2016. november 22., kedd

144. Rész

x--- Zayn Malik ---x


Nézem a táncoló tömeget. Nézem a srácokat... Azt, hogy Niall elmerül Daisy szájában. Kedves lány. Este tizenegy van... Londonban vagyunk. Valahol Zoe is... lévén a konferencia elmaradt mert meghalt a kutató, aki eleve bejelentést tett volna. Ilyen a szerencsém... veszek neki egy ajándékot aminek tudom, hogy örül, és erre meghal az a valaki. Mély levegőt veszek és felállva kisétálok a sima kis kertes részre. Rágyújtók és közben felhívom. Nem bírom ki... de lényegtelen. Nem veszi fel. Remek... a zsebembe csúsztatom a telefonomat, és rágyújtok egy második cigire is.
Barátok vagyunk. Semmi több.
Ő pedig nem szeret telefonálni, szóval fel se veszi a telefont sok embernek. Most már én is azok közé tartozok, akiknek nem veszi fel a telefont. Három év elég volt ahhoz, hogy hozzá szokjak. Nem tudom kizárni az életemből. Nincs értelme együtt lennünk, ha nem akarunk egymástól semmi komolyat. Így ő is talál majd valakit, meg én is. De nem bírok nélküle élni... muszáj, hogy részese legyen az életemnek. A barátság jó ötletnek tűnt... amíg meg nem láttam az arcát mikor kimondtam. Soha a rohadt életben nem tekintettem rá barátként. De minek várjam meg, amíg kidob ő? Egyet rezzen a telefonom és máris előveszem. "Hm?" imádom, hogy ennyire bőbeszédű. Vissza írom egyszerűen, hogy boldog újévet... értelmetlen lenne akármi mást leírnom. Tavaly ilyenkor megcsókoltam őt. Sőt, még a kezét is megkértem. Most pedig nem hívhatom fel, mert nem veszi fel. Egy évvel később nem írhatok neki többet sms-ben mint azt, hogy boldog újévet. Mert barátok vagyunk. A faszt... Mi haverunk vagyunk. Még csak egy barát szintre se bír igazán emelni... "Boldog és szerencsés újévet Javadd" megfogom ölni, ha meglátom. Az, hogy Javaddnak hív kikészít. Komolyan rohadtul bánt. Mintha számára két személyiség lennék, ezért használta volna mindig a Javaddot. Mikor kevésnek érezte a szimpla "Zayn"-t. És... most mindig Javaddnak hív. Eltaposom a cigit és visszalépkedem a zsúfolt helyre. Túl sok a test... hangos a zene, érződik a forró levegő... tipikus jó bulinak ígérkezik. Én pedig annyira nagyon utálom, hogy nem Zoeval bulizok. Azt mondtam neki tavaly, hogy elhozom Londonba szilveszterre. Londonban van. Nem velem. És nem velem bulizik. De azt nagyon remélem, hogy bulizik. Utálom a tudatot, hogy szarul van. Miattam.
- Mizu? - vigyorog rám Niall... elképesztő mennyiség kell neki, hogy beálljon. És ő beállt.
- Semmi - rázom meg a fejemet.
- Ne legyen már szar kedved - fintorog rám Liam.
- Hagyd - szól rá Louis, Harry pedig elém csúsztat egy feles poharat. Nem ellenkezem...
- Hívj egy taxit, vágd bele magad. Döntsétek romba megint a liftet, vagy kösd le magad. De ezt szar nézni - Harry fintora őszinte... és bár egy köcsög fasz, amiért ezt mondja... megértem.
- Ne nézz rám - vonom meg a vállamat, ráhagyva mit is csinál ma este.
- Sajnos muszáj Malik - ütögeti meg az arcomat én pedig rámosolygok... tiszta hülye. De Harryt már imádom... ő volt az egyetlen akivel nem bírtam ellazulni teljesen. De amióta rájöttem, hogy szimplán azért szívatott Zoeval, mert úgy volt vele, hogy soha nem megyünk szét... nos máshogyan állok hozzá. Mióta szakítottunk teljesen normális. Sőt, még próbálkozik is mindig azzal, hogy összehozzon minket. Ami kurva szar érzés, de tőle kedves. Harry valóban kedves.
- Együtt akarsz lenni vele? - Louis szinte a képembe hajol.
- Ja - röhögök rá fejemet rázva.
- Akkor menj oda hozzá - tárja szét a karjait.
- Komoly kapcsolatra vágyom az életemben...
- Mert Zoe aztán nem volt komoly - kotyogja közbe Niall.
- Zoe? - néz rám értetlenül Daisy.
- Zoe Fable - vigyorodik el Harry.
- Ti tényleg együtt vagytok?! - szemei elkerekednek. Niallra néz, mintha csak az ő szavának hinne el akármit is. - De ti tagadtátok! Zoe nagyon...
- Voltunk - vágok közbe a tömeget és a fényeket nézve.
- Depi vonat - emeli fel a két kezét Harry vigyorogva.
- Woho! - ordítja el magát Liam is felemelve a két kezét a magasba... mintha valami kibaszott hullámvasutat élveznének. Kibaszottul bírom őket de be fogom verni a képüket.
- Zoe olyan rendes a valóságban is mint a tévében? - kérdi felkönyökölve az asztalra, engem nézve.
- Rendesebb - bólintok neki, elvégre tök mindegy. Hazudni nem fogok neki, Niall csaja. És mivel Niall csaja, úgyis megtudná. Úgyis találkozna egyszer Zoeval... én pedig úgysem fogom tudni akkor semmissé tenné, mennyire hozzá akarnék érni. Márpedig Niall és Daisy nagyon jól elvannak. Ráadásul gyerekkoruk óta barátok, szóval gondolom ez a kapcsolat sokáig fog tartani.
- De miért mentetek szét? - értetlenül néz rám, túl sokat ivott. Józanon nem kérdezne tőlem ilyeneket.
- Kicsim... - morogja Niall vissza húzva a barátnőjét. Azt hiszem soha nem szólítottam Zoet kicsimnek. Pedig kicsi.
- Mert nem akarta felvállalni a kapcsolatunkat. Én pedig komoly kapcsolatot akarok. Ez pedig hosszú távon nem menne így - vállamat megvonom, jelezve, hogy nem nagy cucc. Abszolút nem vágott földhöz az egész...
- De hát attól még lehet komoly a kapcsolat! Mi sem kürtöljük szét de...
- De nem tagadjátok. Mi tagadtuk, nyíltan. Ezután ezzel eljönni egyszerűen... lehetetlen lenne, érted? Mindenki rászállna, ő pedig kijelentette hogy nem akarja.
- De már így is rászálltak! - hördül fel. Egyik szemöldököm felvonom. Tudom. Jól tudom...
- Menjünk hozzunk piát, oké? - Niall egyszerűen talpra rántja és már vonszolja is el.
- Én is nézek magamnak valami piát - állok fel egy mosollyal és megindulok az ivós részleg felé. Át a táncoló tömegen. Kiszúrok magamnak egy barnás vöröses lányt. Farmerban, trikóban... nem bírom ki. Megindulok felé... kezem a derekára csúszik, ő pedig megugrik és hátra fordul hozzám. Barna szemek. Szeplős arc. Vékony ajak... de szimmetrikus arc. Füstös tekintet, vörös rúzs. - Szia - nézem őt és elmosolyodom. Ő pedig vissza mosolyog... próbálom kizárni de... tudom, hogy Zoet keresem benne. Nem véletlen jöttem ide. Nem véletlen hozzá... azért, mert vöröses. Zoe vörös. Nem pedig holmi vöröses...
- Szia - rám vigyorog teljes bedobással ahogy felém fordul.
- Iszunk valamit? - kezét megfogom és már húzom magam után, el a barátnőitől. Zoen soha nincs smink. Teljesen élénk vörös. Halovány szeplők vannak a szeme alatt és az orrán. Telt ajkai...
- Mizu? - kezembe karol, tipeg mellettem én pedig levetődök egy sötétebb helyen elhelyezett fotelba. Ő pedig az ölembe esik.
- Semmi - mosolyogva nézem őt, nem kell sok mindent csinálnom. Nem akarok vele beszélgetni, kétlem hogy menne. Elhelyezkedik az ölemben, egyik karját átveti a vállaimon... feljebb van mint. Lévén kis híján fekszem ebben a fotelban. Közelebb bújik, végig simít az arcomon. A fények váltakoznak az arcán, végig vigyorog rám. Lehunyom a szemeimet... ujjai lassan simítanak végig alsó ajkamon. Eszembe jut, ahogy Zoe csinálta ezt a liftben... nem kell kinyitnom a szemem, érzem hogy megmozdul. Ajkait megérzem... sör íze van. Lassan kezdek vele csókolózni. Az agyam újra és újra vissza kerget a liftbe. Megérzem a nyelvét... kétségbeesetten gondolok Zoera. Aztán valahogy elfogy a türelmem, csak mert smárolni kezdek vele inkább. Hátha az jobban be fog jönni. Keze a mellkasomon pihen... lejjebb simít, megtépi rajtam a pulcsit. Hátrább hajol, semmi kedvem ránézni de megteszem. Mosolyog...
- Mit szeretnél? - a fülemhez hajolva kérdi meg. A hangja vékony. Zoe hangja sokkal mélyebb... neki tipikusan bárokban éneklő nők hangja van.  Olyan szexin karcos. Főleg mikor nevet.
- Táncolj - jesszusom nem megy ez nekem ha folyton rá gondolok. De eleve emiatt szóltam egyáltalán hozzá. Kimászik az ölemből, én pedig megkönnyebbülve veszek ki egy pohár piát a pincér kezéből. Belekortyolok és az üveg pohár felett vonom fel a szemöldököm, mikor a csaj táncolni kezd. De... előttem. Mármint, nekem. Lehúzom a piát és megtámasztom a fejem, míg nézem őt. Alapvetően nem mozog rosszul. Komolyan nem... tuti élvezetes lenne, ha meglovagolna engem ezzel a csípőmozgással. És mégicsak nézem a világoskék farmerjét ahogy ráfeszül. A seggét. A hasát. A mellét... a haját... Komolyan, nézem a haját ahogy dobálja és a szívem félredobban minden egyes pillanatban mikor piros fény vetül rá. Akkor tényleg rendesen észveszejtően vörös. Megnedvesítem az ajkaimat míg tovább nézem... Egy győztes mosollyal lépked közelebb hozzám. Nem zavartatom magam, hogy nyilvánvalóan nekem táncol. Vannak itt valahol szobák... emlékszem, direkt mondta Lou. Bár Niallnek szánta. Körbe nézek, tippem szerint megtalálom az ajtót, amelyik ezt jelképezi. Felállok, ő kérdőn néz rám. Megfogom a kezét és magam után kezdem húzni. - Remélem kitudod törölni az agyam - a nyakába suttogok ahogy háta mögé állva tolóm előre.
- Megpróbálom - felkuncog én pedig belépek az ajtón. A bankkártyámat rögtön oda adom a férfinak. A telefonom rezzen egyet ismét, gondolom levonták a pénzt. Az első szobába benyítok és be is csukom az ajtót. Lekapja magáról a pólóját én pedig nézem a bőrét... barnább mint Zoe. Zoenál mindenki barnább. Felé lépek, a nyakamba karol és máris megcsókol. Az agyamban a liftben vagyok... Viszont mire feleszmélek már benne vagyok és ő nyög. Keservesen vissza akarok kerülni oda, ahol Zoe kapkodja a levegőt és letépi a papírokat az érzéstől ami benne van. Azt akarom, hogy az agyam vetítse tovább amint végig simít a hátamon, ahogy a nyelveink félúton a levegőben találkoznak és ő ettől még jobban szuszog. Felnyögők az érzésre, hogy végig szánt a körmével a hátamon... gyorsabban kezdem dugni. Kinyitom a szemeimet és egy pillanatra komolyan megijedek, amiért nem Zoet látom magam alatt. Fejemet a nyakába temetem, megharapom és csak a haját nézem. Lábait felhúzza én pedig elmosolyodom. - Jézusom - nyöszörgi mikor lassulni kezdek, viszont tény, hogy erősebben dugom. Legalább bejön neki. Magamhoz húzom és fordulok vele, hogy rajtam legyen. Zoenál soha nem veszem észre, ha elfáradok, másoknál igen. Ehhez vissza kell szoknom.
- Gyerünk babe - biztatom a csípőjébe markolva. Ő mozogni kezd, én pedig nézem hogy hátra veti a fejét, ahogy a mellkasomon megtámaszkodik... nézem a mellit. Nézem, hogy eltűnik benne a farkam. A mozdulata elé megyek ő pedig felnyög. Random ismétlem ezt meg, és mosolygok azon, hogy milyen váratlanul éri mindig. Felülök, hátamat az ágynak vetem ő pedig a vállaimba kapaszkodik meg. Lehunyom a szemeimet... felszisszennek ahogy megszívja a nyakamat. Harapdálni kezd. Elringatom magam az édes álomképben, hogy Zoe a hajamba túr, mert most ez a lány is a hajamba túr. Fel idézem, hogy az ujjai az ajkaimon vannak. Hogy a nyelve a nyelvemen. Fel idézem milyen érzés benne lenni. A szemét nézni, míg alig bírja vissza fogni magát. Azt látni, hogy megfeszül a nyaka, az ajkai elnyílnak és lehunyja a szemét. Azt magam elé képzelni, hogy megremegnek a combjai...
- Zayn - olyan fura egy idegen szájából a nevem, anélkül, hogy elmondanám neki... ismét kizökkent, csak mert nem Zoe kapkodó légzésével mondja. Az arca azért még mindig magam előtt van, ahogy a pupillái kitágulnak... ahogy megváltozik az arcán minden. Hogy csak az enyém...
- Zoe... - magamhoz szorítom, kiüríti az agyamat az érzés. Percekig várok, míg úgy érzem képes lennék két lábon távozni. Akkor pedig a karjaim elernyednek. Felfogom mi történt és máris rettegni kezdek.
- Susy vagyok - motyogja a lány értetlenül.
- Hangos volt kint a zene - fintorgok rá ahogy az ágy mellett áll és magára kapkodja a ruháit. Ugyan úgy, ahogy én is.
- Elég vörös volt? - Harry halkan kérdi meg, ránézek.
- Nem - jelentem ki a nyilvánvalót.
- Legalább jó volt? - vigasztaló mosollyal próbálja feldobni a kedvem, de szerintem ez már esélytelen.
- Zoenak hívtam - fintorgok rá, aztán elröhögöm magam. Szánalmas vagyok... velem röhög.
- Minden rendben lesz - veregeti meg a vállam. Én az alkohollal teli pohárba nézek. Zoe is folyton ezt mondja. Most már végképp nem tudom, hogy magának szánja, vagy nekem. Minden rendben lesz...
Minden rendben lesz...

6 megjegyzés:

  1. Direkt vagy ilyen gonosz?? .. ezt te elvezed????!??!?!?!? .... nem eleg hogy rovid volt de konkretan azt irtad hogy szerencsetlen fasz es hiaba imadkoztam az nem volt benne hogy leesett volna a farka.. vagy hogy hopp eces lettem 😠😠😠😠😠... most haragszom!!!
    Tudom vagyis sejtem hogy nem nagyon van idod en meg itt osztom az eszt.. ertekelem hogy van resz csak azt nem hogy ilyen!!!


    Jo volt jol megirtad csak maga a resz temaja meg cselekvese nem tetszett 😰😭😭😭.. sejtem hova fog kilyukadni a tortenet es nem tetszik!! ... bekuljenek mar ki!!!!! Nem igaz!! ..en is most szakitottam nem hianyzik ez most nekem(a szuleim is valnak) te is kinzol... azert olvasom a blogod mer geci jol irsz meg tetszik az alap tortenet de egyre inkabb ossze torod te is a szivem!!
    Remelem a koviben mar az lesz hogy kibekulnek vagy hogy zoe ossze jon valami helyes okos szeretheto fiuval!!... mostanaban idegbeteg vagyok valszeg meg fog jonni :( ha nem az lesz megkereslek elveszem amit a vilagon a legjobban szeretsz.. vagy elrabolom ha szemely es megolom ha nem irod ujra!! ..😠😠😠😠🙈💔💔💔💔💔💔👎👎👎👎👎👎

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mikor lesz resz? 😢😨😢💔💔💔💔

      Törlés
    2. Én nem vagyok gonosz. Azt hiszem.... Jaj hagyd szegény Zayniet. Időm tényleg semmi nincs sajna, három hete nem írtam semmit.
      Szeretnék akkor most már ezekre válaszolni. Sajnálom, hogy szétmentetek a barátoddal, de esküszöm neked, lesz más és lesz jobb. Az, hogy a szüleid vállnak személyes meglátás szerint sokkal jobb, mintha együtt maradnának és úgy ölnék egymást pl. (Nem tudom milyen kapcsolatban vannak így). Elhiszem hogy rossz időszak, de egy év múlva megszokod, addig is kitartást!
      A blog elején két napot, körülbelül tizenkét részben írtam le. Szerinted kövi részre kibékülnek?:D
      Örömmel várlak, mond mit szeretsz enni, főzök is neked. Aztán kitaláljuk mit szeretek a legjobban, hogy elvehesd. Azért imádás van, és most lesz rész, amint kirakom.

      Törlés
  2. Heyho Des!
    -Zayn szép mentés:'hangos volt a zene. ..
    -ugye tudos hogy lehet 10000 Zoe 'potlék' akkor is csak potlek maead raadasul ....még rendesen kise kapcsol arrol nem is beszelve hogy a mindennapokban nincs ott...ott nincs 'potlék' ...ha talalst is egy allando szemelyt az is csak 'arnyek lesz'
    -Harry veszett figura vagy...kezdelek jobban birni :D
    Imádtam Des!
    Koszonom szepen, hogy ezt a reszt is olvashattam!
    Kitartas mar het kozepe van :)
    Imádlak ám <3!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ...megint én...:D öröm a köbön ugye? :D
      -Dasy kedvesnek tünik ...remélem, hogy tényleg hosszú lesz a kapcsolatuk..
      -öhm talán Dasy és Zoé jól kijönnének...jól kiegésszítenék egymást....
      -Nem tudom...talán én így vagyok kódolva...de fájóan élvezem ezt a helyzetet :D Nem az mert, nagyon szurkolok Zoénak és Zaynek....de valahogy ezt is imádom olvasni...annyira jól írod meg...úgy az egésszet annyira jól csűröd csavarod...tekered a szálakat...és annyira "mindennapi...még is különleges"...tényleg bármelyikük szenbejöhet velünk.....imádom kész....
      És már tök elmerogyantnak érzem magam,. hogy ennyire élvezem az ilyen helyzeteket....élvezem...bossszankodok...nevetek ...és szurkolok....természetesen ugyan így élvezem, ha jól megy soruk...de ilyen is kell :D ....minden lépésüknek meg van a maga következménye...és már saját magamon röhögök, hogy mennyire tudom itt mondani a magamét...olvasás közbe , hogy jaj...igen mennyit szenvednek..de most ez kellett nekik..mert hát bevonzották... -aztán meg azt- hogy jól van már a fene egye meg..menj oda és tedd a dolgod :D
      -öhöm egyébként Zayn...azért nem látod értelmét újrakezdeni/vagy/folytatni, mert komolykapcsolatot szeretnél...mi lenne, ha valahogy megmutatnád, Zoénak, hogy igen is képes rá?...jó tudom, hogy eddig is igyekeztél...,de valahogy másképp kellene...
      Azt már tudja, hogy számíthat rád...ott vagy amikor csak kell..lehetőségeidhez mérten....
      De, mi lenne, ha kicsit azon is agyalnál, hogy miképp bizhatna meg jobban benned, vagy hogy miképpen erősíthetnéd meg a magába vetett bizalmát, hitét..mert itt arról is szó van, hogy saját magát írja le...és ezért is tol el-többekközött- azt hiszi, hogy sokkal jobbat érdemelsz...
      Most gondolhatod úgy, hogy hát...hogy mutasd meg neki ..-mert hát nálad is valami hasonló a helyzet..te is leírtad magad..., de ha jobban belegondolunk Ő valamennyire kicsit épített a saját magadba vetett hiteden- és te is tudnál az ővén ...mondjuk nem is tudom...így haverként is....rá-rá mutatni a cselekedeteire.., "hogy figyelj csak..ezt meg ezt nem tudtad volna meg tenni, ha nem hagyatkozol magadra és a tudásodra, öszönödre...ehez pedig valamennyi hit kell...hit magadban..."
      -Ezt a haver dolgot, meg most próbáld meg úgy felfogni, mint egy létrát fokonként lépkedtek ..."mondjuk néha keringózhettek is azon a létrán..nem léptek előre, de nem léptek hátra sem..." de minden egyes előre lépéssel sokkal jobb lehet...végül is ha úgy nézzük erre ténylegesen szükség van..., mert rettentő gyorsan - rettentő rövid idő alatt- eszeveszettül sok minden történt veletek...tehát nem csoda, hogy most mindketten besokaltatok...Zoé azáltal szeretett volna biztonsági zónát építeni maga köré, hogy nem tudnak róla....a Te biztonsági zonád pedig az lett volna, hogy teljesen együtt vagytok...mindenki tud róla...és Te talán így jobban megtudod védeni a felé irányuló támadásoktól..és így talán te se kapsz annyi "ki a csajod?" jellegű kérdést/támadást.... igaz akkor meg totálisan rá száltak volna a kapcsolatotokra...,de talán úgy gondoltad, hogy az is jobb lett volna ennél a titkolózzunk továbbnál....
      -Javadd/Zayn....Zoé valamilyen szinten úgy érzi, hogy a Zayn "becenév"...elvan véve...a Javadd kicsit tisztább...és mélyebb jelentőséggel bírt.... mástrészt pedig pontosan tudja, hogy hogy esik neked, ha a mostani helyzetben Javaddnak - hív...és valamilyen szinten igazat adok neki ...bevalom őszintén én is ezt tenném :D gonosz vagyok ugye? :D
      -hát kiváncsi vagyok, hova fajul még ez a haverság dolog :D
      és, hogy mennyire lesz "minden rendben"...mondjuk Zoé nem csak Zaynek mondja...magának is mantrázza....Harry és a srácok pedig azért szurkolnak,hogy ez a mondat ne arra vonatkozzon, hogy találnak valaki mást és "minden rendben lesz"...hanem valahogy újra együtt leszenk és úgy "lesz minden rendben"

      öhöm azt hiszem most is sokat jártattam a pofapüffögőmet...nem tudom, hogy mennyire lett értelmes...de próbáltam egymás után pakolgatni a mondatokat remélem sikerült :D
      További szép délutánt <3

      Törlés
    2. Kukucs!
      Köszönöm szépen, igyekszem jóra megírni és be kell valljam szerettem is írni ezeket a részeket (párszor már mondtam, de hát igen, én már a 190.-et írom amúgy...:D Ez nem azt jelenti, hogy azért múlt idő, mert ott már kibékülnek, azért írom így, mert addig mindig változik a helyzet és máshogy írom meg. Pl a szakítás utáni két rész, másabb mint ez a rész.)
      Jaj te lány... annyira imádom ezeket a kifejtéseidet és azt, hogy nekik írod!:D Néha egyébként annyira röhögök ezeken, mármint mondjuk leírsz valamit, egy-egy mondatot, cselekvést én meg mehetek átírni a részben, mert elképesztő, hogy leírod azt, amit már leírtam egy hónapja...:D
      Imádom, ezeket a kifejtős komikat! Komolyan, elképesztő látni, te hogy látod, és mit mondanál nekik. Imádás van!

      Törlés