2017. február 24., péntek

173. Rész

x--- Zayn Malik ---x


Szánalom. Mondjanak rám illő dolgokat: Szánalom.
Komolyan... szánalmas vagyok. A világ legnagyobb idióta, önkeresgető, mazochista pöcsfeje. Nézem a laptopomat, amit az asztalra tettem. Kellő távolságra tőlem... az ajkamat harapdálom lassan véresre, míg azt nézem, hogy kezdődik az interjú. Élőben. Vele. Ki kéne kapcsolnom... tutira ki kéne kapcsolnom. Én mégis ott maradok a kanapémon, végig nézem, amint egy fekete farmerban, egy sima lógós fekete pólóban besétál a férfi mellé és nevet a bemutatásán. Én pedig nézem, mennyire jól tud kinézni ilyen kicseszett slampos ruhákban is. Az a póló nagy rá, miért nem mutatja meg, milyen dereka és csípője van?! Istenem, annyira jó az alakja, minek rejtegeti. A pólója elején csak szürke betűkkel van írva, hogy 'Psycho'. Legalább jogos...
- Uh... gyors kérdések, meg minden? - pörög fel a székben a férfire nevetve.
- Egy kérdés, fél perc válasz - ismerteti a szabályokat a férfi.
- Laza! - dörzsöli össze a kezeit nevetve, míg oda áll a kijelölt helyre. Ha nem válaszol egy kérdésre fél percen belül, hanghatások érik abba a hülye dobozban. Kurvára utáltam azt a szar interjút. Minket is meghívtak, eleve öten alig fértünk be. Aztán soha nem tudtuk ki válaszoljon a végére pedig már hányni bírtam volna a sok hangtól és fénytől.
- Mehet? - kérdi a műsorvezető ott állva mellette.
- Csapassuk - mozgatja meg a vállait egy vigyorral. Zoe boldog... biztosan hallott már rólam és Perrieről és ő boldog. Dannyt kérdeztem, mi van vele, de azt mondta, hogy ha érdekel, hívjam fel. Amúgy pedig jobban járok, ha nem tudok róla semmit és ebben igazat kell neki adnom. Annyit elárult, hogy öngyilkos azért nem lesz, viszont ő is kérdezett rólam és ugyan ezt a választ kapta tőle, mint én.
- Kedvenc étel? - nincs is kedvenc kajája.
- Oh ne már... ez nehéz! Én és a kaja dolgok nem vagyunk jóba - nyög fel a doboz teteje felé. - Uhm... oké izé... minden ami öntetes és húsos - vágja rá rögtön.
- Konkrét megnevezés - neveti el magát a férfi mikor Zoe összerezzen az éles hangra, amit csak ő hall ott bent. Ilyenkor elnémítják a dobozt... kurva rossz.
- Ha epilepsziám van, tuti előjön - motyogja eltakarva a szemeit, mivel a fény villódzni kezd bent. - Az epilepsziára hajlamosak kapcsoljanak el! - kiabálja kifelé. - A mentősöktől elnézést kérünk a műsor mellék hatásai miatt - folytatja tovább, mire többen röhögnek. Bár ő komolyan gondolja. Ha össze jön valakivel, nem tudom, mit fogok csinálni. Tényleg nem. Nem vagyok benne biztos, hogy eltudok menni interjúkra és a koncertekre és így tudok majd mosolyogni mint ő. Perrivel átlendültünk az egy hónapon, amit ő egy képpel ünnepelt meg, ahol éppen kajálunk. Szuper, tutira mindenki tud rólunk. Ami jó... legalább nem tagad le. Sőt... szinte túlságosan is tudatni akarja a világgal, hogy én meg ő együtt vagyunk. Ami jó... jól esik Zoe után.
- Kedvenc szín? - ez röhejes. De egyszerűen információkkal akarnak szolgálni a rajongóknak róla. Semmit nem oszt meg magáról, így tényleg nehéz neki.
- Fekete - válaszolja gúnnyal, míg végig mutat magán.
- IQ szinted? Számban! - A kérdések nagy részét úgy válogatják be a rajongóktól. A legtöbbet szavazottak kerülnek be, de persze szelektálnak, hogy például valakinek a farok méretére azért ne kérdezzenek rá.
- Ahhh! - nyög fel a fejét fogva. - Százharminc... - erősen gondolkodik... és már eleve a százharminc elég lenne... - ... négy - nyögi ki végül egy kissé vállat vonva.
- Fűvezel?
- Igen - vágja rá rögtön.
- Milyen rendszerességgel? - Kérdez rá döbbenten a férfi.
- Talán - elnevetem magam, ő pedig egy mosollyal és lehunyt szemekkel várja, hogy vége legyen a villódzásnak és a hangoknak.
- Három legrosszabb érzés a világon számodra?
- Eltemetni valakit, elveszteni valakit, elbukni - hadarja el rögtön.
- Példák rá?
- Apukám. Ex. Egy betegem, akit nem bírtam megmenteni az öngyilkosságtól - hadarja el... azt hiszem kezd félni a hangoktól és a fénytől. Mint minden híresség a végére... már mi is rettegtünk. Louis azon volt, hogy kirúgja az ajtót... kicseszett szar. Ex... egyetlen egy exe van, és az én vagyok.
- Ki az exed? - kap rá rögtön a témára rögtön a férfi. Elfintorodik... nézi, amint telik az idő.
- Hát ki lenne?! Zayn Malik, egyértelmű - hördül fel gúnyosan, én pedig meredek a képernyőre. Összeszorított ajkakkal, félig fintorogva, de kissé mosolyogva viseli el a villózást és a hangokat... igazat mondott. Életében először igazat mondott rólam és hazugságnak vették. Felnevet, amint vége van... talán ugyan azon röhög, amitől én alig kapok levegőt. Felvállalt egy pillanatra, és senki nem hitte el.
- Apukáddal való kapcsolatod, hogyan jellemeznéd?
- Időszakos - horkan fel.
- Rossz, jó? - sürgeti meg a férfi... ezt a faszt.
- Rossz - leheli ki lehajtva a fejét.
- Szinonima a péntekre?
- BOOM SAKALAKA! - kezd rögtön táncolni egy sort, én pedig elmosolyodom. Tiszta hülye...
- Kedvenc bandáid?
- Slipknot, The Neighbourhood, Arctic Monkeys, One Direction, Hollywood Undead, The Pretty Reckless - az idő lejár és ő vesz egy mély levegőt... még mindig azt mondja, hogy a kedvenc bandája vagyunk...
- Kedvenc tagok? - vigyorog rá a férfi.
- Jézusom... ő... - a hajába túr. - Bohóc, Jesse, Alex bár Matt is... Zayn, Charlie, Taylor - hadarja el a kezén számolva a bandákat. Én... én vagyok a kedvenc tagja... én...
- Mi az, amitől automatikusan esélyesnek találsz egy férfit. Ami igazán beindít? - Beindítja? Azt kérdezik, mi indítja be?! Kinek hiszi ez magát?!
- Legyen okos, az fontos! Ne akarjon papuccsá válni, önálló vélemény... plusz dolog a tetkó és a piercing... - olyan könnyen hadar. Aztán vesz egy mély levegőt. - És senki ne gondoljon semmire, de a fekete haj. Ez van - von vállat, én pedig elvigyorodom. Én vagyok az esete... még mindig. - Természetese rossz személyiség jegyek mellett esélytelen, hogy kapcsolat jöjjön létre közöttünk egyáltalán - teszi hozzá.
- Ennek a nagy része igaz Zayn Malikra - vigyorog rá a férfi.
- Persze, Zayn Malikról mintázom életem férfiját. Elvégre ő az exem is, vágja, nem? - olyan lazán kérdez vissza az igazsággal, hogy a torkomat kezdem markolászni a kaparó érzés miatt. Te jó ég... Összerezzen, mikor a fény egyfolytában világítani kezd bent és hallani tompán a hangokat. - Nem is volt kérdés! - hördül fel értetlenül.
- Hazugság esetén is jár - nevet fel a férfi. De igazat mond! - Próbáljuk újra akkor... van köze Zayn Malikhoz? - Elmosolyodik... a kamerába. Mintha rám akarna vigyorogni, egy amolyan kegyelem döfés képen. Úgy mosolyog rám, mintha hátba szúrtam volna, és most azzal a késsel akarná majd elvágni a torkomat.
- Persze, mikor nem volt? Én küldtem az X-factorba is! - hördül fel és a fényre ismét csak elfintorodik. Felvállal... komolyan felvállal.
- Folytathatjuk, ha szeretnéd - fintorog vissza rá a férfi.
- A neten ismertem meg... - csacsog tovább lazán. Elismerősen bólogat, míg ismét jön a fény és a hanghatás. - Jó, jó... abba hagytam - röhögi el magát. - Nincs több kamu - ígéri felemelve a kezeit. És ezzel szinte mindent vissza vont...
- Legjobb érzések?
- Gondolom az orgazmus meg a reggeli nyújtózkodás - neveti el magát, én pedig még mindig csak dermedten nézem a laptopom... felvállalt. Felvállalt és utána viccet csinált az egészből. Mert nem is hitték el neki... Évekig könyörögtem neki, és megtette... és senki nem hisz neki...
- Legextrémebb szex helyszín? - oh, haver... oh, haver ne!
- Húhú - nevet fel Zoe a fejét takarva. - Lift - a kezén kezdi számolni. - Kocsi, buli hely... ezen belül mosdó - elpirul és tovább gondolkodik. Oh, te jó ég... óh, te jó ég... - Szerintem ennyi elég - zavarja le rögtön.
- Egy mosdó?! - hördül fel a férfi.
- Alkohol és a hormon mámor - tárja szét a karját. - Jó volt és amúgy tiszta - védi magát rögtön. Megdugtam egy mosdóban... mindenhol én dugtam meg... ő még mindig rólam beszél.
- Mindegyik egy emberrel volt?
- Természetesen, mondtam, hogy Zayn Malik az exem! - egyszerűen nevet, mikor újra jön a villódzó fény. - Amúgy, tényleg egy emberrel volt, mind - védi magát a szemét takarva. Hogy magyarázom ezt ki Perrienek?
- Jól van... összejönnél Zayn Malikkal?! - nyög fel a férfi, mire Zoe elvigyorodik. Összejött már velem.
- Oh... tudjátok, mi az automatikus libidó csökkenés nálam? - olyan kis hiperaktívnak tűnik... olyan boldognak... de az a mosoly az arcán gonosz. - Ha valakinek barátnője van. Tudok kettőig számolni... nem kell oda harmadik személy - lehajtom a fejem, ez az egész szar mintha nekem szólna. Mintha engem röhögne pofán az egésszel. Felvállal, elmond egy csomó dolgot rólunk és kamunak hiszik. Oda irányítja ezt az egészet, hogy rólam szóljon, majd beközli, hogy hiába vagyok a esete... az exe... élete férfija... ő tud kettőig számolni és akinek barátnője van, az nem kell neki. Elvágta a torkom azzal a képzeletbeli késsel. Kurvára el... rárúgok az asztalra, felborul... alá kerül a laptop és már nem is szól tovább... a fejemet a lábaim közé szorítom és rendezem a légzésemet. Felvállalt és senki nem hitt neki. Azt mondtam neki, hogy akkor jöhetünk össze újra, ha felvállal. És felvállalt... annak ellenére, hogy senki nem hisz neki, így, utálni fogják érte. És a shipperek hinni fognak neki... ugyan úgy megkapja majd az utálatot, mintha felvállalt volna igazán... magammal az oldalán. Teljesítette, amit kértem... amiért mindig visszautasítottam őt, majd a végén közölte, hogy semmit nem akar tőlem, mert barátnőm van. Oh, a picsába!
- A kurva életbe! - egyszerűen elordítom magam. Minek kellet ezt csinálnia velem?!

Sziasztok!
Azt hiszem, az ilyen helyzetekre mondják, hogy az élet fintora. Mit szóltok Zoe vallomásához? És Zayn reakciójához?
És ahhoz, hogy ma ilyen szorgalmas voltam? :D
Jó hétvégét mindenkinek! 
Puszi: Klau

6 megjegyzés:

  1. Bazdmeg.... titeket imádlak, de baszki....imádom a Z&Z párost! Zoet ilyen esetekben jobban! :D
    Imádás van! ♥

    VálaszTörlés
  2. Úr Isten IMÁDTAAAM!
    A másik résznél teljesen elment a kedvem, de most... Jesszusom annyira felpörögtem. Örülök, hogy feljöttem megint azt oldalra. Nagyon ügyes vagy Klau és persze a drága írónőnk, nagyon köszönöm, hogy megint jött rész.
    Most eszméletlenül kíváncsi lettem, hogy vajon mi lesz ezután. Nagyon nagyon kíváncsi, remélem fogok tudni aludni. Imádom Zoet. Vajon mit fog ezután Zayn csinálni? Komolyan nem tudok másra gondolni csak arra, hogy te jó ég.
    Remélem holnap olvashatom a következő részt.
    Imádás van, jó hétvégét! ❤❤❤

    VálaszTörlés
  3. Szia Klau!

    Zoé vallomasa nagyon utott...es valahol o mar ki szamitotta a reskciokat...szerintem egy reszez logikusan atgondolts
    Hogy bent nem fognak neki hinni...
    És valahol azt is tudja, hogy Zayn Parriet a biztos pont miatt valasztotta...
    Ês igen megadta azt Zaynek amit 'kert' azert mert talan ugy gondolhatja hogy igy letudja zarni...hisz Zayn foglalt...es Parrie tobb szempontbol mrgfelelo neki...Zoe önbecsuleset nezvr...igy gondolhatja es ez a vallomas mosz amolyan biztonsagosnak tunt...ugy gondolhatjs hogy ha fel is kavarja az amugy is zavsrosan kavavargo vizet...a rajongokaz ey az egyeb mediat...Zayn nem tesz lepeseket...szaval ezzel lezRhatta...mar amennyire le lehet

    Zayn reakcioja teljesen ertheto es termeszetes volt...tuti ragodni fog rajta jo darabig..
    Kivancsi vagyok Parrie mit szol majd a dolgokhoz, hogyan reagallja le a tortentsket...

    Nagyszeru resz volt megint!

    Mindkettotoknek koszonom, hogy ezt a reszt is olvashattam!

    Klau, mit szolok a szorgalmadhoz?
    Bennem reked a szô s minden gondolat.. :) Nagyon szépen köszönjük!

    Imádlak ám Benneteket!
    Puszi

    Jo hetveget!

    VálaszTörlés
  4. Nincsenek szavaim!
    Imádok minden egyes betűt <3
    Nagyon ügyesek vagytok! Csak így tovább! Imádlak titeket <3
    Puszi: K

    VálaszTörlés