettesekkel szenvedi végi- Tényleg, Zoe! Mikor lesz gólyatábor?- fordul hátra izgatottan Li mire elfintorodom.
-Nem megyek- rázom meg a fejemet.
-Beszéltél már valakivel a jövendőbeli osztályodból?- kérdi értetlenül.
-Nem is fogok- rázom meg a fejemet.
-Ne csináld már!- csattan fel idegesen mire felvonom a szemöldökömet- Ők se írtak?! Tudjátok már hogy kik le...
-Írtak már. Nincs kedvem ismerkedni. Majd év elején. Hagyjanak békén nyáron- rázom meg a fejemet hajthatatlanul.
-Remélem tovább bírod ott mint Li- nevet fel Apa.
-Kapd be- mordul fel az említett mire felröhögök- Én csak és kizárólag a drága francia tanárom miatt jöttel el onnan- szögezi le durcásan- Pedig jó vagyok franciából!
-Akkor miért buktál matekból?- kérdem felvont szemöldökkel.
-Más kérdés. Te bírni fogod- legyint hátra nekem hanyagul.
-Másodikos korom óta nem tanultam semmit. Szerinted itt fogom elkezdeni?- kérdem gúnnyal a hangomban.
-Igen- adja meg a választ Apa ellenkezést nem is tűrve. Hát ez nagyon benézték...
-Holywell nem annyira rossz- mondja Li arcán egy fintorral ami nem ad túl nagy biztatást.
-Egész eddig nem ezt mondtad- nézek rá szem forgatva.
-Én is mindig csak a buszon tanultam. Negyven perc alatt össze lehet tanulni egy hármast- nevet fel míg rám kacsint a vissza pillantó tükör segítségével.
-Szuper- sóhajtok fel fejemet rázva- Remélem nem emlékszik a család névre a francia tanárod. Ha igen akkor egy hónapot sem fogok kibírni- rázom meg a fejemet reménytelenül újra. Nem akarok újra kezdeni mindent. Megint a legaljáról indulni, eltűrni a szívatásokat, barátkozni. Soha nem voltam a barátságot kezdeményező alkat.
-Igazából beolvastam neki mivel akkor már ki voltam iratkozva. Szerintem emlékszik a Fable névre- nevet fel kissé feszengve mire lesápadok.
-Ezt ugye nem mondod komolyan Lilith?!- sikkantok rá homlokomra csapva. Mondja már meg nekem hogy ki az aki beolvas egy tanárának miután kiíratták a suliból csak mert nem bírják egymást?! Na ki?! Az én nővérem...


Kukucs! Íme az első rész:3 Remélem tetszik nektek, tudom hogy még nem túl izgalmas de emiatt nem fogok szabadkozni. Róma sem egy nap alatt épült fel és a Hamletben sem egy oldal alatt öltek meg mindenkit. Ezek ellenére tényleg remélem hogy tetszik:D A részek érkezése még kétes, nem tudom mikor tudok részeket hozni. Egyenlőre legyen a hétvégente. Minden hétvégén (péntek/szomat/vasárnak) hozok egy részt nektek. Eléggé kevés időm lett és még nem írtam meg előre a részeket hogy tudjam sűrűn hozni. De ígérem amint tudom sűrűn fogom hozni őket:) Imádás van!

17 megjegyzés:

  1. Na első komizó büszke vagyok magamra:D
    Mit is mondjak nagyon tetszett komolyan nem értem miért mondod azt hogy nem jó amikor tök szuper. És tudod nem kell minden részben történnie valaminek jó ez így mert gondolj bele még csak most kezdődött mem vágunk azonnal a kilözepébe. Jó ez így a maga kis tempójá. Nagyon érdekel Zayne hogy csöppen be a töreszbe. Amúgy hány rész van elilőre megírva nálad?
    Pusszantás!
    ~Kira

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A második és a harmadik átnézés nélkül kész van és így ennyi:D Ezért is mondom hogy nem fogok most tudni gyakran részeket hozni először csak heti egyet. Viszont nagyon örülök hogy tetszett:3 És nagyon ráparázok hiszen a másik eléggé jóra sikerült a vége fele ez meg azért más alapokon áll és csak pfu...ideges vagyok hogy jó legyen és hogy mindenkinek tetsszen:D Szóval köszönöm és imádás van! <3

      Törlés
  2. "Mondja már meg nekem hogy ki az aki beolvas egy tanárának miután kiíratták a suliból csak mert nem bírják egymást?! Na ki?! Az én nővérem..."
    Szerencsétlen :DDD Meg fogja szívni az már biztos:/ És miért lenne unalmas? Mert bemutatsz egy normális, nyugis napot? Ugyan már:DD Nekem nagyon tetszett:3 Szó szoros értelemben PERFECT <3 Kíváncsi vagyok, hogy Zayn, hogy jön a képbe, és az előző blogodnál (:c) olvastam a kommentekben, hogy Zayn és Zoe között nem lesz olyan sok korkülönbség (?). Ezért is már van pár variáció a fejembe, de inkább megvárom, hogy mi lesz és nem fantáziálok :D
    Imádtam<3
    Imádás van<3
    XxEmy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett:D Sok KOR különbség nem lesz. Ezt kérdezték tőlem és válaszoltam is rá:D Fura ezt olvasni hogy nem tudjátok elképzelni hogy fog bejönni a képbe. Talán a harmadik rész segít mivel ott az évet is meg fogom adni éppen mikor vagyunk. De ezek szerint nektek nem egyértelmű aminek nagyon örülök:'D Imádás van és nagyon-nagyon szépen köszönöm! <3

      Törlés
  3. Te jó ég! Ez nagyon jó lett:)
    Miért mondod, hogy unalmas? Szerintem érdekes azért, mert épp nem gyilkolják egymást:)
    Szerintem nagyon jól leírod a dolgokat, engem nagyon megfogott ez az egész:3
    Olvastam a kommenteket, szóval most nagyon kíváncsi vagyok az elkövetkezendő részekre:D Rossz tulajdonságom, hogy nem tudok várni, de biztos megéri majd:)
    IMÁDOM<3
    Imádás van!<3
    Dark Shadows.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett:3 Nem azért unalmas mert nem gyilkolják egymást benne csak egyszerűen nem olyan eseménydús:D De köszönöm szépen! imádás van! <3

      Törlés
  4. Uuuu már tök kiváncsi vagyok hogy majd Zayn hogy kerül bele a történetbe és szerintem már most tők izgi mondjuk tőled minden!!:)❤❤❤❤
    Viszont egy ici picit fura hogy most senkit sem támadtak meg a boltba megy ugy sehol se de ez igy tökéletes:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett és hogy kíváncsi vagyok. Nagyon szépen köszönöm és hát igen, fura:D Imádás van! <3

      Törlés
  5. Nagyon kicsi lett! Imádom! <3

    VálaszTörlés
  6. Aztiiiiii! *.* Nekem nagyon tetszett és én egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy unalmas lett! Tetszik Zoe személyisége, mintha egy picit hasonlítana rám. Remélem hamar tudod hozni a részt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett illetve hogy azonosulni tudsz Zoe karakterével:3 Imádás van és köszönöm szépen! <3

      Törlés
  7. Uuuu nekem nagyon tetszik uristen nagyon birom zoet de ugy ez nem egy szomi tortenet lesz? Nem akarok bogniii es uuuuu imadom a the pretty recklesst ♥♥♥♥
    Es ize akkor most zoe 14 eves de hogy fog bejonni a kepbe zayn? Es ebbe van 1D? Es hiresek? Vagy hogy van ez? Aaa nem ertem ez igy nem jooo de nagyon tetszik es imadlak ugyhogy biztos vagyok benne hogy valami csudi jo dolgot fogsz nekunk itt osszehozni
    Es ize meg nrm irtam az utolso reszhez pedig akarok es fogok is csak nem vagyok hajlando elfogadni hogy vege :c de egyebkent imadtam de majd bovebben kifejtem ott
    Puszillaaaak
    xxManka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett és nos igen. Zoe 14 éves jelenleg. A többit a maga idejében:) A harmadik negyedik rész tájékán szerintem jobban fogjátok már érteni. Imádás van és várom a megígért komit:3 <3

      Törlés
  8. Először is hello! Én komolyan már most imádom. Tetszik, hogy Zoe 14-évesen ilyen talpra esett! Én is annyi vagyok, és....uuh..! Nos, te egy nagyon tehetséges ító vagy, a PROFIK nem aggódnak azon, hogy valyon unalmas cuccot írnak-e, mert ők tudják, hogy amit csinálnak az jó. És TE be kell valnod magadnak, hogy te rohadtul tehetséges vagy. Tudom, a másik blogodnál említetted, hogy szerinted hülyeség, de én a helyedben elgondolkodnék egy könyvön is. De konolyaaan! Na nem untatlak tovább..., de atért kiváncsi vagyok Zayn, hogy jön képbe!!! IMÁDÁS VAN!!! <3 <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A negyedik részben talán felbukkan Zayn is de ez majd akkor derül mikor megírom mert lehet más lesz:'D De azért fel fog tűnni elég hamar:) Nagy aranyos vagy hogy profinak hívsz és hogy tehetségesnek de én ezt...nem tudom hogy kellene ezt kifejtenem. Örülök hogy ti ezt gondoljátok, tudom hogy van pár ember akinél valószínűleg jobban fogalmazom de nem tudom. Ezekkel vitába lehetne szállni szóval én inkább megmaradok annál hogy remélem tetszeni fog és izgulok:D Imádás van! <3

      Törlés
  9. Hali eddig ez kurva jóóó csak igy tovább

    Üdv: Kisszikuh

    VálaszTörlés