2017. március 6., hétfő

183. Rész

x--- Zayn Malik ---x


A párna a képembe landol, én pedig pánikolva nyomom ki a telefonomat, amin Zoet és Xaviert nézem... Egyetlen egy videót rakott fel Xav, ahonnan a telója őt és Zoet veszi, amint rappelik a smoke weed-et a kocsiban, míg nem tudom, hova mennek. Fogalmam sincs, merre voltak az nap, hogy mit beszéltek... de mindketten jobban lettek tőle. Xavier és Zoe amúgy is jóban vannak... de ez a videó kicseszett felkapott lett. Xaviernek kivel vannak még képei? Dannyvel. Danny kivel van jóba a köznép szemében? Velem. Egyelőre még senki nem vette észre. Szimplán azt, hogy Xav és Zoe mennyire jól rappelnek. És, hogy Zoe mennyire kicseszett aranyos és édes...
- Hm? - nézek fel Perriere végül, ahogy leveszem a fejesemet.
- Unatkozok - nyög fel szétterülve a kanapémon.
- Az internet csodálatos - vigyorgok rá.
- Ne már! - hozzám vág egy újabb párnát.
- Holnap szilveszter... mit akarsz te ma csinálni?
- Kimozdulni, például? - kérdez vissza gúnyosan.
- Örülj neki, hogy nincs fotózás, klip forgatás, interjú, stúdiózás, dal írás, autogram osztás... - kezdem sorolni fintorogva.
- Csak sétálni, vagy...
- És hívsz testőröket, vagy szétverjem azokat, akik körbe vesznek minket? Drágám... híres vagy - dobom vissza hozzá a párnát, mire felröhög.
- De komolyan, halálra unom magam - nyög fel, lelógatva a fejét a kanapéról.
- Főzz, tiszta móka, és élvezni fogom - röhögöm el magam, míg ismét a vidihez érkezett reakciókat nézem. A legtöbbje ugyan az. Zoe mennyire kicseszett aranyos, mikor játssza a gangstát. És, hogy Xavier ki a fasz, és milyen kicseszett jól Rappel. Hát igen... jogos az összes. Majdnem az összes.
- Komolyan, te fasz!
- Menjünk tetkót csináltatni - vigyorgok rá, felpillantva újra.
- Felejtsd el, hogy belém tűt nyomkodjanak! - hördül fel sértetten. Kár... nem akar tetkókat. Pedig irtó szexik. A tévét kezdi figyelni, én pedig visszatérek a telefonomhoz. Az ismerős névre, pedig felnézek. Zoe... meg a bankos dolga. - Beszéltél vele? - nem néz rám, míg megkérdezi. Picsába... picsába, picsába, picsába.
- Igen.
- Jól van?
- Elég őrült ahhoz, hogy elviselje az egészet ép ésszel - paradox. De nála ez tényleg igaz. Olyan őrült, hogy nála hozzá szoktam, hogy az a normális. Szóval marad az eddigi fura szintjén.
- Mennyi... volt köztetek? - a tévét nézem. A kislányt, akit lelőttek. Hogy Zoe azt mondta, arra gondolt, hogy Safaánál alig fiatalabb az a kislány.
- Mennyire gondolod komolynak a kapcsolatunkat? - kérdezek rá felemelve a távirányítót, míg kinyomom a tévét.
- Eléggé - rökönyödik meg, ahogy felül.
- De komoly, Perrie? Hazudtál már nekem? - Lehajtja a fejét... nézem őt... miért nem válaszol?!
- Nem - motyogja végül.
- Tényleg úgy érzed, hogy együtt tudnál velem lenni? - Csak, mert, ha erre az lesz a válasza, hogy nem, akkor nem mondok neki semmit. - Mert én tényleg nagyon-nagyon szeretlek - akarlak. Szeretni akarlak. - Megértem, ha te még nem így gondolod, és csak úgy vagy vele, hogy majd meglátod, mi lesz...
- Nem! Komolyan Zayn... szeretlek - néz rám ijedten.
- Emlékszel az interjúra, amire rákérdeztél? - mert rákérdezett arra, amikor Zoe felvállalt. - Igaz volt. Vele voltam... körülbelül két évig. Nem tudom, mert nem volt dátumunk. És igen, ő nevezett be az X-factorba. Én meg őt elküldtem a Harvardra. És ja, a neten ismertem őt meg. - hadarom el neki. A szívem őrülten dobog... most mondom el először valakinek Zoet. Kiráz a hideg a gondolatra, a kezeimet ökölbe szorítom és a lábaimat kezdem nézni. - És egy éve szakítottunk - teszem hozzá. - Több, mint egy éve. Előző év karácsony előtt valamikor - nem valamikor. Pontosan tudom a dátumot. Most is meg tudnám neki mondani, hogy háromszázhetvenhárom napja szakítottunk. - Közösen - egészítem ki újra magamat. - Kérdezz bátran - sóhajtok fel a hajamba túrva, míg ő rám mered.
- Hány éve ismered?!
- Kétezer-kilencben ismertem meg. - Négy kicseszett éve volt. Több, mint négy év... de... olyan kevésnek tűnik.
- A neten? - röhög rám.
- Omegle, ismerős?
- Nem...
- Chatroulette?
- Igen.
- Olyasmi - hagyom rá könnyedén.
- Szóval... nem is társkereső, meg ilyenek? - néz rám értetlenül.
- Nem, minek társkeresőztem volna tizenhét évesen? - röhögöm el magam.
- Miért szakítottatok? - Miért szakítottunk?
- Bonyolult... - hagyd ennyiben, kérlek, hagyd ennyiben.
- Előttünk az egész nap! - felemeli a hangját, és jól tudom, hogy nem fogja ennyiben hagyni.
- Letagadtam őt, az elejétől fogva. Mert először jó ötletnek tűnt. Aztán már nem akartam, de ő nem akart felvállalni engem - kicseszett remek érzés erről beszélni... a faszom kivan. Eddig nem is volt olyan szar ez a nap. - Alapvetően kifeszültem a munkájától, mert nem tudom észrevetted-e, nem vagyok oda a tényért, hogy egyáltalán esélyes, hogy fellökjenek - mosolygok rá, ahogy próbálom enyhíteni a körülményt. Megbámultam az exem és hazudtam róla... ezt enyhítenem kell nála.
- Észrevettem - motyogja.
- Szóval ezért. És kétszer megcsaltam, mert hát, nem lehetett őt felvállalni, annál is kevesebbet találkoztunk... gondolom érted - motyogom lesütve a fejemet. - A kettőnk munkája miatt túl sokat veszekedtünk. Aztán amúgy sem mehettünk sehova. Egyszerűen kinyírtuk a kapcsolatunkat - vonok vállat könnyedén, mintha már amúgy is mindegy lenne. Mert amúgy is mindegy.
- Ez nem egy olyan indok... hogy ne jöhetnétek újra össze - az állkapcsa megfeszül és hitetlenkedve mered rám.
- Nem akarok már vele újra összejönni. Nem véletlen vagyok veled, Pez. És ő sem akar velem összejönni már. Hidd el... nagyon sok csúnya dolgot vágtunk egymás fejéhez. Olyan dolgokat, amiken annyira nem tudjuk túltenni magunkat, hogy barátok sem igazán vagyunk. Ezért vannak a kínos találkozások - sóhajtok fel hátra dőlve. Csúnya dolgokat mondtam neki, amiket tudom, hogy megbocsájt, de soha nem felejt el. Ahogy nekem is van pár ilyen sebem tőle. Már nem akar velem összejönni... és már én sem vele. Perrievel jól megvagyok. Egyszerűen jó Zoeval a szex. Ennyi és semmi több. Az én részemről. És gondolom az övéről is.
- Mégis kurvára megbámultad őt, a díjátadón! - förmed rám, témánál vagyunk. Most igazán.
- Perrie... az a lány mellettem nőtt fel és nem hazudtam, amikor azt mondtam, nem láttam még ilyen szerelésbe. Senki más szerintem. Ahogy ő mellettem nőt fel, én mellette. Érted?! Tizenöt volt, és most már törvényileg is felnőtt. Én tizenhét voltam, és most egy hónapon belül huszonegy leszek - felnyögök, ahogy megdörzsölöm az arcomat. - Nagyon kemény időszakon segített át. És ezért mindig hálával fogok neki tartozni. Ahogy én sok szart megéltem vele, úgy ő is rengeteg szaron ment át. Nem arról a helyről jövök, ahol minden szép. A családom sem ilyen. Az övé meg duplán nem ilyen. Szóval igen Perrie, fontos személy volt az életemben. Kibaszott sok mindent adott hozzám, szóval még mindig fontos valamilyen szinten. De az ég szerelmére... veled vagyok és nem vele - egyszerűen élesen csattan a hangom, pedig próbálom visszafogni magam, de mérhetetlenül felbasz, hogy pont Zoe miatt kell magyarázkodnom. Ami, ha úgy vesszük, az ő szemszögéből jogos... de mégis csak Zoe kicseszett Fable... az életem egyik legmeghatározóbb alakja.
- És... beszélgetsz még vele?
- Ha megölik, akkor rá szokásom írni, hogy van. Ez fél évente fordul elő, általában. Bár idén három volt - unottan nézek rá... jobb ez, mintha mérgesen néznék rá.
- Ha azt kérem, szólj ezentúl, hogyha beszélsz vele... megtennéd? - Hogy mi?
- Látod, mikor ölik meg - mutatok a kikapcsolt tévé felé.
- De Zayn... te megcsaltad, pedig elvileg szeretted. És évekig vele voltál! Jogosan vagyok féltékeny! - ami azt illeti, a jogost el sem tudja képzelni, mennyire jogos.
- Zoe nem az a lány, aki bele menne abba, hogy megdugjam, ha barátnőm van. Szóval ettől nem kell félned - ezt kijelentette adásban is. És tudom róla, hogy így van. Azt is, hogy kicseszettül utálja magát azért, mert lefeküdt velem. És én is utálom magam azért, mert rávettem, hogy lefeküdjön velem. De baszki... annyira megérte. Annyira nagyon édes volt... és érzékeny. És jó... és vad. Végre!
- Tehát, ha engedné, megdugnád?! - Megdugtam.
- Természetesen nem, Perrie! - Csendben elmorgok egy imát a lelkemért.
- Már nem szereted, ugye? - húzza össze magát a kanapén.
- Már nem szeretem - már nem szeretem... már nem szeretem... legyen ez egy mantra.
- Nem akarsz tőle semmi? - Nem akarok tőle semmit... ez is legyen mantra.
- Tőled akarok, kicsim - Perrie az a fajta lány, aki igényli a becézést. Zoe mindig is utálta ezeket. Már az elején leállított. Valahogy a Cicát elfogadta. Az Életet pedig nem találta sablonosnak, így az is maradhatott.
- Biztos? - felállok és mellé sétálok. Az oldalamhoz bújik. A hajába puszilok... muszáj lesz jobban megkedvelnem őt. Szeretnem...! Nem kedvelnem kell... szeretnem. És tudnám őt, tényleg tudnám. Csak... ideje lenne feladni Zoet. Mert fel kell. Muszáj. Egyszerűen fáj elengedni ennyi... elbaszott időt. Még magamban kimondva is lelkiismeret furdalásom lesz.
- Ezer százalék - átkarolja a derekamat, én pedig beszippantom a parfümjét... ezer százalék.


Sziasztok!
Hoztam is a részt! A kis betegünk remélem hamar meggyógyul, a másik olvasónk pedig nem rúgatja ki magát miatta! :D
Na? Tényleg vége a Z+Z párosnak? Szerintetek?
Puszi: Klau

6 megjegyzés:

  1. Most nem tudom eldönteni, hogy megint lázas vagyok azért van nagyon melegem, vagy pedig felidegesített Zayn... Is-is. Most legszívesebben megütném... Pfuu komolyan egyszerűen nem tudok mit mondani, vagyis tudnék csak nem kezdek bele inkább mert akkor egy kész regényt küldenék el. A lényeg, hogy most nagyon szívesen elintézném...
    Alig várom, hogy végre Zoenak legyen valakije és nagyon remélem, hogy Zayn nagyon fog szenvedni.
    Egyébként nagyon köszönöm, én is remélem, hogy hamar meggyógyulok, mert rendesen fáj a hasizmom annyit köhögök. De a részek megvigasztalnak :D
    Egyébként felőlem most már vége lehet a Z+Z párosnak. Nem érdemli meg Zayn Zoet. Zayn most elásta magát a szemembe.
    Várom a következő részt! Imádás van! ❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nem is tudom, inkább legyen Zayn... gyógyulgass, gyógyszer, pihenés, napi kétszáz oldal olvasás helyre rak:D Intézd, képzeletben, írásban ahogy csak jól esik. Őszinte leszek, egy pillanatig azt sem tudtam ebben a részben mi van, most meg azt nem tudom mi lesz a következő húszban szóval veled izgulok, hogy mi lesz velük:DD Nézd a jó oldalát, kocka hasad lesz:D
      Vicces amúgy Klau is, mert a Z+Z egy bolt nálunk de... :D Azért én kedvelem őket, valljátok be igazából ti is:D Imádás van! <3

      Törlés
  2. Hali!
    Nem lehet vége.
    Szóval ők összetartoznak azóta mióta az Omegle beadta nekik egymást.
    Van ami nem változik Zayn szeretni fogja Zoet,Zoe szeretni fogja Zaynt,s ennek távlatában Tayn mindegy hány csajt fug meg vagy éppen lesz a barátnője akkor is Zoe lesz az egyetlen aki tényleg hozzá illik.
    Én meg utálni fogom Perriet (😄),egyszerűen valahogy unszimpatikus a lány.
    A 200-dik rész remélem valami nagyon nagyon nagyon ütős lesz-talán újra összejönek?ja igen mióta szakitottak ebbe reménykedek minden egyes részben.-
    A rész mint mindig most is fantasztikus
    Imádlak titeket!💕

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukucs!
      NEM BIZONY!
      Jaj ez olyan aranyos volt... így van, adlak! (Előzőleg is írtam, hogy már fogalmam sincs milyen rész van kint és mi lesz a következő húszban szóval én is tök izgulok ám. Persze tudom mi van ötven rész múlva de az más:D).
      Igyekszem, hogy unszimpatikus legyen:3
      Nem tudom mi van a 200. részben, sajnálom... de általában amúgy sem figyelek erre... ismét sajnálom.
      Köszönöm szépen, igazán jól esik olvasni a komikat egy fárasztó nap után, de tényleg. Imádás van! <3

      Törlés
  3. Szia Klau!
    Nem rugnak ki...viszont lejár a szerződesem....( :D )

    Zayn én gondolkodtam varjak e holnapig mig ujra gephez kerulok...mert ugy zug az agyam mint a kanális majusban...

    Egyszerűen....ertem mit miert tettel....de akkor is mocskos mocsári meduza vagy. ...meg akkor is ha ez nekef is fajt....
    Egy pikulat...bucsuszkodsz itt..mahadba
    ..es temeted szazadszorra is a kozos szerelmeteket...te is tudod....felbukkan ....olyana tettetek mint a szekrenyben lopozo csontvaz...erzekeny es veszett felelmetes..
    Pedig Zoe az akinek mar caak a kozelsegetol is elszalsz mint a lufi a szulinapi bulin...de ezt most erzelmileg ertem...

    Klau,nem nincs még vége a parosuknak

    Koszonom szepen,mindkettotoknek hogy ezt a reszt is olvashattam
    Imadlak am Benneteket <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukucs BezTina!
      Azért csak módjával az életnek:D
      Neked valahogy mindig zúg az agyad a részek után... :D Érted-érted csak leszarod és bassza meg. Értem én is, hogy mindenki így van vele pedig őszintén nem hittem, hogy ekkora felháborodás lesz ennél a résznél:D
      Lassan tényleg 100x temeti, dehát így szép az élet: keservesen.
      Kell a múzsa meg minden.
      Ez egy jó dolog, mármint elszállni mint a lufi. De ha egy szülinapi bulin száll el egy lufi... hát nem is tudom, kicsit csalódott lennék ha az enyém lenne:D
      YAY! Remélem én is, hogy nincs vége a párosuknak. Aztán meglátjuk mit írok egy holdkóros éjjelemen:)
      Én köszönöm, hogy kitartóan komizól. Imádás van! <3

      Törlés