2017. június 16., péntek

222. Rész

x--- Zoe Fable ---x


Végig nézem, hogy Zayn felkapja Perriet és egyszerűen kivonul vele. Oké, nyilvánvaló, hova mennek és miért. Én csak csendben folytatom tovább a partit, mert túl sokat szenvedtek vele, hogy összehozzák. Szóval lenyelem minden fura érzésemet és bulizok. Mert nem rossz érzésem van, vagy szomorú... hanem... fura. Hátradöntött fejjel röhögök azon, hogy Helena próbál rappelni Xavier után. Hallom az ajtó csapódást, mire hátra nézek. Danny körvonalait pedig még kiveszem. És arra számítva, hogy mivel csak mi hárman vagyunk azok, akik megmondják Zaynnak, ha valamit nem jól csinál, így utána megyek. Csak Xav, Danny és én osztjuk le mindig. És ha Danny mérgesen megy ki, mert már leléptek negyven perce, akkor igen is utána megyek. Előre fele csörtet, sok helyre benéz, én pedig futva érem utol, hátra rántva a kezénél fogva.
- Mit keresel? - Kérdezek rá halkan, hátha a közelben vannak. Megfeszül a karja, ahogy a nyögések elérik a fülemet. Szóval gondolom ő is hallja... megdermedek én is. Perrie szó szerint elég erősen nyög valamelyik ajtó mögött. Lehunyom a szememet és megrázom a fejemet.
- Megtaláltam - felhördül és ismét megindul, én pedig visszahúzom.
- Hagyd őket! - Sziszegek rá, megpróbálva visszarángatni őt.
- Mondj egy indokot! - Rám förmed, én pedig megnémulok.
- Mert egy párt alkotnak... és pontosan ezért élünk - mutatok az ajtó elé, ami azt jelzi, hogy vécé... és ami mögül az egyre erőteljesebb nyögések jönnek.
- Hogy dugjon az exe szülinapján? Ezért élünk?
- Hogy boldogok legyünk és olyanokat csináljunk, amitől gyorsabban dobog a szívünk - vonom meg a vállamat beletörődötten. - És ha ők azok, akkor miért csesznénk szét?
- Mert te közben látom, hogy nézel körbe!
- Nem bírom felfogni ezt az egészet - mutatok körbe. - Hogy ezt mind bevállaljátok... értem - nyögöm ki komolyan elképedve. - Danny, nekem ez furcsa. De ha ők dugni akarnak, akkor dugjanak. Mi vagyok én, hogy ne tehessék? Én is szívesen dugnék, ha lenne kivel - vonom meg a vállamat. - De nem abban a társaságban vagyok és helyzetben, hogy szerezzek valakit.
- Leléphetünk, itt hagyhatjuk őket. Úgyis... - felnyögök és megfogva a kezét, befelé kezdem húzni.
- Beszélgetünk - közlöm vele, kivágva az ajtót. A többiek értetlenül néznek ránk, de csak elhúzom a medence túlsó partjára és leülök a szélére, belelógatva a lábamat. És megpacskolom a mellettem lévő üres helyet, míg a lábaimmal játszok, ő pedig leül mellém. - Nem vagyok jól, és ezt látjátok. De ez nem Zayn. Ez inkább saját magam és Haydar. Minden, amit átéltem eddig az életemben valahogy... már nem bírom hova rakni és kicsapódik. Köze van Zaynhoz, néha ő is a bajom, de realizálnotok kell, hogy nem csak tőle függök és nem csak ő lehet a bajom. Most, hogy csak bámulok magam elé, vagy rátok, nem azt jelenti, hogy zokognék amiatt, mert éppen őt dugja. Azt jelenti, hogy képtelen vagyok felfogni, hogy ilyen barátaim vannak. De nem vagyok a nyálas típus, hogy ezt sokszor kimondjam nektek - felmosolygok rá, ő pedig csak felhorkant egyet. - Zayn boldog Perrievel.
- Veled boldogabb lenne.
- Mind ezt hiszitek, de nem. Megbeszéltük... és csak kikészül mellettem, ahogy én is mellette. Nekem még nem megy egy kapcsolat, amit ilyen komolyan kell gondoljak. És nem tudok folyni az árral, mint régen. Szóval nem megy szimplán, Zayn meg megérdemli, hogy teljesen komolyan vegyék minden lépését. Mint egy lánykérést - mutatok az ajtó felé. - Egyszer kérte meg a kezét és hivatalos. Én meg... - felmutatom neki a két kezemet, és elneveti magát. - Érted már? Jól megvagyunk együtt. Bejön nekem, minden téren és azt hiszem, én is neki. Szóval el fog kalandozni a tekintetem rajta, és néha meg akarom őt csókolni, de... jobb külön, mint együtt. Se vele, se nélküle kapcsolat az egész... de inkább nélküle és csak barátok.
- De fáj még, nem?
- Azt hiszem, folyton fog is egy kicsit - sóhajtok fel, a fejemet a vállára döntve. - De majd jön egy lovag lóháton, akibe szerelmes leszek újra, és addigra talán eléggé felnőtt leszek ahhoz, hogy igent bírjak neki mondani... mindenre.
- Sajnállak titeket. Túl hamar találkoztatok.
- Szükséges volt - vonom meg a vállamat egyszerűen. Kinyílik az ajtó, ők pedig bejönnek rajta. - Csak csináld azt, amit nálam csináltál. Fogadd el és segítsd át őt Zayn fura részein.
- Téged kedveltelek.
- Adtál neki esélyt?
- Utánad? - Lenéz rám, én elnevetem magam, ő pedig rám mosolyog. - Komolyan, hogy lenne szimpatikus, mikor a barátomat egy szerződés... - belelököm a vízbe, nem nézek fel, pedig tudom, hogy Zayn néz. Azóta néz, hogy visszajöttek. Most olyan sokak szerint ő köcsög... biztosan ezt gondolják egy páran a körünkből, de én nem. Annyira normális az, amit tesz... hogy még a saját érzéseimet sem bírom figyelembe venni. Normális az, hogy a barátnőjének nem tud ellenállni. És emiatt képtelen vagyok rá haragudni, hogy bírnék?! Felsóhajtok és hátra ejtem a fejemet. Felnőttek vagyunk... és tudom kezelni ezt az egészet. De már fáradt vagyok... és szerintem kezd mindenki laposodni...
- Csak én vagyok már fáradt? - Kérdezek rá hangosan, mire mindenki felém néz. Elmosolyodom és megvonom a vállam.
- Jogos, nemsokára hajnal - sóhajt fel Harry. Én pedig felpattanok, mert ha egy ember támogat, akkor leléphetek. Elkezdek felöltözni, ahogy mindenki más is. Én végzek először, és a romokat kezdem takarítani.
- Ugye nem miattam? - Átnyúlok az összetolt padokon egy másik üres pizzás dobozért is.
- Nem miattad, fáradt vagyok. Tényleg - vonom meg a vállamat.
- De...
- Kérdezd Dannyt, ha nem hiszed el - ránevetek, hogy bízzon bennem.
- Rendben... hazaviszlek, csak...
- Megoldom Zayn. Tudok hívni taxit, ti meg mehettek lazán.
- Nem zavarsz.
- Nem azért, mert zavarok - vigyorgok rá felemelve a sok szemetet. - Sziasztok! - Kiabálom el magam. - Imádok mindenkit, és mikor józan leszek mindenkit felhívok sorba! Egy hét múlva valakinél tali. Muszáj lelépnem, mert áradoznék, mennyire imádlak titeket és milyen jó, hogy ilyen haveri társaságom van, de mind tudjuk, hogy megbánnám és nem vagyok ennyire érzelmes! - Hangosan beszélek, hogy mindenki hallja. Sunyi mosollyal feszülök neki az ajtónak, hogy kinyíljon a hátamnak. A legtöbben felnevetnek, emiatt pedig én is mosolygok.
- Ez is több volt egy ilyen rideg kurvától, mint várnánk - legyint le engem Lauren.
- Mindig megmelengeted a szívemet - sóhajtok fel drámaian.
- Mi is szeretünk - int nekem Helena, én pedig már nem őket ajándékozom meg a mosolyommal, hanem az előttem álló folyosót, hogy kifelé lépkedem. A kukába dobom a halmokat. Aztán sunyin, amíg nem jön senki, inkább a kaput használom és várok a taxira. Átkarolom magam, kissé fázok, de csak mert vizes a hajam. Várok... és várok. És csak nézelődöm az éjszaki látképben. Apró dolgok, amiket realizálsz egy csomó idővel ezelőttről. Szóval én még csak át sem gondolom a piros színt, máris vissza felé rohanok. És ahogy beérek az előcsarnokba feltűnik a hatalmas pipacs plüss. Kapkodni kezdem a levegőt és megindulok arra, amerre a virág kókad. Csak mert félek... félek, hátha több van. És általában jogosan félek. A falra van celluxozva egy újabb száll, de ez hajtogatott csak. Rohanni kezdek, tovább... amerre a virágok vannak. Végül valami irodában kötök ki és berontok. Arra számítok, hogy végre szembe találom magam ezzel a beteg idiótával, de... egy hullával találom szembe magam. Hátrálni kezdek... végig itt volt egy hulla... ahol a barátaim?! Elesek a küszöbben és szimplán kiterülök. Én pedig olyan gyorsan pattanok fel, mintha valaki máris lesben állna. Futni kezdek, visszafelé... a srácokhoz. Szinte beesek az ajtón, értetlenül néznek rám és szimplán járatni kezdem a szememet, hogy itt van-e mindenki. Zayn, Perrie, Danny, Xavier, Anthony, az ikrek, Helena, Daisy, Louis, Harry, Niall és Liam... A hajamba túrok és leguggolok. Istenem... oh, édes istenem...
- Zoe? - Megrázom a fejemet, kell pár másodperc. Felállok és eltakarom előlük az arcomat. Itt van még... vagy nincs?
- Ne röhögjetek ki... könyörgöm ne... de fogja meg mindenki egy ember kezét és amilyen gyorsan tudtok, kivonultok innen. Azonnal... minden kérdés nélkül - kinyitom az ajtót, és abba az irányba mutatok, amerre gondolom, hogy azonnal megindulnak.
- Mi a baj?
- Most, azonnal! - Rájuk ordítok, és mindenki értetlenül néz rám.
- Betéptél?
- Ha azt mondom neked... - kezdem lassan Niallnek. - Hogy szükséges az, hogy elhagyj egy épületet, akkor fogod magad és fejvesztve kifutsz innen!
- Ebben van valami - röhög fel kissé kínosan Lauren. - De gondolom jogunk van tudni, miért.
- Mert Albus telefonált, hogy jönnek a rendőrök és mi itt mind híresek vagyunk, szóval... Siessetek már! - Kiabálok rájuk, mire rögtön mindenki sürgölődni kezd. De Zayn csak mered rám... Perrie pedig Zayn kezét szorongatja. Én pedig megindulok feléjük, de inkább Perrie felé. - Kérlek... vidd ki - Zayn nem menne. Mert Zayn tudja, hogy más a helyzet. De Perrie fél... és ezt kihasználom. Az isten szerelmére, a férfi, aki már több hónapja a nyomomban van, most itt hagyott egy hullát, szóval takarodjanak, amilyen gyorsan tudnak!
- Zaynie? - Kérdez rá Perrie, felnézve rá és belé kapaszkodva.
- Mindjárt, menj ki a többiekkel, a kocsinál leszek - rögtön megindítja őt, én pedig felsóhajtok.
- Nem, Zayn. Nagyon komoly vagyok jelenleg. Nem fogok más választ adni, azon kívül, hogy takarodj innen.
- De mi történt? Jogom van tudni, ha ki akarsz innen küldeni.
- Pánik lenne...
- Te pánikolsz.
- Az isten szerelmére, jogosan! - Rásziszegek és a karjánál kezdem rángatni. A többiek megindulnak kifelé, én pedig figyelek mindenkire... és mindenre.
- Zoe ki van itt, akitől félsz? - A többiek kilépnek a főbejáraton, de Zayn ott marad.
- Isten... na takarodj - tuszkolom az ajtó felé. Aztán elnéz felettem... én pedig felsóhajtok és átölelem. - Igen. És nem jó. Nincs itt... nem tudom, hogy itt van-e. De... túl messzire ment. Veszélyes, és ti a barátaim vagytok. Ezt meg kell értened... ti vagytok a legfontosabbak az életemben... muszáj lelépnetek - biztosan látja a pipacsot és...
- Miről beszélsz? - Értetlenül engedem őt el... és hátra nézek. Nincs ott a pipacs. Kurvára nincs ott a plüss pipacs, én pedig ettől a ténytől összeesek szinte.
- Kifelé... most! - Löködöm az ajtó felé, de mikor nem jön, én megyek és húzom őt ki. Remegek... itt van... istenem, itt van... megölt valakit és végig a barátaim közelében volt!
- Ki ment messzire?
- Oké... Joker... joker fogadást akarok kötni veled! - Hadarom el gyorsan, kifelé húzva, az uszoda területéről.
- Mi? - Értetlenül leheli ki a kérdést, míg a többiek intenek és már ott sincsenek. Vagy kocsival lépnek le, vagy taxival. Én pedig számolok mindenkit, hogy nyugodtan lelépnek-e... vagy nem is tudom. Elkapják őket hátulról és átvágják a torkukat. Elsápadok és visszanézek Zaynra.
- Joker fogadás.
- De...
- Azt akarom, hogy beülj a kocsiba, és haza hajts Perrievel és most ne tarts fel tovább. Ezt akarom Joker kérésnek.
- Ez túl snassz, erre sokkal tö...
- Zayn... nekem ez nem snassz. Nekem ez most az életem - szinte felnyüszítek míg arra várok, hogy beleegyezzen.
- Valaki túl messzire ment, és fontosak vagyunk neked... ezért le kell lépnem. És képes vagy Joker fogadást kötni rá, hogy lelépjek innen... nélküled. Ez nem hangzik jól. Ez pont úgy hangzi...
- Könyörgöm neked... istenem, mit csináljak még, hogy elhúzz innen?! - Ráordítok, Perrie pedig felénk kezd lépkedni. - Zayn, menj már...
- Mitől félsz? Kitől félsz? - Értetlenül néz az uszoda felé, aztán vissza rám.
- Jelenleg? Magamtól... emlékszel arra, mit mondtál a kocsiba? Ha én valahol ott ragadok valakivel, ők vannak veszélyben és nem én. Akkor most higgy bennem és abban, amit mondtál és had végezzem a munkámat és had belezzek ki valakit szántszándékkal, amíg szépen kérlek és nem alkalmazok rajtad Irakban tanult fogásokat!
- Zoe... ki van bent? - hallható lesz a légzése, én pedig felnyögök.
- Perrie, vidd haza, kérlek.
- Van valaki bent? Valami lesifotós, vagy mi? - Kérdi értetlenül, megfogva Zayn kezét.
- Nincs bent már senki... senki olyan, ez... elmondok mindent holnap - a kezemet Zayn felé nyújtom, hogy belerázzon és elfogadja a Joker kérésemet. Ő pedig beleráz... - Menjetek - megindulnak. Végig nézem, ahogy elhajt és visszanézek az uszodára. Senki nem csinálja ezt a barátaimmal... senki nem csinálja ezt velem. Hívni kezdem Albust...
- Boldog szülinapot, mi a para? - Kérdi lazán... ő még laza.
- Az uszodá...
- Tudom, hova vittek - neveti el magát. - Remélem élveze...
- Elküldtem őket. Pipacsok... pipacsok mindenhol és egy hullához vezettek, aki gyönyörűen kibelezve terül el egy asztalon. Szóval haza küldtem mindenkit. Épségben kiértek, de szeretném, ha fejenként rájuk állítanál két rendőrt, minimum. És ide is küldenél... még itt van. Egy nagy plüss pipacs mutatta az utat először és eltűnt, mire kipateroltam mindenkit. Albus... ez a fasz fenyegeti a barátaimat.
- Nem! Ez téged fenyeget! Menj onnan minél messzebb... küldöm az ottani járőröket és intézzük, de be ne merj menni, mert megöllek!
- Már bent vagyok - közlöm vele az aprócska tényt.
- Menj ki!
- Nem.
- Zoe!
- Az isten szerelmére, paranoiás lettem! - Albus keservesen röhög fel a túloldalt, én pedig kinyomom őt és a zsebembe süllyesztem a telefont. Érzem, hogy rezeg, de nem köt le... Megállok ott a folyósok találkozásánál. Lelkiismeret furdalásom van egy kicsit. Zaynt rávettem valamire, amit gyűlölt megtenni. Itt hagyott, mikor tudta, hogy baj van. És kissé undorító tőlem, hogy a Joker kérést hoztam fel, és csináltattam meg vele, de... nem eshet baja. Nem miattam. - Ne csináljunk úgy, mintha nem lennél a közelben. - Sóhajtok fel, míg körbe fordulok. - Élvezed, nem? Rohadtul élvezned kell... azt nem fogod, mikor valóban megismersz. Nem szeretem az ilyen perverz nyomorékokat, mint te - közlöm a falaknak... de biztosan hallja. A világért nem hagyná ki, hogy kettesben legyünk... nem? Ütés hátulról... neki esek a falnak és szinte össze is esek. Rárúg a lábamra és tényleg összeesek. Pár pillanat és mielőtt akármit is tehetnék a tanult technikámból a hátamon vagyok, kezekkel a nyakam körül. A szorítás elviselhetetlen lesz... próbálom leszedni a nyakamról, de képtelen vagyok. Maszk van rajta... teljesen elvan fedve a teste. Közelebb hajol hozzám, én pedig riadtan nézek a sötétbarna szemekbe.
- Boldog szülinapot Zoe... - olyan szörnyűnek tűnik nekem a hangja, hogy kis híján bőgni kezdek. A férfi, aki hónapok óta követ és küldi azokat a hülye virágokat... aki itt hagyott most egy hullát... most fojtogat. - Sajnálom, de még várnod kell. Később kell találkoznunk - ha meghalok, már mindegy. Mivel levegőt aligha kapok... el fogok ájulni... vennék levegőt, de képtelen vagyok. Megfulladok... nagyon fáj... felemeli a fejemet a nyakamnál fogva és visszacsapja a kőre... nekem pedig ott végem.

15 megjegyzés:

  1. Neeee ezt nem lehet igaz.. itt abbahagynii... de hihetetlen volt.. miért akar mindent egyedül elintézni.. tudom, hogy erös.. de nem kell mindig a tüzzel játszani..siess légyszí mert nem marad körmöm mert leragom az idegességtöl..
    szeretés van pusziii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát látod...Máris rakom fel az új részt:) Imádás van! <3

      Törlés
  2. Én ezt a Zayn dolgot nem értem... Akkor legalább tényleg kikerülne a képből majd vissza vagy fogalmam sincs de... Most már kezd ez a macska-egér játék sok lenni. Vagy akár jöjjön össze Zoe Dannyvel. De most már amit egymással művelnek már nem bírom felfogni...
    Tudod, hogy imádom az írásod, ahogy írsz és amit írsz, de most már ez nagyon fárasztó. Hogy Zayn Zoet akarja de attól Perriet dugja, hogy Zoe még mindig vágyik Zaynre de attól folyton elutasítja ...
    Inkább terelődjön minden erre a pipacsos férfira, de valahogy most nem akarom Zaynt egy darabig.
    És imádom Dannyt. Az egyik kedvenc mellékszereplőm. Tetszik, hogy így kiáll Zoe mellett. S nem értek egyet Zoeval, hogy szerinte oké volt, hogy lelépett Zayn Perrievel szexelni.
    Remélem tényleg lassan eljön Zoe lovagja. És remélem róla nem mond le Zayn javára mint a rendőrről.
    Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki lehet ez a pipacsos alak. Valaki Zoe múltjából? Vagy csak Zoe megszállottja? De ha ennyire ügyes... Meg beteg is... Hát nagyon várom, hogy kiderüljön.
    Nagyon várom a következő részt, imádás van! ❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Summer Hope!

      Mi újság a vizsgákkal?
      Ha jôl emlékszem most masodikán volt a szôbelid nem? És azzal 'le is tudtad az összeset ugye?

      Törlés
    2. Közbe vissza néztem, hogy nagyon beêgtem e, de nem jôl emlékszem :D

      Remélem rendesen ünnepeltél, kifujtad magad és most lehetőségeidhez mérten pihensz :)

      Törlés
    3. Szia BezTina!

      Nagyon köszönöm a kérdésed, aranyos vagy :) ❤
      Nem kellett volna annyira izgulnom. Jó volt, rendesek voltak a tanárok is, a vizsgabizottság is. Négyesre szóbeliztem mindenből, így a bizonyítványomba is négyes került :)
      Ez a vizsga jobb volt mint 2 éve az érettségi :D
      Igen utána elég jól megünnepeltem és most pedig lazulok :)
      Veled mizujs? :)

      Törlés
    4. Szuper vagy :) Gratulálok!

      Engem jelenleg a szêl fujkál ide- oda..de igyekszem lassan egy helyen legyökerezni ;)
      Munkahely keresés van ezerrel :)

      Törlés
    5. Mint nálam :) Lazulás mellett ezerrel keresek valami munkahelyet :)

      Törlés
    6. Kitartást és sok sikert!

      Törlés
    7. Sajnálom, mindjárt kirakom az új részt. És örülök, hogy így beszélgetnek valakik a komi szekcióban illetve hogy feleslegesen kellett ráparáznod az egészre, örülök, hogy jól sikerült!:)

      Törlés
  3. Hali!
    Na idefigyelj pipacsgyerek kurva gyorsan megkaphatod a halál 5. ujját ha akarod de ha még egyszer Zoe vagy a barátai közelébe mész vagy csak eszedbe jut hogy a közelükbe menj én esküszöm a kicseszett univerzumra hogy megkereslek és az összes létező kínzási módszert kipróbálom rajtad megértetted!???!?

    Zoe drágaságom annyiraa cuki vagy higy megvéded őket de baszki mi a lófasznak mentél be oda?? Ráadásul, EGYEDÜL?????

    Albus siessetek és öljétek meg azt a degenerált pipacsgyereket légysziii!

    Kedves, drága, egyetlen írónőm mondták már neked hogy olyan kabbe a faszom vagy amiért itt hagyod abba!?? Amúgy nagyon szeretlek❤❤várom a kövit! Pusziii❤❤:3333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukucs!
      Woah. :D Erős kezdés. Jogos-jogos-jogos.... :D
      Elég sok más kifejezést is aggattak már rám emiatt, igen... :D Imádás van, puszi! <3

      Törlés
  4. Szia Des!

    -Danny imádlak
    - Zoê, kapkodom rendesen a fejem, de bármilyen furán is hangzik minden cselekedetedet megérten mêg akkor is ha nem êrtek mindel egyet...de megêrteni meg értem
    - Te pipacs Punnyadvány... A helyedbe nagyon megnézném az árnyêkomat....

    Des, imádtam!
    De...nem pörög tovább az oldal, nincs több mondat ;)

    Nagyon -hajtêpősen, nyelvrágosan, köröm rágosan, kéz tördelősen, sokkodan- várom a következő részt!
    Nagyon szépen köszönöm hogy ezt a részt is olvashattam!
    Imádlak ám! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukucs!
      Dannyt mindenki imádja. Te mindig megérted, szerintem mi lelki társak vagyunk, ügy lezárva :D Ezek a szép kis becenevek amiket mindenki aggat Mr.Pipacsra... elképesztőek :'D Örülök, hogy tetszett és sok sikert a munka találáshoz! Imádás van! <3

      Törlés