2016. december 24., szombat

154. Rész

x--- Zayn Malik ---x


Nézem a képet és egyfolytában ismételgetem magamban, hogy nincs közöm hozzá. Semmi közöm hozzá. Egyáltalán semmi.
- Hagyd már - löki ki a kezemből Danny a telefont. És nem nyúlok az asztal másik oldalára csúszott telo után. - Te is tudod, hogy az csak Weston - röhögi el magát.
- Aki Do haverja - suttogom a képernyővel lefelé heverő telefonomnak majd felnézek inkább rá és egy fintor kíséretében lehúzom a piát amit kikevert. Hotelszobák... ismét csak hotelszobák.
- Haver, még a bátyját is ismered - fintorog rám.
- Csak Weston... - röhögöm el magam.
- Weston és Zoe... - motyogja magához húzva a telefonomat és megnézve a kis cikket Zoeról miszerint arról tippelgetnek, vajon bepasizott-e, és hogy vajon ki a szerencsés.... a szerencsés... ez röhejes. - Zayn, tudod hogy csak matekoznak - fintorog rám.
- Komolyan... Westonnak tuti bejön Zoe - hördülök fel.
- De Zoe nem jön össze Westonnal! - röhög képen Danny.
- Áruld el miért nem? - nézek rá értetlenül. - Weston egyetemes diák. Okos. Zoe pedig biztosan nem teljesen hetero, mert van benne szafioszexuális hajlam elég erősen és mindketten tudjuk ez mit jelent - mutatok a közöttünk elterülő telefonra.
- Korepetálja csak - ismétli el újra. Persze... Zoe kihagyott egy csomó órát az egyetemen... nem is értem minek tanul matekot. És minek kell neki ehhez korrepetálás?! Mindenesetre Do ajánlotta neki Westont, lévén matekos egyetemre jár. Zoe okos, nincs szüksége külön tanárra... Zoe csak lusta a matekhoz. Tudom, pontosan tudom mert az apja mindig ezért veszekedett vele. Zoe az egyetlen a nővérei között, aki ért is valamit a matekhoz. Az apja pedig lévén mérnök volt, azt akarta valaki lépjen a nyomdokába. Cica tudja a matekot, csak olyan nagyon leszarja, hogy tanulni sem hajlandó.
- És Weston ráfog hajtani, Zoe meg lazán érdekesnek találja a srácot mert okos - ennyire egyszerű. Ennyire könnyedén fogom végig nézni hogy valakivel összejön. Utánam. Nem velem... milyen érzés lesz látni valaki mással csókolózni? Láttam már... de akkor együtt voltunk és utána velem csókolózott.
- Zayn - csettint az arcom előtt mire próbálok ráfigyelni. - Egy hónapja nem beszéltetek. Szerinted soha nem fog össze jönni senkivel?!
- Jó volna - ismerem be neki egy fintorral.
- Oké... azért össze fog - tárja szét a karját. - És ha pont Westonnal jön össze, akkor is csak pár hónap lenne. Maximum kettő és Zoe dobná.
- Honnan veszed ezt? - támasztom meg a fejemet továbbra is a képet nézve.
- Mert ismerem a csajt - kocogtatja meg a képet mire az kinagyítódik. Remek...
- És tudod, hogy bukik az okosokra - szafioszexuális... tuti össze jön a csávónak.
- Zayn - fejeli le az asztalt kettőnk között. - Oké... nem akartam erről beszélni, de akkor kínos téma! - tárja szét a karjait én pedig értetlenül vonom fel a szemöldökömet. - Zoenak rohadtul minimum egy évbe fog telni, hogy akárkivel is tovább együtt maradjon mint pár... hét. Érted? Nem fog találni minden egyes utca sarkon valaki olyant, mint te!
- Kösz a bókot haver de... - elfintorodom. Ez tényleg gáz...
- Nem, rohadtul nem szokásom bókolni neked... nem erről szól - csap az asztalra közöttünk. - Zoenak férfi kell, érted?
- Ez még mindig kínos - figyelmeztetem egy óvatosan fintorral.
- Baszok rád. Zoenak nem elég az, ha valaki okos. Kezdetben tuti ezt fogja hinni, de képtelen lesz valakivel együtt maradni, aki "csak" okos. Neki kell, hogy valaki határozott legyen. Kell neki az, ha azt mondja például a szexre, hogy nem... közöljék vele, hogy de!
- Te most arra akarsz utalni, hogy megerőszakoltam? - szemöldököm felvonom. - Danny mi a fasz?!
- Nem! - röhög képen. - Egyszerűen azt, hogy Zoe az a típus aki szereti ha valaki nem papucs, érted?
- Nem értem, de tudom - biccentem oldalra a fejem.
- Zoe az a típus aki... jézusom ez egyre gázabb lesz - hajtja hátra a fejét. - Szóval Zoe olyan, akinek egy olyan valaki kell, akivel tud beszélgetni. Édes néha, meg minden. Aztán gyorsan vált, a falhoz löki, megdugja és tépi a haját. Érted?
- Danny - figyelmeztetem halkan őt. - Ne - kérem őt a fejemet rázva. Istenem.... ne beszéljen így Zoeról! Egyáltalán ne! Részeg vagyok... nagyon részeg vagyok mert azért mégis csak eszembe jut pár ilyen aktus...
- Tudom, tudom! De ez az igazság. Zoe szereti, ha nem tud irányítani valakit. Neki ez a kihívás. Kell neki egy hirtelen hangulatú ember aki mindig mutat neki újat. Valaki aki okos, és néha... édes - ez a fintor nem tetszik, amivel rám néz. - Szóval érted nem? Tökéletes voltál neki. Szeretted, okos voltál, néha elvitted ide-oda és nyálasak voltatok. Néha megdugtad egy vécében. Néha összevesztél vele, hogy nem. Néha pedig kuncsorogtál az igenjéért. Zoenak valaki ilyen kell. Pontosan valaki olyan mint te. Egy nyápic kutatóval három hétig sem húzná és ráunna.
- Nem voltam ilyen durva Zoeval - motyogom zavartan lesütve a szemeimet.
- Nem? Haver... oké hogy mindig elmesélsz minden szexuális dolgodat másokkal és Zoeval soha. Szóval nem tudhatom pontosan... de a hangok - elröhögi magát. Ajkaimat összepréselem... mintha Danny varázsszót mondott volna ki, csak mert az agyam elkezdi levetíteni, hogy szuszog. Hogy nyög... hogy nyöszörög, hogy sikít... - Zoe az, aki néha szeret dominálni és szereti ha dominálnak felette. Ti pedig tökéletesen illetek ilyen téren - vonja meg a vállát olyan fölényes módon, hogy hozzá vágnám a poharamat.
- Ne beszélj róla így, oké? Komolyan ne. Hagyjuk a szexet és minden mást is - dörzsölőm meg az arcomat fáradtan. - Ha összejön valaki mással, jöjjön. Leszarom, nem az én dolgom - arrébb lökőm a telefont. Csattan a földön és az sem érdekel, ha összetört. - Mesélj mizu? - terelem el a témát rögtön. Nem érdekel Zoe. Nem érdekel... leszarom.

---


Nézem ahogy Liam igyekszik nem elcsúszni a szóló részével ami elég nehezen jön össze neki. Ez az egyetlen szám amiben semmit nem csinált, és nem is igazán jön be neki. Nekem is van pár ilyen szám a zenéink között és áttudom érezni milyen nehéz így énekelni. Kurvára utálom ezt az albumot. A csörgés azt hiszem mindenkinek lassan kúszik el a tudatáig. És mikor már tudom, hogy hallom sem realizálom, hogy az enyém.
- Zayn? - kérdez rá konkrétan Niall én pedig észbe kapva húzom elő. Aztán csak nézem... Zoe... Másfél hónapja nem beszéltem vele semmit. Az égvilágon semmit. Nem írtam neki... és pontosan az történt ami december tizenötödike óta történt volna, ha nem erőltetem azt, hogy én írok neki: Ő nem írt. És így nem beszéltünk semmit. Nem hívtuk egymást. Semmi cam. Semmi könnyed sms... Gondolom gázabb, ha kinyomom, mintha felvenném, nem? Csak mert egyetlen egyszer írt facen... és én még csak válaszolni sem válaszoltam rá. Felveszem és a fülemhez emelem, hátha baj van... hátha történt valami.
- Kukucs - nyögi ki halkan én pedig elfintorodom.
- Baj van? - kérdezek rá konkrétan. Westonnal találkozott már háromszor is. Nyilvánosan. És bár matekoztak... azért tudok erre módszereket hogy lehet egy korrepetálást randivá alakítani.
- Nincs, csak gondoltam megkérdezem hogy vagy... - megkérdezi hogy vagyok.
- Erre nem érek rá, ha nincs baj Khaliddal akkor lerakhatnánk - közlöm vele ridegen. Semmi közöm hozzá. Ő mondta nekem... Az apró szuszogás a túloldalról megszűnik.
- Te hülye vagy?! - Harry sípcsonton rúg. Elfintorodom, és várom, hogy reagáljon valamit. A reagálása pedig annyi, hogy sípolni kezd a telefonom és vissza süllyesztem a zsebembe.
- Zayn... ez fasz volt - szól rám Louis hátra dőlve.
- Hol érdekel ez engem? - nézek végig rajtuk. - Sehol, és ne szóljatok bele az exemmel való dolgokba. - zárom le a témát egyszerűen. Most hívom Zoet hangosan először az exemnek.
- Mióta nem beszéltetek? - áll meg előttem Harry idegesen.
- Másfél hónapja - vonom meg a vállamat mintha nem gondoltam volna rá minden nap.
- Másfél hónapja... és most össze szedte magát, hogy felhívjon te pedig közlőd vele, hogy leszarod mi van vele?! Mindketten tudjuk, hogy valószínűleg órákig nézte a telefonját, hogy felhívjon-e vagy sem... és te közlőd vele ezt?! Van benned még tartás meg gerinc baszdmeg?! - a képembe hajol, elfordulok tőle és az ajtót kezdem nézni. - Kurvára hívd vissza - közli velem semlegesen míg visszaül a helyére. Remek... imádom mikor eltudom zárni a bűntudatot de valaki felhozza. Fél percig bírok magam elé bámulni... ennyi idő alatt pedig robban mindenki.
- Hívd fel! - üvöltenek rám én pedig már felállok míg előveszem a telefonomat. Egy megkönnyebbült sóhaj mindenkitől és én kisétálok már őt csörgetve. Tökéletesen fasz tudnék vele lenni, ha nem lennének ilyen köcsögül rendes barátaim. Csöng... és csöng... és csöng és nem veszi fel. Újra elkezdem hívni és úgy vagyok vele, hogy egy egész napig képes vagyok hívni ha kell. Újra hívom és kinyom. És újra hívom és kinyom. Legalább öt alkalommal. Kurvára utálom Harryt, amiért emlékeztet arra, hogy Zoe valójában biztosan egy csomó ideig tépelődött azon, hogy felhívjon-e vagy sem. Nem számolom hányadjára, de felveszi.
- Rossz számot hívsz Zain - közli rögtön mérgesen.
- Szarul vagyok - válaszolok a kérdésére, ami olyan érzés, mintha régen tette volna fel.
- Lefogadom, hogy magadtól nem hívtál volna vissza, szóval üzenem annak aki rávett erre, hogy kedves meg minden de felesleges. Te meg megtetted, tiszta a lelkiismereted. Lerakhatjuk?
- Nem - vágom rá rögtön. - Sajnálom - dörzsölöm meg az arcomat.
- Ne hazudj. Közöld velük, hogy Albus hívott és le kellett lépnem de majd megbeszéljük... az jó indok?
- Zoe kérlek - suttogom neki halkan. Annyira kibaszott szar érzés ez.
- Én kérlek téged... - le kell hunyom a szemeimet ahogy meghallom a szipogását.
- Azt mondtad nincs semmi közöm hozzád - morgom neki idegesen. Hogy mondhatta ezt?!
- Mert mérges voltam! - kiabál a telefonba én pedig még csak el sem húzom a fülemtől annak ellenére hogy fáj. Imádom hallani a hangját. - Mert féltem hogy mit reagálnál és...
- Te mindig félsz tőlem - röhögök fel abszurdan.
- Mert fontos vagy...
- De nem eléggé... nem?
- Neked nem eléggé - helyesbít ki. Ez nem igaz...
- Normális értelemben gondolkodom. Mint a normális... pároknál. Vágod, nem? Akik felvállalják a másikat!
- Felvállalni a másikat... nem csak én akartalak letagadni téged! Te megkérdeztél engem... nyilvánvalóan te sem akartál felvállalni engem!
- És az első adandó alkalom után rájöttem, hogy fel kell vállaljalak! - mit nem ért ezen?! - Mindegy... megértem - Zoenak kell valaki, akivel rendesen tud beszélgetni a pszichológiás dolgairól. Én csak meghallgatni tudom őt. Őszintén szólva, érthető hogy Zoenak nem vagyok elég.
- Mindegy... - ismétli el ő is. Tökmindegy mert nem vagyunk együtt. - Gondoltam... szólok hogy, nincs közöm Westonhoz. Illetve azért mégis csak vissza térnék az előző témához. Még ezért is kapok leveleket, hogy mekkora egy fasz vagyok, hogy lecseréllek téged ő rá! Ez kibaszott őrültség!
- Cica... nem éppen ezt csinálod? - elvigyorodom magam elé bámulva. Nincs köze Westonhoz...
- Cica... - horkan fel. Őszintén fel se tűnt, hogy lecicáztam... de mindegy. Köztünk szinte már minden mindegy. - Nem csinálom ezt, lévén éppen most mondtam el Javadd... nincs közöttünk semmi!
- És ez engem amúgy hol érdekel? - ohh... a bunkó énem. Hallom hogy ő beszívja a levegőt idegesen.
- Hagyjuk - közli mérgesen én pedig lehajtom a fejem. Tényleg nincs köze hozzá? Komolyan csak korepetálja? - Tudod mit?! Nem! Kurvára nem hagyjuk - elmosolyodom... imádom ha kiakad. Olyankor mindig szinte pattog. - Én magamból indulok ki és kurvára zavar az összes csaj akit megkúrtál százhetvenkilenc nap alatt! - Szóval ő is számolja... - És az összesnél rohadt jó lett volna tudni, hogy érzel-e irántuk valamit, vagy csak megdugni volt őket jó. Igen is én értékeltem volna, ha közlőd hogy senki nem ér a nyomomba de persze miután rájöttem, hogy leszarsz és maximum Khalid miatt hívjalak... fel tudom dolgozni, jó?! Leszarom az egészet! De attól még kurvára elmondom neked, hogy nem tervezek semmi többet Westonnal mint korrepetálás a kurva logaritmikus egyenletrendszerek társaságával. És baszdmeg magad! Vagy szimplán valami szőke kurvát. Azok az eseteid úgyis... mert semmi közünk egymáshoz. Mert nem voltál velem évekig. Mert kurvára nem éreztünk egymás iránt semmit amúgy sem... poénos hogy senki nem érti miért vagy szarul, vagy én miért vagyok szarul mert a kapcsolatunk igazából nem is létezett a világ számára! És nem, nem értem minek mondom ezt el neked, szimplán kiakadtam rád mert megbántottál. Annak ellenére hogy tudom, hogy én is megbántottalak de ahj... - felnyög és elhallgat. Én pedig próbálom feldolgozni. Soha nem mondta el, milyen neki a szakítás. Mindig visszafogta magát. És most úgy érzem egy kis része kirobbant belőle.
- Egyik iránt sem éreztem semmit - szétnézek a folyóson, hogy biztosan nincs-e itt senki. - Nem tudom túltenni magam pár hónap alatt azon, hogy szerett...elek - szerettelek... még mindig szeretem. - Szeretlek - mondom ki inkább, mintsem hogy ismét össze vesszek vele.
- Oh kérlek Malik... legalább az érzéseimet ne féltsd és mond ki nyugodtan a múlt időt - röhögi el magát de valahogy kicsit sem hangzik őszintének.
- Komolyan nincs múlt idő - jelentem ki tökéletesen könnyen. Ehhez hozzá szoktam, elmondani neki hogy szeretem: Ez könnyű.
- És miért nem vagyunk együtt?
- Nem tudom - vallom be neki egy mosollyal. - Mert félsz tőlem.
- Ez igaz - sóhajt fel.
- Holott nem kéne... bármit megtennék érted Élet.
- Ne hívj így - szinte látom, ahogy megrázza a fejét. - Túl fárasztó vagyok neked. Legalábbis mostanság. Tényleg nem volt jó, hogy ilyen elől szerepeltem nálad.
- Őszintén, burkoltan egész végig arról beszélsz, hogy vissza jönnél hozzám. De mégsem, mert félsz mennyire komoly volt a kapcsolatunk, még mindig - jelentem ki a nyilvánvalót.
- Te pedig nem burkoltan mindig közlőd, hogy legyünk együtt. Egy csodás feltétellel...
- Vállalj fel - jelentem ki helyette.
- És ez nem fog megtörténni - kuncog fel.
- Persze hogy nem - nem nevetek... ez kibaszott elkeserítő.
- És nem azért, mert szégyellek. Ezt tudod, ugye?
- Nem - őszinte vagyok hozzá.
- Soha nem szégyellek. Ugye vágod, hogy még mindig én vagyok a legelső Directioner?! - hördül fel.
- Nem igazán merek utánad nézni - hiányzik. Még mindig.
- Pedig szorgosan osztom az igét, miszerint ti vagytok a vallásom - neveti el magát.
- Szeretlek - egyszerűen kicsúszik... komolyan szeretem. Imádom, hogy még mindig támogat. És utálom, hogy én képtelen vagyok őt.
- Én is téged Javaadd... ha esetleg London közelében jársz... összefuthatnánk. Hiányzol már - sóhajt fel, és tudom hogy kínosan érzi magát amiért ezt mondja.
- Mindenképpen - biztosítom őt rögtön. - Eljöhetnél esetleg egy koncertre.
- Oh köszi, de akkor nem hívhatsz fel a színpadra - hadarja el rögtön.
- Miért nem? Kétszer szakítasz velem érte? - kérdezek vissza, és bár paraszt vagyok, azért jogos.
- Kitudja Malik - figyelmeztet és elmosolyodom.
- Nem hívnálak fel a színpadra - soha többé. Kurvára soha... akkor sem tettem volna, ha egyáltalán egy apró jelét is kaptam volna, hogy ez lesz a vége. - Tizenhatodikán L.A.-ban leszünk - vetem fel neki.
- Az kevesebb mint egy hét! - nyög fel.
- Ja, akkor küldöm a jegyed, jó?
- Eh... jó... - egyezik bele rögtön.
- Előtte... utána... tali?
- Kéne?
- Nem tudom, szeretnél? - szeressen... kérlek mondjon igent!
- De semmi... szex - motyogja zavartan.
- Soha nem tervezem - röhögöm el magam. - De ha gondolod... - ajánlom fel neki halkan.
- Ha gondolom?! Mégis mit gondolok?! Zayn!
- Ha úgysincs semmi közöd Westonhoz... - halkan nevetek. Soha egyetlen egy percig sem bánnám, ha újra lefeküdnénk. - Úgyis imádod a szexet velem.
- Haver... - röhögi el magát. - Azt sem tudom milyen mással.
- Addig jó - fintorodom el míg a tapétára nézek. Addig jó... Zoenak is. Nekem is. A világnak is... és annak a csávónak is.

Kukucs! Boldog karacsonyt mindenkinek😍🦄🤙🖤

10 megjegyzés:

  1. Szia Des!
    Elolvasni 'még nem tudom'
    Viszont, Boldog Békés Szeretettben gazdag Karácsonyi Ünnepeket Kîvánok Neked!
    Imádálak ám <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. -Danny...de Imádlak...komolyan...a szám körbe futotta a fejemet :D
      -Zayn.....veszett egy fazon vagy
      -a band: baker....elkepesztoek ők is
      -Zayn orulok, hogy beismered azert kell a jonaratoktol a 'noszogatas'
      A Zoevalvalo beszelgetes:
      En mindig kesz vagyok a ti eszmecseretektol...
      Megbeszelitek hogy kivel mi van....neha elmondjatok kinek mi faj
      ...ki ellemezitek egymast-igen Zayn mostmar egyre gyakrabban ellemzel te is- biztositjatok egymast kolcsonos érzeseitekrol....aztán megallapotjatok-okokat soroltok-hogy miert nem lehettek egyutt :D
      Huha....kivamcsi leszek arra a talalkozora :)
      Imádtam Des!
      Köszönöm szépen, hogy ezt a részt is olvashattam!
      Imádlak ám! <3

      Törlés
  2. Kukucs!
    Immmádom! Nagyon jó rész volt.
    Először mikor Zayn úgy beszélt Zoéval még a levegő is bennem rekedt. Olyan jó lenne ha a találkozás után történne valami... De kettejükkel. Ne legyen harmadik fél. Jó volt, hogy Zayn végre féltékeny lett. Ajj kibékülhetnének végre. Remélem Zoé hamarosan felvállalja Zayn-t, nekik együtt kell lenniük!
    Áldott Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok! 😘❤
    Ui.: Várom a következő részt, nagyon nagyon nagyon

    VálaszTörlés
  3. Imádom imádom imádom !!! <3 már várom a kövit !! :-D :-D<3
    És boldog karácsonyt !! :-D

    VálaszTörlés
  4. Imááááááádoooooom <3
    Most már igazán összejöhetnének, mert különben bepipulok...és akkor semminek sincs jó vége :D Csak így tovább! Remélem kellemesen telik a szüneted c:
    Nagyon nagyon nagyon boldog karácsonyt és ünnepeket (na meg szünetet) kívánok neked! <3 Pihend ki magad, ereszd el a hajad ;)
    Puszi <3

    VálaszTörlés
  5. Imádoooooom.
    Minden részt olvastam, és egyszerűen imádom. Jó hogy Zoe és Zayn még mkndig ilyen jóba vannak azok után hogy szakítottak. Örülnék ha újra összejönnének, de ez így jó.
    Neked is Boldog Karácsonyt!!!!

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elsőre nem sikerült, szóval! Borzalmasan jó! Neked is boldog karácsonyt! 💙

      Törlés
  7. Jihaaaa
    Eloszor is Boldog Karácsony es wow imadtam a reszt vegre egy kis remeny hogy megis lesz kozos jovojuk nar alig varom a kovi reszt!😍😉❣

    VálaszTörlés
  8. Boldog Karácsonyt!!! ����
    Vanda

    VálaszTörlés