2016. december 3., szombat

147. Rész

x--- Zayn Malik ---x


Nézem a képet Zoeról ahogy eltakarja az arcát a kezével és keresztezi az ujjait. "Sok szerencsét mindenkinek, aki bevállalja!" Elképesztő, képes volt azért elmenni csináltatni még egy tetkót, mert valami összefogás van. Mármint, a tetkókból befolyt pénzösszeg felét valami jótékonyságra ajánlják fel ma mindenhol. Ő pedig csak emiatt elment, és reklámozza; azóta pedig trend lett és egyre több kép kerül fel apró tetkókról. A shipperek életre keltek. Főleg, mivel bal kézzel nézem a telefonomat, a jobbat éppen tetoválják. A tetkómat hozzá kötik, ami éppen készül. Az övét meg hozzám. Igen, Zoe miatt jöttem el, de eleve ez a szülinapi ajándékom. A képet továbbra is nézem, az apró mosolyt, ami látszik az arcából. A vörös haját... a felkarján ékeskedő fehér betűket. Ki tetovál fehérrel? Zoe...
"Forgive them, they don't know what they are doing
Bocsáss meg nekik, nem tudják mit csinálnak" Tetszik a kézírásos betűtípus. A shipperek ezt annak veszik, hogy múltkor nyilvános atrocitás érte, és lekurvázták. Pont őt... Szóval, Zoe tuti azért varrata ezt magára, mert ők nem tudnak semmiről. Ami jogos. De ezt hozzám kötik. Ami ismét jogos, csak ők erről tényleg nem tudnak. Azért, ironikus Zoetól egy bibliai idézet.
- Kész - hajol hátra Bob én pedig felsóhajtva állok fel a szék mellé és nézem meg, ahogy letörölgeti a kezemet. Egy teljesen egyszerű minta, egy kéz amin az ujjak összefonódnak. Mármint, a mutatóujj és a középső új. Mint Zoe keze a képen. Már raktam ki róla egy képet, ahogy készül.
- Köszönöm - vigyorgok a srácra oda adva neki a csekket. Bár nem szívesen teszem... de megölne, ha nem ezt csinálnám. Én pedig vagyok annyira értelmes, hogy ne baszakodjak Zoeval. Rögtön küldök neki külön egy képet, csak mert megígértem. És csak mert így jó indokom van, hogy ráírjak.
- További szép napot Malik - Bob csak biccent egyet és már megy is vissza a munka asztalához, én pedig megindulok kifelé. Nézem a fóliával borított alkaromat... egyre több tetkóm van. Beülök a kocsimba és csak ülök ott egy darabig. Nézem a forgalmat és a kezet a kezemen. Fogta magát, felöltözött, bocsánatot kért és elment aznap. A szülinapom óta nem láttam, most pedig már február van. A szülinapom óta pedig mindössze kétszer beszéltünk. Haladás, hogy legalább egyszer ő írt... Bocsáss meg nekik, nem tudják mit csinálnak... elképesztően tetszik ez a szöveg. Rá pedig kifejezetten igaz. Alig tud valaki valamit az életéről. Megdörzsölőm az arcomat és elindulok a kávézó fele, amit megbeszéltünk találkozó helynek a srácokkal és Simonnal. Elfintorodom, ahogy valaki bevág elém, de már le se ragálom. Londonban mindig siet mindenki... a telefonom csörögni kezd. Felveszem, rögtön kihangosítom és a műszerfalra rakom.
- Igen? - nem szeretek vezetés közben telefonálni.
- Cuki tetkó - elmosolyodom a hangjára, még a dugó sem tudja eltüntetni az arcomról ezt a mosolyt.
- Inspiráló vagy - osztom meg vele míg körül nézek és lefordulok jobbra.
- Gondoltam, hogy onnan vetted - halkan beszél, feszélyezve érzi magát és ezt utálom.
- Ha tetkóknál tartunk, rohadtul tetszik a tied. Mi inspirálta? - tudni akarom, miért ezt varrata magára.
- Biztos vagyok benne, hogy van sejtésed. Én nem vagyok olyan kegyelmes mint te, találd ki magadtól - élvezem, hogy felnevet. Még mindig egy nyálas faszfej vagyok vele kapcsolatban.
- Olyan, mintha nekem szólna a nyilvános megaláztatásod után - kimondom kerek perec ahogy megállok egy pirosnál.
- Talált. De egyébként ne bízd el magad. Sok jelentősége van... mióta... hát felfordult az életem ennyire...
- Mire gondolsz? Harvard, én, híresség? - túl sok minden miatt fordult fel az élete.
- A hírességre. Azóta mindenki találgat az életemmel kapcsolatban. Hamis személyiség képek alakulnak ki rólam emberekben és azt hiszem nem haragudhatok rájuk a média mai szerepvállalásaiért. Szóval, ha lekurváznak egyszerűen nem utálhatom a lányt emiatt. Van alapja annak, hogy lekurváz az ő szemszögéből és nem fogom tagadni - hadarja el egy szuszra.
- Elképesztően intelligensnek tartalak, ugye tudod? - Sok híresség nem gondolkodik így. A különbség, hogy Zoe nem tartja magát igazán híresnek, és hogy neki diplomája van.
- Mint én téged - vágja rá rögtön. - Különben nem viselnélek el - elröhögöm magam és fejemet csóválva csordogálok tovább a forgalommal. - Meghívtak egy műsorba - nyög fel pár másodpercnyi csend után.
- Kéne neked komolyan egy menedzser és pár testőr - elfintorodom, és örülök hogy ő nem lát most. - Milyen műsör? - nem fog semmit válaszolni a mondandóm első felére... soha nem válaszol rá.
- Hát ez az! Talk show... de ahj... a téma a vallás lenne és felkértek hogy képviseljem az ateistákat. Tudod hogy nem szeretek ilyenekbe belefolyni mert mindenképpen megbántok egy réteget!
- Az biztos Zoe - értek vele egyet.
- Szívesen mennék... - motyogja.
- Akkor hajrá, én sem sértődöm meg azon, ha a vallásom egyes részén röhögsz - valóban röhögött már, és én ezt leszarom.
- Zayn, sok vallás lesz ott. És valljuk be, valamilyen szinten jobban szívlelem a muszlim vallást, mint a keresztényt... de ha közlik velem, hogy Mohamed egy szárnyas ló hátán ment fel a mennybe pofán röhögöm őket. - Elmosolyodom... Zoe túl őszinte.
- Buráknak hívják a szárnyas lovat - emlékeztetem elnevetve magamat.
- Egy burákon felment a mennyekbe... Mohamed... mi van az ózon réteg után? Mi van azon túl? - Hangja gúnyos. - Csak nem az űr?! Hát azon is túl... szárnyalt a burák hátán mohamed, elhagyta a naprendszert, a galaxist... elérte az ősrobbanás szélét és... oh várj, ez már a valóság és tudomány - rökönyödik meg rögtön.
- Mohamed proféta, nem szimplán Mohamed. És igen, a burák hátán feljutott a mennybe Zoe - röhögök rajta tovább. - Az ős robbanásra már tényleg nem hivatkozhatsz - adok neki igazat.
- Látod?! Nevetsz rajta pedig a vallásodat kritizálom. De te értelmes ember vagy, elfogadod hogy másban hiszek. Azok az emberek nem fogják, és még nagyon sokan mások sem. De úgy vitatkoznék pár nagy fejessel - amíg ő nyöszörög addig én leparkolok.
- Nevetek rajta, mert tudom miben hiszel. Nevetek rajta, mert nem gyakorlom a vallásomat százszázalékosan. Ha érdekel, fogadd el a meghívást, pusztán kíváncsiságból. Mi rosszat mondhatnak még rád a kurván kívül? És a burkolt buta után? - komolyan, Zoet ez a kettő érinti a legszarabban. Lévén soha nem viselkedett kurvaként, és nem ostoba.
- Nem szeretek másokat sértegetni, tudod jól. Téged sem akarlak megbántani, ne haragudj de...
- Tudom, hogy röhejesnek találod ezeket. Tudom, hogy visszafogod magad - nyugtatom meg, ahogy most már a kezembe fogom a telefont. - Nem bántasz meg, nyugi.
- Fogalmam sincs mit csináljak Zain... - Zain... Zain, Zain, Zain - Nem csinálok semmit huzamosabb ideig. Nem akarok olyan munkákat elfogadni, amiket felkínálnak mert nem akarlak végleg elveszíteni. De gyűlölöm hogy nem csinálok semmi hasznosat és az interjúk tűnnek most a legjobb megoldásnak pszichológiai tudásomat mérve. Viszont én nem akarok híres lenni, nem akarok szerepelni! - Én azt gyűlölöm, hogy kétségbeesett.
- Nem veszítesz el élet... - lehunyom a szemeimet és megdörzsölöm az orromat. Nem hívhatom életnek... - Zoe - javítom ki magam halkan. Nem örülnék ha olyan munkája lenne, de nem tudnék róla lemondani.
- Hát ez az... - horkan fel. - Már rég elvesztettelek - ouch. Meredek a kormányra és próbálom feldolgozni a fájdalmat a mellkasomban. Csendben várok, hogy elmúljon. - Ne haragudj - sóhajt fel pár pillanat múlva.
- Nem - vágok közbe rögtön. Nem vesztett el, rohadtul nem. Nem is tudja mennyire nem. Nem is érti, hogy a lába előtt lennék, ha közölné velem, hogy komoly akar tőlem valami hosszú távon.
- Elmegyek futni, akkor majd úgyis kitisztul az agyam.
- Nekem meg úgyis találkozom van - kínosan érzem magam, hogy el kell köszönjek tőle.
- Oh.
- A bandával! - vágom rá rögtön. Nehogy félre értse!
- Zayn, azzal találkozol akivel csak szeretnél - hátra dőlök az ülésben és kávézót nézem.
- Ja - értek vele egyet.
- Szia - hallom, hogy kissé felhördül és kinyom. Azzal találkozom akivel akarok. Miért teszek úgy, mintha nem tudnám, hogy zokogna miatt? És ő miért tesz így? Mert haverok vagyunk. Egyértelműen azon vagyunk. Kiszállok, amint átlépem a küszöböt meglátom Simont és egy mosollyal leülök a srácok mellé.
- Téged is látni - fog velem kezet egy mosollyal.
- Olykor kimozdulok - vonom meg a vállamat kérve egy sima, tiszta kávét.
- Mivan veled? - néz rám megtámasztva az állát a fekete asztalon.
- Depis - legyint le engem Harry míg ő még mindig a kínálat között válogat. Harry tipikusan az-az ember, aki negyed óráig nézi a kínálatot, de a végén folyton ugyan azt rendeli.
- Zoe? - kérdez rá konkrétan.
- Szakítottunk két hónapja - osztom meg vele is szemtől szembe. Biztosan tudja, biztosan átbeszélték a srácokkal amíg nem értem ide. De Simonnak tartozom annyival, hogy személyesen is közlőm. Nem két hónapja szakítottunk... egy hónapja, négy hete pontosan. Ha ezt mondanám, akkor mindenki olyan nyomorultan és lesajnálóan nézne rám.
- Sajnálom, sokszor nehéz a sztárrá válás - nem akarok már sztár lenni. Az a srác akarok lenni aki otthon álmodozik a sztárságról, az oldala mellett a barátnőjével.
- Az - értek vele egyet, nem fejtem ki mit érzek.
- Ha már a sztárságnál vagyunk... - kulcsolja össze a kezeit míg Liam az új tetkómat nézi meg alaposan. - Mikor jelenik meg az új albumotok?
- Október... november - vonja meg a vállát Niall.
- Meddig turnéztok még?
- Július elsején van az utolsó koncert - vigyorodik el Harry.
- Eddig minden fellépésünk teljes sold out volt - röhögi el magát Louis. Én pedig elmosolyodom, folyton minden jegy elkel. Az összes...
- Ez remek - mosolyog ránk Simon. Ez remek... tényleg remek. Hónapokig tartó turné, első albummal... tökéletes jegyeladási statisztikával. Híresek vagyunk, és sikeresebbek leszünk. Minden tökéletes. Leszámítva a tényt, hogy mindezért cserébe, nem látom a haverjaimat annyit amennyit akarnám. Hogy minden napra van valami program. Cserébe nem voltam otthon karácsony óta. És karácsony előtt is csak hónapokkal ezelőtt jutottam át a küszöbön igazán. Cserébe, hogy elvesztettem a barátnőmet. Cserébe elvesztettem őt... Cserébe elvesztettem Zoet. Zoet... aki egy személyben is túl sok minden. Elvesztettem Zoet. Barátnő, haver, legjobb barát... Zoe nem csak egy lány volt, soha nem csak ennyi volt. Egy sima egyszerű lánnyal nem élvezem azt, hogy hozzám bújik és beszélgetünk.
- Az - értek vele egyet míg a szalvétát kezdem tépkedni apró csikókra. Mint az életemet...


Kukucs! A következő rész egy eléggé vallásos rész lenne. Kifejtéssel saját véleményem és mások véleménye össze gyúrva egy részben. Jól tudom, hogy vannak vallásos emberek, akik olvassák a blogomat, szóval kérem szavazzatok, hogy szeretnétek-e látni azt a részt vagy sem. Ha esetleg kikerül, de te nem szeretnéd elolvasni, nyugodtan kihagyhatod azt a részt, nem lesz benne olyan jelentőség teljes momentum ami miatt kihagynál valamit. Szimplán egy téma felhozás. Amikor kirakom azt a részt, vele együtt az azutánit is ki fogom rakni, ha valaki nem olvasná azt el, mégse maradjon rész nélkül. Elég egy igen, vagy egy nem is, ha nincs kedvetek komit írni. Köszönöm!

22 megjegyzés:

  1. Borzalmas, hogy ennyire jól írsz! Egyszerűen letehetetlen. Állandóan azt várom, hogy mikor lesz új rész! Szinte függő lettem a történeteidtől! Nagyon várom, hogy kiderüljön Zoe és Zayn sorsa... 💙
    Xxx Bo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Néha borzalmasnak érzem:D
      Nagyon helyes! Ennek örülök:'D
      Valamikor kifog, lassan a 200. részt is meg írom:3 Imádás van! <3

      Törlés
  2. Én abszolút úgy érzem Zoé nézeteit osztom. Lehet van Isten lehet nincs, mindenki abban hisz amiben akar, ameddig engem nem baszogatnak a témával nem zavar, szóval jöhet a rész!
    Mellesleg szokás szerint jól sikerült fejezet volt, kíváncsian várom ennek a fordulatokkal teli sablonokat kerülő történet folytatását. Komolyan jó és én aztán tényleg ritkán szoktam ilyeneket mondani.
    :)
    Hogy is szoktad mondani? Imádás van! :* :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kitudja-kitudja...
      Jaj köszönöm szépen! Pedig dobálom ám bele a sablonokat ezerrel néha:D Ismét megtiszteltetés, hogy akkor az enyémre azt mondod jó! Köszönöm!
      Imádás van bezony! <3

      Törlés
  3. En olvasnam azt is. Meg amugy az osszes reszt XD najo mind1 a lenyeg h barmilyen részt szivesen elolvasok tehat részemről igen ;)
    (Tudom sok duma es nem mond semmit de neha ilyen komi is kell ;) )
    Imadas van!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hahahaa:D
      Mond ez sokat, többet mint hinnéd:) Köszönöm szépen, imádás van! <3

      Törlés
  4. Meg mindig ez a kedvenc blogom! Nem lehet vele betelni es nagyon szivesen olvasnek barmilyen reszt:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm! Ma ki is rakom, nemsokára:) Imádás van! <3

      Törlés
  5. Hali
    En vallasos vagyok de nem zavar ha ilyen resz is van! ��vagyis!! Csak akkor nem zavar ha a koviben ossze jonnek ! Ez zsarolas csajszi!!�� jojjenek mar ossze !! Ez a kedvenc blogom.. imadlak de mar elegett szenvedtunk mi olvasok!! ���������������������� remelem a koviben mar egyutt lesznek!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kukucs!
      Remélem tényleg nem is bántok meg senkit sem vele. Szeretem húzni a dolgokat szóval...:'D Imádás van! <3

      Törlés
  6. Az emojitok nem jellenek meg!??!?!! .. amugy sok a szivecske meg a siros fej!! . Igy nagyon fenyegeto hogy nem latszanak .. bocsi :* ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eléggé fenyegető lett...:'D Semmibaj, imádás van ismét!:D <3

      Törlés
  7. Én is vallásos vagyok de egyáltalán nem zavar. Sőt amint olvastam, hogy van ez a show rögtön tudtam, hogy nekem olvasnom kell. Már nagyon várom. ❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem tényleg így is lesz. Köszönöm szépen, imádás van! <3

      Törlés
  8. Des Szia!
    Neeeeeeeeeeem bíííííííjom neeeeeeeeeeeeeeeeem bijom....holnap jövök.......:D olvasom és tökéletes, imádom forog az agyam beleélem magam meg minden és Jön Mohamed, meg a szárnyasló és a hogy előadja....itt behaltam....feldolgozom röhögök még egy félórát aztán visszamegyek az elejére és elolvasom végig :D :D
    Azta..szakadok :D végem :D elnézést komolyan...de kéész vagyok :D :D
    Egyébként érdekelne a vallásosrész szaval simán jöhet :)
    Amugy is mikor mondtad, hogy nem ártana felkeresni a háziorvosunkat..akkor említetted nekünk, hogy vallásal is fogunk foglalkozni :D :D
    Köszönöm szépen, hogy eljuthattam a rész feléig :D jövvök még....de most meg kell keresnem a szerveimet, amik kisetek mikor a bordám a sok röhögéstzől elvándorolt :D
    Imádlak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na azta fenforgásos-durvánröhögőgörcsöcs-tetkofétises-tetkofangörcsös-szívefacsaró-lelketmardosó-kétszerelmest megcsapdosós-lélekkiöntős Mindenségit Neki!

      Egyikőnkse gondolta, hogy kibirom, holnapig ugye? :D
      Kiröhögtem magam...-a szerveimet azóta se találom, de agyam sincs még is múködök :D - végig olvastam...vissza estem a kész vagyook fázisba :)

      -Ez a *tetováltass és ezáltal jótékonykodj dolog* totál észvesztő, mert ugye, ha az ember tetováltat akkor -általában- olyat varrat magára, amit egy életen keresztül szívese, büszkén viselne. Lehet, hogy valaki már évek óta szeretné ezt a lépést megtenni, de 'fél az ismeretlentől'..viszont így, hogy jótékonykodhat is...bevállalja az ismeretlent...mert valjukbe..bármi is van a világban/a világgal...azért szeretünk segíteni...:)

      - Zoé, Zayn mindkettőtök tetoválása nagyon ütött....
      Zoé..elképesztően igazad van...:)
      Zany,...így is lépten nyomon eszedbe jut Zoé, -beszélek itt balgaságokat- nem, hogy eszedbe jut, hanem lese kattan rola az agyad, ha nem rágondolsz, akkor is rágondolsz-nem mint ha ez fordítva nem így lenne- de most rolad van szó, szaval ennek ellenére természetesen egy olyan tatto kellett, ami egy megelevenedett kard..sósavba mártva.....kész vagyok tőletek...azon fejül mondom imádom..
      -Arra Showra nagyon nagyon kíváncsi vagyok...hiszek ...vallok...de nyitott vagyok...és nem sértődök...Zoé Te pedig veszettül taglalod a dolgokat szaval már alíg várom...:)
      -Ej...ez az elköszönés..'elmegyek futni...-nekem meg találkozómvan- '
      Még én is éreztem, hogy mindkettőtöknek fájt...és amikor úgy tettetek, mintha lényegtelen lenne....
      Zayn Te pedig kifejtetted, hogy mind ketten tudjátok, hogy nem az.....most komolyan....már lassan kezd kifogyni a nagy áruházakból a só mert mázsaszámra szorjátok be vele az eleven sebeteket hagy fájjon még jobban... kész ...komolyan ti imádtok szenvedni...mégpedig talán -na remek vagy Bez a még pedig és a talán kitünően üti egymást-de cukrot neked- szaval valószínüleg azért, amit már egyszer kifejtettem, hogy a boldogságból kevés jut....és hát az ember fél...és inkább hajszólja a fájdalmat...mint elindul a boldogság felé vezető uton....mert az ingoványos...a másik út meg mondhatjuk, hogy már kikövezet...és a boldogságnak mindig van egy olyan szintje amit nem ismerünk...igen a fájdalomnak is van...de az ismeretlen fájdalmi szintet is másképp fogadjuk...szinte ismerősként...mert elkönyveljük, hogy igen jobban fáj, de azért van mert más az ok...valami másképp történt...viszont ugyan olyan sötét és ugyan olyan ismerős...tudjuk róla, hogy -általában- bekebelez....ringat...nehéz elkergetni...és míg a boldogság magától "megszünik, halványodik..., kisidőre eltünik, vagy csak vegyesen található- addig a fájdalom akár álandosulhat is....
      Szerintem ezért ringathatjátok ti is...:(

      Törlés
    2. -Zayn említetted, hogy ha Zoé oda menne a 'lába előtt lennél, ha közölné veled, hogy komoly kapcsolatot akar tőled' Zayn kezdek kételkedni az okos buksidban.-..ezerszer közölte már veled, -az is számít amikor a lába között voltál és nem előtte-...közölte különféle tettekkel, gesztikulációval, szavakkal.....általában értesz Zoé nyelvén ugyan úgy ahogy Ő is ért a Te nyelveden....áldjon meg a Szent Bika...menj és mutasd meg neki, hogy igen is komoly kapcsolatot akar...lendísd át azon a bizonyos 'bizonytalanság hidján'...mielőtt kifejtenéd, hogy felesleges, hiszen az előbb irtam, hogy átkell lendíteni azon a hídon...nem nem Bennetek/nem benned/sőt nem is a kapcsolatotokban bizonytalan/ saját magában bizonytalan,.... hogy nem tud eleget nyujtani.... menj és mutasd meg neki, hogy Téved..tudom, mondtad már ezerszer...de ez így nem elég...oké a szerelmedet is bizonyítottad, azt is hogy bármi van mellette vagy...de ezzel azt nem bizonyítod, hogy Ő tényleg megfelel...azt kell bemutatni neki, hogy neked mindenképp megfelel....és ami a legfontosabb meg kell neki mutatni, hogy elsőnek a saját maga ellen irányuló megfelelési kényszerrel kell kezdeni valamit...., mert az által, hogy mindenkinek jót akar...mindenutt ott akar lenni....azt mutatja, hogy nem csak mások felé van egyfajta megfelelési kényszere, hanem maga feléé is...illetve ennek hiánya...nincs önbizalma...az önképe-nem mondom, hogy nem jó....de inkább darabos...- és igen itt mondhatnád, hogy sok embernek és igazad is van...többek között néhány...dolgot rád is rád lehetne 'húzni'....szaval oké, hogy sok emberre jellemző ez.-...de most Zoéról van szó ember, szaval szedd össze magad és tegyél valamit...akármit...(!!!!)
      -A beszélgetésetek minden részlete olyan volt mint az akupunktúrás tű....-fájt is gyógyított is.....veszett jó volt- bocsánat, tudom te egyes részleteit nem élvezted---de én nagyon is :D gonosz vagyok, aki a fájdalombol táplálkozik :D
      -Az amikor Zoé mondta, hogy nem akar elveszíteni...aztán közölte, hogy már el is veszített.... hát itt minden mégjobban felszínre jött...mégjobban minden valóság lett...nem mintha eddig nem tettétek volna eléggé élővé a dolgot...de ezzel a kifejelentéssel közölte Zoé, hogy igen hiába is találkozgattk- ilyen olyan okból- hiába beszéltek...és hiába van pár jó pillanatotok, órátok- esetleg egy fél napotok- akkor is vége....olyan fájóan végleges csengésünek hangzik így...- szaval mégegyszer mondom vonszold a vonzó-igen pasira és a testrészükre is mondjuk, hogy vonzó- valagodat Zoé felé és biztosíd arról, hogy tökéletesen megfelel minden szempontból és -tegyetek róla, hogy sajátmagát is melengesse egy kicsit-
      - Na igen a turné és mellékhatásai...meg is értem, hogy kész vagy/vagytok :(

      Des, minden részét imádtam!
      Jaj, a Mohamed prófétás rész...vigyorogtam mint betűtészta levesben a d-betűb..ott tényleg le is álltam egy kicsit képtelen voltam tovább olvasni....:D veszett volt...komolyna....én nagyon kész voltam.-....még most is,...mondd hogy nem látszik...ugye nem látszik? :D
      Azon gondolkozok még, hogy vajon mit hagytam ki...:D lehet jövök még :D na jó jó nem...távolságtartási végzés meg egyebek :D
      Amúgy..apropó Mohamed..kifejezetted szerettem a velekapcsolatos dolgokat...töri órán az egyik kedvencem volt :)

      Törlés
    3. Kukucs...
      Tudod mi a legnehezebb? Válaszolni az ilyen hosszú komikra, mert persze nem tudom olvasni a tetejét amíg ide írok, és néha csak röhögök. Szerintem videó üzenetben kéne válaszolnom ezekre, hogy lásd mire mit reagálok:'DDDD Jaj, imádom a komijaidat. De tényleg.
      Szóval akkor hajrá csapjunk bele wohoo
      Yapp, én sem hittem el, hogy kibírod holnapig, már azon gondolkoztam mikor olvastam az első komit, hogy majd jóóól megdicsérlek hogy nem kaptál hatórás fangörcsöt és képes voltál élni tovább az életed. (Személyesen megjegyezném én örülök, hogy nem bírtad máig mert mindig nagyon kíváncsi vagyok rá, mit hogyan látsz).
      A szereplőim logikai menete néha megkérdőjelezhete. Pont mint az enyém. Így elfogadom, hogy Zayné is és magára varratja valamilyen szinten Zoet. :D
      Szeretem, ha fáj az olvasóknak. Én az ti szenvedésetekből táplálkozom:D Ezek a sós hasonlatok, behaltam:'DDD
      A lába előtt majd a lába között hasonlattól is nagyon röhögök:'D
      Szent Bika, ismét hangos fulladós nevetés.
      Ha belegondolsz, Zayn ezt nyomatja amúgy neki. Mármint, hogy Zoe jó. Úgy minden téren. Persze nem mondja ki olyan sokszor mint gondolja de azért Zayn tényleg olyan Zayn mondom a tudtára hozza -Hozta-.
      Hahahahaha a mohamedes rész... :D Ivászat után írtam a fejezet egy részét, néha én is meglepődök ilyenkor miket írok le -és el-. Most megyek tovább a kövi komidig mert három nem elég, szeretem a páros számokat.:'D

      Törlés
  9. Óhó meg van mit hagytam ki: -Imádtam, ahogyan Zayn kifejti, hogy Zoéra mennyire is nem igazak azok a 'szavak' a melyeket rá aggadtak...és meg is magyarázza, hogy miért is nem valósak....
    Na és hogy Zoé közölte, hogy nem haragudhat rá/rájuk mert, hogy az ő nézöpontjuk bol igazuk van...na ott én is dobtam egy hátast....
    De végül is teljesen logikus érvelés....igaza van-én is így vagyok vele...mikor ürlénynek néznek :D :D- valahol jogos....nem amúgy komolyan az emberek -főleg az ismeretlenek, de néha a közel álok is- csak egy részt látnak az emberből, az életéből a cselekedeteiből és már is következtetnek/következtetünk....szaval Zoé érvelése tök logikus és imádtam
    Jaj, és nagy haladás, hogy kettőből, egyszer ő írt Zaynre, az pedig, hogy fel is hívta egyenesen meglepő :D -Zoé tudod, hogy imádlak benneteket- :)

    Des, nagyon- nagyon imádtam! Veszett jó rész volt!
    Nagyon szépen köszönöm, hogy ezt a részt is olvashattam!
    További szép hétvégét!
    Teletabis nagy ölelés!
    Imádlak ám! <3
    u.i: mert persze, hogy van még valami....a fehér tetkó nekem is megfordult a fejembe...aztán mind három -ami tulajdonképpen egy- fekete lett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hőn áhított negyedik komment:D
      Te mindig kihagysz valamit, de imádom:D
      Szeretem ha hátast dobtok:D
      Köszönöm szépen:) Dupla köszönet és viszont teletabis nagy ölelés neked is! Imádás van úgy bizony!
      Most már nagyon érdekel, akkor végül is milyen tetkód lett neked?! Már kétszer a közelében jártam a részek alkalmával:D

      Törlés
  10. Én is olvasnám👆
    Ki nem hagynam😂
    Vegre Zayn szemszög imádom Zayn szemszogebol olvasni a helyzetet...
    De persze Zoe szemszoget is imadom a resz nagyon jo lett mondjuk mindig az!:)😗❣❣

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem Zayn szemszögeket írni:D Köszönöm szépen! Nemsokára fel is rakom a részt. Imádás van! <3

      Törlés